Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE:Za panowania "GRY"

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Mam zamiar prowadzić WWE jako Triple H , zmiana właściciela odbyła się na RAW 18.7.11 i od tego czasu prowadzę diary.

ROSTER RAW

http://img402.imageshack.us/img402/9928/rosterraw.jpg

ROSTER SMACKDOWN

http://img838.imageshack.us/img838/4477/smackroster.jpg

MISTRZOWIE

http://a.imageshack.us/img195/6810/wwechampionship.jpg

Aktualny posiadacz:CM Punk

Roster:RAW

Poprzedni posiadacz:John Cena

http://a.imageshack.us/img801/1483/wweworldheavyweightcham.jpg

Aktualny posiadacz:Christian

Roster:Smackdown

Poprzedni posiadacz:Randy Orton

http://img199.imageshack.us/img199/1310/wweworldtagteam.jpg

Aktualny posiadacz:New Nexus(Michael McGillicutty i David Otunga)

Roster:obu

Poprzedni posiadacz:Big Show i Kane

http://a.imageshack.us/img716/1157/wweunitedstateschampion.jpg

Aktualny posiadacz:Dolph Zigger

Roster:RAW

Poprzedni posiadacz:Kofi Kingston

http://a.imageshack.us/img130/5404/wweintercontinentalcham.jpg

Aktualny posiadacz:Ezekiel Jackson

Roster:Smackdown

Poprzedni posiadacz:Wade Barett

http://i659.photobucket.com/albums/uu319/My_Diary_EWR/Belts/WWE_Cruiserweight.jpg

Aktualny posiadacz:Evan Bourne

Roster:Oba

Poprzedni Posiadacz: Wakat, Hornswoggle

http://img469.imageshack.us/img469/2681/wwehardcore0xu.jpg

Aktualny posiadacz:Sheaums

Roster:Oba

Poprzedni Posiadacz: Wakat,Rob Van Dam

SPIS GAL PPV:

15.08.2010 - SUMMERSLAM

12.09.2010 - NIGHT OF CHAMPIONS

03.10.2010 - HELL IN A CELL

24.10.2010 - BRAGGING RIGHTS

21.11.2010 - SURVIVOR SERIES

19.12.2010 - TLC: TABLES, LADDERS & CHAIRS

http://a.imageshack.us/img6/5848/wwesmackdownlogo.jpg

FRIDAY NIGHT SMACKDOWN

25.7.11

Smackdown rozpoczyna się od pokazu fajerwerków i theme "Know Your Enemy".

Cole :Witam wszystkich przed telewizorami , nazywam się Michael Cole są ze mna Matt Striker

Striker:Witam , państwa

Cole:i Booker T.

Booker:Ja równiez wszystkich witam , szykuję się niesamowite widowisko , nowym prezesem został Triple H.Jako nowy prezes na pewno wprowadzi coś nowego.

Cole:Też tak uważam.Na dziś zostały zapowiedziane 2 pojedynki , Cody Rhodes zmierzy się z Ezekielem Jacksonem w pojedynku o WWE Intercontinental Title oraz oraz Randy Orton zawalczy z Kanem w Street Fight matchu.

Przenosimy się na ring , gdzie stoi już Christian z pasem na ramieniu.

Captain Charisma chwycił za mikrofon i uśmiechnął się szyderczo i zaczął przemowę :

Christian:Potrzebowałem 17 lat by zdobyć swój pierwszy tytuł World Heavyweight Championship , walcząc dla was a straciłem go zaledwie po 5 dnia.Gdy was porzuciłem zdobycie tego tytułu zajęło mi tylko miesiąc , a nie stracę go już do końca swojej kariery!(heet)

Widzicie to co stało się na Money in the Bank było tylko po to by zdenerwować Ortona , wygrać mogłem odliczając go do 3 lecz wolałem by został upokorzony i poczuł jak to jest zostać oszukanym jak ja na Capitol Punishment.(heet)

Po wydarzeniach jakie miały miejsce na Money in the Bank , tylko ja jestem prawdziwym mistrzem WWE najlepsza wres....

I have voices... (cheer)

Orton:Christian ostatniej niedzieli puściły mi nerwy , ale na SummerSlam odbiorę swój tytuł.

Christian:Jesteś tego pewny Randy ? Bo ja jestem pewny , że na SummerSlam kolejny raz zostaniesz upokorzony i na zawsze pożegnasz się z tytułem...

Time to play the game-na rampie pojawia się nowy prezes WWE

Triple H:Randy by zawalczyć o Word Heavyweight Championship najpierw musisz zostać do nie go pretendentem.(what)

Orton:Jak to ?!Przecież mogę wykorzystać rewanż!

Triple H:Oczywiście , że mógł byś , ale ja jako prezes WWE ogłaszam , że ci on nie przysługuje!(Heet)Nie przysługuje ci on , ponieważ jest ktoś komu miano pretendenta bardziej się należy.(what)Ta osoba pokonała cię tydzień temu i jeśli pokona cię dzisiaj to ona zostanie 1# contederem do pasa Christiana.Tą osobą jest nie kto inny jak Big red Monters Kane!(heet)

Orton:A co jeśli wygram ?

Triple H:Jeśli wygrasz to ty zmierzysz się z Christianem na SummerSlam.(cheer)Do tego zwycięzca pojedynku będzie miał prawo wybrać stypulacje pojedynku.(Cheer)Ogłaszam również , że mój występ na tym smackdown jest gościny(heet) i władza na tej tygodniówce nadal należy do Longa.(cheer)

Intercontinental Championship Match

Ezekiel Jackson © vs Cody Rhodes (w/Ted DiBiase)

Przewagę zyskuje sobie Jackson , kilka bady slamów próba pinu 1...2..kick out.Cody się podnosi , a w tym czasie Ezekiel tauntuje.Ted odwraca uwagę Jacksona korzysta z tego Cody wykonując swój kopniak z lin.Próba pinu 1...2...kick out ale Jackson przez przypadek uderza w sędziego.Sędzia ogłasza DQ.

Zwycięża : Cody Rhodes via DQ

Zdenerwowany Rhodes , że nie zdobył tytułu wykonuje CrossRhodes Ezekielowi , na ring wchodzi Ted i zakłada Jacksonowi torbę na głowę.

Josh:Ladies and ganteleman please welcome my guest at this time...Smackdown Mr.Money in the Bank Daniel Bryan!Daniel jak się czujesz po zdobyciu walizki i jeśli można wiedzieć kiedy masz zamiar ją wykorzystać?

Bryan:Czuje się Fant....

Bryan nie zdążył dokończyć ponieważ otrzymał silny Brogue Kick od Sheamusa!

Sheamus:Ta walizka powinna być moja !

Divias championship match

Kelly Kelly vs Brie Bella

Jednak słyszymy theme Triple H , prezes WWE kolejny raz pojawia się na rampie.

Triple H:Przykro mi panie ale ten match się nie odbędzie wraz z zajęciem przez ze mnie stanowiska prezesa ogłaszam , że wszystkie div zostają zwolnione a pas div zawieszony!

(heet)

Triple H wraca za kulisy.Zszokowane panie schodzą z ringu i robią to samo co HHH.Czyli udają się za kulisy.

W ringu widzimy Slatera z mikrofonem:

Slater:Przez ostatnie kilka miesięcy marnowałem swój potencjał w tag team z Justinem , tylko dzięki mnie jesteśmy trzykrotnymi mistrzami tag teamów , ale to już koniec.Od teraz będę pracował na własny rachunek i sam sobie ze wszystkim poradzę , bo I'm One Man Rock Band baby!

theme Gabriela ~Justin wychodzi na ring i zaczyna się walka

Na początku kopnięciami przewagę zyskał sobie Gabriel ale został powalony przez Slatera.Slater próbował dzwigni na rękę ale Gabriel to skontrował i wymierzył mu Dropkick.

Gabriel próbował pchnąć go w narożnik ale Slater skontrował i to Gabriel był w narożniku.Heath wymierzył mu kilka Punchy i wyniósł go na 3 line , próbował zrobić mu Superplex .Gabriel jednak nie dał sobie jednak wykonać tej akcji , wymierzył Slaterowi kilka Punchy i Headbut oraz wykonał 450 Splash po którym uzyskał pin.

Na titantronie widzimy Codego i Teda oraz GM Smackdown Theodora Longa są oni w biurze Longa.

Cody:Tedi...pokonałem mistrza Intercotinetalnego...ale on jak tchórz zdyskwalifikował się by zachować tytuł.Chcę z nim rewanżu , chcę z nim walczyć bo to ja powinienem być mistrzem.

Long:Masz racje Cody , pokonałeś mistrza więc masz prawo walczyć o jego tytuł.

Cody:Widzę , że się rozumiemy.

Long:W takim razie na SummerSlam , Cody Rhodes zmierzy się z Ezekielem Jacksonem o Itercontinetal title w no holds barred matchu!(cheer)

Cody chyba nie był zadowolony ze stypulacji bo założył Lognowi papierową torbę na głowę i wyszedł z biura.

Single match

Wade Baret vs Sheamus

Walkę rozpoczęło siłowanie się zawodników wygrane przez Sheamusa , pchnął on Wade na liny i powalił przeciwnika Big Bootem.Po reklamach a natarciu był Wade próbował uderzyć Big Bootem Sheamusa , ale on zrobił unik i wymierzył rywalowi double axl handle próba pinu 1..2..kick out.Celtycki Wojownik chce już wynieść Wade pod High Cross ale na rampie pojawia się Smackdown Mr.Money in the Bank co zdekoncentrowało Sheamusa.Wykorzystuje to Wade i wykonuje mu Wasteland i pinuje Sheamusa do 3.

Zwycięzca:Wade Barett via pin

Street fight 1# Contender's match for World Heavyweight title

Kane vs Randy Orton

Kane zyskuje sobie przewagę nad Ortonem , ciśnie nim w narożnik i chce dołożyć Clothesline ale Orton robi unik , wykonuje dropkick i powala Kane.Mimo to Big Red Monster wstaje , Orton odbija się od lin i chce wykonać Clothesline ale Kane chwyta go za szyje i wyrzuca go z ringu.Po reklamach to Orton jest w natarciu , w swoim stylu okopuje rywala.W tym czasie realizator pokazuje nam jak Kane został pchnięty w metalowe schody podczas reklam.Randy schodzi z ringu i bierze leżące obok krzesło , wraca z nim na ring ale zostaje powalony Big Bootem.Szybko się podnosi i otrzymuję Side Slam.Kane próbuje pinu 1...2..kick out , Big Red Monster wchodzi na narożnik próbuje wykonać Diving Clothesline ale Orton robi unik.Kane probuje zaatakować ale Viper wykonuje mu Powerslam i DDT z drugiej liny na krzesło leżące obok.Randy uderza pięściami w matek sygnalizując RKO ale wbiega Triple H.Spainbuster i pedigre dla Ortona !Kane jednak leży , po chwili się podnosi ale Orton już robi to samo.Big Red Monster bierze leżące koło niego krzesło i uderza nim w głowe Vipera , następnie wykonuje mu Tombstone Piledriver.Kane przechodzi do pinu 1...2...3

Zwycięzca:Kane via pin

Big Red Monster zostaje nowym pretendentem do tytułu.Kane łapie za mikrofon:

Kane:Christian na SummerSlam , będziesz w piekle i abyś to odczuł jak najmocniej zmierzymy się w Inferno matchu.

Niespodziewanie pojawia się Captain Charisma i wykonuje Speara na Kane.

Takim widokiem Smackdown schodzi z anteny.

Edytowane przez Anapolon

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anapolon

4

• 8693

2

• Stamford

1

• Mentosvv

1

Top użytkownicy w tym temacie

Wynudziłem się strasznie. Zniechęcasz stylem pisania. Dużo gramatycznie niepoprawnych zdań. Naucz się stawiać znaki.

No to ja skomentuje chyba jako pierwszy. MASA błędów ortograficznych, językowych itd. Nie piszesz poprawnie nazw zawodników, nie znasz movesetów. Przykład? "Ted odwraca uwagę Jacksona korzysta z tego Cody wykonując swój kopniak z lin" Ten cios to Beautiful Disaster tak dla ścisłości. Piszesz często nazwy ciosów tak jak słyszysz a to jest błąd i czasami czytając ten odcinek myślałem, że pisze to 12-letnie dziecko zafascynowane odcinkami z Extreme Rules (bez obrazy). Popracuj nad tym wszystkim, bo widać, ze pomysły masz i w przyszłości coś moze z Ciebie być. Hmm i tak na koniec : Niektóre segmenty doprowadzaj do końca, bo jak zauwazyłem bardzo często, ktoś komuś przerywa, atakuje itd. Nie o to w tym wszystkim tylko i wyłącznie chodzi

To mój pierwszy komentarz w tym dziale od dłuższego czasu, lecz wydaje mi sie, że lepiej skrytykować i powiedzieć co jest źle niż słodzić niepotrzebnie

Pracuj, pracuj, pracuj ; )

Powiem tak...Backstage dobry ,walki więcej niż średnie ,mniej niż dobre. Trochę to w ogóle krótkie. Staraj się pisać trochę dłużej ,a walki trochę bardziej efektownie. Jest parę drobnych błędów ,ale jest ok.

6.5/10

Ps. Dzięki za przypomnienie kto ma pasy IC ,US i TT.

3644074924fa3e310b8a76.jpg

nie znasz movesetów. Przykład? "Ted odwraca uwagę Jacksona korzysta z tego Cody wykonując swój kopniak z lin" Ten cios to Beautiful Disaster tak dla ścisłości.

Nie chodzi o to , że nie znam. Chciałem by te driary był bardziej obrazowe, ale wziąłem tę sugestie pod uwagę i walki w tym RAW są pisane już całymi nazwami.

http://2.bp.blogspot.com/-mALmW9cHD_0/TYOOD6vtr3I/AAAAAAAAAAM/mVtL84H87rM/s1600/Raw_logo_branding.jpg

MONDAY NIGHT RAW

25.7.11

Raw rozpoczęło się standardowym pokazem fajerwerków.

W ringu z mikrofonem stoi finalista turnieju o pas WWE The Miz.

Miz:W zeszłym tygodniu , z kontuzjowaną nogą doszedłem do finału turnieju o pas WWE.Był był dziś mistrzem lecz musiał pojawić się Vince McMahon i odwołać walkę by zwolnić Johna Cena.(heet)Kogo to w ogóle obchodzi czy on jest w federacji czy nie , to ja jestem najbardziej dominującą super gwiazda w całym WWE i to mnie powinniście chcieć oglądać.(heet)To ja powinienem być teraz mistrzem WWE , dawać tu sędziego i tego karła !Match ma się odbyć natychmiast!

time to play the game

Triple H:Spokojnie Miz , jak tak bardzo chcesz...walka odbędzie się teraz.(cheer)Ogłaszam również, że od teraz ja jestem GM RAW a ten komputer możecie wyrzucić na śmieci.(cheer) Przywracam także dwa stare pasy WWE: cruiser weight i hardcore.(cheer)Właśnie o te pasy na dzisiejszym RAW jak , że piątkowym smackdown odbędą się 20 osobowe battle royale.(cheer)

Ale czas na walkę o tytuł WWE ! (cheer)

Booyaka , booyaka 619 (pop)

WWE championship match

Rey Misterio vs The Miz

Na ring wbiega Rey Misterio , uderzenie w gong i walka się zaczęła.

The Miz szybko atakuje Clothesline , ale Misterio unika ciosu.Miz próbuje kolejny raz , ale Rey wskakuję na 3 line i Moonsaultem powala Mizanina.Był WWE champion powoli się podnosi ale otrzymuje Sitout Facebuster , Misterio dokłada Springboard Leg drop.Miz wstaje trzymając się za szyje , Rey Drop Kickiem w plecy wysyła przeciwnika na 2 line i sygnalizuje 619 , odbija się od lin ale zostaje powalony Clostheslinem.

Po reklamach Mizanin nadal jest w natarciu , szykuje sobie go pod Superplax ale Misterio wymierza mu kilka punchy.Miz się jednak nie podaje uderza bardzo mocno Reya w brzuch i wykonuje przygotowaną wcześniej akcje.Superplax był jednak bolesny dla obu stron , równo się podnoszą ale to Miz wykonuje Reailty Check , próba pinu 1...2..kick out.Rey się podnosi ale dostaje Backbreaker , Miz dożuca jeszcze neckbreaker.Mike sygnalizuję , że chce wykonać Skull Crushing Finale.Mr.619 się podnosi , Miz zakłada już Nelsona ale kontra na Hurracanrane i Miz ląduje na 2 linie.Rozbieg i 619 , mimo impetu uderzenia Miz się nie przewraca .Rey chce go powalić Leg Dropem z 3 liny ale Mizanin instynktowni się odsuwa ,a Misterio uderza z całej siły w mate.Rey podnosi się tyłem do przeciwnika trzymając się za brzuch Miz wykonuje Skull Crushing Finale!Mike jednak nadal jest zamroczony po 619 i nie ma sił przypiąć przeciwnika.Nagle na ring wbiega jakaś postać...to CM Punk!Mistrz WWE kładzie rękę Reya na ciele Miza i odwrotnie.Sędzia liczy 1...2...3.

Zwycięzca:No contest

Straight Edge Savior chwyta za mikrofon , a Reya i Miza wyrzuca z ringu.

CM Punk:Ladies and gentlemen , the champ is here!(Cheer , Punk uśmiechnął się ale po chwili jego mina spoważniała)Triple H jak śmiesz tworzyć turniej o pas , którego nie ma.Co chcesz dać zwycięzcy ? Dyplom i uścisk dłoni ?(śmiech) World Wrestling Entertainment ma już jednego mistrza ,stoi przed wami...tylko problem jest taki , że on nie ma kontraktu i nie musi walczyć!(heet)Wiem , że wy byście chcieli zobaczyć mnie jeszcze w ringu ale nie mam zamiaru...

Time to play the game!(Cheer)

Na rampie pojawia się Triple H z mikrofonem.

HHH:Punk , zawsze możesz wrócić wiele się zmieniło .Teraz to ja jestem szefem i by coś osiągnąć nie trzeba całować po dupie prezesa.

Punk:Oczywiście...ale jakoś mnie to nie przekonuje "Szefie" ale jak tak bardzo zależy ci na tytule możesz w każdej chwili udać się do Chicago i dostać match o pas.

HHH:Nie obchodzi mnie ten tytuł , na następnym RAW The Miz albo Rey Misterio wygrają ten tytuł , a ty zostaniesz z zabaweczką .

Punk:Z zabawką warta 25 tysięcy $

HHH:Ale tobie nie zależy na pieniądzach...mi również , ja chcę zatrudnić cię bo jesteś najlepszym wrestlerem na świecie ! Może przekona cię to , że spełnię wszystkie twoje warunki umowy...wszystko o co prosiłeś Vince ja mogę spełnić : plakaty , kubki , filmy...co ty na to Punk wystarczy , że podpiszesz kontrakt!

Punk:Jak dobrze sobie przypominam , był jeszcze jeden warunek.Stone Cold vs CM Punk w Main Evencie Wrestlemani 28!(publiczność potraktowała to ogromnym cheerem)

HHH:Wiesz , że nie mogę tego zro...

W tym momencie na hali rozbrzmiał dźwięk tłuczonego szkła.Na ring wyszedł nie kto inny jak Stone Cold Steve Austin.

Austin:Jeśli mam się zmierzyć z CM Punkiem dajcie mi Hell Yeach (cała publiczność krzyknęła Hell Yeach)Punk , po co czekać do Wrestlemanie jak możemy się zmierzyć w Main Evencie największej imprezy lata.Cm Punk teraz jesteś na szczycie ,teraz jesteś mistrzem WWE , teraz jesteś najlepszym wrestlerem na świe...

Punk:Czy teraz , czy na Wrestlemani , czy kiedykolwiek to ja jestem najlepszy na świecie!Ale Kontynuuj Steve!

Austin:Więc musisz zmierzyć się z wrestlerem wszech czasów!(cheer)To nie może być zwykłe starcie , nie tylko o ten głupi pas ale jeśli przegrasz będziesz musiał się napić piwa!(cheer)

Punk:A jeśli ty przegrasz , na zawsze będziesz musiał zostać Straight Edge!(cheer)

HHH:Od siebie dodam , że będzie to walka , którą właśnie wymyśliłem Falls Count Anywhere No DQ Match.

Austin i CM podali sobie dłonie.Steve uśmiechnął się i wykonał Punkowi Stunera.Rozbrzmiał theme Austina ale co to ? Alberto del Rio wbiega na ring ! Chce zainkasować walizkę ! Stuner! Arystokrata otrzymuje Stunera !Znów rozbrzmiał theme Austina , Stone Cold chwyta 2 piwa i wylewa je na Alberto!

Single Match

United States Champion Dolph Ziggler(w/Vicki Guerrero) vs Evan Bourne

Walka rozpoczęła się od ataków kopnięciami Borune , ale został on powalony Clostheslinem. Evan szybko się podniósł ale mistrz Stanów Zjednoczonych powalił go Drop kickiem , dołożył jeszcze Jumping elbow drop.Borune trzymając się za brzuch zaczął się podnosić , wykorzystał to Ziggler wykonując mu Leg Drop Bulldog.Dolph przechodzi do pinu 1...2..kick out.Zdenerwowany podnosi Evana wykonuje mu Irish Whip i powala go shouder blockiem , kolejna próba pinu 1...2..kick out.Ponownie podnosi Bourna i wykonuje mu Irish whip ale shouder block zostaje skontrowany na Huracanrane.Ziggler doczołguje się do narożnika , tam z jego pomocą podnosi się.Chcę zaatakować Evana ale zostaje zatrzymany Running Enziguri.Borune wchodzi na narożnik ,a w tym samym czasie Ziggler powoli się podnosi.Dolph stoi już na własnych nogach i obraca się w stronę Boruna i Dragonrana 1...2..3

Zwycięza:Evan Bourne via pin

Wściekły Ziggler próbuje zaatakować Evana ale zostaje potraktowany kopniakiem z kolana.Evan dokłada Air Bourne , publiczność szaleje a Evan razem z nimi!

Josh:Ladies and ganteleman please welcome my guest at this time...Triple H.The Game dziś nominowałeś się na nowego GM RAW.Co cię skłoniło do takiej decyzji?

HHH:Co mnie skłoniło ? Jak to co ? Komputer nie może zażadzać wszystkim co się dzieje na RAW , a tak swoją drogą podejmował on głupie decyzje.

Josh:Dzisiaj ogłosiłeś , że przywracasz dwa poprzednie pasy , myślisz że to dobry pomysł ? Przecież bez powodu nie zostały one zawieszone.

HHH:Josh jak bym tak myślał , że zły pomysł to bym ich nie przywracał.Został zawieszone przez głupotę ojca mojej żony , niewielcy zawodnicy też chcieli by zdobyć jakieś mistrzostwo ale przez ich posturę jest to bardzo trudne.Pas o jaki dziś odbędzie się batlle royal jest właśnie przeznaczony dla tych mniejszych zawodników.

Josh:Widzę , że myślisz o wszystkich zawodnikach , a więc czemu pozbawiłeś title shota na pas Word Heavyweight Champion Randyego Ortona?

HHH:Widzisz Josh to tylko i wyłącznie moja sprawa ale moge ci powiedzieć , że Randy nie będzie miał , ze mnną łatwo.

Josh:Dobrze , nie będę cię wypytywał jeśli to twoja prywatna sprawa.Udało ci się dzisiaj namówić CM Punka na powrót do federacji , cieszysz się z tego powodu ? I co myślisz o jego walce ze Stevem Austinem na SummerSlam ?

HHH:Nie wiem , czy się ciesze ale jestem zadowolony z siebie.Punk to najlepszy wrestler na świecie i jestem zadowlony , że będzie dla mnie pracował.Co do walki z Austinem , będzie to największy match w histori WWE , wraz z SummerSlam ostatnie kontrakty zyskane przez Vince się zakończą , chcę by tym matchem zakończyli erę Vince McMahona i zaczęli ere Triple H!

Josh:Dziękuje ci za wywiad The Game

WWE Tag Team championship match

Nexus(Michael McGillicutty i David Otunga)© vs The Usos

Walka rozpoczyna się od próby siły między Otunga i Jeyem Uso, ale Jey sprytnym kopnięciem w brzuch zyskuję sobie kontrolę nad Otunga trzymał on go w Head locku , Irish Whip i shouder block od Otungi próba pinu 1..2..kick out.

Po reklamach w ringu są McGillicuty i nadal Jey , który ma przewagę na Michaelem.Zmiana z Jimmym Sitout full nelson atomic drop , przejście do pinu 1...2..Otunga przerywa liczenie. Otunga podnosi się i otrzymuje Superkick od drugiego brata.Jey wyrzuca Davida z ringu , a Jimmy wykonuje Samoan Drop Michealelowi , wchodzi na narożnik i Diving splash przejście do pinu 1...2..3

Zwycięzcy:The Usos and new WWE Tag Team champion via pin

Lawer:Nowi mistrzowie tag teamów i walka Stone Colda z Punkiem , co jeszcze się dzisiaj zdarzy ?

Cool:Nie mam pojęcia ale walka Punka z Austinem to będzie największy wydarzenie w historii WWE , dwóch najlepszych wrestlerów na świecie zmierzy się w Falls Count Anywhere No DQ Match.

Lawer:Jeśli CM Punk przegra będzie musiał napić się piwa , natomiast jeśli przegra Austin będzie musiał zostać Straight Edge czyli nie będzie mógł palić , spożywać odżywek czy co na pewno dla Austina będzie najgorsze pić piwa!

Cool:O ile przegra!

Lawer:Już nie mogę się doczekać!

Single Match

Vladimir Kozlov vs Jack Swagger

Walka rozpoczęła się od brawlu zawodników , kontrole po kopnięciu w brzuch przejął Swagger wykonał on Irish Whip i próbował shouder blocku ale został powalony przez Clothesline.Jack bardzo szybko się podnosił ale po drugim Body Slamie pozostał na macie.Kozlov podniósł go i wykonał Suplex Powerslam przejście do pinu 1...2..kick out.Swagger stacza się z ringu , za nim podąża Kozlov , ale od razu zostaje powalony clotheslinem od Jacka.Swagger wykonuje Irish Whip w metalowe schody, a następnie wrzuca go ponownie do ringu.All-American American dokłada Gutwrench Suplex i Spin-out Powerbomb.Jack ustawia sobie Kozlova po splash i wykonuje go, jednak w ostatniej chwili Vladimir podnosi kolana.Swagger z bólem brzucha atakuje Clotheslinem Kozlova ale on unika ciosu i wykonuje Bearhug.Swagger się jednak nie poddaje i kilka razy łokciem uderza Vladimira w głowe.Atak Jacka nie wiele robi na Kozlovie bo ten częstuje go Torture Rack Backbreakerem i przchodzi do pinu 1...2..kick out.Vladimir podnosi Jacka i wynosi go pod Iron Curtain ale Swagger kontruje to na DDT.Kozlov wstaje ale All-American American wykonuje mu Gutwrench Powerbomb i przechodzi do pinu 1...2...3

Zwycięzca:Jack Swagger via pin

Na Backstage Cena spotyka Zacka Rydera

Cena:Jak tam program Zack ? Słyszałem , że masz wielu fanów .

Ryder:Dobrze ,kilka osób go ogląda.

Cena:Walczysz dzisiaj?

Ryder:Tak , biorę udział w battle royal o pas.

Cena:To powodzenia , ja muszę już wyjść na ring.

Single Match

John Cena vs R-Truth

Walkę rozpoczyna starcie siłowe zawodników , które przegrał R-truth i został zepchnięty do narożnika.Sędzia interweniował i odciągnął Johna, co wykorzystał Ron i założył Cenie Head Locka.Gdy John próbował się wydostać, Prawda wykonał mu Side Russian Leg Sweep i przeszedł do pinu, ale sędzia doliczył tylko do dwóch.Cena zaczął wstawać, ale R-truth szybko wykonał mu Falcon Arrow i podczas gdy Cena się podnosił chciał dołożyć Axe kick ale John zrobił unik i powalił przeciwnika Drop kickiem.Dziesięciokrotny mistrz WWE dołożył Vertical Suplex i przeszedł do pinu , jednak to nie wystarczyło by pokonać R-trutha.Cena wykonał silny Irish Whip w narożnik i dołozył Running One-Handed Bulldog.

Przeszedł do pinu ale sędzia doliczył do dwóch.John dodał suplex i wszedł na narożnik.

Próbował wykonać Diving Leg Drop Bulldog ale R-truth bardzo szybko wstał i wykonał mu Elevated Cradle Neckbreaker.Prawda dołożył jescze Sitout Double Underhook Facebuster i ponownie próbował wykonać Axe kick , ale John ponownie zrobił unik.Ron próbował go zaatakować clotheslinem ale Cena skontrował to Twisting Belly To Belly Suplexem. John wykonał You can't see me i dołożył Five Knuckle Shuffle , wyniósł także R-trutha na Attitude Adjustment ale Ron uderzył kilka razy łokciem w głowe Johna i ten go puścił.Prawda chciał wykonać Lie Detector ale Cena zrobił unik.John chwycił za nogę Rona i przeciognąl go na środek ringu po czym zapiął STF , R-truth nie wytrzymał bólu i odklepał.

Zycięzca:John Cena via submission

Na ring wyszedł Triple H na ramieniu miał WWE Cruiser Weight title wziął mikrofon:

HHH:Za chwile odbędzie się 20 osobwe battle royal o WWE Cruiser Weight Championship , dziesięciu uczestników z RAW i dziesięciu ze Smackdown będą walczyć o ten pas , prosze zawodników by nawet jeśli odpadną nie udawali się za kulisy bo dzisiejszym Main Eventem będzie pojedynek 10 vs 10 tag team match.O to reprezętacji brandu RAW:

Rey Misterio , Evan Bourne , Dolph Ziggler , Alex Riley , Kofi Kingston , Zack Ryder , Curt Hawkins , Santino Marella ,Tyson Kidd , Drew McIntyre

Natomiast brand Smackdown reprezętować będą:

Cod Rhodes , Daniel Bryan , Ted DiBiase , Trent Barreta , Jinder Mahal , Justin Gabriel , Heath Slater , Johny Curtis i Sin Cara!!!

20 Man Battle Royal for WWE Cruiser Weight Championship

Eliminacje:

Zack Ryder wyelminował Heath Slatera

Daniel Bryan Wyelimniwał Teda BiBiasiego

Cody Rhoudes wyeliminiwał Curta Hawkinsa

Zack Ryder wyeliminiwał Tysona Kida

Rey Misterio wyelimnował Jindera Mahala

Alex Riley wyeliminował Reya Misterio

Kofi Kingston wyeliminował Drew McIntyrea

Dolph Ziggler wyeliminował Johnyego Curtisa

Sin Cara wyeliminował Kofiego Kingstona

Sin Cara wyeliminował Alexa Rileya

Justin Gabriel wyeliminował Santino Marrelle

Evan Bourne wyeliminował Justina Gabriela

Evan Bourne wyeliminował Codyego Rhoudesa

Rey Misterio wyeliminował Sin Care

Daniel Bryan wyeliminował Trenta Barrete

Daniel Bryan i Evan Borne wyeliminowali Reya Misterio

Zack Ryder wyeliminował Dolpha Zigglera

Evan Borune wyeliminował Zacka Rydera

Sheaums wyeliminował Daniela Bryana

Zwycięza:Evan Bourne and New WWE Cruiser Weight Champion

HHH:Gratuluje Evan , zostałeś mistrzem jak się czujesz ?

Bourne:Fantastycznie !

HHH:To dobrze bo zaraz wezniesz udział w walce 20-man tag team matchu. RAW vs Smackdown

Nagle na hali rozbrzmiewa theme bylego już prezesa WWE Vince McMahona.A za nim kilkunastu wrestlerów.

Vince:Triple H ! Myślałeś , że ci oddam federacje od tak ? To się grubo pomyliłeś!

Wszyscy wrestlerzy z zapleców Vince wbiegli na ring i zaatakowali wszystkich co byli na ringu.Z grupy nieznanych nam wrestlerów wyłonił się Randy Orton , który żucił się na aktualnego szefa WWE.Zmęczeni wrestlerzy z WWE nie dali sobie rady z przeciwnikami i obici zostali wyrzuceni z ringu.Został tylgo Triple H , obijany przez Ortona.Randy wykonał mu na koniec RKO i wyszedł z ringu.McMahon wziął mikrofon i powiedział:

Vince:To moja federacji , jeśli mi jej nie odddasz tak będzie co tydzien!

Zadowlony z siebie Mr.McMahon uśmiechnął się i przy takim widoku RAW zeszło z anteny!

Karta na SummerSlam:

1.Falls Count Anywhere No DQ Match for WWE Championship.If Stone Cold wins ,CM Punk must to drink beer.If CM Punk wins , Stone Cold must be Straight Edge.

CM Punk© vs Stone Cold Steve Austin

2.Inferno Match for WWE World Heavyweight Championship .

Christian© vs Kane

3.No Holds Barred Match for WWE Intercontinental Championship.

Cody Rhodes vs Ezekiel Jackson ©

Edytowane przez Anapolon

Jest trochę błędów, np.

No Holds Barred Match from WWE Intercontinental Championship
Nie from tylko for.
Falls Count Anywhere No DQ Match.
Jak jest stypulacja FCA to wiadomo' date=' że jest to też No DQ, nie trzeba dopisywać.
Sheaums wyeliminował Daniela Bryana

Zwycięza:Evan Bourne and New WWE Cruiser Weight Champion

Nie dość, że Sheamus nie brał udziału, to w dodatku nie jest Cruiser'em, tak samo jak Jinder Mahal.
Kontynułuj

No dobra, koniec wytykania błędów. :P

Gala ogólnie taka sobie. Nie jest dobra, nie jest też zła. Niepotrzebnie piszesz te nawiasy np. (cheer), (heet), (śmiech) itd. Jest to niepotrzebne. Staraj się np. pogrubić osobę mówiącą w rozmowie, bo nie bardzo się można dopatrzeć. Poprzekręcałeś kilka nazwisk np. Rhoudes, Mchmahon. Jak narazie 4/10. Pracuj dalej, poprawiaj błędy a będzie dobrze.

10244105464ed23faa1aa33.jpg

• Reputacja:   1

Gala jest średnia, taka sobie.W 20 Man Battle Royal for WWE Cruiser Weight Championship co tam robił Sheamus :P a może to przez jego interwencje wyleciał Bryan.

Nie wiem, nie chce strzelić kolejnej gapy, ale jeżeli walka Zigglera z Bournem była o pas, ale jeżeli tak to świetnie.Kozlov vs Swagger, obu nie lubię więc walkę z przymknięciem oka czytałem, byłem ciekaw w niej obrotu sytuacji oraz zwycięzcy.Interwencja stajni podczas końcowego segmentu, no ciekawie a liderem widać będzie Orton.

Ogólnie widać, że się starasz, dopiero 2 odcinek, we wcześniejszym myślałem, że brak ci trochę pomysłów, bo kontynuowałeś feudy te same co w realnym WWE, ale teraz widać, że nie.

ocena: 5-/10

Zapraszam do mnie :)

Nie dość, że Sheamus nie brał udziału, to w dodatku nie jest Cruiser'em, tak samo jak Jinder Mahal.

Sheamus zrobił coś takiego jak The Miz w tegorocznym Royal Rumble, a Mahala umieściłem tak z braku zawodników na Smackdownie.

http://a.imageshack.us/img6/5848/wwesmackdownlogo.jpg

FRIDAY NIGHT SMACKDOWN

29.7.11

Show rozpoczyna pokaz sztucznych ogni.Na ringu widzimy Triple H z hardcore title na ramieniu.

HHH:Witam wszystkich widzów na Friday nicht Smackdown mimo piątkowego show są z nami wszystkie gwiazdy RAW! Jak zapowiedziałem na poniedziałkowym RAW dziś odbędzie się 20 man battle royal o pas , który trzymam na ramieniu.Jak przystało na owy pas tytuł będzie broniony 24/7 lecz aby zwycięzca z dzisiejszego Smackdown mógł nacieszyć się zdobyczą zasadę tę zawieszę na tydzień , tak więc do przyszłego Smackdown mistrz będzie bezpieczny.Ze składem walki zostaniecie zapoznani później.Teraz chciał bym odpowiedzieć mojemu teściowi : Zarząd tak wybrał więc , oddać ci federacji nie mogę.Poczyniłem odpowiednie kroki i zgromadziłem ekipę , która powstrzyma twoich ludzi.Mam też coś do powiedzenia Randyemu Ortonowi.

I have Voices

Orton:Słucham cię szefie...a właściwie nie ! Nie będę wykonywał twoich głupich poleceń.

(Randy obraca się i zmierza ku backstage)

HHH:Zatrzymaj się !Zatrzymaj się Orton ! Zatrzymaj się albo cię zwolnię!

(Orton się zatrzymał i obrócił się w kierunku Triple H)

HHH:Nigdzie się nie wybiera Randy , bo za chwilę stoczysz pojedynek.Pierwszą walką jaką dziś zobaczymy to No DQ hadicap match :Randy Orton zmierzy się z Dolphem Zigglerem , The Great Khali , Mark Henry , Vladimirem Kozlovem , Jack Swaggerem , Drew McIntyrem oraz Kanem

No DQ handicap 7 on 1 match

Randy Orton vs Dolphem Zigglerem , The Great Khali , Markiem Henrym , Vladimirem Kozlovem , Jack Swaggerem , Drew McIntyrem oraz Kanem

Wszyscy przeciwnicy od razu rzucili się na Ortona , Randy uniknął Clotheslinu od Kozlova ale nadział się na ową akcje w wykonaniu Marka Henryego.Lezący na macie Orton został okopany przez przeciwników.Drew podnosi obitego Ortona i wykonuje mu Underhook DDT , następnie Mark Henry wymierza mu World's Strongest Slam , Khali dołożył 2 hand ChokeSlam , Kozlov Iron Curtain , Dolph ZigZag ,Jack Swagger Gutwrench Powerbomb ostatni jest Kane , który częstuje Randyego Chokeslamem oraz Tombstone Piledriverem i pinuje go do 3.

Zwycięzca:Dolph Ziggler, The Great Khali, Mark Henry, Vladimir Kozlov, Jack Swagger, Drew McIntyre, Kane. via pin

Josh:Ladies and ganteleman please welcome my guest at this time...World Heavyweight champion Christian.Christian , jak oceniasz swojego przeciwnika na SummerSlam ?

Christian:Jak ja oceniam swojego przeciwnika ? Ja oceniam go jak ucznia ,bo to ja jestem mistrzem.Tylko nie rozumiem dlaczego to Kane mógł wybrać stypulacje naszego pojedynku przecież to ja jestem posiadaczem tego pasa i to ja powinienem ją wybrać.Dziś będę się domagał od Triple H wyjaśnień następnie przekonam go, że to ja mam racje i na końcu to ja zdecyduję czy będzie to zwykły match , TLC czy Bóg a właściwie moja głowa wie jakie starcie.(Christian odchodzi)

Single match

Ted DiBiase(w/Cody Rhoudes) vs WWE Intercontinental Champion Ezekiele Jackson

Walkę rozpoczyna próba sił obu zawodników , Ted zostaje przepchnięty do narożnika gdzie otrzymuję parę punchy.Ezekiel wykonuje Irish Whip w przeciwny narożnik i próbuję uderzyć przeciwnika barkiem w brzuch ale Ted robi unik a Jackosn uderza w metalowy słupek.Intercontinetal champion obraca się ale otrzymuję Drop kick.Dibiase przechodzi do pinu ale sędzia dolicza do dwóch.Ted dokłada kilka kopnięć i próbuje pinu ponownie ale znów sędzia dolicza tylko do dwóch.Ted podnosi Ezekiela i wykonuję Irish Whip ale Jackson kontruję oraz dodaję Shouder block , próba pinu ale kolejny raz sędzia dolicza do dwóch. Ted Dibiase Jr się podnosi ale zostaję wyrzucony z ringu Clotheslinem.Ezekiel opuszcza ring, chwyta Teda i uderza jego głową w ring , ale Dibiase nie daję sobie tego zrobić.Uderza Jackosna łokciem w brzuch i pcha go na metalowy słupek.Po tej akcji Ted momentalnie wrzuca przeciwnika do ringu i próbuję odliczyć ,sędzia jednak dolicza tylko do dwóch.Jackson się podnosi, a Dibiase Jr wchodzi na narożnik.Ezekiel stoi już na nogach ale zostaje powalony przez Crossbody od Teda.Sędzia już zbierał się do pinu , ale Jackson wstał trzymając przeciwnika w rękach.Wykonał Scoop Slam ,a gdy Ted się podniósł dołożył Book of Ezekiel i odliczył przeciwnika do 3.

Zwycięzca:WWE Intercontinental Champion Ezekiele Jackson via pin

Na Backstage widzimy Codego , który czeka na swojego przegranego kolegę.

Cody:2 tygodnie temu powiedziałem: "Jeśli przegrasz następną walkę osobiście założę ci torbę na głowę." Mimo moich słów kolejny raz przegrałeś , nic nie robiąc sobie z moich słów.

Ted:No nie udało się...

Cody:Milcz..jak byś się postarał to byś wygrał!

(Rhoudes bierze papierową torbę i nakłada ją na głowę Tedowi , następnie odchodzi.Natomiast Ted gdy tylko Cody odszedł z wściekłością rozrywa torbę)

Single match

Mr Money in the Bank Daniel Bryan vs Sheaums

Walkę rozpoczyna próba sił , ale Bryan sprytnie oszukał przeciwnika i wykręcił mu rękę.Sheamus jednak się uwolnił i wykonał przeciwnikowi Irish Whip, próbował dołożyć Clothesline ale Bryan zrobił unik i wykonał Celtyckiemu Wojownikowi Running Big Boot. Daniel przeszedł do pinu ale sędzia doliczył do dwóch.American Dragon podniósł przeciwnika wykonał dwukrotnie European Uppercuts a następnie dołożył Discus Elbow Smash powalając Sheaumsa.Przejście do pinu ale sędzia dolicza tylko do dwóch.Sheamus się podnosi, a Bryan chcę wykonać suplex, Irlandczyk nie daję się podnieść i to on wykonuję Vertical Suplex Powerslam.Taunty Celtyckiego Wojownika , które jednak nie podobają się publicę.Sheamus nie traci więcej czasu, podnosi przeciwnika i wykonuję mu Irish Whip Danielson tak samo jak na początku walki unika Closheslinu , ale nadziewa się na Double Axl Handle.Próba pinu ale kolejny raz tylko do dwóch.Bryan podnosi się przy pomocy lin, a Sheamus za pomocą Clothesilnu chcę wyrzucić przeciwnika za ring ale otrzymuję Back Body Drop i ląduje po za ringiem.Celtic Warrior się podnosi ale zostaję ponownie powalony Slingshot Crossbody.Przeciwnicy równocześnie się podnoszą ale to Bryan próbuję wykonuję Irish Whip, jednak Sheamus kontruję i to Daniel z całym impetem uderza w metalowe schody.Celtycki Wojownik dokłada jeszcze body slam na owe schody po czym błyskawicznie wrzuca Bryana na ring.Sheaums próbuje pinu , ale to za mało by pokonać Amercian Dragona.Danielson wstaje ale zostaje z powrotem powalony Swinging Neckbreakerem , próbuje wykonać Irish Curse ale Bryan chwyta za kark przeciwnika , następnie ręce i wykonuję Double underhook suplex przechodząc momentalnie po tej akcji do crucifix armbarn.Sheamus cierpi ale się nie poddaje i po kilku chwilach chwyta lin.Daniel wymierza mu kilka kopnięć i zakłada mu Indian Deathlock , Celtic Warrior strasznie cierpi.Jednak mimo bólu się nie poddaję , kolejny raz doczołguję się do lin i Bryan jest zmuszony puścić dźwignię.American Dragon kolejny raz próbuję odciągnąć Sheaumsa od lin by ponowić akcję ale Celtycki Wojownik chwyta schowany wcześniej niedaleko narożnika swój krzyż i uderza nim w Danielsona.Na nieszczęście Sheaumsa widzi do sędzia i dyskwalifikuję go.

Zwycięzca : Mr Money in the Bank Daniel Bryan via DQ

Atak Sheumsa rozcina łuk brwiowy Bryana i po za ringiem opatrują go sanitariusze.Wściekły Celtic Warrior niespodziewanie atakuję Brogue Kickiem Daniela, a ten uderza głową w leżące obok metalowe schody co zwiększa krwawienie z jego rany.Sheaums nie robiąc nic z tego widoku , wyciąga z pod ringu stół oraz krzesło.W tym czasie Bryan powoli otrząsnął się już z poprzedniej akcji , ale na nieszczęście Danielsona Celtycki Wojownik to przewidział bo wykonał mu Chair Shota w głowę.Następnie postawił stół oraz krzesło , wyniósł Amercian Dragona pod High Cross.Stanął na ustawionym wcześniej krześle i wykonał swój finisher na stół , który pękł pod ciężarem Daniela.Zadowolony z siebie Sheaums wrócił na backstagę, a Bryan został wywieziony przez Sanitariuszy na noszach.

Na backstage Khali oraz Jinder Mahal rozmawiają w swoim języku obok nich przechodzi Mark Henry.

Henry:Rozmawiacie o dzisiejszym battle Royal tak ?

(nikt nie odpowiada)

Henry:Wiedzcie, że to World's Strongest man wygra ten pojedynek!

(Jinder Mahal wybucha śmiechem, a chwile potem Khali robi to samo)

Single Match

Rey Misterio vs Trent Baretta

Walkę rozpoczął Rey wykręcając rękę Barettcie , Trent jednak się uwolnił i odpowiedział tym samym i dołożył Irish Whip ale Misterio skontrował ale otrzymał Springboard Back Elbow , Trent wykonał także Running Somersault Senton i przeszedł do pinu. Na jego niekorzyść sędzia doliczył tylko do dwóch.Chciał dodać Springboard Moonsault ale Mr 619 zrobił unik dodaje Headscissors takedown oraz Springboard Leg Drop i próbuje pinu ale sędzia dolicza tylko do dwóch.Baretta niespodziewanie się podnosi i próbuję kopnąć Reya w brzuch , ten jednak chwyta nogę przeciwnika.Na niewiele mu się to zdaję bo Trent wykonuje mu Enzuigiri i powala Reya , dokłada jeszcze Leg Drop.Przeskakuję za liny i szykuję się do jakieś akcji ale Rey uderza go barkiem w brzuch , próbuje raz jeszcze ale Baretta odsuwa się i częstuję go silnym kopnięciem w głowę oraz dodaję Guillotine Leg Drop na drugiej linie.Misterio wpada do ringu by zostać poczęstowanym Slingshot Elbow Drop.Trent przechodzi do pinu ale sędzia dolicza tylko do dwóch.Rey się podnosi ale otrzymuję Snap DDT , Trent wchodzi na 3 line i próbuje wykonać CrossBody na stojącym już Reyu lecz on robi unik.Misterio wykonuję Irish Whip w narożnik ale Trent kontruję i naciera na Rey, ten jednak podcina przeciwnika i owy przeciwni uderza z cała siła w narożnik.Rey wykonuję Bronco Buster oraz dokłada Split-Legged Moonsault Splash i próbuję pinu ale sędzia również za tym razem dolicza do dwóch.Misterio wchodzi na narożnik i wykonuje CrossBody ale Baretta kontruje to Drop Kickiem i Rey wypada z ringu.Trent wchodzi na narożnik i wykonuje Somersault plancha na stojący za ringiem Reyu.Trent chcę dołożyć jeszcze Springboard Corkscrew Senton ale Misterio kontruję i Baretta spada na kolano Reya.Mr 619 wykonuje Asai Moonsault, a następnie wrzuca Trenta do ringu.Misterio wchodzi do ringu ale zostaję potraktowany Running High Knee Strike od ocuconego już Trenta , owy zawodnik wchodzi na trzecią line i wykonuję Diving Corkscrew Senton swojemu przeciwnikowi.Próba pinu niestety dla Baretty przerwana przez Reya , Trent ponownie wchodzi na narożnik i wykonuję Springboard Dropkick stojącemu już Reyowi ale Rey się odsuwa i Baretta spada na mate.Irish Whip od Misterio skontrowany przez Barette nie wiele jednak mu to pomogło bo Rey wykonuje Wheelbarrow Bulldog i próbuje pinu.Sędzia dolicza do dwóch a Trent podnosi barki , Baretta się podnosi ale Rey wykonuję mu Tilt-a-Whirl Headscissors Takedown i przeciwnik Reya ląduje na drugiej linie.Mr 619 wykonuję swój finisher czyli właśnie 619 i dodaję Springboard Splash sędzia odlicza do 3.

Zwycięzca:Rey Misterio via pin

W ringu stoi Triple H

HHH:Jak się podoba wieczór ? Mam nadzieję , że nie żałujecie wydanych pieniędzy.Teraz przed nami walka jaką zapowiadałem na początku czyli 20-man Battle Royal o WWE Hardcore title.Na początku zapraszam zawodników reprezętujących RAW są to : Jack Swagger, Alex Riley, R-truth, kofi Kingston, The Miz, Doplh Ziggler, Drew McIntyre, Vladimir Kozlov, Alberto Del Rio oraz Zack Ryder.Natomiast brand Smackdown reprezentować będą :Wade Barett, Heath Slater, Ted Dibiase, Jinder Mahal, Johnny Curtis, Justin Gabriel, Mark Henry, The Great Khali,Jey Uso, chciałem umieścić w tej walce jeszcze Daniela Bryana ale po tym co zobaczyliśmy kilkanaście minut temu nie jest on wstanie wystąpić więc jego miejsce zajmie Sheamus.

20-man Battle Royal for WWE Hardcore Championship

Jinder Mahal wyelimował Vladimira Kozlova

Zack Ryder wyelimonwał Drew McIntyrea

Alex Riley wyelimował Dolpha Zigglera

Mark Henry wyelminował Johnnyego Curtisa

Jinder Mahal , The Great Khali , Zack Ryder , Alberto Del Rio wyeliminowali Marka Henryego

Sheaums wyeliminował The Great Khaliego

Zack Ryder wyeliminował Jindera Mahala

Alberto Del Rio wyeliminował Justina Gabriela

Zack Ryder wyeliminował Jeya Uso

Zack Ryder wyeliminował Heath Slatera

Sheaums wyeliminował Alberto Del Rio

Kofi Kingston wyeliminował Jacka Swaggera

The Miz , Ted DiBiase wyeliminowali Kofiego Kingstona

The Miz wyeliminował Ted DiBiase

R-truth wyeliminował Wade Baretta

The Miz wyeliminował Zacka Rydera

R-truth wyeliminował The Miza

Sheamus wyeliminował Alexa Raileya

Sheaums wyeliminował R-trutha

Zwycięzca:Sheaums and New WWE Hardcore Champion

Na backstage widzimy Zacka Rydera i Heatha Slatera

Slater:Przez ciebie dwa raz nie zdobyłem pasa , dwóktrotnie mnie wyelminowałeś.Teraz chcę odwetu na następnym RAW, lepiej bądz gotowy do walki bo One Man Rock Band cię pokona baby.

Ryder:Broski , Ryder zawsze jest gotowy by wygrać i w poniedziałek też będzie Woo Woo Woo You Know it!

Na ringu widzimy World Heavyweight championa Christiana , oczywiście z pasem na ramieniu.

Christian:Tydzień temu Kane pokonał Randyego Ortona i został pretendentem do mojego pasa.Nic by mnie to nie obchodziło ,bo i tak wiadomo ,że wygram.Ale Triple H pozwolił zwycięzcy tego pojedynku wybrać stypulację w jakim się ze mną zmierzy.Nie rozumiem tej decyzji jako mistrz to ja powinienem decydować kiedy i w jakim pojedynku się zmierzę.Triple H wyjdź tu i powiedz mi dlaczego tak nie jest!

time to play the game

HHH:Christian, to była moja decyzja i nie powinieneś jej kwestionować , ale przyznaję zachowałem się niesprawiedliwie bo nie miałeś wpływu na starcie z przed tygodnia i nie ważne jakim wynikiem by się zakończyło ty nie mogłeś wybrać sytpulacji.Dzisiaj jednak będzie innaczej, Main Eventem dziesiejszego Smackdown będzie tag team match:Ty oraz Cody Rhoudes zmierzycię się w pojedynku z Ezekilem Jacksonem oraz Kanem.Jeśli wygracie tę starcie to ty będziesz mógł ustalić stypulację twojej walki z Kanem na SummerSlam , jednak jeśli twoja drużna przegra stypulacją będzie inferno match.Ten pojedynek rozpocznie się za chwile!

Tag Team match

World Heavyweight Champion Christian and Cody Rhoudes vs WWE Intercontinental Champion Ezekiele Jackson and Kane

Walka rozpoczęła próba sił Christiana oraz Ezekiela , która oczywiście wygrywa Jackson przepychając Captaina Charisme do narożnika.Sędzia odsówa Ezekiela wykorzystuję to Christian i chwyta Jacksona w Headlock.Uwalnia on się Irish Whipem oraz powala Chrsitiana Shouder Blockiem oraz dokłada Scop Slam.Cage się podnosi ale otrzymuję silny Irish whip w narożnik dokłada kilka punchy i wynosi przeciwnika na trzecią line i próbuje wykonac Superplax.Christian jednak kontruję i wykonuje Diving Reverse Tornado DDT dokłada jeszcze Falling Inverted DDT i próbuje pinu ale sędzia dolicza tylko do dwóch.Wykonuje Inverted Facelock Backbreaker i zmienia się z Codym.Cody próbuje CrossRhouds ale Ezekile kontruję i wykonuje Scop Slam.Rhouds jednak się podnosi ale Jackson Wykonuję mu Irish Whip i powala Shouder Blockiem.Ezekiel przechodzi do pinu ale Cody chwyta się lin i sędzia jest zmuszony przerwać.Jackson zmienia się z Kanem , który wchodzi na narożnik i wykonuje Flying Clothesline.Big Red Machine przechodzi do pinu ale Christian go przerywa.Ezekiel atakuję Christiana ale zostaję wyrzucony za ring Back Body Dropem , Kane wykorzystuję okazję i posyła Clostheslinem Captaina Charisme za matę.Obraca się w stronę Codyego ale zostaję powalony Flying Crossbody od Rhoudsa , który w tym czasię zdązył sie ocucić i wejść na narożnik.Równocześnię się podnoszą ale to Cody spowrotę powala Kane Drop Kickiem.Wykonuję kilka kopnięć na leżący przeciwniku , mimo to Big Red Monster się podnosi i chwyta za szyję Rhoudsa,Mimo to Cody nie daje sobie wykonać Chokeslama kopiąc w brzuch przeciwnika , dokłada Irish Whip ale Kane powala go Big Bootem dokłada Leg Drop.Cody trzymając się za szyję podnosi się, a Kane wykonał Irish Whip oraz dołożył Sidewalk Slam.

Sędzia jednak dolicza do dwóch.Big Red Machine sygnalizuję Chokeslam , chwyta za szyję Codyego ale na ring wbiega Christian , którego również łapie za szyję.Captain Charisma jednak ówolnił się z tego uścisku i uciekł z ringu, jednak Rhoudsowi się to nie udało, więc Kane wykonał mu Chokeslam i przeszedł do pinu.Sędzia doliczył do 3.

Zwycięzca:Kane and WWE Intercontinental Champion Ezekiele Jackson via pin

Ezekiel wszedł na ring by celebrować wygraną ale Kane wykonał mu Tombstone Piledriver , wszystko za ringu ogłądał przerażony Christian.Z narożników wystrzeliły ognie,a Smackdown przy takim widoku zeszło z antenty.

Karta na SummerSlam:

1.Falls Count Anywhere No DQ Match from WWE Championship.If Stone Cold wins ,CM Punk must to drink beer.If CM Punk wins , Stone Cold must be Straight Edge.

2.Inferno Match from WWE World Heavyweight Championship .

Christian© vs Kane

3.No Holds Barred Match from WWE Intercontinental Championship.

Cody Rhoudes(w/Ted DiBiasi) vs Ezekiel Jackson

Edytowane przez Anapolon

• Reputacja:   1

Jedna rzecz mnie zaciekawiła, ale nie będe jej opisywał jaka.

Pracuj nad estetyką, bo z tym jest słabo.

Markiem Henrym , Vladimirem Kozlovem
nie lepiej vs....Mark Henry,Vladimir Kozlov???

Nie które walki są nawet ciekawe np.Daniel Bryan vs Sheamus lub Mysterio vs Barretta, ale żeby jeszcze lepiej tą wyglądało rób jakieś większe odstępy między walkami, dialogami i segmentami, bo się wszystko zlewa.

Zapraszam do mnie :)

http://2.bp.blogspot.com/-mALmW9cHD_0/TYOOD6vtr3I/AAAAAAAAAAM/mVtL84H87rM/s1600/Raw_logo_branding.jpg

MONDAY NIGHT RAW

2.8.11

W ringu widzimy byłego mistrza WWE The Miza z mikrofonem w ręku.

Miz:Przypomnę wam co wydarzyło się w zeszłym tygodniu: Miałem walkę o pas z Reyem Misterio , wygraną walkę ale pojawił się CM Punk.(chanty true champ)Prawdziwy mistrz ? Realy ? Realy ? Realy ?Prawdziwy mistrz stał by przed wami , ale zostałem perfidnie oszukany.Teraz chcę rewanżu , chcę tego tytułu Triple H wyłaś i mi go daj !

HHH:Uspokój się Miz , mistrz jest tylko jeden i ty nim nie jesteś!

Miz:To po co wygrywałem ten turniej ? Po co pokonywałem tych patałachów ?

HHH:Właściwie Miz turnieju nie wygrałeś.

Miz:Nie wygrałem przez Cm Punka!

HHH:Ale nie wygrałeś!Więc mam dla ciebie propozycję, może ci się nie spodobać ale nie obchodzi mnie to.Jeśli chcę sięgnąć tytuł musisz najpierw musisz zostać do niego pretendentem.Na SummerSlam dosłownie będziesz mógł sięgnąć kontrakt bo zmierzysz się z Reyem Misterio w Leader Matchu.

Single match

Zack Ryder vs Heath Slater

Walka rozpoczęła się od próby Clothesline od Heath, jednak Zack zrobił unik.Irish Whip w wykonaniu Internet Championa i próba Back Body Dropu ale Slater się nie nabrał i kopnął Rydera w brzuch.One Man Rock Band dołożył Drop kick i powalił nim Zacka.Heath wszedł na narożnik i ponownie powalił Internet Championa Diving crossbodym , próba pinu 1..2..kick out.Slater podnosi i próbuję wykonać jakąś akcje ale Ryder kopię go w brzuch i wykonuję Tiger Bomb, próba pinu ale sędzia dolicza tylko do dwóch. Zack podnosi przeciwnika wymierza mu kilka punchy i dokłada Irish Whip w narożnik.Internet Champion rozpędza się by wbić przeciwnika w narożnik Clotheslinem ale Slater przewiduję to i wykonuję przeciwnikowi Spinning Spinebuster.One Man Rock Band przechodzi do pinu 1..2..kick out.Heath wstaję , z pomocą lin Ryder robi to samo ale zostaję wyrzucony z ringu Clotheslinem przez Slatera.One Man Rock Band dokłada Corkscrew Plancha i oboje już lezą za ringiem.Równocześnie wstają ale to Heath posyła Zacka w metalowe schody , Slater rozpędza się by kolanem wbić głowę Rydera w schody ale Internet Champion podcina przeciwnika i One Man Rock Band uderza głową w metalowe schody.Zack wrzuca Slatera na ring i próbuję pinu 1..2..kick out.Ryder dodaję Hangman's neckbreaker i próbuję ponownie ale sędzia i tym razem dolicza do dwóch.Irish Whip skontrowany przez Heath , który dodaję jeszcze Scoop Powerslam.Slater wchodzi na narożnik i chcę wykonać akcję z narożnika , lecz Internet Champion szybko się podnosi i równie szybko upada na liny co prowadzi do tego iż Heath spada na czułe miejsce.Zack wymierza przeciwnikowi kilka punchy i dodaję Super Hurricanrane, mimo to Heath szybko się podnosi ale Internet Champion ponownie go powala Rough Ryderem.Przypięcie to tylko formalność 1..2..3

Zwycięzca:Zack Ryder via pin

Backstage R-truth rozmawia z prezesem WWE Triple H

R-Truth:..ale w wyniku konspiracji podczas turnieju o pas WWE nie trafiłem do finału tylko ten Rey!

HHH:Chcesz powiedzieć , że ja to ukartowałem ?

R-truth:Nie ty ! To wina Litle Jimmy, a Misterio to ich szef.Przegrałem z nim bo nie mogłem się skoncentrować na walcę , bo Litle Jimmy byli wszędzie.

HHH:Ach..tak

R-truth:Teraz nie mam z kim walczyć! Dodaj mnie do pojedynku The Miza i Reya Misterio.

HHH:a jak podczas tego pojedynku będą "Litle Jimmy'?

R-truth:R-truth się ich nie boi , pokona Rey Misterio , The Miza i wszystkich Litle Jimmy bo taka jest prawda , cała prawda i tylko prawda !

HHH:R-truth dodał bym cię ale jest jedna osoba , która chcę z tobą walczyć na SummerSlam i już jej to obiecałem.Zmierzysz się z nią w walce ze stołami, a tą osobą jest:

z za rogu wychodzi jego przeciwnik

HHH:John Morrison!

Szaman Sexu rzuca się na prawdę, kilkunasto sekundowy brawl.Następnie John powala przeciwnika Drop Kickiem , kopię go w brzuch i dodaję knee strike.

Single Match

Mr Money in The Bank Alberto Del Rio(w/Ricardo Rodriguez) vs Rey Misterio

Walkę rozpoczyna próba sił , ale Alberto przechodzi do Headlocku.Irish whip , Rey próbuję Back Body Dropu ale arystokrata wykonuję mu Double Underhook Powerbomb i przechodzi do pinu 1..2..kick out.Podnosi Misteria i dokłada Gutwrench Suplex kolejna próba pinu 1...2..kick out.Rey wstaję a Alberto wykonuję Irish Whip, Mr 619 chcę powalić arystokratę Clohtslinem ale Albertio unika ciosu i łapie za tułów Reya.Misterio częstuję przeciwnika kilkoma łokciami i dodaje Wheelbarrow Roll Up.Sędzia liczy 1...2..kick out.Rey wstaję i odbija się od lin , arystokrata też już na własnych nogach ale otrzymuję od Misteria Wheelbarrow Bulldog.Mr 619 wchodzi na narożnik i wykonuję splash ale Alberto odsuwa się i Rey spada na matę, arystokrata wykorzystuję okazję i dokłada Bridging German Suplex ale sędzia dolicza tylko do dwóch.Alberto wrzuca przeciwnika na narożnik i szykuję się do Superplaxu lecz Rey wykonuję mu kilka punchy i chcę wykonać CrossBody ale arystokrata błyskawicznie otrząsnął się po tych uderzeniach i wykonał Reyowi Corner Enzuigiri, a ten wypadł za ring.Arystokrata wyszedł z ringu i wykonał przeciwnikowi Irish Whip w barierki , mimo takiej siły Reyowi udało się uniknoć uderzenia.Wściekły arystokrata , że Misterio zdołał uniknąć uderzenie rozpędził się i chciał wbić Reya w barierki ale przeciwnik wykonał mu Drop Toe Hold i sam w nie uderzył.Mr 619 dołożył jeszcze Asai Moonsault i wszedł na ring , Alberto próbował zrobić to samo ale Misterio Baseball Slidem skutecznie mu to uniemożliwił.Sędzia doliczył już do 8 a arystokraty jeszcze nie było w ringu , jednak gdy sędzia doliczył do 9 jakoś udało mu się wejść.Mr 619 odbił się od lin i chciał wykonać jakąś akcje ale nie zdążył bo Alberto wykonał mu Sitout Spinebuster i przeszedł do pinu.Jednak było to za mało by pokonać Reya , arystokrata podniósł przeciwnika i szykował się do Cross Armbreakera.Niestety dla niego Misterio nie pozwolił mu wykonać tej akcji , przeciwnik odepchnął go i wykonał Drop Kick w plecy.Aberto wpadł na drugą line, a Rey zasygnalizował 619 czyżby mu się udało ? Nie !Alberto łapie nogi przeciwnika i wciąga je razem z nim na ring ale Mr 619 wykorzystuję okazję i wykonuje Roll UP.Sędzia liczy 1..2..3 Jednak to nie koniec walki sędzia zauważa , że arystokrata trzymał line.Alberto się podnosi ale otrzymuję silny Sitout Facebuster od Reya, Misterio dokłada Springboard Legdrop i arystokrata wstaję trzymając się za szyję.Mr 619 wchodzi na narożnik i wykonuję Missile Dropkick , ale Alberto się odsuwa i Rey uderza w matę.Misterio wstaję plecami do przeciwnika i otrzymuję Pump-Handle Slam, kolejna próba pinu ale i ta nie kończy walki.Arystokrata podnosi przeciwnika i wykonuję Fireman's Carry Gutbuster, ponownie go podnosi i wykonuję Irish Whip.Próba Clohtslinu, unik w wykonaniu Reya i dokłada Tilt-a-whirl Headscissor Takedown.Próba pinu 1...2..kick out.Misterio przeciąga swojego przeciwnika do narożnika i wykonuje mu bronco buster dołożyć chcę jeszcze Split-Legged Moonsault Splash ale Alberto robi unik.Arystokrata wykorzystuję okazję i wykonuję Cross Armbreaker, Rey po kilkunastu sekundach w owej dźwigni odklepuję.

Zwycięzca:Alberto Del Rio via Submission

Na rampę przy ogromnym heetcie wychodzi Vicki Guerrero

Vicki:Exuse Me !Panie i panowie proszę Exuse Me ! Proszę powita mojego chłopaka , mistrza Stanów Zjednoczonych Dolpha Zigglera!

Na ring w asyście Vicki zmierza Dolph Ziggler, podchodzi do dźwiękowców i bierze mikrofon.

Ziggler:Panie i panowie chciał bym coś oświadczyć.Doszedłem do wniosku ,że jako mistrz Stanów Zjednoczonych jestem najlepszym Amerykaninem!Jestem lepszy od was wszystkich, lepszy od wszystkich w szatni , na hali czy gdzie kolwiek indziej ! Jestem najlepszym Amerykaninem i pokonam każdego innego , który w to wątpi!

HHH:Skoro jesteś tego pewien Dolph, to powinieneś to udowodnić! Specjalnie wybrałem ci przeciwnika, bądź dla niego łagodny.Niedawno miał kontuzję, o to i on!

W ringu Ziggler szaleje,Vicki również wściekła.

HHH:Dolph gdybyś jednak przegrał, spotkasz się z Big Showem na SummerSlam w First Blond matchu właśnie o twój pas.

Single match

United States Champion Dolph Ziggler(w/Vicki Guerrero) vs Big Show

Walkę próbował zacząć próba sił Big Show ale Dolph zaczął uciekać po całym ringu.Gigantowi wreszcie udało się złapać przeciwnika i wrzucić w narożnik, chciał wbić Zigglera ciałem ale Dolph skontrował Big Bootem i Irish Whipem wbił Showa w metalowy słupek.Przeciwnik Doplha zaczął się obracać w stronę ringu ale Ziggler założył mu Sleeper hold.Big Show chwilę się miotał ale się nie poddawał, w pewnym momencie chwycił za linę i Dolph zmuszony był go puścić.Jednak nie zrobił tego trzymał Big Showa tak długo, aż jego przeciwnik zemdlał, a potem wraz z Vicki opuścili arenę.Gigant zrobił to samo niestety na szpitalnych noszach.

Zwycięzca:Big Show via DQ

Na ring wyszedł WWE Crusier Weight Champion Evan Bourne.

Evan:Przed tygodniem zwyciężyłem w 20-man Battle Royal i wygrałem pas.Niezmiernie się z tego cieszę i chciał bym...

Na rampie pojawił się Tyson Kid z mikrofonem i powolnym krokiem zaczął iść do ringu mówiąc przy tym.

Kid:Tak..tak..wygrałeś i co z tego ? Teraz musisz zacząć go bronić!

Wszedł do ringu i spojrzał w oczy Bournowi.

Evan:Chciał byś spróbować ?

Kid:Oczy...

Również wyszedł na rampę z mikrofonem i także powolnym krokiem wszedł na ring mówiąc przy tym.

Zack:Gratuluję ci Evan , ale jestem tego samego zdania co Tyson i też chcę zdobyć pas.

Na rampę wyszedł Justin Gabierl i zrobił to co poprzednicy choć już szybszym krokiem.

Gabriel:Nie ty jeden!

Wyszedł Trent i wszedł do ringu mówiąc.

Baretta:Zgadzam się z Justinem!

Sin Cara wyszedł na rampę , bez mikrofonu.Rozpędził się i wskoczył do ringu, reszta zawodników w nim przebywającym zrobiła mu miejsce.Zawodnik pokazał palcem na tytuł na ramieniu Evan a następnie na swój brzuch!

HHH:Wszyscy chcecie zdobyć tytuł ? Nie dziwię się i jestem zdolny wam w tym pomóc.Jako , że odwiesiłem ten tytuł jego pierwsza obrona musi być legędarna ! Na SummerSlam odbędzie się 6-man elmination match o tytuł Evana.W skład pojedynku wejdą: Posiadacz tego tytułu , czyli Evan Bourne , Tyson Kid , Zack Ryder ,Justin Gabriel , Trent Baretta i Sin Cara.Teraz resztę zawodników proszę o zejście z ringu, aktualny mistrz będzie miał za chwile pojedynek.

Single Match

WWE Crusier Weight Champion Evan Bourne vs Kofi Kingston

Walka rozpoczęła się od natarcia Kofiego, lecz Evan dwukrotnie wykonał mu Arm Drag.Za trzecim razem Kingstonowi się udało i ten złapał przeciwnika w Headlock, Evan oswobodził się wykonując Irish Whip oraz dodając Running Enziguri.Próba pinu ale sędzia dolicza tylko do dwóch,Bourne odbija się od lin i atakuję przeciwnika ale Kofi powala go Drop kickiem.

Evan podnosi się i z zaskoczenia próbuję powalić Kingstona Clotheslinem ale Jamajczyk kontruję to na Float-over DDT.Próba pinu 1...2..kick out, Bourne wstaję a Kofi częstuję go Irish Whipem w narożnik ale przeciwnik Kingstona kontruję.Jamajczyk w biegu wskakuję na narożnik i powala Evana Corner Rebounded Flip Forearm Smashem.Mimo tak potężnego ataku Bourne podnosi się, Kofi chcę ponownie powalić przeciwnika Clotheslinem ale ten robi unik i wykonuję Toe Hold Leg Sweep Pin 1..2..kick out.Jamajczyk się podnosi ale otrzymuję Modified School Boy Pin i ponownie do dwóch.Kofi kolejny raz się podnosi ale tym razem zostaję na dobre powalony Jumping High Knee Strikem.Wchodzi na narożnik i wykonuję Air Bourne ale Kingston odsuwa się i ten z impetem uderza w matę, Kofi dodaje S.O.S 1..2...kick out.Evan podnosi się ale za każdym razem zostaje powalony Superman Punchem ,w końcu nie ma siły i w tym momencie Jamajczyk wykonuję mu Boom Drop.Kofi klaszczę w ręce sygnalizując Trouble in Paradise i wykonuję tą akcję ale nad głową Evana, ponieważ owy zawodnik zrobił unik.Bourne powala przeciwnika wykonując High Knee, wchodzi na narożnik i dodaję Tornado DDT. Przejście do pinu 1..2..kick out.Irish Whip w narożnik w wykonaniu Bourna skontrowany przez Kofiego, który chcę barkiem wbić go jeszcze bardziej w narożnik jednak mu się to nie udaję bo Evan odsuwa się i Kofi uderza w metalowy słupek.Bourne chwyta przeciwnika za szyję i wymierza mu Falling Reverse DDT a następnie Air Bourne, sędzia dolicza do 3.

Zwycięzca: WWE Crusier Weight Champion Evan Bourne

Kamera przenosi sie na backstage a dokładniej do szatni New Nexus gdzie znajdują się Otunga , McGillicutty i Cm Punk.

Punk:"...jesteście bezużyteczni, nie potraficie walczyć i jesteście całkowicie do dupy.Najlepszy na świecie sam sobie poradzi nie potrzebuję was więc odchodzę.

Byli mistrzowie Tag teamów rzucili się na Punka lecz ten bez problemu sobie z nimi poradził.

WWE Championship match

CM Punk© vs John Cena

Walka rozpoczęła się próba sił wygrywaną przez Cene, lecz gdy Punk zauważył ,że przegrywa kopnął w brzuch Johna.Straight Edge Warrior założył mu Headlock, Cena uwolnił się Irish Whipem ale podczas jego wykonywania CM przechwycił jego rękę ,wykręcił ją a następnie wykonał Hammerlock Legsweep DDT.John podnosił się po owej akcji ale Punk ponownie powalił go Shining Wizardem i przeszedł do pinu.Sędzia jednak doliczył na nieszczęście Straight Edge Warriora tylko do dwóch, ten jednak się tym nie przejął i podniósł przeciwnika.Wykonał on Irish Whip i próbował Back Body Dropu , jednak John przewidział ten atak i wykonał potężne kopnięcie w klatek piersiową, a następnie dołożył Fisherman Suplex i przeszedł do pinu 1..2..kick out.Zawodnicy równocześnie wstali, jednak Punk z pomocą lin.John próbował to wykorzystać i Clotheslinem wyrzucić przeciwnika z ringu, na jego nieszczęście nie udało mu się to Cena po Back Body Dropie opuścił matę.CM nie tracił czasu, rozpędził się i wykonał Suicide Dive przeciwnikowi.Straight Edge Warrior uderzył głową Johna w stół komentatorski, a następnie wykonał Irish Whip w metalowe schody, który John skontrował.Punk jednak zdołał wyhamować i nie uderzył w schody, mimo to Cena wykonał mu Gutwrench Suplex na nie.John wrzucił przeciwnika do ringu i przeszedł do pinu 1..2..kick out, Cena wszedł na narożnik i dołożył Diving Leg Drop Bulldog wstającemu Punkowi ale to również nie wystarczyło by go pokonać.John podniósł przeciwnika, lecz ten wykonał mu Snapmare, dołożył kopnięcie w plecy a następnie kopnięcie w głowę , które powaliło Cene.Błyskawicznie przejście do pinu 1...2..kick out, CM podnosi przeciwnika, a następnie wynosi go pod GTS.John jednak kilkukrotnie uderza przeciwnika łokciem w głowę, ten jednak nie puszcza przeciwnika.Wie jednak , że nie wykona swojego finishera , więc wykonuję Rolling Samoan Drop.Wykonuję także "Welcome To Chicago ,MotherFuc**r" i przechodzi do pinu 1..2..kick out,w tym momencie Straight Edge Warrior zapina Anacoda Vice.John z coraz większa trudnością łapie oddech, ale po chwili podnosi CM'a i wykonuję na nim Proto Bomb.Wykonuje słynne You cant see me i dorzuca Five Knuckle Shuffle , wynosi także przeciwnika pod Attitude Adjustment ale Punk uderzeniami łokciami w głowę przerywa tą akcję.Straight Edge Warrior wykonał jeszcze Falcon Arrow , przesunął przeciwnika pod narożnik i dołożył Split-legged moonsault.Próba pinu ale sędzia dolicza tylko do dwóch,CM podnosi przeciwnika ale ten błyskawicznie wykonuje mu Monkey Flip dodaje Irish Whip w narożnik, a następnie Running one handed bulldog.Przejście do pinu 1..2..kickout, oboje wstają ale to CM odpycha przeciwnika i naciera na niego.Cena kontruje owe natarcie Sitout hip tossem oraz dodaje Belly to Back Suplex, John podnosi przeciwnika i wynosi go pod Vertical Suplex.Straight Edge Warrior nie daje sobie wykonać tej akcji, spada na nogi i to ową akcje wykonuje.CM wchodzi na narożnik i szykuję się do akcji w locie ale John szybko się podnosi i mu to uniemożliwia, kilka punchy w wykonaniu Ceny i John chcę wykonać Superplax.Punk jednak blokuje ową akcje wymierza mu kilka punchy i jedno uderzenie w brzuch następnie chwyta ręce swojego przeciwnika i wykonuje PEPSI PLUNGE! CM Punk przechodzi do pinu 1..2...3 !

Zwycięzca:WWE Champion CM Punk

Cena leżał jeszcze na macie a CM celebrował zwycięstwo.

Z publiczności na ring zaczęło wbiegać kilkanaście osób, otoczyli ring i każdy z nich wszedł na ring niczym w zeszłym roku nexus.Każdy z nich wszedł do ringu i zaczął okopywać leżących w ringu zawodników.Straight Edge Warrior został wyrzucony z ringu, jednak nad Ceną pastwili się zawodnicy Vince.On sam wziął mikrofon.

Vince:I co Triple H ? Gdzie ci twoi ludzie ? Gdzie ta twoja drużyna o jakiej wspominałeś ?

HHH:o to i ona!

Na ring wbiegli prawie wszyscy zawodnicy WWE i zaczął się barwl między zawodnikami WWE, a pomocnikami Vince.Po krótkiej walce drużyna Triple H mająca przewagę liczebna wykurzyła przeciwników z areny sam Vince otrzymał Attitude Adjustment od Ceny.

Takim widokiem Raw zeszło z anteny.

KARTA NA SUMMERSLAM

1.Falls Count Anywhere No DQ Match for WWE Championship.If Stone Cold wins ,CM Punk must to drink beer.If CM Punk wins , Stone Cold must be Straight Edge.

2.Inferno Match for WWE World Heavyweight Championship .

Christian© vs Kane

3.No Holds Barred Match for WWE Intercontinental Championship.

Cody Rhoudes(w/Ted DiBiasi) vs Ezekiel Jackson

4.1# Contender Leader Match for WWE Championship

The Miz vs Rey Misterio

5.Tables Match

R-truth vs John Morrison

6.First Blond Match for WWE United States Championship

Dolph Ziggler© vs Big Show

7.6 Man Elimination Match for WWE Crusier Weight Championship

Evan Bourne© vs Tyson Kid vs Zack Ryder vs Justin Gabriel vs Trent Baretta vs Sin Cara

Nie zaglądałem tutaj ale teraz jestem i zostawię komentarz. Poprawiłeś się od pierwszej dodanej gali i bardzo dobrze. Pracuj dalej nad stylem pisania i zwracaj dużą uwagę na estetykę(przykład: Triple H, który. Ważna jest ta przerwa pomiędzy znakiem interpunkcyjnym a kolejnym wyrazem). Raz się do tego stosujesz raz nie. Wydarzenia na galach jedne ciekawsze jedne nudniejsze. Zdecydowanie za najlepsze uważam Punk vs. Austin i mam tylko nadzieję, że nie zrobisz z Punk'a ofiary. Pracuj dalej! Pozdro.

P.S. Zapraszam do siebie na ostatnie SmackDown! a także na dniach na SummerSlam!

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 18 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
  • Dodaj nową pozycję...