Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlerem czerwca 2011 powinien zostać:  

241 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem czerwca 2011 powinien zostać:

• CM Punk
      207
    • Big Show
      2
    • Christian
      9
    • Ezekiel Jackson
      2
    • Sting
      21
    • Mr. Anderson
      0

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Macintosh
  • Styl:  Jasny

Raw:

- CM Punk - czyste zwycięstwo na Johnem Ceną na RAW, czyste zwycięstwo na Rey'em Mysterio podczas Capitol Punishment PPV, czyste zwycięstwo w walce o pretendenta do pasa WWE (del Rio vs Mysterio vs Punk). Dwa proma - pierwsze solidne, w którym mówił o zdobyciu pasa i odejściu tuż po Money in the Bank PPV. Drugie - świetne, które swoją treścią wywołało gorącą dyskusję.

- Big Show - wielki rozgniewany gigant, który niszczył wszelkich przeciwników, w ramach zemsty na del Rio. Zdecydowanie lepiej prezentuje się, niż wtedy kiedy jest słodziutkim face'owym gigancikiem z bandaną na głowie.

SmackDown!:

- Christian - w czerwcu przeszedł wyczekiwany przez większość osób heelturn, chociaż odbyło się to w innej formie, niż się ktoś spodziewał. Wywalczył sobie titleshota na Capitol Punishment. Razem z Ortonem stworzyli jedną z lepszych walk na PPV (chociaż nie taką na jak Over the Limit). Pod koniec miesiąca ponownie wywalczył sobie kolejnego titleshota, tym razem na Money in the Bank PPV.

- Ezekiel Jackson - rozbił Corre, zdobył IC Title pokonując Barreta, postać bardzo widoczna w czerwcu.

TNA:

- Sting - co prawda stracił pas na Slammiversary, ale już przed PPV rozpoczęła się jego przemiana w szaleńca, niczym Joker z Mrocznego Rycerza. Walczy z Hoganem i Bischoffem, niszczy zawodników Immortal. Przemiana odświeżyła jego postać i sprawiła, że stał się ciekawszy, niż wtedy kiedy paradował z pasem.

- Mr. Anderson - na początku czerwca świetnie odgrywany retro-Sting. Zdobycie pasa Slammiversary. Chociaż od tego momentu stoczył tylko jedną walkę (i to z przegraną z Gunnerem), to miejsce tutaj należy mu się za pomyślne zakończenie kilkumiesięcznej pogoni za pasem.

Ankieta potrwa 3 dni, typy i uzasadnienia zostały wybrane przez redakcję Attitude.

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PH93

4

• hadaszyszek

3

• Rei Ashikaga

3

• Koper

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Jestem zszokowany, że administracja Attitude w ogóle pozwoliła, by w ankiecie była możliwość wyboru :wink: .Ba! Gdyby jeszcze, powiedzmy, oprócz Punka był już ten Sting z TNA (niektórzy fedki Vince'a nie oglądają, więc mogliby sobie zagłosować) to i tak jeszcze jakoś dałoby się to przeżyć. Ale 6 TYPÓW?! Matko Boska...

Nie ma mowy na zagłosowanie na kogoś innego w czerwcu niż CM Punk. Rozumiem, że każdy może mieć swoje własne zdanie, ale naprawdę nie ma żadnych argumentów by wybrać jakiekolwiek inne okienko niż te pierwsze. Zmiażdżył dosłownie wszystkich. Trochę może z nim ewentualnie konkurować Sting-Joker (ta przemiana rzeczywiście wyszła mu na lepsze), ale i tak wybiorą go chyba tylko ci fani, którzy oglądają jedynie Dixieland. Dla mnie nie ma w tym miesiącu innej opcji niż Brooks.

Edytowane przez hadaszyszek

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

Głos na Ezekiela-znakomity miesiąc nowego......

Jaaasne. :grin:

Miesiąc Punka.O promie powiedziano już wszystko.Warto dodać zwycięstwa nad Jasiem,Reyem czy w Triple Matchu z ADR i Mysterio.Pamiętam ze R-Truth pozamiatał ostatnio-Teraz może być jeszcze większa przewaga.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Jakaś masakra. Teraz wypadałoby, żeby wszyscy zaczęli pisać jaki to CM Punk jest wspaniały i jaki epicki speech wygłosił, ale przecież - ile można? Głos oddany na wiadomo kogo.

14453752125651e0a536c69.jpg

No chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego Punk. :twisted:
I do not back down from any challenge

18697074544e6f9914ba901.jpg

A dla heel heatu Sting. Bo jedno promo wiosny nie czyni, a Stinger z impactu na impact się rozkręca. Możliwe, że ostatni opener do momentu pojawanienia się Immortals obejrzałam więcej razy niż to wielkie promo Punka.

Wieeeem, STFU, nie znasz się, ale co ja poradzę, że mam słabość do wszelkich gimmicków jokeropodobnych, a to ankieta na wrestlera, a nie promo miesiąca. Poza tym, lubię się wyróżniać, nie chce dawać Brooksowi 100% wygranej (a wygra na bank) i przedłużeniem kontraktu zapewnił sobie midcard na kolejny rok. Bo nie oszukujmy się, troche potrwa ten storyline (do SS dajmy na to), Jaś odbierze znowu pas, i CM Punk wraca do fjudowania z Szynkarami i innymi Rejami.

I powiem więcej. Jeśli dorzucić typy z głównych fedek indy, głos poszedłby chyba na Richardsa za naprawdę zajebisty ME Best in the World. Ale przecież kto by się przejmował takim małym gówienkiem, aka proszę na przyszłość uwzględnić indy.

Edytowane przez Rei Ashikaga

Jak uzbieram na czołg to macie przejebane

The Antichrist of Attitude

20403598514e52bccf88146.jpg

Głos na CM Punk'a za ogromny postęp i za znakomite PROMO! :D Więcej chyba nie muszę tutaj nic dodawać. Po Prostu CM Punk zasługuje sobie na miano wrestlera czerwca!

EDGE - 1998-2011

"Done it ALL

Won it ALL"

Rated R Superstar

10799040194e0a567813be0.jpg

Nie może być inaczej - Cm Punk. Za co, pisałem już kilkanaście razy na forum i naprawdę ździwie się, jeżeli ktoś odda swój głos na kogoś innego. ;)

Dziwie się.

Edytowane przez Sebu

CM PUNK

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

CM Punk - Każdy wie, za co, nie muszę tlumaczyć, tak, jak pozostali. Robi furorę i dla mnie należy mu się ten tytuł. ;)

Głos leci na CM Punk'a wiadomo dlaczego :D

Bo jedno promo wiosny nie czyni
a to ankieta na wrestlera, a nie promo miesiąca.

I bez tego CM Punk byłby raczej wrestlerem miesiąca. Pojechał bardzo małym kantem Reya, potem Jasia, i potem znów Reya (w 100% czyściutko). Z całym szacunkiem dla Stinga, ale o ile się nie mylę to Jokerem jest od ledwo dwóch Impactów więc też do Brooksa, który wymiatał cały miesiąc ma się nijak.

ale co ja poradzę, że mam słabość do wszelkich gimmicków jokeropodobnych, a to ankieta na wrestlera, a nie promo miesiąca.

Parafrazując: "To ankieta na wrestlera, a nie gimmick miesiąca". I to, i to składa się na ogólną ocenę więc nie wiem czemu jedno chcesz wykluczyć (i gdybyś tego nie zrobiła to po prostu Punk wciąga Stingera nosem, jak zresztą i całą resztę, w tym zestawieniu) :roll: .

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

CM Punk - muszę mówić coś więcej? :razz:

20103022104eca8cb17c635.jpg

I powiem więcej. Jeśli dorzucić typy z głównych fedek indy, głos poszedłby chyba na Richardsa za naprawdę zajebisty ME Best in the World.

Ale to za jedną walkę ma ktoś otrzymać nagrodę wrestlera miesiąca.Może lepiej już "Mecz miesiaca"?

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Ja dla odmiany zaglosuje na Stingera :P

10064128234e286220b890c.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...