Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Diary czerwca - nominacje!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

W zeszłym miesiącu została wybrana przeze mnie nie do końca skuteczna metoda. Kryterium nominowania do "diary miesiąca" była określona liczba odcinków, ale niestety absolutnie nie miało to nic wspólnego z wyborem tych najlepszych kandydatów - w efekcie wśród nominowanych znalazły się opowiadania, gdzie autorzy nie mają pojęcia o poprawnym stawianiu apostrofów czy przecinków.

Dlatego w tym miesiącu władzę chcę oddać Wam - czytelnikom i pisarzom z Booking Zone. Prosiłbym o nominację opowiadań, które - Waszym zdaniem - zasługują na to, by znaleźć się w głosowaniu na to najlepsze. Proszę o zachowanie odrobiny przyzwoitości i nie głosowanie na siebie, jak również nie kierowanie się forumowymi sympatiami i nie praktykowanie tego, co ma miejsce w wielu tematach ("oddałem głos na ciebie, liczę na rewanż"). Innymi słowy - proszę o nominowanie tylko najlepszych opowiadań. Wszelkiego rodzaju żarty w stylu "oddam głos na niego, co prawda wiele błędów, ale jest śmiesznie" będą surowo karane.

Czas zbierania nominacji to tydzień. Po tym terminie, tradycyjnie, zostanie otwarty nowy temat z ankietą. Oczywiście głosować możecie poprzez wpisanie nazwy diary i autora w tym temacie. Liczę również na uzasadnienia wyborów.

Pozdrawiam.

UWAGA - JEŚLI NIE POJAWIĄ SIĘ ŻADNE NOMINACJE, WTEDY KONKURS NA DIARY MIESIĄCA SIĘ NAJZWYCZAJNIEJ W ŚWIECIE NIE ODBĘDZIE. TERMIN - SOBOTA, 9 LIPCA 2011.

Edytowane przez Menez
  • Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Menez

3

• Pinio

1

• Mikluszowicki 7

1

• Doctor

1

Top użytkownicy w tym temacie

Here I Am!Swoj glos oddaje...i mam zonka niestety:-/ waham sie pomiedzy Toba Menez a Pinio...GRR...no dobra wg mnie diary miesiaca zostaje WWE-W Nowym Wydaniu!!Ogolnie trudna decyzja to byla ale Pinio przekonal mnie swoim doswiadczeniem ktore jest odrobinke wieksze(na razie!) Twojego:-)ale kto wie co sie wydarzy za miesiac;-)

19716904374b9d1e1be047a.jpg

Głos oddaje na diary - "WWE by kikut", którego autorem jest kikut413. Cóż mogę powiedzieć, jego diary czyta mi się najlepiej, z łatwością. Czytając jego "opowiadanie" potrafię sobie wyobrazić całą akcję.

Sygna by Filipoo666

Zapraszam do obejrzenia moich prac

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=32220

10334215544cea8a720a64f.jpg

A więc, chciałbym nominować uzytkownika Blaze9, którego diary jest naprawdę dobre i ciekawie się je czyta, jest estetyczne i oryginalne.
"Hey,Colt Cabana! How are you doing?"~Philip Jack Brooks

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android

No to ja chciałbym oddać głos na diary Meneza, które jest zdecydowanie najlepsze na forum. Czyta się z przyjemnością i można sobie je spokojnie wyobrazić (walki, segmenty).

Do nominacji do Diary miesiąca zgłaszam WWE W NOWYM WYDANIU autorstwa Pinio. Wg mnie jest niewiele lepsze od diary Menez'a, które u mnie stoi na drugim miejscu.

10244105464ed23faa1aa33.jpg

Tak więc po głębszym zastanowieniu się nominuję WWE: Rozrywka sportowa w innym wydaniu by Adi341. Nominuje to diary, ponieważ większość standardowo nominuje dwa diary, czyli Pinia i Meneza :) W dodatku diary Adriana bardzo mi sie podoba.

Ode mnie idzie nominacja na diary "WWE: Rozrywka Sportowa w innym wydaniu." autorstwa Adi341. Proszę tego nie traktować jako "coś za coś", tylko moim zdaniem opowiadanie to jest prawdopodobnie jednym z dwóch najlepszych na forum (wysoko cenię również diary LooseCannona, ale jego opowiadanie już od dłuższego czasu nie jest aktualizowane) i jeśli utrzyma formę, doda kilka wpisów może liczyć na przyklejenie. Cenię w diary Adriana to, że stara się trzymać charakteru postaci przy promach, co bardzo, bardzo rzadko na forum się zdarza (jedynie wspomniany LooseCannon trzyma się tego klimatu). Mam przekonanie, że w swoim opowiadaniu nie napisze czegoś w stylu "The Rock: pokonam cię Austin, bo jestem najlepszy!". Ponadto - co również jest ważne - nie traktuje tego głosowania tak ambicjonalnie, jak komuś się zdarza. Warto przypomnieć, że jest to zabawa, zatem agitacje i nakłanianie ludzi na głosowanie jest trochę śmieszne, ale każdy ma do tego prawo.

Ja natomiast chciałbym nominować Nowa gwiazda WWE? autorstwa wopio. Dodał na razie dwie "części" ale pomysł jest bardzo ciekawy i mam nadzieję, że ta nominacja zmotywuje go do dalszej pracy.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Ja nominuję ,,WWE:Rozrywka Sportowa w innym wydaniu'' by Adi341 Uważam, że ma na najciekawsze pomysły, pisze solidnie, długie i ciekawe dialogi i u niego wszystko, że się tak wyrażę trzyma się kupy. (ma ręce i nogi) ;)

Chciałbym bardzo pochwalić też Diary Meneza lecz jestem fanem od grudnia 2009 i trochu gubię się w jego diarach - rok 2008. Nie znam niektórych zawodników itp. A gdyby nie to prawdopodobnie dałbym te diary jako najlepsze ale staż i nie pozwala. Sorki, ale po prostu czasem się gubię Menez. :)

[you] - PROSZĘ - CZYTAJ, KOMETUJ I OCENIAJ MOJE ,,DIARY'' !!!!!!! :):D;)

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=27655

Szukam kogoś, kto zajmował by się rosterem RAW !!!!!!!

17924343494c4df705d4b06.jpg

Nominuję diary pod tytułem WWE: Rozrywka sportowa w innym wydaniu. Podoba mi się jego styl pisania, i nie zapowiada się aby skończył pisać, po za tym w jego temacie zawsze wiele się dzieje i dla tego nominuje właśnie to diary, i myśle że już nie bawem ono znajdzie się w przyklejonych tematach.

Ja nominowałbym Diary Pinia (ze względu na największe doświadczenie i zresztą czy mi sie je bardzo dobrze) na drugim miejscu jest u mnie Menez :D ,który przegrywa tylko doświadczeniem. Natomiast 3 dałbym RealAmericanowi ,za ciekawy pomysł prowadzenia nowej federacji i ciekawe walki.

Zapraszam do czytania mojego Diary

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=32538

17617010354e0da0105bfce.jpg

Ok, nominowane zatem zostały następujące kariery:

- "WWE W NOWYM WYDANIU" autor: Pinio

- "WWE by kikut" autor: kikut413

- "WWE: Inna Droga: autor: Blaze9

- "WWE NA ZAKRĘCIE" autor: Menez

- "Nowa gwiazda WWE?" autor: wopio

- "WWE: Rozrywka Sportowa w innym wydaniu." autor: Adi341

Wybaczcie mi również odrobinę prywaty:

[...]na drugim miejscu jest u mnie Menez :D ,który przegrywa tylko doświadczeniem.

Tytułem wyjaśnienia - swoje pierwsze diary na Attitude napisałem, jak Pinio nie miał jeszcze konta na forum, wystarczy spojrzeć na historię tematów, zatem argument ten można obalić.

Ankieta pojawi się niebawem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
  • Dodaj nową pozycję...