Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Mówi #46 - Money in the Bank

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Mi się podobało, pasztet z Vickie Guerrero albo parówki z biedronki xD

Fajnie ,że u div się nie patrzyliście na różne części ciała a u Sheamusa na jego zielone gacie tak 8-)

Wy to oglądaliście na stremach live czy pobraną bo nie zbyt rozumiałam te teksty ,że zacina albo coś.

Mela na wąsiku Ortona w HD :lol: Nie no masakra, fajne wydanie. Moglibyście zrobić taki program o BFG, i o walce Stinga z Hoganem :D Bo takie każde wydanie co każde PPV to raczej nie, ale jakieś takie bardziej, co się zapowiada tak ciekawiej karta i ogólnie gala.

Ja to oglądałam tak że miałam was włączonych i MITB mi szło i 2 raz oglądałam, poświęciłam się :twisted:

132435155953f10e3e88c60.jpg

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

6

• Vercyn

3

• xero

2

• PH93

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Moglibyście zrobić taki program o BFG, i o walce Stinga z Hoganem Bo takie każde wydanie co każde PPV to raczej nie, ale jakieś takie bardziej, co się zapowiada tak ciekawiej karta i ogólnie gala.

Na chwile obecna jest dosc mala ilosc komentarzy, i to mi troche blokuje takie przyszle wystepki. Owszem, padaja pozytywne opinie, ale sporo ludzi, albo nie siegnelo w ogole po AM (ze wzgledu na czas trwania), albo bylo wybitnie niezadowolonych i nawet nie pokusili sie o podzielenie sie opinia. Moje kalkulacje na dzien dzisiejszy nie wroza swietlanej przyszlosci temu patentowi, ale jeszcze jest troche czasu i moze sie cos zmieni.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Następnym razem zapowiedzmy wcześniej - bo teraz miało być zaskoczenie - aby ludzie wstrzymali się z oglądaniem i przesłuchali AM oglądając galę pierwszy raz :D
Ogólnie wyszło fajne, jednak troche wkurzające było to odchodzenie od tematu. Walczy cena z punkiem a wy o parówkach gadacie.. mi to bardzo przeszkadzało, poprostu jak ktos by za mną rozmawiał o czymś innym, mam nadzieje ze jeśli dojdzie do kolejnego takiego AM będzie wiecej mowy o walkach a nie schodzenie na inne tematy.

Ogólnie wyszło fajne, jednak troche wkurzające było to odchodzenie od tematu. Walczy cena z punkiem a wy o parówkach gadacie.. mi to bardzo przeszkadzało, poprostu jak ktos by za mną rozmawiał o czymś innym, mam nadzieje ze jeśli dojdzie do kolejnego takiego AM będzie wiecej mowy o walkach a nie schodzenie na inne tematy.

Naprawdę 3-godziny przed kompem to sporo czasu i momentami nie chciało się gadać o walkach. Przecież nie będziemy komentować każdej akcji, każdego kopnięcia czy uderzenia - to nie ESC. Kiedy robiło się mniej emocjonująco to schodziliśmy z tematu. Parówki to dobry temat ;) Natomiast kiedy akcja przyspieszała to od razu się przerzucaliśmy, np. przełamywanie finisherów Ceny i Punka, powrót Miza czy Kofi wspinający się na drabinę.

Jak na razie jestem zaskoczony pozytywnymi opiniami. Myślałem, że eksperymentalne wydanie spotka się z większą krytyką. Zgadzam się z tym, że tego rodzaju wydanie nadaje się na wyjątkowe PPV, całe szczęście, że MITB nie zawiodło. Podziwiam tych którzy specjalnie dla tego wydania obejrzeli drugi raz całą galę, ja bym tak nie umiał... szacun :) Zaletą takiej formy jest to, że nie trzeba słuchać całego wydania, można przewinąć na najciekawsze momenty gali jak ktoś nie ma czasu/nie chce słuchać całego trzy godzinnego materiału.

Następnym razem zapowiedzmy wcześniej - bo teraz miało być zaskoczenie - aby ludzie wstrzymali się z oglądaniem i przesłuchali AM oglądając galę pierwszy raz :D

Zgadzam się z Vercynem, o ile będzie następny raz

Na koniec chciałem podziękować Wam chłopaki, nie dość, że gala była zajebista to dodatkowo miałem okazję oglądać ją w tak doborowym towarzystwie. Świetnie się bawiłem a trzy godziny minęły jak dwie minuty :)

Świetnie się bawiłem a trzy godziny minęły jak dwie minuty :)

Jak walka Div ;)

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Pomysł jest dobry, ale właśnie tylko wtedy gdy słucha się tej audycji i jednocześnie ogląda galę. Mamy wtedy swoisty polski komentarz. Myślę, że powinien być kontynuowany, niekoniecznie przecież przez Attitude Mówi. :)

Jestem za. :D

16476371734edf391100c30.jpg

Świetnie się was słuchało ogladając galę, ale trzeba przyznać, źe trafiliście z PPV prawie idealnie.

Zastanawiam się tylko dlaczego nie podobały wam się tak łokcie Bryana, bo moim zdaniem te na Barrecie wyszły dobrze.

I don't own a TV, I don't eat meat. I'm Bryan Danielson and I DO WRESTLE.

Szczerze mówiąc nie chciało mi się słuchać całych trzech godzin (może dlatego, że AM zostało wrzucone dość późno i odsłuchiwać zacząłem koło 1 w nocy), "zaliczyłem" całą walkę Cena/Punk i bardzo mi się takie coś podobało. Zawsze po jakiejś gali/waznym wydarzeniu na YT słucham sobie opini przeróżnych fanów (którzy daną galę/wydarzenie oglądają oczywiśćie "na żywo"), tak więc przy takiej okazji nie mogłem sobie odpuścić (czekałem tylko na Wasze rakcje po finisherach czy ostatecznym zwycięstwie jednego z panów :P). Przy galach zapowiadących się zajebiście moglibyście takie coś robic, więc z pewnością poczekacie z kilka miesięcy. :)

Mi się podobało tylko szkoda że nie wiadomo było o co chodzi, powiedzieliście tylko "coś specjalnego" gdybym wiedział że będzie to nagrywane w tym stylu to nie oglądał bym gali wcześniej 2 razy tylko ten drugi raz "z wami". Zacząłem słuchać audycji normalnie jak zawsze czyli "bawiłem się komputerem" a w tle miałem AM jednak po 10 min stwierdziłem że nie ma to sensu po czym włączyłem galę (znowu 3 godz w plecy :D)

Ogólnie na + ale wcześniej powiedzcie że coś takiego planujecie ;)

Trochę się na tobie Rafikov zawiodłem ze tak się odseparowałeś od tej akcji z Heathem :roll: .Dziwne ze najeżdżałeś na tych co do niedzieli robili sobie "ironiczne" (może ktoś o tym nie wie) żarty bo sam pisałeś w SB na temat "rudowłosego" na pewno więcej niż 1 dzień a tak powiedziałeś w AM.Druga sprawa ze sam zaproponowałeś oczywiście ironicznie :twisted: ze następnym razem będziemy "czcić" na forum np :Tylera Reksa :D nie wygląda mi to na -"Odcięcie się od tematu i żałowanie ze się wpadło na idee pushu na Slatera" :twisted: I jeszcze typ zmieniłeś ? geeezzz trochę luzu.(Zresztą Rhodes też ci punktu nie przysporzył),wygląda mi na to że po prostu przy Jinie,N!KO,VG nie wypada robić takich rzeczy i trzeba się dostosować :/.A co do AM #46 to wyszło znakomicie-zresztą zawsze takie reakcje na żywo są przezabawne i przefajne.Widać ze robiono to na dużym luzie i cała 4 wypadłą bardzo dobrze.Proszę o takich więcej tylko oczywiście przed "pewnikami" jak Wrestlemania,Royal Rumble,BfG czy tak tak .... MiTB :)

Podbijam prośbę Matiego z góry :-)

N!KO ja wiem ze komentarze są ważne ale zrozum ze z 50% userów Atti to lenie :twisted: i po prostu im się nie chcę a na pewną wysłuchali.Nie widzę tez problemu z długością ja komuś przeszkadza to niech ogląda równo z galą albo przewija.Na prawdę warto to zrobić z BfG bo gala będzie jedną z lepszych w TNA w tym roku a na dodatek nie mogę się doczekać analizy Sting vs Hogan/ Hogan vs UW.

Edytowane przez PH93

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Skoro Niko narzeka na ilość komentarzy, to i ja się dołożę ze swoim. Szczerze mówiąc, to ze względu na gości nie chciałem słuchać ani nawet ściągać tego wydania. Jednak ściągnąłem (właściwie tylko po to, żeby nabić ilość pobrań :twisted:) i leży sobie teraz na dysku. Galę wszyscy (nawet Milos) chwalą, to może się zdecyduję posłuchać przy okazji oglądania. Jakby co, to potem dopiszę odczucia.

Jestem jak najbardziej za, jeżeli chodzi o zrobienie czegoś, co właściwie przypomina osobno odtwarzany komentarz, do BfG, wtedy prawie na pewno posłucham.

PH93 ma rację. Gdyby nie wezwanie do komentowania, to najprawdopodobniej też bym nie skomentował. Nie wiem jak ww. 50% userów, ale ja często uważam, że nikogo nie interesuje opinia mało znanego i ignorowanego fana indy i プロレス, więc po prostu milczę. Przy okazji - odcinków specjalnych wychodzi pełno, a nagrać coś o indy/puro "ni ma komu" :P.

nie no panowie wyszło to wam naprawdę bardzo dobrze.Jestem jak najbardziej za abyście robili takie materiały tylko na te specjalne gale PPV.Miło się was słuchało.Specjalnie obejrzałem drugi raz Money in the Bank aby was wysłuchać.Jak najbardziej wasza audycja na plus :D

165537016952a258451c0fc.jpg