Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlerem czerwca 2011 powinien zostać:  

241 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem czerwca 2011 powinien zostać:

• CM Punk
      207
    • Big Show
      2
    • Christian
      9
    • Ezekiel Jackson
      2
    • Sting
      21
    • Mr. Anderson
      0

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Glos oczywiscie na Punka, za proma jak i dobre pojedynki.

18056192365019276624f15.jpg

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PH93

4

• hadaszyszek

3

• Rei Ashikaga

3

• Koper

2

Top użytkownicy w tym temacie

Wybór jest oczywisty. Big Show Ale tak na prawdę ciekawy jestem ile głosów dotaną pozostali. Może Sting Joker dotanie jeden. Będzie KO dla Phila. Za swoje promo mógłby zostać wrestlerem miesiąca wstecz (Maja) i następnego (Lipiec).

Member of Christian's Coalition

There's a love-hate relationship beetwen Mike

Bennet and fans of RoH. Mike love himself an he hates all the fans. ;)

7674352084f2c2dc0ae610.jpg

Według mnie zamiast Big Showa powinien być Mark Henry, ale dobra.

CM Punk

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Bez wiekszego zastanowienia glos na Punka, ktory pewnie zniszczy konkurencje niczym Truth poprzedniego miesiaca. Dziwi mnie tylko nominacja dla giganta, ktory przegral z Del Rio na PPV.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Oczywiście głos na CM Punka. Ten miesiąc należał do niego. :D

I'm the best in the world at what I do

Sometimes a blessing can be a curse

Cody Rhodes #1 Fan!

212326867586a795fd12c5.jpg

CM Punk - za zwycięstwo na CP oraz oczywiście promo. Nie ważne, że work, ale mało kto ostatnio tak znakomicie wykonał tę robotę. Chciałbym żeby był też wrestlerem lipca :P
THE CHAMP IS HERE!!!

1275531655466bdfa0e2345.jpg

Ja dla odmiany zaglosuje na Stingera

Piwo dla tego pana za odwagę.

Ale to za jedną walkę ma ktoś otrzymać nagrodę wrestlera miesiąca.Może lepiej już "Mecz miesiaca"?
Tylko że on od dawna zasługiwał na ten pas, miał przyzwoity feud ze Strongiem solidnie zakończony na Final Battle. Teraz wykręcił coś epickiego, wykręcałby pewnie tego więcej gdyby nie fakt, że w tym miesiącu stoczył tylko jedną walkę jaką można było obejrzeć w innej formie niż live. Poza tym, mnie WWE nie kręci, to na kogo głosować?

Drażni mnie to strasznie, że w wrestlerze miesiąca głównie głosują fani WWE i w taki sposób jak wyżej wypierają opozycję, próbując na siłę udowodnić, ze się mylę. Każdy ma swoje zdanie, imo Punk był najlepszy w WWE, ale nie ogółem.

Sting jest dla mnie osobą, dla której ściągam IW, a byłam wyjątkowo sceptycznie po Victory Road do TNA nastawiona.

A nawet Punk by sobie zasługiwał (a pewnie i zasługuje w oczach większości), to i tak wypadałoby zaspokoić i potrzeby osób, które wujka Vinca i kompanii nie oglądają. A Dixieland to za mało.

Zmieńcie może nazwę ankiety na "Superstar miesiąca" :twisted:

Edytowane przez Rei Ashikaga

Jak uzbieram na czołg to macie przejebane

The Antichrist of Attitude

20403598514e52bccf88146.jpg

Głos oczywiście dla CM Punka nie muszę się tłumaczyć dlaczego.

19873598114f366ddbb614a.jpg

• Urządzenie:  Windows

og1719 napisał/a:

Ja dla odmiany zaglosuje na Stingera

Piwo dla tego pana za odwagę.

Tak, to rzeczywiście odwaga ;) kiedy wszyscy głosowali na Gienka Loskę, to on pewnie na Michała Szpaka :twisted:

Brooks bez dwóch zdań!! Nie tylko za proma, ale także za trzy czyste wygrane.

Drażni mnie to strasznie, że w wrestlerze miesiąca głównie głosują fani WWE i w taki sposób jak wyżej wypierają opozycję, próbując na siłę udowodnić, ze się mylę.

To tak już jest ze to WWE jest i będzie największą federacją o której zawsze będzie najwięcej na każdym wrestlingowym forum.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Głos oczywiście na CM Punka. Nareszcie przełamał fatalną serię porażek na PPV, pokonał też Cenę na Raw. No i wygłosił najlepsze jak do tej pory promo

obv że punk

bez urazy ale sting to nie ta liga w tym miesiącu

i mark henry>big show jak juz bym nominowal jakiegos giganta

Tez nie bede oryginalny i glos leci do Pana CM Punka-za genialne promo(do tej pory jestem w szoku)i za genialne walki ktore stoczył.

19716904374b9d1e1be047a.jpg

To tak już jest ze to WWE jest i będzie największą federacją o której zawsze będzie najwięcej na każdym wrestlingowym forum.

No ale troszkę kultury i przyjąć do wiadomości mój głos, schować paluszki i przeżyć, że ktoś śmieli się mieć inne zdanie w świadomości, ze Punk i tak wygra (bo tak jest) a nie od razu próbować przekonać odważnego o tym, jakim to jest ułomem nie znającym się na rzeczy bo głosuje inaczej.

A i superstars, ze sports entertainment notorycznie wygrywają w ankietach "wrestler". How ironic :twisted:

(To był żarcik, chować bronie i zęby panowie)

Jak uzbieram na czołg to macie przejebane

The Antichrist of Attitude

20403598514e52bccf88146.jpg

• Styl:  Jasny

Głos na Punka za całokształt jego dokonań w czerwcu. Właściwie nie ma się co rozpisywać, bo wiadomo czym sobie na miano "wrestlera miesiąca" zapracował.
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...