Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jak oceniasz nowe logo Impact Wrestling?

Jak oceniasz nowe logo Impact Wrestling?  

673 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz nowe logo Impact Wrestling?

• Super!
      115
    • Bardzo dobre
      122
    • Może być
      214
    • Słabe
      58
    • Beznadziejne
      164

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Macintosh

Ponad 2 miesiące temu TNA dokonało zmiany nazwy, a także logo swojego flagowego programu TV z TNA Impact na Impact Wrestling. Jak z perspektywy czasu oceniacie nowe logo?

http://www.tnastars.com/images/Impact-Banner-3.jpg

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Piston14

1

• Archer

1

• A-Ry

1

• Roetter

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jak dla mnie to logo może być. Niczym szczególnym się nie wyróżnia, ale mogło być gorzej. Choć sama zmiana mi się nie spodobała to logo ujdzie.

Logo w sumie nie jest złe. Kolorami przypomina trochę stare logo Smackdown.

I'm the best in the world at what I do

Sometimes a blessing can be a curse

Cody Rhodes #1 Fan!

212326867586a795fd12c5.jpg

• Reputacja:   286
  • Urządzenie:  Android

Kolorami przypomina trochę stare logo Smackdown.

Kolorystyka przypomina Smackdown może dlatego, że z nim w ratingach ma konkurować?

Jak dla mnie zmiana na plus nie tylko logo, ale ogólna ocena Impact wrestling.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

Co można powiedzieć,logo jak najbardziej przeciętne ale złe na pewno nie jest.

Jak dla mnie -5/10

Hmmm...Według mnie logo jest ze tak sie wyraże "przeciętne".

Moja ocena to 4+/10

Pozdrawiam Cpt.Charisma :P

10662676744e16d3350d4b3.jpg

Mi się logo podoba , jest estetycznie zrobione. 7/10.

4732023754e16c8e2aa272.jpg

• 2 tygodnie później...

Dla mnie to może być, ponieważ powinni pozmieniać trochę w kolorystyce...

No cóż

Jeżeli chodzi o mnie to mi nowe logo się nie podoba. Uważam że poprzednie było zdecydowanie lepsze. Nie pochwalam również zmiany nazwy na IMPACT WRESTLING.

Kolory nie są złe, ale dla mnie to jest bardziej zwykły napis niż jakieś logo. Na 3 w skali szkolnej zasługuje.

Logo nie jest złe, głosuję na może być. Kolorystyka fajna, lubię kolor niebieski jak i biały. Bardzo prościutkie logo, chociaż jak na mój gust to za mało.
  • 1 miesiąc temu...

Bardzo estetyczne , podoba mi się !

I came to play

I came to play

There a price to pay

Time for you to get down on your knees and pray

I came to play

Say goodbye to the good old days

They're never coming back

Watch your future fade

86257464e7777b60ce14.jpg

• 1 miesiąc temu...

Nowe logo takie sobie. W akciecie głosowałem 'może być'. Kolorystyka mogłaby być inna.

Moim zdaniem poprzednie było o wiele lepsze.

167165494e9aff61916ca.png

• 1 miesiąc temu...

Mi zmiana nazwy federacji nie przeszkadza, logo mi się podoba, ale nie wybaczę TNA tego że zmienili ring na 4-kątny. Mi się lepiej oglądało TNA gdy był 6-kątny ring, teraz też oglądam TNA ale z mniejszym zainteresowaniem.

TNA=6-kątny ring :)

Może być, nie przekombinowane , a więc OK;P
"Oddałbym wszystkie wersy za jeden Magika"

17580303064ecd1ce6b40a2.jpg

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 80 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 556 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 876 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Bastian
      Z tymże rywalki dla Liv i Raquel ma wyłonić następne Smackdown i Gauntlet Tag Team Match z udziałem sześciu ekip, a wśród nich próżno szukać Bliss i Cross. Jest nawet Natalya z Maxxine Dupri.
    • Grins
      Słyszałem że WWE planuje jakiś większy segment z Wyatt Sicks na WrestleManii więc najprawdopodobniej to właśnie Nikki i Alexa mogą walczyć o te tytuły. 
    • Grins
      1. Nick Wayne and CRU (Action Andretti and Lio Rush) vs. AR Fox and Top Flight (Dante Martin and Darius Martin) - Trios match 2. Max Caster vs. TBA - Singles match 3. Jon Moxley (c) vs. Swerve Strickland (with Prince Nana) - Singles match for the AEW World Championship 4. "Timeless" Toni Storm (c) (with Luther) vs. Megan Bayne - Singles match for the AEW Women's World Championship 5. Kenny Omega (c) vs. Ricochet vs. "Speedball" Mike Bailey - Three-way match for the AEW International Championship 6. Death Riders (Claudio Castagnoli, Pac, and Wheeler Yuta) (c) vs. Rated FTR (Cope, Cash Wheeler, and Dax Harwood) - Trios match for the AEW World Trios Championship 7. Chris Jericho (title) vs. Bandido (mask) - Title vs. Mask match for the ROH World Championship 8. Daniel Garcia (c) vs. Adam Cole - Singles match for the AEW TNT Championship This match has no time limit and no outside interference is permitted. 9. The Hurt Syndicate (Bobby Lashley and Shelton Benjamin) (c) (with MVP) vs. The Learning Tree (Big Bill and Bryan Keith) - Tag team match for the AEW World Tag Team Championship 10. Will Ospreay vs. Kevin Knight - Men's Owen Hart Cup Tournament Quarterfinal match 11. Mercedes Moné vs. Julia Hart - Women's Owen Hart Cup Tournament Quarterfinal match 12. Kyle Fletcher vs. Mark Briscoe - Men's Owen Hart Cup Tournament Quarterfinal match
    • Mr_Hardy
      1. Nick Wayne and CRU (Action Andretti and Lio Rush) 2. Max Caster 3. Jon Moxley (c) 4. "Timeless" Toni Storm (c) (with Luther) 5. Kenny Omega (c) 6. Death Riders (Claudio Castagnoli, Pac, and Wheeler Yuta) (c)  7. Bandido 8. Adam Cole 9. The Hurt Syndicate (Bobby Lashley and Shelton Benjamin) (c) (with MVP)  10. Will Ospreay 11. Mercedes Moné 12. Kyle Fletcher
    • Mankind89
      1. Nick Wayne and CRU (Action Andretti and Lio Rush) vs. AR Fox and Top Flight (Dante Martin and Darius Martin) - Trios match 2. Max Caster vs. TBA - Singles match 3. Jon Moxley (c) vs. Swerve Strickland (with Prince Nana) - Singles match for the AEW World Championship 4. "Timeless" Toni Storm (c) (with Luther) vs. Megan Bayne - Singles match for the AEW Women's World Championship 5. Kenny Omega (c) vs. Ricochet vs. "Speedball" Mike Bailey - Three-way match for the AEW International Championship 6. Death Riders (Claudio Castagnoli, Pac, and Wheeler Yuta) (c) vs. Rated FTR (Cope, Cash Wheeler, and Dax Harwood) - Trios match for the AEW World Trios Championship 7. Chris Jericho (title) vs. Bandido (mask) - Title vs. Mask match for the ROH World Championship 8. Daniel Garcia (c) vs. Adam Cole - Singles match for the AEW TNT Championship This match has no time limit and no outside interference is permitted. 9. The Hurt Syndicate (Bobby Lashley and Shelton Benjamin) (c) (with MVP) vs. The Learning Tree (Big Bill and Bryan Keith) - Tag team match for the AEW World Tag Team Championship 10. Will Ospreay vs. Kevin Knight - Men's Owen Hart Cup Tournament Quarterfinal match 11. Mercedes Moné vs. Julia Hart - Women's Owen Hart Cup Tournament Quarterfinal match 12. Kyle Fletcher vs. Mark Briscoe - Men's Owen Hart Cup Tournament Quarterfinal match  
  • Dodaj nową pozycję...