Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Vttitude #8 CM Punk miota Vincem jak Szatan, Kto zgarnie wal

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Widać że na prawdę nie oglądasz TNA

Wiem

przez to odnosze wrażenie że twoje oglądanie WWE weszło na droge ,,Chuja sie znasz".

Nie rozumiem

Wrestling tacy jak Sting i Double J albo Steiner mogli by zastąpić Ortona w walkach o pas wagi ciężkiej...

Zgodzę się, że JJ

Oglądałeś TNA wczesniej i go nie znasz? pozostawie to bez komentarzu ich "słaba" walka niszczy wszystkie walki Hardcore w 2DobljuI, a w tej walce Hardcoru było tyle ile dwa krzesła.

Who cares? Wszyscy wiemy, że w WWE hardkoru nie ma, każdy kto ogląda ten produkt powinien się z tym pogodzić

No i przejdźmy do zestarzalych panów Danielsa i Stylsa którzy zrobili walke która jak narazie niszczy wszystkie walki WWE po Wrestlemani 27...

Tak z pewnością ta walka zniszczyła poziomem beznadziejną walkę Ortona z Christianem na OTL :roll:

Na prawde mało się znasz na TNA

Wiem, ale nie czuję się źle z tym, że postanowiłem choć raz spróbować coś powiedzieć

tylko z tego ostatniego 10 minut Vittitude to było zwykle pierdolenie kotka młotkiem...

Jak odniosłeś takie wrażenie to w porządku.

I Rafikov po prostu to bylo moje zdanie do twojego Vittitude bo do ciebie nic nie mam, zwłaszcza za pociski po ortonie.

I co do Stinga, to jesgo Gimmick jest najlepszym gimmickiem w tym roku bez wątpnenia...

Why you so serious?

Spoko dobrze, że wstawiłeś taki komentarz wypunktowałeś mnie i udowodniłeś, że nie znam się na TNA czego nie zamierzam ukrywać bo tak jest. Słyszalem, że Stinger daję radę jako Joker

Edytowane przez Rafikov
  • Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rafikov

11

• PH93

5

• Arthur Credible

4

• Icon

3

Top użytkownicy w tym temacie

I Rafikov po prostu to bylo moje zdanie do twojego Vittitude bo do ciebie nic nie mam, zwłaszcza za pociski po ortonie.

I co do Stinga, to jesgo Gimmick jest najlepszym gimmickiem w tym roku bez wątpnenia...

Why you so serious?

• Urządzenie:  Windows

Showstopper napisał/a:

No i przejdźmy do zestarzalych panów Danielsa i Stylsa którzy zrobili walke która jak narazie niszczy wszystkie walki WWE po Wrestlemani 27...

Tak z pewnością ta walka zniszczyła poziomem beznadziejną walkę Ortona z Christianem na OTL :roll:

dziwi mnie ten pogląd ze walka zeby byla dobra wystarczy ze zawiera kilkanascie akcji podczas których zawodnicy skacza po linach albo wyczyniają niesamowite akrobacje w powietrzu. po takie rzeczy to do cyrku. Niestety wrestling to słowo ktorego pochodzenie sugeruje wyraznie iż sa to zapasy a nie skoki. Wiec jesli ktos mowi ze walka byla dobra to dla mnie powinno to oznaczac: byly dzwignie, byly rzuty, byly puncze i (czemu nie)byly akcje high fly. Dlatego Mecz Danielsa z AJ Stylesem oceniam bardzo wysoko, podobnie jak Ortona z Christianem, ale juz ten mecz "o literke X" nie za bardzo bo zabraklo mi tam dobrego brawlu i "holdów", bylo li tylko skakanie.

re down:

nie wspomnialem o entertainmencie, neislusznie, przyznaję, gdyz odnosilem sie do wrestlingu jako walki. W dzisiejszych czasach jednakze nie produkuje sie juz walk dla samych walk. Warto dla porównania obejrzec niektore walki z WCW przed wejsciem nWo. Dlugie kilkunastominutowe albo i jeszcze dluzsze, konczone bez wielkiego halo, po prostu nagle ktos wrzucil piledrivera albo crossbody i koniec - czesto zaskakujący swoja nagłoscią i braka reakcji publiki. Te walki jednak, same w sobie byly naprawde dobre. Tylko ze zabraklo w nich entertainmentu.

Edytowane przez Alacer

"Plaga dysleksji wśród mlodzieży, jest tylko, uprawomocnioną lekarskim stemplem, plagą lenistwa umysłowego"

"Kwestię wolności w internecie można włożyć Ad ACTA" - 25 January 2012

Now Heaven Has Some LATINO HEAT

1326192738437791faa06bf.gif

Żeby nie było, moja wypowiedz z beznadziejną walką Christiana z Ortonem na OTL była ironią

Co do Twojego postu Alacer. Ciekawy problem poruszyłeś, rzeczywiście przyjęło się im więcej akcji high fly tym walka jest lepiej oceniania. Każdy fan ma własne kryterium według którego ocenia walki. Dla jednego liczą się akcje high fly, inny powie, że brawl jest najważniejszy, kolejny powie, że technika. Osobiście dla mnie najbardziej liczą się emocję podczas walki, często na ocenę walki wpływa podbudowa storyline'owa. Chodzi mi o to, że walka może być średnia patrząc na czysto ringowy aspekt, ale towarzyszące jej emocje mogą ponieść ocenę przynajmniej o półtora oczka wyżej. Przykład pierwszy lepszy Wade Barrett vs Orton z sędzią specjalnym Johnem z Survivor Series gdzie stypulacją było być albo nie być Ceny w WWE. Myślę, że mało kto zwraca uwagę na korzenie wrestlingu w dzisiejszych czasach, sam do takich osób się zaliczam bo dla mnie przede wszystkim liczy się entertainment

I jak tu się z fanboyów TNA nie śmiać, którzy na każdym kroku muszą udowodnić swoją i ich ukochanej federacji wyższość. Szkoda, że w większości są to anonimowe osoby. :roll:

A dla mnie ta walka była TYLKO dobra (stać ich na wiele więcej) i absolutnie nie zgodzę się, że niszczy ona wszystkie walki WWE po WM (Christian/Orton czy nawet Christian/Del Rio podobało mi się bardziej...).

Jakby patrzeć tak z technicznego punktu widzenia to walka AJa i Danielsa nie była całkiem taka zła, ba nawet bym powiedział że była bardzo, ale to bardzo dobra, pomijając ten botch AJa. Jednak wszyscy gdy dowiedzieli się że ci panowie zmierzą się ze sobą na Destination X liczyli że tak powiem na "grzmoty". Styl techniczny jaki oni w większej części zaprezentowali nie jest aż tak widowiskowy jak to co mieliśmy w walce o kontrakt. Większość fanów oczekiwała spektakularnej, elektryzujące i szokującej walki, a dostała bardzo dobry techniczny pojedynek. Obaj panowie na prawdę włożyli w to wszystko wiele zdrowia, świadczy o tym fakt że Daniels podczas walki dostał wstrząsu mózgu.

Gdyby ta walka odbyła się na jakimś innym PPV to większość piała by z zachwytu, jednak z racji tego że to było Destination X no to same wymagania były trochę inne.

Dodam jeszcze tylko tyle że Kid Kash podpisał kontrakt z TNA, a więc te całe Destination X raczej nie było tylko dla jaj.

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ - Świat TNA!!!-Najlepszy Blog w Polsce poświęcony TNA Wrestling.

13693993954dde481a95f4b.jpg

Dodam jeszcze tylko tyle że Kid Kash podpisał kontrakt z TNA, a więc te całe Destination X raczej nie było tylko dla jaj.

Jeśli to prawda, to jestem w Valhallii.

Zresztą widać po tapingu na 14 że X diwizja powinna póki co żyć.

A temacie znaczeni słowa "wrestling". Jak zapewne większość zauważyła na BS czy gdzięś indziej zawodnicy zawsze używają zwrotu - pro wresler - niejako aby podkreślić różnicę między wrestling a "entertajment resling"

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

DestinationX to byla naprawde dobra gala. Po pojedynku AJ-Daniels rzeczywiscie mozna bylo sie spodziewac czegos nieco innego ale to nie znaczy ze byl on slaby. Walka o kontrakt byla swietna i na pewno nikt sie nie zawiodl. Jak dla mnie to na zatrudnienie zasluguja jeszcze Low-Ki,Evans,Jimmy Yang.

Jakby patrzeć tak z technicznego punktu widzenia to walka AJa i Danielsa nie była całkiem taka zła, ba nawet bym powiedział że była bardzo, ale to bardzo dobra, pomijając ten botch AJa. Jednak wszyscy gdy dowiedzieli się że ci panowie zmierzą się ze sobą na Destination X liczyli że tak powiem na "grzmoty". Styl techniczny jaki oni w większej części zaprezentowali nie jest aż tak widowiskowy jak to co mieliśmy w walce o kontrakt. Większość fanów oczekiwała spektakularnej, elektryzujące i szokującej walki, a dostała bardzo dobry techniczny pojedynek. Obaj panowie na prawdę włożyli w to wszystko wiele zdrowia, świadczy o tym fakt że Daniels podczas walki dostał wstrząsu mózgu.

Gdyby ta walka odbyła się na jakimś innym PPV to większość piała by z zachwytu, jednak z racji tego że to było Destination X no to same wymagania były trochę inne.

Być może. Oglądałem ją zaraz po pojedynku o kontrakt (czyli zdecydowanie najlepszym na gali, mi się takie spot festy podobają. Kendrick/Abyss sobie odpuściłem), być może dlatego jestem nią trochę rozczarowany.

Ja powiem tak Christian w TNA mógł pokazać na co go stać w WWE tak nie jest (oczywiście jeśli chodzi o heela).CM Punk musi to wygrać za daleko to zabrnęło , żeby teraz Jasiek wygrał.

Audycja ogólnie spoko oprócz tego, że nie znasz historii wrestlingu bo według mnie jakbyś wiedział kim był Jerry Lynn oceniłbyś pozytywnie tą walkę.

"...And Well, Well, Well. It is I, the Quintessential Stud Muffin... Joel..." -Extreme Wrestling Championship FOREVER

*CHRIS BENOIT 1967-2007*

16459104054f6a4155d2b46.jpg

Kid Kash podpisał kontrakt z Impact W. ?! wspaniała wiadomość !

Co do WWE , nie chciałbym żeby moją wypowiedz odebrano jako osąd co jest lepsze a co gorsze,nie mam tego na myśli.Ogladam wrestling więcej lat niż ma większość z was,obserwując jak wrestling ewoluował na przestrzeni bez mała 15-18 lat,mogę z czystym sumieniem stwierdzić że obecne WWE to hamburger ,wielki,kolorowy,ładnie podany i gó..o warty.W WWE jest paru naprawdę rewelacyjnych zawodników,ale co z tego skoro ich walki są kastrowane,nie mogą tego,tego czy też tamtego zrobić,czy to jeszcze można nazwać wrestlingiem ?! .Nie muszę wam przypominać że nawet sam Vinc wypiął się na nazwę wrestling.

Co do tego ,,newsa,, ,wybaczcie że nie pamiętam autora,ale nie mam zamiaru nawet zapamiętywać jego nicku,mam pare uwag,pierwsza najważniejsza,jakiś tam Sting ?! życzą Ci żeby w WWE był chociaż jeden taki Sting,a fakt jest ktoś taki Taker :) którego po każdej walce muszą znosić z ringu,druga sprawa,jeśli oceniasz walki to oglądaj je w całości.Jeszcze jedna uwaga,chlopcze warto by było popracować nad kulturą osobistą,bo Twoje wypowiedzi są na poziomi płytek chodnikowych.

Oto co napisał na Twitterze Kid Kash:

"well its official wrestling fans.. are you ready for this? I just signed/re-signed with TNA.. so be looking for it.."

Ja nie będę tutaj jechał po WWE, bo to niema sensu, ale jeśli chodzi o mnie to rzeczywiście zostawiłem w cholerę WWE głównie dlatego że to już nie to samo WWE w którym się zakochałem. Gdyby jeszcze było tak jak w roku 2007 chociażby, to bym nie miał nic przeciwko.

Co do TNA, to bardzo się cieszę że "super trio" z TNA czyli Bischoff, Russo, Hogan w końcu wpadli na to że niema TNA bez X Dywizji. Mimo iż Kid Kash ma już swoje lata, no to jest to jednak chodząca legenda tej dywizji i z pewnością przyczyni się do powrotu starych fanów TNA do oglądania obecnego IMPACT WRESTLING. Podpisanie kontraktu przez Kid Kasha z pewnością daje nadzieję że inni też to zrobią, myślę tutaj głównie o Ion'ie i Low Ki, bo wiadomo Evans głownie koncentruje się na Triple A, zresztą ma tam pas tag team.

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ - Świat TNA!!!-Najlepszy Blog w Polsce poświęcony TNA Wrestling.

13693993954dde481a95f4b.jpg

Jeszcze jedna uwaga,chlopcze warto by było popracować nad kulturą osobistą,bo Twoje wypowiedzi są na poziomi płytek chodnikowych.

Zgaduję, że jegomość jest wykształciuchem z dużego miasta, pewnie elektorat PO wielce oświeceni i mądrzejsi od wszystkich, przede wszystkim anonimowi bo nie mają jaj aby napisać z konta. Nie zamierzam pracować nad kulturą osobistą, uważam, że ilość przekleństw nie jest zbyt uderzająca. Wolę przeklinać niż siedzieć z kijem w dupie i udawać elokwentnego bo nie o to chodzi w mojej audycji

Co do historii tak nie znam się, przyznaję się. Znam tylko absolutne podstawy. Moim zadaniem jest mówienie o dzisiejszym WWE. Nie boli mnie to, że nie znam postaci Jerrego Lynna. Tak naprawdę mam pojęcie jedynie o dzisiejszym WWE i nie wstydzę się tego

,,Zgaduję, że jegomość jest wykształciuchem z dużego miasta, pewnie elektorat PO wielce oświeceni i mądrzejsi od wszystkich, przede wszystkim anonimowi bo nie mają jaj aby napisać z konta. Nie zamierzam pracować nad kulturą osobistą, uważam, że ilość przekleństw nie jest zbyt uderzająca. Wolę przeklinać niż siedzieć z kijem w dupie i udawać elokwentnego bo nie o to chodzi w mojej audycji,,

nawet nie skomentuje Twojej wypowiedzi :) dobitnie mówi o Tobie :)