Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Widzimy korytarz rozciągający się w jednej z częsci budynku w którym odbędzie się AWF Outbreak. Kamera pokazuje Wolf'a który stoji przy automacie z napojami orzeźwiającymi i grzebie w kieszeniach szukając drobnych. Po chwili z zadowoloną miną zaczyna po koleji wrzucać drobne do sporej wielkośći maszyny. Kiedy na małym ekraniku pojawia się napis "2zł" Wilk patrzy na poszczególne guziki znajdujące sie z prawej strony automatu. Widzimy napisy pojawiające sie od góry "coca-cola, coca-cola, coca-cola, coca-cola light, cherry coke, fanta, sprite". Wolf po chwili namysłu wklepuje jeden z przycisków. Na ekraniku znika wyświetlony napis "2zł" i.. nic się nie dzieje. Wilk zczyna podejrzliwie spoglądać na automat. Uderza lekko w bok maszyny jednak nie daje to żadnego efektu. Ponownie robi to nieco mocniej. W końcu zauważa to stróż pilnujący szatni. Zajety wcześniej czytaniem gazety i utrzymywaniem nog na krześle postanawia sie odezwać.

Stróż: Proszę nie niszczyć czyjejś własnośći !

Wolf: .. to ja jestem tu szefem i nie będziesz mi rozkazywał co mam robić !

Stróż: Skoro jesteś szefem to napewno dużo zarabiasz i stać Cię nie stracenie kilku drobnych..

Wolf: Nie, k**** nie stać !!

W tym momencie Wilk wpada w furie i zaczyna iśc w kierunku stróża, który chowa sie za drzwiami. W pewnym momencie odwraca sie ponownie w stronę automatu i zaczyna go jednocześnie kopać i okładać pięściami. Automat pęka i wysypują się z niego kolorowe aluminiowe puszki z napojami. Wolf bierze jedną z nich otwiera i wypija za jednym razem, drugą wkłada do kieszeni skórzanej kurtki. Następnie patrzy na bałagan który powstał oraz na wystającą z zza drzwi głowę stróżą. Wolf bierze wiadro z jakaś ścierka i stawie je pod drzwiami za którymi chowa sie stróż.

Wolf: A teraz bądź dobrym człowiekiem i posprzątaj ten syf który zrobiłeś.

Wilk opuszca korytarz a kamera pokazuje zdegustowanego stróża które najwyraźniej nie chce sie sprzątać bałaganu zrobionego przez Wilka.

Teraz widzimy halę AWF wypełnioną po brzegi. Właśnie trwa przerwa podczas której jest wyjatkowo dziwna cisza. Cisze przerywa jednak uderzający z głośników kawałęk Metallici - "Of Wolf And Man". Na telebimie pokazuje się ogromny księżyc a z bocznych częśći wejścia wydobywa się para. Zielone i zółte światła wirują po całej hali. Nagle z dymu wyłania się postać Wolfa co wywołuje ogromy heel heat wśród publicznośći. Wolf z lekkim uśmiechem zatrzymuje się na chwiel przy wejściu i sięga do kieszeni po puszke coli. Otwiera ja i zmierza dalej w strone ringu. Kiedy jest juz kilka metrów od ringu zatrzymuje się, bierze głębokiego łyka napoju, napierw patrzy w lewo na heatującą publiczność następnie w prawo i wchodzi na metalowe schodki które prowadzą już tylko na ring. Wilk idzie po zwenętrznej stronie ringu. Nalewa do ust kolejna porcje napoju i wypluwa wszystko w strone publicznośći (Triple H style) co powoduje ogromy heel heat. Wolf przechodzi pod trzecią liną i wchodzi w centralną część ringu. Wypija ostatnią część napoju po czym gniecię puszkę i rzuca ją w stronę publiczności. Heel heat staje się nie do zniesienia. Wilk podchodzi do narożnika gdzie leży mikrofon i patrząc na publiczność rozpoczyna mówić..

Wolf: It's time !! It's time !! It's.. Wolf time !! (heel heat) Kiedy przychodziłem tu wiedziałem, że bede miał do czynienia z nowicjuszami.. wiedziałem, że to nie jest to czego oczekuje. Wiedziałem, że słowa takie jak: Stell Cage, Hell in a Cell, Iron Man znaczą dla obecnego rosteru tyle co silnik turbinowy dla mnie (heel heat). Ale gdy zobaczyłem karte na Outbreak i zobaczyłem z kim walczę popadłem w depresję! I nie chodzi tu o fakt, że wymówienie nazwy mojego przeciwnika sprawia mi ogromny problem.. co więcej nie jest to Superman (cheer).. nie jest to Michael Myers (heel heat).. nie jest to nawet p********* jednooki bałwan z kosmosu (cheer) ! Jest to jeden z wielu przeciętnych zapaśników AWF.. TuanX ?! (ironiczny śmiech) Bez urazy człowieku ale nie robisz na mnie żadnego wrażenia, powiem więcej.. powodujesz u mnie ogromne rozleniwienie i brak chęci do walki z kimś takim jak Ty. Ale nie martw się mam dla Ciebie prezent (Wilk grzebie w kieszeni i wyjmuje jakiś batonik). Uznaj to za wczesny prezent pod choinke. Jest to baton "Snickers" coś na Twoim poziomie, coś czym zajmiejsz się dłużej niż walka ze mną i coś co jest dłuższe niż lista Twoich sukcesów w profesjonalnym wrestlingu ! (heel heat). Wracając jednak do rzeczy ważnych jako ważna osobistość w federacji AWF nie musiałbym wchodzić na ring, nie musiałbym kopać Twojego tyłka, nie musiałbym kłaść się na Twoim brudnym cielsku i odliczać Ciebie do trzech, raz, dwa, trzy.. (heel heat) ale z drugiej strony jest coś.. coś czego nie potrafie określić.. coś co powoduje, że jednak sprawi mi to nieodwracalną przyjemność i pokaże Ci gdzie jest Twoje miejsce w szeregu bo teraz poprzeczka jest dla Ciebie zawieszona zdecydowanie za wysoko ! (heel heat). Tak czy inaczej.. powiem Ci TuanX, że nasza walka będzie jedna z najkrótszych rzeczy jakie przeżyłeś w swoim marnym życiu ! (heel heat). Kiedy poczujesz Lawine Agonii.. kiedy poczujesz Pełnie Księżyca.. nic, ale to nic nie bedzie w stanie sprawić żebyś przetrwał ból spowodowany tymi (Wolf podnosi ręce do góry) narzędziami do zabijania (heel heat). Na koniec jeszcze dwa małe słowa skierowa prosto w Twoją małą, śmierdzącą twarz.. Życze powodzenia ! (heel heat). Będzie Ci potrzebne ponieważ.. It's time ! It's time ! It's Wolf time !! (heel heat).

Z głośników uderza utwór Metallici i Wolf przy sporym heacie publiczności opuszcza hale AWF. W jego stronę lecą jeszcze papierki i kubki po napojach. Wilk znika w kłębach dymu. Kamera przenosi do stoliku komentatorskiego przy którym zasiadają znani wszystkim Mazur i Czółkowski..

Czółkowski: Mój człowiek, mój człowiek.. Wolf pokaże TuanXowi gdzie jest jego miejsce ! Poczuje Lawine Agonii ! Poczuje Pełnię Księżyca !!

Mazur: Uspokój się.. nie raz byliśmy świadkami gdzie faworyt dostawał poważnie od nieznanego nikomu wrestlerowi, a TuanX to nie jest anonimowa postać.

Czółkowski: Anonimowy to był Gall a Wolf zniszczy TuanXa już na Outbreak !!

Mazur: Co Ty nie powiesz?

Czółkowski: Powiem, że jestem najlepszy komentatorem w tym biznesie i niech to będzie mój komentarz !!

Mazur: .. swoja drogą to dziwna walka nie sądzisz?

Czółkowski: Nie jest dziwna. To świetny masterplan Wilka.. jeśli kogoś nie lubisz.. wyeliminuj go ! Hahaha !!

Mazur: .. szkoda, że z E2 mu się nie udało..

Czółkowski: E2 to pionek.. zresztą dostanie jeszcze za swoje chyba nie znasz Wolf'a?

Mazur: Tak czy inaczej pora na kolejna walke !

Rozbrzmiewa jakiś skoczny utwór i wszyscy oczekauja na pojawienie się wrestlera pod telebimem, jednak nic takiego się nie dzieje. Utwór przestaje grać. Po chwili jednak rozlega się ponownie jednak znów nikogo nie ma.

Czólkowski: Hahaha ! To Hollow Man, Człowiek Widmo ! Hahaha !

Mazur: Bardzo zabawne.. zaraz postaram się dowiedzieć co się dzieje..

Czółkowski: To oczywiste.. kolejny zapaśnik-alkoholik który sie napruł.

Mazur: .. właśnie się dowiedziałem, że w szatni jest Wolf i ma nam coś do powiedzenia.. przenieśmy się tam.

Na telebimie pojawia się twarz Wolf'a który najwyraźniej nie skończył. Widzimy drzwi do szatni tuż za plecami Wilka. Na drzwiach widnieje napis "TuanX". Wilk pokazuje palcem żeby wszyscy byli cicho i zaczyna pukać do drzwi. Po chwili drzwi się otwierają a Wolf wchodzi do środka.

Mazur: Co do diabła ?!

Czółkowski: Ha ! Teraz TuanX dostanie to na co zasłużył.

Mazur: .. nic nie rozumiem.

Czółkowski: Nie masz rozumieć ! Po prostu oglądaj demolke.

Mazur: .. cicho.. dowiedziałem się właśnie, że przy Wilku jest już Paweł Machleta. Przenieśmy się z powrotem pod szatnie TuanX'a.

Widzimy już Machlete stojącego po prawej stronie Wolf'a. Po lewej stronie widzimy.. gumową lalkę.

Machleta: Wolf.. chciałeś coś powiedzieć..

Wolf: Tak, tak, tak.. otóż widzisz.. byłem przed chwilą w szatni TuanX'a ale go nie zastałem (ironiczne przecieranie oczu). Ale zastałem jego najlepsza przyjaciółke (uśmiech).

Wolf podnosi do góry gumową lalkę.

Wolf: Widzisz.. prawda jest taka, ze TuanX ma inne ciekawsze zainteresowanie niż AWF. Prawda jest taka, że co innego mu w głowie. Prawda jest taka.. że TuanX nie ma jaj i przekonacie się wszyscy o tym już na najbliższym Outbreak ! (heel heat) A co do Ciebie TuanX.. zrobię z Tobą to samo co z Twoja przyjaciółką.

Wolf uderza lalką w ściane tak, że wylatuje z niej powietrze, przerażony Machleta odskakuje a Wolf zabiera mu mikrofon..

Wolf: TuanX.. do poniedziałku !!

Koniec transmisji.

Wolf oddawaj moje sto milionow!
  • Odpowiedzi 19
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wolf

10

• mnih

6

• Rabol

2

• mu

1

Top użytkownicy w tym temacie

Wilku.. TuanX należy do TWOJEJ stajni. Twojej, w sensie że jesteś jej współ włascicielem. Kartę na Outbreak także ty sam ustalałeś razem z Wężem (Galareta też pewnie swoje trzy grosze dorzucił).

Miałeś więc wymyślić swoje własne uzasadnienie dlaczego Wolf sam ustawił sobie walkę z kumplem (i kompletnie bez znaczenia jest czy będzie bliskie mojemu uzasadnieniu na gali).

Ale może to moja wina bo jakoś dziwnie prowadzę ten e-fed i może nie do końca dobrze Ci to przedstawiłem.

Tak czy inaczej świetny RP jakby przymknąć oko na ten błąd techniczny. Słodki segment otwierający ;)

4302049614329261d90190.jpg

Wiem, że zjebałem ale zauważyłem to mając już 80% RP (które zresztą pisałem drugi raz :P) i nie chciało mi się znów zaczynać od nowa ;P Pozatym, wpływ na to ma też fakt, że ostatni Outbreak był pierwsza galą która przeczytałem w całości więc jeszcze nie wiem do końca kto z kim i dlaczego ;-) (na PPV tylko rzuciłem oko :P) No i zawsze można to uznać za jakby ironiczne zachowanie a nie jechanie po TX'ie realnie.. wiem lekko naciągane ale musze mieć coś na swoją obronę ;P

Nic sie nie stalo, ale rozumiesz oczywiscie ze nie moge dac Ci w takim razie "Drzewo Title" ktore obiecalem na GG :/

4302049614329261d90190.jpg

Damn, cała moja kariera, tyle poświeconego czasu i "Drzewo Title" przepadł :/ :cry:

to nie fair !! ja mialem dostac drzewo title :/

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

Dla Ciebie zarezerwowany jest Kibel Trophy :P ;P Krąża plotki, że za jego pomocą można się teleportować do Chin :roll: Podobno wystarczy tylko znać kombinacje klawiszy :o

ctrl+alt+delete ?? :P

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

Pod Linuxem to po takiej kombinacji wyladujesz w Pakistanie chyba.. :roll:

hehe :)

moze byc i Pakistan, byle by jadra nie zeszpecic :P

[you] zostań bohaterem,

Jąder mnihu.. jąder ;P

nie no, Wilczu, obu to i nawet ja bym nie złąmał na raz :P

[you] zostań bohaterem,

I mówi to ktoś kto daje mi linki do stron z napletkami :o

ależ Sebastianie !! Naplet też istotna sprawa, sam czytałeś ;P

[you] zostań bohaterem,

Mogę Ci mówić Gerwazy? :roll:

Nie, nie czytałem.. mama mi mówiła :P Chociaż to było po pijaku więc mogło mi się śnić ;P