Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Money in the Bank PPV (spoilery/komentarze/karta)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Menez , ta strata Pasa to taka fikcyjna "kara" za to jak nazwał Kelly ,pewnie Wrestlerzy byli wkurwieni za zachowanie Ortona i to taka jakby "kara" ta strata Pasa.

W sumie, to po tym Twoim wpisie również dostrzegam, że być może tak właśnie było. Tylko ciężko jest mi w to uwierzyć, jeśli weźmiemy pod uwagę to, że Orton już wywijał różne numery i zazwyczaj uchodziło mu płazem (vide akcja z opluciem fana). Dlatego nie do końca optuję za tym, że nagle Vincent uderzył w stół, krzyknął "wystarczy" i zabrał Ortonowi pas. Ale takie rozważanie tego nie ma dużego sensu - w gruncie rzeczy i tak ważne, że stracił on ten tytuł i byle nie okazało się, że na wtorkowym tapingu Bryan zainkasuje walizkę lub Orton wykorzysta title shota i nabije sobie +1 do statystyk.

Jakby jednak było tak, jak piszesz, to znowu zbieg dziwnych wydarzeń prowadziłby do złota Christiana - przy pierwszym złocie spowodowane to było niespodziewanym zakończeniem kariery przez Edge'a, tutaj mogłoby to być spowodowane tym, że Orton czuje się bogiem i wydaje mu się, że może mówić wszystko. Ale jak wspomniałem - ciężko jest mi uwierzyć w to, ze McMahon w końcu obraził się na swoją twarz SmackDown, która - paradoksalnie - nie jest niezbędna na tym show i daje niebieskim dużo mniej od tego, co prezentował Edge.

• Odpowiedzi 368
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MJ

15

• menelag1

12

• fifka

12

• Sebu

12

Top użytkownicy w tym temacie

W sumie, to po tym Twoim wpisie również dostrzegam, że być może tak właśnie było. Tylko ciężko jest mi w to uwierzyć, jeśli weźmiemy pod uwagę to, że Orton już wywijał różne numery i zazwyczaj uchodziło mu płazem (vide akcja z opluciem fana). Dlatego nie do końca optuję za tym, że nagle Vincent uderzył w stół, krzyknął "wystarczy" i zabrał Ortonowi pas. Ale takie rozważanie tego nie ma dużego sensu - w gruncie rzeczy i tak ważne, że stracił on ten tytuł i byle nie okazało się, że na wtorkowym tapingu Bryan zainkasuje walizkę lub Orton wykorzysta title shota i nabije sobie +1 do statystyk.

Jakby jednak było tak, jak piszesz, to znowu zbieg dziwnych wydarzeń prowadziłby do złota Christiana - przy pierwszym złocie spowodowane to było niespodziewanym zakończeniem kariery przez Edge'a, tutaj mogłoby to być spowodowane tym, że Orton czuje się bogiem i wydaje mu się, że może mówić wszystko. Ale jak wspomniałem - ciężko jest mi uwierzyć w to, ze McMahon w końcu obraził się na swoją twarz SmackDown, która - paradoksalnie - nie jest niezbędna na tym show i daje niebieskim dużo mniej od tego, co prezentował Edge.

Entrance Ortona i przez chwile jakby się zapomniał , był taki wkurwiony . Ludzie narzekają na Cene ,a ten bez problemu Jobbnał , a Ortonowi Zabookowali zniszczenie Christina w taki sposób że dostał ten 2 X RKO. Jednak gdyby Orton został odsunięty ( pewnie najwyżej na miesiąc :sad: ) od Pasa , byłoby zajebiście . Najprawdopodobniej McMahon da tylko raz na jednej Gali zdobyć Pasy "Biedakowi" i "Zdrajcy". Ale gdyby Ortonowi znaleźć kogoś do Fedu . Najlepiej DiBiasego ? Ja bym tak zrobił . Byłby powiew świeżości Push dla Bryana , Rhodse"a , Barreta , Sheamus"a , Christian z przynajmniej 2 miesięcznym Title Reignem . Smackdown! to drugi Brand , więc Promował bym Gwiazdy ,ale na Main Eventerów na stale , a nie na chwilę . Napierdalali się ze Slatera wszyscy , a pokazał co potrafi , wybitny nigdy nie będzie , ale jakby Pracował nad sobą to IC Title mógł by dostać. Del Rio wydaję mi się że straci Walizkę ,ale wykorzysta ,lub będzie chciał swój Title Shoot z RAW , pojawia się Bohaterski Cena i Feud do Summerslam.

NWO FOR LIFE !

15887074294e35a9a4096c5.jpg

Takie małe pytanku, bo może źle usłyszałem - czy Big Show po skoku Henryka nie powiedział czasem "oooo fuck!"? Przynajmniej tak to zabrzmiało. :P

Takie małe pytanku, bo może źle usłyszałem - czy Big Show po skoku Henryka nie powiedział czasem "oooo fuck!"? Przynajmniej tak to zabrzmiało. :P

Było:P poza tym Orton też coś tam rzucił w swojej walce:D

Co z Sin Carą?

rKO

Sin ma podobno coś z rdzeniem, przynajmniej taka była przypuszczalna diagnoza. Co jest naprawdę nieciekawą wiadomością. O ile to się potwierdzi i o ile po tym wróci to poczekamy na niego długo.
Mów mi Daniel :)

Entrance Ortona i przez chwile jakby się zapomniał , był taki wkurwiony . Ludzie narzekają na Cene ,a ten bez problemu Jobbnał , a Ortonowi Zabookowali zniszczenie Christina w taki sposób że dostał ten 2 X RKO.

To akurat nic zaskakującego. Nigdy nie spotkałem się z informacją, absolutnie NIGDY, by Cena robił jakiekolwiek problemy z jobbowaniem czy czymkolwiek takim. Ma twarz, warunki i daje federacji kasę, ale - z tego, co miałem okazje czytać - nigdy nie odbiła mu palma do tego stopnia, że szedł do zarządu z tekstem "dajcie mi pas, bo dawno nie miałem". Tutaj chodzi o różnego typu promowanie federacji, pojawianie się z pasem w różnych talk showach i tego typu rzeczach - ktoś sobie wyobraża np. Evana Bourne'a, by pojawiał się z tytułem w jakichś show na USA Network? Ludzie zachodziliby w głowę, kto to w ogóle jest.

Z Ortonem jest natomiast tak, że robi syf. Wystarczy wspomnieć o przykrej sytuacji z Kenem Kennedym, po jednym z Raw chociażby. Nie znoszę, gdy ludzie wykorzystują swoje nazwisko i uważają się za Bóg wie kogo. Dlatego cenę Jasia za to, co robi i jaki jest, choć orłem w ringu nie jest. Za to Orton ma naprawdę podły charakter i gdyby nie jego pozycja, jestem pewien, że już dawno nie widzielibyśmy go w WWE (choć to gdybanie, bo gdyby takiej pozycji nie miał, to też na pewno nie pozwalałby sobie na tyle).

Oczywiście opierać się można na różnych pogłoskach i wypowiedziach osób, która swego czasu były w WWE. Niemniej jednak nie uważam, by daleko odbiegało to od rzeczywistości.

Sin ma podobno coś z rdzeniem, przynajmniej taka była przypuszczalna diagnoza. Co jest naprawdę nieciekawą wiadomością. O ile to się potwierdzi i o ile po tym wróci to poczekamy na niego długo.

Jeśli potwierdzą się plotki, że chodzi o rdzeń kręgowy, to pozostaje nam wierzyć, że zobaczymy go stojącego na własnych nogach. Prawda jest taka, że po czymś takim można już nie wstać, a co dopiero mówić o kontynuowaniu kariery. Głęboko wierzę jednak w to, że nie jest to aż tak poważna kontuzja (tym bardziej, że po większych spotach często dochodzi do drgawek, czasem wrestlerzy nawet dają radę kontynuować walkę). To jednak wyglądało naprawdę poważnie i trzeba czekać.

Edytowane przez Menez

Czytam te komentarze i to będzie mój pierwszy PPV WWE, który obejrzę od baaaaardzo dawnego czasu.

Mam tak samo.

Ciekawi mnie jak tam move sety poszczególnych super stars.

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

Money In The Bank Smackdown

Podczas walki emocje byly maksymalne(i nie dziwie sie)

jedna z najpiekniejszych akcji:

Powerbomb na drabine

Chockeslam na drabine

również nie zapomnijmy o skokach Sin Cary oraz 450 splash Justina Gabriela

Oceniam walke na dobrą porównywalną z zeszłego roku.Zwycięsca:Daniel Bryan oczywiscie nikt tego nie stawiał lecz no myśle że dobry wybór(jakaś nowość w brandzie SD na pewno będzie)lecz feud Orton-Bryan?pożyjemy zobaczymy

Kelly Kelly vs Brie Bella

Dobrze że wygrała Kelly Kelly

Mark Henry vs Big Show

Promocja tej walki bardzo dobra(ale nie wyśmienita)

lecz na tą walkę aż tak mocno nie czekałem.Bylo trudno wybrać typ.

Wygrał Mark Henry ok zasłużył.

* i kolejny raz kontuzja Big Showa

Money In The Bank Raw

Byly naprawde swietne akcje m.in

Airbourne z drabiny

Boom drop wykonaniu Kofiego

Zwycięsca również nas cieszy i stanowczo zasługuje na pas WWE

Christian vs Orton

Dobra walka.A feud Christian-Orton jest naoprawde prowadzony świetnie.Akcje piekne i Christian wygrywa przez ta DQ(było wiadome)

Main event:Cena vs CM Punk

Walka sie co minute rozkecała lecz ta atmosfera podczas meczu była świetna

Dynamika,agresywność,emocje podczas tej walki były widoczne super main event widownia pozytywna w strone CM Punka co się nie dziwie.

Podsumuwując:Powiem krótko.PPV MitB is The best!!!!!!!

If you smell what The Rock is cooking!!!

256089434dd7a45d767df.jpg

Jeśli potwierdzą się plotki, że chodzi o rdzeń kręgowy, to pozostaje nam wierzyć, że zobaczymy go stojącego na własnych nogach. Prawda jest taka, że po czymś takim można już nie wstać, a co dopiero mówić o kontynuowaniu kariery. Głęboko wierzę jednak w to, że nie jest to aż tak poważna kontuzja (tym bardziej, że po większych spotach często dochodzi do drgawek, czasem wrestlerzy nawet dają radę kontynuować walkę). To jednak wyglądało naprawdę poważnie i trzeba czekać.

Oglądając to w nocy na żywo widziałem że jest cholernie źle bo cios przyjął fatalnie, i do tego reakcja Rudego który stał patrzył i sam nie wiedział co robić. Oczywiście od razu wszyscy ze sztabu na nogi. Dziwnie się zwinął, drgawki i do tego chyba krew. Hmmmm. Jeśli to poważne tak jak mówią plotki rzeczywiście cudem będzie mu chodzić, o kontynuowaniu kariery może narazie chyba zapomnieć. Miejmy nadzieje że to plotki a Sin wróci po jakimś czasie.

Z Ortonem jest natomiast tak, że robi syf. Wystarczy wspomnieć o przykrej sytuacji z Kenem Kennedym, po jednym z Raw chociażby. Nie znoszę, gdy ludzie wykorzystują swoje nazwisko i uważają się za Bóg wie kogo.

Jakby nie ta sytuacja to Kennedy byłby Main Evenetrem z przynajmniej 2 Title Reignami , najbardziej na tym Miz skorzystał bo ktoś musiał zastąpić Jericho ,jak nie ma Kenna to Miz go zastępuje ,który jest dużo gorszym Drawem ,Mic Workerem , a nawet w Ringu jest gorszy.

NWO FOR LIFE !

• Reputacja:   1

Nie będe dawał w spoiler tylko napiszę, że jest to powtórka rzutu Cary na drabinę, kto chce to zobaczy:

http://www.youtube.com/watch?v=JQUM9H11Dbs

• Urządzenie:  Windows

Na jednej z zagranicznych stron przeczytałem, że kontuzja Sin Cary to Angle, ponieważ WWE ma problemy z rejestracją jego imienia i nie zobaczymy go w ringu, do czasu, gdy nie zostanie to rozwiązane.

Link do newsa:

http://www.wrestlingnewsworld.com/wwe-news/possible-reason-for-the-sin-cara-injury-angle-at-wwe-money-in-the-bank.php

Miejmy nadzieję, że to prawda.

Na jednej z zagranicznych stron przeczytałem, że kontuzja Sin Cary to Angle, ponieważ WWE ma problemy z rejestracją jego imienia i nie zobaczymy go w ringu, do czasu, gdy nie zostanie to rozwiązane.

Na zagranicznych stronach piszą ze to Work ,albo wogóle nic.

NWO FOR LIFE !

Bardzo mnie ciekawi jak to jest naprawdę. Trzeba czekać na jakieś oficjalne info.