Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Diary by Seba_KKS

Jak ma się nazywać pas dla zawodników z FCW ?  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak ma się nazywać pas dla zawodników z FCW ?

• WWE Rookie Championship
      3
    • WWE Superstars Championship
      1
    • WWE Junior Champion
      5

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jestem tu początkujący ale chcialem spróbowac swoich sił i napisac diary. Mam nadzieje że będziecie wyrozumiali, czytających prosze o krytykę abym mógł zmieniac sie na lepsze.

Czas: Tydzień przed Wrestlemanią XXVII

Posiadacze pasów: John Cena – WWE Champion

The Miz- United States Champion

Rostery: Na razie takie jak obecnie.

Historia przejęcia federacji:

TNA największy rywal WWE oskarzyło Vinca o nielegalne prowadzenie działalności jaką jest jego fedracja oraz o fałszerstwa finansowe.Jednak na samych oskarżeniach się nie skończyło i prezes „rywala zza miedzy” zgłosił sprawę do sądu.Wartość federacji raptownie spadła więc Vince (który ciagle uważał że jest niewinny) zdecydował sie na sprzedaż swojego „królestwa”,którego na czas dochodzenia musiał zakończyć działalność.Chetnych było nie wielu jednak jeden z nich był bardzo zdeterminowany aby odkupić WWE.

Był nim Sebastian Johnson, Polak ,który sam jeszcze nie dawno sprzedał swoja firmę elektroniczną.Zaoferował on Vincowi 50 mln $ za wykupienie tego biznesu na co on sie zgodził.Po przejęciu WWE SJ( taki chciał mieć przydomek) wytoczył TNA proces o bezpodstawne oskarżenie federacji i zarządał 200 mln $ „zadośćuczynienia”.Udało mu sie wygrać proces i uzyskać odszkodowanie oraz przyczynić się do upadku największego konkurenta ( TNA nie wytrzymała finansowo).

Monaday Night RAW

Słyszmy theme RAW oraz możemy obejrzeć pokaz pirotechniczny.Na Ringu pojawia się nowy właściciel federacji czyli SJ, a oto jego theme !

SJ: Witam wszystkich widzów zgromadzonych własnie tu w Nowym Jorku.Zresztą nie tylko widzów ale i wszytkich zawodników,komentatorów i ludzi związanych z tym biznesem .Nazywam się Sebastian „SJ” Johnson i jestem nowym właścicielem tego show.Pomimo tego że jestem zerem w świecie zapasów, a co do tego sportu, to Wrestling jest moją pasją od dzieciństwa. Od kąd pamietam sledziłem poczynania takich ikon jak Hulk Hogan, Bret Hart czy świętej pamięci Andre The Giant.Nie obce mi sa jednak nazwiska dzisiejszych „gladiatorów”. Kiedy więc dowiedziałem się że WWE jest na sprzedaż podjąłem decyzje o jej wykupieniu bez chwili zastanowienia.Jednak..... za tydzein miała sie odbyć Wrestlemania.... i odbędzie sie ona zgodnie z planem i dzis dowiemy sie kto z rosteru RAW zmierzy sie podczas najważniejszej gali w roku.Jednak dziś pod koniec Show pojawie się na ringu i przedstawie jedą z walk wieczoru na najbliższej WM’ce.

A teraz odbędzie się Fatal 4 Way którego zwycięzca zmierzy się z obecnym posiadaczem US Championship The Mizem na Wrestlemanii.

Znowu rozbrzmiewa theme SJ’a który opuszcza ring.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Głos zabierają komentatorzy Jerry Lawler i Tod Grisham.

TG: Witają was Tod Grisham i Jerry Lawler dziś byliśmy świadkami przedstawienia nowego własciecila WWE SJ’a.

JL: Tak miejmy nadzieje że będzie zarządzał federacja lepiej niż Vince Mcmahon którego pozdrawiamy.

TG: Również mam taką nadzieje lecz teraz zmieniamy temat i czas na pierwsza walke dzisiejszego wieczoru.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Na początku na arenie pojawia się Evan Bourne przy dużym aplauzie publiczności.

Do ringu zmierza CM Punk z członkami grupy Nexus.

Normal Match: Evan Bourne vs CM Punk

Wiadać było że to Bournowi bardzo zależało na zwycięstwie.Mocne lowkicki i CM Punk już na kolanach.Evan dokłada Enzuigiri i Punk znajduje się na macie.Próba przypięcia 1.. i Punk odpina.Bourne czeka aż CM Punk wstanie i wykonuje dropkick jednak Punk robi unik odbija sie od lin i clothesline na Bournie.To jeszcze nie koniec Punk dorzuca arm wrench. I szybko przechodzi do Anaconda Vice.Bourne szybko traci siły jednak próbuje wstać,zmienia pozycje i kopie w głowe lidera Nexusa.Obaj leżą na macie sędzia odlicza do 4 i obaj na nogach.Punk rozpędza się i otrzymuje drop kick w kolana od Evana.Już wiemy co się stanie! Evan na narożniku szykuje sie do Air Bourne.... i jest!! Mamy akcje kończąca w wykonaniu Bourna i przypięcie 1..... i w ringu już David Otunga który atakuje Bourna ,wynosi go pod scoop slam i wykonuje go.CM Punk na nogach ale co sie dzieje atakuje on Otunge! Seria kopnięć i Punk wyrzuca go z ringu. Członkowie z Nexusa już przy Davidzie ,a Cm Punk zdejmuje opaskę Nexus i rzuca nią w swoich „poddanych” po czym opuszcza ring.

Zwycięzca: Evan Bourne przez DQ

------------------------------------------------------------------

TG: Jerry czy ty widziałes to co ja ?

JR: Tak, sam w to jeszcze nie wierzę ale pewnie oznacza to koniec Punka w Nexusie.

TG: Zgadzam się z tobą Jerry.Jednak przed nami kolejny już pojedynek.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Tak to on ! John Cena pojawia się na rampie wraz z niesamowitą wrzawą wśród fanów.Już jest w ringu i prosi o mikrofon.

Cena: Witajcie wszycy fani WWE !!!!!!

Cena: Za moment zmierze się w ringu jednak przed tym chciałem wam powiedzieć że z kim bym nie walczył na Wrestlemanii to i tak utrzymam się w posiadaniu pasa WWE.

W tym momencie słyszymy to theme( i heat publiczności):

Truth:Shout Up ! Cena chyba nie myślisz, że uda ci sie mnie pokonać ?

Cena: Ciebie? Przeciez jeszcze nie wiadomo kto zmierzy się ze mną na 27 Wrestlamanii.

Truth: W takim razie teraz ja kontra ty,jesli przegram to nie będe mógł walczyć z toba o pas WWE na Wrestlemanii, a jesli wygram to wybiorę rodzaj walki w jakiej sie zmierzymy na WM, co ty na to John ? Podejmiesz decyzje od razu czy zapytasz o zdanie swoich „małych Jimmy’ch”?

Cena: Jesli uważasz Truth że to śmieszne to jesteś w błędzie, poniewaz dla mnie najwazniejsi są fani. W takim razie (zwraca się do publiczności) Cenation dajcie mi do zrozumienia czy chcecie abym dziś stoczył walkę własnie z R-Truthem i dał mu porządna lekcje pokory ? W takim razie tu i teraz Truth jestem gotowy !

--------------------------------------------------------------------------------------

Normal Match : John Cena vs R-Truth

Zaczynamy od zwarcia pomiędzy oboma zawodnikami z którego lepiej wyszedł Cena. Wepchnął Trutha w narożnik gdzie zadał mu kilka ciosów znowu go złapal i Irish Whip w naprzeciwnym narożniku.Cena czeka aż Truth przyjmie pozycje pionową i szykuje sie do Clotheslin’u w narożniku ale Truth robi unik i Cena nadziewa się na narożnik. Truth atakuje Cene ,seria ciosów w głowe. Cena osuwa sie w dól a sędzia odlicza Trutha ,który przerwał akcję.kiedy tylko sędzia się odsunął Truth wykonał Forhead Chopi odbiega szykuje sie do Cannonbal’a co wyraźnie sygnalizuje (towarzyszy mu przy tym buczenie publiki).Bierze rozbieg ale Cena uciekł ! John jest rozwścieczony natomiast Truth z trudem się podnosi co nie wrózy mu nic dobrego.Inkasuje od Johna całą serie Running leaping shoulder blocków, Truth wstaje ale już znajduje się na drugim świecie.Cena wynosi Trutha na barki i widzimy Attitude Adjustment jedank Cena nie przypina i zapina STF ! R-Truth próbuje dostać sie do lin jednak jest stanowczo za daleko i odklepuje.

Zwycięzca: John Cena

-----------------------------------------------------------------

Reklamy i promo nadchodzacej Wrestlemanii

Szatnia Nexus w której siedzą wszycy jego członkowie oprócz CM Punka który własnie do niej wchodzi.

Otunga: Punk co ty robisz czy ty ..

Punk: Zamilcz ! To co zrobiłeś było mi nie potrzebne i sam dałbym sobie rade. Ale doszłem do wniosku że wy jestescie tylko kula u mojej nogi i blokujecie moją drogę do tytułów więc żegnam panowie.

Ryan: Wiecie co Punk mial racje ,nie tylko jemu uniemozliwiacie osiagnięcie sukcesów ale mi również !

McGuillicuty i Husky Hurris z osłupieniem patrzą na Otunge który również zdjemuje opaske i rzuca nia prosto w twarz Huskiego po czym wychodzi.Obaj „Rookie” popatrzyli się znowu na siebie zasmiali sie i przybili sobie piatke.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TG: Jerry czyzby od teraz Nexus tworzyli sami McGuillicuty i Husky Hurris ?

JL: Wydaje się że tak, jak widzieliśmy śladami CM Punka poszli Mason Ryan i David Otunga więc ich napewno w Nexusie nie zobaczymy.

TG: Też tak sądze JR ,a przed nami najważniejsza walka dzisiejszego wieczoru czyli Fatal 4 Way ,którego zwycięzca na Wrestlemani będzie miał prawo w walce o US Championship.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Reklamy

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fatal 4 Way o miano pretendenta US : Mark Henry vs Mason Ryan vs Sheamus vs John Morrison

Walka już trwa, widzimy Sheamusa leżącego poza ringiem oraz Marka Henrego, który atakuje Masona Ryana. Na ring wbiega John Morrison i dropkickiem próbuje powalić World Strongest Man’a co mu się nie udaje. Henry rozwścieczony odpycha masona Ryana i dopada Johna Morrisona. Wciska go w narożnik i seria Punchy, Shamal of Sex zamroczony, a Henry przygotowuje sie do Clotheslinu, ale cała akcję przerywa mu Sheamus ! Celtic Warrior zaatakował Henrego Bicycle Kickiem. Sheamus tauntuje jednak nie widzi że za jego plecami znajduje się Mason Ryan ! Odwraca się i inkasuje Spear od Ryana, to samo wykonuje na wstającym Morrisonie i przypina go. 1...2... i na Ryanie siada Mark Henry ! Sędzia liczy od poczatku 1...2...3.. Pinfall i koniec walki ,World Strongest Man pretendentem do US Champion !

TG: Niespodziewałem się takiego wyniku, pomimo tego że Mark to najśilniejszy człowiek świata.

JL: Ja wcale nie jestem zaskoczony wynikiem tej walki bo od samo poczatku czułem że Henry odniesie dziś zwycięstwo.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Backstage i wywiad z Huskim Hurrisem McGuillicutym.

Eve: Cześć chłopcy, czy to juz koniec grupy Nexus ?

MG: Nie i jeszcze raz nie ! Nexus istnieje nadal a w jego skąład wchodze ja i Husky.

Eve: Czy nie macie żalu do swoich „partnerów” za opuszczenie waszej grupy.

Husky: Ani troche , sądzili ze Nexus blokuje im możliwość zdobycia tytułów a to kłamstwo, jedynymi osobami kóre cokolwiek komu blokowały był Otunga i ten zwierzak Ryan. Dzieki temu że odeszli otworzyły sie przed nami nowe mozliwości.

Eve: Co macie na myśli ?

Micheal: Otuż to droga Eve ,że własnie wracamy z biura SJ’a który przekazał nam że to my na Wrestlemanii zmierzymy się o Tag Team Champion z Vladimirem Kozlovem i Santino Marellą. .------------------------------------------------------------------------------------------------------

Na ringu pojawia się SJ przy swoim themie.

SJ: Zobaczyliście już wszytkie walki które miały się dziś odbyć , jednak po WM’ce zapewniam że show bedzie dłuższe i bogatsze. Nie po to jedank tu jestem, moim zadaniem jest , a właściwie było wyłonić zawodnika który na najwazniejszej gali roku zmierzy się z Johnem Ceną o pas mistrzowski WWE.

Propozycji było bardzo wiele ,Orton,Sheamus czy CM Punk . Ale żaden z tych zawoników nie będzie walczył za tydzień z Johnem. Udałem sie po pomoc do człowieka który ma więcej doświadczenia ode mnie, który jest bardzo bliski show jakim jest RAW a jest nim Generalny Menager Raw , który zaraz sam powie kogo wybrał do walki o pas WWE !

TG: Czyżbysmy w końcu poznali GM Raw ?

JL: Wszystko na to wskazuje ,aż sam nie moge sie doczekać kto może nim być.

Światła na arenia zgasły i rozbrzmiewa ta oto muzyka:

http://www.youtube.com/watch?v=UBp8n1fTYXc

JL: To Ricky Steamboat !

TG: To rzeczywiście on ,niesamowite Ricky Steamboat Generalnym Menagerem RAW !

Ricky: Witam WWE Universe !!!

Ricky: To własnie do mnie z pomoca zwrócił się nowy prezes federacji SJ. Nie mogłem mu odmówic tym bardziej jesli chodziło o wybór czlowieka ,który może zostac nowym mistrzem WWE.A więc postawiłem na doświadczonego zawodnika który smak zwycięstwa zna lepiej niż my wszycy tu zebrani razem.

Panie i panowie w walce o pas WWE na Wrestlemanii 27 John Cena zmierzy się z ...

TG: Już wiemy kto będzie rywalem Johna Ceny na najbliższe Wrestlemanii, jest nim The Rock !

JL: Tak coś niesamowitego, powrót legendy i olbrzymiej giwazdy, teraz żaden sznujacy sie fan WWE nie może przgrapic zbliżającej się Wrestlemanii.

W taki oto sposób RAW schodzi z anteny.

NEWSY:

:arrow: Dużo mówi się że na Wrestlemanii dojdzie zostanie ujawniiona szokujaca wiadomość.

:arrow: Prawdopodobnie NXT oraz FCW zostanie usniete a w ich miejsce powstanie ECW,którre będzie miało an celu rozwijac młodych Wrestlerów oraz przywrócenie Hardcoru do WWE ( prawdopodobnie niektóre gale beda wyłacznie dla dorosłych).

:arrow: Po upadku TNA nowy prezes WWE ma zainwestować w nowych zawodników dla swojej federacji (podobno nie tylko w tych z ECW).

:arrow: Po zakończeniu Wrestlemanii na zostac dokonany Draft a w tygodniu odbędzie się tylko jedna gala i to nietypowo w sobote.

:arrow: Na Wrestlemanii odbedzie sie pojedynek pomiedzy Undertakerem a HBK którego zapowiedź odbędzie się na piatkowym SmackDown.

Edytowane przez Seba_KKS

Zapraszam do czytania mojego Diary

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=32538

17617010354e0da0105bfce.jpg

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_KKS

13

• RealAmerican

7

• Pinio

6

• 8693

6

Top użytkownicy w tym temacie

Coś,na co w szczegółowości zwracam uwagę,czyli walki.Nie były one złe,ale jak dla mnie zdecydowanie za krótkie.Gdyby były o 2 może 3 albo nawet 4 linijki dłuższe,to tak naprawdę nie miłbym się do czego przyczepić.Dokładniej,opener ma 9 linijek a main event tylko 6,powinno być odwrotnie.Dlaczego tylko 3 walki? Musisz koniecznie powiększycć liczbę walk do 5-iu,6-iu czy tam nawet 4-ech.Spodobała mi się sytuacja ze Steambote'm,MJ'em i Rock'iem,choć mogłeś dać temu ostatniemu coś powiedzieć.W ocenie szkolnej to mógłbym Ci dać 3/6 pracuj dalej i zapraszam do siebie.
"Hey,Colt Cabana! How are you doing?"~Philip Jack Brooks

Na początku muszę przyznać, że wybrałeś zły moment na rozpoczęcie pisania. Tydzień przed największą imprezą wrestlingową, żadnych zapowiedzianych walk, zero promocji. Droga na WrestleManię trwa już od Royal Rumble a więc zaczęcie pisania tydzień przed galą jest złym posunięciem. Lepszym by było gdybyś napisał w spoilerze wydarzenia z WM'ki i rozpoczął pisanie od pierwszego RAW po tej gali. Zrobiłeś jednak jak zrobiłeś. Jeśli chodzi o walki. Nie będę póki co przyczepiał się do długości. Jest to Twoje pierwsza gala a wiec kombinujesz czy będą one dłuższe, krótsze czy jeszcze inne. Jednak w całej gali brakuje przecinków. Brak ich powoduje, że ciężko czyta się Twoją galę. Jest też sporo błędów ortograficznych. Spodziewam się dużo po tej "szokującej wiadomości na WM". No nic. Pozostaje czekać na dalszy Twój rozwój. Mam nadzieję, że nie poddasz się tylko będziesz starał się pisać coraz lepsze gale.

Powodzenia, zapraszam do siebie na Fatal 4 Way.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Dziękuje za komentarze i zawarte w nich uwagi ,które wziąłem sobie do serca podczas pisania SmackDown! Mam nadzieje że będzie się podobać i zapraszam do czytania i komentowania.

Friday Night SmackDown !

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rozpoczynamy ostatnią gale przed Wrestlemanią 27 ,tradycyjnie rozbrzmiewa theme Niebieskiego Brandu i możemy podziwiać pokaz pirotechniczny,a głos zabierają komentatorzy Micheal Cole i Josh Mathews.

Cole: Witamy na dzisiejszym SmackDown! ,ostatnim przed największą,najważniejszą oraz najwspanialszą galą roku jaką jest Wrestlemania.

Mathews: Tak Cole ,tych wszytstkich „naj” mogło by być jeszcze więcej ale teraz SD! ,na którym m.in. poznamy człowieka ,który zmierzy się z posiadaczem pasa IC Dolphem Zigglerem na WM’ce. W takim razie zaczynamy !

I od razu niespodzianka na SD! Pojawia się Shawn Michaels.

Shawn: Witam wszytkich ! ,chyba wszycy dobrze wiecie czemu pojawiłem sie na Friday Night SmackDown ,a jeśli nie to zaraz wam wyjaśnie.

Znalazłem sie tu po to żeby wyzwać Underatkera na walkę podczas nadchodzącej Wrestlemanii ,na odpowiedź czekam do końca dzisiejszego show.

W tym momencie rozbrzmiewa theme:

Przy dużym niezadowoleniu publiczności na rampie pojawia się Alberto Del Rio.

Del Rio: Shawn… Shawn… Shawn ,czy ty przypadkiem nie pomyliłes brandu ?

Shawn: Nie ,ale chyba ty pomyliłeś drogę ,więc przypomne ci ,do toalety przy wejściu prosto a potem w pra..

Del Rio: Chyba nie wiesz ,z kim masz doczynienia Shawn ! Nazywam się Alberrtooo Del Rrrriiioo ! I jestem najlepszym zawodnikiem w tej federacji. Pojawiłeś się tu bezprawnie ,więc mam zamiar wygonić cię z mojego ringu.

Shawn: (Z uśmiechem na twarzy) jesli tego chcesz to zapraszam ale...

W tym momencie rozbrzmiewa theme..

Del Rio: Jeszcze ciebie tu brakowało ty stary pokurczu !

Long: Bądź cicho Alberto ! HBK jest naszym gościem więc nie będzie dziś walczył ale ,Albert jeśli tak bardzo chcesz dzisiaj walczyć to twojego przeciwnika wybierze ci własnie Shawn Michaels ! . Teraz natomiast obaj udajcie się do szatni i do zobaczenia wkrótce.

Cole: Kto by się spodziewał takiej reakcji ze strony Longa ! W takim razie wiemy że dzisiejszego wieczoru Alberto del Rio zmierzy się z rywalem ,którego wybierze mu Shawn Michaels.

Mathews: Natomiast teraz czeka nas pierwszy dzisiejszy pojedynek.

Słyszymy Brooklyn ! Brooklyn ! ,a w drodze na ring już JTG.

Jego rywalem będzie Sin Cara !

Normal Match: JTG vs Sin Cara

Gong i zaczynamy. Niespodziewanie to JTG ruszył ostro do przodu prowadząc do zwarcia , Sin Cara uwalnia sie i próbuje headlocka ,jednak JTG nabija go na liny i kopniecie w brzuch Sina Cary. Następnie sam odbija sie od lin i Jumping High Kick. Cara ląduje na deskach a JTG przypina 1....2.... i luchador odpina.JTG na fali ,nie poddaje się ,podnosi Care bliżej narożnika i wykonuje DDT. Próbuje przypięcia poraz kolejny i znowu sędzia dolicza do dwóch. Były członek Cryme Time zdenerwowany ustawia Care w narożniku i dokłada Mug Shot’a ,a potem Meksykanin inkasuje jeszcze Box Cuttera. JTG przypina po raz kolejny ale znów sędzia odlicza do dwóch. JTG nie wie już co ma zrobić, chyba brakuje mu pomysłu na luchadora więc dorzuca kilka punchy i prowadzi go pod narożnik ,na który wchodzi. Jest na drugiej linie kiedy Cara wstaje i częstuje go serią ciosów w żebra po czym sam pojawia się na drugiej linie ! Niesamowite ,JTG nie ma już siły opierać się Meksykaninowi ,w tym czasie obaj już na trzeciej linie i Moonsalut Side Slam od Sina Cary ! Cara przypina 1..2..3.. i koniec pojedynku, którego zwycięzcą jest Sin Cara.

Zwycięzca: Sin Cara

Mathews: Cóż za emocjonujący pojedynek ! Micheal popatrz jeszcze raz na to co zrobił Sin Cara.

Cole: Tak ,Moonsalut Side Slam w jego wykonaniu jest niesamowity. A przed nami kolejna walka.

http://www.youtube.com/watch?v=qTTU_TwjX2M

To Wade Barrett ! Ale o dziwo z nowym theme i sam ,bez wsparcia Slatera i Gabriela. Po wejściu na ring prosi o mikrofon.

Barrett: Tak ,postanowiłem odejść od grupy The Corre i kontynuowac karierę slową. Możecie się zapytac : Dlaczego? Moja odpowiedź jest prosta ,w ten sposób ja i grupa The Corre ,którą dalej tworzą Justin Gabriel i Heath Slater poszerzamy nasze możliwosci. Ja mogę walczyć o tytuły ,które mnie interesują natomiast Justin i Heath moga bez przeszkód starać się o zdobycie pasa Tag Teamów. Moje odejście odbyło sie w dobrych nastrojach i nikt nie ma do nikogo pretensji.

Barrett odkłada mikrofon i czeka na swojego rywala.

A jego rywalem będzie “ The Masterpiece” Chris Masters !

Normal Match: Wade Barrett vs Chris Masters

Zawodnicy zataczają kółka ,w końcu Chris Masters jako pierwszy rusza do ataku i nadziewa sie na Big Boota od Baretta. Wade zbliża sie do Chrisa i inkasuje Heart Puch ,jak widać Masterpiece zrobił to tak precyzyjnie że Barrett natychmiast upadł na deski.Masters podnosi sobie Barreta i wykonuje z duża siłą Suplex.Barret nie może sie podnieść ,na co czeka The Masterpiece.Wade wstaje i otrzymuje Polish Hammer.Chris Masters pewny siebie znowu podnosi Barretta ,odbija sie od lin i szykuje Clothesline ale Wade robi unik i Bog Boot !Chris upada niedaleko narożnika co wykorzystuje Barrett ,poprawia sobie rywala i wchodzi na drugą line.Barrett już na narożniku z szyderczym uśmiechem (na co publiczność reaguje buczeniem) i Diving Elbow Drop w jego wykonaniu ! To jeszcze nie koniec ,były lider Nexus i grupy The Corre zarzuca sobie Chrisa na plecy i przygotowuje go do Wasteland ale Masters zeskakuje mu z pleców i zakłada Master Lock ! Barrett zaczyna mieć „gibkie nogi” po czym sędzia uznaje ,że jest niezdolny do walki.

Zwycięzca: Chris Masters przez Submission.

Mathews: Zobacz Cole z jaką siłą Chris zapiał ten Master Lock ,to coś niesamowitego.

Cole: Też tak sądze ale najwyższy czas na reklamy.

Reklamy

Wracamy po reklamach ,a w ringu już znajduje się obecny WHC Kane.

Kane: Jak dobrze wiecie ,na najbliższej Wrestlemanii będe bronił pasa Wagi Ciężkiej przed Edgem. W takim razie jako bezsensowny nazwałbym dzisiejszy pojedynek pomiędzy nami. Więc..

Rozbrzmiewa theme Edga

Edge: Tak Kane ,wiem co chciałeś powiedzieć. Miałeś zamiar przywołać mnie na ring i kontynuować swoją nudną gadkę. Jednak... mam dla ciebie propozycje. Skoro twierdzisz ,że pojedynek pomiędzy nami byłby „bezsensowny” ,to urozmaićmy go w bardzo ciekawy sposób. Co powiesz o Triple Threat Matchu ?

Kane: O czym ty w ogóle mówisz ?

Edge: O tym mój przyjacielu ,że dziś ,a właściwie teraz zmierzymy się w tym ringu.Ja ,ty i ..

Na rampie pojawia się Big Show i zbliża się do ringu.

Edge: ...Big Show.

Kane: Dobrze Edge ,ale zapamiętaj sobie na Wrestlemanii nic po tobie nie zostanie.

Triple Threat Match: Edge vs Big Show vs Kane

Walka zaczyna się od wymiany spojrzeń ,pierwszy do natarcia rusza Big Show ,który chciał juz na samym początku walki położyć Kane’a Clotheslinem. Big Red Monster robi unik ,odbija się od lin i trafia na potężny cios od Big Showa. Wszystkiemu nie pozostaje obojętny Edge ,który wykonuje na Największym Atlecie Świata Spear ! Kane już na nogach jednak nie atakuje on Edga lecz zabiera się za Show’a. Big Show dostaje kilka kopnięć od Kane ,a potem jeszcze leg breaker od Edga, po czym Rated Superstar zakłada Edgecator ! Big Show jednak z łatwoscią złamał dźwignię ale już czekał na niego Kane ,który całą serią punchy osłabił Big Showa. Jak widzimy na razie Edge i Kane współpracują i chcą jak najszybciej pozbyć się z ringu olbrzyma. Big Show zamroczony , Kane odwraca go w drugą stronę i kolejny spear od Edga! Big Show na deskach ale nikt go nie odlicza ,podchodzi do niego Kane i próba Chokeslamu ! Kane męczy się z Big Showem i juz prawie go podniósł kiedy po raz kolejny Edge atakuje spearem ! Tym razem Kane’a i Showa razem. Największy Atleta Świata poza ringiem ,a Kane na linach. W oczach Edga widzimy obłęd ,podchodzi do Kane i Inverted DDT ! Przypięcie 1...2... i Kane odpina.Edge kopie rywala w brzuch i zaciąga pod narożnik ,na który sam wchodzi. Jest już na trzeciej linie ale od tyłu zrzuca go Big Show ,który jest bardzo osłabiony i zmęczony co wykorzystuje Kane. Kilka Punchów i Big Show znów zamroczony.Kane wynosi go i Chokeslam ! Kane morderczo zmęczony przypina 1...2..2,9.. i Edge wszytko przerywa ,kopiąc Kane’a w głowe.Wykorzystuje to że jego rywale leżą na ringu i wchodzi na narożnik ale powoli wstaje Big Show i ..... tak ! Missile Dropkick na wstającym Big Showie. Show uderzył głową z dużą siła o ring po czym Edge wyrzuca go z ringu. Widzimy krew na twarzy Big Showa ,a na powtórce zauważamy że po akcji ,którą wykonał Edge uderzył nosem o matę ,co spowodowało krwawienie.Chyba Show już tego pojedynku nie dokończy ,bo już są przy nim służby medyczne. W ringu natomiast Edge podchodzi do Kane ,który powoli wstaje i zadaje Edgowi potężne uderzenie w brzuch ,po którym RSE upada na ring. Big Red Machine wykorzystuje to i mamy Tombstone Piledriver ! Kane przypina ale co sie dzieje ? Z trybun przy oklaskach publiczności wybiega Christian ! Kane to zauważył i podchodzi do lin. Prowadzi rozmowę z Christianem ,w czasie której Edge staje na nogi. Kiedy Capitan Charisma to zauważył ,przerwał gadkę Kanowi i wskazał na Edga przygotowanemu do Spearu. Kane odwraca się i inkasuje Speara od Edga ! 1...2..3... i zwycięzcą tego pojedynku zostaje Edge !

Zwycięzca: Edge

Mathews: Co za emocje ,wspaniały pojedynek ! Jednak to jeszcze nie wszytko dziś odbędzie się kilka walk ale zanim to nastąpi ..

Cole: ...to zobaczymy promo nadchodzącej Wrestlemanii ,na której :

Na hali rozbrzmiewa :

I ukazują sie walki które odbędą się na najbliższej WM’ce ,a są to:

1. No DQ Match o WWE Champ: John Cena vs The Rock

2. Normal Match o US Champ : The Miz(w/Alex Riley) vs Mark Henry

3. Money In The Bank : CM Punk vs R-Truth vs John Morrison vs ? vs ? vs ?

4. Royal Rumble : Skład jest już skompletowany ale nie zostanie podany.

5. Ladder & Tables Match o WHC : Kane vs Edge

6. Normal Match o IC Champ: Dolph Ziggler vs ?

7. Hell in a Cell : The Undertaker vs Shawn Michaels ?–( pod znakiem zapytania)

8. 2 vs 2 Match o Tag team Champ : Vladimir Kozlov & Santino Marella vs Nexus

Cole: A więc tak prezentuje się karta na Wrestlemanie XXVII ,która odbędzie się już w najbliższym tygodniu w „Mieście Aniołów” ,czyli Los Angeles !

Mathews: Emocji jak widac nie zabraknie ,nie brakuje ich także i dzisiaj ,zapraszmy na kolejny pojedynek !

Rozbrzmiewa theme ....

… Kofiego Kingstona , który już na rampie wsród okrzkyków z publiki : Boom ! Boom ! Boom !. Następnie pojawia się w ringu i dostaje mikrofon.

Kingston: Cześć wszytkim ! Siemacie WWE Universe !. Jestem tu po to żeby ogłosić wam ,że to ja zmierzę się z Dolphem Zigglerem na 27 Wrestlemanii o pas Interkontynentalny.

Nagle pojawia się muzyka i następujący tiantron a Kofi skupia na nim wzrok.

Przed titantronem stoi MVP w swoim kombinezonie I mikrofonem w ręce.

MVP: Siema Kofi ,wiesz że cię szanuje ,jesteś dobrym kumplem i zabawnym facetem ale biznes to biznes. Jestem tu dłużej od ciebie i też mam zamiar walczyc o pas Interkontynentalny z Dolphem Zigglerem na najbliższej Wrestlemanii.

Kingston: Dobrze MVP ,w takim razie czego oczekujesz ?

MVP: Czystego pojedynku ,ja kontra ty. Wygrany będzie miał prawo walczyć o pas z Dolphem co ty na to ?< MVP wchodzi do ringu i wyciąga ręke do Kofiego>

Kingston: Umowa stoi.

Normal Match : Kofi Kingston vs MVP

I zaczynamy walkę ,obaj na początku bez pochopnych ruchów ,bo wiedzą ,że każdy nawet najmniejszy błąd może zadecydować o wyniku tego starcia. Na poczatku Kofi Kingston zadaje rywalowi kilka low kicków jednak MVP dalej na nogach. W tym czasie MVP prowadzi do zwarcia i wpycha Mr Jamaice na liny ,od których ten się odbija. MVP próbuje clotheslinu jednak nie trafia. Kofi wykorzystuje to ,mija go ,wskakuje na liny i Flying Forearm Smash ! MVP leży na deskach ,a Kofi zakłada headlock.MVP powoli wstaje i częstuje przeciwnika serią ciosów w brzuch.Udało mu się uwolnić z duszenia i przechodzi do ofensywy.Cała seria clotheslinów, które Kingston wyraźnie odczuł.MVP biegnie do narożnika i czeka aż Kofi wstanie. Kingston powoli się pod nosi i otrzymuje od MVP Drive-By Kick! MVP przypina ale sędzia dolicza jedynie do dwóch.Tym razem on próbuje duszenia ,Kofi Kingston w tarapatach. Kofi wstaje i odbija MVP od lin ale sam za chwile dostaje Running Big Boota !Kingston bez siły co zauważył Montel Vontavious Porter. To już chyba koniec pojedynku MVP ustawia sobie Ghańczyka pod Play Of The day i wykonuje tą akcje ! Ale co się dzieje ,to jeszcze nie koniec! Bezwładny już Kingston ustawiany jest pod Playmayker i MVP wlaśnie wykonuje tę akcję. Jest przypięcie 1...2...3... i koniec pojedynku ! To własnie MVP stoczy walkę z Dolphem Zigglerem na Wrestlemanii !

Zwycięzca : MVP

Mathews : I znamy juz przeciwnika Dolpha Ziglera !

Cole : Zupełnie się tego nie spodziewałem Josh ,to był jeden z lepszych pojedynków w karierze MVP’iego.

Mathews : Mogę ci przyznać racje Michael .

Nagle rozbrzmiewa theme ...

http://www.youtube.com/watch?v=zO6mkpGwc5M&feature=related

Na rampie pojawia się Batista przy głośnym niezadowoleniu fanów.

Mathews: To Batista ! Ciekawe co ma do powiedzenia ?

Muzyka ucichła, fani dalej gwiżdżą i obrażają Animala ,który z mikrofonem czeka na ringu.

Batista: Jestem tu z bardzo ważnego powodu ,ale na poczatku. Możecie być zdziwieni : Co on tu robi ? Czego znowu chce ten wytatuowany pajac ,za jakiego mnie macie ? Otuż ,zostałem przywrócony do WWE przez nowego właściciela. Zdecydował on ,że najlepiej będzie jesli trafię do SmackDown!

Mathews: A więc Batista wraca do WWE !

Cole: W takim razie w Niebieskim Brandzie zrobi się bardzo ciekawie.

Batista: Więc skoro już trafiłem na SD! To załatwie swoje stare nie dokończone sprawy ,a własciwie jeden „mały” problem. Słyszałem za kulisami że w walce Money In the Bank ma walczyć Rey Mysterio.W takim razie mam zamiar wybić mu to z głowy ,ponieważ uzyskałem zgodę od Thedd’iego Longa na pojedynek o miejsce w Money In The Bank z Reyem Mysterio ! Rey wszyscy doskonale wiedzą ,że tu dzisiaj jesteś ,więc zapraszam na ring.

Nie musimy długo czekać ,bo na arenie rozbrzmiewa ...

….Booyaka !....Boyaka !.... Rey Mysterio w drodze na ring ,w którym już pojawił sie sędzia.Rey zdejmuje swoją „koszulkę” i jest gotowy do walki.

Normal Match: Batista vs Rey Mysterio

Nie zdążył zabić gong a przy Rey’u już znalazł się Batista,który zaatakował go serią chopów.Nastepnie złapał Reya i rzucił nim o matę,to jeszcze bardziej pobudziło Animala do walki. Złapal rywala i wykonał Irish Whip, Mysterio w narożniku ale Dave nie daje za wygraną i atakuje go clotheslinem w narożniku. Batista przenosi sobie Reya na środek ringu i ustawia pod Batista Bomb ! Ale Rey kontruje i Hurricanrana ! Obaj zawodnicy okropnie wyczerpani, Batista wisi na linach ,natomiast Mysterio leży na macie. Pierwszy wstaje Rey ,który zauważył dogodną pozycję na 619 ! Bierze rozbieg jednak Batista wszytko sobie zaplanował i zrobił unik ! Mysterio na ringu dostaje kopnięcie w brzuch od Batisty ,a potem inkasuje Spine Buster ! Batista przypina 1...2.. i sędzia przerywa liczenie ,bo w tym momencie Rey dotyka nogą liny. The Animal zdenerwowany wpada w szał ,seria kopnięć na leżącym Meksykaninie. Tym razem znowu próbuje Batista Bomb ale Rey znowu kontruje na Hurricanrane ! Niesamowite ! Batista na linach ,a Rey ostatnimi siłami wykonuje 619 i jest już przygotowany do Droppin ‘Da Dime .Batista wstaje,a Rey Mysterio wyskakuje z trzeciej liny ! Ale co robi Batista ! Łapie w powietrzu Reya i wykonuje Spine Buster ! The Animal przypina 1...2..3.. i Dave zabiera miejsce Reya w pojedynku Money In The Bank !

Zwycięzca: Batista

Przerwa reklamowa

Po przerwie widzimy na ringu Shawna Michaelsa z mikrofonem

Michaels: Gala powoli się zbliża sie ku końcowi ,a ja nie poznałem jeszcze odpowiedzi na moje pytanie. Ale zostawmy to na bok ,moim zadaniem było wybrać Albertowi del Rio rywala i tak też zrobilem. Pewnie jesteście ciekawi kogo wybrałem , jeszcze raz ,nie słysze ,czy chcecie poznać mój wybór ?< jeszcze głosniejsze YES!>. W takim razie przed wami dzisiejszy rywal Alberta Del Rio !

W hali rozbrzmiewa ta muzyka a w drodze na ring jest .......

http://www.youtube.com/watch?v=6hVfC-fvDSQ&feature=related

… nie kto inny jak Cody Rhodes !

Nie trzeba długo czekać ,w ringu pojawia się Ricardo Rodriguez i słyszymy muzykę....

http://www.youtube.com/watch?v=s49EiisQasE&feature=related

……….Arystokraty ,który wjeżdża na arene swoim samochodem ,a HBK zasiada do stołu komentatorskiego.

Normal Match: Alberto Del Rio vs Cody Rhodes

Do ataku jako pierwszy ruszył Del Rio ,zmotywowany chęcią pokazania swoich możliwości Shawnowi oraz udowodnienie ,że to on jest tu najlepszy.Zadał on kilka kopnięć Rhodesowi który ustał na nogach dzięki linom. Arystokrata przechodzi na zewnetrzną część ringu ,łapie sie liny i zadaje Cod’iemu Step-up Enzuigiri ! Rhodes na deskach i wykorzystuje to Alberto który dokłada Double Knee Armbreaker ,próba pinu 1...2... i Cody odpina.Alberto znowu zadaje kilka kopnięć i efektowny German w jego wykonaniu i przechodzi z niego do pinu.1..2.. i znowu rywal odpina.Obaj wstają ,Del Rio próbuje dropkicka ale Cody Robi unik ,kilka punchy na Del Rio i Silver Spoon DDT ! Del Rio zamroczony wstaje ,a Cody szykuje się do Cross Rhodes ! Ale co się stało nagle na arenie zgsało światło i słyszymy muzykę:

http://www.youtube.com/watch?v=PIYJ00ipitY

Z narożników wydobywają sie strumienie ognia ,a w środek ringu trafia piorun ! Shawn Michaels wstaje z miejsca ale nie rusza się. Nagle światło powraca ,a na srodku ringu (w miejscu ,w które trafił piorun) stoi Dead Man ! Cody Rhodes i Alberto Del Rio leżą nie przytomni w narożnikach.W tym momencie świało gaśnie po raz kolejny ,a ring zostaje podświetlony na niebiesko.Undertaker bierze mikrofon do ręki ,wskazuje palcem na Shawna i wypowiada słowo : „Yes”. Następnie światło znowu zgasło całkowicie ,a gdy wszytko wróciło do normy ,Deadmana nie było już w ringu.W tym czasie sędzia stwierdził ,że Alberto Del Rio jak i Cody Rhodes nie są zdolni do walki i zakończył pojedynek.

Zwycięzca: Nobody won this contest.

Mathews: A więc walka pomiędzy Shawnem Michealsem ,a Undertakerem stała się faktem .

Cole: Tak Josh ,ciekawe czy w końcu ktoś zdoła przerwać serię 18 zwycięstw Undertakera na Wrestlemanii ?

Mathews: Nie jestem w stanie odpowiedzieć ci na to pytanie Micheal ale poznasz ją już za tydzień.

Na titantronie pojawia sie wideo a w hali słychać to theme...

….. to SJ prezes WWE w drodze na ring

SJ: Witam wszystkich fanów WWE ! ,jak wiecie za tydzień Wrestlemania i to już 27. Ale jeszcze nie wszytkie miejsca zostały obsadzone ,teraz więc,ogłoszę osoby ,które zapełnią brakującą listę. Dolph Ziggler zmierzy się z MVP ,który dzisaj pokonał Kofiego Kingstona. W sześcioosobowym Money In The Bank obok znanych nam już z RAW: CM Punka,R-Trutha i Johna Morrisona wystapią takie gwiazdy SmackDown jak: Batista,który wygrał swój pojedynek z Reyem Mysterio. Sin Cara oraz Capitan Charisma ,czyli Christian ! Potwierdzony został także pojedynek pomiędzy Shawnem Michaelsem a Undertakerem ale dorzucę tutaj swoje trzy grosze . Będzio to pojedynek w klatce ,czyli Hell..In..A...Cel..

SJ:Przyszedł czas na Wrestlemanię ale po niej przyjdzie czas na zmiany. . Po pierwsze zakończymy program NXT oraz zamkniemy federację FCW. Ale za to powróci stare dobre ECW ! To właśnie tam trafią zawodnicy z FCW oraz uczestnicy NXT.Oficjalnie powrócą też trzy pasy. ECW Chapmion,Cruserweight Championship i Hardcore Champion ! Pojawią się nowe pasy, więc będzie o co walczyć.Kolejna informacja jaką chce się z wami podzielić ,będzie to wycofanie pasa Div i zwolnienie części z nich. Te ,które pozostaną będą przeprowadzać wywiady na BS .A będą to ,na:

RAW: Eve Torres i Maryse !

SmackDown: Kelly Kelly i Melina

ECW: Layla i AJ

SJ: To już koniec na dziś i do zobaczenia na Wrestlemanii !

Na koniec rozbrzmiewa theme Wrestlemanii ...

I możemy zobaczyć karte na zbliżająca się najwazniejszą galę roku.

1. No DQ Match o WWE Champ: John Cena vs The Rock

2. Normal Match o US Champ : The Miz(w/Alex Riley) vs Mark Henry

3. Money In The Bank : CM Punk vs R-Truth vs John Morrison Sin Cara vs Batista vs Christian

4. Royal Rumble : Skład jest już skompletowany ale nie zostanie podany.

5. Ladder & Tables Match o WHC : Kane vs Edge

6. Normal Match o IC Champ: Dolph Ziggler vs MVP

7. Hell in a Cell : The Undertaker vs Shawn Michaels

8. 2 vs 2 Match o Tag team Champ : Vladimir Kozlov & Santino Marella vs Nexus

NEWSY

:arrow: # Dziennikarze zainteresowani Wrestlemanią próbowali się czegokolwiek dowiedzieć o „Szokujacej Wiadomości”. Kiedy zapytany o nią został Ricky Steamboat ,stwierdził ,że o niczym nie wie.Natomiast gdy zapytano samego prezesa ,o to czy coś takiego istnieje odpowiedział : Nie potwierdzam ,ani nie zaprzeczam” i z tajemniczym uśmiechem poszedł do swojego biura.

:arrow: # ECW według właściciela WWE ma być rosterem „rotacyjnym” ,znaczenie tego stwierdzenia nie jest jednak nigdzie podane.

:arrow: # Na oficjalnej stronie WWE napisano ,że znany jest już Generlany Menadżer tego brandu ale jego postać zostanie ujawniona na jego pierwszej gali.

:arrow: #Po rozpadzie TNA kilku tamtejszych zawodników jest bliskich podpisania kontraktów z World Wrestling Entertaimenment ,umowy mają być podpisane jeszcze przed Wrestlemanią lub Draftem.

No,teraz widzę wielką poprawę.Walk jest dużo więcej i sam musisz przyznać,że lepiej to wygląda.Poziom Backstage'u jest moim zdaniem odpowiedni i widać,że skupiasz się głównie właśnie na nim.Jak juz mówiłem-wielka poprawa,jest BS i jest to,na co najbardziej zwracam uwagę,czyli walki.Moja ocena to 4/6 w ocenie szkolnej.Jeszcze trochę i naprawdę,będzie wręcz fantastycznie.Mam nadzieję,że mi się odwdzięczysz komentarzem pod moim diary :D,serdecznie zapraszam do WCWF.

Diary zapowiada się ciekawie. W przeciwieństwie do Pinio nie przeszkadza mi, że rozpocząłeś tydzień przed WM. Rozpad TNA? Kilku zawodników z fedki Dixie mogłoby zagościć w WWE. Ucieszyłbym się gdyby jednym z nich był Scott Steiner. No i czekam na tą szokującą wiadomość. Ogólnie backstage i walki dobrze rozpisane. 4+/6. Zapraszam do mnie.

10244105464ed23faa1aa33.jpg

Od razu widać poprawę. Promocja WrestleManii na SmackDown była świetna. W dobrym stylu udało Ci się wybrnąć w kwestii rozwinięcia karty na galę. Po WM'ce zanosi się na wiele zmian a więc będzie ciekawie. Ciekawi mnie kogo weźmiesz z "historycznego" już TNA :D Proponuję nie brać zbyt dużo żeby nie robić tutaj drugiego TNA. Ale kilka nowych twarzy nie zaszkodzi. Jest lepiej niż poprzednio. Zrobiłeś postęp w przeciągu jednego odcinka a więc zanosi się na świetne diary. Powodzenia w dalszej pracy i zapraszam do siebie[FATAL 4 WAY PPV]. Pozdro.

WWE by Pinio 2k17

KNEES 2 FACES

• Reputacja:   1

Bardzo dobry odcinek, poprawa jest bardzo widoczna. Walki, dialogi bardzo miłe dla oka, nic się nie zlewa i jest bardzo dobrze.

Karta na wrestlemanie jest również bardzo ciekawa, no pomijając walkę o pasy Tag Teamowe, ale to nie szkodzi.Ładnie wybrnąłeś z sytuacji, gdzie zaczełeś pisać tuż przed samą Wrestleamanią, ale kto jest zwycięzcą Royal Rumble meczu czy jest to Kane czy Edge bo podejrzewam, że walka o WWE Championship ma tak samo jak w prawdziwym WWE.

Jest bardzo ciekawe :D

Zapraszam do mnie od wczoraj widnieje odcinek RAW po jutrze Smackdown :)

http://imageshack.us/photo/my-images/29/logowm274.jpg/

Wrestlemania XXVII

Możemy podziwiać pokaz pirotechniczny ,rozbrzmiewa też Written In The Stras ,czyli oficjalne theme Wrestlemanii ! Głos zabierają komentatorzy ,czyli Michael Cole,Jerry Lawler i gość specjalny ,którym jest Jim Ross!

Cole: Witamy wszytkich serdecznie. Mamy dziś trzeci kwietnia ,a więc przyszedł czas an najważniejszą galę w roku ,czyli WrestleManię !

Lawler: Tak Cole ,byłem już świadkiem wielu takich imprez jednak czuję ,że ta będzie szczególnie wyjatkowa.

Ross: Zgodze się z tobą Jerry ,najbardziej ciekawi mnie ta szokująca wiadomość ,o której rozmawiają dzisiaj wszscy fani wrestlingu.

Cole: W takim razie przypomnimy walki ,które zostana dzisiaj stoczone !

Na telebimie pojawiają się walki dzisiejszego wieczoru :

1. Normal Match o pas IC : Dolph Ziggler vs MVP

2. 30 Man Royal Rumble

3. Normal Match o pas US: The Miz vs Mark Henry

4. Money In The Bank : CM Punk vs R-Truth vs John Morrison vs Sin Cara vs Batista vs Christian

5. 2 vs 2 Match o pasy Tag Team : Santino Marella & Vladimir Kozlov vs Nexus

6. Ladders & Tables Match o pas WHC : Kane vs Edge

7. Hell In a Cell :The Undertaker vs Shawn Michaels

8. No DQ Match o pas WWE : John Cena vs The Rock

Ross: Walki zostały przedstawione od razu w kolejności ,w jakiej się odbedą.

Lawler: Tak ,nie pozostało nam już nic innego jak rozpocząć dzisejszy wieczór w Los Angeles !

Cole: Oczywiście ,więc przed nami walka o pas Interkontynentalny !

W hali słyszymy theme Dolpha Zigglera ,który razem z Vickie Guerrero pojawia się na rampie.

Stanford: W drodze na ring ,urodzony w Cleveland w Ohaio. Mający 183 cm wzrostu i ważący 101 kg.Posiadacz pasa Interkontynentalnego Dolp Ziggler !

Nastepnie słyszymy theme MVP.

Stanford: Jego rywalem będzie mieżący 190 cm wzrostu i ważący 114 kg. Pochądzący z Miami ,Florida. MVP !

1. Normal Match o pas IC: Dolph Ziggler vs MVP

I zaczęliśmy. MVP jak i Mr. Perfection zaczynają bardzo ostrożnie. Krążą wokół siebie i prowadzą do klinczu ,po czym przerywają go. Rywale wymieniają między sobą groźne spojrzenia i po raz drugi próbują klinczu. Więcej siły ma MVP ,który zdobywa przewagę nad rywalem. Jednak Ziggler daje się powalić i dwoma nogami wyrzuca MVP'iego w powietrze. Podchodzi do niego i zadaje mu kilka ciosów w brzuch ,potem nabija go na liny i Shoulder Block w jego wykonaniu. Ziggler przypina ale tylko do jednego dolicza sędzia. Obaj wstają ,a Dolph poróbuje założyc headlocka. MVP skontrował to ,wykręca rękę Dolpha i kopie go w brzuch. Ziggler na deskach. MVP zakłada headlock. Dolph zaczyna tracic siły ,co zauważa MVP ,który zaciska dzwignię jeszcze mocniej. Ziggler jednak wstał i dosięgnął reką liny ,MVP zdenerwowany złapał Dolpha za włosy i rzucił jego głową o ring. Podnosi Zigglera ,odbija sie od lin i clothesline ! MVP przypina 1...2 i Dolph odpina. MVP spogląda na widownię ,a ta nagradza go dopingiem. Vickie natomiast wydziera się na sędziego ,który podszedł w jej kierunku. Wykorzystał to MVP i całą serią punchy poczęstował Zigglera ,który bezwładnie upada na matę. MVP podbiega do naroznika i czeka ,aż Dolph sie podniesie. Tak! Sygnalizuje Drive- By Kick !Dolph powoli sie podnosi ,a MVP bierze rozbieg i.... Nie trafia ! Dolph wyczuł ,że coś sie szykuje i złapał MVP'iego za nogę. A potem atakuje go Enzuigiri ! MVP na deskach i Dolph zakłada headlock. kiedy zauważa ,że MVP zaczyna wstawać nabija go na liny i Shoulder Jaw Breaker ! Ziggler przypina 1...2.. i MVP odpina ! Dolph kopie leżącego rywala w brzuch i zaciąga bliżej narożnika. Tam dokłada jeszcze kilka punchy i kopnięć ,po których przeciwnik pada na matę. Dolph wchodzi na narożnik i szykuje do Diving Leg Dropu ! Zeskakuje ,a MVP unika ! Vickie poddenerwowana ,bo jej chłopak wyraźnie odczuł tą źle wykonaną akcję. Wstaje i inkasuje Drive -By Kick ! MVP odlicza 1...2.. i 2 count ! Było już bardzo blisko. MVP na fali ,za co publicznośc nagradza go brawami. MVP sygnalizuje Ballin Elbow ! Odbija sie od lin ,udaje rzut do kosza i mamy Ballin Elbow ! To jeszcze nie koniec ! MVP ustawia Zigglera pod Playmakera ale on ucieka ,zachodzi go od tyłu i Zig Zag ! 1...2.. i odpina MVP ! Ziggler nabuzowany ,co publiczność kwituje głośnym buczeniem. Ziggler szykuje się pod Blonde Ambition i MVP unika ! Dolph szybko wstaje i inkasuje serię clotheslinów ! MVP wie co robić wynosi Zigglera i Playmaker ! 1..2..3.. i MVP nowym mistrzem Interkontynentalnym !

Zwycięzca: MVP

Ross: A więc pas Interkontynentalny zmienił właściciela !

Cole: Tak Jim ale nie jestem pewien czy MVP na niego zasłużył.

Lawler: Co ty opowiadasz Cole ?! Wygrał walke i miał przewage przez większą część pojedynku.

Ross: Zgodze się z Lawlerem ,popatrzcie (na titantronie pojawiają się skróty walki) na akcje które wykonał MVP !

Cole: Dobrze Jim ,nie zachwycaj sie już nimi jak małe dziecko nową zabwaką. Czas na Trzydziesto osobowe Royal Rumble, którego zwycięzca będzie miał prawo walczyc o wybrany przez siebie pas !

2. Raport z Royal Rumble: Pierwsi na ringu pojawili się Orton z Chrisem Jericho. Jednak nie pokazali nic specjalnego. Pierwszy wyeliminowany został Goldust przez Big Showa i Finlay'a. Ciekawiej zrobiło sie kiedy jako 10 zawodnik pojawił się Ezekiel Jackson. Zdemolował on jak burza rywali i wyrzucił z ringu m.in. Mika Knoxa,Kofiego Kingstona,Masona Ryana czy Alberta Del Rio. Potem kolejno pojawili się Gabriel,Slater i Barrett ,którzy postawili na pracę zespołowa eliminując rywali. Jednak największą przeszkodą był Big Show. Po 36 minutach na ringu pozostali :Big Show,Ezekiel Jackson,Swagger,Masters,Gabriel,Slater i Barrett. The Corre i Barrett pomogli osłabić Ezekielowi Big showa ,który opierał sie już na linach. Za nogi złapał go Zeke i Barrett i udało im się wyrzucić olbrzyma z ringu. Jackson jednak sam tylko ,dzięki pomocy lin utrzymał się w kwadratowym pierścieniu. Zauwazyli to Slater z gabrielem ,którzy Double Clotheslinem wyrzucili go z ringu. Po jego drugiej stronie okładali się Swagger z Mastersem ,którzy zapomnieli o The Corre i ich byłem liderze. Byli "Rookies" wykorzystali to i Slater z Barrettem wyrzucił ich z ringu. Nagle w ringu zapanował spokój ,a Barrett zauważył ,że Slater ,ani jego kolega nie mają zamiaru ulgowo go potraktować. Zanim zdążył cokolwiek zrobić otrzymał Dropkick od Gabriela ,a potem swój finisher (czyli Sweetness) wykonał na nim Slater. Potem członkowie The Corre podnieśli Wade'a i przerzucili go nad trzecią liną . Czyżby w tym roku (i chyba po raz pierwszy raz w historii) zwycięzcą walki na Royal Rumble zostały dwie osoby ? Widać ,że chca tego Slater i Gbariel po czym słyszymy theme .....

.... właściciela federacji SJ'a !

SJ: Heath ,Justin. Czy na pewno chcecie obaj wykorzystać realizację tego zwycięstwa ?

SJ: W takim razie ,po raz pierwszy raz w historii tej federacji. Zwycięzcami Royal Rumble zostaje Tag Team The Corre !

SJ: Do zobaczenia ,ponieważ jeszcze dzis pojawie sie na tym ringu.< SJ z usmiechem znika z rampy>

Cole: Coś nieprawdopodobnego ! The Corre zwycięzcami Royal Rumble !

Ross: Zupełnie sie tego nie spodziewałem i tym razem ,chyba zreszte jedynym zgodze się z tobą Michael.

Lawler: Również musze się z wami zgodzić ,a teraz zapraszamy na chwile przerwy !

Reklamy

Jestesmy na zapleczu a tam Matt Striker i jego gość The Rock !

Striker: Witaj Rock ,co skusiło cie do powrotu na stare śmieci ?

Rock: Ta atmosfera,moi fani oraz zmiany ,które sie szykują.

Striker: Wracasz po kilkuletniej przerwie i od razu walczysz o pas WWE. Czy jestes w dobrej formie fizycznej ?

Rock: Matt , przecierz gdybym nie był gotowy nawet nie podjąłbym sie tej walki.

Striker: Co sądzisz o swoim rywalu Cenie ?

Rock: Dla mnei to zwykły showman , kiedys myslałem ,że będzie gwiazdą ale nią nie jest. I prosto w twarz mógłbym mu powiedzieć ,że .. < w tym czasie John Cena wtrąca się Dwaynowi w słowo>

Cena: Że co ?

Rock: O Cena. Wiesz o czym ? Że dziś na własnej skórze ,poczujesz co zgotował dla ciebie The Rock !

Cole: Zrobiło sie bardzo ciekawie ,prawda Jim ?

Ross: Tak Micheal ,ta sytuacja dodała kolorytu starciu wieczrou ,a na dodatego będzie to mecz bez dyskwalifikacji !

Lawler: Przepraszam ,że musze wam przerwać ale już czas na trzecią dzisiejszą walkę. A zmierzą się w niej The Miz i Mark Henry !

Ross: Przypomnijmy ,że jest to pojedynek o pas Stanów Zjednoczonych .

Rozbrzmiewa theme Miza ,a wraz z nim pojawia się Alex Riley.

Stanford: Do ringu zmierza urodzony w Parma ,Ohio. Mierzący 185 cm wzrostu i ważący 105 kg. Mistrz Stanów Zjednoczonych - The Miz !

Tym razem słyszymy muzykę World Strongest Mana.

Stanford: Jego rywalem będzie pochodzący z Silsbee w Teksasie. Mający 185 cm wzrostu i ważący 190 kg Mark Henry !

3. Normal Match o pas Stanów Zjednoczonych: The Miz(/w Alex Riley) vs Mark Henry

Rozbrzmiał gong ,który oznajmna rozpoczęcie walki. The Miz przerażony natomias Mark Henry kwituje to swoim uśmieszkiem. Pierwszy rusza Henry ale The Miz wykorzystuje szybkośc i ucieka przed nim na drugi koniec ringu. Fani reagują na to zachowanie głośnym buczeniem. Jednak Henry wszystko sobie przemyślał i zagnał Miza do narożnika. Tam był już bezbronny.Kilka chopów i Miz osuwa się w dół narożnika.Henry wynosi go do postawy pionowej i potężny liść w klatkę piersiową Miza. Po tym ciosie Miz znowu osunął ,a Mark udał sie do naprzeciw leżącego narożnika. Tak ! Henry szykuje się do Body Avalanche ! Bierze rozbieg ale Miz ucieka ,a World Strogest Man wbija się w narożnik ! Miz jeszcze obolały ,ale odpowiada Markowi serią chopów. Henry w narożniku i Miz wykonuje Swinging corner clothesline ! Miz przypina 1... i odlatuje na dobre 2 metry po odpięciu Henre'go. Miz wstaje jednak szybciej niz jego rywal i cała seria kopnięć chce go zmusić do upadku.Publicznośc dopinguje Henrego ,na co Miz wogóle nie reaguje.Pozwala wstać Henremu i ustawia pod Mizard Of Oz ! Tak udaje mu sie wykonac ta akcje i przypięcie 1...2... i Mark odpina. Miz zdenerwowwany ,pod wpływem emocji cała seria punchy ,którą musiał przerwać sędzia grożąc

Mizowi dyskwalifikacją. Na zewnętrznej stronie ringu pojawia się Riley i natychmiast podbiega do niego sędzia.Wykorzystuje to Miz ,który wyciaga zza ringu krzesło i uderza nim o głowe przeciwnika ! Publicznośc buczy ale Riley wciąż "dokucza" sędziemu i odwraca jego uwagę.Kiedy sędzia zorientował się ,że coś się dzieje Miz już wszystko posprzatał o krzesle nie było najmniejszego śladu. Miz od razu przypina 1...2... i 2 count ! Mark Henry odpina ! Miz odbija sie od lin i chciał "poczęstować" rywala kopnięciem w głowę ale Henry szybko sie wyprostował ,złapał za nogę Miza i z duża siłą odepchnął go. Miz odbił się od lin i clothesline od Henrego. Przypina 1...2... ale Riley napina line i podaje ją Mizowi do ręki ! Sędzia przerywa odliczanie i nie zauważył pomocy Rileya ! Henry jest rozwścieczony i wychodzi za ring po Rileya ,który uciekł właśnie do ringu. Miz już na nogach ,jednak Henry zajęty jest Rileyem. Mark wbiega do ringu i próbuje Clotheslinu jednak Riley robi unik ,a Mark wpada na sędziego ! Sędzia znokautowany a Miz i Riley atakują nawzajem Henrego. Mark leży na macie i Miz już ma go przypinać ,kiedy za rekę złapał go Riley i zaczął mu coś tłumaczyć.Chyba doszło pomiędzy nimi do kłótni ! Miz chciał go zatakować ale Riley zrobił unik i sam atakuje go serią chopów. Publicznośc dopinguje Alexa ! Miz zamroczony i Riley wykonuje DDT ! Nastepnie poduswa Miz blisko Marka Henrego i kładzie na nim jego ręke. Sam ucieka z ringu a do siebie dochodzi sędzia. Zuważa ręke World Strongest Mana na Mizie i odlicza 1...2...3.. Mark Hnery nowym posiadaczem pasa US ! Po tym wszytkim Mark wstaje i nie wie co się dzieje ,otrzymuje pas i cieszy się ze zwycięstwa, Miz również wstaje rozwścieczony i spogląda na Rileya ,który ogląda całą sytuację z pod Titantronu.Henry domyślił sie co się stało i ze swoim uśmiechem opuścił ring.

Zwycięzca: Mark Henry

Backstage ,Tod Grisham zatrzymuje idących w jego stronę Gabriela i Slatera.

Grisham: Ej chłopcy mielibyścię chwilkę na wywiad ?

Gabriel: Nie ma sprawy Ted.

Grisham: Po raz pierwszy raz w historii dwie osoby wygrały Royal Rumble ! Jak się z tym czujecie ?

Slater: Narnormalniej w świecie ,po prostu chcemu ja razem wykorzystać jako The Corre ,a naszym celem będzie zdobycie pasa tag teamów.

Grisham: Z pewnoscią interesuje was wynik walki pomiędzy Marela & Kozlovem ,a Nexusem.Jak myślicie ,kto dziś opuści halę z pasami ?

Gabriel: Myslę ,że ...

Grisham: Panowie ,poczekajcie !

Cole: Już trzy walki za nami !

Ross: Ale jeszcze pięc przed nami !

Lawler: Podążając waszymi "wyliczeniami" ,to zaraz liczba walk skróci się nam do czterech ,ponieważ juz za chwilę Money In The Bank ! A osoba ,która zdejmie walizkę otrzyma kontrakt ,dzięki któremu bedzie mógła walczyć o najważniejszy pas w swiom brandzie.

Ross: Dobrze mówisz Jerry ,jednak trzeba pamietać ,że szczęśliwiec ,który wygra ,będzie miał dokładnie rok czasu na jej zrealizowanie.

Cole: A teraz czas na reklamy !

Reklamy ,promo WrestleManii oraz najciekawsze akcje odbytych już pojedynków z podanymi wynikami.

W ringu już wszycy zawodnicy walczacy w Money In The Bank ,a sędzia rzpoczyna pojedynek.

4. Money In The Bank : CM Punk vs R-Truth vs John Morrison vs Batista vs Sin Cara vs Christian

Walka rozpoczęta ! Batista od razu powala spearem Sina Care ,dokłada kilka punchy i wyrzuca go z ringu ! To samo próbuje zrobić z Christianem ale ten robi unik i Batista wpada w narożnik. Tym czasem CM punk razem z R-Truthem atakuja Johna Morrisona. Na ring wraca Sin Cara razem z drabiną,którą ustawia pod walizką. Jest już w połowie drogi ,kiedy drabinę przewraca Truth ! Sin Cara wypada z ringu ,a drabina trafia w głowę Christiana ,który toczył walkę z Batistą. Animal opuscił ring i udał się po kilka krzeseł ,z którymi wrócił. Wrzucił je do ringu i nadział się na dropkick od Morrisona. Wtedy zawodnicy podzielili się jakby an trzey pary: Batista walczył z Morrisonem ,R-Truth z Sinem Carą ,a CM Punk z Christianem. Podczas gdy reszta rywali ograniczała sie do zwykłych punchy ,head locków ,serii kopnięc oraz zwarć to Batista i Morrison walczyli bardzo efektownie. Batista wbił rywala do narożnika ,łapie się lin i seria spearów. Nastepnie robi sobie dystans i próbuje wykonac spear z rozbiegu. Batista rozpędzony nadziewa się na dropkick od Morrisona,który wykonał przy pomocy lin. W tym samym czasie ,Truth niespodziewanie przegrywał z Sinem Carą i stał tylko dzięki pomocy lin. Sin Cara chce wykonać Hurricanrane ale Truth schylił się i luchador znów poza ringiem. Truth zauwazył ,że wszycy są zajęci ,więc rozstawia drabinę i zmierza po walizkę. To samo robi Morrison ,który poradził sobie z Batistą. R-Truth ma już walizkę na wyciagnięcie ręki ,kiedy z na przeciwnej strony drabiny atakuje go Morrison ! Wymiana ciosów pomiędzy dwoma zawodnikami ,z której lepiej wychodzi Truth. Widzi ,że tym razem nie uda mu się zdobyć walizki ,bo już nanogach Batista więc wykonuje on suplex z drabiny ,zrzucając tym samym Johna. Morrison w złym stanie ,ponieważ spadł na krzesła ,które wczesniej do ringu wrzucił Dave. W tym czasie Batista już w drodze na "górę" kiedy dropkickiem z drabiny zrzuca go Cara ! Cm Punk dalej walczy z Christianemjednak przeważa ten drugi. Zadaje on Punkowi kilka ciosów w brzuch i głowę ,po czym wykonuje Killswitch i wyrzuca go poza ring !

Na drabinie w tym czasie Sin Cara i Batista. Cara był szybszy i zdązył już złapac walizki jednak jednym potężnym uderzeniem z drabiny zrzuca go The Animal.W tym czasie R-Truth ustawił dwa stoły ,jeden na drugim poza ringiem ,a nastepne dwa przyniósł ze sobą. Zauważył to Christian ,który wywrócił drabinę z Batistą ,a ten upadł prosto an stoły rozłozone za ringiem przez Trutha ! R-Truth już w ringu i inkasuje spear od Christiana ! Capitan Charisma już miał rozkładać drabinę ,kiedy od tyłu dropkickiem zatakował go Morrison ! Shaman Of Sex już przy narożniku i szykuje się na Starship Pain jednak złapal go tam Sin Cara ! Zadał mu kilka mocnych kopnięć i wciągnał na narożnik. Obaj na trzeciej linie i Moonsault Side Slam ! Cara wstaje i próbuje podnieść drabine ale natychmiast podbiega do niego CM Punk i zakłada headlock ,wszytko zauwazył Christian ,który spearem powalił dwóch rywali do tego Sin Cara i podnoszący się Morrison dostali po Killswichu ! Christian ustwawia już drabinę lecz wstaje R-Truth i chce zaatakować go clotheslinem jednak Christan zauważył to zrobił unik ,a Truth wpadł na drabinę ! Christian dokłada do tego jeszcze jeden Killswicht i wszyscy jego rywale na deskach ,oprócz Batisty ,który jeszcze leży poza ringiem. Capitan Charisma rozkłada drabinę i wchodzi na nią bardzo wolno.Widać ,że jest już bardzo zmęczony ,ale publicznośc dopinguje go z całej siły.Tak ,Christian juz na szczycie ! Teraz zostaje mu już tylko zdjąć walizkę ale na dole wstaje CM Punk ,który również jest na drabinie ! Mineło kilka sekund ,a Punk już jest na samej górze oko w oko z Christianem ! Obaj nie atakują siebie ale patrza na dół ,bo do ringu wraca wściekły Batista ,który zaatakował drabinę spearaem ! To coś niesamowitego ! Punk i Christian widząc rozjuszonego zwierzaka złapali razem walizkę i wiszą trzymając się jej. Batista leży obok drabiny ale nie ma siły wstać ale robi to Truth i Cara którzy też nie wiedza co robić ! W powietrzu trwa jednak walka ! Pomimo tego ,że obaj mają zajęte ręce to starają się kopać ! Niesamowite nagle pod ciężarem hak trzymający walizke zerwał się i obaj zawodnicy spadli trzymając ją w rekach ! Sędzia uznaje ,że zwycięzcami są Punk i Christian !

Zwycięzcy: CM Punk i Christian

Cole: Nieprawdopodobne ! Jak to się mogło wydarzyć !

Ross: Tym samym prawo do walki o najważniejsze pasy swoich brandów posiądą obaj !

Lawler: Uffff. Już od dawna nie widziałem tak emocjonującego starcia.A teraz starcie Tag Teamów !

Na rampie przy muzyce Snatino Marelli pojawia się on i jego partner Tag Teamowy Vladimir Kozlov.

http://www.youtube.com/watch?v=yBIeJWujtkk

A w drodze na ring McGuillicuty i Husky Hurris przy themie Nexusa

http://www.youtube.com/watch?v=eiAIFueQixo

5. 2 vs 2 match o pasy Tag Team : Santino Marella & Vladimi Kozlov vs Nexus

W ringu zostają Kozlov i Hurris. Po gongu od razu do siebie dopadają i prowadzą do kilnczu ,z którego lepiej wyszedł Rosjanin. Nabił on Hurrisa na liny i zaatakował go Big Bootem. Kozlov przypina 1...2. i Husky odpina. Vladimir szybko wstaje i częstuje rywala całą serią punchy. Potem wykounje Irish Whip na "Rookiem" ,we własnym narożniku. tam dokłada jeszcze kilka kopnięć i zmienia się z Santino. Marella dokłada kilka punchy i próbuje odliczać ,1..2.. i Husky odpina. Marella przygotowuje sie do Cobry ale Hurris powala go clotheslinem ! Niesamowite ,jak szybko podniósł cały swój ciężar. Złapał on Marellę i Scoop Slam . Potem seria kopnięć na Włochu i zaciaga go pod swój narożnik i zmienia się z McGuillicutym. Michael złapał Santino ,a Husky bierze rozbieg i clothesline ! Marella niemiłosiernie obijany ,jednak fani go dopingują. Michael próbuje pinu 1...2.. i Santino odpina. McGuillicuty chciał go sobie podnieść ,ale Marella odpowiada serią punchy. Michael zamroczony i Marella szykuje się do Cobry i ...... mamy Cobre ! Marella przypina 1...2... i trz...a jednak nie ! Husky przerywa pin ale w ringu pojawia sie także Kozlov ,którego sędzia wygania do narożnika. W czasie gdy Vladimir kłóci się z sedzią Husky i McGuillicuty obaj atakują Marellę ,na zmianę wykonując na nim Scoop Slamy. Kozlov ,widząc to nie wytrzymał i popchnął sędziego ,a sam ruszył na rywali ! Cała seria clotheslinów na Huskym i Michaelu ,a potem kilka Scoop Slamów. Sedzia wystraszony w końcu interweniował i wyprosił Kozlova z ringu ,który wczesniej wyrzucił z niego Huskiego Hurrisa. Vladimir opuszcza ring ,a Santino przypina rywala. Ale co się dzieje ! Z widowni z krzesłami wpadają Justin Gabriel i Heath Slater ! Atakuja nimi Kozlova ale sędzia tego nie widzi bo Santino przypina 1...2...3 i Kozlov z Marellą są zwycięzcami. Dopiero teraz sędzia zuważa dwóch intruzów i zwijającego się z bólu Kozlova. Wchodzą do ringu i mówią ,że chca walki o pasy ,poprzez realizacje wygranej w Royal Rumble ! Sędzia zgadza się i rozpoczyna pojedynek. Santino wie ,że nie może liczyćna partnera więc rusza na Slatera ,który powala go clothslinem ! Kilka kopnięć i prowadzi go pod narożnik ,gdzie czeka Gabriel. Slater przyklepuje zmianę i widzimy 450 Splash ! Justin Gabriel odlicza 1...2...3... i The Corre zdobywa pasy Tag Team !

Zwycięzcy: The Corre

Lawler: W ogóle sie tego nie spodziewałem ! Tak szybko wykorzystali swoją szansę !

Cole: I bardzo dobrze ,bo oba teamy ,które tu wczesniej wystapiły nie były tego godne.

Na zapleczu Matt Striker i jego gość SJ !

Striker: Witam jak oceni pan "na szybko: te walki ,któr już się odbyły.

SJ: Według mnie było bardzo ciekawie ,mam nadzieje ,że fanom również się podobało.

Striker: Wiemy ,że pojawi się pan jeszcze na ringu ,co z resztą sam pan zapowiedział. Czy będzie to miało cos współnego z tą "szokującą wiadomością"

SJ: Tak,a z resztą ,nie wiem czy nazwałbym to wiadomością. Będzie to raczej "coś" szokującego.

Striker: Teraz to już całkiem pan namieszał ,panie Johnson.

SJ: Przepraszam bardzo ale muszę już iśc ,bo juz zaraz walka o pas Wagi Ciężkiej.

Striker: W takim razie do zobaczenia .

SJ: Do usłyszenia i do zobaczenia.

Słyszymy theme Czerwonego Potwora i widzimy go w drodze na ringu razem z pasem WH ,ale wychodzi on w swoim stroju i masce !

Kane opuszcza ręce w dół ,a z narożników strzelają płomienie. Kane chwilę czeka i słyszymy theme Edga ,któremu towarzyszy pop publiczności ,w tym samym czasie pas umieszczany jest nad ringiem.

6. Ladders&Tables Match o WHC : Kane vs Edge

Gong i obaj zawodnicy opuszczają ring ,żeby zaopatrzyć się w cały arsenał stołów ,krzeseł i drabin. kiedy uznali ,że już im wystarczy wrócili na ring. Tam szybszy był Kane ,który rzucił krzesłem w Edga. Rated Superstar upadł na mate ,a tam zajął się nim Kane zakładając mu Headlock'a. Edga zaczynał tracić powietrze ,a zarazem siły. Ale zadał Kanowi kilka cisów łokciem i wywał się z uścisku. Kane szykował sie do clotheslinu ale Edge wykonał spear ! Żeby jeszcze bardziej osłabić Czerwonego Potwora zakłada mu Edgecator. Kane nie może wytrzymać ale zbliża się do lin ale zuważył to Edge robiąc "krok" do przodu. Co raz większy nacisk na kregosłup Kane'a ale on dalej walczy z bólem i zbliża się do lin. Jeszcze chwila i tak ,zlapał sie jednej z lin i sędzia przerywa akcję ! Edge złapał go za nogę i uderza jego kolanem o mate ringu. Powtórzył tę akcje dwókrotnie i zadał rywalowi jeszcze klka silnych kopnięc w żebra ,po których zaczął rozstawiać drabinę i dwa stoły. Kane powoli wstaje i dostaje od Edga całą serię punchy i dokłada do tego DDT ! Edge podnosi Kane'a i kładzie go na jednym ze stołów ,który wcześniej rozłożył. sam natomiast wchodzi na drabinę ,jest już na samej górze i wstaje. Ma pas na wyciagnięcie ręki ale widzi ,że Kane zaczyna wstawać. Nieprawdopodobne ! Edge wykonuje Diving Leg Drop ale Kane ucieka i Edge ląduje na stole ! Czerwony Olbrzym sturlał się ze stołu ,a Edge spadł na niego z duża prędkością i siłą. Obaj na deskach więc sędzia odlicza. 1...2...3...4...5...6.. i sędzia przerywa liczenie. Kane wstaje ,podnosi Edga i wykonuje DDT ! Kane rozkłada drabinę i wchodzi na nią powoli. Widać na jego twarzy zmęczenie ale powoli wstaje też Edge ,który widzi ,że Kane jest już w drodze po pas. Rated Superstar ,mimo braku sił wstał i popchnął drabinę ! Kane ląduje na stole komentatorskim ! Edge zbiera siły i wstaje przy pomocy lin. Wychodzi za ring i wchodzi na stół ! Coś niesamowitego Edge z problemami wynosi Kane'a pod Electric Chair Drop i wykonuje tą akcje na stole komentatorskim ! Na twarzy Kane'a można widzimy krew ! Na powtórkach dostrzegamy ,że przez uderzenie głową o stół rozcią sobie głowę ! Nie pomogła mu w nawet jego maska. Edge wbiega na ring i rozstawia drabinę. Wchodzi po niej na górę i łapie pas w ręke. Musi go jeszcze tylko zdjąć ale Kane juz zbliża się do ringu. Kane łapie za drabinę ale Edge juz trzyma pas w rękach i skacze z nim na Kane'a uderzając go pasem w głowę ! Sędzia kończy pojedynek a Edge szybko opuszcza ring przed rozwścieczonym potworem.

Zwycięzca: Edge

Reklamy i najlepsze akcje ze wszytkich dzisiejszych walk.

Na arenie rozbrzmiewa wejście Shawna Michaelsa ,który dostaje od publiczności brawa.

HBK już w ringu ,spogląda na wiszącą pod dachem kaltkę i czeka na swojego rywala ,po chwili światła gasną i słyszymy jego theme.

http://www.youtube.com/watch?v=PIYJ00ipitY

7. Hell In a Cell : Shawn Michaels vs The Undertaker

Klatka została opuszczona i rozpoczynamy walkę ! HBK próbuje walczyć na dystans i kopie po nogach Deadmana. Ten jednak nic sobie z tego nie robi i prowadzi do klinczu ,w którym zdecydowanie wygrywa. Łapie Michaelsa za głowę i rzuca nią o ring. Shawn wstaje i inkasuje kilka punchy w głowę. Undertaker odbija się od lin i próbuje clotheslinu ale Shawn robi unik i Sweet Chin Music ! Michaels przypina 1...2.. i Undertaker odpina. Shawn wstaje i uderza w twarz Deadmana ale jemu nic się nie stało. Michaels przerażony uderze go jeszcze raz raz ale skutków dalej nie ma. Wtedy Undertarker złapał go za szyję i wyrzucił z ringu ! Sam z niego wyszedł i zaczął uderzać głową HBK o klatkę. Shawn upadł a Undertaker poszedł po stół. Rozłożył go ale Shawn już na nogach i dropkick w jego wykonaniu. Undertaker spada na stół ,a Michales wchodzi na ring. Łapie się trzeciej liny i Diving Elbow Drop ! Stół połamał się pod tym atakiem i Shawn resztkami sił przypina. 1...2... i 2 count ! Undertaker odpina. Michaels wstaje ,podnosi Shawna i Irish Whip w metalowe schody ! HBK wyciąga z pod ringu stół i rozkłada go pomiędzy ringiem ,a scianą klatki. Kilka ciosów dla Undertakera ,ale ten odpowiada mu serią ciosów w twarz. Deadman sięga po krzesło i uderza nim Shawna. Potem łapie go za szyję odwraca się z nim w stronę rozłożonego stołu i Chokeslam ,Undertaker łamie Shawnem stół ! Próba pinu w wykonaniu deadmana ale sedzia odlicza do dwóch. Undertaker widząc ,że Shawn ma jeszcze dużo siły ,zakłada mu Fujiwara Armbar ! Michaels w opałach ale próbuje wstać ,jednak razem z nim pozycję zmienia Deadman ,przez co uniemozliwia mu wstanie. Shwan jest jednak zbyt ruchliwy dla Undertakera i udaje mu się wstać. Undertaker zauważył to i zamienia Fujiwara Armbar na Headlock. Michaels znowu traci siły jednak zbliża się do ringu. Cała hala go dopinguje ,co daje mu dwa razy więcej sił ! Uderza on rywala łokciem a potem dokłada Jummping Cutter ! Sam zmęczony wchodzi na narożnik i częstuje rywala Diving Elbow Dropem ! Zmęczony przypina przeciwnika 1...2... i Undertaker odpina po raz kolejny. Michaels wstaje ,podnosi krzesło i wakłada ręke Deadmana pomiędzy oparcie ,a siedzenie po czym wchodzi na ring i wykonuje Leg Drop ! Undertaker trzyma się za ręke ,która ucierpiała w starciu i powoli się podnosi. Shawn bierze rozbieg i już prawie wykonał Skullkick ,gdy Undertaker ucieka ,a HBK uderza noga w schody prowadzące na ring ! Niesamowity ból na twarzy Heart Break Kida. Undertaker tez dalej trzyma się za ręke. Undertaker w ringu czeka na rywala ,po chwili HBK również się w nim znajduje ale Undertaker łapie go i wykonuje Scoop Slam. Michaels już bez siły jednak Deadman chce byc pewny ,że tym razem go wykończy. Tak, będziemy mieli Tombstonne Piledriver ! I .... wykonuje go na Michaelsie ! Undertaker odlicza 1...2...3.. i to on jest zwycięzcą tego pojedynku !

Zwycięzca: The Undertaker

Cole: Ależ emocje ! Wspaniała walka ,której bylismy świadkami.

Ross: Tak Cole ,to było niesamowite.

W tym momencie na ringu dalej znajduje się Undertaker i rozbrzmiewa theme właściciela federacji SJ'a.

SJ: Witam WWE Universe ! Wszycy już od dawna mówicie o "szokującej wiadomości" ,która własnie zaraz zostanie odkryta !

SJ: W takim razie zacznę od początku. W dniu mojego debiutu ,kiedy Show już się skończyło udałem się na parking do mojego samochodu. Było już dobrze po 22:00 więc uznałem ,że pora wracać do domu. Wsiadłem do auta ,odpaliłem je ,zapaliłem Światła i właczyłem. Zostało mi tylko sprawdzić lusterka i ruszyłbym w drogę ,gdy w tym srodkowym zauważyłem Undertakera na tylnim siedzeniu ! Wyobraźcie sobie jak się wtedy poczułem ,byłem tak wystraszony ,że nie byłem w stanie nic powiedzieć ani nawet się poruszyć. RozpocząTaker ,który pochwalił mnie ,że jak na pierwszy dzień to dobrze mi poszło i obym trzymał tak dalej. Podziękowałem mu za to i spytałem się jak on to robi ,że "zmartwychstaje" ? Niestety nie udzielił mi na nie odpowiedzi. Ale chciał mi powiedzieć coś jeszcze. To ,że prawdopodobnie była to ostatnia WrestleMania z jego udziałem.

Cole: Czy wy widzieliscie to co ja ?

Lawler: Tak Cole i to bardzo wyraźnie. Undertaker zastanawia się nad zakończeniem kariery !

Ross: To byłaby wielka strata dla całej organizacji. Czas na przerwę reklamową.

Rekamy i powtórki z walk.

Backstage ,a tam Tod Grisham i jego gość Kane !

Grisham: Kane jak odniesiesz się do tego ,że twój brat ma zakończyć karierę ?

Kane: To najlepsze co może go spotkać po tym jak w zeszłym roku poczuł gniew Kane'a.

Grisham: W taki razie jak odniesiesz się do swojej porażki ?

Kane: Nie mam zamiaru o tym rozmawiać.

Cole: To coś nieprawdopodobnego ! Być może właśnie tego wieczoru Undertaker ,zawalczył dla nas po raz ostatni.

Ross: Tak ,jak widać Jerry miał racje co do tego ,że dzisiejsza Wrestlemania będzie rzeczywiście wyjątkowa.

Lawler: Oj miałem ,ale teraz to na co czekali wszycy. Walka wieczoru ,czyli pojedynek o pas WWE The Rock vs John Cena !

Cole: Tak Jerry ,na pewno będzie to niesamowite wydarzenie ,więc czas zacząć ostatnią dzisiejszą walkę.

Słyszymy theme Johna Cena i wrzawę na trybunach.

http://www.youtube.com/watch?v=zcUqsaTyLxU

Cena tauntuje w narożniku ,gdy słyszymy muzykę The Rocka !

8. No DQ Match o pas WWE: John Cena vs The Rock

I zaczynamy ostatnią walkę , jak wiemy jest to starcie bez dyskwalifikacji ,więc będzie bardzo ciekawie. Obie gwiazdy zaczynają od zwarcia ,z którego lepiej wyszedł John Cena i wepchnął rywala w sam narożnik. Tam okłada rywala pięściami ,jednak ten odpycha go nogą i Cena na macie. The Rock jakby nic się nie stało krąży wokół rywala. Wie ,że nawet najmniejszy błąd z taki rywalem jakim jest Cena ,może go zgubić. Znowu obaj przechodzą do klinczu ,z którego tym razej lepiej wyszedł The Rock. Nabija on Cene na liny i clothesline ! John Cena na deskach ,co wykorzystał The Rock. Cała seria kopnięć na leżącym rywalu i Dwayne zapina Single Leg Boston Crab ! Cena próbuje zerwać dźwignię ,ale Rock zapina ją jeszcze mocniej. Dwayne widzi ,że John zaczyna wychodzić z pod dźwigni ,więc łapie rywala za nogę i uderza jego kolanem o ring ! Powtarza jeszcze trzykrotnie tą akcję. John Cena odczuwa wyraźny ból kolana i zwija się z bólu. The Rock opuszcza ring i znajduje pod nim stół ,który wrzuca na ring. To samo robi z dwójką krzeseł ,które również znalazł pod ringiem. Cena wstaje przy pomocy lin ,jednak The Rock widząc to zaatakował go jednym z krzeseł. Publicznośc jest rozdwojona ,jedni kibicują Dwaynowi ,natomiast drudzy dopingują Johna. The Rock czeka ,aż Cena wstanie ,odbija się od lin i Running Shoulderbreaker w jego wykonaniu ! John leży na macie ,a Rock sygnalizuje People's Elbow ! Odbija sie od jednej liny ,a potem od drugiej i.... Cena ucieka ! Rock na deskach ,Cena wstał ale lekko utyka. Rozkłada on stół ,który na ring przyniósł The Rock. Pochodzi do Rocka i cała seria punchy ! Dwayne czołga się do narożnika co zauważył Cena. Dopada go tam i Irish Whip w naprzeciwnym narożniku. Cena bierze rozbieg i Corner Clothesline ! The Rock wypada za ring ,a Cena udaje się za nim. Jednak kiedy wyszedł z ringu zainkasował on uderzenie krzesłem, które z pod ringu wyciagną The Rock ! Rock zdenerwowany ,dokłada do tego Elbow Drop i zakłada headlock ! Cena jednak dość szybko wstaje i uwalnia się z dźwigni. Kilka ciosów w twarz i Belly To Back Suplex John wchodzi na zewnętrzną część ringu i częstuje oponenta Jumping Leg Dropem ,a następnie wrzuca go do ringu. jednak kiedy sam znajduje sie przed linami Rock "na kolanach" częstuje go serią ciosów w brzuch i zarzuca go na barki ! Ustawia się tylem do stołu i Samoan Drop ! The Rock podnosi Cene i dokłada DDT ! John bezwładny leży na ringu ale Rock jeszcze nie kończy walki. Robi sobie miejsce do People Elbow i sygnalizuje tą akcję. Odbija sie od obydwu lin i .... mamy People's Elbow na Johnie Cenie ! To nie koniec ,Dwayne podnosi Johna i przygotowuje do Rock Bottom i wykonuje swój finisher ! Rock natychmiast przypina 1...2...3.. i koniec ! The Rock nowym mistrzem WWE !

Zwycięzca: The Rock

Ross: Niesamowita walka ! Rock nauczył Cene szacunku i bardzo dobrze.

Cole: Tak ,to rzeczywiście był pojedynek na wysokim poziomie. Ale niestety kończacy dzisiejszą galę.

Lawler: Wszystko co dobre zawsze się kończy ,tak samo z WrestleManią ,na którą musimy czekać cały rok. Przypominam ,że w przyszłym tygodniu odbędzie się WWE Draft. W takim razie nie będzie ani RAW ,ani SmackDown! ,ale zawodników obu brandów zobaczymy w pojedynkach pomiędzy sobą własnie podczas tegorocznego Draftu !

Cole: Tak ,bardzo serdecznie zapraszamy i do zobaczenia.

Koniec WrestleManii ,możemy po raz ostatni zobaczyć najważniejsze momenty i zwycięzców ,towarzyszy temu theme najwazniejszej gali w roku.

http://imageshack.us/photo/my-images/29/logowm274.jpg/

1. Normal Match o pas IC : Dolph Ziggler vs MVP(winner)

2. 30 Man Royal Rumble (Justin Gabriel&Heath Slater)

3. Normal Match o pas US: The Miz vs Mark Henry(winner)

4. Money In The Bank : CM Punk (winner) vs R-Truth vs John Morrison vs Sin Cara vs Batista vs Christian (winner)

5. 2 vs 2 Match o pasy Tag Team : Santino Marella & Vladimir Kozlov(winner -stracili potem pas na rzecz The Corre) vs Nexus

6. Ladders & Tables Match o pas WHC : Kane vs Edge (winner)

7. Hell In a Cell :The Undertaker (winner) vs Shawn Michaels

8. No DQ Match o pas WWE : John Cena vs The Rock (winner)

Edytowane przez Seba_KKS

Oh my godness... pierwsze co chciałem skomentować, to... powrót moich ulubionych gwiazd, czyli Test, Eddie, Umaga, Chris i trochę mniej lubiany-Lance Cade. Chyba nie muszę Ci mówić i nie zrozum mnie w nieodpowiedni sposób, ale to nierealne :D. Nie wiem, co mam powiedzieć o tych powrtoach... więc i tak to zostawię. Ogólnie gala dobra. Jedynie RR Match mi nie pasował, nie na WM'ce :D. Nie pasuje mi jedynie, że Heath i Justin wzięli udział w dwóch walkach na jednej gali. Ciekawy pomysł z podwójnymi panami MitB. Ogólnie, galę dobrze się czyta i ocena ode mnie to 5/6. Zapraszam do mnie, School Sucks już jest ;).

NEWSY

:arrow: # W rzeczywistości Undertaker nie zamierza jeszcze kończyć kariery. Sytuacja na WrestleManii ma zapoczątkować lub "odświeżyć" feud pomiędzy Kanem ,a Deadmanem.

:arrow: # Kontrakty z WWE podpisało już kilku byłych zawodników TNA ,z niektórymi negocjacje wciąż trwają. Podobno na oku Johnsona jest też kilku zawodników ROH i CZW.

:arrow: # W zeszłym tygodniu napisano ,że ECW będzie rosterem rotacyjnym. Dalej nie ma oficjalnego wyjaśnienia tego terminu ale według jednej z osób obracających się wokół WWE ,będzie to polegać na tym ,że zawodnicy tego brandu będa mogli pojawiać się na SD! i RAW.

:arrow: # Potwierdzono już nowe pasy ,które pojawią się w federacji. Pas ECW i Hardcore na stałe zostaną w tym brandzie (czyli ECW) ,a pas Cruserweight będzie zmieniał brandy.

:arrow: # Władze WWE zastanawiają się nad przywróceniem PPV - Unforgiven. Miałaby sie oan odbyć jeszcze w tym miesiącu lub w październiku.

:arrow: # Już w lipcu WWE opuszcza Amerykę i udaje się do Europy na tourne. Oficjanlnie nie podano jeszcze państw ,ani miast ,w których odbędą się gale.

Edytowane przez Seba_KKS

Czytam sobie Wrestlemanie, myślę "Hmmm, całkiem w porządku gala". Zadziwiło mnie podwójne zwycięstwo Corre i podwójne zwycięstwo Punka i Christiana. Z RR mogłeś sobie darować, w ogóle RR na Wrestlemanii? No więc przesuwam wzrok i przeczytałem cały segment z tym przywoływaniem zmarłych. Zdębiałem. Dla mnie, człowieka wierzącego, katolika, to kompletne zaskoczenie i rzecz nieprawdopodobna. Nie wiem, ale chyba pierwszy raz w historii diary mamy coś takiego. Ci ludzie niestety odeszli, są już (miejmy nadzieję) w niebie, a ty opisujesz coś... brak słów. Dla mnie zmarli odeszli, pozostała po nich pamięć, ale żeby robić "cyrki", bo inaczej tego nie nazwę, z przywracaniem do życia? No Comments. Sama Wrestlemania mi się średnio podobała. 3/6 za galę, nie licząc tego segmentu, który skomentowałem wyżej.

[ Dodano: 2011-07-08, 19:23 ]

Czytam sobie Wrestlemanie, myślę "Hmmm, całkiem w porządku gala". Zadziwiło mnie podwójne zwycięstwo Corre i podwójne zwycięstwo Punka i Christiana. Z RR mogłeś sobie darować, w ogóle RR na Wrestlemanii? No więc przesuwam wzrok i przeczytałem cały segment z tym przywoływaniem zmarłych. Zdębiałem. Dla mnie, człowieka wierzącego, katolika, to kompletne zaskoczenie i rzecz nieprawdopodobna. Nie wiem, ale chyba pierwszy raz w historii diary mamy coś takiego. Ci ludzie niestety odeszli, są już (miejmy nadzieję) w niebie, a ty opisujesz coś... brak słów. Dla mnie zmarli odeszli, pozostała po nich pamięć, ale żeby robić "cyrki", bo inaczej tego nie nazwę, z przywracaniem do życia? No Comments. Sama Wrestlemania mi się średnio podobała. 3/6 za galę, nie licząc tego segmentu, który skomentowałem wyżej.

Mam podobne zdanie jak Texas. Dlatego jedynym rozsądnym wyjściem z tej sytuacji jest storyline. Ci co zostali przywróceni to tak naprawdę są inni ludzie, którzy się za nich podają(chociaż to i tak by było nie mądre). Właśnie też czytam newsa i widzę, że wymyśliłeś, że śmierć tych zawodników była upozorowana. No odrobinę lepsze rozwiązanie ale to i tak będzie się to czytać z jakimś bólem i niedowierzaniem jak takie coś mogło zostać napisane. Ogólnie WrestleMania była bardzo zaskakująca. Szokująca wiadomość wywołała szok ale nie taki jaki powinna. Jeśli tak bardzo Ci zależało aby pisać o tych zawodnikach to zawsze mogłeś rozpocząć pisanie kilka lat wcześniej. Dobra nie będę cały czas nad tym się rozczulał. Uważam, że nie był to dobry ruch w tym diary. W każdym razie pisz dalej bo ogółem jest fajnie.

WWE by Pinio 2k17

KNEES 2 FACES

http://imageshack.us/photo/my-images/199/drafte.jpg/

WWE Draft

Galę rozpoczyna ten song i pokaz pirotechniczny.

Ross: Witamy państwa serdaecznie na tego rocznym Drafcie WWE !

Cole: Dzisiejszy Draft będzie bardzo ciekawy ,ponieważ ma sie na nim pojawić kilka nowych twarzy.

Lawler: Tak jest ale przed jego rozpoczęciem ,kilkoma słowami chciał się z nami podzielić kilkoma słowami.

SJ: Witam WWE Universe ! Jak wiecie dziś będziemy świadkami Draftu ,czyli wymiany zawodników na linii SmackDown -RAW. Ale w tym roku będzie nieco inaczej. Zawodnicy RAW i SmackDown w większości zostaną w swoich brandach i powalczą o nowo zatrudnionych zawodników ! Na dodatek drużyna z przegranego rosteru podaruje rosterowi ECW nowych zawodników ,którzy mieli zasilić ich roster według losowania. Od razu powiem ,że zatrudnionych jest dużo ,ponieważ gale będa dłuższe od tych ,które są teraz. W takim razie pora zaczynać !

SJ wychodzi z ringu i rozbrzmiewa theme.....

.. Triple H ! Fani szaleją i nagradzają go głosnym dopingiem.

A oto jego rywal..

....Diesel ! Widownia nagradza go dopingiem ,a po wejściu do ringu wita się z HHH.

Normal Match: Triple H vs Diesel

Zabił gong i walka rozpoczęta. Na twarzach obu zawodników widać niechęc do walki ,ponieważ obaj bardzo dobrze się znają. Najpierw rozpoczynają od klinczu ,z którego lepiej wyszedł Diesel i wykonał Irish Whip o liny. HHH odbija się od nich i flying clothesline od Triple H'a ! Hunter przypina ale sędzia nie zdążył policzyc nawet do jednego. Szybciej podniósł się HHH ,który serią punchy osłabił swojego przyjaciela. Kevin Nash na kolanach i inkasuje High Knee Strike ! Triple H szykuje rywala pod Pedigree ale Diesel podniósł go i wykonał Jackknife ! Diesels nie przypina i zakłada jeszcze headlock. Triple H jednak wstaje i uderza łokciem w żebra rywala. Diesel puszcza HHH'a ,a ten natychmiast kopie go w brzuch i wykonuje Pedigree ! Hunter odlicza 1..2..3 i to RAW jako pierwsze zdobędzie nowych zawodników !

Zwycięzca: Triple H

Na titantronie pojawia się okno Draftu i do RAW trafiają........ Stone Cold,JBL i Scott Steiner ! Po chwili cała trójka pojawia się na arenie w koszulka nowego brandu.

Cole: Kto by się tego spodziewał ! Stone Cold,JBL i Scott Steiner na RAW !

Lawler: Będzei ciekawie Michael ale kto zatem trafi do ECW ,które zostanie zasilone noiwmy zawodnikami !

Tym razem losowanie zawodników dla ECW. A są nimi......Rob Van Dam,Elijah Burke i Orlando Jordan !

Na arenie słyszymy theme....

Hulka Hogana ,a z nim na ring wchodzi Scott Hall i to w barwach SmackDown !

Ich rywalami będą....

.... Booker T i Goldberg !

Tag Team Match: Hulk Hogan & Scott Hall vs Booker T & Goldberg

Walkę rozpoczyna Hogan i Booker T. ten pierwszy od razu chciał zaatakowac rywala clotheslinem ,jednak Booker zrobił unik ,a Hogan wpadł na narożnik.Wykorzystał to Booker T ,który zaczął okładać rywala całą serią punchy. Hogan jednak miał na tyle sił ,aby odepchnąć nogą rywala. Na twarzy Hulka widać zmęczenie co nie wrózy mu nic doobrego.Na dodateg headlock zakłada mu Goldberg ,na szczęście sędzia w miarę szybko zauważył całą sytuację i Bill musiał zaprzestać jej kontynuowanie. Hulk Hogan całkowicie wyczerrpany ,Booker T bierze rozbieg i to samo robi Hogan i....... podwójny clothesline ! Obaj zawodnicy na macie ,a sędzia odlicza 1...2..3..4..5..6.. . Pierwszy wstał Hogan ,który cała seria kopnięć osłabił rywala ,a nastepnie wbija go Irish Whipem w swój narożnik. Tam na zmianę czekał już Scott Hall i jego Tag Teamowy Partner przyklepał. Razor Ramon ma przeciwnika w narożniku. Łapie rękami za obie liny i częstuje rywala całą serią spearów "z miejsca". Booker z bólu upada na deski a Scott Hall odlicza 1...2... i Goldberg przerywa ! Na ring wbiega Hogan ale inkasuje spear ,to samo dzieje się z Hallem ! Goldberg na fali ,jednak sędzia wyprasza go z ringu. Wyrzuca on z niego Hogana i sam również opuszcza kwadratowy pierścień. Booker T wstaje po chwili i nie wie co się stało. Hall powoli się podnosi i.... Axe Kick od Bookera ! Book przypina 1...2.. i pin przerywa Hogan ,który wróicł z poza ringu ! Kamera pokazuje nam Goldberga ,który leży obok zniszczonego krzesła ! Scott Hall wastaje ,kopie Bookera w brzuch i zarzuca go na barki. Już wiemy co się szykuje ! Nie mineło kilka sekund i Hall wykonuje na rywalu Outsider's Edge ! Nie przypina on ale zmienia się z Hoganem ,a ten dorzuca do tego Atomic Leg Drop ! Hogan odlicza 1...2..3 i tym razem SmackDown! zyska kilku zawodników.

Zwycięzca: Hulk Hogan & Scott Hall

Na titantronie wystartowało losowanie i na Smackdown! zobaczymy.......Brocka Lesnara,Jeffa i Matta Hardego,Kurta Angela i Lance Stroma !

Startuje też losowanie zawodników dla ECW i do tego rosteru dołączą......Bobby Lashley,Marcus Cor Von,Big Daddy V,Rikishi i Boogeyman !

Cole: Nie wiem ile pieniędzy wydał SJ ,na zatrudnienie tych wszytkich gwiazd ale na prawde było warto.

Lawler: Tak jest Michael ,musze się z tobą zgodzić. Powrót takich zawodników jak Jeff Hardy,Boogeyman czy Bobby Lashley to wspaniała wiadomość.

Ross: Teraz jednak czas na reklamy ,a po nich walka teamu RAW vs team SmackDown! Będzie Tga Team Match na zasadach Battle Royal !

Reklamy i powtórki z Wrestlemani oraz dzisiejszej gali.

Na zapleczu widzimy Maryse i nowy nabytek RAW Bookera T.

Maryse: Witaj Booker może kilka słów do kamery ?

Booker: Nie ma sprawy Maryse ,dla ciebie wszytko.

Maryse: W takim razie jak czujesz się po powrocie do WWE ?

Booker: Szczerze ,to tak dobrze nie czułem się w całym moim zyciu. Ta atmosfera ,zapach ringu. tgeo nie można zrozumiec dopóki samemu sie tutaj nie znajdzie.

Maryse: Nie jestes zdołowany wynikiem swojej walki ?

Booker: Oczywiście jest lekki niedosyt ale to w końcu Hulk Hogan i Scott Hall walczyli ze sobą pare ładnych lat ,natomiast ja i Goldberg po raz pierwszy.

Maryse: Czyli nie czujesz się źle po tej porażce?

Booker: No pewnie ,że nie.

Maryse: W takim razie dzieki za wywiad.

Booker: Nie ma sprawy.

Ross: Jesteśmy już po reklamach ,więc czas rozpocząc walkę teamu RAW z druzyną SmackDown!

Cole: Tak Ross ,to starcie będzie bardzo ważne bo oba brandy walczą aż o dziesięciu zawodników.

Lawler: W takim razie ruszamy !

Rozbrzmiewa theme SmackDown!

http://www.youtube.com/watch?v=hwJ8rhLeXQ8

W drodze na ring reprezentanci SmackDown! ,a są nimi Rey Mysterio,Big Show,Jack Swagger,Drew McIntyre i Intercontinental Champion MVP !

Po chwili słyszymy theme RAW !

http://www.youtube.com/watch?v=1fZa6FPWlm0

A w teamie RAW są : Daniel Bryan,Randy Orton,John Morrison,R-Truth i nowy mistrz Stanów Zjednoczonych Mark Henry !

Tag Team Battle Royal Match: Team RAW vs Team SmackDown!

Walkę zaczynają Swagger i Truth. Ten pierwszy dość szybko zdobył przewagę i zaprowadził rywala do swojego narożnika po całej serii punchy. Jack bierze rozbieg ichce wykonac corner clothesline ale Truth robi unik ! Swagger zamroczony i What's Up od Trutha ,który przypina ! 1..2..3.. i Swagger wyeliminowany ! W jego miejsce w ringu pojawia się Big Show. Truth nie chce sie z nim pojedynkować i szybko przyklepuje z Markiem Henrym. Nowy US Champion prowadzi do klinczu ,obaj wkładją w to wiele siły ale lepiej wychodzi z niego World Strongest Man ,który Irish Whipem wbija na liny Big Showa i..... inaksuje clothesline ! Big Show przypina ale Henry odpina. Obaj już na nogach i seria punchy ,którą wykonuje jeden jak i drugi. Ta wymiana ciosów trwała kilkanascie sekund ,obaj odbijają sie od lin i clothsline....... Nie ! Mark schyla się po razk kolejny odpija od lin i Running Big Boot ! Big Show zamroczony co wykorzystuje Henry i wynosi go pod World Strongest Slam ! Kilka chwil i Henry wykonuje swoją akcje kończącą ! Nie am siły by przypiąć i sędzia odlicza. Chyba jakiś uraz Henrego ,który trzyma się za rękę. 6...7...8..9.. i 10 ! Najsilniejszy człowiek świata jak i Największy atleta na świecie odliczeni. W ringu natomiast pojawia się Randy Orton i Rey Mysterio. Lepiej zaczął Meksykanin ,który serią lowkicków zmusił rywala do upadku. Viper na kolanach ,a Rey już w narożniku ! Viper wstaje i Spring Board Splash , a potem dorzuca jeszcze Springboard Moonsalut DDT ! Mysterio przypina 1...2.. i 2 count ! Odliczanie przerywa Morrison ,ktory dostaje Drive-By Kick od MVP'iego. Mistrz Interkontynentalny zostaje szybko wyproszony przez sędziego z ringu ,a w nim Orton już na nogach i szykuje się do RKO ! Rey wstaje i Żmija wykonuje swoja akcję końcową. 1..2..3 i Mysterio odliczony ! W drużynie SmackDown pozostaje już tylko McIntyre i MVP natomiast w teamie RAW są jeszcze Daniel Bryan,R-Truth,John Morrison i będący w ringu Orton. Do ringu szybko wapda McIntyre ,który całą seria punchy osłabia Vipera. Potem dokłada jeszcze Irish Whip o liny i Big Boot ! McIntrye odlicza 1..2 ale Randy odpina. Wybraniec czeka ,aż Randy wstanie i atakuje go kopnięciem i dokłada Future Shock DDT ! Szkot odlicza po raz kolejny ,1...2..3 i do ringu już wbiega Morrison i nadziewa się na Big Boota ,a potem dokłada Scott Drop ! McIntyre odlicza 1..2..3 i Morrison wyeliminowany. W teamie RAW już tylko Daniel Bryan i R-Truth ,który pojawia się w ringu. Lecz kiedy zbliża się do niego Szkot ,ten przyklepuje zmianę z Bryanem. Daniel już w ringu i szybko atakuje rywala. Wybraniec inkasuje kilka kopnięć i Dragon Suplex ! Bryan przypina 1..2 i McIntrye odpina. Daniel jednak widzie ,żę jest jeszcze za wcześnie aby odliczyć rywala więc zakłada Mexican Surfboard ! Drew jest juz bardzo wycieńczony ale wyrywa się z niebezpiecznego ataku. Bryan nie zamierza jednak przestać i zakłada LeBell Lock ! McIntrye czołga się do lin i... łapie za jedą z nich. Daniel zmęczony zmienia się z R-Truthem ,a ten zakłada rywalowi headlock. McIntyre jednak blisko lin i akcja musi zostać przerwana. Truth zdenerwowany rzuca głowa rywala o matę ,potem podnosi go i dokłada serię punchy. Przerywa ją dopiero gdy od przeciwnika odciąga go sędzia. R-Truth czeka ,aż rywal sie podniesie i próbuje Consequences i wykonuje tą akcję ! Przypina i...McIntrye odliczony. Do ringu wchodzi MVP ,ostatni przedstawiciel Teamu SD! i od razu atakuje Drive-By Kickiem swojego rywala ! Potem wynosi go i mamy Playmakera ! 1..2..3 i Truth odliczony. Do ringu wchodzi Daniel Bryan i osłabia rywala cała serią lowkicków ,a MVP odpowiada mu potężnym punchem w twarz ! Bryan na macie ale co się dzieje ! Truth wraca na ring i cała serią Chair Shotów atakuje posiadacza pasa Interkontynentalnego ! Sędzia oglasza dyskwalifikację drużyny RAW !

Zwycięzca: Team SmackDown! przez DQ.

Znów pojawia się losowanie i na Smackdown trafiają......Hardcore Holly,Tyson Tomko,Mr Kennedy,Shannon Moore,Jesse Neal,Chuck Palumbo,Paul London,Brian Kendrick,Jamie Noble i Suicide !

Do rosteru ECW trafią natomiast..........Sandman,Tommy Dreamer,Sabu,Muhammad Hassan,Daivari,Matt Striker,Carlito,Festus,Jeese i Snitsky !

Cole: Kolejne gwiazdy wracją do WWE !

Ross: Tak ale pojawia się tez kilka nowych twarzy.

[centrum]Na BS widzimy mistrza WWE The Rocka i podchodzi do niego mistrz Wagi Ciężkiej Edge.

Rock: Co tam Edge ?

Edge: U mnie w porządku a u ciebie ?

Rock: (Wskazuje na swój pas) Jak widać dobrze.

Edge: W takim razie szykuj się na pojedynek ,bo za chwile spotkamy się na ringu i zobaczymy ,który roster ma lepszego mistrza.

Rock: Och wielkie dzięki Edge i powodzenia ,bo dziś będzie tobie bardzo potrzebne ,a wiesz czemu ?

Edge: Chyba nie do końca ,Panie "wielki aktorze".

Rock: Heh.Dlatego ,że dziś poczujesz co zgotował dla ciebie The Rock !

Reklamy

Na ringu widzimy już obu mistrzów. The Rock i Edge skupieni na walce ale obok ringu są też zdobywcy walizki MiTB CM Punk i Christian.

Normal Match: Edge vs The Rock

Obaj zawodnicy szybko ruszają na siebie i prowadzą do klinczu. Tam znaczną przewagę uzyskał The Rock i wepchnął rywala w narożnik. Następnie Edge zainkasował kilka punchy ,po których osunął się w dół narożnika. The Rock wykorzystuje to i Irish Whip w naprzeciwny narożnik. Edge bezwladnie osunął się na deski. Dwayne podnosi go i zakłada headlock.Rated Superstar blisko lin i łapie sie ich. People's Champ przytrzymał jeszcze chwilę Edga i puścił go. Odbija się od lin i shoulder block od Edga ! The Rock wstaje i dostaje serię punchy. Następnie Irish Whip od lin i.........Edge i inkasuje Running Shoulder Breaker ! Edge powoli wstaje i pomaga sobie linami ale podczas nieuwagi sędziego zostaje uderzony walizką przez CM Punka ! Christian sygnalizuje to sędziemu ,jednak ten nie zwraca na to uwagi i każe kontynuować pojedynek. Dwayne nie widząc tej sytuacji podnosi Edga i suplex ,po którym przypina. 1...2 i Edge dotyka nogą liny. The Rock odciąga rywala od lin i zakłada Sharpshooter ! Edge ma daleko do lin ale powoli zbliża się do nich. Zuwazył to Rock ,który odsuwa się nieco bliżej środka ringu. Rated Superstar walczy z bólem ,jednak z upływem czasu traci siły .Dobrze wie o tym People's Champion ,który zaciska dźwignię jeszcze mocniej. Edge już praktycznie u kresu sił ale po chwili zmagań udaje mu się doczołgać do liny. The Rock puszcza dźwignię i tauntuje przy linach. Odwrócił sie plecami do Edga ,a on już gotowy do spearu ! Rock odwraca się i spear od Edga ! 1..2.. Edge przypinał ale Rock przerwał pin. Edge podnosi oponenta i chce wykonać suplex ale Rock przeskakuje go i wykonuje DDT ! The Rock na fali ,a Edge na deskach. The Rock wie co ma robić ,odbija się najpierw od jednych lin ,potem od drugich i Peaople's Elbow ! To jeszcze nie koniec. Dwayne podnosi Edga i dokłada Rock Bottom i przypina ! 1...2..3 i zwycięzcą zostaje The Rock ! Miomo ,że to koniec pojedynku ,to do Rocka dopadają Christian i CM Punk wyposażeni w krzesła. Obaj zaczeli obkładać go całą serią Chair Shotów ,a potem Punk rozłożył krzesło ,a Christian wykonał Killswitch na krzesło ! Potem Punk i Christian opuścili hale.

Zwycięzca: The Rock

Po raz ostatni dziś pojawia się ekran draftu i losowani są kolejni zawodnicy. Na RAW zawitają.....Ron Simmons,Rhyno,Shark Boy,Chris Hero i Sting !

Do ECW trafią natomiast.......D'Lo Brown,Juventud Guerra,Mick Foley oraz Ruckus i Sabian !

Cole: Po tym co wczesniej zobaczyłem nie moge byc juz bardziej zaskoczony.

Ross: A ja niezmiernie sie ciesze ,że znów zobaczę Micka Foleya !

Lawler: Tak Jim ,to był niesamowity wieczór i zapraszamy państwa na poniedziałkowe RAW !

Po tym WWE Draft zszedł z anteny.

NEWSY

:arrow: # Zatrudnionych jest w rzeczywistości więcej ,a podczas odcinka przedstawiono jedynie tych najważniejszych. Pełne rostery wszytkich trzech brandów pojawią się na oficjalnej stronie WWE (czyli w oddzielnym Newsie)

:arrow: # Wszykie gale maja trwać dłużej,a ich czas będzie wynosił około trzy i pół godziny.

:arrow: # Prezes WWE zaczyna wycofywać się z pomysłu WWE for Kids. Od przyszłego tygodnia an gale wszytkich brandów (a w szczególności ECW) będa miały osoby pełnoletnie oraz młodzież w wieku od 15 lat ,jednak pod opieką osoby dorosłej.

:arrow: # W WWE ma zostać zatrudnionych klika znanych ostaci nie do końca związanych z Wrestlingiem.

Edytowane przez Seba_KKS

Ooo, Draft ciekawy, ale przyznam się bez bicia, że walk od deski do deski nie przeczytałem. Ciekawe wyniki walk, dobrze je zabookoałeś. Parę staruchów wróciło, jeżeli tylko chcesz zatrzymać Scott'a Hall'a, Hogan'a, Diesel'a i może mnie skrytykujecie-SCSA. Walki były długie, co naprawdę podobało mi się w tym odcinku... "me gusta"... Cieszy mnie fakt, że mój ulubieniec-Ruckus, znalazł się w szeregach ECW i mam nadzieję, że dasz mu szansę na ECW Heavyweight Championship :D. Dałbym Ci 5.5/6 w ocenie szkolnej.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...