Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE - Czas na melanż

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

STAN RZECZY NA 19 CZERWCA. ROSTERY I POSIADACZE PASÓW TACY JAK W WWE!

ROSTER RAW:

*Alberto Del Rio

*Alex Riley

*Big Show

*Carlito

*Chris Masters

*CM Punk

*Curt Hawkins

*David Otunga

*Dolph Ziggler

*Drew McIntyre

*Evan Bourne

*Husky Harris

*Jack Swagger

*John Cena

*John Morrison

*JTG

*Kofi Kingston

*Mason Ryan

*Michael McGillicutty

*Primo

*R-Truth

*Rey Mysterio

*Santino Marella

*Skip Sheffield

*The Miz

*Vladimir Kozlov

*Zack Ryder

ROSTER SMACKDOWN

*Brodus Clay

*Chavo Guerrero

*Christian

*Cody Rhodes

*Daniel Bryan

*David Hart Smith

*Ezekiel Jackson

*Heath Slater

*Jey Uso

*Jimmy Uso

*Jinder Mahal

*Justin Gabriel

*Kane

*Mark Henry

*Randy Orton

*Sheamus

*Sin Cara

*Ted DiBiase

*The Great Khali

*Tyson Kidd

*The Undertaker

*Wade Barrett

*Yoshi Tatsu

Stajnie/Tag Teamy

*Nexus (Sheffield/Ryan/Punk)

*The Major Broskis (Ryder/Hawkins)

*Vladimir Kozlov & Santino Marella

*The Colons (Carlito/Primo)

*Priceless (Rhodes/DiBiase)

*The Hart Dynasty (Smith/Kidd)

*Punjabi Nightmares (Khali/Mahal)

*Heath Slater & Justin Gabriel

Wyniki CP:

Cena def. R-Truth

Orton def. Christian

Punk def. Mysterio

Jackson def. Barrett

Riley def. Miz

Ziggler def. Kofi

http://i49.tinypic.com/foj22b.png

RAW, 20 Czerwca.

*Pokaz pirotechniczny*

MC: Jesteśmy tuż po Capitol Punishment, gdzie doszło do niesamowitych wydarzeń.

JL: Tak jest Cole, CM Punk pokonał Mysterio, Ziggler został nowym mistrzem US, walka Miza z Rileyem zakończyła się potężnym bumpem i nie wiadomo czy jakikolwiek zawodników pojawi się dziś na RAW.

MC: W walce o pas WWE R-Truth poniósł sromotną porażkę, gdyż nawet nie zdążył się rozkręcić kiedy John Cena wykonał STF i zmusił go do odklepania.

JL: Ciekawe czy dostanie kolejną szansę na pas?

CM Punk z Nexusem (Otunga, McGuillicuty, Mason Ryan) zmierza do ringu.

CM: Na początku chciałbym powiedzieć, że wygrana z Rey'em to był wypadek przy pracy. Po pierwsze, to do tej walki nie powinno dojść, bo chyba nikt z tej głupiej publiczności nie wierzył w tego "migdeta". Ku waszym zaskoczeniu nie przybyłem tu by dostać walkę o pas WWE. Obok mnie stoją młodzi utalentowani ludzie, mistrzowie tag teamów WWE - David Otunga i Michael McGuillicuty. Otóż, do czego zmierzam. Wy dwaj teraz postawicie na szalę wasze trofea przeciwko: MASONOWI RYANOWI i SKIPOWI SHEFFIELDOWI!

DO: Ale Punk, co ty robisz?

CM: To tylko wewnętrzny test. Aha zapomniałbym jak stracicie pasy to... Zresztą nie ważne.

--------------------------------------------

WWE TAG TEAM CHAMPIONSHIP

David Otunga & Michael McGuillicuty vs Mason Ryan & Skip Sheffield

Walkę zaczynają Otunga i Ryan. Zwarcie, próba sił, którą wygrywa zawodnik z Walii. Wrzucenie w narożnik, seria ciosów i superplex! Zmiana i teraz do ringu wchodzi powracający Sheffield. Irish whip i spinebuster! Próba przypięcia: 1..2.. kickout! David Otunga próbuje się doczołgać na zmianę, ale Skip łapie go za nogę i podnosi. Odbicie od lin i CLOTHESLINE FROM HELL! W tym czasie Ryan odciąga sędziego i Punk atakuje McGuillicuty'ego. Sheffield podchodzi do przypięcia 1..2..3.. Mamy nowych mistrzów!

MC: Punk chyba przechodzi do tego co zapowiadał. Ma w ręce 3 krzesła. Bierze jedno dla siebie, a pozostałe 2 daje dla nowych mistrzów. Cała trójka zaczęła obijać Otunge i Michaela. Po kilku uderzeniach Punk decyduje się na GTS dla obu przegranych.

CM: Tak właśnie kończą nieudacznicy. Jeżeli ktoś jest mistrzem to musi to udowadniać. Ci oto nieczyści wrestlerzy tylko poniżali New Nexus na arenach WWE.

*dzwięk e-maila od GM'a*

MC: Punk, nie ma tu miejsca na sprawy prywatne. Takie problemy tylko zabierają czas dla mnie i mojego show. Jak wszyscy dobrze wiedzą, następnym PPV jest Money in The Bank. Dojdzie do między brandowej walki o walizkę, która jak dobrze wiesz zawiera automatyczny kontrakt na walkę o dowolny pas. Dziś dojdzie do walk kwalifikacyjnych zawodników, którzy będą reprezentowali RAW w tej walce. Za karę, w walce wieczoru zmierzysz się z zawodnikiem, który ostatnio jest na fali, ALEXEM RILEYEM! Pozostałe walki kwalifikacyjne to: The Miz vs Zack Ryder, John Morrison vs R-Truth i Drew McIntyre vs Rey Mysterio, która odbędzie się teraz!

Money in The Bank Qualification Match

Rey Mysterio vs Drew McIntyre

Obaj zawodnicy już w ringu. McIntyre z furią próbuje się rzucić na Reya, ale ten unika i Drew ląduje głową w narożniku. Niewielki meksykanin automatycznie przechodzi do serii kopnięć, a po niej wskakuje na barki Szkota i wykonuje hurricanranę. Czeka aż on się podniesie i wykonuje potężne kopnięcie w twarz. Pierwsza próba pinu: 1.. i to tyle na teraz. Drew zaczyna rozgryzać taktykę wojownika 619 i przeciąga go w narożnik. Zaczyna go kopać gdzie popadnie i następnie ustawia go na 3 linie. Próba superplexu, ale Mysterio odrzuca swojego przeciwnika i ten ląduje na macie. Taunt Eddiego i FROG SPLASH! Lecz coś tu nie gra. Drew, leżąc złapał Reya i Future Shock DDT. 1..2..3.. Drew McIntyre zostaje 1 zawodnikiem RAW, który będzie walczył o walizkę na MITB PPV.

John Cena na backstage rozmawia z Alexem Rileyem.

JC: Chłopie to było niesamowite. Gratulacje!

ARY: Dzięki John. Szanuję ciebie i przepraszam, że gdy pomagałem temu patałachowi wygrywać z Tobą.

JC: Nic się nie stało. Najważniejsze, że THE CHAMP IS STILL HERE!

TRUTH: Ha! Masz szczęście. Widziałeś co się wczoraj stało? Little Jimmy wczoraj sobie mnie oblał wodą.

JC: Nie rozpłacz się. Ciągle się powtarzasz. Little Jimmy to, Little Jimmy tamto.

TRUTH: Za chwilę walczę z Morrisonem. Jak tylko go pokonam nic mi nie stanie na drodze do walizki. Jak ją zdobędę to uwierz mi, nie będzie zmiłuj się. Riley, na twoim miejscu bym już pakował manatki, bo chyba nie wierzysz, że pokonasz Punka, co?

Kamera się przenosi do szatni Zacka Rydera, który rozmawia z Curtem Hawkinsem.

Z!: Ziom! Dziś mam wielką szansę! Mogę wygrać z Mizem i zawalczyć o tą niesamowitą walizkę.

CH: No pewnie, że pokonasz tego "Niesamowitego Głąba" *Mega Pop*

Z!: Serio ziom?! Ja nawet nie myślę o przegranej. A właśnie: śledźcie mnie na Twitterze, lubcie na Facebooku, kupujcie koszulki i oczywiście; TAKE CARE, SPIKE YOUR HAIR!

John Morrison vs R-Truth

Truth. Stoi z butelką i sobie popija wody nie pozwalając Morrisonowi na walkę. Publika coraz bardziej się denerwuje i mocno buczy na Killingsa. Ten odwraca się do WWE Universe i próbuje dolać oliwy do ognia. JoMo czujnie czai się za plecami swojego przeciwnika i kiedy ten się odwraca, Guru of Greatness zadaje mu potężnego kopniaka w głowę. 1..2..3..

JL: Tak szybko, nie wierzę!

MC: Jednak musisz. R-Truth przegrał przez swoje wielkie ego.

JL: No i przez Little Jimmiego.

TRUTH: Czy to żarty?! Tak nie może się to zakończyć, żądam restartu pojedynku.

*dźwięk e-maila*

Nie mam zamiaru się ukrywać. Włączyć moją muzykę.

MC: Co do jasnej cholery?!

JL: *charakterystyczny śmiech Lawlera*, *Cornette Face*.

MC: Publika oszalała King! SCOTT HALL! SCOTT HALL GM'EM RAW!!

Scott Hall zmierza do ringu z mikrofonem.

SH: ...Hey Yo! R-Truth widzę, że z ciebie uparty gracz.

TRUTH: Nie upar...

SH: SHUT UP! Nie przerywaj mi. Oj nagrabiłeś sobie chico. Twój brak udziału w walce MiTB jest przesądzony, ale za tydzień ponownie zmierzysz się z JoMo. Na szali znajdzie się twoja praca. Jak przegrasz wylatujesz. Nie potrzebuje tutaj jakichś nędznych nieudaczników, którzy sobie mówią co zechcą i chcą za wiele.

TRUTH: Spokojnie, spokojnie panie GM.

SH: Nie ma spokojnie. Aha i nie jestem sam.

MC: Jacknife Powerbomb! R-Truth dostał nauczkę.

JL: Tak jest Michael, tym czasem czeka nas kolejny pojedynek kwalifikacyjny. Zdeterminowany WooWooWojownik Zack Ryder zmierzy się z The Mizem.

Zack Ryder vs The Miz

Zack Ryder od początku pokazuje na co go stać. Seria clotheslineów i powerslam. Obija niesamowicie Miza. Hiptoss i szybkie przejście do pinu. 1..2... i kickout. Mizanin uśmiechnął się pod nosem i wymierzył big boota w twarz Long Island Iced Z. The Awesome One dominuje, atakuje gdzie popadnie, byleby osłabić swojego przeciwnika. Irish whip w narożnik i wykonał swój clothesline, po czym przeszedł do przypięcia. 1...2... i Zack Ryder odkopuje i ucieka poza ring. Miz nie czeka i biegnie za nim. Ganiają się i przebiegli 3 kółka dookoła ringu. W tym czasie sędzia wyliczając doliczył do 8, ale obaj zdążyli powrócić do kwadratowego pierścienia. Zack był szybszy i wziął rozbieg, odbił się od lin i próbuje wykonać Rough Ryder, ale Miz wykonuje niesamowitą kontrę w Skull Crushing Finale. 1..2..3.. The Miz ląduje w walce MiTB.

MIZ: Haha! Czy wy naprawdę wierzyliście w wygraną tego tępaka? Oczywiste jest to, że powtórzę wyczyn z przed roku i ponownie wygram walizkę, bo jestem Miz i jestem NIEESAMO....

Curt Hawkins wbiega na ring ku uciesze publiczności. Miz mija się z big bootem i trafia prosto na Rough Ryder. Publika szaleje, a Hawkins i Ryder tauntują.

/////Reklamy//////

W ringu znajduje się Alberto Del Rio.

ADR: Jestem ALBERTOOOOO DEL, a zresztą nie ważne. Ważne jest to, że wczoraj pokonałem Big Showa i wyeliminowałem go na dobre z mojego życia. On był jednym z takich, którzy nie zasługują na WWE. Nie powinni się w ogóle zajmować wrestlingiem. Ździwiłem się gdy GM RAW nie zabookował mi walki kwalifikacyjnej, ale pewnie mnie tak szanuje, że automatycznie dał mi szansę na pas WWE.

SH: Tak jest Del Rio. Miałem to w planach i nadal mam, ale jest jedno ale. Na WWE Superstars zawalczysz o spot pretendenta do tytułu Johna Ceny w pojedynku bez dyskwalifikacji.

MC: To Cena. Widzimy właśnie przedsmak WWE Superstars.

JL: Attitude Adjustment. Mistrz pokazał swoją siłę.

CM Punk vs Alex Riley

CM: Zaczekaj chwilę. Może chcesz się wycofać.

ARY: Chyba sobie żartujesz.

CM: Czyżby?

CM Punk zaczyna przepchnięciem w narożnik. Uderzenie kolanem i buldogg. Anaconda Vise zapięta. A-Ry w tarapatach, ale nie pozwala na szybkie zakończenie i kontruje rollem. 1..2.. Punk kickoutuje. Zwarcie, próba sił, którą wygrywa Riley. Seria uderzeń, po której dochodzi do irish whipu i spinebusteru w wykonaniu byłego ucznia Miza. Alex wchodzi na 3 linę i szykuje coś czego jeszcze nie widzieliśmy. Wybija się na cross body, ale czujny Punk wyprowadza kopnięcie na tył głowy swojego przeciwnika. To może być po wszystkim. 1.. 2..ale nagle gasną światła.

Wychodzą Tarver, McGuillicuty, Otunga i Harris.

CM: Co wy tu robicie?

Szybki school boy w wykonaniu Rileya 1..2..3.. Po walce!

MC: Ależ sensacja. Punk traci szansę na walizkę.

JL: Nie spodziewałem się tego.

Czwórka buntowników otacza ring, po czym wszyscy wykonują swoje finishery i RAW schodzi z anteny.

Edytowane przez PiTeRo

48798430952f294e69c1e4.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Pinio

1

• PiTeRo

1

• CaptainCharisma

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gala dobra estetycznie niestety slabe pojedynki oraz malo backstage'u. Gale oceniam na 6/10 na zachete. Popracuj nad tym a Twoje diary moze sie wybic. Zapraszam rowniez na moje diary WWE by Captain Charisma-WWE z klasa.

Bardzo słabe walki i backstage. Kick out i nagle big boot, błędy w pisowni niektórych ciosów, niektóre obroty spraw nie dość, że ciężkie do wyobrażenia to jeszcze nierealne

Mysterio odrzuca swojego przeciwnika i ten ląduje na macie. Taunt Eddiego i FROG SPLASH! Lecz coś tu nie gra. Drew, leżąc złapał Reya i Future Shock DDT. 1..2..3..

Pracuj dalej i nie poddawaj się. Powodzenia i zapraszam do mnie.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
  • Dodaj nową pozycję...