Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nowa koszulka CM Punk z Money in the Bank

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   2
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Ej, a to, że w nicku na allegro i tutaj, na attitude masz dwa różne imiona coś znaczy? Może brzmi to głupio i zdaje sobie z tego sprawę, ale wole lepiej rozwiać wszelkie wątpliwości.
  • Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamilh

13

• N!KO

6

• Mordornas

4

• TakeR

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

konto allegro jest założone na mojego tate Mariusza ja jestem Kamil i używam jego konta w celu sprzedaży przedmiotów wwe nie zakladam swojego konta ponieważ nie miał by to sensu jeżeli nie wierzysz wejdz na konto allegro mariuszszef zadaj pytanie a ja zaraz ci odpowiem

ludzie ale wy się nabieracie. Ten t-shirt i wgl wszystkie jego t-shirty to podróbki. Wszyscy piszecie, że koszulki mają metki itd .... zgadza się ale one również są drukowane lub "kradzione". Sam mam kilka takich koszulek bo mój kumpel też je zamawia bodajże z Hong Kongu czy Singapuru. Koszt takiej koszulki to naprawde 40-50 zł z przesyłką . To wszystko co miałem wam do powiedzenia więc to już wasza sprawa czy chcecie płacić tyle za podróbkę. pzdr ;]

Generalnie, to nie moim zadaniem jest bronić sprzedawcy, ale o tym, jaką wiedzę posiada ten pan, który napisał nade mną, wystarczy przytoczyć innego posta i rozbić go na czynniki:

1. Ma zawsze pierwsze źródło informacji:

po 1: cena niby został zwolniony z WWE (no ale zobaczymy co wykombinuje wwe)

2. Jest bystry:

po 2: nie miał on nigdy na sobie takiej koszulki, bo nie istnieje taka koszulka

3. Jest spostrzegawczy:

po 3: jest to ta sama koszulka, co czerwona, ten sam nadruk tylko zielony material.

Nie zamierzam nikogo przekonywać do kupna czy coś, bo to nie moja brożka, ale skoro ktoś ma ponad sto komentarzy i wszystkie są pozytywne, to mnie to przekonuje, zatem ja sobie na pewno taką koszulkę CM-a sprawię :]

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android

Ja pisałem maila do innego sprzedawcy z allegro, na zapytanie, czy pojawi się w ich ofercie koszulka CM'a"Best in the World" odpisali:

(...)Nie ma żadnych szans na taka oryginalna koszulkę w Polsce.

To była limitowana edycja do kupienia podczas gali MITB, cały nakład został wyprzedany i teraz te koszulki osiągają kosmiczne ceny ok. 300 USD

Zapewne w najbliższym czasie pojawią się na allegro chińskie podróbki(...)

Nie chce zbytnio off topować jednak jeżeli to co napisał Adi341 z tymi chińskimi podróbkami to prawda to lipa, bo jeżeli ów pan co dostał bana chce nam chińszczyznę za 130 zł wcisnąć to nie wiem czy się na to skuszę.

Ja na razie powstrzymałbym się od takich komentarzy. Gość napisał, że zamówi jeden egzemplarz i porobi zdjęcia. Wtedy zobaczymy jak to wygląda i będziemy mogli się konkretnie wypowiedzieć. Ktoś pisał o okularach JoMo. Mnie osobiście taka cena nie dziwi. Przesyła z USA do Polski jest cholernie droga (przewyższa nawet kilkukrotnie ceny niektórych przedmiotów z shopu). Może ma podpisaną jakąś umowę na koszulki czy coś. Nie warto się tak spinać na razie. Adi341, jeśli chodzi o to co napisałeś. Też nie sugerowałbym się tym zbytnio. Niedawno chciałem zamówić sobie koszulkę Evana u supersprzedawców z allegro.Też zaczęli kręcić, że nie opłaca im się zamawiac takich koszulek itp. Jak pisałem poczekajmy na zdjęcia i wtedy możemy się konkretnie wypowiedzieć. Bez spinania się ;) pozdro

• Urządzenie:  Windows

Gość napisał, że zamówi jeden egzemplarz

Niech tylko napisze skad zamowi, bo koszulka zostala wysprzedana, a watpie, zeby juz ktos chcial po taniosci odsprzedac. Od poczatku unikal konkretnych odpowiedzi niczym Arek P.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Może ma podpisaną jakąś umowę czy coś i nie chce tego zdradzać? Nie wiem. Zresztą zdjęcia dobrej jakości pozwolą raczej sprawdzić czy to nie podróbka. Komentarze z allegro mówią same za siebie. Napisałem do niego wiadomość. Jak czegoś konkretnego się dowiem to dam znać. Moim zdaniem warto się zainteresować bo koszulka jest przednia ;)

Jeżeli mamy wierzyć innym, zaufanym już sprzedawcom to wychodzi na to, że tej koszulki w sprzedaży nie zobaczymy, była to sprzedaż okazjonalna...

Podróbki? Jeżeli ma to być na prawdę dobra podróbka z metką i innymi fantami to jestem na tak, ale cena dorównująca cenie oryginalnej koszulki troszkę powala...

Czekamy na dokładny opis towaru i zdjęcia, jeżeli kolega chce uczciwie zarobić to się "wyspowiada"... ;)

• Reputacja:   1

i przestań pier... o tych pindlach jomo kogo to interesuję???

Poważny sprzedawca :lol:

Co do koszulek Punka - nie liczyłbym na nie. Wyprodukowana specjalnie na ppv partia już się rozeszła i odkupienie jej jest możliwe jedynie po cenach rzędu ~350$. Na kolejne egzemplarze jeśli w ogóle będą trzeba zapewne poczekać aż na powrót CM'a do federacji, tylko wtedy WWE wznowi produkcję. A jeśli ktoś Wam oferuje taki rarytas za 150plnów to miejcie świadomość że to podróbka, być może bardzo dobra, ale jednak podróbka :)

A na odpowiedź kolegi który się tym zajmuje nie liczcie - jak widać dostał bana :)

Nie wiem czy ktoś już widział ale, żeby nie robić nowego tematu.

http://allegro.pl/wwe-cm-punk-best-in-the-world-m-nowosc-i1738575605.html

http://allegro.pl/wwe-koszulka-cm-punk-best-in-the-world-free-ship-m-i1737918430.html

Napisałem do obydwu sprzedawców o realne fotki koszulki, gdy tylko je dostanę wstawię tutaj. Co do tego pierwszego sprzedawcy to rey chyba był na tym forum i złego słowa o sprzedawanych przez niego rzeczach chyba nie można powiedzieć?

EDIT

A oto co Rey023 mi odpisał

Witam,

Dziekuje za zainteresowanie moja oferta.

Koszulka pochodzi z oficjalnego sklepu WWEShop.com, premiera koszulki w sklepie WWE przypada na 5 sierpien, od tego dnia WWE bedzie realizowalo zamowienia na te koszulki i je rozsylalo, wiec na chwile obecna przedstawiam tylko zdjecia ze sklepu WWE.

Wszystkie produkty na moich aukcjach pochodza z tego sklepu i sa w 100%. Oryginalna koszulka WWE charakteryzuje sie szorstkim nadrukiem, miekka, bardzo gruba bawelna oraz ostatnio (tyczy sie nowszych modeli) metki u gory nie sa przyszywane, tylko drukowane na wnetrzu koszulki.

pozdrawiam

Rey023

Czyli u niego koszulki będą oryginalne a te 30 zł czy ileś tam tańsze to będą raczej podróbki. Przynajmniej mnie się tak wydaje.

• Reputacja:   1

Dla zainteresowanych koszulkę można kupić tutaj: http://nextwave.pl/opis/2503041/wwe-cm-punk-best-in-the-world-authentic.html

Robiłem już u nich zamówienie (koszulka Punka z Nexusa doszła dzisiaj zamówiona na początku lipca) i z całego serca polecam. Nowy t-shirt Punka już zamówiłem ;)(przesyłka długo idzie bo jest sprowadzana z USA)

Pospieszcie się bo jest u nich dostępnych tylko 8 sztuk

[ Dodano: 2011-07-29, 15:04 ]

Cytat:

Witam,

Koszulka pochodzi z oficjalnego sklepu WWEShop.com, premiera koszulki w sklepie WWE przypada na 5 sierpien, od tego dnia WWE bedzie realizowalo zamowienia na te koszulki i je rozsylalo, wiec na chwile obecna przedstawiam tylko zdjecia ze sklepu WWE.

Kolega Cię wprowadza w błąd z tą datą 5 sierpnia. Koszulka jest już dostępna w WWE Shopie: http://bleacherreport.com/articles/780158-wwe-breaking-news-cm-punk-best-in-the-world-t-shirt-now-available-at-wwe

Cytat:

Witam,

Kolega Cię wprowadza w błąd z tą datą 5 sierpnia. Koszulka jest już dostępna w WWE Shopie: http://bleacherreport.com/articles/780158-wwe-breaking-news-cm-punk-best-in-the-world-t-shirt-now-available-at-wwe

Nie wprowadzilem nikogo w blad. Po kliknieciu na jakikolwiek rozmiar pokazuje sie informacja

PRE-ORDER - available on 08/05/2011.

Mozesz sam sprawdzic po linkiem:

http://www.wweshop.com/item/cm-punk-best-in-the-world-authentic-t-shirt/carsousel1/01-14598

[ Dodano: 2011-08-01, 14:56 ]

Jak nie chcecie kupować nie musicie Mordonos nie pamiętam cie może kupiłeś od mnie koszulkę za 60zł bo wtedy byłem początkującem handlarzem i nie wiedziałem ile wziąść za koszulkę niechcecie nie kupujcie...

[ Dodano: 2011-07-21, 09:43 ]

Obrazek

Obrazek

[ Dodano: 2011-07-21, 09:50 ]

aha wy o wweshop a tam moze okulary jomo 12 dolaców a wysyłka 35

[ Dodano: 2011-07-21, 09:55 ]

KOSZULKA CM PUNK TERAZ W CENIE 300ZŁ[/b]

Koszulka na tym zdjeciu NIE JEST ORYGINALNA, co widac po metce rozwiniecie skrotu WWE w oryginalnaych koszulkach jest na 2 linijki textu. Wrzuce pozniej foto, jak powinna wygladac oryginalna koszulka Persevere.

Dla zainteresowanych powiem, iz oryginalne koszulki WWE maja szorstkie nadruki w odroznieniu od podrobek majacych sliskie andruki oraz gruba bawelne, natomiast podrobka ma cienka i bardzo latwo sie gniecie.

Takze metka AUTHENTIC WEAR wyglada nieco inaczej. Po wiekszym przyjrzeniu sie nadruki tez sie nieco roznia, oryginaly maja pelniejsze kolory.

I ostatnia uwaga. WWE nigdy nie foliuje koszulek. Jedynie limited edition, nawet TOP ROPE nie sa foliowane.

pozdro

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233