Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Chwile po zakończeniu Outbreak #6

Jakiś nocny klub w Gdańsku...

Reflektory robią odpowiedni nastrój. Na parkiecie tańczy spora liczba osób. Z głośników wydobywa się obecnie kawałek Onyx - "Slam", czyli klimat lajtowo-oldskulowy :) Kamera robi zbliżenie na stolik, przy którym zasiadają 3 osoby. Po chwili widac dokładnie. To Scyther, popijający Whiskey z butelki, Psycho, trzymający butelkę Carlsberga w dłoni, oraz Vanessa Candice, przytulona do White Devil'a. Psycho skręca towar w bibułkę, odpala i zaczyna delektowac się smakiem Gdańskiego towaru.

Scyther - Brakowało mi Ciebie brat! (Scy bierze ogromnego łyka Whiskey) K*rwa, może pomyślisz, ze złapało mnie na sentymenty, bo jestem z lekka na*ebany, ale serio Psycholu, dziś to było to...

Psycho - Fakt, k*rwa! Ale wiesz, nie zdążyłem się nawet rozgrzać. Jakby wiatr zdmuchnął sk*rwysynów z ringu.

Scyther - A wiesz ze to k*rwa możliwe?? Od morza tu nieźle daje, nie, w p*zdu! Przecież tych kretynów nawet wróbel pod neptunem nie chciałby osrać...(Scy bierze kolejnego potężnego łyka)

Psycho - No bo na ch*j wróblowi kupa na jakimś Big El'dorado??

Scyther - Wróbel powiedział, że nie chce nawet przelecieć nad tymi śmieciami....

Psycho - Może ich conajwyżej przelecieć :D

Scyther - A tak swoją drogą, słyszałeś, że będę panem sędzią na najbliższej gali??

Psycho - Snake coś wspominał. K*rwa, przyrzeknij (Psycho bierze takiego bucha, jakby za chwile miało rozsadzić mu płuca), że (ledwo wydobywając z siebie głos) nie bedziesz...liczył, jak będę przegrywał...

Scy patrzy chwile na Psycho, bierze soczystego łyka Whiskey, po czym znowu spogląda na Białego Diabła. Psycho patrzy na Scythera...Chwila ciszy...po czym obydwaj wybuchają głośnym i donośnym śmiechem. Część imprezowiczów przenosi swój wzrok na stolik, przy którym siedzą wrestlerzy.

Scyther - O k*rwa, ludzie się patrzą. Teraz ten fiutożerca z ksywą jak robot ze Star Wars ma świadków, ze chcemy go oszukac :/

Psycho - Cholerka (Zaciągając się joint'em) Trzeba obmyślić nowy plan, bo obecny jest spalony (Diabeł spogląda na resztkę joint'a)..jak to....

Scyther - No to mamy problem...Musze byc uczciwy :(

Psycho - Kurcze....

Obydwaj ponownie spoglądają się na siebie, po czym można usłyszeć kolejny wybuch śmiechu.

Scyther - A jesli pomoże mu Jupiter??

Psycho - Nie zdąży, mierzyłem...jego wózek wyciąga max 3 km/godz. Za daleko do ringu...

Scyther - Boże, BOŻE, a Big eL, Vacuś, Serfujący terminator?? Co wtedy???

Psycho - Jeeeejku, zapomniałem nadmuchac balony!!

Scyther - A co jest?

Psycho - Tata eL'a ma urodziny! Miałem mu kupić..

Scyther - Paszport Polsatu?

Psycho - Skąd wiedziałeś sk*rwielu???

Scyther - Nie wiedziałem, kupiłem to samo....

Psycho - Ty, a ten E2, kto go wypuścił z cyrku??

Scyther (popija Whiskey, po czym chwile myśli) - A ja myslałem, ze on grał w tym filmie...bez kitu z cyrku??

Psycho - Podobno!

Scyther - Kt....

Scytherowi w zdanie wchodzi Vanessa.

Candi - Psycho, chodź ze mną zatańczyć.

Psycho - Oł rajt bejbe!

Candi i Psycho wychodzą na parkiet, Scyther zostaje sam przy stoliku.

Scyther - Tak to się k*rwa musiało skończyć....

Scy dopija resztkę Whiskey, po czym stawia ją na stoliku, i opuszcza lokal.

House Show

2 dni przed Outbreak

Niewiadomo jak, ani skąd, widzimy odrazu Scythera stojącego na ringu. Scy jest wyraźnie podenerwowany. Rozmawia (jeśli da się to tak nazwać) z jakimś operatorem.

Scyther - Jak to bez wejścia?? Chcesz w*ierdol???

Operator - To przez te reklamy.

Scyther - C*uj mnie obchodzą te reklamy!! Ja jestem reklamą!!! Dzięki mnie masz za co napchać brzuchy swoim bachorom, kumasz kretyno-podobny sk*rwysynu??

Operator - Tak jest!

Scythe chwyta operatora w okolicach stołu komentatorskiego, po czym wykonuje na nim potężny DATC!! Następnie wślizguje się na ring...

Scythe - Cześć c*py!! (heel heat) Już za dwa dni....czekają was kolejne...emocjonujące...ROZCZAROWANIA!!! (ogromny heel heat) Otóż, drogie łajzy, zostałem sędzią!! (ponownie heel heat). Wyobrażacie sobie?? (Scyther popija Whiskey) Najlepszy z najlepszych będzie sędzią, w walce Psycho vs F3!!!! (publiczność znowu heatuje) Znaczy się E7! Albo E5, whatever...W każdym razie, sprawiedliwośc triumfuje!!! (Kolejny łyk) Nie moge już patrzeć na te wszystkie przekręty w federacji!! Musze doprowadzić AWF do porządku! I tak się k*rwa stanie!! Za sprawą, najlepszego z najlepszych, jedynego w swoim rodzaju (heel heat się podnosi), nadzwyczajnego...Scytheraaa!!!!!! (potęęęężny heat) I co wam się nie podoba ch*jogłowe pedały?? Że ktoś w końcu wniesie troche sprawiedliwych zasad?? Dz*wki...jak możecie mnie o coś podejrzewać?? Przecież nawet nie znam Psycho!!! (ogromny heel heat). No dooobra, kiedyś z nim gadałem...oka, może kilka razy...prawdę mówiąc...znam go bardzo dobrze, i on tego nie przegra!! (heel heat) Dwie największe gwiazdy tego pie*dolonego biznesu znowu się połączyły, no i to wygląda na koniec ery uposledzonych po*ierdoleńców! (ponownie heat) I wiecie co? (Scy kończy opróżniać butlę, po czym rzuca nią za ring) Sram na moje public relations. Mogę byc waszym prywatnym koszmarem, który co noc doprowadza was do żółtej plamy na ringu...mogę być najgorszym s*urwysynem, jakiego widział świat, ale bede sprawiedliwy...(Scy wyjmuje kolejną butelkę, po czym otwiera ją, i bierze łyka) i...dam wygrac Psycho...(heel heat) Ooo, wy stronnicze subiektywne ch*jki! Chcielibyście zobaczyć, jak E9 wygrywa?? (ogromny cheer) No to nie zobaczycie, bo walczy E4 (jakiś typ podbija do Scythera i tłumaczy mu coś na ucho), sorx, E2, więc E9 wygrać nie może. Alternatywne rozwiązanie?? Wygrywa Psycho! (heel heat)

Scyther rozgląda się po hali, po czym jednym łykiem spija prawie pół butelki Whiskey..

Scyther - sram na was....

Uderza RATM - Bullet in the head, publicznośc wznosi ogromny heel heat, a Scy z uśmiechem, silnie wstawiony, opuszcza arenę...

Koniec

i co...?

[/b]

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Scythe

1

Popularne dni