Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witajcie

Kolejny odcinek WFW:

Gość specjalny otwiera odcinek i jest jeden BS.

Bardziej wakacyjny odcinek i nie był robiony na poważnie.

Newsy:

# Pierwsza gala WFW(WKSW) planowana jest 24 września o 19:00

# We Wrześniu WFW(WKSW) będzie promowało swoją galę pierwszą galę w 4 szkołach gimnazjalnych.Są to dwie szkoły z Wołowa,1 z Lubiąża oraz 1 z Wińska.

# Wstępnie na gale w szkołach zapowiedziane są 2 walki:

*Chudy vs Tommy Angelo o pas Wołowa

*DeVern vs David Master o pas WFW

Do karty zostanie dodany jeden bądź maks dwa pojedynki.Karta może ulec zmianie.

rKO
  • Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Natan

3

• chudinho

3

• Matt2Hot

1

Top użytkownicy w tym temacie

Szkoda gadać panowie.

Kompleksy pojawiające się w wyniku powstania pierwszej w Polsce fedki z ringiem są nieprawdopodobne i o ile szanty na ostatnich galach puściłem mimo uszu to ekscesy na początku tej gali były dla mnie zbyt żałosne i oglądanie Wołowskiego produktu zakończyłem już po paru pierwszych minutach. Najzabawniejsze jest to, że Kriss miotając tymi chłopaczkami z każdym movesem udowadniał jak ogromna dzieli go przepaść do skilla większości zawodników w PXW.

Zamiast na siłę próbować oczerniać produkt z Głuchołaz zadajcie sobie panowie wreszcie pytanie, czy gdyby osoba nie znająca ludzi z Polskiej Sceny, nie siedząca w tych wszelakich układach od lat zobaczyła galę od was i galę z PXW to nie Wy bylibyście obiektem kpin? Pracowanie nad doskonaleniem się zamiast szukania co raz punktu o który moglibyście zaczepić swoją 'niewiarygodną humorystykę' przyniosłoby wam zdecydowanie więcej korzyści.

Ogromny, ogromny minus dla waszej federacji. Nic nie mogłoby mnie tak zniechęcić do WFW/WKSW jak to żałosne coś czym raczyła mnie ta gala na początku. Tyle.

Szkoda gadać panowie.

Kompleksy pojawiające się w wyniku powstania pierwszej w Polsce fedki z ringiem są nieprawdopodobne i o ile szanty na ostatnich galach puściłem mimo uszu to ekscesy na początku tej gali były dla mnie zbyt żałosne i oglądanie Wołowskiego produktu zakończyłem już po paru pierwszych minutach. Najzabawniejsze jest to, że Kriss miotając tymi chłopaczkami z każdym movesem udowadniał jak ogromna dzieli go przepaść do skilla większości zawodników w PXW.

Zamiast na siłę próbować oczerniać produkt z Głuchołaz zadajcie sobie panowie wreszcie pytanie, czy gdyby osoba nie znająca ludzi z Polskiej Sceny, nie siedząca w tych wszelakich układach od lat zobaczyła galę od was i galę z PXW to nie Wy bylibyście obiektem kpin? Pracowanie nad doskonaleniem się zamiast szukania co raz punktu o który moglibyście zaczepić swoją 'niewiarygodną humorystykę' przyniosłoby wam zdecydowanie więcej korzyści.

Ogromny, ogromny minus dla waszej federacji. Nic nie mogłoby mnie tak zniechęcić do WFW/WKSW jak to żałosne coś czym raczyła mnie ta gala na początku. Tyle.

Filip weź przestań. Jak już mam coś powiedzieć to tylko tyle że miałem dobry humor i tak napisałem sobie dla jaj że są z PXW. Na hali nic nie było takiego uzgadniane czy coś. Ale jeżeli Ty nie umiesz się pośmiać z czegoś to Twój zapyziały problem. Nie robię tego na złość komuś czy coś. Po prostu uderzamy we wszystko dla jaj. Jak mamy wydawać suche gale i z kogoś się nie pośmiać czy coś to nie bylibyśmy WFW. Znasz mnie i wiesz że każdego się czepiamy i nie pierdziel mi że chłopaki mają ring i od razu po nich jeździmy. Bo ich ring niedługo będzie niczym - i rozum te słowa jak chcesz.

Nie musisz nas przecież oglądać bo nikogo nie mam zamiaru zmuszać do tego.

rKO

Michał! Istnieje granica między masą dobrego humoru którą emanują niektóre wasze proma a takim rasowym czepianiem się innych federacji w Polsce. Twoimi śmiesznymi odzywkami w promie na Storm rozniosłeś całą galę, a tym tutaj przelałeś czarę goryczy która nagromadziła się we mnie widzącym emanującą ze wszystkich stron zazdrość wobec Głuchołaz. Punkt kulminacyjny mojej irytacji przypadł akurat na to co Wy tutaj zrobiliście, czy zasłużenie czy nie - nie mi to oceniać. Chcę tylko, żeby luźne podejście z dystansem propagowane przez WFW opiewało na tym co naprawdę można uznać jako dobry, smaczny żart a nie na krytykowaniu wszystkiego dookoła, bo jedną federację której samoocena sięga tak wysoko, że nie przyjmuje krytyki już mamy (i w zupełności starczy), a to regularne czepianie się innych fedek (ostatnimi czasami głównie PXW z wiadomych względów...) stwarza wrażenie próby bardzo nie ładnego gloryfikowania was poprzez krytykę innych.

Co do samych już Głuchołaz i spraw ringu, to obecnie posiadają go tylko oni i wszelkie gdybania zamieńmy na czyny kończąc już przepełnioną zazdrością nagonkę na każdy aspekt w którym popełnili jakieś błędy, kurna błagam.

Nie obejrzenie tej gali to taki mój swoisty bojkot i protest, nie czuje się zmuszany do oglądania WFW i lubię to o ile wszystko mieści się w pewnych i tak już niezbyt szczelnych granicach.

Pozdrawiam.

Co do samych już Głuchołaz i spraw ringu, to obecnie posiadają go tylko oni i wszelkie gdybania zamieńmy na czyny kończąc już przepełnioną zazdrością nagonkę na każdy aspekt w którym popełnili jakieś błędy, kurna błagam.

Ja powiem Ci tak. W tym roku będę się starał ile mogę. Nawet nie wiesz jak teraz staje na głowie żeby kupić PRO ring. Uwierz mi.

Czyny będziesz miał w roku 2012 na 100%. Gmina już nam obiecała pieniądze na zakup ringu więc jeżeli w 2011 roku go nie będziemy mieli to jest pewne że na początku 2012 pojawi się taki w Wołowie na stałe.

Dziękuję.Pozdrawiam.Dobranoc.

rKO

Trochę Cię znam i akurat w to, że robisz wszystko co w Twojej mocy nie jest mi ciężko uwierzyć. Tym do czego dążę nie jest udowadnianie mi, że jeśli któraś feda mówi, że ring posiadać będzie to on będzie, bo ja wam wszystkim naprawdę chcę wierzyć i nie mam z tym problemów. Tematy dla mnie ważne poruszyłem w poprzednich już postach i nie ma sensu ich powielać w kolejnym, w każdym razie nie o ring tu chodzi a o wzajemny szacunek i akceptację. Amen?

Dobra oceniamy.

Wystąpienie Krewety, człowieka nie lubię ale coś tam zabawowego powiedział.

No i pierwsza walka - mamy comedy match, żadko spotykany. I ja tutaj nie wiem czemu natan coś tam bulgocze o to, to robota chłopaków, sam chciałem coś podobnego zrobić coś podobnego, ale skoro nas uprzedziliście :) skilla nie było, były jajca więc ten meczyk w roli takiej ciekawostki bym to traktował.

Walka 2:

Najgłupsze promo/backstage jakie widziałem (pobija was tylko "SSman of Bakjard Wrestling"), złamanie kayfable'a. Za dużo niepotrzebnych przekleństw. Co do walki było solidnie, aczykolwiek bez żadnych fajerwerków. Nie wiem po co te całe "kariery" jak kolesi ledwie znam.

Walka 3:

"Łysa Pała" - ten nick ma głupkowatą moc. Przepraszam jeżeli kolega mógłby się obrazić ale jego promo miało tą nutkę wieśniactwa xP Meczyk krótki bez szału, chyba najgorszy na gali.

Walka 4:

Zdecydowanie najlepsza walka na gali, bardzo porządnie prowadzona, niczym chłopcy nie zaskoczyli, ale i tak przyjemnie się oglądało, boczów prawie żadnych, oby tak dalej.

Walka 5:

Niby ME, ale wypadł dość nierówno, pewnie przez to ze był to hmm....Ladder ? (bez drabin) to już trochę dziwnie, chłopcy zamiast pokazywac skilla szarpali się o ten pas, a szkoda.

Podsumowując - gala OK, chociaż mogło być lepiej, trochę się dziwie że macie zamienić się w organizację a traktujecie to wszystko jak jakąś gimnazjalną impreze (ku**y lecące na prawo i lewo, jakieś kopanie piłek, picie napojów) co psuje wam trochę imidż przez co bycie wyglądali dla nowo-oglądającego bardzo dziecinnie. Wydaję mi się że po zmianie w to całe WKS czy coś będziecie mieli trochę ogłady.

• Recent Posts

• MattDevitto
      @ CzaQ  z cyklu obrazy, które słyszysz
    • Grishan
      Bardzo dobre. Bardzo.  Jak się do czegoś przyczepić to może do tego, że jednak poświęciłeś potencjalnym przeciwnikom trochę mało czasu. Ale czy w dzisiejszych czasach można to uznać za minus?  Jest klimat, jest dużo Bidama. Dziwnie jest, ale ciekawie.  Bardzo dobre. Bardzo. 
    • MattDevitto
      Dzień 6 BOSJ to jakieś totalne nieporozumienie i stracony czas. Jak nie mają później czasu na walki turniejowe to mogliby sobie darować choć 1 tag match na początek, nikomu to nie jest potrzebne. A później są takie kwiatki, że walki turniejowe nie wychodzą poza parę minut...Liczyłem, że w tym roku będzie lepiej, tragedii nie ma, ale obiecywałem sobie po składach nieco więcej, choć nie widziałem wszystkiego od dechy do dechy.
    • MattDevitto
    • PpW
      Isnorr dołącza do Rodziny 🤯 (Feed generated with FetchRSS)Przeczytaj na fanpage.
  • Dodaj nową pozycję...