Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nowa koszulka CM Punk z Money in the Bank

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Czym zostalo podyktowane podwyzszenie ceny? Moja dociekliwoscia, ze koszulka Punka kosztuje taniej od okularow Morrisona? Apeluje o wyjasnienie, bo myslalem, ze ten tajemniczy partner biznesowy juz wczesniej ustalil ceny, wiec nie powinienes sie dac tak oszukac na pare dni przed terminem dostawy (czy tez wydrukowania)

luki napisał(a):
I zarejestrowałeś się tylko po to, żeby tym się z nami podzielić?

ps. Zaskakujące podobieństwo w interpunkcji i stylu wypowiedzi.

True. True.

No nic. Byli tu tacy, co posiadali nakolanniki Kurta, wiec koszulki sa bardziej wiarygodne.

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamilh

13

• N!KO

6

• Mordornas

4

• rey023

3

Top użytkownicy w tym temacie

nie chcesz nie kupuj juz mam wielu zainteresowanych

cena 130zł to ostateczna cena i przestań pier... o tych pindlach jomo kogo to interesuję???

Ile ci się uda sprowadzić takich koszulek ?

1161423919541b3db89050d.jpg

Dla każdego starczy

Ja mogę tylko dodać, że z tego, co słyszałem od kilku osób, warto brać u niego, bo nie ma nikt (z osób, z którymi rozmawiałem) żadnych zastrzeżeń (zresztą - wystarczy sprawdzić komentarze na Allegro, same pozytywy). Sam również zapewne zdecyduję się na koszulkę Punka, także daj znać, jak już będziesz miał :) Edytowane przez Menez

Ja kupowałem od niego koszulkę Ortona i świetny kontakt i szybko doszła:) Orginał;)

Więc polecam;)

rKO

• Urządzenie:  Windows

Kamilh napisał(a):
nie chcesz nie kupuj juz mam wielu zainteresowanych

cena 130zł to ostateczna cena i przestań pier... o tych pindlach jomo kogo to interesuję???

Generalnie to dzieki za udzielenie odpowiedzi na pytanie. Tyle ode mnie

50608915156a3743c1fa34.jpg

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/281477_121399341287325_100002517808399_153519_4279073_n.jpg

CM Punk BEST IN THE WORLD t-shirt

kolor: BIAŁY

rozmiar: S, M, L, XL, XXL, XXXL

ROZMIAR S, 61cm długości, 90 cm w klatce piersiowej, barku 42cm, rękaw 19cm

Rozmiar M, 67cm długości, 98cm w klatce piersiowej, barku 51cm, rękaw 20cm

Rozmiar L, długość 73cm, 108cm w klatce piersiowej, ramion 53cm, rękaw 21cm

ROZMIAR XL, długość 76cm​​, 118cm w klatce piersiowej, barku 56cm, rękaw 23cm

Rozmiar XXL, długość 78cm, 136cm w klatce piersiowej, ramion 64cm, rękaw 26cm

Rozmiar XXXL, długość 80cm, 144cm w klatce piersiowej, ramion 68cm, rękaw 27cm

CENA ZA KOSZULKĘ WYNOSI 130ZŁ Z PRZESYŁKA LISTEM POLECONYM PIORERYTETOWANYM

Zamówienia na koszulkę składamy tylko na na maila lub gg

Mail- mariusz02@inMail.pl

GG- 3593462

PISZĄC ZAMÓWIENIE PODAJ WSZYSTKIE DANE IMIĘ, NAZWISKO, ADRES, KOD I MIEJSCOWOŚĆ

W TYTULE PRZELEWU PROSZĘ PODAĆ IMIĘ I NAZWISKO LUB SAME NAZWISKO ORAZ ROZMIAR KOSZULKI

ZAPRASZAM DO ZAMAWIANIA OD 01.08.2011 POZDRAWIAM KAMIL

Nie chcę być niemiły, ale jak do tej pory nie wzbudziłeś mojego zaufania, ale wzbudziłeś jednak moje zainteresowanie, co wiąże się z tym, że prawdopodobnie na urodziny, które są za dwa tygodnie, kupię sobie jakąś koszulkę. :)

Luźno, 100% pozytywów to super, dlatego raczej zdecyduję się na jakąś koszulkę. I tu moje pytanie. Nie miałbyś tych koszulek, które pokazywałeś wcześniej, http://allegro.pl/wwe-koszulki-promocja-wakacyjna-rozmiar-l-i1674666530.html w rozmiarze XL? Czy to już koniec tej aukcji i nic na stanie nie zostało?

a o jaką koszulę chodzi daj foto link?

Po zmierzeniu paru moich koszulek, wychodzi na to, że zgodnie z twoją rozmiarówką mogę się na spokojnie wbijać w rozmiar L, więc chodzi o Triple H Skull Kings ( http://cdn3.iofferphoto.com/img3/item/209/023/292/wwe-triple-h-skull-kings-authentic-t-shirt-free-p-p-l-bf7e2.jpg ).

Piszę tutaj specjalnie dla innych kupujących, żeby mieli sprawdzone info. Normalnie dogadywalibyśmy się na gadu.

http://allegro.pl/wwe-koszulki-wakacyjna-promocja-nowosci-rozmiar-l-i1724722108.html

druga koszulka na tej aukcji możesz kupic

[ Dodano: 2011-07-22, 11:42 ]

Siema muszę wiedzieć ile koszulek Cm Punk Best in the World i w jakim rozmiarze potrzebujecie wiec na PW pisać

np 1xL albo 3xXXL

wtedy je podlicze i zaczne zamawiac od 1 sierpnia

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Miałem nie oglądać, bo dzisiaj nie mam za bardzo czasu, ale wygląda obiecująco
    • Kaczy316
      Nie zrobiłem żadnych predykcji ani nic, ale brak czasu zrobił swoje i zwyczajnie zapomniałem też przez większość dnia xD, ale no zobaczmy jak wyszło to Saturday Night's Main Event!   1.Seth Rollins & Bron Breakker vs CM Punk & Sami Zayn, Tag Team Match Kurde no zaczynamy mocno z grubej rury, chyba walka na którą najbardziej czekam i jest ona w openerze, mówiąc wprost ciężko tutaj mi przewidzieć kto to wygra, bo może trochę rzeczy się wydarzyć, Seth i Bron raczej nie powinni przegrywać swojego pojedynku, a z drugiej strony Punk też nie powinien teraz przegrywać, ale no jest tutaj Sami Zayn do przypięcia, a może Sami tutaj turnie? Nie chciałbym, ale też słyszałem takie spekulacje, niemniej jednak liczę na bardzo dobry pojedynek, tacy zawodnicy powinni mi to zapewnić, przed walką oficjalną jeszcze mamy lekki brawl. Lekko ponad 13 minut pięknego pojedynku i świetnego openeru, dodać pół minuty brawlu z przed oficjalnego rozpoczęcia to ponad 13,5 minuty świetnego pojedynku i na sam koniec dostajemy powrót Bronsona Reeda, który pomaga Sethowi i Breakkerowi! Dzięki czemu stajnia Rollinsa odnosi pierwsze zwycięstwo! Oj tak tego to się nie spodziewałem mówiąc wprost, kompletnie zapomniałem o nim, ale też nie myślałem, że po tym co zrobił Sethowi przed kontuzją to nagle do niego dołączy, niemniej jednak stajnia się buduję i wygląda mocno! Mega dobry pojedynek, nie było żadnej przerwy w walce, cały czas akcja, to mi się podoba!   2.Zelina Vega vs Chelsea Green, Women's United States Championship Singles Match Meh walka, która nigdy już nie powinna się odbyć, ale niech będzie, zobaczmy co Panie wykręcą. Zelina botch 619 xDDD. No i walka dostała dokładnie tyle ile powinna lekko ponad 5 minut, nie widziałem sensu umieszczania tutaj tej walki, nawet nie ma co się rozpisywać można spokojnie skipnąć, nie była to bardzo zła walka czy coś, ale totalnie zbędna.   Ulala zapowiedź walki na Worlds Collide Gigachad vs El Hijo Del Vikingo to będzie świetna walka, trzeba obejrzeć. Ulala zapowiedź kolejnego Saturday Night's Main Event oraz Evolution! Kolejno 12 i 13 Lipca, będzie co oglądać!   3.John Cena vs R-Truth, Singles Match Oj tak kolejny pojedynek, który może być ciekawy, to comedy match raczej będzie, chętnie go zobaczę! Truth wchodzi przy Theme Songu Ceny i w jego koszulce, ogólnie w jego gearze xDDD, no tak jak myślałem, leci pod komedie i o to chodzi, tak to miało od początku wyglądać, to mi się podoba, Cena wkurzony atakuję Trutha jeszcze przed walką! Ale tak jak się spodziewałem kiedy ujawnili plakat tej gali to będzie starcie dwóch twarzy Johna i faktycznie nam to dali xDDD. Prawie 4,5 minuty pojedynku comedy matchu no co tu dużo mówić, spodziewałem się takiej walki i nie jest to wielki minus, chociaż można było z tego więcej śmiechu wycisnąć, fajna końcówka, spodziewałem się, że Cena po oddaniu pasa zarąbie Low Blowa xD, a po walce cyk jeszcze to uderzenie tytułem czyli jego nowy finisher, ja się dobrze bawiłem na tej walce i wiedziałem, że tak to może wyglądać.   Cena i Jey na backu no nieee, Oni naprawdę idą w to, oni idą w ten Six Man Tag Team Match na Money In The Bank xDDD Cena, Travis i Logan vs Cody i The Usos ewidentnie xDDDD.   4.Drew McIntyre vs Damian Priest, Steel Cage Match Dobra została nam niecała godzina gali i dwie walki, a to może być showstealer, zobaczmy jak wyjdzie, ale liczę, że dobrze i ciekawi mnie czy to ostatnia walka czy dostaniemy jeszcze starcie tej dwójki na np. Money In The Bank lub Night Of Champions, w sumie ja bym już zakończył ten feud i posłał Drew na główny tytuł, chociaż nie zdziwię się jak czekają z tym dopiero do SummerSlam i tak może być, ale walka powinna oddać. Tutaj też jeszcze przed walką mamy atak i to Drew na Priesta. Prawie 12,5 minuty walki no z tym atakiem przed walką to prawie 13 minut walki i to bardzo dobrej walki kurde, aż nie wiem, który pojedynek mi bardziej pasował, zarówno opener jak i ten Steel Cage to były bardzo dobre pojedynki, ale mówiąc wprost chyba opener u mnie lekko wygrał, ogólnie Street Fight z WM mi się bardziej podobał, ale ten Steel Cage też był super, Priest wygrywa po Con Chair To po którym Drew leżał jakby był martwy, pięknie to wyglądało, a Priest spokojnie sobie wyszedł z klatki, dobra czyli to raczej jeszcze nie koniec tej rywalizacji raczej, czuję Priesta w Ladder Matchu o walizkę i powracającego Drew, który zrzuca go z drabiny oj tak, ale zobaczymy, pojedynek bardzo dobry.   5.Jey Uso vs Logan Paul, World Heavyweight Championship Singles Match No i pora na ostatni pojedynek dzisiejszego wieczoru! Walka o tytuł Wagi Ciężkiej pomiędzy Jeyem i Loganem, to powinna być naprawdę dobra walka, więc lecimy z tym! Jey raczej na spokojnie tutaj obroni. No oficjalnie walka trwała prawie 10 minut i była też bardzo dobra, ale jak dla mnie za krótka, w sensie main event i walka o główny tytuł powinna trwać raczej dłużej, a tutaj no dostaliśmy jak dla mnie dość krótki pojedynek, ale no jest jak jest pojedynek też był bardzo fajny i przyjemny, ale dalej chyba zostaję przy tym, że opener był najlepszym pojedynkiem, chociaż zarówno opener jak i Steel Cage i main event były na bardzo zbliżonym poziomie, ale coś wybrać trzeba, pod koniec walki Cena wyciągnął sędziego z ringu i zaatakował Jeya, ale CODY RHODES IS BACK! Oj tak Cody uratuj nas przed rujnowaniem wrestlingu! No i po cały zamieszaniu Jey wygrywa pojedynek, ciekawy zamysł, myślałem, że nie zdecydują się tutaj na powrót Kodeusza, ale jednak i dobrze to wyszło, czy po walce Cody zapowiedział Tag Team Match na Money In The Bank? Czyli jednak zwykły Tag Team i nie Six Man? No to już lepiej brzmi, ale przez te 2 tygodnie może się jeszcze trochę zmienić, chociaż liczę, że jednak zostaną przy zwykłym Tag Team Matchu.   Match Of The Night: 1.Seth Rollins & Bron Breakker vs CM Punk & Sami Zayn, Tag Team Match   Plusy: Opener i powrót Bronsona Reeda John Cena vs R-Truth Steel Cage Match Main event i powrót Cody'ego Rhodesa!   Neutral: Women's United States Championship Match   Podsumowanie: Mówiąc wprost to większych minusów tej gali nie widziałem, chyba, że walkę o tytuł Women's United States zaliczy do minusów co by mnie nie zdziwiło, dla mnie to zła walka nie była, jednak po prostu zbędna na takim evencie, dodana na szybko i widać, że rozpisana też na szybko, aby coś było, na reszcie pojedynków bawiłem się bardzo dobrze, poziom typowy dla Saturday Night's Main Event, nawet trochę wyżej, bo dostaliśmy powroty Bronsona i Rhodesa, ja jestem zadowolony z gali i jak ktoś chcę obejrzeć samą akcję ringową to może ograniczyć się do openera, Steel Cage Matchu i main eventu, ale ja jestem zadowolony z całego eventu, spoko wyszedł.
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Speed #75 Data: 23.05.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Savannah, Georgia, USA Arena: Enmarket Arena Publiczność: 6.792 Format: Taped Data emisji: 28.05.2025 Platforma: X Komentarz: Corey Graves Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold Shine Forever ~A Glorious Celebration~ Data: 24.05.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Pay Per View Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Yoyogi National Gymnasium #2 Publiczność: 2.450 Format: Live Platforma: Wrestle Universe Komentarz: Haruo Murata, Miki Motoi, Michiko Omukai, NOSAWA Rongai, Chigusa Nagayo & Rossy Ogawa Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Saturday Night's Main Event #39 Data: 24.05.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Tampa, Florida, USA Arena: Yuengling Center Format: Live Platforma: NBC Komentarz: Michael Cole & Pat McAfee Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...