Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Diary miesiąca zostać powinno...  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Diary miesiąca zostać powinno...

• "WWE W NOWYM WYDANIU" by Pinio
      7
    • "Nowa gwiazda WWE?" by wopio
      3
    • "WWE by kikut" by kikut413
      1
    • "WWE NA ZAKRĘCIE" by Menez
      5
    • "WWE: Inna Droga" by Blaze9
      3
    • "WWE: Rozrywka Sportowa w innym wydaniu." by Adi341
      4

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

DIARY CZERWCA ZOSTAJE - "WWE W NOWYM WYDANIU".

Jeśli ktoś ma pomysł nad usprawnieniem tego głosowania, wszelkie pomysły i sugestie przyjmuje na PW.

Temat zostaje otwarty przez kilka dni na przemyślenia, opinie, komentarze, podziękowania, etc, etc.

Edytowane przez Menez
  • Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Menez

4

• Adrian!

2

• Pinio

2

• 8693

1

Top użytkownicy w tym temacie

Smutne jest to, że kolejny raz wygrało diary, które jest bardzo słabe, ba wręcz tragicznie słabe pod względem dramaturgii, rozwijania kolejnych storyline'ów, a o dialogach już nie wspominając. Wylewając łzy księżniczki, proszę by oceniać pozytywnie przekaz, a negatywnie zwykliznę.

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

Drugie zwycięstwo pod rząd. Mogę tylko napisać dziękuje za wszystkie głosy!

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Gratuluje zwycięzcy, choć moim zdaniem diary Meneza powinno zatriumfować, aczkolwiek nie będę się już mądrzył, bo wyjdzie, że za bardzo się podlizuje :) Chciałem podziękować czterem osobom, które oddały na mnie swój głos i doceniły moją, no ciężką pracę w czerwcu. Mam dziwne wrażenie, że niektóre głosy są oddawane po koleżeńsku itd i wypadałoby coś z tym zrobić, ustalić jakieś kryteria oceniania, nie wiem powołać jakieś jury oceniające poziom, czy coś...Na tym kończę swój wywód, jeszcze raz gratuluje, dziękuje i pozdrawiam.

Uwaga: z racji tego, że dostałem od kilku osób zastrzeżenia, co do uczciwości przebiegu głosowania, w przyszłym miesiącu zostanie zmieniona forma wyłaniania najlepszego diary.

Zostało również zaproponowane, by wprowadzić tak zwaną komisję, składającą się z osób nie zaangażowanych w żadne opowiadanie. Postaci bezstronnych, którzy poprzez ocenę mogliby sami wybierać najlepsze diary w danym miesiącu. Piszę o tym tutaj, ponieważ nie chcę podejmować takich decyzji bez przedyskutowania tego z osobami udzielającymi się w tym dziale. Co sądzicie o tym pomyśle? Może macie inny, sprawniejszy? Jeśli pomysł Wam się spodoba, mile widziane propozycje takich osób, które widzielibyście w takiej komisji. Jeśli nie - postaram się sam kogoś wybrać, ale jeśli mój wybór komuś się nie spodoba, proszę wtedy nie mieć pretensji. To właśnie teraz macie możliwość wyboru kandydatów.

Pozdrawiam.

• Reputacja:   1

To czyli wybierają ci którzy nic nie piszą?? skoro tak jestem na tak :D

W sumie pomysł nie jest zły ale zawsze można mieć wątpliwości, że zwycięzca ma jakieś układy itp. Jeśli już mielibyśmy zostać przy takiej opcji to proponowałbym osoby, które kiedyś pisały diary a teraz już tego nie robią [Vision, Stamford].

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Wygląda na to, że to ten mój pomysł :) No, więc moim zdaniem jest on ciekawy i jakby do tego wybrało się, nie wiem może kilku moderatorów forum, którzy czytają booking zone (o ile by się zgodzili i o ile czytają) + Menez, bo to jego dział. I ta komisja mogłaby oceniać opowiadania według określonych wcześniej kryteriów takich jak np. "wczucie w gimmicki zawodników, "otoczka gal", "segmenty", czy "walki" i tak wybrałoby się to najlepsze.

Żeby była jasność - jako, że sam piszę diary, odpadam z potencjalnego grona "komisji" To raz, dwa - proponowałbym wybrać naprawdę rozsądne osoby, bo - z całym szacunkiem - ale te dwie wyżej przedstawione nie wydają mi się być odpowiednie do tego (nie przypominam sobie, by ich diary były na tak kosmicznym poziomie, by wybierać najlepsze) oraz nie wiem, czy można byłoby od nich wymagać 100% obiektywizmu. Proponowałbym raczej osoby bardziej doświadczone (chociażby te biorące udział w starym e-fedzie Attitude na przykład), ale to na razie luźne wnioski, bez żadnych szczegółów.

Hmm może Menez moje diary i nie prezentowały bardzo wysokiego albo nawet wysokiego poziomu, lecz dużo już zdołałem przeczytać, uczestniczyłem w paru e-fedach i mogę powiedzieć, że się w tych sprawach jakoś orientuje. Nie zawsze trzeba być świetnym pisarzem, zeby móc obiektywnie ocenić, w końcu sam piszesz, ze szukasz ludzi, który diary nie pisali, więc zastanów się nad uzasadnieniem odpowiedzi swych ; ) (uu Yoda ;] )

Nie wydaje mi się, by jakakolwiek moja wypowiedź w tym temacie nie była przemyślana. Mógłbym się zastanawiać nad tym, że "wróciłeś" do Booking Zone akurat w momencie, gdy pada takie ogłoszenie, ale mniejsza o to. Cieszę się, że dużo przeczytałeś, ale jak wspomniałem - jak ktoś sam nie potrafi napisać diary na najlepszym poziomie, to nie można od niego oczekiwać, by wybierał te najlepsze. Moje obiekcje co do obiektywności są na drugim planie.

Czekam na poważne kandydatury, a jeśli te nie pojawią się do końca weekendu, to mając w uwadze fakt, że zbliża się koniec miesiąca - sam zaproponuję trzy osoby, z którymi już wstępnie rozmawiałem i jestem pewien, że je akurat stać na obiektywizm, nie mówiąc już o wysokim poziomie własnych karier bądź innej działalności na forum.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• VictorV2
      Nie zdziwiłbym się gdyby WWE też nie wiedziało co WWE ugotuje na koniec Myślę ze co do Jade, to niefortunny timing bo reszta kobiecej elity jest uwiązana w ten jakże arcyważny i pasjonujący War Games match. Tylko że nawet po nim...Charlotte i Alexa mam wrażenie będą dalej uwiązane z Kabuki Warriors i cokolwiek to jest co złożyli z Nai i Lash, wygląda na to że Rhea pomoże Priest'owi z jego problemami, AJ będzie pracować z Becky...i...uhmmm...hmmmm...w sumie to tak...Jade nie ma z kim pracow
    • Attitude
      Nazwa gali: HKPW Live At The Black Rabbit Data: 27.11.2025 Federacja: Hard Knox Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Limerick, Ireland Arena: The Black Rabbit Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: AJPW Real World Tag League 2025 - Dzień 3 Data: 29.11.2025 Federacja: All Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Kumamoto, Japan Arena: Kumamoto City Food Exchange Hall Publiczność: 378 Format: Live Data emisji: 28.11.2025 Platforma: AJPW.tv Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Bastian
      Survivor Series Elimination Tag Team Match z udziałem low cardu i mid cardu, ale aż człowiek zatęsknil za tymi walkami na SS.  Kula się ten Last Time Is Now Tournament, ale to trochę czekanie aż Gunther wreszcie to wygra. Chyba, że jednak rywalem będzie Uso i to na Cenie przejdzie ten wyczekiwany heel turn. Nie ma to jak jednym ruchem zakopać dwie mistrzynie. Jeśli tak ma wyglądać początek drugiego runu Chelsea Green z US Title to jestem ciekaw, co WWE ugotuje na koniec. Jade Cargill i
    • VictorV2
      Feudy nie muszą trwać długo, jeśli mają sens. In today's episode of "Hey, booking pro wrestling show doesn't take a rocket scientist": Mamy ta nieszczęsną WMnie, po której Orton zaatakował Cenę. Ciągniemy storyline podobnie jak było, bo sam ten okres, podobnie jak okres z Punk'iem w izolacji nie był zły. Jedyna zmiana, Rock jest aktywny i (O ZGROZO TO TAKIE NIEHUMANITARNE) pojawia się raz na miesiąc, w stylu - po Backlash, jest gdzieś na backstage'u i rozmawia z Hunter'em: Hmmm...Randy
  • Dodaj nową pozycję...