Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

I don`t think so!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

8 grudnia 2005:

Bydgoszcz. Hotel cztero-gwiazdkowy (****):

Kamera pokazuje wnętrze jednego z luksusowych apartamentów... na środku dużego salonu, świątecznie udekorowanego, widzimy dwójkę ludzi. Jednym z nich jest hotelowy recepcjonista, drugim zaś operator miejscowej telewizji...

Recepcjonista: Okey. Omówmy to jeszcze raz... bo lada chwila mogą wrócić, a obawiam się, że nie wszystko zrozumiałeś....

Operator: Jesteś pewien, że to on?

Recepcjonista: Jestem bardziej niż pewien! Od dziecka oglądam wrestling i choć E2 jest „nowym” zawodnikiem, potrafię go rozpoznać...

Operator: No dobra... więc chowam się do szafy...

Recepcjonista: Taak... chowasz się do szafy i nagrywasz... wszystko co tylko się da! Jestem przekonany, że uda nam się zdobyć ciekawe materiały... Może nawet dowiemy się czegoś na temat tajemniczej przeszłości E2... A może przy odrobinie szczęścia dowiemy się kim jest Człowiek W Masce?

Operator: No i ta tajemnicza postać... której, jak sam E2 mówi, wiele zawdzięcza...

Recepcjonista (zacierając ręce): Widzisz.. tam gdzie są tajemnice tam jest i sensacja... a wiesz ile na takiej sensacji można zarobić!?

Operator (marszcząc czoło): Jak się dzielimy? Po połowie?

Recepcjonista: Nie nie... mózg operacji zawsze bierze więcej....

Operator: Ale to ja się narażam.....

Recepcjonista: Okey... nie ważne dogadamy się później.... A teraz lepiej szybko instaluj się w tej szafie.... bo oni pewnie zaraz tu będą! I siedź cicho! A w razie czego.... nie znamy się!

Kilka minut później.

Ten sam apartament (tyle, że teraz już opustoszały... światła pogaszone).... Nagle drzwi otwierają się... światło zapala... a do środka wchodzi E2 i CWM... E2 podchodzi do telefonu.. podnosi słuchawkę... wykręca jakiś numer....

E2: Halo... Recepcja?... Chciałbym zamówić kolację... Nie, dziś na trzy osoby, będziemy mieli gościa... (E2 składa zamówienie)... A także whisky... butelkę, albo od razu dwie.... Za pół godziny? Bardzo dobrze...

E2 odkłada słuchawkę...

CWM (spoglądając na zegarek): Powinien już być.... Nigdy się nie spóźnia...

W tym momencie słychać pukanie do drzwi... Ukryty kamerzysta próbuje skierować obiektyw na drzwi, jednak widać je tylko od dołu... Tajemnicza postać wchodzi do pokoju... i wita się bardzo serdecznie z wrestlerami... Po czym siada tyłem do szafy....

Tajemnicza postać (roześmiana): Dałeś niezły wycisk Wolfowi.... Widać chłopak dawno nie walczył.. hehe... Wolf i Snake... Snake i Wolf... Zawsze ważniejsza dla nich była komercja i własne konta bankowe niż dobry, uczciwy wrestling... Pamiętam jak kiedyś musiałem ratować Polish Championship Wrestling przed Snakiem... Chciał fuzji z jakąś marną federacją, która jak się później okazało nie przetrwała za długo... Chciał fuzji... i to jeszcze na ich warunkach... Nie!... na to zgodzić się nie mogłem... Przejąłem PCW... Przeczekałem trudny okres... a potem spokojnie oddałem w dobre ręce... Teraz sytuacja jest podobna... Z tym, że zamach stanu jest niepotrzebny... Pokonamy Snake`a jego własną bronią... Pokonamy Snake`a........

W tym momencie kamerzyście w szafie wypadła komórka z kieszeni...

Kamerzysta (po cichu): Uuuuppsss, może nie usłyszeli?

Nagle szafa otwiera się...

Kamerzysta: Dżem dobry.....

Transmisja urywa....

9 grudnia:

Przed halą sportową w Bydgoszczy, gdzie 12 grudnia odbędzie się gala AWF:

Widzimy setki fanów wymachujących transparentami... Wielu z nich ciśnie się przy barierkach licząc na autografy od swoich ulubieńców... Jest wśród tych fanatyków także piękna, młoda kobieta.. I to na niej skupia się teraz realizator... Kobieta przytyka mikrofon do ust....

Anna Koper: Dobry wieczór państwu.... Jestem w tej chwili przed halą AWF w Bydgoszczy, gdzie jak widzicie państwo mimo zimna i padającego z nieba śniegu atmosfera jest niezwykle gorąca... Otrzymuje właśnie informacje, że już za chwilę... podjedzie tu swoim samochodem E2... Mam nadzieje, że uda mi się zamienić z nim kilka słów.. Proszę pozostać z nami!

Chwilkę później:

Pod hale AWF podjeżdża samochód, z którego wysiada E2 i CWM... Podbiega do nich Anna Koper...

Anna Koper: Witaj E2, czy możemy zamówić parę zdań?

E2: Chętnie piękna... Przyjdź do mnie do hotelu... za dwie godzinki dobra?

Anna Koper: Ale...

E2: Tylko załóż coś seksownego...

Realizator przenosi nas do wnętrza hali.. gdzie są dwaj bardzo dobrze znani nam komentatorzy...

Marek Mazur: Witam bardzo serdecznie z Bydgoszczy! Co prawda do gali AWF jeszcze 3 dni ale tu już czuć ta podniosła atmosferę... Wizyta federacji AWF w tym mieście to był naprawdę strzał w dziesiątkę!... Czujemy się tu niemal jak na jakimś święcie narodowym... A co dopiero będzie w poniedziałek!?

Stanisław "Czoło" Czółkowski: W poniedziałek będzie gala... a na gali Wolf! I Snake! Na to warto poczekać!!

Marek Mazur: Taaak... na pewno wydarzy się dużo więcej.. więc proszę być z nami w poniedziałek i proszę być także i dziś... gdyż właśnie dziś... za chwilę...

W tym momencie gasną światła... a z głośników zaczyna grać Dr.Dre feat. Snoop Dogg - Still Dre (fani zaczynają cheeeerować)... Tysiące kolorowych światełek rozbłyskuje po całej hali... Wybuchają sztuczne ognie... A u wejścia ukazuje się E2.... wraz z CWM...

Stanisław "Czoło" Czółkowski: Buuu!

E2 i CWM wolnym.. triumfalnym krokiem zmierzają w kierunku maty... po drodze przebijając piątki z fanami... Wskakują na ring... i z uniesionymi rękoma w górze stoją tak jeszcze parę sekund... Po czym CWM wyciąga z kieszeni mikrofon...

CWM: HEY YOU!!!!!!

Cheeeeeeerrrrrr!!

E2 podnosi mikrofon do ust:

E2: Coś za słaba ta komunikacja między nami... Teraz wszyscy razem! Kiedy ja mowie E wy mowicie 2!..................... E!

Publiczność: Dwa!!!

E2: E!

Publicznosc: Dwa!!!!!!

E2: E!!!!

Publicznosc: Dwaaaa!!!!!!

CWM: Psychopatics is in da.......!!!

Publicznosc: HOUSE!!!!!

E2: WhhhhoooohhwWWW!!!!

Cheeeeeeeerrr!!

E2: No! To mi się podoba! Prawie tak bardzo jak walka z Wolfem... Czysto, łatwo i przyjemnie... buehehehe... Tak jak myślałem... ze starego Wolfa nic już nie zostało... Wolfa już nie ma... To coś co biega po AWF i robi zamieszanie to jakaś jego marna kopia! WhhooohhhW!!! Wolf... Snake... Snake.. Wolf... kiedyś wam zależało bardziej... dzisiaj? Nie bardzo... Dzisiaj myślę, że hajs z wami wygrał... Komercja... korupcja... Czas oczyścić atmosferę... Snake... Wolf.. Wolf.. Snake... koniec jest blisko! bliżej... uwierzcie mi... polski wrestling nie jest od was uzależniony... Oczekujecie, że będziemy wam składać pokłony? Bo co? Bo ruszyliście z promocją AWF? Bo gdyby nie AWF nie było by w naszym kraju innej federacji!?....... I DON`T THINK SO!!!! WhoW!!

Cheeeeerrr!!

E2: Wolf.. Snake... Snake... Wolf...!!! I co? Liczycie na to, że wszyscy będą tańczyć jak im zagracie?..... I DON`T THINK SO!!!

Cheeeeeerrr!!

E2: Snake!! Wiesz dlaczego te tysiące ludzi przychodzi oglądać AWF? Bo na pewno nie dla Twojej korupcyjnej zabawy.. Oni tu przychodzą, bo wiedzą, że jest tu kilku co nie zatraciło ideałów!! Snake.. Wolf... Wolf.. Snake... myślicie, że macie kontrole nad czymkolwiek w tej federacji!!??..... I DON`T THINK SO!!!

Cheeeeeerrrr!!!

E2: Snake.... wiem co teraz myślisz... Jesteś łatwy do przewidzenia... Jesteś wściekły... Chciałbyś powiedzieć, że wydałem sam na siebie wyrok ostateczny... Snake! Patrz mi w oczy, przełknij ślinę!.... Wiesz kim dla mnie jesteś? Pfff... Powietrzem!!! WhoohwWW!!!

Cheeeeerrrr!!!

E2: Czas na kolejnego z twoich żołnierzy... a właściwie jak się domyślam na kolejnych... Psycho i... kogo tym razem zamierzasz wydelegować jako sędziego?.. A może od razu ustawcie się wszyscy wokół ringu i będziecie na niego po kolei wskakiwać... jeden po drugim... albo wszyscy na raz.... WHATEVER!! Snake... zwracam się do Ciebie... bo nie sądzę aby Wolf po ostatnim łomocie był w stanie podejmować jakieś decyzje... Snake... cokolwiek byś nie zrobił... w poniedziałek zwycięstwo i tak będzie po mojej stronie! Snake.... wiem, że wiesz, że się nie boje!! WhooohhwWW!!!

Cheeeeeeeeeerrr!!!

E2: Psycho... you`r next!!!! Masz dokladnie 3 dni... czas ucieka... a Ty zabawiasz się ze swoja Esmeraldą Martinez czy jak jej tam... WHATEVER!! Psycho trenuj, trenuj bo nie będzie tu litości!! Wiem!... chciałbyś wygrać... ale stańmy prawdzie w oczy... Ty miałbyś wygrać? To tak jakby Lepper miał wygrać wybory!! Ale... żeby nie było tak do końca szyderczo.... to przeczytałem Twój życiorys... i odziwo... zdobyłeś kiedyś PCW Polish Title... Nie wiem jak.. nie wiem z kim i jakim cudem... Może po prostu ktoś Ci go dał?... ale fakt jest faktem... będziesz miał co opowiadać dzieciom... Ale uwierz mi nie masz pojęcia co to znaczy zdobyć.... a właściwie wywalczyć PCW Polish Title... Za 3 dni Cię sprawdzimy... za 3 dni zobaczymy czy jesteś godzien jakiegokolwiek pasa... za 3 dni... twoja licencja na wrestling wygaśnie... Wiesz Psycho... nie znam cię... ale już cię kurwa nie lubię!! Ilu jest takich jak ty? Liżesz dupę prezesowi? Liż, liż... To i tak cię nie uchroni.... Co? Zwątpiłeś? Już się boisz swej słabości? Dobra rada.... kup sobie bilet... najlepiej na jamajke... albo gdzieś gdzie Psychopatics cię nie znajdą... Kup sobie drewnianą chatkę na plaży... zrób dready... i wpierdol całego metrowego jonta... Zrób cokolwiek.... no... chyba, że masz jaja... o co cię nie podejrzewam... i wyjdziesz w poniedziałek na ring.... przegrasz... ale przegrasz po walce... wnuki będą z ciebie dumne... Psycho... wkurwia mnie jeszcze jedna sprawa... Jakim prawem nazywasz siebie Psycho?... Jakim prawem starasz się porównać z Psychopatami? Chcesz zobaczyć prawdziwą moc tej nazwy... a nie tandetne gówno! Masz to jak w banku! WhoW! Psycho... nie będę się już więcej znęcał... i tak to zbyt gówniany temat, żebym się rozkręcał... Mam tylko nadzieję... że jeśli już zdecydujesz się wyjść na ring... spojrzeć mi w oczy z tak niewielkiej odległości... mam nadzieję, że ja w twoich nie zobaczę strachu... I że powalczysz na ringu trochę dłużej niż moi dotychczasowi przeciwnicy... Urban... Wolf... słyszałem, że byli dobrzy... dobrzy aż do momentu kiedy nie spotkali się ze mną oko w oko... na ringu... czy poza nim!... Psycho.... widzimy się w poniedziałek! WhoW!!!

E2 rzuca mikrofon ale nie schodzi z maty... wraz z Człowiekiem W Masce wskazują palcami na napisy ze swoich koszulek... „Psychopatics”.....

Po chwili transmisja urywa się....

E2
  • Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• E2

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• E2

E2 1 odpowiedź