Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Money in the Bank PPV (spoilery/komentarze/karta)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Oby WWE nie chciało zrobić z Ceny MEGAterminatora dając mu wygrać z Punkiem i nie daj Boże obronić pas chwile później w potyczce z wrestlerem, który zdobył walizkę (w zależności kto to będzie) - to chyba najgorszy scenariusz.

to byłby chyba najgorszy scenariusz ze wszystkich ja mimo wszystko licze na wygraną Punka

moze jakas interwencja sam nie wiem gala juz dzisiaj juz nie moge sie doczekac

Sygnatura by Mistrz Filipoo666

Triple H Forever!!!!!!!!!!!!

9311367514e37ce8ab2c37.jpg

• Odpowiedzi 368
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MJ

15

• menelag1

12

• fifka

12

• Sebu

12

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

Ja nie mam zamiaru nic spoilerować, ale redaktorzy WrestleZin mający informacje o tym kto wygra SD MitB (źródła podać nie możemy) przygotowali coś specjalnego dla swoich fanów - http://i53.tinypic.com/qpfekw.jpg

Vercyn to nie jest żaden spoiler. Tu wszyscy od dawna znają wynik tej walki i wiedzą, że ten pojedynek to będzie czysta formalność, żeby ukazać nam geniusz ringowy Heath'a. Ja sam czekam na jego ogniste promo, które zapewne wygłosi zaraz po bezproblemowym zdjęciu walizki :)
The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

Ja słyszałem ze Slater wygra dwie Walizki i zunifikuję Pasy , a tak na poważnie wydaję mi się że Walizkę zgarnie Alex ale jej na razie nie wykorzysta , może Feud o nią z Mizem.
NWO FOR LIFE !

15887074294e35a9a4096c5.jpg

Wiadomo, ze walizke sciagnie Justin "Mr. Money In The Bank" Gabriel a nie jakies Rhodsy!

Wiadomo, ze walizke sciagnie Justin "Mr. Money In The Bank" Gabriel a nie jakies Rhodsy!

a czemu nie??? kiedyś w newsach pisało że gabriel ma przejść face turn i walczyć w ME z kimś w tag team chyba... ale to dawno chyba coś było. Teraz ta interwencja ze The One-Man Rock Band i wygrana walka. Tutaj wszystko się może wydarzyć.

a czemu nie??? kiedyś w newsach pisało że gabriel ma przejść face turn i walczyć w ME z kimś w tag team chyba

Gabriel walczy i będzie walczył w Tag Teamie z Main Eventerem, Ortonem, na house-show, więc może źle zrozumiałeś, a turn face ma faktycznie przejść no i na to wychodzi, jeśli ma prowadzić feud z Slaterem.

18056192365019276624f15.jpg

Little Jimmy, Mówisz poważnie? Przecież ani Gabriel, ani Slater (przepraszam Panowie, zepsułem całą magię tego forumowego pushu tego Pana) nie mają szans się przebić. Gabriel w ringu jest po prostu dobry, a takich trochę jest... na majku zaś wieje tragedią. Ten człowiek to po prostu totalny szarak, nie licząc finishera.

Jeżeli ktoś taki wygrałby MitB, zwątpiłbym... 8)

Ja słyszałem ze Slater wygra dwie Walizki i zunifikuję Pasy .

Hahahaha menelag1, epic win xD

Co do (prawdopodobnie) Main Eventu, to wydaje mi się, że mimo wszystko będziemy świadkami wygranej Punk'a. Po meczu po prostu pójdzie z mistrzostwem w długą nic nie mówiąc. Komentatorzy będą srali pod siebie, że Punk poszedł sobie z pasem itp. Aż tu nazajutrz na RAW wielkie TA-DAM, CM Punk wychodzi i mówi że nie opuści federacji gdy jest na szczycie i że blablabla. Plusem takiego obrotu sytuacji jest pozostanie Straight Edge'a w federacji ( nawet nie czuje kiedy rymuje ; p ).

Ten scenariusz wydaje mi się wysoce prawdopodobny, aczkolwiek mam nadzieje na coś oryginalniejszego.

Pamiętajcie, pokolenie 619, Cody Rhodes to nasz wróg !!!

10436278364e2339bfd1aa5.jpg

a czemu nie??? kiedyś w newsach pisało że gabriel ma przejść face turn i walczyć w ME z kimś w tag team chyba

Gabriel walczy i będzie walczył w Tag Teamie z Main Eventerem, Ortonem, na house-show, więc może źle zrozumiałeś, a turn face ma faktycznie przejść no i na to wychodzi, jeśli ma prowadzić feud z Slaterem.

No no, szykuje sie feud roku;)

Niewiem czy było pisane ale Punk jest zapowiedziany na jutrzejsze RAW.

A co do SD MiTB, wyobraźcie co by się działo na forum jak by walizeczkę ściągnął nasz ulubieniec Hiv...

Little Jimmy, Mówisz poważnie? Przecież ani Gabriel, ani Slater (przepraszam Panowie, zepsułem całą magię tego forumowego pushu tego Pana) nie mają szans się przebić. Gabriel w ringu jest po prostu dobry, a takich trochę jest... na majku zaś wieje tragedią. Ten człowiek to po prostu totalny szarak, nie licząc finishera.

Jeżeli ktoś taki wygrałby MitB, zwątpiłbym... 8)

Ja także bym zwątpił ale...być może za 5 do 6 godzin doznamy szoku widząc walizkę w rękach Slatera czy Gabriela , niby szansę mają bardzo małe ale jednak je mają.

Przypomnijmy postać Swaggera , który przegrywając praktycznie każdą walkę z dupy wygrał money in the bank ladder match i wykorzystał walizkę na następnym smackdownie.Z jobbera do main eventera w jeden wieczór ? Teraz możemy być świadkami czegoś podobnego tylko po to by zaskoczyć publiczność (niekoniecznie pozytywnie :roll: ale jednak).Jednakże przy takim składzie (czyli sam mid card + upper midcarderowy/ mian eventowy Sheaums) szanse na taką niespodziankę są niewielkie.Takiego obrotu sprawy czyli wygrania kogoś na kogo się nie stawia upatrywał by w Raw money in the ban ladder matchu.Tzn , że wygrać może (przepraszam , że to napisałem) Kofi Kingston lub (tu zdecydowanie lepiej) Evan Bourn z powodu który opisałem wyżej czyli zaskoczenia.

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

Swagger, a Slater... proszę Cię. Porównując status w federacji to okej, ale na tym się kończy. "Szwagra" chcieli wyraźnie wypromować na nowego Kurta. Jack jest technicznie świetny, ma wygląd, nawet po zdobyciu pasa były momenty, że dało się go słuchać bez łapania się za głowę. Z resztą dostał gimmick poważnego faceta i wyglądał całkiem fajnie.

Zaś Slater? Na kogo go wykreują? Czym nas może zaskoczyć po hipotetycznej wygranej? Będzie nowym Adamem Copelandem? Chyba nie...

;)

Rzadko się udzielam, ale coś napiszę. Według mnie to idealna sytuacja do powrotu Y2Ja, ma on wrócić bodajże jako face - zły CM Punk wygrywa/kradnie pas, już ma wychodzić, kiedy nagle cała arena robi się ciemna z elementami niebieskiego koloru, a na ekranie odliczanie od 10 do 1, po czym odpala się nasza kochana muzyka 'Break the Walls Down!', a na arenę wychodzi Chris Jericho w swojej cekinowej kamizelce i od razu rzuca się na Punka i powstrzymuje przed opuszczeniem Brooksa Chicago wraz z pasem. Po całym zajściu odwala face'owy speech i oddaje pas Cenie( w razie kradzieży pasa) lub zostawia na arenie. Na następne RAW jest wyznaczony mecz o WWE Championship - John Cena vs. Chris Jericho, ustalił go Mr. McMahon z wdzięczności za powstrzymanie Punka. Y2J wygrywa pas, a na arenę wpada Punk, mówiąc, że podpisze kontrakt i odbierze to co mu się należy - pas WWE. I tak oto mamy wyrąbisty w kosmos feud najlepszych wrestlerów w WWE. Trochę się rozmarzyłem, ale cóż - długo oczekuję tego powrotu, a podobno Chris ustalał ostatnie szczegóły w sprawie kontraktu.

Co do innych meczy - na pewno o wiele trudniej wywnioskować kto wygra walizkę SD!, na RAW jest mniej faworytów, walka Big Showa z WSMem mnie nie interesuję, a co do pasa WHC - możliwe, że pas wygra Christian ze względu na ten wywiad Ortona. Nie mogę się doczekać gali, ach!

Oj to się nie uda.Jak wyobrażasz sobie by Jericho był facem odbierając pas Punkowi który w Chicago będzie nawet "Babyfacem"? Po takim czymś Jericho będzie znienawidzony przynajmniej na gali MITB.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.