Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Diary by Skaterowy

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Historia mojej pracy...

Gdzieś niedaleko biura Vince Mc.Mahon, a może nie daleko. Zaczepił mnie Shane McMahon, bliska rodzina prezesa Mc.Mahon'a.

Shane: Hej,Hej,Hej... Skater, mam dla Ciebie propozycje.

Skater: Jaką?

Shane: Od pewnego czasu wiesz że Vince jest bardzo zmęczony tym co robi. Jest zmęczony tym całym CM Punk'iem. Na Raw w przyszłym tygodniu, dostał załamania nerwowego i od tego czasu nie wstaje z łóżka. I mam dla Ciebie propozycję. Ja nie mogę być prezesem ponieważ mam ważniejsze sprawy na głowie...

Skater: Co może być ważniejsze, niż rządzenie w World Wrestling Enterteimant? Rodzina?, a może Pieniądze?

Shane: Nie twoja sprawa. Weźmiesz stanowisko prezesa w WWE?

Skater: To bardzo trudna dla mnie sytuacja, bo nie wiem jak... co...

Shane: Nie jąkaj się, na dzisiejszym Raw ogłoszę Cię nowym prezem World Wrestling Enterteiment

Skater: Ale...

Shane: Bez gadania...

Skater: Dobrze, zgodzę się, ale pod jednym warunkiem. Zrobię wszystko od nowa, albo ta federacja nie będzie mieć prezesa i się rozpadnie.

Shane: Ojojoj... No nie wiem, ale wiem co zrobimy. Masz monetę?.

Skater: Mam,Mam...

Shane: Rzucaj, ja wybieram resztkę, i jak wypadnie na moim to zostawiasz tak jak było, a jak orzeł, czyli na twoim, to bierzesz federacje od początku. ok?

Skater: Ok...

Skater rzuca monetą, i patrzy na swojej dłoni że ma resztkę. Chytrym sposobem, przekłada na drugą ręke i mamy zwycięstwo Skaterow'ego.

Shane: Gratuluję...

Shane wyciąga dłoń i jest uscisk dłoni. Wszyscy idą do swojego biura...

Raw

Alberto Del Rio

Alex Riley

Big Show

Chris Masters

CM Punk

Curt Hawkins

David Hart Smith

David Otunga

Dolph Ziggler

Drew McIntyre

Evan Bourne

Goldust

Husky Harris

Jack Swagger

John Cena

John Morrison

JTG

Kofi Kingston

Mason Ryan

Michael McGillicutty

Primo

R-Truth

Rey Mysterio

Ricardo Rodriguez

Santino Marella

Scott Stanford

Skip Sheffiend

The Miz

Triple H

Tyler Reks

Vladimir Kozlov

Zack Ryder

Smackdown

Brodus Clay

Christian

Cody Rhodes

Daniel Bryan

Ezekiel Jackson

Heath Slater

Jey Uso

Jimmy Uso

Jinder Mahal

Johnny Curtis

Justin Gabriel

Kane

Mark Henry

Randy Orton

Sheamus

Sin Cara

Ted DiBiase

The Great Khali

Tony Chimel

Trent Barreta

Tyson Kidd

Undertaker

Wade Barret

William Regal

Yoshi Tatsu

Pasy Raw

WWE Champion - Brak

U.S Champion - Brak

Pasy Smackdown

WHC Champion - Brak

I.C Champion - Brak

General Manager

Raw - Anonimowy

Smackdown - Theodore Long

Gale Federacji

Takie jak w World Wrestling Enterteimant

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS8CyESrZjKPHFd8aDt5-1N-3WcuK6I8-kjJBMkrkRRxWIPP8_TFg

Czas: 18 Lipiec 2011 r.

-----------------------------------------------

Raw wchodzi na antenę, wybuchają najróżniejsze fajerwerki, a za kilka chwil pojawiają się na titantronie walki które odbędą się na Show. Theme Raw przestaje grać, a zaczyna ,,Money, Money,,. Shane McMahon we własnej osobie gościem specjalnym dzisiejszego Monday Night Raw, wchodzi powolnym krokiem do ringu, a gdy już się tam znajdzie mówi.

Shane: Cisza!!!. Dziś jest dzień, który można określić rewolucją. Rewolucja to wspaniała rzecz, która powinna być zapisana do najważniejszych słów na świecie. Dzisiaj, poznacie nowego... prezesa spółki World Wrestling Enterteimant. Dzisiaj jestem gościem specjalnym, a powinien być ten o to facet. Wszyscy, mężczyźni, dzieci, kobiety i inne tam powinny wiedzieć że... to jest ten czas który może przyćmić TNA na wieki. Panie i Panowie,przedstawiam wam drugiego już prezesa World Wrestling Enterteimant. Przed państwem Skaterrrrrrrrr.

Słychać wesoły śmiech który jest na telebinie. Kilka chwil czekania i na rampie pojawia się Skater ubrany w garnitur. Zatrzymuje się i tańczy przy fajerwerkach. Fajerwerki przestają strzelać i Skater szybkim tempem wskakuje do ringu. Staje na narożnik i tauntuje do fanów zgromadzących się na hali. Uścisk dłoni Shane i Skater, i podanie mikrofonu przez Shane.

Skater: Heja ludziska, przedwami prezes spółki World Wrestling Enterteimenta, we własnej osobie. Nie wiecie pewnie dlaczego zostałem szefem tych wszystkich ludzi. Już, chwila cierpliwości.

Shane: Cisza ludzie!!! Prezes mówi!

Skater: Dziękuje Shane. Objełem tę posadę dzięki C.M Punk'owi. To on zrobił to, czego niepowinienen. Teraz Vince leży w szpitalu, i nie wychodził z łóżka już cały tydzień. Mam dla was złą wiadomość. Money in The Bank się nie odbędzie. Przepraszam, odbędzie się ale troszkę później. Jak wspominał Shane, mój przyjaciel. Rewolucja to wspaniała rzecz, którą trzeba szanować. Dzisiaj w tym miejscu nastąpi to co Vince chciał zrobić przez całe życie. Zbudować re....

Skater'owi przerwał C.M Punk który wszedl przy swoim starym theme.

CM Punk: Skater, Skater, Skater!!!. Widzisz, niedługo odchodzę z tej federacji, i załatwiłem to, czego nikt by się nie ośmielił. Upokorzyłem Vince przed wszystkimi dziećmi John'a Ceny. Jednak Vince, to nie ty Skater. Na następnym Raw, możesz dołączyć do oddziału w którym leży Vince. Za tydzień odbędzie sie negocjowanie mojego kontraktu. Jeśli nie podpiszecie i nie przyjmiecie moich warunków, reaktywacja nic wam nie przyniesie.

Shane: Punk, twoja arogancja jest najarogantniejszą arogancją na świecie. Skater, co ty o tym myślisz. Wiesz przecież że CM Punk jest jednym z najlepszych zawodników na świecie. Twoja federacja może zyskać lepszego, bardziej aroganckiego. *Shane puścił oczko do Punk'a*. zawodnika.

Skater: Shane, Punk, ludzie, moja decyzja jest taka. CM Punk, twoje prośby o ....

*CM wszedł powolnym krokiem do ringu i patrzył się dłuższą chwilę na Skater'a mówiąc*

CM Punk: Hej, Skater... Popełniłeś wielki błąd, ty powiedziałem że proszę?. Uprzedzam Cię że takie zachowanie nie akceptuje i w tej chwili stracilisci trochę mojej reputacji. Żegnam...

Shane: Skater zrób coś... Zatrzymaj go....

Skater: Stop... Punk, stój...

CM Punk: Czego chcesz, jestem juz na rampie, a ja nie lubię stać na rampię. W takim razie sobie ukucnę. Teraz wygłosze wszystko co o tobie myślę... Skater jesteś bardzo inteligentny, i nie mam Ci na złę że zostałeś prezesem World Wrestling Enterteiment. Koniec, nie będe się przemęczał. Teraz w tej chwili ściągnę opaskę Nexus i zapraszam na rampę Zack Ryder.

Zack Ryder przychodzi do Cm Punk'a i podaje mu ręke. Ten jednak odmawia uściśnięcia dloni, ale wykorzystuje to że Zack wyciagnął ręke i zakłada opaskę Nexus'a.

CM Punk: Zack, ty jesteś bardzo upodobniony do mnie. W jakich względach?, w takich że zostałeś tak samo zmarnowany w tej federacji jak ja. Ogłaszam że nowym szefem Nexus jest Zack Ryder......

Walka nr.1 - Evan Bourne vs Curt Hawkins

Czas rozpocząć walkę, który Finisher zobaczymy Air Bourne czy Finisher Curt'a. Czas zacząć pojedynek. Zawodnicy w ringu *GONG*. Ostre spojrzenia na siebie, pomagają zawodnikom nabrać więcej adrenaliny i również wejść w klincz. W zwarcia lepiej wychodzi Curt Hawkins który wbija Evan'a w narożnik. Curt robi zamach ręką i widzimy Chop. Evan pada i Hawkins arogancko przypina 2 count na początek. Hawkins podnosi rywala, odbija się od lin i mistrz Air Bourne blokuje Clothestline. Wykorzystując to że Evan złapał rywala za ręke, złośliwie wykręca tą reke i przyciska jeszcze mocniej by wzmocnić dźwignie. Po jakimś krótkim czasie Evan puszcza i wykonuje Dropkick w twarz. Curt wstaje i Evan próbuje wykonać Spinning Kick. Ta próba lotnikowi udaje się i na dodatek Bourne decyduje się na wyrzucenie rywala z ringu. Bourne idzie śladami rywala i łapie ręke Curt'a i decyduję się na pchnięcie rywala w bandę. Curt leci z wielką siłą, ale zatrzymuje się i kopię Bourne w brzuch, wchodzi do ringu, wciągając przy tym Evan'a i wykonuje na nim Big Boot. 1.... 2.... Nie ma. Curt wstaje z niepokojącą mina co świadczy o jego braku pewności. Jednak od razu atakuje Evan'a silnymi stompami, a na koniec dorzuca Leg Drop. 2 count. Curt podnosi Bourne, ale Evan świetnie uderza rywala w brzuch i mamy Elbow Drop. Drugi Elbow i Evan odbija się od lin i mamy również Running Hurricanrana. Hawkins od razu wstaje i mistrz Air Bourne serwuje mu Crossbody z drugiej liny. Teraz Evan wchodzi na narożnik i przygotowuję się do lotu. I jest .... Air Bourne... 1..... 2.... 3.... i po walce.

Winner is Evan Bourne

A w szatni widzimy Nexus na czele z Zack'iem Ryder'em.

Zack: Cieszycie się że zostałem szefem tego Nexus.

Wszyscy odpowiedzieli jakoś niespokojnie TAK.

Zack: Cieszę się, ale w dalszym ciągu nie wiem dlaczego CM Punk oddał mi tą opaskę?

David: Może dlatego że już pora na niego, odchodzi z WWE. I tak przed kilkoma dniami zgadaliśmy się że odchodzimy, ale CM Punk dobrze zrobił że odszedł z Nexus'a.

Huski: Ok, Ok... Ale co nam to da że ty będziesz liderem grupy?

Zack: Będziemy najlepszą stajnią w World Wrestling Enterteimant. Ej, gdzie do cholery jest Mason Ryan.

David: On... Yyy... Odszedł.

Micheal: Powiedział że wybiera drogę solową i jego kariera nie będzie się marnowała w takim głupim zespole jak Nexus.

Wszyscy z groźną miną podążyli na Bacstage i czas na drugą walkę.

Walka nr.2 - Mason Ryan vs Kofi Kingston

Mason Ryan przyszedł we własnym themie na ring i pora zaczynać. Oboje okrążyli środek ringu i *GONG*. Mason wyciąga prawą ręke, która ma pomóc lewej nodze zrobić krok, podobnym ruchem idzie Kofi więc to jest już znak na zwarcie. Ze zwarcia jednak nic nie wyszło ponieważ Kofi wykonal serie Low Kick'ów. Kofi łapie rywala za ręke, odbija od lin i mamy Dropkick. Mason szybko wstaje i powala Kofieg'o Clothestline. Podnosi rywala i mamy silny chop w klatkę piersiową. Kofi wstaje i Ryan wykonuje mu Body Slam. Ryan podnosi znów rywala i atakuje serią punchy. Ryan odbija przeciwnika od lin, i mamy Headscissors Takedown od Kofiego Kingston'a. Zaczynamy odliczanie i 2 count. Ryan i Kofi jednocześnie w tym samym czasie wstają, i Mason wywala z ringu za pomocą Clothestline Kofiego. Mason podąża za Kofim i łapie go, mamy Irish Whip na stół komentatorski. Mason wciąga Kofiego do ringu i mamy 2 count. Mason wstaje i atakuje rywala silnymi stompami, które kończą się podniesieniem Kofieg'o. Wyczerpany Kofi, zdołał uwolnić się od Mason'a i wykonać na Ryan'ie Cross Body, to jednak jeszcze zmotywowało Mason'a do walki. Ale najpierw 1.... 2... Mason odbija nogi. Mason podnosi się i Punt Kick dla Kofiego. Prawie nie przytomny Kofi próbuje wstać ale to na nic. Pomaga mu Ryan który wykonuje Swinning Side Slam i 1... .2..... 3..... po zawodach.

Winner is Mason Ryan

Po zwycięskim meczu Mason'a przyszli wszyscy członkowie Nexus z Zack Ryderem na początku. Weszli spokojnym krokiem do ringu i śmiejąc się zaatakowali Mason'a Ryan'a. Trwało to dłuższą chwilę, gdy na sali wszyscy usłyszeli laptop Managera Raw. Micheal Cole podszedł do laptopa i powiedział.

MC: Pan Generalny Manager Raw przysłał wiadomość. Uwaga Cytuję. W związku z tym że Mason Ryan jest za bardzo zmęczony, to w tym dniu nie odbędzie się walka Handicap Match. Ale za tydzień jako opener gali zapowiadam walkę Mason Ryan vs David Outanga, Micheal McGillicutty and Zack Ryder. Powodzenia!!!

Zadowoleni Nexus i nie całkiem zadowolony Huski Harris któremu nie było dane wystąpieniu w tej walce powędrowali na Bacstage.

A w ringu zwycięzca najwiekszego w historii Royal Rumble. Przed państwem Alberto Del Rio...

ADR: Mam na imię, Ja mam na imię Alberto Del Rioooooo. Nie będe długo gadać ze względu, że mam za chwilę walkę. Powiem tylko że moim przeznaczeniem jest zdobycie tytułu WWE Championship i to jeszcze w tym roku. Wiem że to będzie trudne, ale moje przeznaczenie mi podpowiada że moim krokiem na przód będzie dzisiejsze pokonanie John'a Moorisona. Moorison ze względu na swoją kontuzję jest bardzo łatwy do pokonania. Dziękuje do widzenia.

Na ring weszedł jeszcze John Moorison i zaczynamy walkę.

Walka nr.3 - Alberto Del Rio vs John Moorison

Alberto po swojej przemowie rzucił mikrofon i czas zacząc walkę. Oboje poszli do swoich narożników i przemyślali taktykę. *GONG*. Jeszcze okrążenie ringu i zwarcie. Lepiej z tego wyszedł Alberto Del Rio który kopnął rywala kolankiem w brzuch i wepchnął go w narożnik. W narożniku arystokrata znęcał się nad oponentem wykonując mu silne Chopy. Za trzecim razem Moorison upadł i 2 count. Alberto podnosi John'a Nitro i wyrzuca go z ringu. Widać że obmyśla plan zdobycia zwycięstwa nad John'em. John powoli wchodzi na ring i mamy Clothestline dla niego i 2 count. Alberto wściekły podnosi się i staję na narożniku. Moorison staje na nogi i Alberto próbuje Flying Clothestline. Już jest w locie, ale w ostatniej chwili Nitro wystawia kolano, i Alberto ląduje na nie. Uch... Rio niezbyt pewnie się zgina i 1... 2... tylko 2 Count. Oboje leżą, ale to Moorison pierwszy wstaje i atakuje rywala silnymi stompami. Po czwartym stompie klęka nad rywalem, mówi mu coś po cichu i z całych sił wykonuje punche. Podnosi się, i drugi raz stompuje rywala. Podnosi Del Rio i ciska nim o narożnik. Alberto łapiąc się za plecy podchodzi do John'a i próba Flying Shoulder Block od Moorison'a. Już jest w locie, i Alberto wyciąga ręke i mamy Clothestline. 2 count. Alberto wstaje, podchodzi do przeciwnika i zapina swój Submision czyli Cross Arm Breaker. Moorison wiedząc że jest przy linach łapie się ich i sędzia kazał Alberto puścic. Alberto zdenerwowany wstał, i widział jak John łapie się za ręke. John wstaje, Alberto odbija się od lin i mamy Big Boot dla Moorison'a w splot słoneczny. Alberto nie chcąc odliczać, zaczał wykonać swój Finisher i po zawodach.

Winner is Alberto Del Rio

Po wielu wysiłkach, udało się wstać przegranemu, ale po zrobieniu kroku złapał się za szyję i upadł. Lekarze na noszach musieli go zanosić na Bacstage :(.

Promo Money in The Bank

A na Bacstage Dolph Ziggler z Vickie Geurerro.

Dolph: Wiesz że mamy nowego prezesa. Mam nadzieję że ten stary Vince który był przed tygodniem usunie sie na zawsze z wrestlingu.

Vickie: Może Skater zobaczy u Ciebie ten talent i zdoła byś zdobył jakiś tytuł.

Dolph: Nie jakiś tylko WWE Championship. U.S już jest przestarzały i nie chce już być Mid-Carder'em. Chce być ...

Vickie: Main Eventer'em.

Dolph: Wyjełaś mi to z ust.

Walka nr.4 - Vladimir Kozlov i Santino Marella vs Michael McGillicutty i Huski Hariss - No One Conterder for WWE Tag Team Champions.

Obie strony dogadały się kto pierwszy wystąpi, pierwsi w ringu znaleźli się Santino i Huski Harris. Członkowie Nexus nie byli ze swoją grupą. Wszyscy przygotowani, pora zaczynać. Usłyszeliśmy *GONG*. Wrogie spojrzenie Huski'ego Harisa i Kozlov'a zbudziło strach Marella więc szybko się zmienił z Vladimir'em. Przeciwnicy podeszli do siebie i oboje złapali się co sygnalizowało pierwsze starcie. Klinch wygrał Kozlov który z wielką łatwością rzucił przeciwnika do swojego narożnika. Zmiana z Santino i okopywanie Harissa. Fani krzyczeli Cobra, a Santino wziął się do roboty. Okopywał dalej rywala i zmiana z Kozlov'em. Kozlov podniósł Hariss'a i mamy silny Chop, drugi i Clothestline. Huski szybko wstał i zaatakował odwróconego Kozlov'a. Za kilka chwil zmienił się ze swoim Tag Team partnerem. Micheal przeciągnął rywala do swojego narożnika i atakował go pięściami z całych sił. Podniósł Kozlov'a i pozwolil by zmienił się z Santino. Vladimir uczynił to i zmiana. W ringu Santino Marella przez większoś czasu uciekał przed Micheal, ale zaskoczył rywala Shoulder Block. To był plan, by Kozlov odpoczął i dalej odpoczywał. Zmiana i Kozlov ponownie w ringu. Kozlov atakuje splot słoneczny rywala i daje znać Santino by przygotowywał się na Cobrę. Santino już miał Cobrę i zmiana. Santino podszedł do rywala i Cobra 1..... 2....... 3....... i koniec walki...

Winner is Vladimir Kozlov i Santino Marella

A w ringu na krześle widzimy The Miz'a który nie jest za bardzo zadowolony.

Miz: Nie wiem, dlaczego Skater został prezesem. Phyy. Tę nędzne rewolucję. Nie chcę mi się tu siedzieć ale muszę, chce ponownego walczenia o Contender for WWE Championship. Nie ruszę się z tąd aż nie odpowie mi General Manager czy dostanę walkę o pas.

Dryń, Dryń. Micheal Cole wstał ze stolika komentatorskiego i podszedł do laptopa...

Cole: Już drugi raz muszę cytować General Manager, ale bardzo mnie to cieszy. Już chwila. Już cytuję... The Mizimaninie, walke o pretendenta dzisiaj nie dostaniesz. Ale mam dla Ciebie niespodziankę, za tydzień w Main Event stoczysz bój o Contender'a z Alberto Del Rio i CM Punk. A w dzisiejszej walce wieczoru zobaczymy starcie R-Truth vs John Cena w stypulacji Normal Match

The Miz wściekły wstał z krzesełka, stanął na narożniku i powiedział.

Miz: Manager, dlaczego jesteś anonimowy. Nie możesz już się ujawnić. Już rok zanudzasz fanów tym nudnym dźwiekiem. Dryń, Dryń, Dryń. Denerwuje mnie to, jeśli się sam nie ujawnisz odnajdę tajemnicę kto jest za tym laptopem. Fani chcą cię ujrzeć, a ja im to ułatwię...

Walka nr.5 Main Event - John Cena vs R-Truth - No One Contender for WWE Championship.

John Cena przyszedł do ringu bez koszulki, pokazując swój słynny znak You Cant See Me. Oboje ustawieni na ringu, jeszcze chwila spojrzeń na siebie i pozdrowienia małych Jimmy i Gong. John Cena okrążył ring, podążając za R-Truth'em. John Cena i R-Truth podeszli do siebie bardzo pewnie i mamy klincz. Kilka chwil siłowania się na środku ringu, i John Cena łapie głowę rywala. Bierzę pod pachy i ściska z całych sił. Ściska jeszcze mocniej, ale za chwilę odbija rywala od lin i mamy Clothestline od Truth'a. Cena od razu się podnosi i mamy Dropkick dla Ceny. Champ is Here leży, a R-Truth ciągnie go do narożnika by okopywać przez większość czasu. Po jakimś czasie podnosi rywala i Irish Whip na kolejny narożnik. R-Truth rozbiega się i mamy... a jednak nie mamy. Corner Clothestline chybiony. Cena uciekł z narożnik i nie ma tej znakomitej akcji. R-Truth powoli wstaje i Cena ma go już na barkach... Nie za szybko na Finish?. R-Truth jednak zdołał przełożyć swój ciężar ciała i mamy Big Boot dla Ceny. 2 count. Shut Up podnosi You Cant Se Mee i przymierza się na swój Finish. Ku zdumieniu wszystkich Cena zdołał się obrócić i mamy punch z jego strony. R-Truth upada, a Cena odbija się od lin i mamy You Cant See Me i uderzenie ręką czyli atak Ceny. R-Truth od razu się podnosi, i jest na barkach The Champ is Here. Znów przekłada swój ciężar ciała i mamy Bacstabber. 1..... 2.... Cena łapie się lin. Oboje leżą ledwo oddychająco, i oboje po pewnym czasie wstają. Cena od razu rusza do ataku i wykonuje swoje Combo czyli Shoulder Block, po odbiciu się lin kolejny i za chwilę kolejny. Cena łapie R-Truth'a na plecy i wykonuje Attitude Adjustment na sam środek ringu. 1........ 2....... 3........ i po zawodach...

Winner is John Cena

Po walce R-Truth wściekły odszedł z ringu i groźną miną patrzył na wszystkich małych Jimmy'ch.

Raw schodzi z anteny.

----------------------------------------------------------------------------------

Wrestling News•

-Zarząd World Wrestling Enterteimant zatrudnił nowego prezesa federacji Skater'a. Podjęciem tej decyzji było zmęczenie Vince McMahon'a który już nie miał pomysłów na federację.

- Na Twitter John Cena wypowiedział się o CM Punk i Skater...

Widziałem rozmowę, która rozpoczynała pierwsza galę pod rządami Skater'a i muszę przyznać że ciekawi mnie co będzie za tydzień. Mam tylko nadzieję że CM Punk zostanie w federacji i stoczy ze mną walkę na Money in The Bank.

To tylko część komentarza, a wszystko znajduję się na jego Twitter.

- Jinder Mahal i Great Khali mają wspólnie stworzyć niepokonany team i wzmocnić dywizję Tag Team. Co do planów Gret'a Cretive Team ma do niego parę pomysłów.

- Triple H i Undertaker, mają ponownie stoczyć walkę w pobliżu TLC w walce Carrer vs Walka na Wrestlamania i Carrer. Jeśli Undertaker wygra Triple H zakończy karierę, a Undertaker będzie mógł walczyć na Wrestlamania. A jeśli Triple H wygra zakończy karierę Undertaker'a i Deadmam dodatkowo nie będzie walczyć na największej gali roku.

- Feud na linii Mason Ryan vs Nexus pod dowództwem Zack Ryder'a potrwa do Summerslam. Na tą właśnie galę zapowiedziany jest match Mason Ryan vs Nexus. Huski Hariss ma być wyłączony z walki, ale z przyczyn jakich nie wiadomo.

[ Dodano: 2011-07-19, 17:56 ]

"Nowy post"

http://wrestlefans.pl/grafika/hotnews/www-sd-logo.jpg

Czas - 22.07.2011

----------------------------------

I rozpoczyna program World Wrestling Enterteimant o nazwie WWE Smackdown. Czas na sunące się po arenie fajerwerki, komentatorzy robią co muszą, czyli komentują, a na telebinie zapowiada się karta meczowa.

Booker T: Witajcie moi drodzy, czas na pierwsze Smackdown od kiedy szefem federacji został Skater.

Matt Striker: Skater, dotąd nieznany człowiek, a jednocześnie pracownik Creative Team, pojawił się na zeszłotygodniowym Raw.

Booker T: Matt, od dawna zapowiedziana gala Money in The Bank odłożona!!!. Pojawia się pytanie, kiedy się odbędzie.

Cisza na ringu i słychać ,,I hear voices in my head,,. Tak o to theme Randy'ego Orton'a. Wchodzi on na arenę i wykonuje swój specjalny gest czyli podniesie ręcy i skręcenie ich. Wchodzi powolnyk krokiem do ringu nie zwracając reakcji na wiwatujących fanów. Wchodzi do ringu, bierze mikrofon i mówi...

Randy Orton: Money in The Bank . Dlaczego zostało odłożone, hmm.... Tak pięknie było by pokonanie Christian'a po raz trzeci z rzędu, a tak nie mam już pasa. Jednak jest jeden mały plusik dla federacji. Tym plusikiem jest rewolucja, ale nie będe o tym gadać. Tym się zajmuje nasz szanowny prezes. Teraz, w tej chwili chce zadeklarować, że wszyscy moi wrogowie, powinni się patrzyć w stronę chmur, ponieważ tam pofruną. Pofruną tam, ponieważ spotkają tam moje drogi i zabłądzą. Każdy przeciwnik nie jest dla mnie straszny. Tacy zawodnicy jak naprzykład Shane McMahon powinni zająć się swoimi pieniędzmi w sejfie a nie federacją. Tak naprawdę to cieszę się że Vince odszedł. Zastąpił go młody człowiek, który ma parę pomysłów dla federacji. A....

,,Written In My Face,,. Na rampię z mikrofonem znajduję się Sheamus. Ubrany jest w koszulkę walizki Money in The Bank z napisem ,,Celtic Wariorr,,

Sheamus: Randy, Randy. Masz przeczucie że będziesz walczyć z Christian'em na Money in The Bank. Christian to przeszłość, liczę się tylko ja i moje ego. Captain Charisma może tylko śnić o takim samym potencjale jak ja. On nie jest wart walki na Money in The Bank.

Twarz Christian'a na telebinie, dał znać że się pojawi. Pojawił się i zaatakował brutalnie Sheamus'a, a jak to się stało. Christian szybkim tempem podszedł do Sheamus'a i zaatakował go złożonymi pięściami. Sheamus czując że pora uciekać na stojaka podszedł koło ringu. Christian jednak go dopadł i wykononał Punk Kick. Złapał go jeszcze za brzuch i wywalił za kulisy.

Christian: No, Sheamus myślałeś że nie jestem wart walki na Money in The Bank. To pora pokazać kto tu rządzi.

Christian rzucił mikrofon w stronę fanów, i popatrzył groźnym spojrzeniem na Orton'a.

-----------------------------------------

Matt Striker: Zapowiada się feud na linii Sheamus - Orton - Christian.

Booker T: Masz rację, to będzie bardzo ciekawe. Może Long coś wymyśli.

Matt Striker: Oby, bo tego nie można tak zmarnować.

Piosenka znana wszystkim dzieciom i dorosłym czyli, na rampe wchodzi Daniel Bryan. O to wita się z fanami i przechodzi pod drugą liną. Na telebinie widać Jinder Mahal'a, który wchodzi powolnym krokiem do ringu. Za nim podąża The Great Khali który jest ubrany w spodenki i raperską bluzkę.

Walka nr.1 - Daniel Bryan vs Jinder Mahal (w/ The Great Khali).

Oboje skoncentrowani podeszli do swoich narożników, nie zwracając oczu na samych siebie. The Great Khali klępnął Mahal'a życząc mu powodzenia i pora zabić *GONG*. Daniel ostrożnie podszedł do Mahal'a i weszedł z nim w spokojny klincz. Podopiecznik Khali'ego nie dał szans Bryan'owi i wepchnął go w narożnik. W narożniku widać jest jak Mahal potężnie atakuje brzuch przeciwnika swoimi nogami. Bryan siada w narożniku, a nowy nabytek federacji przyciska butem na jego szyję. Jinder puszcza i idzie do swojego narożnika. Oczekując na wstanie Bryan'a rozmawia z Khali'm szepcząc coś mu do ucha. Mahal, dokładnie zrozumiał co mu powiedział jego podopieczny, i wykonał Clothestline na przeciwniku. Daniel odrazu wstał i zablokował Shoulder Block. W zamian wykonał Low Kick'i raz w prawe, a raz w lewe kolano. Kiedy Bryan odczuł że czas już dosyć, szarpnął Mahal'em i wykonał Enzuigiri. Mahal wyczerpany położył się na macie i Bryan wykorzystując to że jego oponent leży wykonywał na nim okopy. Podniósł Mahal'a ale to była pułapka. Jinder wykonał na nim Chop'a, a na dokładkę Dropkick. Wiadomość o tym że

Jinder chce podnieść uświadomiła w jego głowie że chce skończyć walkę. Bryan nie chciał do tego dopuścić i dał się złapać w łapska Mahal'a. To była tylko pułapka a sam Bryan kopnął rywala w brzuch i wykonał na nim German Suplex. Po tym ataku Jinder leżał na środku ringu. Bryan tylko podniósł ręce do góry i założył rywalowi Lebell Lock. Jinder próbując, poczuł że jest jeszcze nowy i nie mógł znieść bólu. Jinder odklepuje i Daniel Bryan zwycięża.

Winner is Daniel Bryan.

-------------------------------------------

A na zapleczu widzimy John'a Mathews'a który przygotowuję się do wywiadu z zawodnikami.

Mathews: Witaj, chciałem Ci zadać parę pytań. Jednak to nie to. Spróbuje grubszym głosem. Witaj chciałem Cię zapytać o.... Trochę lepiej, o Cody

Rhodes. Cześć Cody... Chciałem Cię zapytać o parę żeczy...

Cody: Proszę pytaj, tylko szybko bo spięszę się przygotowywać się do walki.

Mathews: A z kim będziesz walczyć...

Cody: Nie widziałeś telebinu, wiem że jest ślepy ale nie wiedziałem że w takim dużym stopniu. Dobra narazie bo z Ciebie komentator zerowy...

Wnerwiony Cody, tym że Mathews zabrał mu czas poszedł w stronę swojej szatni. Zdruzgotany Mathews powiedział

Mathews: Nigdy nie zostanę dobrym reporterem.

I odszedł do w stronę drzwi wyjściowych.

------------------------------------------------------

Przypomnienie angle Skater'a, Shane McMahon i CM Punk'a.

------------------------------------------------------

Booker T: Z Mathews'a marny reporter, nieprawdaż.

Striker: Masz rację, ale widziałeś pierwszą walkę dzisiejszego Smackdown. Bardzo mi się podobała.

Booker T: Tak, ale ja zauważyłem że było mało akcji i to zepsuło walkę. Z dobrej strony pokazał się Daniel Bryan. Myślałem że z takim silnym zawodnikiem jakim jest Jinder Mahal.

Striker: Ale na Mahal'a jeszcze czas.

,,Black or White,, a na rampię pojawiają się Justin Gabriel and Heath Sleater. Zatrzymują się na rampię i pokazują nam specjalny znak. Za kilka chwil wchodzą szybkim tempem do ringu. Stają na narożniku i podnoszą ręce do góry. Przybicie piątki partnerów i ,,A new Day,,. Stary theme The Legacy daje znak Cody Rhodes i Ted Dibiase żeby zjawili się do ringu. Już są na rampię i powolnym krokiem wchodzą do ringu, jednocześnie patrząc się na fanów. Wszyscy w ringu zaczynamy...

Walka nr.2 - Cody Rhodes and Ted Dibiase vs Justin Gabriel and Heath Sleater - No Two Condender for WWE Tag Team Championship.

W dzisiejszej walce poznamy drugich pretendentów którzy zmierzą się na Money in The Bank z grupą Santino Marella and Vladimir Kozlov. Jeszcze chwila na obmyślenie planu, i kto będzie pierwszy w ringu. Na ring weszli Heath Sleater i Ted Dibiase. Chwila wrogich spojrzeń i mamy rozpoznywalny głos czyli *GONG*. Rywale szybkim krokiem obkrązyli ring i mamy pierwsze zwarcie. Klincz nie powiódł się ponieważ Heath Sleater wykonał z nienacka Low Kick'i na prawą nogę. Przeciągnięcie rywala do własnego narożnik powiodło się i zmiana z Justin Gabriel. Zmiennik przez dłuższy czas trzymał rywala w defensywie. Butem Gabriel podtrzymywał kark rywala w narożniku. Zmiana i Sleater w ringu. Sleater przeciągnął Ted'a na środek ringu i zapiął Headlock. Męczył go tak dłuższą chwilę, i gdy chciał puścić, niespodziewanie Ted się wyrwał i zmiana z Cody'm. Dashing od razu, podbiegł do rywala i Shoulder Block, odbicie od lin i Dropkick. Slater w opałach, ale przy próbie Enzuigiri, Rhodes się pomylił i Sleater mógł bezpiecznie zmienić się z Gabriel'em. Zmiennik wykorzystując to że przeciwnik się podnosi, usiadł na narożniku i czekał aż Rhodes do końca się podniesie. Rhodes podniósł się i mamy Hurricanrane z narożnika. Rywal od razu wstaje i, a Gabriel odbija się od lin i mamy Gabriel Special. Przypięcie 2 count. Gabriel od razu zmienił się z swoim partnerem, i Sleater tylko czekał aż przeciwnik wstanie. Cody wstał i mamy dla niego Jumping DDT. Sleater po wszystkich przemyśleniach doszedł do związku że pora zakończyć ta walkę. Sleater przeciągnął rywala do narożnika, i klepnął Gabriel'a co decydowało o zmianie. Sleater szybko przycisnął rywala by nie wstanął a Gabriel wykonał 450 Splash. Przypięcie na środku ringu i 1....... 2........ 3.......... Po zawodach, wspaniałe zwycięstwo Justin'a Gabriel'a i Heath Sleater'a.

Winner is Justin Gabriel and Heath Sleater.

------------------------------------------------

A w ringu, już bez wejścia pojawił się General Manager Smackdown pan Theodore Long. Trzymał w ręku mikrofon i powiedział.

Long: I co ja mam zrobić, mam trzech kandydatów do tytułu WHC Champion. Nie zrobię Triple Match. Poproszę żeby wszyscy ludzie których wyczytam. Pierwsze nazwisko to Randy Orton.

Na życzenie Managera Teddy'ego Long'a ,,Voices,, zagrał po raz drugi. Powolnym krokiem podszedł do Long'a.

Long: Kolejnym facetem który ma dużo talentu i zasługuje na pas WHC Champion jest Christian.

Theme Christian'a, usłyszeli wszyscy. Gwizdy na trybunach przygłuszały piosenkę. Christian szybkim tempem wskoczył do ringu i usiadł na narożniku.

Long: Trzecim, ostatnim już kandydatem jest pan ,,Celtic Warrior,,.

,,Written In My Face,, zagrał theme Sheamus'a na telebinie było widać jego słowa, a sam kandydat robiąc to samo co Christian wszedł szybkim tempem do ringu, uścisnął dłoń Long'a i usiadł na narożniku.

Long: I co ja mam zrobić, musicie oddać głos kto będzie czwartym kandydatem do pasa WHC Champion. Ostateczną decyzję podejmuję ja.

Orton: Ja głosuje za Mark Henry, zrobił duże posunięcie na Smackdown i poprostu zasługuje na przegranie Contender'a o pas WHC...

Christian: Głos na Cody Rhodes. Ma kawał talentu i cieżko pracuje na to, żeby stać się czolową postacią w World Wrestling Enterteimant.

Sheamus: Głos na........ Mark Henry.

Long: Dobrze proszę na ring Mark'a Henry'ego.

Na telebinie ujrzeliśmy słowa World Strongest Man, co było wiadomo że Mark pojawi się jednak w ringu. Kilka chwil czekania i Henry na rampię.

Popatrzył chwilę nędznie na fanów i podszedł do ringu. Uśmiechnął się do Long'a i weszedł do kwadratowego pierścienia.

Long: Dobrze, Henry też byłeś moim faworytem. Dzisiaj w Main Event gali zawalczysz z Sheamus'em o One Contender for WHC Champion.

Booker T: Mark Henry dostał spory szacunek od Long'a.

Striker: Tak, ale to nie była tylko jego decyzja, to była decyzja zawodników.

Booker T: Owszem, ale porozmawiajmy o walce Tag Team. Według mnie to była lepsza walka niż tamta z Raw.

Striker: Tu było więcej akcji i zgadzam się z tobą że była lepsza.

Booker T: A więc na Money in The Bank wiadomo już pierwszą walkę. To będzie Tag Team Match o pas WWE Tag Team Championship.

Striker: Stawiam na byłych członków The Coore, a ty?.

Booker T: Tak samo ponieważ są bardzo zgrani i z pewnośćią zdobędą pasy Tag Team's.

A na arenie słychać słowa piosenki ,,Domination,,. Tak wszyscy wiedza kto się zatym kryję. Ezekiel Jackson wchodzi powoli na rampę. Zatrzymuję się, i juz szybkim tempem wchodzi na ring. Staje na narożniku i pokazuje swoją niezwykle silną sygnaturę ciała. Schodzi z narożnik i ,,Get Up,, rozchodzi się na całej widowni. Jey Uso idzie na ring w towarzystwie swojego brata bliźniak Jimmi'ego. Wchodzą na ring i pokazują swoją sygne.

Walka nr.3 - Ezekiel Jackson vs Jey Uso (/w Jimmy Uso).

Spojrzenia rywali nic nie dawały wznać Ezekiel'owi. Ale za to Jey Uso tracił motywację myślać o walcę z większym od siebie rywalem. Sędzia karze zabić *GONG* i o to mamy ten sygnał. Pierwsze kroki rywali, wznoszą energię która jest potrzebna do zwycięstwa. Ezekiel nie zamierzał długo czekać na Jey'a i zaatakował go silnymi Punchami. Jackson atakował go po to by rywal znalazł się w narożniku. W narożniku większy od Jey'a rywal okopywał bez opamiętania. Sędzia zaczął odliczać a przy cztery, Ezekiel przestał atakować. Złapał rywala za głowę i uderzył o line. Złapał rywala za brzuch i pierwszy Body Slam. Przy drugim razie Jey uwolnił się i wykonał kopnięcie w brzuch. Slam od Jey'a i Spirngboard Crossbody. Przy tej próbie przypięcie i tylko do dwóch. Jey idzie do narożnika przygotowywać się do Spear. Ezekiel wstaje, a Jey leci. Ezekiel przeskakuje nad Jey'em i on trafia na Jimmi'ego. Obaj bracia wypadają z ringu. Ezekiel ma chwilę czasu na obmyślenie jakiegoś dobrego planu. Sędzia doliczył do sześciu i Jey wstaje. Ezekiel łapie go i wykonuje Body Slam, drugi też udany. Przy trzecim Jey atakuje łokciem głowę rywala aż ten puszcza. Jey wydostaje się i wykonuje na rywalu Super Kick. To powinien być koniec walki i 1...... 2.... Ezekiel dotyka lin. Jey nie dowierzając wstaje, i idzie do brata bliźniaka. Jimmy szepcze coś do ucha, i Ezekiel kątem oka spostrzega że Jey chce się rozbiec. Ezekiel udając że się kołyszę, wstaję. Jey zauważa to i biegnie. Bieg nic mu nie daje, bo widzi że Ezekiel wyciąga kolano i zatrzymuje się. Ale Ezekiel i tak wykonuje na nim Clothestline. Podnosi Jey'a i mamy Torture Rack. Jey jeszcze próbował wydostać się ale już nie miał siły. Przes submission wygrywa Ezekiel Jackson.

Winner is Ezekiel Jackson

----------------------------------------------------

Pora na reklamy. A po reklamach promo Mark'a Henre'go.

----------------------------------------------------

Booker T: Matt, nie zapytałem Cię o jedno. Doszłem do wniosku że walka na Money in the Bank Randy Orton vs Christian nie masz szans ponieważ oni walczą o Contender.

Striker: Szkoda że ta walka się nie odbędzie na tej właśnie gali, ale przecież odbedzie się na Smackdown.

Booker T: Ale to nie to samo co Pay-Peer- Vie.

Striker: No tak, ale jest jeden plus. Wreszcie zobaczymy kogoś nowego, z nowymi pomysłami.

A na hali rozgległa piosenka ze słowami ,,Far From Over,,. Tak o to nowa piosenka Wade Barret'a który przeistacza się w Twenner'a. Idzie powolnym krokiem na ring, a fani wygwizdują jego nazwisko. Jest w ringu. łapie mikrofon i mówi.

Barret: Nie obchodzi mnie co o mnie myślicie. I Tak nie będe dla was miły, a jeśli chcecie żebym był, to nic z tego. Nikt mi nie dorówna. Ja nie wiem dlaczego Theodore Long mnie nie wybral jako czołowego Main Event'era. Dobrze, nie będe się prosić. Nie jestem taki że całuje dupę Vinc'a. Przepraszam teraz to Skater'a, ale to fajny gość i nie mam nic do niego. Jako jedyny jest inteligenty w tej federacji. Dobrze się stało że jest prezesem, może zauważy jaki mam talent. Ale jak wiadomo nie bede się prosić. Moim celem w tym roku jest zdobycie pasa Intercontinental Champion i trzymanie go jak najdłużej.

,,Ameno,, na hali rozbiegł się nowy theme zawodnika który ma pseudonim Sin Cara. Zdjął swój płaszcz, i wskazał wskazującym palcem na Wade Barret'a. Pobiegł do ringu i przeskakując nad nim zrobił fikołka. Czas zacząć walkę numer cztery na pierwszym Smackdown pod dowództwem Skater'a.

Walka nr.4 - Wade Barret vs Sin Cara

Wade i Sin Cara byli niezwykle skoncentrowani. Oboje doszli do swoich narożników i z niecierpliwością czekali na *GONG*. Usłyszeli ten dźwięk dopiero za parę chwil, ale podeszli do siebie i mamy klincz. Klincz wygrywa Barret który wiadomo że jest silniejszy od dzisiejszego jego rywala. Sin Cara usiadł na narożniku, złapał głowę Wade i cisnął o narożnik jednocześnie odsuwajać się by nie został trafiony. Były lider Nexus i Coore usiadł w narożnik i Sin Cara wykonał na nim Monkey Flip i sędzia doliczył do dwóch. Wade odrazu wstał, i został powalony przez Sin Care Flying Shoulder Block'iem. Wade upadł i próba Springboard Moonsault. Już jest w powietrzu, ale Sin Cara poczuł się zapewnie i zachaczył się na kolana rywala. Wade od razu wstanął do stojącego rywala który jeszcze nie upadł i powalił go Big Boot'em który mu dało odliczenie do dwóch. Wade próbuje wstać ale przeszkadza mu czerwone światło, tak to Big Red Monster Kane. Powolnym tempem wchodzi do ringu i gdy już na nim jest łapie Wade za szyję i wykonuje Chokeslam...

Winner is Wade Barret via DQ.

Kane śmiejący się w stronę Wade, zauważa Sin Carę który stoi koło niego i tak wpatrzony że nie może się ruszyć. Kane to wykorzystuje i wykonuje Tombstone Pelidriver i szczęśliwy schodzi na rampę...

---------------------------------------------

Striker: Booker widziałeś to?. Zapowiada się na feud Kane z którymś z tych zawodników.

Booker T: Zapewne nie z Sin Carą, a z Wade Barret.

Striker: Jeśli dojdzie do ich pojedynku to będe bardzo szczęśliwy.

Booker: Striker ja także tak myśle.

A w biurze pana Skater'a znajduję się już Kane.

Skater: Kane, czego ty odemnie chcesz?

Kane: Naprawdę nie wiesz, widziałeś tamto co przed kilkoma minutami zrobiłem Barret'owi?.

Skater: Nie, niestety nie mogłem zobaczyć ponieważ miałem parę ważnych spraw na głowie. Ale chyba poobijałeś Barret'a. Trafiłem?

Kane: Trafiłeś w dychę, rządam walki na Money in The Bank z Wade Barret'em.

Skater: Kane, niestety. Na Money in The Bank za dużo jest już walk zabookowanych.

Kane: Dobrze, pójdę już sobie... Dowidzenia panie prezesie.

Zdenerwowany Kane trzasnął drzwiami, i poszedł na korytarz. Tam spotkał poobijanego Wade Barret'a który bluzgał pod nosem. Kane zapukał Wade od tyłu i wykonał mu Chokeslam...

Booker: Łoooooo... i nareszcie trafiliśmy na Main Event dzisiejszej gali. Kane który chce walki na Money in The Bank z Wade Barret'em jest bardzo rozczarowany.

Striker: Po raz kolejny masz rację, może wreszcie Kane lub jego rywal z feudu dadzą fanom więcej emocji.

I na całej arenie rozbrzmiał theme Sheamus'a. Co tu się dużo rozpisywać. Rozłożyj ręce na rampię i powędrował w kierunku ringu. Jeszcze nie wszedł do ringu a na całej hali usłyszeliśmy piosenke która dała znać że nadchodzi Mark Henry. Powolnym hipopotanim tempem weszedł do ringu.

Walka nr.5 Main Event - Sheamus vs Mark Henry - One Contender for WHC Champion.

A w stoliku komentatorskim zawitał Theodore Long. Oboje spojrzyli niespokojnie na siebie i okrążyli ring. Mamy charakterystyczny dźwiek czyli *GONG*. Mark Henry odrazu podbiegł do rywala, ale Sheamus uciekł z ringu. Mark odeszedł trochę do swojego narożnika a dopiero Sheamus wszedł do ringu. Ruszyli na siebie, ale góra był Mark Henry który powalił mniejszego od siebie przeciwnika Clothestline. Mark podniósł Sheamus'a, ale ten sprytnie go kopnął w brzuch. Złapał za głowę i wywalił rywala z ringu. Sheamus to zrobił po to by dojść do przemyśleń. Mark po siedmiu sekundach wszedł do ringu, a Sheamus'owi tyle czasu mogło zająć obmyślenie. Sheamus podszedł do rywala i okopywał jego prawą nogę. Przez dłuższą część czasu Sheamus okopywał, ale jak przestał niespodziewanie Henry wykonał na nim Slam. Sheamus odrazu upadł a Mark Henry doliczył Sheamus'a do jednego. Sheamus i Henry odrazu wstali, ale Mark powalił rywala Big Bootem z lewej nogi. Sheamus upadł za ring i po sześciu sekundach wrócił na ring. Sheamus kopnał rywala w te kolano które ma słabe, odbił się od lin i wykonał Bicycle Kick. Mark Henry padł i 1... 2... tylko sędzia doliczył do dwóch. Mocno poobijany w prawą nogę Henry wstając upadł i Sheamus to wykorzystał i wykonał naskok kolanem na prawą nogę. Podniósł rywala i probował zakończenia meczu swoim finisherem. Sheamus nie mógł podnieść rywala, więc Mark Henry spróbował Back Bady Drop i ten ruch dobrze mu zrobił bo jeszcze tyłkiem naskoczył na brzuch rywala. Mark Henry podszedł do swojego narożnika i próbował rozmyśleć o walce. Sheamus nie zbyt zmęczony podbiegł do Henry'ego i Corner Clothestline. Zauważając że Henry jest na środku ringu pan Celtic Warrior zapiał na prawą nogę Figure Four Leg Lock. Henry próbował z całych sił odepchnał Sheamus'a ale nie dało to rezultatu. Za drugim odkopnięciem już się udało. Henry nie mógł wstać, i Sheamus usiadł na narożniku i czekał na wstanie Mark'a. Henry po kilku próbach wstania wstał i Sheamus wykonał Bicycle Kick z wyskoku z narożnika. To jest już pewny pinfall, ale... Sheamus zapina po raz drugi Figure Four Leg Lock, to znaczy jeszcze nie zapiął po Mark Henry odrazu odklepał. Sheamus jest pierwszym pretendentem do tytułu World Haguivasty Champion.

Winner is Sheamus

Na tym pojedynku kończymy Smackdown...

Wrestling News

- W tym tygodniu na Smackdown mogliście zauważyć pobicie Wade Barret'a przez Kane. To zapowiada bardzo długi feud który może skończyć się w okolicach Night of Champions.

- Smackdown próbuje porozumieć się z Chris Hero w sprawie kontraktu który ma zoobowiązywać przez dwa lata. Te posunięcie to luka po nie udanym drafcie ze strony Smackdown.

- Rating ostatniego Smackdown wyniósł 3.21 co jest rekordem oglądalności w tym właśnie rosterze...

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Skaterowy

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
  • Dodaj nową pozycję...