Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Say What!? Professional Wrestling's Best Talkers

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jak dlamnie ta lista jakaś niekompetentna.. jak juz wielu przedemno pisało Gdzie do cholery jest Edge!!! SCSA zdecydowanie za nisko, Stingera tez pomineli co jest apsurdem;p dziwna jest taka odległa pozycja Ceny bo może w ringu czarodziejem to on niejest za to za mikrofonem radzi sobie bardzo dobrze.:P I z czym jeszcze sie muszę zgodzic, R-Truth rozwinął skrzydła niedawno (chociarz nieoglądałem jego prom gdy był jeszcze w TNA).
SAVE.US_Y2J

17687217464e10cc730bfc8.jpg

• Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Sebu

3

• czester666

2

• CM Styles

2

• TheBeast

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

No brakuje mi tu: Triple H, HBK, Edge, Sting(Jako Joker jest świetny :D ) Cena jako raper był dobry i fajnie się go słuchało..

A jak nie widzieliście prom R-truth'a w TNA to macie:

WRESTLING MATTERS

9657492044e1233de491d5.jpg

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• MattDevitto
    • Attitude
      Nazwa gali: UKPW Rampage 2025 Data: 01.06.2025 Federacja: United Kingdom Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Canterbury, England, UK Arena: Westgate Hall Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • KPWrestling
      Wywiad z Chemikiem w Radio Gdańsk S.A.! 📻 W najnowszej audycji „Zoom na popkulturę” zanurzyliśmy się w świat wrestlingu – spektaklu na pograniczu sportu, teatru i widowiska kaskaderskiego. Rozmawialiśmy o jego obecności w popkulturze, od filmów po komiksy, a także o historii WWE i rosnącej popularności wrestlingu...Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • MissApril
      Wiem, że pójdzie dalej, ale czas by wokół niej pojawiła się jakaś nowa postać, która wiązałby się z "potencjalną" "kolejną mistrzynią US". Czas zostawić za sobą trio Alba, Piper i Chelsea. 
    • Nialler
      Truth - fajny jako komediant (oglądam WWE regularnie (w sumie to non stop) od 2010 roku. Zawsze gdzieś był w moim sercu czy to jako komediant, czy jako jeszcze lata temu jako poważny w sumie wrestler. Szkoda mi go mimo wszystko. Nie za takie role i niesłusznie został potraktowany. Carlito - meh. Wyjebne mam bardzo bardzo w niego. Nawet w moim 2K universe nie mam go w rosterze bo typa nie trawię. W ogóle to już nawet JD u mnie nie istnieje tylko solówka. (Finn i JORDAN DEVLIN (!)) mistrzami tag team SD.  Czekam na więcej.
  • Dodaj nową pozycję...