Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Backyardowcy Rozmawiają #4 - Ultimate Mike

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Środa więęęęęc co? WASZE ULUBIONE BACKYARDOWE SHOW WOOOOO!

Gościem był ultimate mike! Długość nieco ponad godzine!

http://dj-zzdw.wrzuta.pl/audio/aRlFzOf6vIy/backyardowcy_rozmawiaja_4_-_ultimate_mike

Poprzednie odcinki?

3 - Nathan Flame - http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=32261

2 - DeVern - http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=32170

1 - Matt2Hot - http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=32078

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• VebVe

4

• Jerichoholic_Ninja

3

• N!KO

1

• anty10

1

Top użytkownicy w tym temacie

trochę mnie wkurwiacie przecież PXW zmienili gimicki nie wiem po jakiego chuja były im tamte gimiki ale je zmienili na swoje a wy kurwa nadal się z nich śmiejecie i niechcecie ich oglądać bo przez jakiś krutki czas mieli zgapione gimiki Edytowane przez anty10

• Urządzenie:  Windows

trochę mnie wkurwiacie przecież PXW zmienili gimicki nie wiem po jakiego chuja były im tamte gimiki ale je zmienili na swoje a wy kurwa nadal się z nich śmiejecie i niechcecie ich oglądać bo przez jakiś krutki czas mieli zgapione gimiki jesteście beznadziejni

Apeluje o zmiane forum lub dostosowanie się do pisania w jezyku Polskim

50608915156a3743c1fa34.jpg

kolejny niszowy odcinek, niszowego programy. powtarzanie w koło tych samych żałosnych tekstów, przeszkadzanie michałowi w wypowiedziach. i żałosne przylizywanie dupy atti, gdzie backyard praktycznie nie istnieje.

5222687824ef430518b3f7.jpg

anty10, odcinek był nagrywany na długo przed nathanem na dzień dzisiejszy mam nieco inne zdanie o PXW, ale to nie zmienia faktu że w przypadku PXW "zmiana gimmicków" ma charakter czysto stylistyczny bo ograniczał się przeważnie do zmiany RINGNAME-u. Taki Terry Shadow nadal wygląda jak Jeff Hardy.

KAT, oj Tomek, Tomek dobrze wiesz jak wygląda ten program i jeśli tak bardzo cie boli że mówimy kilka słów bolesnej dla ciebie prawdy to po co tego słuchasz? Taka jest forma tego programu i raczej ani Matt2Hot ani ja nie chcemy jej zmieniać. Jeśli boli cie słuchanie "niszowego programu" (który jest jakby nie było JEDYNYM i dość popularnym programem o backyardzie) to nie słuchaj. Oszczędzisz sobie nerwów. Bo na mnie takie komentarze nie robią wrażenia, Matt z czego wiem w ogóle ich nie czyta.

żałosne przylizywanie dupy atti, gdzie backyard praktycznie nie istnieje

Płytkie myślenie. To że mało kto komentuje na atti to nie oznacza że nikt tego nie ogląda. Wszak na WF czy Finisherze komentują i tak ciągle te same osoby, które przeważnie są związane z sceną backyardową. Starczy popatrzeć na ilość wyświetleń tematu i to jest dla mnie wyznacznikiem oglądalności na danym forum bo sam dobrze wiem że nie zawsze mi się też chce komentować.

VebVe, ja tam rzadko kiedy prawdę słyszę. jak np to, że bym z wami nie pogadał. błąd bo bardzo chętnie bym skonfrontował poglądy z wami na temat backyardu. Słucham tego bo czekam na ciekawe wypowiedzi. To, że tego nie komentuje regularnie jest efektem braku czasu.

Tych audycji słucham z racji tego, że jest jedynym jak sam zauważyłeś programem o backyardzie, choć przyznam, że interesują mnie odcinki w których są ludzie z którymi w jakiś sposób jestem zżyty.

To że mało kto komentuje na atti to nie oznacza że nikt tego nie ogląda

jak na moje oko można to posłuchać, ale oglądać się nie da ...

KAT, weź pod uwagę że ja nie mówię, że ty byś nie wystąpił tylko że nasze stosunki do siebie i dość rozbiegane opinie nie pozwoliły by na prowadzenie tego programu i prędzej czy później skończyło by się to kłótnią. Ogólnie szanuję cie jako backyardowca bo robisz kawał dobrej roboty w DSW, ale jak mówiłem program by prawdopodobnie by nie przebiegał tak jak powinień ze względu na nasze personalne relacje.

jak na moje oko można to posłuchać, ale oglądać się nie da ...

Chodzi mi ogólnie o backyard :???:

VebVe, i wlasnie pokazałeś mi jak bardzo kontrowersyjne twoje słuchowisko jest skoro boisz się rozmowy z osobą o diametralnie innych poglądach niż ty ...

KAT, zacznijmy od tego że się nie boje niczego co z WF co już nie raz pokazywałem :) ale skoro zarzucasz mi że się boje i że BR są mało kontrowersyjni niech będzie. Pogadam z Mattem i może uda się zgadać żeby to był 5 epizod.
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 76 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 553 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 875 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...