Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

PXW Monday SMASH! 18.07.11 / Nathan Flame

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Siódmy i jakże ważny odcinek dla PXW, jak i dla samego Nathana,

gdyż to właśnie on był główną gwiazdą tego dnia.

W tym odcinku w piękny sposób zakończył on swoja karierę.

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• fluxing

1

• plkd

1

• Natan

1

• TerryShadow

1

Top użytkownicy w tym temacie

PXW obejrzane, bardzo fajnie, że wstawiłeś przed MITB. :P Dla mnie najlepszą walką był oczywiście Main Event, Fatal-4-way match. Dużo akcji poza ringiem, w ringu też było super. No i końcówka, niesamowite pożegnanie Nathana. Na koniec kilka pytań:

-Jaką akcję wykonał Terry Shadow pod koniec swojej walki? Tą z narożnika, kamera była tak ustawiona że nie było widać ruchów w powietrzu.

-Co jest przyczyną zakończenia kariery przez Nathana? :P

Bardzo dobre show, publika również super reagowała. Z niecierpliwością czekam na kolejny SMASH. (zresztą jak zawsze). I jeszcze jedno, jakie jest następne PPV?

-Jaką akcję wykonał Terry Shadow pod koniec swojej walki? Tą z narożnika, kamera była tak ustawiona że nie było widać ruchów w powietrzu.

-Co jest przyczyną zakończenia kariery przez Nathana? :P

PHOENIX 450 SPLASH!!!!!! :shock:

A Natan dał sobie spokój bo jest starym, zmęczonym człowiekiem ;) Ale bawił się znakomicie.

Z tego miejsca chciałbym raz jeszcze serdecznie podziękować PXW za umożliwienie mi pożegnania się z Polską Sceną w taki sposób i podziękować, za najlepsze zakończenie kariery w taki właśnie sposób. Jestem waszym największym fanem i jeszcze nie raz pojawię się w Głuchołazach - tym razem jednak w formie widza.

Plusy:

+Phoenix 450 Splash, coś nieprawdopodobnego, nie mogłem uwierzyć widząc to na treningach. Zazdroszczę Terry'emu bo razem na treningach czterystapieńdziesiątki spędziliśmy sporo czasu i to tylko on wyszedł z nich zwycięsko ale jednocześnie jestem cholernie dumny. Utarłeś nosa wszystkim tym którzy konsekwentnie powtarzali, że tego na PSW nie będzie. W Polskim Backyardzie nie ma już żadnych granic, wszystko jest możliwe. Piękne!

+Cała walka Nightmare vs Shadow bardzo dobra, szykuje się znakomity feud.

+Pas dla Terry'ego to świetna informacja, zasłużył.

+Powstanie opozycji dla NATION, dobry skład który może spokojnie walczyć z heelowską grupą.

+Śliczny tribucik, łezka się w oku kręci :)

+ME nie ukrywam mi się podobał, to najlepsza moja walka w życiu, ale ogromna zasługa w tym Krychy, Mańka i Łukasza, dziękuje wam chłopaki z całego serca.

Minusów nie ma i nie będzie. Kocham tą federację jak i ten odcinek SMASHa do którego wrócę pewnie jeszcze setki razy. Dziękuję.

Nie jestem i nigdy nie byłem fanem PXW, a tę galę obejrzałem głównie ze względu na Natana. No i muszę powiedzieć, że nie żałuję. :D Phoenix Splash to innowacyjna rzecz na PSW, mimo, że nie został ujęty w całości, to szacun dla Terry'ego. Przed ME pięknie zrobiony tribute, a sama walka jak dla mnie bardzo dobra. Eh... i w ten sposób kończy się krótka, ale jakże burzliwa i kontrowersyjna kariera Nathana Flame'a. WE WILL MISS YOU!

Chciałbym w tym miejscu zaapelować nie tylko do was, ale do całego PSW. Dużo lepiej by się oglądało gale z komentarzem, bo jeśli wy, jak i publiczność jest cicho, to po prostu często nudno się to ogląda.

Splash od Terry'ego rzeczywiście był nieziemski, wielkie brawa. ;-) Sama walka z Nightmarem była ciekawa, ale jakoś bardzo mnie nie porwała. Terry zdobył pas, fajnie, jakoś Nightmare mnie nie przekonuje.

Main event na bardzo dobrym poziomie. Tak w ogóle to od początku byłem pewny, że Natan wygra, tak na pożegnanie, no ale się pomyliłem. Podobało mi się, jak na początku Natan rzucił się na Sirreksa (?), a Manny i Krycha stali sobie z założonymi rękoma i patrzyli. :D

Pożegnanie bardzo fajne, miło, że wszyscy wyszli na ring i tak uroczyście mu podziękowali. Podobało mi się.

Natan - wszystkiego dobrego na nowej drodze. ;-)

Edit: I rzeczywiście, dużo lepiej by się oglądało, gdybyście mieli jakiś komentatorów. ;]

12676022414e48140114827.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 76 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 553 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 875 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...