Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Roster Wrestlerów RAW

Alberto Del Rio

Alex Riley

Big Show

Chris Masters

CM Punk

Curt Hawkins

David Hart Smith

David Otunga

Dolph Ziggler

Evan Bourne

Goldust

Jack Swagger

John Cena

JTG

Kane

Kofi Kingston

R-Truth

Rey Mysterio

Santino Marella

Skip Sheffield

Triple H

Tyler Reks

Vladimir Kozlov

Zack Ryder

Inne osobistości

Michael Cole - komentator

Jerry Lawler - komentator

Josh Matthews - komenator

Justin Roberts - spiker

Vickie Guerrero - managerka Dolpha Zigglera (a zarazem jego dziewczyna)

Ricardo Rodriguez - osobisty konferansjer Alberto Del Rio.

Todd Grisham - prowadzi wywiady

Mistrzowie RAW

WWE Champion

Obecny posiadacz : John Cena

US Champion

Obecny posiadacz : Dolph Ziggler

Roster Wrestlerów Smackdown!

Brodus Clay

Chavo Guerrero

Christian

Cody Rhodes

Daniel Bryan

Drew McIntyre

Ezekiel Jackson

The Great Khali

Heath Slater

John Morrison

Justin Gabriel

Mark Henry

Randy Orton

Sheamus

Sin Cara

Ted DiBiase

Tyson Kidd

The Miz

Undertaker

Wade Barrett

William Regal

Inne osobistości

Matt Striker - komentator

Booker T - komentator (były zapaśnik)

Todd Grisham - komentator

Tony Chimel - spiker

Josh Matthews - prowadzi wywiady

Theodore Long - Generalny Manager.

Pasy Smackdown

WHC

Obecny posiadacz : Randy Orton

Intercontinental Champion

Obecny posiadacz : Ezekiel Jackson

Wszystko zaczynamy po gali Money in the Bank 2011, a oto wyniki z tej gali

Walka o walizkę Smackdown! Cody Rhodes def. Christian, Daniel Bryan, John Morrison, The Miz, Sheamus, Drew McIntyre, Chavo Guerrero

Intercontinetal Champion Match Ezekiel Jackson def. Wade Barrett, Justin Gabriel

United Stats Champion Match Dolph Ziggler def. Jack Swagger, Kofi Kingston

WWE Champion Match John Cena def. CM Punk, R-Truth

Walka o walizkę RAW Rey Mysterio def. Zack Ryder, Kane, Evan Bourne, Alex Riley, Big Show, Chris Masters, Santino Marella

Zaczynamy pierwszym właśnie RAW po Money in the Bank.

Monday Night RAW 18.07.2011

Gale rozpoczyna pokaz fajerwerków, komentatorzy od razu wspominają jak wielkie emocje miały miejsce na Money in the Bank, ich rozmowa z czasem staje się coraz bardziej monotonna, czas na przedstawienie wyników, a po nim słychać głośne ,,Booyaka, Booyaka ! 619'' Publiczność błyskawicznie ożyła, Rey Mysterio biegnie z walizką do ringu! Wkracza do ringu, pobudzając publikę gestami które zachęcają do bicia braw. "The Myster of 619" prosi o mikrofon, który już po chwili otrzymuje

Rey Mysterio : Witaj federacjo Dablju Dablju Iiii...Witajcie komentatorzy, kibice, Meksykanie, Europejczycy, Azjaci, Afrykanie, witajcie Państwo oglądający mnie przed telewizorami! Myślę, że wy także powitacie mnie gromkimi brawami Dziękuje bardzo, myślę że po tym co pokazałem na gali Money in the Bank nawet nie jaki John Cena będzie bił mi brawa, jednak to nie był na pokaz Mam poważne plany co do Mistrzostwa WWE i myślę, że moi fani mnie w tym wspomogą symbolicznym dopingiem...Ahh byłym zapomniał mistrzem jest nie jaki John Cena człowiek z, którym się koleguje wy go lubicie, ja też Ale moi Amigos mogę wam obiecać że nawet dla Johna nie będzie w ringu ratunku, gdyż walizkę dostała bardzo odpowiednia do tego osoba, osoba na poziomie na bardzo wysokim poziomie. Postaram się jednak zapomnieć koleżeństwie i skrupulatnie, bezpardonowo zostać mistrzem WWE! Bez szacunku dla Johna Ceny Przepraszam was moi Amigos, ale wykorzystanie mojej walizki na Cenie będzie rzeczą którą musicie przetrwać gdyż wasz ulubieniec, a do niedawna jeden z moich dobrych kolegów musi zostać zgładzonym.

“You Can’t see me !?”

John Cena pojawia się na rampie, większa część publiki, jest za nim ale zdarzają się także gwizdy, tej strony która jest za Mysterio.

John Cena : Czołem WWE! Witam moich fanów oraz Ciebie Rey....To co tutaj usłszałem wstrząsnęło mną Ja chciałem zaproponować Ci sojusz, chciałem wyjść na ten ring i zaproponować Ci abyśmy razem zgładzili mistrza US, wtedy panowali byśmy w federacji razem, a ty wyskakujesz mi tutaj z tekstem, że nie będziesz miał do mnie szacunku!? Możesz mówić takie rzeczy, ty jeszcze do nie dawna byłeś nikim, tylko kolegowałeś się ze mną. A teraz kiedy zdobyłeś jakąś tam walizkę, której i tak nie odważysz się wykorzystać, zaczynasz udawać wielkiego gwiazdora i mówisz, że już nie jestem twoim kolegą!? Ja takiego zachowania nie toleruje, i chętnie skopał bym Ci tyłek tyl....

Rey Mysterio : Zamknij się już Amigos nie mogę Cię słuchać, tak na prawdę to boisz się mnie i dla tego chciałeś zaproponować mi ten bezczelny układ, ale nie martw się o to ja i moi fani wspólnie skopiemy Ci dupsko !

Rey Mysterio z walizką w ręku schodzi na rampę do stojącego Johna Ceny, i teraz oboje patrzą sobie wściekle w oczy

Ukazuje się nagranie, które pokazuje w jaki sposób Rey zdobył swoją walizkę

Zack Ryder vs JTG

JTG w raperskim stylu wkroczył do ringu, publiczność otrzymała też taunt....Zack Ryder w drodze do ringu został przywitany lepiej niż jego przeciwnik, publiczność klaskała w dłonie co bardzo ucieszyło Rydera. Wkroczył na narożnik i charakterystycznie pokazał coś do publiczności. Ta była w niebo wzięta, jednak po chwili usłyszeliśmy gong. Panowie spojrzeli na siebie z pogardą. Kiedy jeden nie wytrzymał, a był to JTG chciał ruszyć do zwarcia, jednak Zack szybko wykonał 2 Low Kicki, które wstrząsnęły raperem, później był jeszcze jeden Low kick, który powalił idola młodszej części publiczności....Okazało się, że ten niesiony dopingiem już po chwili był na równych nogach. Równie szybko został jednak sprowadzony do maty po przez Belly to Belly Suplex ! Jeszcze Swimming Neckbreaker! To może szybko się skończyć, ale sędzia odlicza tylko do dwóch. Co bardzo nie podoba się Ryderowi, zaczyna spekulować aby sędzia odliczał szybciej, gdyż pewnie już wygrał by walkę. "Long-Island Iced-Z" Bo tak Ryder jest nazywany przez publiczność już szykował się do zakończenia pojedynku mamy Lifting inverted DDT, na hali jest napięcie wszyscy czekają kiedy JTG się podniesie. Już po chwili ten wstaje Ryder unosi rękę w geście tryiumfu i mam Zack Attack! I odliczenie do 3 przez sędziego.

Po walce kiedy Zack widział JTG, który chciał podać mu rękę kopnął go w krocze i wykonał kolejny Zack Attack.

Przypomnienie spięcia po między Ceną a Mysterio

W drodze do ringu Dolph Ziggler, rozbrzmiewa głośne "Im Perfection!" Ziggler pojawia się na rampie, towarzyszy mu oczywiście Managerka, a za razem dziewczyna Vickie Guerrero. Dolph tradycyjnie pierwszy zmierza do ringu, ma zapięty pas United Stats, powiększa przejście po między linami, aby bez problemu mogła się tam zmieścić jego dziewczyna, ona przechodzi i chwyta za mikrofon, a za drugi zaś Dolph Ziggler.

Vickie Guerrero : Przepraszam! Na ostatniej gali Money in the Bank gdzie mój perfekcyjny chłopak Dolph Ziggler walczył w walce o pas United Stats, stało się to na co długo czekaliśmy...Mój Dolph został mistrzem Przepraszam! Proszę słuchać....Na tamtej gali okazało się, że ani Jack Swagger ani Kofi Kingston mu nie podołali, dlatego prosze was powitajcie gromkimi brawami....Oto przed wami Dolph Ziggler !

Dolph Ziggler : Nie musiałaś tego robić Vickie, oni już dobrze wiedzą, że jestem wrestlerem perfekcyjnym, w 100 % pokazałem to w mojej ostatniej walce, i teraz jestem mistrzem. Każdy, podkreślam każdy kto jest w stanie walczyć ze mną jak równy z równym został zwyczajnie wyeliminowany z federacji, teraz nikt nie ma ze mną szans, a ten marny John Cena...Ahh jego dni jako mistrza są już policzone ! Może Cena odważy się wyjść tutaj ?

Wszyscy czekają na Johna Cene, a tutaj nagle pojawia się CM Punk! Atakuje Zigglera serią ciosów, kopie go w brzuch i mamy Go to sleep ! Poszedł spać, tak Ziggler na pewno już śpi....Punk spogląda na Vickie, ta przerażona mówi aby nic jej nie robił, jednak jej rady poszły na marne, kiedy uderzyła w twarz CM Punka. Jego kultura zmieniła się o 100 % kopnął ją w brzuch i wykonał Go to sleep, następnie przy mieszanej reakcji publiczności chwycil za mikrofon.

CM Punk : Już nie długo...Już nie długo to CM Punk zostanie mistrzem...Będzie mistrzem United Stats, nie powstrzyma go brzydka gierka Vickie czy też oszustwo Dolpha Zigglera, ja po prostu go pokonam zasady mnie nie obchodzą ! Wygram z nim w taki sposób w jaki będę potrafił, po prostu będę zwycięzcą ! Rozumiecie ? Gówno rozumiecie, ale to do was przemówi

Cm Punk chwyta pas i rzuca go w twarz Dolpha Zigglera, słychać gwizdy a Punk odchodzi.

Kane vs Big Show

Kane raczej nie lubiany przez publiczność, szybkim krokiem wkroczył do ringu....Nagle usłyszeliśmy głośny krzyk i pojawił się największy atleta świata! Publiczność zareagowała brawami, jednak Big Show nic sobie z tego nie robił, i dopiero na ringu wyciągnął do góry rękę. Obaj zapaśnicy spoglądali sobie prosto w oczy, trwała krótka gierka na spojrzenia, aż do gongu. Po sygnale do rozpoczęcia walki obaj wrestlerzy zaczeli się klinczować, silniejszy był Big Show, i to on po kilko chwilach przepychanki uzyskał przewagę, po przez zapięcie Head Locku. Wielka czerwona machina- bo tak nazywany jest Kane szamotał się troche co dało mu szybkie uwolnienie z ataku. Kiedy zaś oboje byli na nogach, Kane nieczysto zaatakował oczy Showa, eliminując jego wzrok choć na chwilę, szybko zaszedł od tyłu atletą, a kiedy ten się odwrócił wyparował z Headbuttem. Jakby tego komuś było mało wykonał Big Boot, a na zakończenie pokusił się o Crossbody, to jednak nie przyniosło mu wymarzonego odliczenia do 3. Kane dalej chciał maltretować przeciwnika, ale teraz chyba w troche inny sposób, kiedy ten się podniósł otrzymał Military press drop, co zadziałało tym, że zachwiał się na nogach. Ten krótki moment pięknie wykorzystał "The big red Monster" przez tą chwilę wskoczył na narożnik i wykonał flying clothesline, co z powrotem powaliło " Wielkiego Showa" Kane wiedział, że teraz jest odpowiedni moment na zakończenie tego pojedynku i tak po chwili zobaczyliśmy ChockSlam ! Przypięcie i odliczenie do 3.

Todd Grisham : Witam, dzisiaj moim pierwszym gościem jest Alberto Del Rio Witaj Alberto, mam dla Ciebie kilka tradycyjnych pytań, moge je zadać ?

Alberto Del Rio : Nie wiem, czy jesteś godzien rozmawiać z taką personą jaką jestem ja! Ale jeszcze dziś moge odpowiedzieć Ci na kilka pytań....

Todd Grisham : Więc tak, czemu nie brałeś udziału w żadnej walce na Money in the Bank, dla nas to była niespodzianka, jak ty to odbierasz ?

Alberto Del Rio : Ohhh głupie pytanie, pewnie Vince chciał abym sobie odpoczął, ale teraz koniec z odpoczynkiem, chce zostać Mistrzem WWE! Mam nadzieje, że otrzymam tą szansę

Todd Grisham : Co sądzisz o Rey'u Mysterio ?

Alberto Del Rio : A co Cię to obchodzi ? Rey to zwykły patałach, mam go....

Todd Grisham : Dziękuje za wywiad, tyle Alberto Del Rio

W drodze do ringu Vince McMonh, sam szef federacji ubrany jest w elegancki garnitu, w ręku trzyma mikrofon.

Vince McMonh : Witam wszystkch państwa....Jak już wiecie sytuacja na RAW trochę się pozmieniała, a to za sprawą gali Money in the Bank, teraz jesteśmy na trasie do największej gali lata! Czyli Summerslam! Ja Vince McMonh obiecuję, że obydwa pasy RAW będą bronione....CM Punk na kolejnym RAW zmierzy się w walce 1 vs 1 w walce o pretendenta do pasa United Stats, a jego przeciwnikiem będzie R-Truth! Zaś w dzisiejszym Main Evencie, odbędzie się pojedynek Triple H vs Alberto Del Rio! A jego zwycięzca zmierzy się z Johnem Ceną na Summerslam!

Rey Mysterio vs Jack Swagger

Jack Swagger pojawił się na ringu, przy gwizdach jednak Rey Mysterio wręcz przeciwnie, publiczność biła mu brawa, a ten tradycyjnie przybił niektórym szcześliwcą piątki, Jack jakby patrzył na niego z politowaniem, jednak Mysterio nic sobie z tego nie robił, i dalej kontynuował marsz na ring, Teraz mamy kilka zapewne cierpkich meksykańskich słów w kierunku Jacka, ten jednak tylko się uśmiecha i już czeka na gong, aby ruszyć do ataku. Wcale długo nie musiał czekać, gdyż sędzia już po chwili dał sygnał do rozpoczęcia walki. Jak można było się spodziewać, lepszym zawodnikiem siłowym okazał się "Obrońca Ameryki" wepchnął do narożnika Rey'a gdzie to powalił go na ziemię i Corner slingshot splash! Rey Mysterio, nie zdołał uciec, teraz cierpi ale Jack nie zamierza przestawać, pomaga wstać Reyowi, i wykonuje Belly to Belly Slam! Mysterio trzyma się za plecy, a Jack wykonuje Shoulder Block ! Powalający Reya...Mysterio nadal jest bezradny a my widzimy reklamy....Wracamy do ringu po reklamach i widzimy obu panów w narożniku, Jack trzyma ręce Reya i stara się ściągnąć mu maskę ! Sędzia nie reaguje, a publiczność zaczyna głośno gwizdać, Swagger się uśmiecha, ale otrzymuje kopniaka w pachwinę od Mysterio! Ten odbija się od liny i wykonuje Hurricaranę! "The Myster of 619" wskakuje na falę! Dokłada Tornado DDT dla zmęczonego przeciwnika...Wskakuje na narożnik i czeka aż Swagger wstanie, a kiedy ten jest już na nogach mamy Hurrcarne z narożnika! Ale, ale Jack wylądował w idelanej pozycji do 619! Rey to widzi, podnosi ręke ręke do publiki, aby ta zaczęła go dopingować, odbija się od liny i mamy 619! Na zakończenie jeszcze udany Forg Splash i pin, który dał zwycięstwo luchadorowi.

Promo dzisiejszej walki wieczoru, która już za chwilę.

Todd Grisham : Witam po raz 2, a zarazem ostatni na dzisiejszym RAW. Moim gościem jest nie kto inny jak luchador, który przed chwilą wygrał swoją walkę, oto Rey Mysterio Nie chcę jeszcze bardziej, Cię męczyć w takiej sytuacji, ale muszę zadać Ci kilka pytań, na pewno twoi fani będą chcieli usłyszeć na nie odpowiedź. Mogę Ci je zadać ?

Rey Mysterio : Tak, dla swoich fanów nawet w takim stanie jestem, moge odpowiadać.

Todd Grisham : Na gali Money in the Bank zdobyłeś walizkę, z kontraktem. Czy twoi fani długo będą musieli czekać na jej wykorzystanie i zobaczenie Ciebie z pasem mistrzowskim ?

Rey Mysterio : Daty oczywiście nie mogę podać, gdyż to bylo by nie poważne, to wielka szansa dla mnie i moich Amigos abym został Mistrzem WWE. Czekam na to bardzo gorąco, i myśle że okazja przydaży się już nie długo.

Todd Grisham : A co się stanie jeśli Triple H wygra walkę o pretendenta, a na Summerslam odbierze pas Cenie ?

Rey Mysterio : Wtedy wykorzystam walizkę na Hunterze, mimo że mam do niego szacunek to też nie zawacham się ani chwili.

Todd Grisham : Dziękuje za wywiad tyle dla swoich fanów Rey Mysterio.

Triple H vs Alberto Del Rio

Alberto Del Rio, tradycyjnie wjechał na chalę nowiutkim samochodem, tym razem marki sportowej. Publicznośc przywitała go jednak tak jak zwykle czyli gwizdami i szyderczymi gwizdami, ten jednak się tym nie przejmował, puścił oczko do fanów i wkroczył na ring, oczywiście przed tem zapowiedział go Ricardo Rodriguez. Wszyscy czekali na pojawienie się na arenie Huntera. Ten dość szybko, bez zbędnych ceregieli wykonał swój taunt z wodą, przy czym zebrał brawa publiki i wkroczył do kwadratowego pierścienia, czekając na gong. Kiedy ten zabrzmiał, Hunter ruszyl do zwarcia, szybko udało mu się uzyskać siłową przewagę i wykręcić rękę swojego przeciwnika. Udało mu się go tak utrzymać tylko przez chwile, gdyż Alberto wyprowadził serię ciosów łokciowych 2 ręką, sytuacja w kwadratowym pierścieniu się zmieniła, gdyż Hunter zgiął się w pół a Alberto udało się uzyskać przewagę przez DDT. HHH jednak nie został na macie, szybko znalazł się na nogach po to aby znów ruszyć w zwarcie, tym razem to Triple wykonał serię kopów w brzuch, swoim kolanem. Już po chwili wykonał Beackbraker, po chwili kiedy Rio jest na macie, próba zapięcia dobrze znanej 4 czyli Figure for lock. Udana, widać, że Hunter ma wiele sił, i bardzo mocno podpina dźwignię. Na "Meksykańskim Arystokracie" Jednak to nie robi większego wrażenia, i w jakiś dziwny sposób wydostaje się. Sam Triple jest bardzo zaskoczony, a zarazem zawiedziony, że nie udało mu się skończyć walki. Jednak Del Rio trochę ucierpiał, gdyż dość długo się podnosił, jednak nagle ruszył na zaskoczonego przeciwnika! Jednak ten w ostatniej chwili wykrecił piękny Spinebuster! Jego przeciwnik padł plecami na matę....Hunter zaczął tauntować do publiki, a to mogło skończyć się tylko w jeden sposób, otóż była to zapowiedź tego co czeka nas za chwilę, a za chwilę widzimy głowę Alberto w kroczu Huntera i mamy piękne Peedigre! 1,2,3 Pinefall! A więc to Triple H zmierzy się z Johnem Ceną w walce o pas mistrzowski na Summerslam!

Karta na Summerslam

WWE Title Match Triple H vs John Cena

Zasady tej walki poznamy za tydzień

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Pinio

1

• Posi

1

• Seba_KKS

1

• Doctor

1

Top użytkownicy w tym temacie

Speech Rey'a jak dla mnie słaby, późniejszy dialog Johna z Rey'em również. Tak Zack cieszył się z cheeru publiki, a zaraz później kopnął JTG w jaja ? To mi nie pasuje. Oj, nie zmieniaj 'Excuse Me' na przepraszam bo wychodzi to beznadziejnie. Jakoś strasznie proste to GTS, jedyn co narazie uznaję za udane, to poza 'przepraszam' niezła gadka Vickie i Zigglera. Niestety gadka Punka już była słaba. Ta, już widze Military Press Drop na Big Show'a. Walka słabiutka, dobrze tylko, że big show przegrał. Wywiad również słaby.

Vince McMonh, ok. No, walka Swagger vs Mysterio przeciętna - jak narazie najlepsza z Twoich. Wywiad Rey'a słaby. 'publiczność przywitała go tak jak zwykle czyli gwizdami i szyderczymi gwizdami' -.- Walka Alberto vs Triple H słaba.

Całą gale oceniam na 2,5/10. Sorry, ale nie było żadnego fajnego segmentu, mnóstwo błędów i kiepskie walki. Na więcej nie zasłużyłeś.

Sporo błędów w odgrywaniu postaci. Jak wspomniał Posi o Zack'u, tak samo CM Punk(heel) teraz chce odebrać pas Ziggler'owi(heel). W niektórych momentach przecinków jest aż za dużo. Walki o miano pretendenta nijak się mają do wydarzeń na MitB. Rozwiń jakiś poważniejszy feud, storyline aby na czymś się to opierało. GTS na Vickie? Nie nie bardzo chyba. Estetycznie jest ok poza tymi przecinkami. Pracuj dalej i poprawiaj błędy a będzie dobrze! Pozdro i zapraszam do siebie.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Koledzy wszystkie błedy już wymienili. Jeśli posłuchasz sie ich rad to twoje diary może być na prawde fajne. Na razie w ocenie szkolnej postawiłbym takie mocne 2+/6 w ocenie szkolnej. Zapraszam do siebie i mam andzieje że nie poddasz sie i bedziesz pisał dalej. Pozdro :D.

Zapraszam do czytania mojego Diary

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=32538

17617010354e0da0105bfce.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
  • Dodaj nową pozycję...