Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Total Pain Wrestling

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Total Pain Wrestling w skrócie TPW. Federacja podzielona na dwa brandy : ReOption, które odbywa się we wtorki oraz Renext, które odbywa się we czwartki. Prowadziłem swoje bloga o TPW i zamieszczałem tam galę, jednak nikt tego nie komentował więc przenoszę się na serwis Attitude. Jeżeli chcesz zobaczyć wcześniejsze gali to wejdź tu http://tpw-diary.blogspot.com/.

Roster ReOption

Normalna Dywizja (Pas TPW i IC) :

1. Christian (Face)

2. Wade Barrett (Heel)

3. Chris Jericho (Face)

4. CM Punk (Heel)

5. Randy Orton (Heel)

6. Cody Rhodes (Heel)

7. Sin Cara (Face)

8. Jack Swagger (Face)

9. Ted Dibiase (Heel)

10. Snitsky (Heel)

11. Colt Cabana (Heel)

12. Alex Riley (Face)

13. Michael Tarver (Heel)

14. Brodus Clay (Face)

Spiker - Justin Roberts

GM ReOption - Teddy Long

Komentatorzy ReOption - Jerry Lawler & Jim Ross

-------------------------------------------------------------------------------

Roster Renext

Normalna Dywizja (Pas Renext) :

1. Rey Mysterio (Face)

2. R-Truth (Heel)

3. Undertaker (Tweener)

4. Triple H (Tweener)

5. Mark Henry (Heel)

6. Carlito (Face)

7. MVP (Heel)

8. Kofi Kingston (Face)

9. Alberto Del Rio (Heel)

10. John Cena (Face)

Spiker: Tony Chimel

GM Renext - Matt Striker

Komentatorzy Renext - Michael Cole & Josh Matthews

Dywizja Tag Teamów (Pas TPW Tag Teamów) :

1. Jeff Hardy & Matt Hardy (Hardy Boys) (Face)

2. Kane & Big Show (Heel)

3. The Warriors (Drew McIntyre & Sheamus (Heel)

4. Dirt Sheet (JoMO & Miz) (Face)

5. Santino Marrella & Kozlov (Face)

6. Major Brothers (Curt Hawkins & Zack Ryder) (Tweener)

7. Cryme Tyme (Shad & JTG) (Face)

Mistrzowie

TPW Championship

http://iv.pl/images/13233223122947257102.png

Aktualny posiadacz: CM Punk

IC Championship

http://a.imageshack.us/img130/5404/wweintercontinentalcham.jpg

Aktualny posiadacz: Cody Rhodes

Renext Championship (REC)

http://www.iv.pl/images/37730387679955298433.png

Aktualny posiadacz: Brak

Tag Team Championship

http://img199.imageshack.us/img199/1310/wweworldtagteam.jpg

Aktualni posiadacze: The Hardys (Jeff & Matt Hardy)

Spis PPV

Styczeń - Royal Rumble

Luty - No Way Out

Marzec - Wrestlemania

Kwiecień - Backlash

Maj - Extreme Rules

Czerwiec - Over the Limit

Lipiec - Money in the Bank

Sierpień - Summerslam

Wrzesień - Armagedon

Październik - Survivor Series

Listopad - TLC

Grudzień - brak gali

TPW Money in the Bank 10/07/11

http://www.youtube.com/watch?v=ueu3yCUGVSQ

Michael Cole: Witam państwa na pierwszej gali PPV federacji TPW, mowa oczywiście o gali...

Jerry Lawler: Money in the Bank 2011 !

Jim Ross: Mam nadzieję, że przejdzie ona do historii.

Jerry Lawler: Też mam taką nadzieję JR.

Michael Cole: Oficjalnie zostały zapowiedziane cztery walki. Nie wydaje się wam, że to trochę za mało ?

Jim Ross: Myślę, że nie. Dzięki temu każda walka dostanie swoje "pięć minut".

Jerry Lawler: Tak jest. Każda walka dzisiaj powinna być bardzo emocjonująca !

----------------------------------------------------------------------

Are you Ready ?!

Nad areną rozbrzmiała bardzo znajoma piosenka. Czy to DX ?!

Ogromny Cheer ze strony publiczności.

HHH: Mniej więcej dwa lata temu powróciliśmy jako DX. Dziś również to robimy. Ale jaki jest tego cel ? To wyjaśni wam mój najlepszy przyjaciel - Shawn Michaels.

HBK: Na Wrestlemani 25, 26 oraz 27, ja i mój przyjaciel polegliśmy ze strony The Undertakera. Zawsze walczyliśmy z tobą w walkach - jeden na jednego, ale jeszcze nigdy nie walczyliśmy z tobą w walkach Tag

Teamowych.

HHH: Na SummerSlam zamierzamy się zmierzyć z tobą oraz twoim Tag Team partnerem. Kto nim będzie, to nie moja sprawa.

HBK: Dajemy ci czas do jutra. W tym terminie masz znaleźć sobie nowego kolegę. A jeśli tego nie rozumiesz mamy dla ciebie dwa słowa:

Publiczność: Suck It !!!

http://img215.imageshack.us/img215/9060/tpw1.png

----------------------------------------------------------------------

Walka nr1 - Money in the Bank Ladder Match - John Cena vs Alberto Del Rio vs Wade Barrett vs Rey Mysterio vs Randy Orton vs R-Truth

Końcówka: Na drabinie jest już Randy Orton. Wszyscy dookoła leżą nieprzytomni. Nikt nie może mu przeszkodzić zdjąć walizki. Viper o krok o zostania Mr.Money in the Bank !

Break the Walls Down

Y2J !!! Y2J !!! Y2J !!!

Chris Jericho powraca. Od razu wbiega na ring i przewraca drabinę, na której był Randy Orton. Po chwili akcja przenosi się na Backstage. Ale kamery przenoszą nas już na ring. Gdzie Alberto Del Rio wspina się po drabinie, ale za nim idzie już John Cena. Ostra wymiana punchów przy walizce. Jednak jest już Wade Barrett, który zwala ich poza ring. Od tyłu podcina go Rey Mysterio. Szykuje się 619. I łooopa. Rey od razu wskakuje na drabinę. Czy Meksykanin zdobędzie walizkę ? Raczej nie, gdyż Alberto już złapał go za nogę. Mysterio wykonuje Huricanrane i Del Rio ląduje poza ringiem. Ponowna próba zdjęcia walizki, ale za nim podąża Wade Barrett. Ostra wymiana punchów, jednak Europejczyk wsadza Reyowi palce do oczu. Po czym Mysterio inkasuje Wasteland z drabiny. Barrett ma szansę spełnić swoje marzenie. Czy mu się uda ? Po chwili użerania się z walizką, zdejmuje ją. Wade Barrett zostaje Mr. Money in the Bank 2011 !!!

Zwycięża Wade Barrett

Po walce od razu podszedł do niego Josh Matthews :

Matthews: Jak się czujesz Wade, jesteś w szoku ?

Barrett: Nie jestem w żadnym szoku. Zrobiłem to co do mnie należało. Zostałem Mr. Money in the Bank 2011

Matthews: Czy spełniły się twoje marzenia ?

Barrett: Moje marzenia dopiero spełnią się gdy zamienię walizkę, na pas.

Matthews: Masz zamiar wykorzystać dzisiaj tą walizkę ?

Barrett: Wszystkiego dowiecie się w swoim czasie.

---------------------------------------------------------------------

Walka nr2 IC Championship Match Sin Cara vs Cody Rhodes

Końcówka: Sin Cara kontroluje pojedynek. Seria Kicków, Dropkick, a na koniec Hurricanrana. Podnosi Cody'iego i pcha go w narożnik. Szykuje się Moonsault Side Slam. Ale co to ? Sina od tyłu atakuje Ted Dibiase. Chwilę go punchuje, po czym wykonuje Dream Street. Następnie razem z Codym potężnie butują meksykanina. Młody Rhodes po raz kolejny podnosi go i wykonuje Cross Rhodes.

Zwycięża Sin Cara, ale mistrzem pozostaje Cody Rhodes

---------------------------------------------------------------

Piosenka gali SummerSlam

---------------------------------------------------------------

Na ring zmierza Snitsky ! Zobaczmy co ma do powiedzenia :

Snitsky: Nazywam się Snitsky, jestem najgroźniejszym, najpotężniejszym i najlepszym wrestlerem WWE. Niestety pewna osoba nie zdaje sobie z tego z prawy. Uważa siebie za największego atletę świata, jednak tak naprawdę to niedorobione dziecko, którego rodzice zostawi w McDonaldzie. Zaatakowałeś mnie na ostatnim Renext i ja tego tak nie zostawię. Wyjdź i pokaż jaka z ciebie wielka klucha. Come on !!!

Well is a Big Show !

Na ring wbiega Big Show !

Od razu rzuca się na Snitsky'iego, jednak on rzuca go piaskiem w oczy. Rozproszony Big Show natychmiastowo otrzymuje Snitsky Slam !

Snitsky: Teraz już wiesz dlaczego nazywają mnie najgroźniejszym, najpotężniejszym i najlepszym wrestlerem WWE.

-----------------------------------------------------------

Walka nr 3 TPW Tag Team Championship Match The Warriors vs Hardy Boys

Końcówka: W ringu Drew i Jeff. Szkot kontroluje pojedynek. Zmiana z Sheamusem i mamy podwójne DDT. 1...2. Tylko do dwóch. Celtycki wojownik pcha swojego rywala w liny i mamy potężny Brouge Kick. Kolejna próba pinu, ale znów tylko dwóch. Sheamus ustawia sobie Jeffa pod Superplex, ale Antichrist Enigma kontruje i wykonuje 720 DDT. Oboje się czołgają do swoich Tag Team partnerów. Szykuje się podwójna zmiana. Ale co to ? Matt nie podaje ręki Jeffowi. Drew od razu wbiegł do ringu i wymierzył mu Future Shock DDT 1...2...3

Zwyciężają i nowymi mistrzami TPW Tag Team Championship Match są The Warriors

Matt Hardy bierze mikrofon do ręki

Matt Hardy: Teraz to ja jestem w centrum uwagi. Teraz to ja rozdaje karty, mój mały, głupi braciszku.

Na koniec podniósł Jeffa i wykonał mu Twist of Fate.

----------------------------------------------------------

We Walk Alone

Do stołów komentatorskich razem z walizką MITB zmierza Wade Barrett.

Walka nr4 Falls Count Anywhere Match for the TPW Championship Christian vs CM Punk

Końcówka: Walka toczy się na rampie. CM Punk ustawia Christiana pod GTS, jednak on skacze za niego. Szykuje się Killswitch, ale Punk go odpycha i wymierza mu High Kicka.1...2.. Do dwóch. Straight Edge Warrior podnosi CC, ale ten wymierza mu Dropkicka, a Punk spada z rampy na ziemie. Christian ustawia się i po chwili wykonuje Frog Splash. Oh my god !!! 1...2...3

Zwycięża i nowym mistrzem TPW zostaje Christian !

Wade Barrett bierze walizkę i powolnym krokiem zmierza w kierunku Christiana.

Ale nagle słychać jakiś dziwną piosenkę :

To Colt Cabana, Bryan Danielson oraz Seth Rollins. Co oni zamierzają ?

Od razu rzucają się na nowego Championa - Christiana ! A Wade Barrett ucieka przez tylne barierki. Colt Cabana wykonuje swój finisher (Colt). Seth Rollins wspina się na jakimś rusztowaniu i wykonuje Corscrew 450 Splash. Bryan na koniec zakłada swoją dźwignię LeBell Lock. Po całej sytuacji, mikrofon do ręki wziął uśmiechnięty od ucha do ucha CM Punk.

CM Punk: I jak podobało się ? Mam nadzieje, że tak. Bo to był dopiero początek tego co zrobimy w przyszłości. Nazywamy się ROH ORGINALS i wszystko zostanie zniszczone !!!

Koniec TPW Money in the Bank 10/07/11

Sygna by Filipoo666

Zapraszam do obejrzenia moich prac

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=32220

10334215544cea8a720a64f.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 98ziomek

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
  • Dodaj nową pozycję...