Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Postanowiłem że lepiej będzie jak uprzedzę was tutaj, zanim przeczytacie galę.

Retcon to termin określający zmianę ciągłości fabuły poprzez dodanie coś lub usunięcie z historii. W naszym przypadku to drugie.

Na tydzień przez napisaniem poprzedniej gali, starałem się sciągnąć jedną ze "starych wyg" do fedu. Powiodło mi się. Wymyśliłem storyline i całą resztę i zacząłem pisać galę. W pewnym momencie kontakt się urwał. Ponieważ miałem już napisaną dużą część gali, stanąłem przed wyborem : albo usunąć zapowiedź tego wrestlera z początku gali albo wrzucić ten segment z komplikacjami na lotnisku. Oczywiście wybrałem to drugie co było ryzykowne jednakże miałem nadzieję że w przeciągu następnego tygodnia owy wrestler da znak życia. Tak się nie stało i jestem zmuszony użyć retcon'u. Tak więc oficjalnie w fabule AWF, nigdy nie było zapowiedzi nowego członka stajni właścicieli.

Wybrałem takie wyjście gdyż nie wiem co się dzieje. Mógłbym opuźniać jego debiut w nieskończoność, ale nie mam pojęcia czy ta osoba olała sprawę czy też może uderzył w nią piorun lub spadł jej na głowę fortepian.

Popełniłem błąd bo powienienem był całkowicie usunąć zapowiedź z poprzedniej gali i teraz nie było by problemu. Przepraszam, chciałem dobrze i nie wyszło.

4302049614329261d90190.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Juppozo

3

• Rabol

2

• mnih

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Ok. Spoko Rabol. Jednak nie wiem, czy ma to związek z opóznieniem terminu gali?

53541565549537ccb6a05f.jpg

ja juz gale czytam, ale co tam :P

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

ja też zaczynam... spoko i dzięks... miłej czytanki, a recenzja jutro... :D

Jakim opoznieniem ? Zwykle jest okolo 22, dzis o 24:10. Czy 2 godziny to az takie opoznienie ?

4302049614329261d90190.jpg

Nie o to mi chodziło Rabol :oops: źle mnie zrozumiałes

Myslałem, że w związku z Retconem gala sie dzis nie pojawi i bedzie pare dni opoznienia... ale gala juz jest i zaraz zaczynam czytac (kawe musze najpierw sobie zrobic :D )... pozdrawiam Rabol i nie było tematu :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Słyszałem plotkę o kolejnym tajnym spotkaniu w Orlando T. Khana z niejakim Shanem McMahonem, który od marca ma zostać pierwszym w historii GM AEW.
    • Jeffrey Nero
      Nigdy nie mów nigdy w wrestlingu...
    • IIL
      AJ'a czeka co najwyżej transfer do TNA. Byłby to generalnie genialny pomysł - przegrana z Guntherem na Rumble i "odejście" od WWE, ale za to definitywne zakończenie kariery w ich rozwojówce. Styles mógłby zdobyć tam w poetycki sposób jeszcze raz główny pas, itd i pojawić się kilka razy w tym roku, co bardzo wywindowałoby ten brand do góry.  Na AEW i walkę z Omegą oraz reunion z Bucksami nie ma szans.  
    • Jeffrey Nero
      Tak tylko to wrzucę   
    • GGGGG9707
      Mi się właśnie wydaje że to doprowadzi do odejścia Balora. Od kontuzji Doma było mówione że do RR zdąży wrócić więc jego wejście w walce jest niemal pewne (co nie będzie jakąś dużą niespodzianką bo wszystkie informacje podawały że na Rumble wróci). Balor nie przypadkowo dowiedział się na RAW że nie ma dla niego miejsca w RR Matchu a do tego te promo Liv do Balora. Typuję że albo Dom będzie w RR Matchu i go koncertowo przegra co zdenerwuje Finna że znowu Dom dostaje szansę mimo że ma już pas albo
  • Dodaj nową pozycję...