Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Unemployed WWE champion, czyli co dalej?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ty teraz jest Hardcore Justice -to i by jakaś inwazja w TNA się przydała. :twisted:

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TakerFanKrk

10

• Sebu

7

• jojo

6

• PH93

5

Top użytkownicy w tym temacie

Ech do kwadratu.

Co wy macie z dawaniem wszystkich do TNA?:P

Nexusy siedzą cicho bo Mason ma kontuzje CM Punka nie ma, poza tym nie widzę problemu by chlopaki przeszly turn wraz z CM bo oni i tak nie mieli gimmicka zadnego jak dla mnie.

Dla mnie Punk powinien wrocic na tym lub nastepnym RAW.

• Reputacja:   1

Jestem absolutnie przeciw. Taki ekspresowy powrót Punka zabiłby całą magię tego storyline'u. Po co Brooks wygłaszałby jedno z najlepszych prom (i jakże prawdziwych) wszechczasów oraz "odchodziłby" z pasem WWE gdyby miał już następnego tygodnia wrócić? Bez sensu... Ogólnie uważam że 2-3 miesiące bez Punka powinny wystarczyć i powinien on powrócić bez problemu... Tylko właśnie jedna rzecz mnie ciekawi: jak federacja rozwiąże kwestię powrotu CM'a (rozwiązań jest mnóstwo i ja liczę że WWE się postara i wymyśli coś naprawdę oryginalnego a nie pójdą na łatwiznę i po prostu CM Punk pojawi się na PPV/RAW jak gdyby nigdy nic... Chcę być jakoś zaskoczony!)

bez sensu i co bedzie 2och wwe champow?

Jak Punk odchodzi to niech wraca jak najwcześniej ,ale jak cena jest zwolniony to jak wraca za tydzień to chujowo. Ludzie.... :roll:

3644074924fa3e310b8a76.jpg

Bo ludzie chcą, żeby sytuacja z nim rozwiązała się jak najszybciej. Według mnie, jego powrót na RAW jest wielce prawdopodobny (nie chce mi się wierzyć, że Mysterio albo Miz sięgnie po pas, ot musi się inaczej skończyć, więc albo Punk, albo.. Vince?), czego bym nie chciał (niech poprzeszkadza jeszcze na konferencjach prasowych, a w ogóle jaja by były, gdyby sobie na taping iMPACT Wrestling! przyszedł i usiadł na widowni. Oczywiście są to jedynie moje nierealne marzenia, jakby się ktoś czepił ;)).

Jakby ktoś jeszcze myślał, że te jego pojawienie się i przerwanie Triple H'owi to nie storyline - WWE na swojej stronie o tym napisało.

Punk powinien najwcześniej wrócić na Summerslam, ale z wbiec z publiczności i przeszkodzić w czymś Cenie. Takie jest moje zdanie. Najlepiej jakby Trypel odwołał turniej o pas, bo nadal wierzy w porozumienie z Punkiem. Aktualnie to najlepsza wymówka.

48798430952f294e69c1e4.jpg

Zobaczcie gdzie pojawił sie Punk:

20103022104eca8cb17c635.jpg

Najlepiej jakby Trypel odwołał turniej o pas, bo nadal wierzy w porozumienie z Punkiem. Aktualnie to najlepsza wymówka.

I wcale nie jest niemożliwa - w końcu ten turniej o pas to wymysł jeszcze za ery McMahona, zatem Hunter mógłby powiedzieć, że pas WWE jest tylko jeden, obecnie jest poza federacją i będą robili wszystko, by ściągnąć go z powrotem (Damn, dojdzie jeszcze do tego, że jedna z gal ROH odbędzie się w Chicago i jedną z walk będzie mecz o WWE Title pomiędzy Punkiem a kimś od Vincenta :twisted: ). Ponadto na Raw nie widzę absolutnie nikogo, oprócz rzecz jasna Punka, kogo chciałbym obecnie widzieć z pasem (Jericho i Morrison tylko - obu nie ma), więc wizja powierzenia tego tytułu Mysterio czy Mizowi odrobinkę mnie przeraża, a - słysząc te plotki o możliwym pushu dla 619 ze względu na zawieszenie Sin Cary - nie jest to również niemożliwe.

Bo tak generalnie, to głupotą byłoby całkowite olanie tematu Punka, który zabrał pas i sobie odszedł, by zorganizować turniej, wyłonić nowego mistrza i całkowicie zapomnieć o starym tytule. To nie ma absolutnie najmniejszego sensu, no chyba, że na siłę chcą wprowadzić nowy wygląd WWE Title, ale też ciężko w to uwierzyć...

• Urządzenie:  Android

Najprawdopodobniej pojawi się także podczas tapingu RoH w Chicago 13 sierpnia.

A tutaj macie kanał YouTube Punka, pewnie będzie wypuszczał tam wszystkie filmiki, które nakręcą kamerzyści WWE :) - http://www.youtube.com/user/ThisIsCMPunk

albo przygarną ich dobrotliwe ręce wujka Hulka z Orlando (trochę u Vinca posiedzieli a wiadomo że TNA zbiera u siebie odrzuty z WWE, więc Nexusowcy zostaliby przywitani z otwartymi rękami :P )

Ty teraz jest Hardcore Justice -to i by jakaś inwazja w TNA się przydała. :twisted:

Powiedzcie mi, macie kompleksy czy już się tak przyjęło, że trzeba jechać po TNA? Mnie to powoli wkurwia, bo gdzie nie zajrzę na forum to jest poruszany ten temat. TNA ściąga odpady z WWE - prawda, ale czy Vince tego nie robi? Owszem, robi! Kilka nazwisk, które przychodzą mi do głowy - CM Punk, Low Ki, Jimmy Wang Yang, Matt Bentley, Chris Harris, Consequences Creed (FCW), Lance Hoyt aka Vance Archer, Awesome Kong, Monty Brown, Kazarian. Inna sprawa, że się w tym WWE nie wybili. Gdyby zastanowić się dłużej to tych nazwisk byłoby więcej. R-Trutha nie liczę, bo on najpierw był w WWF. Więc przestańcie pieprzyć, bo to działa w obydwie strony. Amen.

"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

CM Punk pojawił się na wczorajszej gali AAW o czym było informowane już w newsach. Poniżej link do filmiku nakręconego przez jednego z fanów na gali:

http://yfrog.com/nq4x5z

"Jesteś niebem obserwującym chmury. A wydarzenia, ludzie, sytuacje, to obłoki, które po nim przepływają. Tylko przepływają. Dlatego nie próbuj ich zatrzymać, bo na pewno odpłyną wcześniej, czy później. Gdy przytrafia Ci się coś pięknego albo bolesnego, powinieneś zrobić krok, odstąpić od siebie i popatrzeć z dystansu. Ludzie, których kochasz, to właśnie takie chmury. Są na Twoim niebie dłużej lub krócej, ale nigdy na zawsze"

Powiedzcie mi, macie kompleksy czy już się tak przyjęło, że trzeba jechać po TNA? Mnie to powoli wkurwia, bo gdzie nie zajrzę na forum to jest poruszany ten temat. TNA ściąga odpady z WWE - prawda, ale czy Vince tego nie robi? Owszem, robi! Kilka nazwisk, które przychodzą mi do głowy - CM Punk, Low Ki, Jimmy Wang Yang, Matt Bentley, Chris Harris, Consequences Creed (FCW), Lance Hoyt aka Vance Archer, Awesome Kong, Monty Brown, Kazarian. Inna sprawa, że się w tym WWE nie wybili. Gdyby zastanowić się dłużej to tych nazwisk byłoby więcej. R-Trutha nie liczę, bo on najpierw był w WWF. Więc przestańcie pieprzyć, bo to działa w obydwie strony. Amen.

Tylko jeżeli Vincent ściagał do siebie kogoś, to zauważ, że są to raczej młode talenty (Punk był w TNA nikim na przykład), które rozwinęły (albo i nie) skrzydła dopiero w federacji Vince'a. W TNA siedzi obecnie RVD, Anderson, nie wiem czy Hardy, czyli jednak wiele bardziej znane naziwska. Chodź oczywiście czasem też mnie to trochę denerwuje, bo jednak przechodzenie z jednej federacji do drugiej jest normalne (coś jak z klubami). Zawiało offtopem...

Obejrzałem ten filmik i.. jestem pewien, że z Punka chcą zrobić twarz federacji, największego face'a w federacji (nie wyobrażam go sobie jako heela), a w dodatku kto wie, może jest to zbieranie ekipy? Może wujaszek McMahon serio zrobi jakąś inwazję? Milion pomysłów na to story już jest. :P

Tylko jeżeli Vincent ściagał do siebie kogoś, to zauważ, że są to raczej młode talenty (Punk był w TNA nikim na przykład), które rozwinęły (albo i nie) skrzydła dopiero w federacji Vince'a. W TNA siedzi obecnie RVD, Anderson, nie wiem czy Hardy, czyli jednak wiele bardziej znane naziwska. Chodź oczywiście czasem też mnie to trochę denerwuje, bo jednak przechodzenie z jednej federacji do drugiej jest normalne (coś jak z klubami). Zawiało offtopem...

Sebu masz rację, tylko zauważ że RVD i Hardy to byli mistrzowie WWE więc czemu by mieli ich nie przyjąć do siebie ? Przykładowo WCW miało wielu byłych mistrzów WWF (zaczynając od Hogana, przez Nasha aż po Sida) a świat wrestlingu był inny, to przeszło do historii i raczej nie spotykam się z opiniami że WCW próbowało być jak WWF mając byłych mistrzów ich federacji i milion innych zawodników

BULLET CLUB FO FO FO FOR LIVE

171853244354245ca8e4f56.jpg

Sebu masz rację, tylko zauważ że RVD i Hardy to byli mistrzowie WWE więc czemu by mieli ich nie przyjąć do siebie ? Przykładowo WCW miało wielu byłych mistrzów WWF (zaczynając od Hogana, przez Nasha aż po Sida) a świat wrestlingu był inny, to przeszło do historii i raczej nie spotykam się z opiniami że WCW próbowało być jak WWF mając byłych mistrzów ich federacji i milion innych zawodników

Oczywiście, dlatego też o tym napisałem. Chodziło mi po prostu o to, że do TNA przechodziły z WWE o wiele większe gwiazdy, niż z TNA do WWE. ;)