Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Diary by Seba_KKS

Jak ma się nazywać pas dla zawodników z FCW ?  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak ma się nazywać pas dla zawodników z FCW ?

• WWE Rookie Championship
      3
    • WWE Superstars Championship
      1
    • WWE Junior Champion
      5

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Od autora: Zdecydowałem się na krótsze walki podczas tygodniówek, ponieważ mało kto je czyta. Walki o normalnej długości pojawią się podczas gal PPV.

Wednesday Night ECW

Jak zwykle otwarciu gali towarzyszy pokaz pirotechniczny oraz theme ECW.

Ross: Dobry wieczór. Zapraszamy państwa na drugą tegoroczną galę ECW!

Chimel: Tak jest, dziś na pewno nie zabraknie nam emocji.

Ross: Zgodzę się z Tobą Tony, dziś odbędzie się walka o pas WWE Junior Champion!

Chimel: Poznamy też zawodnika, który na Unforgiven weźmie udział w walce o pas European Championship....

Ross: Oraz reprezentanta tego brandu w walce o pas Cruiserweight oraz Light-Heavyweight Champion!

Chimel: Nie będziemy już więcej przynudzać i zaczynamy!

------------------------------------------------------------------------

Na arenie słyszymy theme......

..... to ECW Champion Ruckus! Wchodzi do ringu i prosi o mikrofon.

Ruckus: Na ogół nie lubie dużo gadać ale tym razem musze powiedzieć komuś klika słów. Zacznę od tego, że tydzień temu wygrałem Battle Royal i zdobyłem pas ECW, tak dokonałem tego sam bez niczyjej pomocy. Na dodatek pokonując jednych z najlepszych ludzi w tym biznesie. Nie wszyscy jednak umią pogodzić się z moją wygraną. Jak dobrze wiecie tydzień temu Jinder Mahal i ten jego zasrany przydupas pobili mnie na zapleczu. Słyszeliście ? Jinder Mahal ? Szczerze to wcale się nie dziwię jeśli nie wiecie kto to jest. Sam zadaje sobie pytanie kim do jasnej cholery jest ten pajac! Pojawił się z nikąd i atakuje mnie, mistrza ECW!

Słyszymy theme....

....Jindera Mahala, który pojawia się sam.

Mahal: Chyba sobie ze mnie kpisz! Jeśli nie wiesz kim jestem, to ja ci powiem. Jestem przyszłym mistrzem ECW!

Ruckus: <śmiejąc się mówi> Ty mistrzem ? Hah.... bardzo śmieszne. Mam dla ciebie jedną radę kolego, lepiej pakuj się i wracaj z kąd przybyłeś albo....

Mahal: Albo co ?!

Ruckus: Albo dostaniesz taki wpi***ol jakiego nie zapomnisz do końca twojego zasranego życia.

Mahal: Myślisz, że się ciebie boje maluchu ? Lepiej mnie nie strasz,a sam na siebie uważaj.

Ruckus: Skoro tak bardzo chcesz zdobyć pas ECW to może stoczymy dziś walkę. Tylko ja i ty, nikogo więcej. Co ty na to ?

Na rampie pojawia się Generalny Menadżer ECW Paul Heyman!

Heyman: Nie tak szybko! Mahal, jeśli chcesz walczyć o pas mistrzowski, musisz najpier pokonać pretendenta numer jeden, którym jest Sabu.

Mahal: Ok, zgadzam się.

Heyman: W takim razie walką dzisiejszego wieczoru będzie pojedynek o miano pretendenta nr 1 w walce o pas ECW, pomiędzy Jinderem Mahalem, a Sabu!Natomiast ty Ruckus zmierzysz się dzisiaj za chwilę z Ezekielem Jacksonem!

Następnie Jinder Mahal i GM ECW opuścili arenę, a na rampie przy swoim theme pojawił się Ezekiel Jackson.

Normal Match: ECW Champion Ruckus vs Ezekiel Jackson

Ruckus bardzo pewny siebie, wydaje się nawet, że lekceważy przeciwnika. Jackson natomiast skoncentrowany i skupiony na swoim rywalu. Ezekiel zagonił rywala pod narożnik i atakuje go serią punchy. Następnie łapie Ruckusa i wbija irish whipem w przeciwległy narożnik. The Dominator bierze rozbieg i...... corner clothesline w jego wykonaniu. Jackson przypina 1..2..i mistrz ECW odpina. Jackson co raz bardziej się rozluźnia. Podnosi przeciwnika i power slam na Ruckusie, za chwilę Zekedokłada nastepny, a potem jeszcze jeden i przypina. 1...2...2count! Ezekiel szyderczo się uśmiecha i zarzuca rywala na barki, Jackson przymierza się do Torture Rack! Ruckus już na barkach rywala i...... zeskakuje! Zeke rzwścieczony próbuje clotheslinu ale Ruckus robi unik,odbija się od lin i...Afterburner w jego wykonaniu! Ezekiel ląduje na deskach, a Ruckus przypina ale sędzia dolicza jedynie do dwóch. Ruckus szybko zebrał energię, Jackson natomiast zmęczył się i wstaje powoli co zauważył mistzr ECW, który wykonuje Rolling Rocker Dropper! Olbrzym runął na mate po raz kolejny. Ruckus wydaje się w ogóle nie zmęczony! Wstaje i dokłada The Badass! Ruckus już ma przypinać kiedy na rampie pojawia się Sonjay Dutt! Rozproszył on mistrza ECW, który zdecydował się wykonać Gangsta Splash. Ruckus jeszcze raz ogląda się na Dutta i wykonuje swoją akcję końcową. Ruckus przypina, a tym razem sędzia doliczył do trzech. Sonjay z premedytacją zaczą bic brawa, a nastepnie wrócil na zaplecze.

Zwycięzca: Ruckus

---------------------------------------------------------------

Akcja dzieje się na zapleczu, widzimy Layle, a jej gościem jest Elijah Burke.

Layla: Elijah, w tamtym tygodniu dowiedziałeś się, że zmierzysz się z Bookerem T na Unforgiven w starciu Tag Teamowym, na dodatek przegrałeś w walce przeciwko niemu.

Burke: Może i tak ale jakby to ująć..... przegrałem bitwę ale do wojny jeszcze trochę i jestem pewny, że Booker i jego partner polegną na niej bardzo szybko.

Layla: Czy Orlando Jordan dalej będzie twoim partnerem Tag Teamowym ?

Burke: Oczywiście, że tak, mam dla niego duże zaufanie. A ty Book, jeśli mnie słyszysz to zapamietaj sobie, że to wy z tej wojny wrócicie na tarczy.

Layla: Dzięki za wywiad.

Elijah nawet nie odpowiedział i odszedł.

-----------------------------------------------------------------

Ross: A przed nami walka o pas WWE Junior Champion!

Chimel: Jestem bardzo ciekawy kto weźmie w niej udział.

Słyszymy theme.....

...Brodusa Clay'a! Jego przeciwnikiem będzie..

....... Darren Young!

Normal Match for WWE Junior Champion: Brodus Clay vs Darren Young

Jako pierwszy przewagę objął Clay, który doprowadził do klinczu i wyrzuciał go za ring ponad trzecia liną! Darren Young oszołomiony. Po chwili znowu znajduje się w kwadratowym pierścieniu ale tam czekał już na niego Clay. Wbił on uczestnika pierwszego sezonu NXT w narożnik, a nastepnie wykonał corner body avalanche! Young upada na matę, a Clay przypina.1...2. i Young odpina. Clay zdenerwowany podnosi rywala i wykonuje G-Grip! Sędzia odlicza 1...2..3 i to Brodus Clay zostaje WWE Junior Championem!

Zwycięzca: Brodus Clay

----------------------------------------------------------------

Zaplecze, AJ zaczepia idacego Ruckusa.

AJ: Cześć Ruckus, jak czujesz się po walce z Jacksonem ?

Ruckus: Po prostu zaje***cie, poprosze kolejne pytanie.

AJ: Aha...więc z kim wolałbyś się zmierzyć w walce o pas ECW, z Mahalem czy Sabu.

Ruckus: Oczywiście, że z Mahalem, bo to nawet nie jest zapaśnik tylko jego parodia. Zdaje sobie jednak sprawę, że skończy się pojedynkiem z Sabu, bo przecież ten pajac z Indii nie może go pokonać.

AJ: Dzięki.

Ruckus:Prosz...

--------------------------------------------------------------

Jim Ross: A teraz czas na walkę, której zwycięzca zdobędzie jedno z trzech miejsc w walce o pas Cruiserweight!

Chimel: Myślę, że reprezentanci ECW mają dużą szansę odnieść zwycięstwo, ponieważ mamy kilku naprawdę dobrych cruiserweightów.

Ross: Tak Tony, jednak nastapiła zmiana co do wagi zawodników. Od tej pory walczyć o ten pas będa mogli zawodnicy o maksymalnej wadze 110 kg.

Słyszymy theme....

.... Chavo Guerrero! Jego rywalem będzie......

.........JTG, jednak to nie koniec, bo rozbrzmiewa kolejne theme!

To Primo! W ringu pojawia się sędzia więc będziemy mieli Triple Threat Match!

Triple Threat Match to Cruiserweight Belt Contender: Chavo Guerrero vs JTG vs Primo

Obaj latynosi chyba zmówili się przed walką i zaczeli okładać JTG, a następnie wyrzucili go z ringu. Primo odwraca się w stronę Chavo i inkasuje dropkick! Były członek Los Guerreros podnosi rywala i wbija irish whipem w liny. Ten odbija się i monkey flip wykonany na Primo! Guerrero przypina 1...2 i pin przerywa JTG! Podnosi on Chavo i chce wykonać suplex ale Meksykanin kontruje tę akcję na Three Amigos! Następnie podchodzi do wstającego Primo i powtarza na nim tą akcję, a nastepnie znów próbuje pinu.1..2.. i Primo odpina. Chavo wie, że musi odebrać siły rywalowi więc zakłada headlock! Primo traci siły, jednak Chavo również wydaje się być zmęczony. Primo powoli wstaje. Zauważa to Chavo, który zaciska dźwignię jeszcze mocniej! Obaj zawodnicy już bardzo zmęczeni. Primo odpowiada uderzeniami w brzuch rywala, po czym Guerrero puszcza uścisk! Primo łapie powietrze, a zmeczony Chavo nabija go irish whipem na liny i... inkasuje hurricanranę! W tym momencie ponownie pojawia się JTG, który wszytko obserwował zza ringu! Zuważa go Primo i próbuje powalić go clotheslinem ale JTG wykonuje Da Shout Out! Zauważa, że Chavo też się podnosi więc odbija się od lin i wykonuje Running Somersault Shoulder Block! JTG przypina Primo. 1..2..3 i to JTG będzie reprezentował ECW w walce o pas Cruiserweight!

Zwycięzca:JTG

------------------------------------------------------------

Na zapleczu widzimy idącego gdzieś Jindera Mahala, w pewnym momencie staje w miejscu. Na przecikwo niego pojawia się Sabu, ktory ironicznie się do niego uśmiecha. Mahal odchodzi przerażony.Następnie wyemitowane zostają reklamy.

Końcówka Walki o contender to Europe Champion: William Regal vs Vladimir Kozlov

Wracamy po reklamach, Kozlov przeważa nad Anglikiem. Obija go po narożnikach i atakuje clotheslinami. Kozlov przypina 1..2 i Regal odpina. Kozlov podnosi rywala ale inkasuje punch, co doprowadza do wymiany ciosów. W której lepszy okazał się Rosjanin. Następnie odbił sie od lin i clothesline. Po jego wykonaniu podnosi rywala i... Iron Curtain w jego wykonaniu! Kozlov przypina ale sędzia znowu dolicza do dwóch. Kozlov podnois rywala ale Regal lapie go za nogi, przewraca i zapina Half Boston crab! Kozlov jest daleko od lin i odklepuje.

Zwycięzca:William Regal przez submission

Ross: Naprawdę mieliśmy dzisiaj wiele emocji, a przed nami jeszcze dwie walki!

Chimel: Wiemy, że w walce o pas Cruiserweight wystąpi JTG, natomiast o pas Europy będzie walczyć Regal.

Ross: A przed nami ostatnia walka eliminacyjna, jej zwycięzca otrzyma szansę na zdobycie pas Light-Heavyweight Champion!

Chimel: Przypominamy, że jego posiadaczem może być zawodnik, którego waga nie przekracza 100 kg.

Słyszmy theme....

....Evana Bourn'a! Jego rywalem będzie..

......zwycięzca drugiego sezonu NXT Kaval!

Normal Match for contender to Light-Heavyweight Champion: Evan Bourne vs Kaval

Pierwszy do ataku ruszył Kaval, który całą serią lowkicków osłabił nogi rywala. Następnie wziął rozbieg, odbił się od lin i... drop kick w wykonaniu Bourna! Evan szybko próbuje zakończyć ten pojedynek i przypina, jednak sędzia doliczył zaledwie do jednego. Bourne nie przerywa ataku i dokłada Double Helix! Kaval bez większych szans na zwycięstwo. Evan podnosi go ale ten odpowiada mu punchami i wbija w narożnik irish whipem. Kaval próbuje corner kicku ale Evan robi unik! Nastepnie wchodzi on na narożnik i hurricanrana driver na Kavalu! Evan Bourne znowu przypina ale tylko do dwóch. Bourne po raz kolejny podnosi rywala i próbuje enzuigiri ale tym razem Kaval unika! Kopie on Evana w brzuch i...... Ki Krusher! Nastepnie Kaval wchodzi na narożnik i wykonuje Ghetto Stomp! Zwycięzca drugiego sezonu NXT przypina, a sędzia odlicza do trzech!

Zwycięzca: Kaval

----------------------------------------------------------------

Na zapleczu znajduje się Layla, a z nią Booker T!

Layla: Witaj Booker, jak odniesiesz się do wypowiedzi Elijaha Burka ?

Booker: On tylko szczeka jak taki mały piesek, wiesz o co mi chodzi ?

Layla: No...nie bardzo.

Booker: Można powiedzieć, że duzo szczeka ale jeśli dochodzi co do czego to ucieka z podkulonym ogonem. Taki własnie jest Burke, który jest silny tylko wtedy kiedy ma przewagę liczebną.

Layla: Czy obawiasz się o Siebie w walce na Unforgiven ?

Booker: Z kądże, wiem na co mnie stać. Na dodatek mam bardzo mocnego Tag Team partnera, w przeciwieństwie do Burka, ktory w ogóle go nie ma.

Layla: Chyba się pomyliłeś, przecież będzie walczył razem z Orlando Jordanem.

Booker: Nie rozśmieszaj mnie, to bardziej jego pomagier niż Tag Team partner.

Layla: Dzięki za wywiad.

Booker: Nie ma za co.

W ringu już znajduje się Jinder Mahal, towarzyszy mu Sonjay Dutt.Po chwili słyszymy theme..

......Sabu! Idzie on w strone ringu, w którym już pojawia się sędzia.

Normal Match for First ECW Championship contender: Jinder Mahal\w.Sonjay Dutt vs Sabu

Niespodziewanie przewagę jako pierwszy objął Indyjczyk, który całą serią punchy zaatakował rywala i przestał dopiero po interwencji sędziego. Sabu jednak szybko doszedł do siebie. Mahal chciał zaatakować go clotheslinem ale zainkasował dropkick! Sabu szybko podnosi rywala i zaimplikował mu DDT! Sabu przypina ale sędzia odlicza tylko do dwóch. Były członek ECW Orginals przymierza się do Arabian Facebuster i..... zostaje złapany za nogę przez Sonjay'a Dutta! Wykorzystał to Jinder Mahal, który przerzucił Sabu nad linami za pomocą suplexu, a nastepnie dołożył do tego Karachi Valley Driver! Mahal nie przypina i chce wykonać Sands Of Time! Sabu jednak ucieka mu, wychodzi na druga strone ringu i.....Slingshot Crossbody! Mahal na deskach, a Sabu wychodzi po krzesło! Ustawia je sobie i przymierza się do Air Sabu! Sabu bierze rozbieg, skacze i....Mahal robi unik! Zawodnik rodem z Indii powoli wstaje, to samo robi Sabu. Zauważa to Mahal i wykonuje High Knee! Sabu na deskach, a Mahal celebruje swoja akcję końcową. Podchodzi on do Sabu i...mamy Full Nelson Slam w jego wykonaniu! Mahal przypina, a sędzia odlicza do trzech. Na ringu znajduje się również Sonjay Dutt. Mahal mówi mu coś na ucho. Po chwili Sonjay Dutt znajduje się już w narożniku i wykonuje Hindu Press!

Zwycięzca: Jinder Mahal

ECW zeszło z anteny, a na koniec rozbrzmiało theme Unforgiven, a na titantronie pojawiła się karta na tę galę.

WWE Unforgiven!

1. Tag Team Match: Elijah Burke & Orlando Jordan vs Booker T & Bobby Lashley

2. Normal Match for US Champion: Mark Henry vs R-Truth

3. Normal Match: Triple H vs Scott Steiner

4. Normal Match for ECW Champion: Ruckus vs Jinder Mahal

5. Triple Therat Match for Cruiserweight Champion: JTG vs ??? vs ???

6. Triple Therat Match for European Champion: William Regal vs ??? vs ???

7. Triple Therat Match for Light Heavyweight Champion: Kaval vs ??? vs ???

-------------------------------------------------------------------

NEWSY

:arrow: Spekuluje się, że na Unforgiven walka o pas Interkontynentalny nie odbędzie się w ogóle.

:arrow: Na Unforgiven może odbyć się nawet 10 pojedynków co sprawi, że show będzie długie oraz (jak przekonują pracownicy WWE) bardzo ciekawe.

:arrow: Na najbliższym RAW znowu możemy być świadkami ataków "tajemniczego zawodnika". Prawdopodobnie nie zostanie on jednak ujawniony podczas Unforgiven.

Zapraszam do czytania mojego Diary

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=32538

17617010354e0da0105bfce.jpg

• 1 rok później...
  • Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_KKS

13

• RealAmerican

7

• Pinio

6

• 8693

6

Top użytkownicy w tym temacie

Friday Night SmackDown!

Słyszymy theme SmackDown! oraz podziwiamy pokaz pirotechniczny. Po chwili kamera zostaje zwrócona w kierunku komentatorów.

Mathews: Witamy państwa na Friday Night SmackDown!, przed nami zaledwie trzy tygodnie do gali Unforgiven, czego się po niej spodziewasz Cole ?

Cole: Na pewno dostarczy nam niesamowitych emocji. Zresztą jak taka gala mogłaby być słaba skoro będzie ją komentował najlepszy komentator w historii WWE Michael Cole!

Mathews: Tak, z pewnością Michael miliony osób usiądą za trzy tygodnie przed telewizorami ze względu na twój niesamowity komentarz. Jednak dzisiaj mamy SmackDown!, na którym odbędą się eliminacje do walki na Unforgiven o pasy: WWE Light-Heavywieght Champion, WWE Cruserweight Champion oraz WWE European Champion!

Cole: Tak jest Josh, poza tym na ostatnim SmackDown! Batista rzucił wyzwanie Reyowi Mysterio i przekonamy się, czy Meksykanin na nie odpowie.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

W tym momencie na hali rozbrzmiewa theme…

… Reya Mysterio! Po chwili Rey znajduje się w ringu i prosi o mikrofon

Mysterio: Witajcie WWE Universe! Jak wiecie tydzień temu, po wygranej przeze mnie walce zostałem zaatakowany przez Batiste. Następnie na backstagu wyzwał mnie na pojedynek. Jako luchador dobrze wiem, co oznacza honor. Jest jedną z najbardziej wartościowych rzeczy w ludzkim życiu, potrafi zdefiniować całego człowieka i jego zachowanie. Tak, Dave twoje zachowanie na ostatnim SD! pokazało, że taka wartość jak honor już dawno w tobie zginęła. Zachowałeś się jak tchórz! Nie postapiłeś jak prawdziwy mężczyzna! W przeciwieństwie do Ciebie ja zachowam się jak prawdziwy wrestler i stanę dzisiaj z Tobą oko w oko w kwadratowym pierścieniu.

Na odpowiedź ”Zwierzaka” nie trzeba było długo czekać, ponieważ tuż po tym jak Rey skończył The Animal pojawił się na rampie.

Batista: Zamknijcie się! Wy wszyscy natychmiast się zamknijcie! Bardzo ambitna przemowa Rey , prawie się wzruszyłem tą cała twoją opowieścią ale chyba pomyliłeś programy. To nie jest bajka z morałem dla smarkaczy puszczana dzień w dzień po 19:00. To WWE! Skopie Ci dzisiaj tyłek Rey, tak samo jak tydzień temu, a nawet jeszcze gorzej, bo dzisiejsza walka będzie miała stypulacje Extreme Rules!

Mysterio: Ok… zgadzam się.

Batista: To dobrze Rey…. Nawet bardzo dobrze, bo już nie mogę się doczekać kiedy po raz kolejny skopie ten twój pieprzony tyłek.

Na arenie rozbrzmiało theme Batisty, po czym The Animal, jak i Rey Mysterio opuścili arenę.

Mathews: A więc zobaczymy dzisiaj starcie pomiędzy Batistą, a Reyem Mysterio na zasadach Extreme Rules! Reya Mysterio czeka naprawdę ciężka przeprawa, bo dobrze wiemy, do czego jest zdolny wściekły Batista.

Cole: Tak jest Josh. To będzie naprawdę dobre starcie, ale przed nami pojedynek eliminacyjny o pas WWE European Champion, o który mogą walczyć zapaśnicy z Europy.

Mathews: Masz racje, na dodatek jak wiemy w niebieskim Brandzie jest wielu doskonałych wrestlerów z Europy!

Cole: Josh , skończ już ta nudna gadkę, bo przed nami właśnie walka eliminacyjna o pas WWE Champion!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Na arenie rozbrzmiewa theme….

… Wade’a Barretta! Jego rywalem będzie…

…Drew McIntayera! Na titantronie pojawia się kolejny entrance!

.. To Rene Dupree! Słyszymy jego theme song jednak nikt nie pojawia się na rampie. Po chwili na titantronie pojawia się video, na którym widzimy szatnię, a w niej pobity do nieprzytomności Rene Dupree! Wszystko dookoła porozrzucane, widzimy również połamane krzesło.

Mathews: Wow, ciekawe kto to zrobił? Jak myślisz Michael, to ten sam koleś, który zaatakował The Miza i Rand’iego Ortona na RAW?

Cole: Możesz mieć racje w tej sprawie Josh. Ale teraz czas na pojedynek.[/center]

Normal Match to WWE European Champion contender: Wade Barrett vs Drew McIntyre

Obaj zawodnicy bardzo skupieni, na początku krążą wokół środka ringu, a następnie doprowadzają do klinchu. Silniejszy okazuje się Barrett, który wpycha Szkota w narożnik, gdzie zadaje mu serie punchy. Akcję przerywa sędzia, który odciąga Anglika od jego rywala. McIntyre zamroczony w narożniku, natomiast Barrett bierze rozbieg i wykonuje Corner Clothesline, potem irish chipem wbija rywala w naprzeciwległy narożnik. Po raz kolejny chce wykonać Corner Clothesline, ale Drew wystawia łokieć, na który nabija się Barrett! McIntyre dopada rywala, odbija Irish Whipem o liny i wykonuje Clothesline! Barrett wstaje, ale inkasuje całą serię Clotheslinów! Barrett powoli wstaje, ale jego rywal nie daje mu odpocząć i zakłada headlock! Anglik powoli się podnosi, co zauważa The Choose One i zaciska dźwignię jeszcze mocniej! Wade jednak odpowiada serią ciosów w brzuch, po czym łapie Szkota za rękę, wykonuje Arm lock, a następnie przechodzi z tej akcji do Irish Whipu i wyrzuca rywala z ringu ponad trzecią liną! Barrett wygląda na wściekłego, wychodzi z ringu, podnosi rywala, łapie go za głowę i uderza nią o mate ringu, po czym jeszcze raz powtarza tą sama akcję. Następnie były lider grupy Nexus wbija przeciwnika w stalowe schody i wrzuca go do kwadratowego pierścienia, po czym sam się w nim pojawia. Barrett próbuje pinu 1…2.. i McIntyre odpina! Barrett podnosi rywala, ale ten odpycha go, kopie go w brzuch, odbija Irish Whipem od lin i… Big Boot w wykonaniu McItay’era! Szkot szybko podnosi rywala i mamy Scot Drop w jego wykonaniu! McIntyre przypina 1…2…3 i to Drew McIntyre będzie reprezentował niebieski Brand na Unforgiven w walce o pas WWE European Champion!

Zwycięzca: Drew McIntyre

Mathews: A więc zwycięzcą jest Drew McIntyre!

Cole: Wyłoniliśmy już kolejnego zawodnika, który weźmie udział w Unforgiven, a teraz pora na starcie, którego zwycięzca będzie walczył o pas WWE Cruserwight!

Mathews: Owszem, przypominam, że o ten pas mogą walczyć jedynie zawodnicy, których waga nie przekracza 110 kg.

Słyszymy theme……

… Matta Hard’yego! Jego rywalem będzie…

... Kofi Kingston!

Normal Match to WWE Cruserweight contender: Matt Hardy vs Kofi Kingston

Obaj zawodnicy przed walka podali sobie ręce i szybko ruszyli do klinczu. Zwarcie wygrał Hardy, który Irish Whipem wbił obywatela Jamajki w liny, po czym wykonał Shoulder Block. Następnie Matt szybko podniósł rywala i wykonuje suplex! Następnie wstaje odbija sie od lin i częstuje rywala Elbow Dropem, Matt Hardy przypina 1...2.. i Kofi Kingston odpina. Obaj zawodnicy powoli sie podnoszą i dochodzi do wymiany ciosów. Zapasnicy na zmiane częstują się punchami, co przerywa Kofi Kingston wykonując Enzuigiri, po którym Matt Hardy upada na matę. Kofi zebrał siły i sygnalizuje Boom Drop! Kingston odbija się od lin i ... Matt Hardy robi unik! Kingston ląduje na macie, a Matt Hardy powoli się podnosi. Hardy bierze rozbieg, odbija się od lin i próbuje wykonać Elbow Drop, ale Kingston wystawia kolana, na które nabija się Matt! Obaj zawodnicy leżą na macie, a sędzi zaczyna odliczać 1...2...3...4.. w tym momencie wstają obaj zapaśnicy. Doprowadzają do klinchu, który kingston kontruje na Monkey Flip! Nastepnie wstaje odbija się od lin i ... Matt Hardy chcial zaatakować rywala Clothslinem, ale Kingston skontrowal go na Float Over DDT! Kingston podnosi, na hali słyszymy Boom...Boom....Boom i mamy Boom Drop wykonany na Macie Hardym! Kingston zdaje sobie sprawę, że to może nie wystarczyć na jego rywala. Kingston wdrapuje się na narożnik ale w tym samym czasie wstaje Matt Hardy. Matt zauważa Kofiego i szarpie rzuca się na trzecią linę, a Kofi spada na narożnik. Matt ustawia Kingstona pod Splash Mountain i wykonuje tą akcję! Hardy przypina 1..2... 2count! Kofi Kingston odpina w ostatniej chwili! Hardy jest zdenerwowany, podnosi rywala i wykonuje Northern Lights suplex! Hardy decyduje sie na wejście na narożnik, jednak w tym samym czasie wstaje Kofi Kingston. Hardy przygotowuje się do Diving Elbow Drop co zauważył zawodnik rodem z Jamajki. Kingston podnosi się i zrzuca Hard'yego z narożnika! Matt leży za ringiem a Kofi Kingston prosi publicznośc o doping. Matt powoli wstaje a Kingston przygtowuje się do Suicide Diving! Kingston bierze rozbieg odbija się od lin i .... nie trafia!Matt Hardy robi unik, a Kingston uderza o bande oddzielającą widownię od ringu! Matt Hardy podnosi rywala i wrzuca do ringu. Za chwile sam się w nim pojawia i ustawia rywala pod Twist of Fate! Matt Hardy spogląda na publiczność, po czym wykonuje swoją akcję kończącą i przechodzi do pinu.1...2...3 Matt Hardy pokonuje Kofiego Kingstona!

Zwycięzca: Matt Hardy

Akcja dzieje się na backstagu, widzimy Kelly Kelly oraz jednego ze zwycięzców walizki Money In The Bank Christiana.

KellyKelly: Cześć Christian. Jesteś na SmackDown! mimo, że jesteś w rosterze ECW, dlaczego ?

Christian: Witaj. Wiesz teraz zawodnicy ECW moga bez problemów wystepować na RAW i SmackDown! taka sama możliwość istnieje również w druga stronę. Jestem na SD!, ponieważ moim celem jest zdobycie pasa WHC. To moje marzenie, które mam nadzieję dzięki tej walizce uda mi sie spełnić.

KellyKelly: Masz zamiar wykorzystać walizkę już dzisiaj?

Christian: Jeśli nadarzyłaby sie taka okazja to owszem, ale nie jest to tak łatwe. Muszę wyczekać na ten najlepszy dla siebie moment i wykorzystać wygrany kontrakt.

Kane: Hahaha.... Twoje marzenia chyba jednak się nie spełnią Christian, Potwór jest w formie i nie straci mistrzowskiego tytułu na rzecz kogoś takiego jak Ty. Co?... Czyżbyś się kogoś wystraszył?... Hahaha... nie jesteś godny tego pasa, zapamiętaj sobie, nigdy nie będziesz mistrzem wagi cięzkiej.... Nigdy! A ty Undertaker, wiem, że mnie słyszysz drugi raz nie dam się Tobie zaskoczyć, spróbuj mi jeszcze raz przeszkodzić i stanąć mi na drodze, a obiecuję Ci, rozjadę Cię niczym furgonetka i to Kane zakończy twoją podróż pod tytułem PAS WAGI CIĘŻKIEJ!

Mathews: Michael widziałeś to co ja?

Cole: Tak jest Josh i powiem ci jedno. Kane jest wściekły, a to nie oznacza nic dobrego dla jego przyszłych rywali. Natomiast Christian, nie wiem czy nie stawia sobie poprzeczki zbyt wysoko.

Mathews: To na pewno jeden z najbardziej doświadczonych gości w tym biznesie, ale też zastanawiam się czy wystarczy mu umiejetności by zostać mistrzem wagi ciężkiej.

Cole: Przed nami natomiast starcie pomiędzy obecnymi posiadaczmi pasów Tag Team The Corre, a pretendentami numer jeden czyli The Usos!

Reklamy oraz promocja i prezentacja karty na najbliższe PPV WWE Unforgiven.

WWE Unforgiven!

5. Triple Threat Match for Cruserweight Champion: JTG vs Matt Hardy vs ???

6. Triple Threat Match for European Champion: William Regal vs Drew McIntyre vs ???

7. Triple Threat Match for Light Heavywieght Champion: Kaval vs ??? vs ???

Wracamy po reklamach, w ringu już znajdują się mistrzowie Tag Teamowi The Corre, po chwili słyszymy theme The Usos.

Bracia Uso już w ringu. Po chwili pojawia sie w nim sędzia i rozpoczyna pojedynek.

Tag Team Match: The Corre vs The Usos

Walkę rozpoczynają Jimmy Uso i Heath Slater. Obaj zawodnicy doprowadzają do klinchu, wygrywa go jeden z braci Uso, który przechodzi do Arm locka, nastepnie przechodzi do Irish Whipu i wbija nim rywala do "swojego" narożnika. Tam Jey przytrzymuje Heatha za szyje dusząc go, natomiast Jimmy bierze rozbieg i mamy Corner Splash w jego wykonaniu. Slater pada na matę, a Jimmy Uso próbuje przypinać, 1.. i Slater odpina. Jimmy Uso podnosi go ustawia w narożniku i wykonuje Mounted Punches! Fani odliczają 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10! Jimmy po raz kolejny próbuje przypiąć Slatera ale tym razem sędzi dolicza tylko do dwóch. Jimmy zmienia się z Jayem. Drugi z braci Uso już w ringu, podnosi rywala, jednak ten atakuje go punchami, Jay jest zamroczony, a Heath chce to wykorzystać. Członek The Corre bierze rozbieg, ale Jey kontruje to na Irish Whip. Slater przelatuje and trzecia liną jednak łapie się jej i pozstaje po zewnętrznej stronie ringu. Jay Uso jednak tego nie zauważa, a Slater szykuje się do wykonania Corkscrew Planchy! Jay odwraca się i inkasuje własnie tą akcję. Obaj zapaśnicy leżą na deskach. Slater podnosi się pierwszy, nastepnie robi to jeden z braci Uso i inkasuje cała serie punchy. jay Uso leży na macie, a Slater zaciąga go pod swój narożnik, a nasepnie odklepuje zmianę z Justinem Gabrielem. Ten od razu pojawia się na narożniku i wykonuje 450 Splash! Gabriel przypina 1...2.. i pin przerywa Jimmy Uso! Na odpowiedź nie trzeba było dlugo czekać, do kwadratowego pierścienia wpadł Heath Slater i wykonauje na nim High Knee! Następnie podnosi Jimmiego i dokłada Smash Hit! W tym momencie podnosi się Jay Uso, co zauważa Justin Gabriel i wykonuje Hurricane DDT!Slater okłada za ringiem drugiego z braci, a Gabriel wchodzi na narożnik i po raz drugi wykonuje 450 Splash! Gabriel przypina 1...2...3. The Corre okazują się być lepsi od The Usos.

Zwycięzcy:The Corre

To jeszcze nie koniec, bo na rampie pojawia się Big Show! Slater wrzuca do ringu Jimmiego Uso i siega po krzesło. Big Show wita sie z The Corre, po czym bierze krzesło od Slatera i uderza nim wstających braci Uso! Obaj upadają. Slater i Gabriel podnoszą ich i ustawiają Big Showowi pod Chokeslam! Największy atleta świata łapie rywali za szyję i wykonuje Double Chokeslam! Nastepnie rozbrzmiewa theme The Corre i jego członkowie jak i Big Show opuszczają arenę.

Backstage, akcja dzieje się w szatni gdzie Edge rozmawia z Christianem.

Edge:Dzisiaj walcze z Kanem w normalnym pojedynku, a na Unforgiven mamy walczyć o pas, rozumiesz, też tego chcę.

Christian: Wiem o co chodzi, ale jeśli wygrasz to ja i tak bez względu na to kim będzie mój rywal będe miał zamiar zrealizować kontrakt z Money In The Bank.

Edge: To dobrze, ale ostrzegam, bo nie dostaniesz żadnych forów tylko dlatego, że jesteś moim kumplem.

Christian: Rozumiem. Jeśli tak ma być to będe chciał stoczyć z Tobą najlepszy pojedynek w tym biznesie. A dzisiaj, powodzenia stary.

Na arenie rozbrzmiewa theme....

....Sin Cary, który będzei walczył o uczestnictwo w walce o pas Light Heavyweight Champion na Unforgiven! Jego rywalem będzie....

.... Shannon Moore!

Normal Match to WWE Light Heavyweight Champion contender: Sin Cara vs Shannon Moore

Walka rozpoczęla się bardzo dynamicznie, obaj zawodnicy przechodzili do wzajemnych Arm Locków. Przerwał to Shannon Moore, który kopnięciem w brzuch oslabił rywala i dołożył do tego Exploder Suplex. Szybka próba pinu 1.. i Meksykanin odpina. Obaj szybko wstają, Sin Cara atakuje rywala serią low kicków, a nastepnie dokłada Ezuigiri, nastepnie odbija sie od lin i Rolling Yoshi Tonic! Sędzia odlicza 1...2... i Moore odpina! Shannon wstaje i Drop Kick w jego wykonaniu, następnie wchodzi na narożnik, biegnie po trzeciej linie i Diving Hurricanrana w jego wykonaniu! Moore nie zwalnia tempa i dokłada kolejny Exploder Suplex! Nastepnie pojawia się na narożniku i ma zamiar wykonać Swanton Bomb! Moore celebruje swoją akcję, ale w tym momencie wstaje Sin Cara, łapie się liny i kopie w głowę rywala! Moor spada na ring, a Sin Cara wchodzi na narożnik i wykonuje Frog Splash! Meksykanin przypina, ale sędzia dolicza tylko do dwóch. Sin Cara czeka, aż Shanoon Moore wstanie i wykonuje La Misticę! Sin Cara jednak nie przypina, a ponownie pojawia się w narożniku. Tam jednak szybko pojawia się Shannon Moore! Uderza on luchadora w brzuch i sam wchodzi na trzecią linę i szykuje się do Moonsalut Side Slam! Moore celebruje swoja akcję i wykonuje ją, a następnie błyskawicznie przechodzi do pinu!1...2...3 i to Shannon Moore będzie reprezentował SmackDown! w walce o pas WWE Light Heavyweight Champion.

Zwycięzca:Shannon Moore

Mathews: A więc już wiemy kto będzie reprezentował SmackDown! na Unforgiven! Bedą to Drew McIntyre,Matt Hardy i Shannon Moore!

Cole: Sądze, że każdy z nich ma duże szanse na sukces na zdobycie tytułu.

Mathews: Zgadzam się z Tobą Michael. Teraz pora na starcie pomiędzy World Heavyweight Championem Kanem, a pretendentem numer jeden do tego pasa Edgem!

Słyszymy theme......

....Kane'a! Jego rywalem będzie Edge!

Edge gorąco witany przez fanów pojawia sie w ringu. Kiedy obaj zawodnicy są już w ringu na rampie pojawia sie Christian z walizką MiTB i zajmuje on miejsce obok stołu kometantorskiego.

Normal Match: World Heavyweight Champion Kane vs Edge

Kane już na samym poczatku walki łapie rywala za szyję i i wbija w narożnik. Następnie bierze rozbieg i Corner Clothesline w jego wykonaniu, a potem Irish Whipem wbija rywala w naprzeciwległy korner. Czerwony Potwór po raz kolejny bierze rozbieg i częstuje rywala kolejnym Corner Clotheslinem, po którym Edge upada na matę. Kane celebruje swoją wyższość nad rywalem i sygnalizuje Chokeslam! Rated Sprestar powoli sie podnosi, Kane łapie go za szyję i chce wykonac Chokeslam, jednak Edge odpowiada mu serią uderzeń z łokcia. Kane zaczyna chwiać się na nogach, a Edge wykonuje DDT! Edge szybko podnosi rywala, ale ten zadaje mu kilka punchy, odbija Irish whipem od lin i próbuje wykonać clothesline, ale Edge robi unik wykonuje Edge-O-Matic! Edge wstaje, widać działającą na niego adrenalinę, tek jest! Edge przymierza sie do wykonania Speara! Kane podnosi się, a Edge już bierze rozbieg i .... Big Boot w wykonaniu Kane'a! Czerwony Potwór jest wściekły, podnosi rywala wykonuje na nim całą serię Scoop Slamów! Kane decyduje się na przypięcie rywala, 1...2.. i Edge odpina! Kane nie może zrozumieć tego, że jeszcze nie zakończył tego pojedynku. Podnosi on rywala odbija Irish whipem od lin i ma zamiar wykonac clothesline, jednak Edge wykonuje Spear! Rated Suprestar wstaje, a jego rywal ciągle leży na macie. Edge decyduje się wejść na narożnik! Za chwilę już się na nim pojawia, a Kane powoli wstaje i..... Missile Dropkick w wykonaniu Edga! Obaj zapaśnicy leżą na macie, jednak wyczerpany Edge przypina, 1..2.. i Kane odpina! Były członek Brothers Of Destructions wstaje za pomocą lin, tak samo, po drugiej stronie ringu podnosi się Edge. Pretendent numer jeden o pas wagi ciężkiej szybciej dochodzi do siebie i chce zaatakować rywala Spearem, ale Kane robi unik i Edge ląduje poza ringiem! Zauważa to jego rywal, który decyduje się opuścić ring. Kane podnosi Edga i zamierza wykonać Chokeslam na stół komentatorski! W tym samym czasie w ringu pojawia się Christian, który atakuje walizką sędziego, a ten traci przytomność! Po chwili pojawia się za ringiem i zaczyna okładać go walizką! Kane zamroczony, a Christian wykonuje na nim Killswitch, po czym razem z Edgem wrzuca go do ringu. Edge pojawia się w kwadratowym pierścieniu i przypina, ale... sędzia dopiero odzyskuje przytomnośc i podnosi się z maty! Edge i Christian krzycząc sygnalizują sędziemu, że ten pierwszy przypią rywala. Sędzia w końcu dochodzi do siebie i odlicza 1...2.. i Kane odpina! Edge wpada w furię i próbuje zapiąć sharpshooter, jednak Kane uwalnia się i kopie Edga w twarz i wykonuje Clowhold! Nastepnie podnosi rywala i ... arena podświetlona zostaje na niebisko! Kane rozgląda się, ale nigdzie nie dostrzega Deadmana i wkonuje Chokeslam, a nastepnie przechodzi do pinu. 1...2...3 World Heavywieght Champion Kane pokonuje Edga!

Zwycięzca: Kane

Po walce na ring wpada Christian,ale Kane w porę go zauważa i atakuje go Big Bootem, po czym łapie go za szyję i wykonuje na nim Chokeslam. Nastepnie opuszcza ring,a Edge, ktory dopiero co się podniósł prosi o mikrofon.

Edge:Kane! Dzisiaj to ty wygrałeś, ale na Unforgiven to ja bede zwycięzcą, a wiesz czemu? Bo nie będzie to zwykła walka, tylko TLC Match!

Mathews: A więc na Unforgiven dostaniemy pojedynek pomiędzy Kanem, a Edgem z drabinami,stołami i krzesłami!

Cole: Edge świadomie wybrał tą stypulacje, ponieważ uwielbia tego typu walki. A przed nami ostatnie już starcie, czyli Extreme Rules Match pomiędzy Reyem Mysterio, a Batistą!

Mathews: Tak jest, Rey będzie mial naprawdę ciężkie zadanie, bo Batista w ringu zamienia się w prawdziwą bestię!

Na arenie rozbrzmiewa theme....

.... Reya Mysterio! Meksykanin wita się z fanami i wchodzi do ringu. Następnie slyszymy theme...

..... Batisty! Batista wchodzi wściekły na rampę, a następnie pojawia się w ringu.

Extreme Rules Match: Rey Mysterio vs Batista

Na poczatku walki Batista podaje ręke Reyowi. Ten zdziwniony decyduje się odwzajemnić, co wykorzystuej The Animal i wykonuje Short-Arm Clothesline! Nastepnie podnosi Meksykanina i wrzuca go w narożnik i wykonuje Corner Clothesline. Rey Mysterio pada na matę, a Batista opuszcza ring. Śiega pod matę i wyciaga krzesło, z którym wraca do kwadratowego pierścienia. Rey Mysterio już na nogach, widzi zbliżającego się z krzesłem Batistę i wykonuje Dropkick, trafiając w krzesło, które uderzyło w głowe The Animala! Batista podnosi się z maty, a w tym czasie Rey chwyta za krzesło, Zwierzak juz na nogach i... inkasuje Chair Shoot, a potem jeszcze kilka kolejnych i upada na matę. Mysterio wykorzystuje to, kładzie krzesło na Batiscie i pojawia się w narożniku.Mysterio przymierza się do wyknania Frog Splash! Mysterio prosi o doping i... Batista ucieka w ostatniej chwili,a Mysterio uderza w krzesło! The Animal jest wściekły, wynosi Reya i wykonuje Front Powerslam, po czym przypina swojego rywala. 1...2. i Meksykanin odpina. Batista pokazuje, że to on dominuje w tej walce, podnosi rywala odbija Irish Whipem od lin i Big Boot w jego wykonaniu. Luchador leży na deskach, a Batista poraz kolejny opuszcza ring, po raz kolejny wyciąga z pod niego kolejne przedmioty, tym razem powraca na ring z dwoma stołami! Jeden z nich pozostawia nierozłożony, natomiast drugi ustawia w narożniku. Podnosi swojego przeciwnika i chce nim rzucic o ustawiony stół, ale... Mysterio odpowiada serią kopnięć, następnie odbija się od lin i wykonuje Dropkick! Batista leży na deskach, natomiast Meksykanin chwyta za krzesło i błyskawicznie pojawia się w narożniku i wykonuje Diving Splash z użyciem krzesła! Rey Mysterio przypina 1..2.. ale Batista odpina. Mysterio po ra zkolejny wskakuje na narożnik i czeka, aż podniesie jego rywal. The Animal już na nogach i inkasuje Headscissors DDT! Następnie Rey przechodzi na zewnetrzną strone ringu i szykuje się do Springboard Seated Senton! Batista już wstaje i ... szybko wykonuje Spear! Mysterio leży za ringiem,a wyczerpany Batista wstaje przy pomocy lin, po chwili i on znajduje się poza ringiem. Podnosi on swojego rywala, częstuje go serią punchy, a następnie wbija Irish Whipem w stalowe schody znajdujące się przy ringu! Następnie podnosi Meksykanina i rzuca nim o bandy oddzielające widownię od ringu, potem podnosi go poraz kolejny, łapie w pół i uderza jego plecami o kant ringu. Batista pokazuje fanom, że to on tu jest najlepszy i wchodzi w dyskuję z jednym z nich. Następnie odwraca i wrzuca Rey Mysterio do ringu, a sam wyciąga z pod kwadratowego pierścienia kosz na śmieci. Wchodzi z nim do ringu, kładzie na macie, potem podnosi Rey odbija Irish Whipem od lin i... Swinging Side Slam w wykonaniu Batisty! Rey Mysterio ląduje na koszu na śmieci doszczętnie go niszcząc! Batista przechodzi do pinu 1..2.. i Rey Mysterio odpina! Batista wpada w furię, nie panuje już nad emocjami. Podnosi oponenta i częstuje go całą serią punchy i dokłada do tego Vertical Suplex. Batista przypomina sobie o stole ustawionym w narożniku, podnosi on rywala i chce wbić Irish Whipem w ustawiony tam stół, ale... Rey Mysterio kontruje tą akcję na Hurricanranę! Batista wpada na stół łamiąc go na pół! Rey wykorzystuje to, że rywal leży na deskach, podnosi się powoli, przechodzi na zewnętrzną stronę ringu i wykonuje Dropping the Dime! Rey przypina, a sędzia odlicza 1..2.. i Batista odpina! Rey Mysterio wstaje i rozstawia drugi, ze znajdujących się na ringu stołów. Ustawia go tuż za leżącym Batistą, a sam ustawia się na narożniku i chce wykonać Springboard Seated Senton. Batista wstaje, i rey wyskakuje i ...... Batista łapie w locie Rey'a obraca się o 180 stopni i wykonuje Spinebuster na rozstawiony stół! The Animal przypina 1...2...3, Batista pokonuje w Extreme Rules Matchu Reya Mysterio!

Zwycięzca: Batista

Pomimo zakończenia walki przez sędziego The Animal podnosi Rey Mysterio i wyrzuca z ringu! Po chwili sam znajduje się poza kwadratowym pierścieniem. Batista odrywa stalowe schody od ringu, podnosi Reya Mysterio i wykonuje Batista Bomb na stalowe schody! Meksykanin zwija się z bólu, ale Zwierzakowi to nie wystarcza! Poraz kolejny wynosi już bezwładnego luchadora i wykonuje kolejny Batista Bomb na stół komentatorski, doszczętnie go niszcząc!

Po tym wydarzeniu SmackDown! zeszło z anteny, a na titantronie pojawiło się promo i karta na zbliżające się PPV WWE Unforgiven!

WWE Unforgiven!

5. Triple Threat Match for Cruserweight Champion: JTG vs Matt Hardy vs ???

6. Triple Threat Match for European Champion: William Regal vs Drew McIntyre vs ???

7. Triple Threat Match for Light Heavywieght Champion: Kaval vs Shannon Moore vs ???

8. TLC Match for World Heavyweight Champion: Kane vs Edge

NEWSY

:arrow: Szef WWE SJ jest w tracie ukończenia prac nad kanałem telewizyjnym WWE Channel, na którym maja pojawiać się gale, tygodniówki oraz różne materiały związane z WWE.

:arrow: Za atakiem Rene Dupree stoi prawdopodobnie ten sam zawodnik, który zaatakował na RAW The Miza i Rand'iego Ortona.

:arrow: W najbliższym czasie planowany jest rozwój Tag Teamów oraz promocja pasów Tag Team, możliwe, że w niedługim czasie trafią one w ręce utytułowanych w tym biznesie osób.

:arrow: Duża część zawodników trafi z WWE do pomniejszych organizacji na zasadzie wypożyczenia. Niektórzy zajmą się natomiast promocją WWE na innych kontynentach, a w szczególnośći w Europie i Azji.

Widzę, że pisałeś dairy już wcześniej na forum, a teraz powracasz do starego projektu. I bardzo dobrze, bo z tego co szybko zajrzałem to piszesz całkiem fajnie. Teraz do rzeczy, a mój komentarz odniesie się tylko do ostatniego SmackDown! No więc tak speeche masz całkiem fajne, ale w niektórych momentach mogłyby być trochę dłuższe, jak w przypadku segmentu Batisty i Rey'a. Do tego mógłbyś czasem zastosować ostrzejsze wyrazy w swoim opowiadaniu podczas wypowiedzi zawodników...chyba wiesz o co mi chodzi?! Walki masz bardzo fajnie opsiane. Wszystko jest przejrzyste i zrozumiałe, a do tego czyta się to z ciekawością. Pod względem storyline'ów nie mam nic do zarzucenia, a z tego co wyczytałem to Kane ma feud z Takerem, Christian jest na ECW i ma walizkę MITB, a Edge będzie walczyć na Unforgiven o pas wagi ciężkiej. Aha i tu moja taka mała podpowiedź - możesz za tydzień wykorzystać w speechu fakt, że Edge najwięcej razy brał udział w walkach na zasadach TLC i podbudować tym jego feud z Kane'm. Ale zrobisz jak będziesz chciał. Ogólnie rzecz biorąc twoje diary wydaje się ciekawe, a jeśli zwiększysz poziom, to będziesz poważnym kandydatem w walce o pierwsze miejsce!
Czy zastanawiałeś się kiedyś jak to jest móc zobaczyć własną postać w kwadratowym pierścieniu?! NXT Ci to oferuję... Nie czekaj i zapisz swoją postać do rosteru SWF!

• Reputacja:   1

Przez nieuwagę przeczytałem epizod ECW

:wink:

Na wstępie chcę powiedzieć, że bardzo się cieszę z Twojego powrotu :) A teraz już przejdźmy do omówienia gali...

*Pierwszy segment przyjemnie się mnie czytało, ale zbyt dużo razy pojawiły się takie słowa jak ''posrany/ wpierdol'', ale ogólnie mówiąc było jak najbardziej na plus... Aha i pisze się skąd* .

*Pierwsza walka również przyjemna. Nie wiem czy było już jakieś spięcie na linii Dutt-Ruckus, ale jeśli nie, to na pewno dojdzie do walki pomiędzy nimi. Choć ciekawy jestem co z Mahalem, który rzekomo ma walczyć o pas ECW, który jest w posiadaniu tego drugiego.

*Clay vs Young- był to zwykły squash, ale i tak dobrze się czytało... Liczę na to, że Brodus dostanie u Ciebie taki sam gimmick jaki miał rok temu w Sierpniu.

*Wywiad AJ z Ruckusem... Jedynie te ''dzięki'' nie spasowało mi tam, bo nie było kontynuacji tego zdania i też ono samo zbyt szybko się ''nadszedło''.

*W walce Regal-Kozlov poszedłeś według systemu rozpisywania Ceny... Czyli dostaje wpierdziel, a przy samym końcu włącza mu się hiper moc, jeb i koniec walki :wink: Następna walka również była ciekawa.

*''Indyjczyk'' RLY?! To je Hindus... ME ciekawy, ale co? Jak się walka zakończyła? Chyba zapomniałeś dopisać ''Jinder przeszedł w ...''?

Odcinek bardzo ciekawy, ale i tutaj również pojawiło się kilka błędów.

Rzerzywiście na ECW zdarzyły się błędy, których od początku pisania diary probuje się wystrzegać ( Indyjczyk, wow nie wiem co przyszło mi do głowy :D). Jeśli chodzi o Dutta to jest on takim pomagierem Mahala, kimś jak Big E Langston dla Zigglera, w dzisiejszym WWE. Co do Claya to mam na niego pomysł i nie jest, ani nie będzie Funkysaurusem :D. Tak w skrócie streszczając to co działo się wcześniej. Na WM'ce w walce o walizkę zwyciężyli CM Punk i Christian ( obaj spadli trzymając walizkę), Kane, walczy z Edgem o pas WHC, ale feuduje z Undertakerem, pas Interkontynetalny ma MVP. Na RAW pas WWE ma The Rock i feuduje z Ceną, w walkę o pas miesza się Punk, który wygrał walizkę MiTB, pas US posiada Henry. Poza tym zawodnicy z ECW mogą pojawiać się na RAW i SD!, co działa też w drugą stronę. To chyba byłoby na tyle, a i jeszcze niewyjaśniona jest sprawa tajemniczego zawodnika, który atakuje innych na zapleczu.

PS. Dzięki za komentarze, RAW jest już gotowe w 99%, ale zapewne na forum pojawi się w sobotę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...