Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

ale wyje*any festyn .

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

kamera przenosi się znienacka gdzieś na jakiś długi , ciemny korytarz , którym idzie ania koper . ubrana jak zwykle w elegancką , pistacjową - ideaaalnie komponującą się z jej dużymi ... zielonymi oczami ...

:) sukienke , do tego jakieś gustowne kolczyki , bransoletka , mikrofon w ręku plus duża trema i peuno obaw - w końcu znowu ma przeprowadzić wywiad z NIM . ania dochodząc do pokoju bierze kilka guębokich wdechów po czym puka ... drzwi otwierają się - peuna synchronizacja - otwierają się również usta anny , powód ? wystarczający : drzwi otwiera ruthless scyther . scy ma czarne , połyskujące w świetle reflektórów i fleszy [ ach ta wyobraźnia ] czarne buty , szersze , krótkie spodenki moro , czarną koszulke i nieodłączną kamizelke , do tego dochodzą w bonusie : butla whiskacza w ręku , złoty rolekz oraz czarne okularki i bandana na guowie . kayle pociąga siarczystego łyka whisky po czym zapraszającym gestem pokazuje annie , żeby weszła . zza otwartych drzwi dudni dobra muza , aktualnie słychać tłusty joint od lil kim i snoopa - kronik . pozatym w środku pomieszczenia panuje półmrok przesączony ciężkim dymem i zapachem skuna , gucci'm scythera i czerwoną pumą woman anny , która rozgląda się po szatni w poszukwaniu swojego dzisiejszego , najbardziej elektryzująco zajebistego ze wszystkich celu .. którego niestety nie widzi .. scyther , który w tym czasie nic nie mówiąc , z lekkimi zawirowaniami rozjebał się w fotelu i wysączył pół butelki , patrzy na anne z politowaniem ...

scy - kotku , kogo Ty szukasz tak wogóle ? przecież mistrza masz przed sobą . < szeroki , szczery uśmiech >

anna < po krótkiej chwili wachania > - tak ? więc gdzie jest Twój pas , mistrzu ?

scy < chwilowa dezorientacja > - ku*wa .. < pociąga łyka , w strone otwartych drzwi do jakiegoś innego pomieszczenia , przeplatając wyrazy z coraz donośniejszym śmiechem > ej , brat , niedopracowaliśmy tego je*anego planu ... troche .. < śmiechawa >

w pewnej chwili z otwartych drzwi wypada awf european title i upada pod nogami scythera ... kayle , pozawieszany i spizgany jak tygrys szablozębny dopiero po chwili ogarnia , co się stało , anna patrzy na niego z dość dużym zdziwieniem i politowaniem ... scy niby przypadkiem schyla się , sięga po pas , udając , że chce to zrobić po kryjomu kładzie go obok siebie na fotelu po czym z wyszczerzonym uśmiechem spogląda na anie ..

scy - hyhy , o coś pytałaś , kotku ? < śmiech + chwila przerwy > ah tak , o ten najbardziej prestiżowy ze wszystkich pasów ? ;] otóż powiem Ci tylko tyle : .. hehe < pociąga łyka > , the vanilla killa scyther nie potrzebuje żadnych tandetnych pasów , żeby udowodnić Ci , że jest mistrzem !! < pociąga łyka > moge Ci to udowodnić w inny sposób .. < uśmiecha się do anny , wstaje > lepszy . < chwytając się za pasek od spodni > i zdecydowanie bardziej wartościowy niż jakiś jebany , pozuacany pasek , rozzzzumiesz !? < scy wysącza do końca zawartość butelki , po czym rzuca ją gdzieś za siebie .. i zwracając się do otwarych drzwi > hey , my man , zostaw tą , hyhy ... i podejdź tu bo britney spears we wuasnej osobie czeka na Ciebie .. and pass some of that sticky , weedy thang thang , dogg .

anna jest troche poddenerwowana aroganckim zachowaniem scythera jednak trzyma język za zębami gdyż bardzo chce GO zobaczyć , poczuć jego elektryzujący styl - który tak na marginesie sprawia , że ani robi się mokrrrro 8) ... zza otwartych drzwi , zza których po krótkiej ciszy zaczyna spowrotem dudnić muza , tym razem method man i redman - will not loze ... wychodzi dwójka na oko 20 letnich , brązzzzowych , niskich , uśmiechniętych tajek , ubranych tylko w białe koszule typu xxxl [ które notabene moguaby dla tych suodkich kotków być sukienką ] po czym jedna z nich siada scytherowi na kolanach i przytula się do niego , a druga nie mówiąc słowa wchodzi do łazienki . po chwili z pokoju wyłania się najlepszy , jak zwykle nieskazitelnie czysto biały , w stuprocentach nastawiony na lansowanie swojej nieskromnej osoby w każdej sytuacji , wariacko nastukany plus ostro najebany type'o psycho ubrany jak zwykle w niezwykle ekstrawaganckie i drogie ciuszki - tak na marginesie dodam , że tych dwóch najlepszych wariatów ubraua firma sean john . taki laaans 8) - zaczynając od nieskazitelnie czystych , bez śladów skazy białych butów dcdcdc , przez szersze białe dresy z małym , czarnym napisem ' psycho one ' na prawej łydce , białą , rozpiętą jak zwykle koszule z dużym , postawionym na sztorc kołnieżem , która jak zwykle , niby to porzypadniem odsuania doskonale wyrzeźbioną klatke piersiową i brzuch biauego smoka , pozatym jak zwykle śnieżnobiaua maska w kolorze czystego koksu , czarne rogi , czarne , dłuższe włosy plus tak zwane wspomagacze lansu : dwa grube , złote łańcuchy na szyi , jeden zakończony dużym , złotym liściem kany , drugi zaś - zuotym p#1 , pozatym złoty rolekz na ręce , gruby sygnet na palcu , białe okularki alpina magic na oczkach ' .. jak szpaaarki ' , joint w ustach plus butelka calsberga [ prawdopodobnie najbardziej pasujące do psycho piwo na świecie - najlepsze . ;> ] , z której Psycho pociąga siarczystego łyka .. biauy zataczając się i o mauo co nie wpadając na anie , po chwili na scythera .... rozpierdala się na jednej z miękkich , ultrawygodnych sof . dopija calsberga po czym próbuje wstać po następnego jednak nie udaje mu się podnieść ...

scyther < akcentuje > - ej Ty brat , brat , gdzie jest wóda !?

psycho - a ten sssswoje , ku***wa . < uśmiecha sie > ania , badź tak dobra i podaj panu brudnemu harry'emu butelke whisky z barku ... < widząc , że ania nie dowierza > a dla mnie weź ze 4 calzbergi z lodówki .. < widząc , że ciągle nie dowierza > raz , raz i zaczynajmy ten szalony interview , kotku .. < anna powoli się podnosi > ania , no co jest , za mauo kawki wypiuaś ? raz dwa , czas to pieniądz , a czas psycho to pieniądz o takim nominale , że ...

scy < wchodząc w suowo > - że Ci sie , ku*wa , w guowie nie mieści , maua ! przynieś te butle < zwracając sie do psycho > , a Ty , biauy chuju , daj w końcu tego splifa !

psycho < szeroko sie śmieje widząc jointa , którego ma scyther za uchem > - za uchem , brat . :) < w strone anny grzebiącej w lodówce > weź dla siebie też , kotku . Bóg kazau sie dzielić .. < uśmiech >

scy < odpalający jointa > - faktycznie .. mówiuem coś takiego . 8)

biauy - pozatym , ania : co Ty taka przygnębiona , zagubiona , ni w pizde ni w oko . gdzie Twój humor tryskający we wszystkie strony i opryskujący wszystkich wrestlerów dookoua , ajt ? < odbierając od anny butelki > a dziękuje , Bóg Ci zapuaci bo ja nie mam drobnych .. 8)

anna < siadając > - nie ma za co , scy ...

scyther < otwierając butelke whiskacza > - a tak , jasne , że nie ma za co , kotku . 8) a tym czasem : to jest wywiad , ku*wa czy burdel na kółkach , co ?

anna - burdel to ..

psycho < odpalając jointa > - JA .. tu widze niezuy burdel . < śmiechawa razem ze scytherem > sekzmisja style ! < śmiech , pociąga bucha > a Ty , kochanie , nie bądź taka sztywna < dmucha dymem w twarz anny > chyba , że potrzebujesz jakiegoś .. wspomagacza luzu , co ? < wymowne spojrzenie na scythera , który zaciąga się jointem i dmucha ani w twarz >

anna - nie . po prostu < akcentuje > wku*wia mnie jak ktoś mi nie daje pracować . < nie daje powiedzieć psycho > może to JA zaczne zadawać pytania , ok ? < od razu > ciesze sie , że sie zgadzamy , panowie . wogóle : scyther , co tu robisz ?

scy + psycho < plus ogólna śmiechawa > - paaale ! ;D

scyther - a pozatym : mnie tu nie ma ! < zwracając sie do tajki > prawda , że nas tu nie ma !? :D

psycho - pozatym : suonko , czy Ty myślisz ? z kim taki ultrazajebisty ktoś jak psycho killa może odpalać najlepsze jointy ? z .. big el'em ? phehehehe < donośny śmiech > czy może z vaclavem ? < totalna śmiechawa , scyther ledwo trzyma się fotela > otóż nie ! taki ktoś jak psycho , najlepszy z najlepszych killerów w tym zasranym kraju musi mieć za plecami kogoś równie dobrego , na kogo muże liczyć , kiedy jego przepalone do granic możliwości oczy stracą na chwil kilka orient . musze być pewien , że ten ktoś sie nie odwróci i nie przestraszy sie jupiterów i innych kaprawych najduchów , który , co najważniejsze , nie spieerrrr*oli niczego bo wie , jak sie gra w tą gre na najwyższym poziomie . i takim kimś jest wuaśnie pie*dolony brudny harry tego biznesu . ogarniasz ? pozatym ten przeje*anie szalony killer ma to samo z mojej strony : wie , że w każdej chwili jestem w stanie mu pomóc w rozjebaniu tej gorszej pouowy rosteru i możemy to zrobić we dwóch w takim stylu , że chouota na plastikowych krzeseukach zaszczanych i zaplutych popkornem [ greetz rab :) ] nie będzie potrafiua wydusić z siebie nawet choćby mauego , pie*dolonego bu ... nie mówiąc jush o tym .. < parodiując wiadomo kogo > ludziska !! < śmiech > ktoo jest najlepszym wrestlerem na świecie !? :D

scyther < radośnie wybuchając śmiechem > - juuupiiii ...

psycho < wchodząc w suowo > - saaay whaaat !? < patrząc na anne > i wuaśnie po to tu jest scyther . żeby pokazac tym pie*dolonym , pietruszkowym kmiotkom kto tu jest najlepszy . < akcentuje > i zdecydowanie nie mam tu na myśli pochodzącego z najbardziej ziemniaczanego miasta świata , el master of extra deathlick , blowjob 'n' swallow , pie*dolonego dinozaura z ery lorda dupy , który nie znaczyu nigdy nic i nigdy nic znaczyć nie będzie dopóki ja jestem w pobliżu . rozumiesz , jupiterku frajerku ? gdziekolwiek jesteś , cokolwiek robisz , o czymkolwiek myślisz ... o ile wogóle w Twojej wypeunion"""ej gazami galaktycznymi kopule jest coś odpowiedzialnego za myślenie : anywayz : zawsze i wszędzie jesteś tylko tym samym frajerem , którego zjaduem jush tyle razy , że mam na samą myśl odruch wymiotny , i w każdym momencie moge Ci udowodnić , że jesteś przy mnie jak pchua . póki uciekasz to jest wporządku , gorzej jak nie zdążysz spie*dolić przed moimi ostrymi zębami . < akcentując > aaargh , zagryze Cie , sku*wysynu kiedyś ! :D bo to JA jestem najlepszym wrestlerem w tym świecie , a Ty ...

scyther < wchodząc w suowo > - jesteś najwyżej jak beata kozidrak z zespołu bajm , czułe chlanie , tylko radio skrent ! < śmiech >

anna - gorszą pouowe rosteru - masz na myśli zawodników typu wzpomniany jush jupiter , chris more attitude , z którym zresztą , nie wiem czy pamiętasz .. < akcentuje > przegraueś , poza ..

psycho < wyraźnie wyprowadzony z równowagi , wstaje , rzuca niedopitym piwem w ściane , butelka sie roztrzaskuje , na ścianie zostaje klekz > - nie no , ania , tak to sie nie bawimy . < chce zrobić krok jednak zatacza się i spowrotem siada na sofie , wzdycha , odpala jointa > nie możesz rozsiewać tak kurewsko bzdurnych informacji , zresztą : it doessen't matter . mogą mówić , co chcą . a chris more attitude może sie cieszyć tym zwycięztwem jak zaliczeniem pierwszej panny bo ono byuo tylko jedno , nigdy wcześniej , nigdy później . pozatym : psycho nie przegrywa . ogarniasz , laleczko ? psycho czasem nie wygrywa pozatym w tak mauo ważnej walce jak tamta moguem sobie na to pozwolić . więc ciesz sie , panie serfer , swoim życiowym sukcesem tak długo , jak Ci pozwole . bo potem skończy sie domowe przedszkole i Cie rozpier ... rozku*wie . a Ty < zwracają sie do ani > nie wyprowadzaj mnie tak z równowagi boto sie może źle skończyć .

scyther - bo możecie nam , ku*wa , skoczyć !

anna < do scythera > - obawiam sie , że masz racje bo trzymając wuadze w rękach snake i wolf mogą zrobić wszystko jak na przykuad to , kto będzie sędziowau w < zwracając sie w strone Psycho > w Twoim pojedynku .

biauy < popijając kolejnego calzberga > - kotku , pojedynek to może być dwóch przeciwników , a ja tutaj niestety nie widze przeciwnika . widze tylko jakiegoś pie*dolonego nowicjusza , który myśli , że jest ch*j wie kim i ch*j wie , co potrafi . zdaje Ci sie , że jesteś tu jakimś weteranem , kmiocie je*any !? że masz tyle skila , żeby być najlepszy ? phah , powiem Ci tylko tyle : masz takiego skila , że bez problemu to piękne zjawisko siedzące na kolanach scythera .. < kamera robi zoom na suodko uśmiechniętą tajke > .. hyhy .. wzrokiem zrobiuoby Ci w bani taki earthquake , że serce wysraubyś po 10 sekundach nogawką , a Twój mózg zaliczyu by totalny knockdown ... < psycho ciągle patrząc w oczy tajki , zsuwa okulary > bo taki wzrok wytrzymać ... < spogląda w kamere > to trzeba umieć . a Ty , mój drogi frajerku z ksywą rodem z kosmicznych jaj : umiesz conajwyżej pie*dolić i oceniać wszystkich z perspektywy jakiegoś pie*olonego masked mana , który pewnie ma peune gacie za każdym razem , że mu ktoś w końcu pie*dolnie strzaua i zdejmie tą maske , a wtedy wszyscy dowiedzą się < akcentując > kogo e2d2 je*ie w dupe . < śmiech > jak znam życie i takich monotematycznych fi*tów jak Ty to będziesz pie*dolić i pie*dolić o tym , ile to jush moich walk widziaueś , jak to dobrze mnie znasz i jaką to wielką masz przewage , Ty , Twój gejowaty , zamaskowany partner z anonimowej orgietki rodem i kij bejzbolowy z jakimś ubzduranym , ch*jowym napisem , który zresztą jak to słusznie zauważyu mój brat .. < kamera robi zoom na scythera który bezpardonowo pcha język w usta tajki , której , notabene , taka opcja się podoba . > wsadze Ci tam , gdzie pchasz go sam najchętniej . reszty sie domyśl . nieważżżne . anywayz : jesteś tylko zwyczajnym , niczym niewyróżniającym sie spośród innego bydua cieciem , który jest tak tajemniczy jak , ku*wa , kasia frytka frykowska z big bradera , a Twój kompan w typie maski zorro , a raczej bardziej - maski zerro ... jest raczej bardziej odpowiedni na partnera frytki w gorących igraszkach w jakuzzi niż do ringu . < popija piwo > pozatym nie dziwie sie , że jesteś taki pi*dowany skoro Twoim idoooolem jest to sztywne jak żelbetonowy , pie*dolony kloc na budowie gówienko w masce nieskomplikowanej jak taniec ashley simpson ... powiem Ci coś , mój Ty drogi e2d2 : oglądauem ostatnio w telewizji Twoooją historie i wiesz , co Ci powiem odnośnie tejże ciekawej jak kazanie ojca rydzyka pogadanki ? ku*wa , zasnouem 5 razy , a w pouowie byuo jush tak źle , że nawet solidny szczur spida nie pomóguby w tej sytuacji . a wiesz czemu ? bo jesteś nudny ! < zauważa anne , która pozawieszana gdzieś wpatruje się w niego zaciekawiona z lekko uchylonymi ustami > ania , wake up , co jest , koncert życzeń !?

anna < troche zdezorientowana > - psycho .. powiedz , czy uważasz , że e2 jest totalnie bez szans w tym , bądź co bądź , handicapowym matchu przeciwko Tobie ... i panu sędziemu !?

scyther < odrywając sie na chwile od pożerania tajki > - zdecydowanie tak , suonko ! jest bez żadnych , pie*dolonych szans w walce z moją gorszą pouową , a co dopiero z tą .. hyhy , lepszą ... < zwracając sie do psycho > oczywiście nie będe Ci .. < ironicznie > pomagać .... 8)

psycho < strzelając niedopaukiem w strone scythera , śmiejąc sie > - pommmmagać to będzie trzeba temu dinozaurooooowi zrozumieć pewne fakty , których widać ciągle nie kuma - chce być najlepszy i tu jest pies pogrzebany . bo najlepszych jest dwóch ... i to nam , ku*wa , wystarczy , cieciu . < mówiąc do anny > faktycznie , bądź co bądź handicap . ale ale , spiesze z wyjaśnieniem : to , że my ol' fella , fuckin dirty harry jest tutaj sędzią gówno znaczy . i jeśli myślisz , że pie*dolenie o tym jak bardzo nie masz szans kogokolwiek zaciekawi to sie grubo , ku*wa , mylisz . bo nie miaubyś szaaaans nawet gdybyś walczyu ze mną , a sędzią byuby ten Twój , < akcentując niczym boguś łazuka > ku*wa jego w dupe zapie*dolona mać .. frajerek ze szmatą na twarzy . bo jesteś tylko kolejnym frajerem , któremu ch*j wie co sie wydaje i chce wyskoczyć gdzieś wysoko ponad kreske jednak powiem Ci coś : może Twója kariera do poniedziauku szua w dobrą strone jednak mam komunikat : pora zmienić branże bo po tej pie*dolonej walce odechce Ci sie patrzeć na ring przez długie lata , będziesz maiu uuuuuraz do tego typu miejsc po tym jak zmienie w jedność Twoją zasraną morde i mate , na którą poleje sie krewwww ... < śmiech > i to zdecydowanie nie moja krew . bo jestem jak rambo w filmie rambo ! będe Cie bombardować idealnie wykonanymi , gniotącymi Twoje morale i chęć jakiejkolwiek dalszej walki z tym ku*ewsko efektywnie efektownym sku*wielem , który z chwili na chwile jest coraz lepszy i lepszy . ktoś mądry powiedziau : apetyt rośnie w miare jedzenia ..

scy < wchodząc w suowo > - faktycznie .. mówiuem coś takiego . 8)

biauy < śmiejąc sie > - mówiiiiiuem jush milion raaazy , że jestem , ku*wa , niedopokonania kiedy zmotywowany , a jestem zmotywowany bo Ty jesteś zdecydowanie ZBYT chu*owym typem , żeby pauętać sie < krzycząc , wstaje z sofy > w MOIM kraju , w MOIM mieście , w MOJEJ federacji , na pie*dolonym , MOIM ringu , ogarniasz ? czy mam Ci rozrzucić na sylaby , puzlu ? < śmiech , siada spowrotem > ku*wa , bo jesteś tylko je*anym puzlem , częścią ukuadanki , którą ukuada the game master , pie*dolona biaua śmierć , psycho one we wuasnej osobie ! tylko mamy problem : < akcentuje > houston , mamy , ku*wa , problem ! ta część , która każe wouać na siebie e2d2 nie pasuje do żadnej ukuadanki , say whaaat !? czuowieku , mamy rok dwa tysiące , ku*wa , pięć , to jush nie to samo , co kiedyś , a Ty zachowujesz sie jakby to ciągle byuy jakieś pie*dolone , różowe lata 90 , skończ i nigdy nie wracaj bo dzięki juppomanowi mam z historii tego okresu pięć z wyróżnieniem . więc panie Equalz2shit : masz tylko jedno wyjście . wyjść i poddać sie najbardziej elektryzująco zajebistemu stylowi walki jak stąd do nowego , ku*wa jorku , bo Twoja morrrda niczym sie nie różni od zwyczajneeego akumulatora < dokańcza razem ze scytherem > : nic tylko uadować . < śmiech > bo tylko pierdolisz , że jesteś ol'skulowcem jak lodie .. nie będe nic mówić bo każdy Twój wers to autodis ! hyhy , dość tej parodiii . dzi*ko !

ania spalona do granic możliwości , zawieszona gdzieś na ścianie ... psycho spogląda w kamere po czym z uśmiechem na ustach wyprowadza kamerzyste na korytarz zamykając za nim drzwi . zza nich po chwili zaczynają ostro naku*wiać jakieś głośne bity jednak transmisja idzie sie pie*dolić cuz szczęściaż said so !!

awf corporation

free yo' mind or fuck yo'selw .

stańmy prawdzie w oczy : to nie jest szczyt moich możliwości .

ale sie nie spóźniuem . :D

a teraz : welcome switzerland ! nawpierdalam sie czekolady za Was wszystkich . hahaha :D

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

mu 1 odpowiedź