Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Mówi #41 - Debata w krzywym zwierciadle

Rekomendowane odpowiedzi

Myslisz, ze jestes taki madry ? kogo to interesuje czlowieku! ogarnij sie! to forum o wrestlingu a nie jakichs glupotach. zachowujesz sie jak jakis no lifer jak zamiast zrobic cos pozyteczego chce ci sie takie glupoty wygrzebywac. zajmij sie czyms pozytecznym chlopie i przestan gadac glupoty, idz se lepiej na pis zaglosuj jak tak bardzo katoli chcesz bronic ....

bardzo fajne wydanie chlopaki! brakowalo mi tylko Jina on potrafi zawsze wtracic jakis zajebisty tekst i Rei asikagi tez bo ona naprawde potrafilaby tna bronic. naprawde super robota moglo byc nawet dluzej!

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

7

• Rei Ashikaga

4

• Ghostwriter

3

• whisper

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Co do debaty religijnej, jestem przeciw. Jak widać powyżej, to wyjątkowo niewygodny i drażniący temat i rozdrapywanie go w takim, nieodpowiednim do tego właściwie, miejscu mogłoby znacznie pogorszyć atmosferę na bardzo cenionym forum.

Z mojej perspektywy religia to opierający się w pewniej mierze na spekulacjach system wartości i poglądów inny dla każdego człowieka. I zarówno strona katolicka, ateistów jak i każda inna ma na ten temat swoje, subiektywne zdanie i często nie docierają do niej argumenty innych stron, czy to logiczne, czy nie.

Poza tym, to jest forum o wrestlingu, AM to audycja o wrestlingu. Nie ma co tu się mądrzyć. Jak ktoś musi, niech robi to gdzie indziej albo na PW.

BTW. Ciekawi mnie jedno - Decyzja Jednogłośna została zjechana za to, że ma nikły związek z wrestlingiem (mimo, że zawsze tam, gdzie mówi się o wrs głośno również o MMA, czasem i na odwrót), natomiast wielu domaga się debaty religijnej, czyli audycji mającej tyle z wrs wspólnego co ja ze sprzątaniem i skazanej na niepowodzenie. Bez przesady...

Ja sureruję wzamian chociażby audycję o polityce federacji wrestlingowych i takich tam. To jest temat warty rozmowy - brak ubezpieczeń, polityki antydopingowej w TNA, keyfabe na twitterze i innych takich, skąd się bierze taka niezdrowa atmosfera na backu i tego typu. Czyli bardziej o tym co się dzieje za kurtynką a czego jesteśmy w stanie się dowiedzieć. Co wypadałoby naprawić, jakie jest zdanie takiego typowego internet fana na ten temat.

Jak uzbieram na czołg to macie przejebane

The Antichrist of Attitude

20403598514e52bccf88146.jpg

Cóż ja nie słucha AM od 1 odcinka ale pewnie kiedys mnie weźmie na posłuchanie starszych odcinków [z nudów albo z jakiegoś innego powodu :D] i nie wiem czy temat już był ale jeśli nie to można było by się przenieść to starych czasów i zrobić WWF vs. WCW może i nie wszyscy widzieli gale WCW no ale ci którzy widzieli mogą wziąść w tym udział, wiem i rozumiem że te federacje były lata temu i można powiedzieć ,że "nie ma co opowiadać" ale to byłoby chociaż takie odświeżenie dla młodszych fanów którzy nie widzieli nigdy WCW aby się dowiedzieli jaka to była federacja, kto w niej występował itp. ;))

Super,moim zdaniem najlepsze wydanie ze wszystkich-bo i było trochę czasu a nie wyścigu z nim :grin: .Oczywiście najlepiej wypadł Vercyn czy Getorix a to głównie za teksty od 8 :30 sek :twisted: Na prawdę warto moim zdaniem robić AM z większą ilością gości.A ja mam taką propozycje czy dało by się zrobić AM na temat indy konkretnie danych gal np :PWG czy ostatnich RoH Best in The World...a może tak ToD x?

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Wolność jednego człowieka kończy się tam gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka według tej zasady żyje i idealnie ona pasuje do dyskusji na temat religii, ponieważ uważam, że każdy powinien żyć według własnych wierzeń bądź ich braku tak długo aż nie ma to negatywnego wpływu na innych ludzi. W związku z powyższym mimo iż jestem osobą nie wierzącą nie pochwalam krucjaty przeciwko katolikom itp. chyba, że zostanę do tego wyraźnie sprowokowany a oponent wyraźnie chce podjąć dyskusję a to się w moim życiu prawie nie zdarza. Tyle ode mnie. Szkoda, że głównym tematem komentowania stała się religia, ale cóż...

Świetną miałem przygodę odsłuchując ponownie materiału, również uważam, że to wydanie jest jednym z najlepszych. N!KO będziesz musiał pomyśleć czy aby częściej zapraszać większą liczbę gości bo przy odpowiedniej organizacji, mieszance osobowości wyjść może coś tak fajnego jak 41 wydanie :)

• Reputacja:   289
  • Urządzenie:  Android

Ghost, serio nikt Cię nie przekona, że Styles w TNA ringowo wciąga nosem (i nie waham się użyć aż tak mocnych słów) Punka w WWE? Gdybyśmy porównywali ogólne skillsy ringowe (bez względu na fedy, biorąc pod uwagę CM'a np. w RoH i Styles'a w Indys), to faktycznie można by było zdrowo polemizować, który jest lepszy ringowo. Jednak Punk z okrojonym move set'em u Vince'a, który często w WWE ma po prostu średnie (nie złe, nie kiepskie, ale średniaki. Choć oczywiście zdarzają mu się też te bardzo dobre) walki, które czasami po prostu nie porywają (wszystko w zależności od oponenta) jak dla mnie jest daleko w tyle (na mainstreamowej scenie ringowej, of course - bo faktyczne ich ring skillsy to zupełnie inna bajka) z AJ'em, który potrafi dobrą walkę zrobić niemal z każdym i ogólny poziom jego ringowych starć jest jak dla mnie dużo wyższy (a pojedynki bardziej efektowne) od tych montowanych przez Brooksa u McMahona.

Ja tam liczę, ze nie tylko o wyglądzie, bo o ile w WWE wygląd i odpowiedni(o małe, na standardy PG, żeby to na burdel nie wyglądało)e miseczki to priorytet, to 3/4 TNA i indy stanowią takie pasztety, że ło boziu. Sorry Ladies.

Budyniu, nie chcę być złośliwy, ale mogłabyś wymienić mi kilka tych "pasztetów" (skoro jest ich 3/4 rosteru) z TNA? Bo wg mnie kobiety w Dixielandzie jako ogół są całkiem spoko pod kątem urody. Oczywiście zdarzają się jakieś "słabsze" sztuki, ale zbyt wielu "pasztetów" to ja tam (jako samiec) nie zauważam...

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Najciekawsze wydanie AM jakiekolwiek słyszałem. Szczerze mówiąc ubawiłem się słuchając waszej dyskusji, a najbardziej z wątku o Hoganie i Stingu. Nie pamiętam kto wpadł w taki atak śmiechu, ale przyznam, że śmiałem się razem z nim. Oczywiście nie mogłem oprzeć się śmiechowi gdy Icon poszedł do klopa i łach był z niego, że lał w butelkę. :twisted:

Osobiście jestem zwolennikiem takich walk perełek, bo chciałbym zobaczyć na ringu jeszcze Hogana. Zdaję sobie sprawę, że nie jest pierwszej młodości i sprawny też nie jest do końca, ale z rumieńcami na policzkach oglądam walki jeszcze zaraz po tym jak Hulk dołączył do Hall of Fame i chciałbym to zobaczyć, chociaż ze względu na to, że gdy zaczynałem przygodę z WWE to markowałem najbardziej właśnie jemu :)

Jestem skłonny podziękować wam za tą audycję. Oby więcej takich!

Zapraszam na fanpage! Jeśli możesz, zostaw like'a. Dzieki!

Sadiztik Fanpage

Zniszczył mnie tekst, że Vickie jest ładniejsza niż Karen Angle :twisted: Trochę zoofilią mi to trąciło, ale spoko, o gustach się ponoć nie dyskutuje :lol:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

Ghost, serio nikt Cię nie przekona, że Styles w TNA ringowo wciąga nosem (i nie waham się użyć aż tak mocnych słów) Punka w WWE?

Miałem nadzieję, że nikt się nie przyczepi do tego argumentu ale jak zwykle byłeś czujny. Rozpoczęcie debaty od stwierdzenia, że WWE ma rzeczywiście gorszych zawodników jeżeli chodzi o umiejętności ringowe byłoby strzałem w stopę. Więc przyznaję się do winy i nie mogę nie przyznać ci racji. Niepotrzebnie wyciągałem Stylesa, o którym - w interesie swojej drużyny - nie powinienem nawet wspominać. Myślę, że można by co najwyżej polemizować, gdybym wymienił np. Shawna Michaelsa a nie CM Punka. Ale nie mogłem tego zrobić, bo HBK już nie walczy. Cieszę się, że członkowie TNA-teamu byli wyrozumiali i mnie nie zjechali za tego Stylesa, którego nota bene podziwiam.

Zniszczył mnie tekst, że Vickie jest ładniejsza niż Karen Angle :twisted: Trochę zoofilią mi to trąciło, ale spoko, o gustach się ponoć nie dyskutuje :lol:

I znowu się czepiacie biednej Vickie. :sad:

14453752125651e0a536c69.jpg

Budyniu, nie chcę być złośliwy, ale mogłabyś wymienić mi kilka tych "pasztetów" (skoro jest ich 3/4 rosteru) z TNA? Bo wg mnie kobiety w Dixielandzie jako ogół są całkiem spoko pod kątem urody. Oczywiście zdarzają się jakieś "słabsze" sztuki, ale zbyt wielu "pasztetów" to ja tam (jako samiec) nie zauważam...

Mhm, teraz to za daleko z tym tekstem poleciałam. Miałam na myśli wcześniejszy roster - Wilde, Kong, Love (bez botoksu i kolagenu tu i ówdzie pewnie byłaby ładniejsza), Hamada też piękna nie była, Sarita chwilami przypomina mi Krystynę Feldman, ODB, Jackie,była też ta Rosie Lottalove, Mickie Knuckles i Cody Deaner też był szpetny.

Jak uzbieram na czołg to macie przejebane

The Antichrist of Attitude

20403598514e52bccf88146.jpg

Wilde

Może jestem jakiś mało wymagający, ale ja akurat Taylor z pewnością psami z wyra bym nie pogonił :D

Co do Love, to może i jest na maksa plastikowa, ale ciało ma pierwsza klasa (i abstrahuje tu od silikonów a raczej chodzi mi o to jak bardzo wysportowaną ma sylwetkę, choć nie przepadam za tak wychudzonymi kobietami) i z pewnością większość facetów nie odmówiła by jej utulenia do snu, chociażby ze zwykłej gentlemańskiej kurtuazji :wink: