Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wasza ulubiona stacja radiowa

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline

Jak w temacie... Kiedy już nie możecie oglądać telewizora/gali na kompie i chcecie się wyluzować to jaką radiostację zapuszczacie?

Jako że ostatnio wzięło mnie na nieco nowsze hity to mam radyjko ustawione na RMF Maxxx. Grają dobrą muzę (ostatnio gdy zapuścili najnowszą piosenkę Beyonce to stwierdziłem że muszę mieć jej płytkę :D), bez zbędnego gadania i częstego powtarzania tych samych utworów. Mimo że reklamują się jako stacja młodzieżowa czasem zagrają jakiś starszy kawałek (szczególnie w nocnym paśmie). A Wy co lubicie słuchać? :)

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

2

• TakerFanKrk

2

• nasjazz

1

• Wróbel

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Jeśli nie brać pod uwagę radia internetowego i regionalnego, to tylko i wyłącznie Radio Planeta, ale Katowicka. Podobnie jak RMF MAXXX grają nowsze kawałki, ale co dla mnie ważniejsze, w późniejszych godzinach dostajemy audycje z typową muzyką elektroniczną, czyli Techno, Trance itp. Dodatkowo jest to stacja młodzieżowa, więc z miłą chęcią się jej słucha.

Co do radia internetowego, to polecam stronę: http://www.polskastacja.pl/

Są to radia z samą muzykę, więc jeśli tego oczekujemy od radia, to śmiało możemy sięgać po nie. Dodatkowym atutem jest to duży wybór stacji, a te podzielone są na typy muzyki, więc mamy dowolność i możemy słuchać tego typu, na który mamy w danej chwili ochotę.

Ja jednak coraz rzadziej sięgam po wyżej wymienioną stację, bo odkryłem holenderskie radio: HARDCORE RADIO, gdzie grany jest Hardcore i Harstyle, czyli moje ulubione rodzaje muzyki elektronicznej.

A jeśli jesteśmy przy radiach, to mogę polecić bardzo fajny program: RadioSure, który ma w bazie ogromną ilość stacji z całego świata i ogólnie jest bardzo fajnym programem dla osób często słuchających radia przez internet.

• Reputacja:   1

maly619, Szczerze Ci się przyznam że jeszcze rok czy 2 lata temu takiej stacji jak RMF MAXXX czy nawet Planeta.FM nie włączyłbym ;)Lubowałem w stacjach ze sporą ilością publicystyki typu Polskie Radio czy TOK FM (sam nie wiem czemu ;) ) Teraz gdy słyszę Jedynkę czy coś innego to mam odruch wymiotny, chyba zdecydowanie polityka mi zaszkodziła :D

[ Dodano: 2011-07-21, 19:51 ]

maly619 napisał(a):
A jeśli jesteśmy przy radiach, to mogę polecić bardzo fajny program: RadioSure, który ma w bazie ogromną ilość stacji z całego świata i ogólnie jest bardzo fajnym programem dla osób często słuchających radia przez internet.
Ja swojego czasu korzystałem ze Screamer Radio, także przyjemny i mało zajmujący programik (w dodatku oferuje możliwość nagrywania audycji która od razu jest zapisywana w formacie mp3 i można np ulubiony utwór wgrać do odtwarzacza bez potrzeby konwertowania ;) )

Jeśli już słucham jakiegoś radia poza TOK FM to tylko i wyłącznie WWOZ. Rdzenna muzyka Nowego Orleanu - jazz, blues plus i niekiedy utwory młodego pokolenia. Poza tym świetne audycje i świetni prowadzący. W tym klimacie nie ma nic lepszego.

http://www.wwoz.org/

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

Ja preferuje RMF Maxxx, Radio Zet, RMF FM i Radio Plus.

Maxx wiadomo, nowa muza, trochę techno, trochę popu i clubowej, a także ciekawi prowadzący nr 1 na mojej liście radiowej.

Zet ostatnio słucham w pracy, czy to nocki, czy za dnia ... bardzo różnorodna muzyka, współczesna, lata 80', a także sporo wiadomości, co czasem jest wskazane :)

RMF FM - podobnie jak Maxx

Plus bardzo polubiłem jak usłyszałem prawie cały czas przeboje lat 80' - 90'. Bardzo lubię taką muzykę, tak więc od czasu do czasu zapuszczam Plusa. Jedyne co mnie wkurza to, że ok 23:00 - 24:00 leci tam radio maryja. Na nockach to idzie usnąć ... blee.

Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna powiedz sobie, że Arke Noego zbudowali amatorzy, a Titanica profesjonaliści...

188684967255ca7184a53c5.gif

Ja osobiscie preferuje AntyRadio i Radio Hey. Leca tam glownie rockowe piosenki ,a czasem mozna uslyszec takie perelki jak Get Back In Line (nowy kawalek Motorhead).

• Urządzenie:  Windows

di.fm, bardzo dużo kanałów z muzyką elektroniczną. Od trance, przez hardstyle, techno, po gabbery czy dnb.

@maly619, z ciekawości się spytam, czy w RMF maxxx to tam aby na pewno techno grają? Bo techno publicznie, nie licząc transmisji z imprez to ja w 97" słyszałem...

WWE4Kids is crap... Attitude, when the "crap" was great...

RazorBMW napisał(a):
di.fm, bardzo dużo kanałów z muzyką elektroniczną. Od trance, przez hardstyle, techno, po gabbery czy dnb.

@maly619, z ciekawości się spytam, czy w RMF maxxx to tam aby na pewno techno grają? Bo techno publicznie, nie licząc transmisji z imprez to ja w 97" słyszałem...

W RMF MAXXX nie ma techno, bardziej klubowa muzyka, pisząc o techno mowiłem o radio Planeta ;)

AntyRadio Hard. :) Głównie hard rock i metal, czyli to co Ormy lubią najbardziej. :twisted:

Even though you can't afford

The sky is over,

I don't want to see you go,

The sky is over.

11451308644e35975636c51.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Bastian
      RAW otwiera ferajna Rollinsa. Heyman mówi, że CM Punka nie ma w hali. Taa, chyba dlatego, że akurat zajechał do KFC. 😜 Wiadomo, że Punk się pojawi, tak jak nieuchronny jest powrót Romana Reignsa, skoro Heyman każe uznać Rollinsa. 😀 Penta kontra Gable kontra Lee, czyli jak mid carder, low carder i jobber robią lepsze show niż gwiazdy podczas niedawnego SNME. 😀 Oczami wyobraźni widzę ten scenariusz - Gable z walizką, inkasuje ją Grande Americano 😀 Zgodnie z oczekiwaniami wygrywa Penta. Czyli mamy w MITB gościa od efektownych spotów i potencjalnego uszkodzenia rywala 😀 Faworyta do wygrania walizki szukać jednak trzeba gdzieś indziej. Obawiam się, że może być nim Rollins. Ma stajnię, ma też na pieńku z Uso. Walkę eliminacyjną wygrał. Oby tylko znowu Punk nie wmieszał się w cash in, tak jak rok temu z Drew. War Raiders robili wiatr, American Made jobbbeli, New Day obronili pasy, czyli zero zaskoczenia. Uroczy był moment jak Ivar wbił się w Kingstona i led z napisem RAW ledwo to wytrzymał. 😀 Gunther przebiera nogami na walkę z Yeetem. Starcie na pierwszym RAW po MITB. Jawny spoiler, że Jey nie będzie skasowany po swoim TT Match Playa, a może zasłona dymna? 😀  Wrze w Judgment Day. Balor i powracająca Liv Morgan przegrali swoje walki. Swoją drogą, więcej gwiazd WWE chce krocza eee serca Doma niż nic nieznaczącego pasa IC. 😀 
    • MattDevitto
      WWE Vault to najlepsze co może być
    • Giero
      Za nami kolejny odcinek WWE NXT. Pierwszy po Battleground, a jednocześnie w dużej mierze skupiający się już na nadchodzącym Worlds Collide. Na otwarcie Ethan Page pokonał Ricky’ego Saintsa i przejął mistrzostwo North American. Mike Santana wygrał z Tavionem Heightsem. Dla Santany był to ringowy debiut w NXT. Luca Crusifino próbował przekonać Tony’ego D’Angelo, że ten może mu zaufać. Pojawił się nowy mistrz TNA Trick Williams. Doszło do jego konfrontacji z Santaną. Santino Marella zapowiedział, że to właśnie Mike będzie rywalem Tricka w pierwszej obronie mistrzowskiej. Jaida Parker dość szybko rozprawiła się z Tatum Paxley. A Jasper Troy poradził sobie z Dante Chenem. Ethan Page chciał celebrować swój sukces, czyli zdobycie mistrzostwa North American. Świętowanie nie trwało zbyt długo przez konfrontację z Je’Von Evansem, Laredo Kidem i Reyem Fenixem. Szybko okazało się, że przerodziło się to w ogłoszenie Fatal 4-Way Matchu na Worlds Collide. W walce wieczoru doszło do sporej niespodzianki. Jacy Jayne pokonała Stephanie Vaquer i przejęła mistrzostwo kobiet NXT! Skrót gali
    • PTW
      NIESAMOWITE PRO WRESTLINGOWE SHOW NADCHODZI WIELKIMI KROKAMI - WPADAJ NA GALĘ PRIME TIME WRESTLING: DZIEŃ DZIECKA! Widowiskowa rozrywka dla dzieci i dorosłych w klimacie WWE już 31 maja na Śląsku! Oglądaj na żywo spektakularne walki współczesnych gladiatorów i bądź częścią show, a nie tylko biernym obserwatorem! Największe gwiazdy polskiego i zagranicznego pro wrestlingu w akcji! W planach między innymi: - Rozwinięcie kontrowersyjnego zakończenia walki Arkadiusz Pan Pawłowski vs. Łukasz Okoński! - CZTERY starcia o pasy mistrzowskie (w tym: pas kobiet oraz pasy drużynowe!) - Powrót Starboy Nano Lopeza! - Widowiskowy mecz Falls Count Anywhere bez dyskwalifikacji, gdzie w ruch mogą pójść rozmaite przedmioty, a akcja może się toczyć na przestrzeni całej areny, nie tylko w ringu! Genialna rozrywka dla widzów od 5. do 105. lat - NIE MOŻESZ TEGO PRZEGAPIĆ! BILETY W SPRZEDAŻY! @obserwujący @liderzy wśród fanów Prime Time Wrestling powraca z kolejnym niesamowitym wydarzeniem! Przeżyj piękne chwile dając się porwać emocjom rodem z WWE! Już 31 maja o 18:00 widzimy się naPrzeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • Tomos
      Cudna to była gala, nie sądziłem że się będę aż tak dobrze bawił na pierdolniku, jakim było Anarchy in the Arena. Main event - kino. Opener - super. Toni vs Mina - bardzo porządne. Okada vs Speedball - kamery nie nadążały za Baileyem, nawet Okada musiał przyspieszyć. Najlepszy dropkick na świecie. I przy okazji - miło jest się irytować, kiedy reklamy przerywają wrestling, a nie jak w WWE - co to za wrestling w trakcie reklam?
  • Dodaj nową pozycję...