Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Money in the Bank PPV (spoilery/komentarze/karta)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ocenę gali muszę w spoilerze dawać??

3644074924fa3e310b8a76.jpg

• Odpowiedzi 368
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MJ

15

• menelag1

12

• fifka

12

• Sebu

12

Top użytkownicy w tym temacie

Ogólnie gala ssała oprócz walki John Cena vs CM Punk. Nie spodziewałem się zbyt wiele, ale ta walka może kandydować do walki roku w WWE. Na plus również to, że Punk wygrał pas. Również plusem jest to, że Christian dzierży miano mistrza, ale w tak wujowy sposób wygrać... :D Poza tym Alberto walizki nie wykorzystał :>

5039160144c765580c712d.jpg

Ja chyba nie zasnę do monday night raw... za dużo emocji... ja pierd...

KURWA :D Nie żałuję zarwanej nocki, coś pięknego, Wygrana 4 heeli na dzisiejszym ppv + bryan :D

byleby tego na RAW nie zjebali

Najlepsza gala roku

mian event wyjebany w kosmos

4 pkt w typerce tylko w walkach o walzike nie trafilem :D

Vince dziekuje za spelnienie moich marzen :*:*

btw to ze adr dal dupy liczymy jako nie zrealizowanie walizki?

No to czas się wypowiedzieć

Cieszę się strasznie z wyniku Money in the Bank SmackDown, ogólnie mecz dobry, lepszy od RAW, festiwal finisherów. Tak jak myślałem, że jak w jednym meczu wygra face, to w drugim wygra heel. Henry - Big Show, w sumie to mnie to nie obchodzi tak jak Divy! Christian nowym mistrzem i to mi się strasznie, ale to strasznie podoba, dobrze, że pasa mu Bryan nie zabrał. Dobry pojedynek, dobre zakończenie. No i Main Event, poezja, z bratem oglądałem to ostro przeżywaliśmy, ja mu mówiłem, że wejdzie Vince i "Ring the bell" na początku walki mu to powiedział, parenaście minut później "I told you!", a tu proszę, nie dość, że Punk nowym mistrzem to jeszcze się nie dał Del Rio, cud, co dalej z Ceną, RAW muszę na żywo oglądnąć. To tyle, krótko z mojej strony i chciałem jeszcze podziękować za streamy, bo straszne kłopoty miałem aż do walki Ortona z CC.

@Up, popatrzcie na tytuł tematu "Spoilery/komentarze" nie musicie dawać tekstu w spoiler :) Muszę szampana kupić i wypić za Punka ;)

18056192365019276624f15.jpg

Czyli już wiadomo, że Punk przedłużył kontrakt

To wiedzialem po nowej koszulce :D

Smackdown Money in the bank Ladder match:

Kurde dobra walka jak na opener. I to chyba był drugi zonk gala (największy na ME ale o tym zaraz). Kurde Daniel Bryan zdobywa MITB kto by się tego spodziewał? Taki niby szarak, cichy i wgl. a tu jednak, miejmy nadzieje, że nie będzie on pierwszym który nie wykorzstał walizki..

2x Kely vs Brie Bella

Akurat z tej walki mało widziałem bo bardziej się skupiałem na wdziękach Eve oraz na opieprzaniu kolegów z konfy, Kelly zachowuje pas, siostrzyczki się troche kłócą a to, że Eve tak lata w okół Kelly coś mi tu nie pasuje.

Big Show vs Henry

Tutaj coś mi stream szwankował i nie widziałem zbyt wiele jednak końcówka nawet miazga. Można by powiedzieć Big Show obudził World Strongest Man i ten motyt z tym krzesłem i nogą Show'a, troche to oklepane, że Show co chwile kontuzjowany to wtedy przez Punk'a ta dłoń, potem Del Rio, teraz Henry.. Ogólnie to raczej nie koniec feudu

RAW MITB

Kurcze tutaj to był na prawde emocje, brzuch mnei bolał gdy Mysterio wchodził po drabinie lub gdy Miz wypadł niby kontuzja a tu nagle wraca jak nikogo nie ma i się wspina oj były nerwy. Jednak ostatecznie wygrał Del Rio i z tego się ciesze, szczerze mówiąć myślałem po tym, że przecież to jest więcej niż pewne, że Punk wygra a Del Rio zainkasuje walizkę.

Christian vs Randy Orton

Tutaj stawiałem na zmianę mistrza od samego początku, myślałem, że się pojawi Sheamus lub coś takiego ale jednak nie wystarczyło oplucie Orton'a by ten wpadł w furie, okładanie Christian'a, kopnięcie w krocze, dziękuje dobranoc. Patrząc na Orton'a mam wrażenie, że przechodzi on heel turn, te 2 RKO na stół po walce, te jego miny wariata. Ahh co bym dał za starego Orton'a.

John Cena vs Punk

Kurde to wejście Punka i to jak go publika przywitała fucking amazing! Na prawdę, nie widziałem, żeby ktoś dostał taki cheer od publiki. Walka na początku bardzo zassysała, strasznie nudna i toczona w powolnym tempie, widać było, że się Punk stara jednak coś Cena na początku szwankował, potem się rozkręciło i te wybicie po AA i ucieczki z STF kurde tutaj też się troche strachu najadłem no i Vince, myślałem, że będzie Chicago Screw Job a jednak nie! Cena wylatuje, powala kolege Vince'a, wraca do ringu GTS 1..2.3..! New Champion. Vince krzyczy by przybiegł Alberto i myślimy, że to koniec nowego mistrza WWE ale Alberto dostaje po głowie, pada a Punk sobie wychodzi przez trybuny z pasem WWE. Więc Cena zwolniony? Bo Vince go nie zwolnił bo przejęty strasznie był, śmiałbym się jakby to był na prawdę shoot i Del Rio miał zainkasować walizkę, jednak Punk by sporą kare zapłacił, zresztą wydaje mi się, że on już od dawna ma podpisany kontrakt bo by nie cisnął tak Vince'a na ostatnim RAW.

Ogólnie MITB oceniam jako bardzo, bardzo dobre. Może nawet najlepsze PPV w tym roku, raczej nie licząc WM'ki to najlepsze PPV w roku zdecydowanie, licząc ją, można się sprzeczać. Emocje na pewno były, walki nie były na jakimś tam bardzo dobrym poziomie jednak jak dla mnie nie było tak źle, WWE zaskoczyło nas na prawdę na tej gali i to 2 razy z czego się ciesze i widać, że WWE umie jeszcze zadziwiać fanów. Moja ocena 4+/6

EDIT

Właśnie ta koszulka rzucała się w oczy. Na prawdę fajna i po tym też było można poznać, że Punk przedłużył kontrakt ponieważ mówili, że jego merchandise będzie niedostępny. I nie będą go więcej robić.

EDIT2

Ciekawe teraz na co się Del Rio ta walizka (oraz contender do pasa WWE) przyda skoro Punk 'opuścił' WWE ; )

Edytowane przez TakeR

Smackdown Money in the bank match:

Świetna walka z bardzo fajnymi akcjami. Bardzo cieszy wygrana Bryana choć myślałem, że walizkę zdejmie Barett. Czy Sin Cara doznał kontuzji?

Kelly Kelly vs Brie Bella

Znośna walka. Dobrze, że wygrała Kelly Kelly.

Mark Henry vs Big Show

Średnia walka, w której dominował Henry. Ważne, że wygrał czysto. Teraz czas aby wszedł na stałe do Main Eventu

Raw Money in the bank match:

Walka o wiele gorsza od konkurencyjnego brandu, aczkolwiek świetny Shooting Star Press i ta synchronizacja z harikanraną ( Jak zle napisałem to poprawcie :P) . Nie cieszy mnie wygrana Del Rio, gdyż ta walizka nie jest mu potrzebna. Fajny był motyw z obrzucaniem drabinami AdR :twisted:

Randy Orton vs Christian

Akurat na tej walce stream mi padł, ale widziałem to oplucie Ortona i potem ogromna furia i kopniak w jaja a to oznacza, że mistrzem został Christian. Już myślałem, że kontrakt zainkasuje Bryan, ale tak się nie stało.

Cm Punk vs John Cena

Niesamowity Pop dostał Punk na początku i ta fajna koszulka Best in the world ;D

Ta walka to po prostu HOLYSHIT! Niezłe tempo, odkopywanie po finisherach, dramaturgia pod sam koniec gdy wszedł McMahon. Dobrze, że Punk sprzedał kopniaka Del Rio, gdyż utraty pasa bym nie zaakceptował. Z niecierpliwością czekam na kolejne Raw i ciekawe jak dalej to rozwiążą.

Ogólnie najlepsza gala spod szyldu WWE w tym roku i według mnie była trochę lepsza niż Destination X.

Gale oceniam na 8+/10

Edytowane przez rethoN

8783161654dc44ccd4bf7f.jpg

To wiedzialem po nowej koszulce :D

Ta koszulka jest jednorazowa. Bo była na niej data gali.

48798430952f294e69c1e4.jpg

Ta koszulka jest jednorazowa. Bo była na niej data gali.

w której CM Punk zdobywa pas, więc może dłużej :>

NAJLEPSZE PPV ROKU! :D warto było zarwac nockę!!! jest 5 rano ale sprobóję ocenic! :)

walka div i wygrana kelly kelly, mało mnie obchodziła i jedyne co fajne w tej walce to to ze 1pkt dla mnie w typerze! :D

Henry vs Big Show, bardz cieszy wygrana Marka Henryka! jest heel'em z prawdziwego zdarzenia! rozwalił Show'a! dosłownie! następny 1pkt do typera!

Smack Down MitB metch! świetna walka, dużo akcji, naprawde pokazali sie z jak najlepszej strony i co najwazniejsze! Zwycięzca! Brayanowi sie należało, zapracował sobie, i bedziemy mieli nowego ME face'a! ;) straciłem punkt ale m nie to cieszy!

Raw MitB metch! tez super walka, duzo akcji z drabin (skok Evana był Rox!) , fajny motyw z ściągnienciem maski Misterio :D , kulawy Miz tez był fajny!;P zwycięzca do przewidzenia, i pierwszy raz w historii mamy niezainkasowaną walizkę! ale o ADR sie niemartwie ma 1# contendera w zapasie ;) no i następny 1pkt do typera!

WWE WHC! jak juz kilka osob pisało juz to widzielismy wiec walka mimo ze dobra to lekko przynudzała.. ale za to zakonczenie! :D widok oplutego Ortona.. BEZCENNY!!! :D

wiadome było ze CC czysto niewygra ale to zawsze zwycieztwo! i nowy mistrz! a to co Orton wyprawiał po walce? moze wkoncu wróci jego charakter z przed kilku miesięcy ;)

No i danie główne! cos czego niemozna było przegapic! WWE CHAMPIONSHIP METCH! coś niesamowitego! Walka była epicka! jak dla mnie najlepsza walka roku! było wszystko, a co najwazniejsze DRAMATURGIA i napięcie trzymające do ostatniej sekundy!!! spodziewałem sie wygranej Punka ale to ze se obroni przed ADR i ucieknie z pasem? EPIC!!!! Vice pokazał ze jest geniuszem w tym co robi... wszystko w tej walce było perfekcyjne! Co tu wiecej zachwalac??? brak słów poprostu... trzeba powstac i oklaskiwac Punk'a, Vinc'a no i Jasia! :D no i pkt do typera!

A teraz znowu jestesmy ciekawi co sie stanie.... znowu zarwę nockę na Raw! :D jutro sie wile wyjaśni ale juz w tym momęcie dla mnie jest to scenariusz roku! :)

Jedno wiadomo! dlaczego wysprzedali wszystkie stare koszulki PUNKA! :D bo ma nową zajebistą!!!! :D

Miałem dobrego nosa bo na 6 walk tylko jednej nietrafiłem! ;)

SAVE.US_Y2J

17687217464e10cc730bfc8.jpg

Czy muszę mówić jakie to było Zaje-kurwa-biste!! nie żałuje ani minuty ale o tym później...

Money In The Bank Ladder Match

Dobry mecz ,wynik cieszy ,ogólnie dużo się działo. Mało akcji wysokiego ryzyka jak na taką obsadę. W sumie to taki mecz na 4- ,bo cieszył oko ale mało co się pamięta(pamiętam tylko power bomb Sheamusa i wrzawę na czacie jak bryan ściągnął walizkę).

Kelly Kelly vs. Bella(chyba)

Widziałem tylko wejściówki ,bo mi komp nawalił...

Money In the Bank Ladder Match

Było więcej momentów do zapamiętania , jednakże ogólnie walka słabsza technicznie. Pewne zwycięstwo ADR botch Reya ,strata maski ,"kontuzja" i powrót Miza tyle pamiętam.

Mark Henry vs. Big Show

Całkiem dobra walka jak na takich klocków. Szybka (w miarę)niezły brawl niespodziewane zwycięstwo 2 WSM ,2 Splashe i krzesełko i "łamanie" nogi tym że krzesełkiem(wydawało mi się czy po tej akcji na krzesło Show mówił "oh fuck ,fuck off itp.").

Orton vs. Zapałka

Powiem szczerze ,że sama walka jak i zakończenie mi się podobały... Szybka i bardzo dobra walka techniczna(jak na dziadka i ortona) i zajebista końcówka...Pomysł z melą zajebisty...kopnięcie w jaja zajebiste....furia Ortona zajebista. Znów zobaczyłem najlepszego na świecie Ortona-Szaleńca jest jeden minus: mianowicie kontynuacja feudu(chociaż może być tak ,że zapałka broni pas wbiega Bryan i po Feudzie..oczywiście na Smackdown!). A jeszcze nowy cios Ortona.

No i wreszcie walka roku ,story-line roku ,i finał roku. JOHN CENA vs. CM.PUNK

Pierwsze 5 minut niezłe ,ale uratowało je tylko reakcja publiki ,bo dźwignie Ceny Mega sztuczne(jak gra Mroczków)A te punka wymuszone. Później było tylko lepiej milion akcji pierwszy raz zobaczyłem w wykonaniu tych zawodników. Emocje wrzały. W czacie była wojna wszyscy vs. 2 fanów ceny. 5 rzay AA ,3 razy STF ,7 Razy GTS + Anaconda vice. To dopiero emocje.koniec walki pewne zwycięstwo Punka...wchodzi Vince. Punk się dekoncentruję i STF ring the bell...Chicago screw job ,ale cena przerywa uścisk i uderza kogoś tam i pretensje do vinca ,bo on wygrywa tylko czysto ,wraca i GTS. 1,2,3 nikt w to nie wierzy ,ja osobiście o 4 rano się wydarłem i zacząłem klaskać. Ale Vince woła Alberto...i znowu kolejne dyskusje ale...High Kick i punk przez trybuny a kibice fuck you Vince ,naprawdę pokazywali mu fucka ,prosto w twarz. A cena jest zwolniony. Nie wierzysz ,but it's real ,it's damn real!

Oba MITB oceniam na 5/6

WSM vs WLA 4/6(jak na taką wagę świetna walka)

RKO vs CC -6/6 (bo feud będzie na 90% kontynuowany)

No i Punk vs cena 6/6(to najlepszy pojedynek jaki widziałem ,i chyba najlepszy ceny ever)

Całej gali daje -6/6

mamy już gale roku ,segment roku ,promo roku ,walkę roku ,WRESTLERA roku ,story-line roku i zajebiście spędzoną noc.

Kurde Daniel Bryan zdobywa MITB kto by się tego spodziewał? Taki niby szarak, cichy i wgl. a tu jednak, miejmy nadzieje, że nie będzie on pierwszym który nie wykorzstał walizki..

ja pomyślałem :razz: Był bodajże na pierwszym miejscu WRESTLERÓW o których będzie głośno w tym roku...no i proszę. Zmiana theme i mamy dobrego mistrza który musi wykorzystać walizkę

W sumie Punk znowu będzie wrestlerem miesiąca i...w sumie dobrze.

3644074924fa3e310b8a76.jpg

Punk Wins! Punk Wins! , PPV zapowiadało się świetnie i wydawałoby się że WWE da znowu kichę ,nic z tych rzeczy po pierwsze Bryan wygrywa ,zawsze jest jakaś sensacja , ale ze Bryan ,nikt by się nie spodziewał , Kelly vs Brie ,wiadomo ,to samo Show vs Henry , RAW MITB Match niepotrzebna Wygrana Del Rio , miał na RAW Title Shoota , mogli dać Rileyowi ,ale ok , Christian i Punk Champami , u Christina mogłem się spodziewać ,ale że zaraz po zdobyciu straci Pas , a Punk wydawałoby się jest bez szans ,albo straci zaraz po zdobyciu ,idę spać ,po nie przespanej nocce ,a i dodam że to było najlepsze PPV w WWE od Wrestlemanii 24
NWO FOR LIFE !

15887074294e35a9a4096c5.jpg