Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Money in the Bank PPV (spoilery/komentarze/karta)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Sin Cara suspended

July 18, 2011

Tags: Sin Cara

STAMFORD, Conn. – In accordance with its Talent Wellness Program, WWE has suspended Luis Ignascio Urive Alvirde (Sin Cara) for 30 days for his first violation of the company’s policy.

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

• Odpowiedzi 368
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MJ

15

• menelag1

12

• fifka

12

• Sebu

12

Top użytkownicy w tym temacie

No cóż, przynajmniej tyle dobrego, że jednak to był work. Ciekawi mnie tylko, czym (prawdopodobnie) szprycował się nasz mały, meksykański, skaczący Power Ranger. Mam tylko nadzieję, że nie zamierza pójść w ślady swojego grubszego kolegi z federacji :wink:

Oby teraz Christian feud z Bryan. A Orton (OBY!!!!!) face turn powrót Y2J jako face i feud za tego punk kick :):) i odrazu będzie się lepiej oglądało Smackdown.

• Urządzenie:  Windows

A ja mam podejrzenia, że to wszystko z Sin Carą to ściema, żeby tylko dać mu przerwę, w czasie której przygotuje się w pełni do pobytu w WWE i już nie będzie tak bardzo botchowac.

Jeśli to ściema to trzeba przyznać małemu w masce że grać umie. Ładnie to wszystko rozegrane, tak że naprawdę uwierzyć można było, że to jednak prawda. Aczkolwiek zobaczymy jak się sytuacja rozwinie
Mów mi Daniel :)

corporate.wwe.com Panowie, nagłówek - Superstar Suspended. Klikamy w linka - i wychodzi nam że Sin Cara nie tyle ma problemy z rdzeniem kręgosłupa, a problemy z substancjami. Czyżby push killer Latającej Szynki?

1822912563511427a3754ee.jpg

• Styl:  Jasny

Kontuzja Cary to dobrze rozegrany work. Zauważcie, że lekarze szybko uwinęli się z wywiezieniem Meksykanina z hali. Gdyby faktycznie coś mu się stało to zakładaliby stabilizator na kark i układaliby go na noszach bardzo ostrożnie, żeby nie narazić na jeszcze większe uszkodzenie kręgów i zajęłoby to łącznie dużo więcej czasu. Od razu przypomina mi się kilka zdarzeń z meczów piłki nożnej, kiedy zawodnik po groźnym upadku na kark był opatrywany 10 minut.
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Co wy piepszycie to nie było naprawde bo popatrzcie sobie na mine Shemusa i jeszccze sara mial drgawki i jęczał wiec ma kontuzje

Co wy piepszycie to nie było naprawde bo popatrzcie sobie na mine Shemusa i jeszccze sara mial drgawki i jęczał wiec ma kontuzje

Ok, jesteś najbardziej wiarygodnym źródłem informacji i powiedziałeś wszystko, czego nie wiedzieliśmy. :twisted:

Od końca zacznę…

John Cena vs. CM Punk - Walka była OK ale patrząc na to co zaprezentowali obaj zawodnicy (zwłaszcza John) nie typowałbym tego do miana walki roku jeżeli mam być szczery. Psychologia ringowa bardzo dobra (dla Ceny plusik za wyraz twarzy, gdy miał wykonać finisher na leżącym Punku - zebrał heat na co zareagował lekceważącym spojrzeniem), a pod całość zrobiono storyline roku... Ale już akcje, którymi uraczyli nas obaj wrestlerzy nie były wcale lepsze od tych, które widziałem podczas innych walk - zwłaszcza poza WWE. Może zostanę zjechany za to stwierdzenie, ale nawet na tej gali walka o walizkę SD wydawała mi się ciekawsza. Tak naprawdę nie mogłem doczekać się, kiedy pojedynek się skończy. Chciałem znać wynik i co będzie dalej. Cipę zrobili z Alberto, którego Punk powalił jednym ciosem. Punk uciekł i założę się, że teraz wszyscy czekają na kolejne Raw… Nieźle Vince.

Christian vs. Randy Orton - Muszę przyznać, że trudno mi obiektywnie ocenić tę walkę, gdyż feud między oboma panami całkowicie znudził mnie już dawno, oglądałem to prawie, że z musu, czekałem na main event. Tym bardziej zaskoczył mnie wynik. No i żeby terminator niebieskiego brandu nie wyszedł do końca na przegranego to dali mu się poznęcać nad CC. Zapachniało heelturnem. (W sumie byłoby to logiczne, bo kreatywni zapewne dostrzegli, że nudą powiewa ostatnimi czasy od RKO).

Walka o walizkę Raw - Gorsza niż walka o walizkę SD, ale i tak niezła. Czyżby mały botch jak Alberto spadł z tą drabiną na samym końcu? Wydaje mi się, że miała ona nadal stać. Ale to oczywiście pierdoła. Jak na początku wszyscy zaatakowali Alberto to od razu przypomniała mi się scena z walki o kontrakt w TNA z Ariesem.

Walka pań - cieszę się, że dobrze postawiłem w typerze. A poza tym nie oglądałem. Marnować czas, kiedy panowie walczą o walizki i szykuje się taki main-event?

Big Show vs. Mark Henry - Znowu zadam to pytanie „co się dzieje?”. Henry czysto pojechał z Showem. No, no… ale zaszalałeś Vince… Walka w dobrym klasycznym stylu. Dwa wielkie grubasy wzięły się za bary i ten bardziej agresywny wygrał. Przyznam, że liczyłem na trochę więcej emocji, ale i tak nie było źle.

Walka o walizkę SD - Bardzo dobry opener. No i najlepsza walka tegorocznego MitB. Bryan na walizkę zasługiwał i cieszę się, że Vince zdecydował się na ten ruch. Mieli rację ci, którzy pisali o ukłonie w stronę RoH. Mnóstwo fajnych, high flyerskich akcji. „Kontuzja” Sin Cary do kupienia (w przeciwieństwie do „kontuzji” Showa i Miza w pozostałych walkach)

Podsumowanie (trochę na gorąco). Gala naprawdę niezła. Fajne reakcje fanów (buczenie na Mysterio i Jaśka, cheerowanie Punka)… CM Punk w nowej otoczce, z pasem WWE… Tryumfy heeli - Henr’yego, Christiana i Alberto del Rio… Honoru face’ów bronił tym razem Daniel Bryan - a więc ktoś, kto zasługiwał na jakiś bardziej spektakularny sukces… No czego nam więcej trzeba? Dostaliśmy to, czego chcieliśmy w zasadzie (w większości). Ale przez te zakończenie to wszystko wydaje mi się nieważne i czekam na kolejne Raw.

14453752125651e0a536c69.jpg

Mam nadzieje że z carą wszystko ok. Przestraszyłem się jak tak leżał z nogami w górze. Faktycznie ta mina Sheamusa była tajemnicza. A co do gali to 10/10 ;] Najlepsza galą w tym roku. Więcej takich dobrych gal.

CM PUNK!!!

Wow, jeżeli kiedykolwiek ktoś z was zastanawiał się dlaczego jeszcze ogląda WWE to ta gala jest odpowiedzią. Ok, może TNA robi lepsze jakościowo walki, może ROH na najlepszych techników na świecie ale żadna inna federacja nie da wam takiego klimatu i atmosfery jak na MitB. W ME mieliśmy wszystko, kawałek całkiem spoko wrestlingu, częste zmiany przewag i dynamiczną końcówkę, czyste zwycięstwo Punka, odwołanie do 1997 roku, dalsze emocje po ostatnim gongu. No i publika była genialna, CM dostał jeden z największych popów jaki widziałem przez te 14 lat mojej przygody z wrestlingiem. Podobało mi się ogromnie to, że nie chcieli na silę zrobić z Punka heela, podobało mi się to, że przeznaczyli na tą walkę naprawdę dużo czasu (ponad 30 minut). Jeden z głównych kandydatów na walkę roku, jeden z najlepszych storyline'ów od lat, jedna z najlepszych chwil spędzonych z wrestlingiem.

BTW - piona dla gościa za przywrócenie jednego z najlepszych transparentów ostatnich lat - 'if cena wins we riot'. Jeżeli kiedykolwiek była na to odpowiednia pora to właśnie teraz.

Edytowane przez xero

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Te drgawki były tanie jak barszcz. Nie wiem nad czym tu się można zastanawiać. Work.

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Jak dla mnie Money in the Bank było jedną z najbardziej emocjonujących gal w ciągu ostatnich kilku lat w WWE (jeśli chodzi o ME), a sama walka wieczoru całą otoczką, psychologią ringową itp jest dla mnie murowanym kandydatem do starcia roku. Przebiła HHH'a z Takerem, czy też wszystkie walki Christiana o pas, a wszystko dzięki CM Punkowi. Ogólnie wyniki strasznie satysfakcjonują internetowych fanów, jak i mnie oczywiście. Bryan, Christian mistrzem i CM PUNK. Nie mogę doczekać się rozwinięcia tej sytuacji na RAW. Wszystkie gale powinny odbywać się w Chicago, bo publika ta jest wprost niesamowita.

Brawo WWE.

Aha, zapomniałem o jednym - coś czuje, że Christian straci pas na Smackdown :) Takie odniesienie będzie, że pozostanie mistrzem na pięć dni. Mam nadzieje, że Orton pasa nie odzyska.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

BTW - piona dla gościa za przywrócenie jednego z najlepszych transparentów ostatnich lat - 'if cena wins we riot'. Jeżeli kiedykolwiek była na to odpowiednia pora to właśnie teraz.

Był też drugi, nawiązujący do tego kultowego już transparentu, o treści "If Punk loses, we riot."

Z samego PPV widziałem tylko ME i muszę powiedzieć, że napisać "było warto" nie oddaje stopnia satysfakcji płynącej z obejrzenia tej walki. Fakt, może pod względem wykonanych akcji nie powalała aż tak bardzo, ale sama otoczka wielkiego wydarzenia (publika w Chciago potrafił stworzyć niesamowitą atmosferę) oraz psychologia sprawiły, że nie brakowało tutaj emocji i wyczekiwania na ostateczny wynik jednego z najlepszych storylineów ostatnich lat. Tu właśnie widać mocną (może najmocniejszą) stronę federacji Vince'a - dzięki świetnemu prowadzeniu feudu potrafią przykuć uwagę całego wrestlingowego świata na tyle, że ostateczna walkę ogląda się z przyjemnością, pomimo pewnych niedociągnięć.