Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Money in the Bank PPV (spoilery/komentarze/karta)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

O gustach się nie dyskutuje panie i panowie. Jeden będzie uważał że jeżeli walka ma być bardzo dobra to musi to świetnie wyglądać w ringu, a drugi że żeby walka była świetna musi być niesamowita otoczka, jak reakcja publiczności czy długość i ciekawość feudu.

Mi osobiście ta walka się bardzo podobała pobieważ mi chodzi przede wszystkim o psychologie ringową i o atmosfere wokół tej walki. Dlatego stawiam ją w moim osobistym rankingu wyżej niż walkę Christiana z Ortonem na OTL ale już niżej od walki Huntera z Takerem na WM 27 gdyż za tą walką u mnie przemawiają legendy jakimi są ci dwaj wrestlerzy i to że mogłem zobaczyć ich dwóch razem w ringu bo jestem młody wiekiem i wrestling oglądam od mniej więcej roku i nie pamiętam za bardzo ich poprzednich walk ze sobą.

"I'm in the best in the world and what I do"

8650504724e8329a484911.jpg

• Odpowiedzi 368
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MJ

15

• menelag1

12

• fifka

12

• Sebu

12

Top użytkownicy w tym temacie

I jeszcze jedno - myślę, że ludzie niekoniecznie gloryfikują Punka ale po prostu doceniają jego prace przez ostatnie tygodnie. Ja nigdy nie byłem fanem tego zawodnika ale wielka piona dla niego za stworzenie jednych z najlepszych tygodni od początku mojej przygody z tą rozrywką. Czy CM się znudzi 'sezonowym fanom'? Oczywiście, ale czy to oznacza, że mamy nie doceniać jego genialnej roboty? Absolutnie nie.

Ja też doceniam to co zrobił Punk i zgadzam się, że jest to aktualnie najlepszy zawodnik na świecie, ale wkurza mnie cały szał na jego osobę i to aż do przesady, bo u wielu osób jest to właśnie taki przesadny szał.

Do wczoraj nie było nic, dzisiaj jeden człowiek dał tej walce pięć gwiazdek i się zrobiło zamieszanie, wielka krytyka i jak to ta walka na to nie zasługuje - dziwne. Ale stało się się i żadne zdanie tego nie zmieni, pojedynek John Cena vs CM Punk podpisywany będzie jako pięciogwiazdkowy tylko dlatego, że ktoś sobie tak wymyślił i kropka. Napiszcie jakieś pisemko do Meltzera, że się nie zna czy coś, może zmieni zdanie...

Z mojej strony mogę tylko powiedzieć, że nie mogłem napisać komentarza, w którym znalazłoby się to co piszę teraz, bo pisałem komentarz gali do WrestleZinu i po prostu nie chciałem pisać na forum czegoś, co potem ukazałoby się w gazetce. 5 gwiazdek i moje narzekanie, to po prostu czysty przypadek i nie ma to nic do siebie, bo nie zwracam uwagi na to, jakim walkom Meltzer daje jakie oceny

Luk , weed zostawcie go w spokoju ,do niego nic nie dociera ,taki Weeman 2.0 ,tyle że Weeman był chociaż śmieszny . Punk vs Cena z ta Walka jest jak z Walka Hogan vs Andre ( tyle ze ta Walka była pod względem Pro Wrestlingu była słaba i tylko Bodyslam Hogana z Wrestlingowosci w tej Walce dziś jest pamiętany). Walka z była bardzo dobra , początek za wolny ,ale później było ok. Ktoś tutaj napisał chyba N!KO że żadne ROH czy TNA nie da wam tego co Federacja Vinca pod względem Emocji i ma \rację ,dobrze Wypromowana Walka z Charyzmatycznymi Wrestlerami przyciąga największa uwagę , tak też jest w Boksie ( Gołota vs Adamek) ,czy w MMA ( Pudzian vs Najman). Meltzer trochę przesadza , ale cieszcie się razem z Vincem ,bo to pierwszy w WWE 5 Star Match.
NWO FOR LIFE !

15887074294e35a9a4096c5.jpg

Ja bym dodał, że patrząc od czasu pamiętnego promo na Raw CM Punk zasługuje na wszystkie ochy i achy. Dlaczego? Przypomnijcie sobie Raw w Bostonie - Publika nie wiedział a co ma robić czy według logiki cheerować "miejscowego" Cenę czy "rewolucjonistę" Punka. Punk w naturalny sposób bawił się emocjami publiki i pozostawił ją zmieszaną... Podczas MITB pomimo bycia heelem, już nie nastawiał publiki negatywnie, bawił się nią i nawet powiedziałbym,że już kontrolował. Za to należy mu się wielkie uznanie.

Ringowo jest faktycznie dużo gorszy niż jeszcze dwa lata temu, np. Podczas świetnej walki z Morrisonem na Smacku w 2009. No ale, heelowanie w WWE niszczy i ogranicza moveset do minimum, nie?

Czy nikt nie zauważył, że publika na początku walki Ortona z Christianem krzyczała "Orton sucks"? Potem jak zrobił kilka akcji, których wcześniej nie wykonywał i 2xRKO na stół, publika zmieniła front i większość mu cheerowała...

A tak na marginesie to ten stół chyba miał się złamać, co?

Może to początek jakiejś fali, gdzie fani pokażą zmęczeniem Ortonem i Ceną i zaczną domagać się pushu dla innych...

I'm the Nonsense Connoisseur 4 LIFE

DRINK UNTIL YOU SINK!

Facel Vega 62' - Real Gangsta Ride

3072429474c657d5bdd659.jpg

Również zgadzam się ze Publika znudzona jest tą monotonią ,czyli pojawia się Heel wyzywa Face ,ten mu jedzie , zarządzona jest Walka Face zmiata Heela ,który wszystkimi czystymi Akcjami i nieczystymi nie jest w stanie Pokonać Face i tak w kółko. Dodam ze Ortona czy Cene to by czołg nie powstrzymał , oglądałem przed chwilą Vengeance 2006 Walke Foley vs Flair , Walka zakończyła się DQ , bo Foley zaatakował przykrywka od konteneru Flaira ,Publika wyła "Foley Sukcs" , dziś by wyła "Foley ,Foley" ,albo "Let"s go Foley".Publika nie tylko pragnie Hardkoru ,ale i elementu zaskoczenia .

Hunter podobno już zaczął jako "Szef" wprowadzać zmiany

Nowym Zarządcą w Dywizji Div został podobno ...Goldust

NWO FOR LIFE !

15887074294e35a9a4096c5.jpg

PRAWDA TO!! Stary, żebyś ty widział uśmiech na mojej twarzy, ale będą jaja :lol: Idealna decyzja :lol:

A tak na marginesie to ten stół chyba miał się złamać, co?

Oczywiście! Dlatego też publika chciała drugiego RKO. ALe jak widać, komentatorzy hiszpańskojęzyczni maja porządne meble.

A tak poza tym Jasiek za to, co robi dla federacji zasługuje przynajmniej na jeden 5gwiazdkowy pojedynek. A gdy będzie wprowadzany do hall of fame, to na pewno będzie o niej wzmianka.

:lol:

A gdy dzieci czy wnuki poproszą was, o pokazanie jakieś walki 10krotnego???(co się pewnie jeszcze zmieni0 mistrza WWE sławnego Ceny, gwiazdy dwóch dekad XXI wieku, to co im pokażecie? :)

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

A gdy dzieci czy wnuki poproszą was, o pokazanie jakieś walki 10krotnego???(co się pewnie jeszcze zmieni0 mistrza WWE sławnego Ceny, gwiazdy dwóch dekad XXI wieku, to co im pokażecie? :)

Ja bym pokazał walkę z Shawnem Michaelsem na Raw w 2007. :P

14453752125651e0a536c69.jpg

Nowym Zarządcą w Dywizji Div został podobno ...Goldust

Tak z ciekawości - na czym to ma polegać?

Goldust ma trenować divy by nie robiły gniotów jak ich ostatnie....chyba z 200 walk, a na pewno takiego jak z MitB, gdzie jak pamiętamy (albo już zapomnieliśmy) Kelly Kelly zmierzyła się w pasjonującym pojedynku z Briee Bellą. Mam nadzieje że będzie odpowiedzialny za push dla nich, bo zawsze jest jakiś procent szans że wybierze właściwe divy do pasa (Beth, Gail czy Natalya).