Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Money in the Bank PPV (spoilery/komentarze/karta)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Swagger, a Slater... proszę Cię. Porównując status w federacji to okej, ale na tym się kończy. "Szwagra" chcieli wyraźnie wypromować na nowego Kurta. Jack jest technicznie świetny, ma wygląd, nawet po zdobyciu pasa były momenty, że dało się go słuchać bez łapania się za głowę. Z resztą dostał gimmick poważnego faceta i wyglądał całkiem fajnie.

Nie powiedział bym , że Jack jest technicznie świetny , jest dobry to fakt ale świetnym bym go nie nazwał , może też dla tego ,że według mnie ma syndrom kofiego i najchętniej bym go wypierdolił z federacji.Co do promowania go jako nowego kurta , to się nie spieram ale najpierw mogli mu dać trochę powygrywać.Nawet jeśli chcieli z niego na szybko zrobić main eventera to mogli mu dać jakiś mid carderów do pojedynku w , których by ich pokonywał albo chociaż jobberów do squeshów.Tymczasem przed zdobyciem walizki szwagier przegrywał z Yoshim Tatsu.

Zaś Slater? Na kogo go wykreują? Czym nas może zaskoczyć po hipotetycznej wygranej? Będzie nowym Adamem Copelandem? Chyba nie...

Jak to na kogo ? Na ONE MAN ROCK BAND'A :twisted:.

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

• Odpowiedzi 368
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MJ

15

• menelag1

12

• fifka

12

• Sebu

12

Top użytkownicy w tym temacie

Oj to się nie uda.Jak wyobrażasz sobie by Jericho był facem odbierając pas Punkowi który w Chicago będzie nawet "Babyfacem"? Po takim czymś Jericho będzie znienawidzony przynajmniej na gali MITB.

W Chicago nie jest organizowana każda gala, a w oczach marków na całym świecie Punk to dalej heel. Zresztą, jak o słowach The Rocka, który mówił, że już nigdy nas nie opuści większość zapominało, to z tym by pewnie było podobnie.

Jednak jak "Marki" usłyszą ogromnie buczenie to troszkę krzywym okiem spojrzą na Chrisa.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Rozumiem ironię związana z 'hivem', poniekąd całkiem zabawną ale z drugiej strony nie jest on taki całkiem najgorszy. Taki Aries to z niego niezbyt ale chujowy też jakoś nie jest. Z tego co pamiętam to dałem mu 2% na wygraną i pewnie się nie pomyliłem chociaż z wwe to równie :D Co do swaggera to znów taki jobber z niego nie był, no może przed wm'ka miał średnia passę ale nie zapominajmy o tym że był wcześniej mistrzem ecw. Jeżeli chodzi o me to oby cena mi obronił mistrzostwa a tymbardziej by nie wygrał doniemanej walki z nowym mr. MitB. Nawet evanowi tego nie życzę :D
BULLET CLUB FO FO FO FOR LIVE

171853244354245ca8e4f56.jpg

Face'owe zachowania nie skończyły by się tylko na odebraniu pasu, pewnie byłby jakiś pojedynek tag team'owy wraz z Ceną, podanie ręki Cenie po walce i takie tam. Jednak myślę, że to nie byłoby w stylu nawet dobrego Chrisa, nie wiem czy starym wyjadaczom podobało by się robienie z Y2J'a baby-face'a, nie oglądałem WWE po 2nd_coming, więc nie wiem jakim był on face'em, mimo wszystko chyba każdy by chciał jego powrotu. :grin:

Jeżeli chodzi o me to oby cena mi obronił mistrzostwa a tymbardziej by nie wygrał doniemanej walki z nowym mr. MitB. Nawet evanowi tego nie życzę :D

Tego to nawet kofiemu się nie życzy. :)

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

Śmiejecie się tak z tego Slatera, a jaki będzie szok jak WWE przypierdoli nam zgarnięcie walizeczki przez Heatha? :twisted:

Sądzę że wynik "Pieniędzy w banku" SD! jest dość przewidywalny - Cody Rhodes.

Natomiast walizeczka RAW jest bardzo nieprzewidywalna, bo w zasadzie każdy (oprócz Szfffagjera) ma szanse na jej zgarnięcie. Cholera, dawno tak nie czekałem na PPV :)

1822912563511427a3754ee.jpg

Tradycyjnie na godziny przed ppv piszę post ze swoimi odczuciami i oczekiwaniami na temat walk. Tym razem jest to trudne ze względu na main event CM Punk vs. John Cena. Na ten temat napisano już tyle (i jeszcze więcej nie napisano - domysły można snuć bowiem w nieskończoność), że postaram się ograniczyć tylko do kilku zdań, bo inaczej wyszłaby książka. Wynik tej walki jak i pozostałych pokaże nowy układ sił w hierarchii wrestlerów. Przekonamy się, czy WWE będzie nas dalej nudzić sprawdzonym schematem i zwycięsko ze starć wyjdą „sprawdzeni” gwiazdorzy czy kreatywni zdecydują się przypushować wcześniej niedocenianych zawodników… Oczywiście - trudno być optymistą w tym względzie… kto wygra? Naprawdę nie wiem. W typerze miałem taką zagwozdkę, że wynik walk wskazała w końcu moja żona. W razie czego będzie na nią.

John Cena vs. CM Punk - Pojedynek godny miana main eventu WrestleManii. Największa gwiazda federacji, następca Hulka Hogana, Rocka, SCSA vs. uwielbiany przez smartów, niedoceniany przez Vince’a (przynajmniej na tyle na ile powinien) i zarazem najlepszy wrestler WWE. I nie dość, że mamy murowanego kandydata na storyline roku to jeszcze w szranki stają wrestlerzy wyróżniający się pod względem szerokopojętej psychologii ringowej, „gry” twarzą, okazywania emocji… A i bez tego Jasiek potrafi być solidny w ringu, a jak dostaje porządnego rywala to potrafi ciągnąć poziom ostro w górę. A ponieważ Brook’s na ringu jest świetny to daje to nadzieje na naprawdę dobre widowisko.

Randy Orton vs. Christian - Ze względu na coraz nudniejszego RKO zacząłem oglądać main eventy SD po łebkach. Obaj panowie co prawdą potrafią sklecić dobrą, a nawet świetną walkę (co już udowodnili), ale po względem emocji to mamy po prostu nudy okropne i wyciskanie soków z pierwotnie dobrego storyline’u. Christian z WHC? To byłby jakiś zwrot, ale ja wolałbym zakończenia tego feudu…

Raw MitB Ladder Match - MitB zawsze zapowiada się ciekawie i tak samo jest tym razem. Podobnie jak w przypadku CM Punka i Jasia można by książkę pisać na temat możliwości jakie rodzą się przez tą walkę. Na godziny przed MitB wykliniłem sobie nawet, że to Rey Mysterio zgarnie walizkę i uratuje honor federacji odbierając pas Punkowi w chwilę po tym jak ten pokona Cenę… To tylko przykład tego jak daleko zawędrowałem w swoich domysłach. Nie będę tego ciągnął. Spodziewam się niezłego widowiska.

SmackDown MitB Ladder Match - SD jest nudniejsze niż Raw, ale walka o walizkę niebieskiego brandu także zapowiada się ciekawie. Fajnie by było gdyby walizkę zgarnął ktoś, kto na to zasługuje… W pierwszej kolejności mam tu na myśli Daniela Bryana i Wade’a Barretta. Jakoś jednak nie wierzę, żeby kreatywni zdecydowali się na taki pomysł. Brytanowi muszą zmienić gimmick (wtedy uwierzyłbym, że z jego postacią coś się święci), a z Wade’m po prostu się przeprosić. Doprawdy nie rozumiem dlaczego wstrzymano mu push. Przecież kilka miesięcy temu mówiło się, że miał walczyć z Undertakerem na WM-ce… Ale nadzieja ginie ostatnia. Więc może jednak Wade? :)

Big Show vs. Mark Henry - Mimo wszystko cieszę się na tą walkę. Może to nie będzie pokaz technicznego piękna, ale lubię takie klasyczne pojedynki grubasów (kiedyś, za WWF było tego więcej). Za cholerę nie wiem, kto wygra. Niby w niusach podawali, że Henry, który będzie dybał na pas WHC, ale kto by tam wierzył tym doniesieniom… Może to tylko plota puszczona, żeby było większe zdziwienie jak Big Show wygra…

Kelly Kelly vs. Brie Bella - tą walkę przeskoczę najprawdopodobniej.

14453752125651e0a536c69.jpg

Primo ultimo: Heath Slater, niestety, zostanie jobberem. W Justinie Gabrielu widze natomiast potencjal na main eventera.

Dziekuje juz za koniec feudu Christiana z Randym Ortonem. Mam juz tego serdecznie dosyc, byl on slaby i juz widac, ze kolejnym w kolejce po pas bedzie Mark Henry. I dobrze, bo drzemie w nim niewykorzystany potencjal.

Dotychczasowe rezultaty wskazuja nam na wygrana Big Showa, ale ja mam nadzieje, ze wygra jednak Henry, ktory niemilosiernie sponiewieral Big Showa, a ten krotkotrwaly feud stanie sie odskocznia do feudu z Randym Ortonem.

Ciezko powiedziec kto ma szanse na wygrana w Ladder Matchu brandu RAW. Del Rio, powiedzmy sobie szczerze, walizki nie potrzebuje. Ma swoje 'przeznaczenie', a moga rowniez wykorzystac jego wygrana w meczu, ktory mial wylonic pretendenta do pasa w miejsce zawieszonego Punka. Rey Mysterio pewnie znow, niestety, zjobbuje. R-Truth zostanie komediowa postacia. Mysle, ze Riley ma szanse i przy jego probie odebrania pasa mistrzowskiego nowemu mistrzowi zainterweniuje Miz, ktory mu przeszkodzi za to, co stalo sie na OtL.

Smackdown wydaje sie byc bardziej oczywiste. Na pewno walizka nie powedruje w rece Sin Cary - po pierwsze face, a po drugie oficjele zapewne nie czuliby sie pewnie, gdyby mial ja Meksykanin. Kane to juz labedzi spiew. Swoje w federacji zrobil i od teraz raczej zostanie jobberem. Zaden z dwojki Heath Slater, Justin Gabriel. Niedawno skonczyli z The Corre, wiec byloby za wczesnie. Wydaje sie, ze Barrett to jedyna sensowna opcja - byl mistrzem interkontynentalnym, przewodzil Nexusowi i The Corre. Czas na solowe main eventy.

Kelly Kelly vs. Brie Bella - Przemilcze to. Daje 3-5 minut, prawdopodobnie na rozpoczecie lub wepchnieta gdzies pomiedzy pojedynki, zeby widzowie mieli czas na skorzystanie z toalet.

Zostało nieco ponad 30 minut do gali więc trzeba stąd spadać zanim ktoś zacznie rzucać spoilerami. Jednak zanim to nastąpi to ostatnie podsumowanie ode mnie. Nie wierze w zwycięstwo CM Punka w tej walce. Każdy scenariusz w którym Punk odklepuje Jasia będzie dla mnie mocną niespodzianką. Za to wierze w tak zwany 'Chicago screwjob' - Cena i Vince razem wydymają CMa z pasa i spowodują jego odejście z federacji. Dzięki temu na jednej gali byśmy mieli heel turn McMahona i naszego mistrza, oraz face turn Punka. WWE już raz na jednej gali w 2001 roku turnowało 3 main eventerów więc jest to realne. Smutne będzie jak Jasiu po prostu wygra i nie wydarzy się nic. Jeszcze smutniejsze będzie jednak dla mnie, gdy Punk wygra tylko po to by przegrać za minutę ze zdobywcą walizki. Jak dla mnie najgorszy scenariusz. Zobaczymy już niedługo co jednak naprawdę się wydarzy :)

Primo ultimo: Heath Slater, niestety, zostanie jobberem. W Justinie Gabrielu widze natomiast potencjal na main eventera.

Nie wiem jak mozna widziec w Justinie potencjalnego Main Eventera. Ten wrestler nigdy nie bedzie dobry przy mikrofonie(nie wierze w jakis ogromny postep Gabriela przy micu) i dlatego tez nie bedzie ME. Umiejetnosci ringowe moze i ma, ale to nie wystarczy.

Smackdown wydaje sie byc bardziej oczywiste. Na pewno walizka nie powedruje w rece Sin Cary - po pierwsze face

Co z tego, ze face? Tylko heelowie moga zdobyc walizke? Ciekawe... Sam wolalbym, aby wygral jakis face, bo na chwile obecna jest za duzo tych wszystkich, ktorzy stoja po ciemnej stronie mocy.

Wydaje sie, ze Barrett to jedyna sensowna opcja - byl mistrzem interkontynentalnym, przewodzil Nexusowi i The Corre. Czas na solowe main eventy.

Sensowna opcja jest rowniez danie walizki Cody'emu. Rhodes zaliczyl ogromny postep przy mikrofonie, ma dobry gimmick i potrafi stworzyc fajna walke.

Daniel Bryan wygrał MITB SD! Kto by się tego spodziewał! :D (btw, mój pierwszy post, siema!)

Edytowane przez Jacon

o kurwa!
And if you're not down with that, I've got just two words for ya!

Daniel Bryan winner smackdown MITB ! FUCK YEAH!

Walka trwala ok. 30 min co mnie bardzo zaskoczyło

8783161654dc44ccd4bf7f.jpg

Daniel Bryan wygrał MITB SD! Kto by się tego spodziewał! :D (btw, mój pierwszy post, siema!)

Teraz czekam na cashing in na biednym Christianie dzisiejszego wieczoru i jestem jasnowidzem.