Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE SummerSlam PPV (zapowiedź, spoilery, komentarze)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

jojo, do dyskutowania o przyszłym SmackDown jest specjalny temat..

Ale ja nei chcę dyskutować, tylko po prostu piszę, że ta walka jest zatwierdzona i dodaję swoją opinię. :smile:

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MJ

20

• Sebu

15

• PH93

10

• mieciubur

7

Top użytkownicy w tym temacie

Widze, ze duze zainteresowanie SS :lol:

Czuje cale 0 emocji na mysl o tej gali. W porownaniu do zeszlorocznej lub mitb to kosmos.

Specjalnie nakrecam sie na powrot Y2J'a bo wole sie solidnie rozczarowac (wiem, ze raczej nie wroci) ale wole przezyc jakies emocje w zwiazku z gala bo bez tego i bez czegos fajnego na RAW ogladalbym SS z wielkim trudem i znudzeniem

Widze, ze duze zainteresowanie SS

Na pewno bedzie sporo dyskusji jak bedzie znana juz cala karta, wiec spokojnie.

18056192365019276624f15.jpg

No bo o czym tu teraz gadać? Co o walce o pas magi ciężkiej? Hehe dobre

Można jedynie pogadać o walce Wwe Championship, ale to już zostało powiedziane na innych dyskujach. Sama gala jak na razie nie zapowiada się ciekawie, biorąc pod uwagę teraźniejszą kartę. No bo co? Tylko walka o pas Wwe na razie prowadzi tą gale, nic więcej.

My name, My name is Mordornas.

But You, You Know That!

7807977034e1865d9127b7.png

Najbardziej mnie boli, że na SummerSlam walk nie mają: Miz, Del Rio (tu akurat wiadomo), Morrison, R-Truth, Ziggler, Barrett, Bryan, Ezekiel, Rhodes. O Mysterio nie wspominam, bo ma kontuzję. Najlepiej jakby dodali takie walki jak JoMo vs Truth, Ziggler vs Riley, Barrett vs Bryan, Ezekiel vs Rhodes, ale i tak to będzie wielkie nieporozumienie, bo dodawać walki 2 dni przed drugą największą galą w WWE to żart.

WWE pokazało swój profesjonalizm nie dając na WM walki Nexus vs Corre. Przekładali to na SummerSlam, a za nim zaczęli coś robić w tym kierunku to stajnie się porozpadały. Zawszę wolę mieć takie pojednyki teamowe niż walkę Truth vs Morrison, gdzie zwycięzca nic nie ma.

48798430952f294e69c1e4.jpg

Najbardziej mnie boli, że na SummerSlam walk nie mają: Miz, Del Rio (tu akurat wiadomo), Morrison, R-Truth, Ziggler, Barrett, Bryan, Ezekiel, Rhodes. O Mysterio nie wspominam, bo ma kontuzję. Najlepiej jakby dodali takie walki jak JoMo vs Truth, Ziggler vs Riley, Barrett vs Bryan, Ezekiel vs Rhodes, ale i tak to będzie wielkie nieporozumienie, bo dodawać walki 2 dni przed drugą największą galą w WWE to żart.

Aha, czyli jeżeli Barrett i Bryan prowadzą feud, ale ich walka dodana zostanie w piątek, to jest to żart? I serio boli Cię, że na gali nie zobaczysz Ezekiela Jacksona? :roll:

Prowadzą feud. No tak jeden na drugiego patrzy. Jakby zapowiedzieli walkę gdzieś na 2 SD to od razu dochodziłoby do konkretniejszych spięć.

Czy boli mnie, że nie zobaczę Ezekiela? DAMN, to mistrz interkontynentalny. Boli mnie gdy zobaczę jaki feud w 1998 o ten pas prowadzili Rock i Triple H. Wtedy feud o ten pas był ciekawszy niż o pas WWE.

48798430952f294e69c1e4.jpg

Po rewelacyjnym money in the bank WWE serwuję nam galę na równi z Hardcore Justice.Nie rozumiem jak można z gali lata zrobić galę równo CP czy Over The Limit.Chodzi tu oczywiście o kartę jak i podbudowę walk na SS.Poza jedną na prawdę fajnie zapowiadającą się walką Punka z Ceną i standardową walką WHC która sama z natury musi być zawsze ciekawa i dobrze wypromowana ba to już 4 miesiąc promocji Christian vs Orton dostajemy resztę zapychaczy bez żadnej podbudowy... nie nawet tego nie ma-Tydzień przed PPV poza walkami o pas WWE i WHC dostajemy tylko jedną walkę kompletnie robioną na siłę Sheamus vs Henry.Oczywiście Vince doda jeszcze walki pokroju A-Ry vs Ziggler ale jeszcze raz podkreślam to nie jest Capitol punishment i karta na Sumerslam powinna być znana 2 tyg przed.Gdzie The Miz,J-Mo(ten to pewnie przezywa zwolnienie Meliny i powoli spada w hierarchi),Kane,Big Show(wiem ze mają "kontuzję" ) i Rey(ten akurat ma prawdziwą kontuzje ale będzie walczył za tydzień na RAW:/ ) :roll:,ADR,Rhodes,Bryan...

Nie wiem ,nie wiem po prostu może WWE szykuje 10 powrotów na SS-obecną sytuacje gali można porównać z brakiem Hardcoru na HJ

Na pewno bedzie sporo dyskusji jak bedzie znana juz cala karta, wiec spokojnie.

Pewność bywa złudna :twisted:

PS:A no tak zapomniałem czemu tak mało walk przecież musi być czas na koncert "Brights lighr bigger city"-promocja tej piosenki jest lepsza niż całego SS :twisted:

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

1) Randy Orton vs. Christian© - Mam nadzieje, ze to juz ostatni ich pojedynek, feud strasznie wedlug mnie nudny, jeszcze do tego Christian jako heel, ktorego nie kupuje. Stypulacja dobra, do tego psychORTON uderzajacy krzeslem ;) Licze na obrone pasa przez CC oraz, zeby Randy odpuscil sobie pas na jakis czas.

2) Sheamus vs. Mark Henry - Ten zly zmiazdzyl dobrego w lipcu, to czas, zeby teraz wygral dobry, nie sadze, aby Mark pokonal nowego face'a.

3) Beth Phoenix vs. Kelly Kelly© - Ciesze sie, ze WWE dodalo ten mecz do karty, gdyz czas, aby ten tytul dostala Glamazonka, era cukierkowej Kelly sie juz skonczyla.

4) CM Punk© vs. John Cena© - Zdecydowanie feud roku, 5 star match na Money in the bank, na ten mecz bede czekal najbardziej, do tego jeszcze Triple H'a jako sedzia specjalny, to da smaku temu pojedynkowi.

że na gali nie zobaczysz Ezekiela Jacksona? :roll:

Przydałoby się żeby był bo może by w końcu stracił pas IC :twisted:

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

1) Randy Orton vs. Christian© - Tutaj według mnie powinien wygrać Christian i wreszcie udowodnić, że potrafi pokonać Ortona przez pinfall lub submission. Paradoksalnie, Christianowi może pomóc stypulacja No Holds Barred, niewykluczająca pomocy osób trzecich, co według mnie przy obecnej promocji RKO jest jedyną szansą, aby Christian swój pas obronił. Mam nadzieję, że po zwycięstwie Christian zacznie feudować z kimś innym, choćby nowym face'em Sheamusem. Właściwie, to poza Ortonem jest on obecnie jedynym face'em, który może być pretendentem, chore jest to, jak nisko upadł SmackDown.

2) Sheamus vs. Mark Henry - Coś mi się wydaje, że skoro tak długo promowali Henry'ego jako niszczyciela, który niszczy na swojej drodze, WWE nie zechce tak szybko go podłożyć i Mark wygra, a Sheamus odkuje się na następnym PPV.

3) Beth Phoenix vs. Kelly Kelly© - Wynik mnie niezbyt obchodzi, tak samo jak walka, na którą pewnie nawet nie popatrzę (bojkotuję Divy).

4) CM Punk© vs. John Cena© - Bardziej chciałbym wygranej Punka, ale Cena ma chyba większe szanse, bo na MiTB narobił sobie wstydu pozwalając Punkowi uciec z pasem z federacji i myślę, że teraz trzeba zrobić coś ku uciesze marków. Dla mnie ta walka to idealna okazja na wykorzystanie walizki, przy dużej pomocy Tripla, gdyż jak widzieliśmy na MiTB Alberto lubi pomagać władzy, jeśli widzi w tym własną korzyść.

podłożyć i Mark wygra, a Sheamus odkuje się na następnym PPV.

Nie sądzę, gdyż następne PPV to Night of Champions, a tam walczą tylko o pasy.

Chociaż z drugiej strony to WWE ma gdzieś tradycje, rok temu na NoC dali mecz pomiędzy Punkiem, a Showem... Wracając do "odkucia" się Sheamusa to może to uczynić na którymś ze SmackDown.

Chociaż z drugiej strony to WWE ma gdzieś tradycje, rok temu na NoC dali mecz pomiędzy Punkiem, a Showem...

Bo gala odbywała się w Chicago i głupio by tak było, by Punk nie zawalczył w swoim rodzinnym mieście (jakąś tam pozycję jednak w tej federacji miał).

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Ja tam założę się, że na NOC pasy midcardowe nie będą bronione, za to będą walki nie o pasy ;)

Co do NoC to tam zawsze są bronione wszystkie pasy, ale to nie oznacza, że nie może być dodatkowo jakiejś walki bez tytułu. I tyle w temacie. Co do SS to jest dobrze wypromowane. Żadnej walki tzw. z dupy raczej nie będzie. Przecież Bryan i Barrett mają feud i ich walka nawet w dniu gali może być ogłoszona i nie będzie to walka z powietrza. Podobnie starcie Mark Henry vs. Sheamus.

Entertainment > Wrestling

Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety :)