Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlerem czerwca 2011 powinien zostać:  

241 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem czerwca 2011 powinien zostać:

• CM Punk
      207
    • Big Show
      2
    • Christian
      9
    • Ezekiel Jackson
      2
    • Sting
      21
    • Mr. Anderson
      0

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ciekawi, mnie czy bez słynnego proma, w ogóle Punk by się tu znalazł.

Znalazłby się. Mogę uchylić rąbka tajemnicy, że jeszcze przed tym słynnym promem redakcja wrestlezinu miała wybierać wrestlera miesiąca i podawać krótkie uzasadnienia swoich wyborów. O ile się nie mylę parę osób (w tym ja) postawiło już wtedy na Brooksa. Za co? Za to, że (prawie) czysto pokonał Reya, Jasia i Reya, czyli naprzemiennie dwie największe babyface'owe twarze WWE i zdobył miano pretendenta do pasa WWE. To promo to było tylko, powiedziałbym, silne przypieczętowanie jego pozycji u smartów (które nota bene nie zostawiło już żadnych wątpliwości). Sorry, ale na moje ludzie, którzy oddają głos na kogoś innego niż CM Punk robią to po prostu z tego jedynego powodu, że chcą się w jakiś sposób wyróżnić. Ewentualnie nie oglądają WWE (to jeszcze jestem w stanie zrozumieć). Nie ma ŻADNYCH ARGUMENTÓW by oddać głos na kogoś innego. I tu nie chodzi już o to, że lubię bardziej fedkę Vince'a od Dixielandu, ale po prostu Punk zmiażdżył z czysto wrestlingowego punktu widzenia ("O ja! Jak to możliwe! Przecież to 'Superstar'!") wszystkich swoich oponentów w tym zestawieniu. Koniec, kropka.

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PH93

4

• hadaszyszek

3

• Rei Ashikaga

3

• Koper

2

Top użytkownicy w tym temacie

Głos na Stinga :) stary, ale jary, nowy gimmick wymiata i zarypiście się go ogląda, a co do CM Punka to fakt wygłosił fajne promo, ale czy to świadczy że cały miesiąc należy do niego ?... nie sądzę... ale jak kto woli :)

• Reputacja:   1 356
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

CM Punk. W zasadzie bez konkurencji w tym miesiącu. Żaden inny zawodnik nawet nie zbliżył się do niego. Znakomity okres dla Punka. Oby tak dalej.

...

pfff :P jasne ,że Punk

3644074924fa3e310b8a76.jpg

• Reputacja:   375
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Oczywiście głos idzie na Punka i akurat w tym miesiącu nie ma sensu nawet tego uzasadniać, bo to oczywiste. CM zmiażdży w tym miechu konkurencję jeszcze bardziej niż Truth w poprzednim.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Dla kogo należał ten miesiąc ?hmm Głupie pytanie :) Brooks po prostu zostawił wszystkich w tyle .. nawet te zmianę gimmicku przez Stinga. Tak jak pisał wcześniej hadaszyszek to nie tylko jego promo daję mu tutaj przewagę ale wygrane z Reyem i Ceną.

Szkoda, że zabrakło go na wczorajszym Raw...;/ Zobaczymy co nam przyniesie Money In The Bank. Zwłaszcza, że na house show w Australii Punk dał również ładny popis :)

2099587804e1252e419974.jpg

Zdecydowanie CM Punk. Dziwi mnie jedno, co tu do cholery robi Big Show? Przecież on dostaje od Mark'a Henry'ego, który również powinien się tu znajdować ale jakoś go nie widzę (może oślepłem? :P).

10244105464ed23faa1aa33.jpg

Niepodważalnie PUNK!
And if you're not down with that, I've got just two words for ya!

Głos oddany bez chwili zwątpienia oczywiście na CM PUNKA jednym słowem zmiazdżył konkurencje.

"...And Well, Well, Well. It is I, the Quintessential Stud Muffin... Joel..." -Extreme Wrestling Championship FOREVER

*CHRIS BENOIT 1967-2007*

16459104054f6a4155d2b46.jpg

Głos leci na Cm punka bo nie widze konkurencji:) jego promo było swietne

Sygnatura by Mistrz Filipoo666

Triple H Forever!!!!!!!!!!!!

9311367514e37ce8ab2c37.jpg

Głos oddaję na Cm Punka. Nie będę się powtarzać, moi przedmówcy już napisali czemu właśnie on.

Zapraszam na fanpage! Jeśli możesz, zostaw like'a. Dzieki!

Sadiztik Fanpage

Oczywiście głos leci na CM Punka. Coś mi się wydaję że jego przewaga w tym miesiącu będzie ogromna, widać że zdecydowana większość głosuję właśnie na niego no i bardzo dobrze
Poznasz głupiego po czynach jego

12284076444ddcdc39270c0.jpg

CM Punk i nie trzeba się tłumaczyć czemu.

Cm Punk bez zastanawiania :-)
Jeff Hardy $4ever$
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...