Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Top 10 Wrestlerow WWE 2004 roku wedlug mnie;)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

wlasnie

1 - Chris Benoit

2 - Eddie Guerrero

3 - Randy Orton

4 - Shawn Michaels

5 - Chris Jericho

Nie widze specjalnie kogos innego wiec podalem tylko te 5.

https://forum.wrestling.pl/topic/259-top-10-wrestlerow-wwe-2004-roku-wedlug-mnie/page/3/#findComment-12208

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• rey023

9

• Y2J

6

• Hartfan

4

• Romo

3

Top użytkownicy w tym temacie

1.Chris Benoit

2.Eddie Guerrero

3.Kurt Angle

4.Chris Jericho

5.Rey Mysterio

6.Shawn Michaels

7.Eugene :)

8.Brock Lesnar (na początku 2004 roku całkiem niezłe walki i feudy)

9.The Rock (wiem że nic nie robił,ale mu markuje i koniec :P)

10.Stacy Keibler (jak wyżej :P)

Oprócz kilku typów żartem starałem się wybrać obiektywną listę.Jest wielu którzy bardziej zasługują na push i tym samym miejsce w tej 10,no ale niezbadane są drogi WWE...

https://forum.wrestling.pl/topic/259-top-10-wrestlerow-wwe-2004-roku-wedlug-mnie/page/3/#findComment-12213

1. Triple H (it's time to play the game)

2. John Bradshaw Layfield (the Gratest)

3. Kurt Angle (jak dla mnie najlepszy aktor na smacku)

4. the Rock (i smell)

5. Eddie Guerrero (i mnie sie udzielil latino heat)

6. Shawn Michaels ( he is the mainevent)

7. Kane (ostatnie popisy przy mikrofonie mnie do tego sklonily)

8. Goldberg (szkoda ze tak krotko w WWE, jakby byl dluzej to bym go awansowal)

9. Eugene (na poczatku bylem sceptyczny, ale polubilem tego goscia)

10. Chris Benoit (brak mic skillsow, wybitny wrestler,osobiscie wole ciekawa polemike,dobra gadke,fajny speech od przecietnej walki Chrisa na RAW,ale za jego swietne walki na PPV umieszczam go w mojej top 10, ma szczescie bo tuz za progiem czai sie Y2J)

https://forum.wrestling.pl/topic/259-top-10-wrestlerow-wwe-2004-roku-wedlug-mnie/page/3/#findComment-12215

1.Kane

2.Batista

3.Eugene - jest zadatkiem na przyszlego mistrza

4.Mordecai

5.Eddie Guererro

6.Chavo Guererro

7.Billy Gun

8.HBK

9.John Cena - chociaz go nie lubie za sposob bycia jest calkiem dobry

10.Tajiri

https://forum.wrestling.pl/topic/259-top-10-wrestlerow-wwe-2004-roku-wedlug-mnie/page/3/#findComment-12229

Tylko 2004 rok ??

1.Chris Benoit

2.Rob Van Dam

3.Booker T

4.Eddie Guerrero

5.Kurt Angle (nei był wrestlerem długo w tym roku :P ale poprostu go uwielbiam:P)

6.Undertaker jako LoD :P

7.Kane

8.Bubba i D-Von

9.Billy Kidman Rey Misterio i London

10.Randy Orton

https://forum.wrestling.pl/topic/259-top-10-wrestlerow-wwe-2004-roku-wedlug-mnie/page/3/#findComment-12233

Przepraszam ale musze niektore typy skomentowac :P

Weeman aka Ja_Polykam :P dobrze ze dodales ze markujesz Rockowi bo inaczej bym cie zjadli wyplul twoje flaki :P :P :P :P ;P :P ;P

heheh

Sixter to nie dlatego ze ciebie nie lubie mimo iz to swoja droga :P

Come on HHH ,za co za blokowanie pushu dla innych zawodnikow ,za ego wielkosci Texasu i czy za to ze wyjdzie i zrobi ciekawy speech :P

Sixter naprawde zastanow sie troche ...

Tak the rock napewno......buehehehehee

Stoczyl jedna walke na WM XX i za to taki niby wielki....geezz

I smell a mark :P :P

Naprawde popisy przy mikrofonie sprawiaja ze Kane czy aktorstwo Angle ktorego niestety nekaja kontuzje sa dla ciebie wyznacznikiem poziomu wrestlera.

Kane'a WWE jebia od poczatku roku ,co ja uwazam za kompletna glupote.Ale na boga przeciez on nic nie robi poza jobbowaniem innym !!

Goldberg...lol tak bo ten to juz w ogole wymiata...hehe

I najlepsze na koniec Sixter jesli napawde wolisz gadanine niz jak to nazwales przecietne walki benoit na RAW to ja nie wiem co ty robisz ogladajac wrestling wlacz sobie np Tonight Show with Jay Leno albo co i tam bedziesz mial gadanine naprawde smieszna :P

Jasne po co ogladac walki BEnoit lepiej wlaczyc sobie !ShitDown i zobaczyc tego grubasa plujacego sie w ringu ze jet lepszy od Eddiego czy cos tam.Kurwa przeciez ta swina sie poci od samego speecha:P

hmm....na Foresta juz mi chyba brak sil :P

Kane na 1st place :P Kane ktory jobbuje calemu rosterowi RAW od poczatku roku :)

Batista ktory niczym sie nie wykazuje,niby taki straszny niby taki potezny :P

Eugene zadatki na mistrza o kurwa!!!! Ten text rzadzi :P

Mordecai ktory tak ssal ze nawet o dziwo Vince to zauwazyl i poslal go do szkolki :P

and I am done :)

heheh

Nawet nikogo chyba nie urazilem tym razem dobry jestem.

https://forum.wrestling.pl/topic/259-top-10-wrestlerow-wwe-2004-roku-wedlug-mnie/page/3/#findComment-12234

Rey:Nie strasz marków dla nich też jest miejsce na świecie saka!! :lol:
https://forum.wrestling.pl/topic/259-top-10-wrestlerow-wwe-2004-roku-wedlug-mnie/page/3/#findComment-12236

1. Undertaker

2. Kane

3. William Regal

4. Ric Flair

5. Triple H

6. Edge

7. Eugene

8. Batista

9. Chris Benoit

10. The Rock

https://forum.wrestling.pl/topic/259-top-10-wrestlerow-wwe-2004-roku-wedlug-mnie/page/3/#findComment-12237

rey taka droga eliminacji wyszloby ze w wwe jest eddie,benoit i hbk
https://forum.wrestling.pl/topic/259-top-10-wrestlerow-wwe-2004-roku-wedlug-mnie/page/3/#findComment-12245

Kane na 1st place Kane ktory jobbuje calemu rosterowi RAW od poczatku roku

Batista ktory niczym sie nie wykazuje,niby taki straszny niby taki potezny

Eugene zadatki na mistrza o kurwa!!!! Ten text rzadzi

Mordecai ktory tak ssal ze nawet o dziwo Vince to zauwazyl i poslal go do szkolki

to mial byc top 10 2004 a nie top 10 mistrzow 2004

rey zanim kogos zacznesz komentowac to przeczytaj uwaznie temat

przeciez nikt nie kazal wymieniac wrestlerow ktorzy miali jakies tytuly

jobbing tez mozna oceniac

czy kurwa kazdy moj post musi byc skomentowany

nie mam ich tak duzo bo nie naleze do nabijaczy postow, ale ludzie albo lepsze argumenty albo nie komentowac jak wiecie ze nie macie racji

OHHHHHHHHH !!!!!!!!

https://forum.wrestling.pl/topic/259-top-10-wrestlerow-wwe-2004-roku-wedlug-mnie/page/3/#findComment-12289

i nie jest to zaden typ mistrzow ale podawanie mp tego Mordecai to swiadczy o zwyklym markowaniu i tyle
https://forum.wrestling.pl/topic/259-top-10-wrestlerow-wwe-2004-roku-wedlug-mnie/page/3/#findComment-12292

masz racje Jay Leno kladzie wszystkich wrestlerow na lopatki(pod wzgledem aktorstwa) ale ja nie wybieram tonight show tylko wrestling bo chce dobrego sport entertainment oraz zabawnej, czasem powaznej fabuly, takie jest moje podejscie. Z doswiadczenia wiem ze od RAw czy smacka mozna oczekiwac jednej moze dwoch dobrych walk, reszta to praktycznie badzieiwe, no ale jest cos takiego jak backstage kotry kreuje wrestlerow, pokazuje nam ich charaktry mnie to intersuje i klade na to olbrzymi nacisk.

rey w temacie jest dopisek "wedlug mnie" dla mnie w 2004 roku wystpil Goldberg, wystapil Rock wystapil nawet Orlando Jordan ale jego jak widac nie uwzglednilem.

Mnie osobiscie kilka wystepow Rocka sprawilo wiecej przyjmenosci niz caly trud Roba van Damma, kotry duzo walczyl, no ale co, mnie sie jego styl, osoba kompletnie sie nie podoba.

https://forum.wrestling.pl/topic/259-top-10-wrestlerow-wwe-2004-roku-wedlug-mnie/page/3/#findComment-12294

• Urządzenie:  Windows

1. Undertaker (jako gość od prądu i błyskawic)

2. John Cena (yo yo yo yo yo yo)

3. Y2J (na prezydenta)

4. Chris Benoit (za wzruszenia na WM)

5. Rock (za każde pojawienie)

6. HBK (za feud z HHH)

7. Triple H (za feud z HBK :D )

8. Kurt Angle

9. Christian

10. Mordecai (i zostałem zabity jako jego marek zmianą wyglądu)

https://forum.wrestling.pl/topic/259-top-10-wrestlerow-wwe-2004-roku-wedlug-mnie/page/3/#findComment-12307

4. Chris Benoit (za wzruszenia na WM)

And that's the bottom line :P

https://forum.wrestling.pl/topic/259-top-10-wrestlerow-wwe-2004-roku-wedlug-mnie/page/3/#findComment-12313

to może jeszcze ja coś dopisze, ocena myślę że w miarę obiektywna, chociaż od znamion markowania niektórym nigdy się chyba nie uwolnię :P

RAW

Chris Benoit - dla mnie jak do tej pory bezwzględnie wrestler no.1 pierwszej połowy 2004 roku, nareszcie z pasem World Champion,

Kane - jebią go ile mogą w WWE, jobbuje ile wlezie, mimo to feud (jak zwykle przegrany) z Takerem, który w całości spoczywał na barkach Czerwonej Maszyny, dobra walka o WT z Benoit na Bad Blood i, mimo wszystko, ciekawy gimmick

Randy Orton - pomimo że go nie lubię jak i całego evolution, ale w roli heela sprawdza się znakomicie, myślę, że będzie gwiazdą WWE w niedalekiej przyszłości

Shawn Michaels - da się zauważyć, że latka lecą, ale bardzo dobry rok dla HBK, śwetny main event WMXX

Eugene - możecie mnie jebać za to, ale nikt nie zaprzeczy, że zrobił furorę jaką mało kto się spodziewał, idiotyczny wydawało się gimmick, ale umiejętności całkiem niezłe, na pewno wyróżnił się in plus w rosterze RAW

Smackdown!

Eddie Guerrero - o umiejętnościach czysto wrestlingowych pisać nie trzeba, poprawił gimmick, muskulaturę i speeche, i mieliśmy (niestety tylko mieliśmy) świetnego WWE Champa

Rey Mysterio, Chavo Guerrero, Paul London, Billy Kidman - udowadniali i nadal udowadniają, że wrestlingo to nie tylko wielcy i przepakowani, (ostatnimi czasy również tłuści) zapaśnicy.

Undertaker - no dobra, jestem wielkim markiem Takera, i mam koszulkę z jego emblematem (ale gdy zaczynałem swoją przygodę z wrestlingiem, do dziś pamiętam że mało nie umarłem ze szczęścia gdy Taker zabrał tytuł Hoganowi, chyba w 91 roku, jeden z trójki, którym zawsze markowałem (pozostali to Bret Hart i niestety nieżyjący już Yokozuna)). Doskonale zdaje sobie sprawę że najlepsze lata ma już za sobą, ale na dzień dzisiejszy jest chyba jedynym (no może jeszcze Kurt Angle), który może pociągnąć SD w górę jeśli chodzi o ratingi. Fakt, nie walkami, ale elementem który się nazywa Entertainment. Gimmick DeadMana, efektowne wejścia,a przecież to kupuje amerykańska widownia. Niestety w czasie runu Guerrero ratingi niezbytno poszły w górę, natomiast myślę że UT jako Champ jest w stanie postawić SD na nogi (bo w tym momencie gala ta leży na łopatkach, odkąd mistrzem został Bradshaw, który notabene nigdy nie powinien wyjść poza team Acolytes (czy APA, jakoś tak)

Kurt Angle - w zasadzie za wcześniejsze walki z Eddiem, bo przez ostatni okres wogóle nie walczył

Rob Van Dam - praktycznie podobna sytuacja jak u Kane'a

John Cena - jako wrestler jest więcej niż OK, chociaż jego speeche działają mi na nerwy

no i to by było chyba na tyle, napisałbym jeszcze... Mordercai... ale muszę obiektywnie przyznać, ssał,i to na całej lini, sam gimmick nie wystarczy (chociaż gdy pierwszy raz zobaczyłem go na JD04, pomyślałem, oto mamy następcę Takera, poczekamy, Kevin potrenuje, a potem zobaczymy), ale i tak go lubię.

https://forum.wrestling.pl/topic/259-top-10-wrestlerow-wwe-2004-roku-wedlug-mnie/page/3/#findComment-12319