Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

5 najbardziej znienawidzonych wrestlerów

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

A co ja takiego zrobiłem

Dales popis swojego mlodzienczej elokwencji.

a pasem go to se mów do 8 latków baranie!!!!

Przeciez wlasnie to robi.

A ty sam jesteś leszczem myślałem poprostu że też se tu moge klnąć.

To pocwicz to myslenie, bo nie jest to twoim najwiekszym atutem.

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wee Man

7

• Hartfan

5

• Y2J

4

• rey023

4

Top użytkownicy w tym temacie

A co ja takiego zrobiłem a pasem go to se mów do 8 latków baranie!!!!

UNO) jak to co zrobiles: mialo byc 5 najbardziej znienawidzonych wrestlerow, a ty wymieniles co najmniej 11 :P

DOS) powinni cie zlac pasem bo jestes leszczem, ktory mysli, ze mozna tak sobie klnac :P

TRES) zapewniam cie, ze to ty jestes leszczem :P

CUATRO) nie tu nie mozna sobie tak poprostu poklnac...

CINCO) to nie bylo takie sobie poprostu klniecie... obrzucasz ludzi blotem jak... 8 latek? :P

SEIS) jeszcze raz chce napisac, ze jestes leszczem

SIETE) mozesz sie udlawic banem :P

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

8-latek czy 13-latek co to za róznica..

A i jeszcze co do barana to ci wybaczam bo mam dobry humor

a co do LESZCZA to jak masz straszą siostre albo gorąca mame to neich sie odezwą do mnie na racławicką .to ci powiedzą jak wroca co o mnie sądzą ...

a co do tych pasów od ojca to powinieniesz dostać z 4 seryjek więcje; :D

458954520447d6ce7641a4.jpg

To już nie chodzi o wiek, ale o kulturę osobistą, nie mówię że nie można czasem przeklnąć albo powiedzieć coś na wrestlera w formie żatu, ale takie coś to chamstwo. A wiek tu nie ma znaczenia, np. ja mam 14 lat, ale kulturę mam ( chociaż trochę, ale mam :P )a i tak uważam że parę pasów ci nie zaszkodzi. :P

20003137424285fb9541ec1.jpg

• Urządzenie:  Windows

robi sie offtopic. nastepne posty nie dotyczace tematu beda kasowane.

14412508044c725aa0e19e.gif

8-latek czy 13-latek co to za róznica..

A i jeszcze co do barana to ci wybaczam bo mam dobry humor

a co do LESZCZA to jak masz straszą siostre albo gorąca mame to neich sie odezwą do mnie na racławicką .to ci powiedzą jak wroca co o mnie sądzą ...

a co do tych pasów od ojca to powinieniesz dostać z 4 seryjek więcje; :D

Ja też mieszkam na Racławickiej,ino w Gdańsku :)

High Five!

KornFan zbastuj co nieco.

Do listy nielubianych dodaję Jeffa Jarretta,który staje się drugim Triple H'em...też trzyma pas ile się da i też miesza się w booking...

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

WeeMan: dostajesz ostrzezenie za nabijanie postow... Jarretta do listy dodawales wczesniej juz w tym temacie...
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Miało być 5 wrestlerów, ale ja jeszcze dodaje od siebie kilku:

Hassan - nie że nie lubięarabów, ale gimmick szajski, jego walk widziałem mało chyba z 2 z czego żadna dobra w tym ten kilkunastosekundowy występ na Royal Rumble 2005

Chavo Guerrero - możecie mieć pretensję że go dodaję bo walki robi dobre, ale jak dla mnie monotone i ciągle z Londonem

Reigns - kolesia nie trawię kompletnie i jego walk nie oglądam, chyba że z kimś dobrym walczy

Mark Jindrak - To co wyżej

20003137424285fb9541ec1.jpg

Moja 5

John Cena-yo yo matkojebca coco jumbo i do przodu,typowy biały nigga i szpaner-prrety fly :D

JBL-chce zeby trzymal przynajmniej rok,jak juz tak dlugo trzyma. Beztalencie taj jak Cena niewiadomo co mialo na celu wypromowanie go.

Batista-nie lubie go jakos od poczatku. Mimo wszystko niech dostanie pas bo HHH nudny sie robi.

Dusty Rhodes-beznadzieja,gminicki denne(ten w wwf pedalski jako goldust przeszedl sam siebie) teraz u tatusie w nwa-tnt robi wies

Bastion Buger-obrzydlistwo(jak ktos go wogole jeszcze kojarzy) :-x

:twisted:

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Tylko 13 lat!.. Chłopak jeszcze się przekona że na dobre mu nie wyjdzie taka argumentacja... ani na RM ani w życiu... Jeszcze dostanie kopniaki od życia to może zmądrzeje.

tymczasem..

...kogo nienawidze:

1 - HHH - obniżona jakość gal.. właśnie dzieki jego ingerencji w scenariusze (powody znamy).. ale i on sam prezentuje taki poziom że szok.. to może Kane jest masywniejszy i wolniejszy.. ale po łbie obrywa więcej niż ten pionek HHH...

2 - Billy Gun - a kto to wogóle jest? :|

3 - Stone Cold - jedyne co jest u niego ciekawe to koszulki i facker za którym publiczność szaleje.. aha no i oczywiście WHAT? :D hehe... (tak przy okazji taką koszulkę zrobiłem taniej niż w sklepie WerstleFanów.. bez obrazy chłopaki hehe)

4 - Undertaker: chokeslam, tombstone, last ride - OK, ale OLD SCHOOL - SUCKS!!... nic ciekawego chłop nie potrafi już pokazać... z BigMenów zdecydowanie wole Kane'a i Show'a;

5 - John Cena - brak komentarza.. no czy jest ktoś kto powie coś ciekawego o walkach Ceny??? znajda sie tacy co powiedzą że ma gadane... no ale walki??... NIE.. zdecydowanie nie... jak dla mnie to ona jest nudniejszy.. od legend.. Flaira, Hogana itp itd...

Okroiłem komenty na temat tych ludzi.. bo szkoda nawet mówić mi o niektorych przypadkach...

np mógłbym jeszcze sporo mówic o Undertakerze.. czy HHH'u... ale to szkoda mojego czasu...

Tyle ile napisałem powinno starczyć.

Są i inni... ale nie chce innym zabierać miejsca.. bo nie będa mogli dodać postów na tej samej stronie hehe;)

PEACE!!

[ Dodano: 2005-03-31, 20:13 ]

Cyt: "mnie na racławicką .to ci powiedzą jak wroca co o mnie sądzą ...

a co do tych pasów od ojca to powinieniesz dostać z 4 seryjek więcje"

StrongFan - mój mentor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pokłony hehehe

i konieć komentarza hehe

• 6 lat później...

Wymień 5 wrestlerów , których nie lubisz najbardziej.

Dla mnie są to:

1.Hornswoggle - Nie do końca wiem czy to jest wrestler , po prostu małe zielone gówno biega po backstage lub ringu i wkurwia ludzi.

2.Randy Orton - Nigdy go nie lubiłem , choć jako Legend Killer dawał rade.Jako face zamula , słabe ring i mic skille ratuje go tylko fajny finisher ale do mnie to za mało.

3.Kofi Kingston - Bom , bom , bom jak to słyszę mam ochotę puścić pawia w żołto-zielono-czarnych kolorach .Przeciętny w ringu ale charyzmy nie ma za grosz , mic skille tragiczne właściwie ich brak.Podzielam marzenia większości by go wypierdolili z federacji.

4.Khali - Wielka , prawie 2.5 metrowa kłoda , która umie...właściwie nic nie umie.

5.Otunga/Rayan - Dwóch przekoksowanych drewniaków , którzy ledwo co biegają.Ich mowi set jest ograniczony chyba tylko do finishera i bady slamów.No ale Vinc taki Batisto podobnych lubi więc nie ma szans , że ich wywalą.

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

Ted Dibiase - Całkowicie nijaki i bezpłciowy , słaby w ringu i za mickiem .

Khali , big show - Tacy zawodnicy nie powinni pokazywać się w ringu wcale , strasznie zamulają , moveset składający się z 3 ciosów . Więcej nie trzeba pisać .

Sin Cara - Niema, przereklamowana, skacząca i botchująca przy tym małpa .

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

Dla mnie temat jest oklepany i bez sensu,zacznę narzekać jak zacznę płacić za gale czyli nigdy :lol:

1. całe new nexus oprócz Punka (Drewno i jeszcze raz Drewno)

2. Cody Rhodes ( Drewnem nie jest ale nie ogarniam jego postawy ;/ Jego mowa przypomina jak by go brzuch bolał po przeterminowanym jogurcie ;/)

3. Ted Dibiase ( Tak jak kolega mówił wyżej nijaki)

4. Hornswoogle ( Czasami są z nim śmieszne momenty ale czasami to aż ....... Mały super men któremu udaję się wygrać w niektórych starciach)

5. Slater ( No co tu gadać... Chłopak z niewykorzystanym talentem Mam nadzieje że zdobędzie walizkę SD :P )

Też uważam że to średni temat:

1. John Cena - dziwi mnie że jeszcze go tu nie było. Ograniczony moveset, wielki nudny bohater.

2. Rey Mysterio - Kolejny bohater, co Splasha z lin nie potrafi zrobić.

3. Tommy Dreamer - ... Kiedyś fajny, dzisiaj strasznie drewniany.

4. Vladimir Kozlov - Niby umie uderzać każdą częścią ciała, ale wydaję się być nudny.

5.

Khali - Wielka , prawie 2.5 metrowa kłoda , która umie...właściwie nic nie umie.

13699509474e11ce9dc6018.jpg