Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Money in the Bank PPV (spoilery/komentarze/karta)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Najbardziej z całej gali ciekawi mnie starcie o WWE Championship z wiadomych powodów. Chciałbym wreszcie oglądać Punk'a jako mistrza, osobę coś znaczącą a nie ciągle przegrywającego najważniejsze walki dupka. Mam wielką nadzieję, że nowy kontrakt zostanie albo już został podpisany i te wszystkie czynniki będą zrealizowane. Atmosfera MITB podgrzana do granic możliwości. To nie może tak po prostu się zakończyć.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

• Odpowiedzi 368
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MJ

15

• menelag1

12

• fifka

12

• Sebu

12

Top użytkownicy w tym temacie

MitB RAW trochę na raty no ale sporo tego.

MiTB RAW :

Rey Mysterio - Jeszcze nie posiadał pasa WWE a za całokształt na pewno mu się należy.

Chodź osobiście nie wydaje mi się żeby doskoczył do walizki w tym roku jakoś tak ostatnio spuścił z tonu nam ten nasz Mysterio.

Swagger - oby oby NIE irytuje mnie ten człowiek, nie ma przesłanek żeby to wygrał ale z WWE kto wie ...

Evan - Osobiście będę mu kibicował, bardzo chciałbym żeby Evan zdobył tą walizkę uważam że jest to superstar z dużym potencjałem a ta walizka pchnęłaby jego karierę do przodu. Patrząc jednak chłodnym okiem to nie ma wielkich szans

Miz,Riley - oby oby NIE Miz mi się przejadł, nudzi mnie strasznie a Alex on nawet dwóch pod rząd chwytów nie potrafi poprawnie wykonać, tym panom już dziękuje

R-Truth - Jestem na Tak facet jest genialny, zasługuje na walizkę im więcej prawdy na RAW tym lepiej dla tego brandu.

Del Rio - Jemu akurat walizka do niczego nie jest potrzebna przecież jeszcze nie dawno wygrał title shota więc myślę że już na SS będzie w ME

Kingston - szczerze wątpię w to żeby wygrał chodź jeśli Miz mógł to czego nie Kofi ???

Widać że jest dość lubiany przez publiczność, ale walizka dla niego to nie jest dobry pomysł, Kofi przy całej mojej sympatii do niego przynudza przy mikrofonie ech :P ( wcale nie chciałem tego o nim pisać )

Poznasz głupiego po czynach jego

12284076444ddcdc39270c0.jpg

MITB SD!

Tutaj jest trzech faworytow (Barrett, Sheamus,Rhodes) ,lecz z tej trojki najwieksze szanse ma Cody poniewaz Sheamus moze walczyc o pas bez walizki , a Barrett za bardzo spadl w hierarchi ,a Rhodes to jest zawodnik ktory jeszcze nie walczyl nigdy o glowny pas federacji o wlasnie takim zawodnikom trzeba dawac szanse poprzez danie mu walizki MITB.

MITB Raw

Najprostszym rozwiazaniem byloby dac walizke Del Rio , lecz jest to zbyt banalne . Moim zdaniem walizke MITB trzeba dawac mlodym zawodnikom a takim jest Alex Riley .Niektorzy mowia ze to za wczesnie ,ale pamietajmy ze na wykorzystanie jej jest rok , a w tym czasie mozna solidnie wypromowac zawodnika ktory ma zawalczyc o pas WWE.

World Heavyweight Champion Randy Orton vs. Christian

Ten pojedynek mnie o wiele bardziej interesowal na poprzednim PPV i wtedy liczylem na zwyciestwo Christiana , a teraz jezeli nie wygra CC to nie widze dalszych perspektywy na kontynuowanie tego feudu , lecz wygrana Kapitana Charymy bedzie oznaczala dalsza czesc konflktu miedzy nimi z finalem na SummerSlam.

Mimo wszystko jednak stawiam na Ortona.

WWE Campion John Cena vs. CM Punk

Fenomenalna podbudowa do tego pojedynku , a to wszystko zasluga Punka i jego genialnych prom. Bardzo bym chcial aby CM Punk wygral , ale zeby nie opuszczal WWE. Boje sie tylko tego ze Cena pojedzie Punka bez mniejszych problemow po pierwszym AA.

CM Punk is the best wrestler in the world

SD MiTB Match

Hmm...Rhodes,Barrett,Sheamus. Sheamus jest Main Eventerem na SD i tak jak wspomniał kolega wyżej może walczyć o WHC bez walizki. Rhodes, zrobił ogromne postępy i w pewnym momencie był po prostu genialny i bardzo bym chciał żeby zdobył walizkę. Z drugiej strony Wade to ogromny potencjał i ma zajebiste zadatki na Main Eventera i danie mu walizki to mógłby być dobry krok.

Raw MiTB Match

Znowu zgadzam się z opiną innych, danie walizki Del Rio to za banalne. Osobiście myślę, że walizkę zgarnie Riley i że będzie to podobna sytuacja jak z Mizem. Mam na myśli, że nie wykorzysta walizki tak szybko. Jeszcze jest Truth, nie wiem dlaczego ale on dla mnie odpada.

WHC Championship, RKO vs. CC

Kilka razy powtarzałem, że od kilku lat markuje Ortonowi, ale już zaczynam nim srać. Niech CC zdobędzie ten pierdzielony pas bo bardziej na niego zasługuje, ale po ostatnim newsie mam wątpliwosci. Mam na mysli ze ponoć Henry ma walczyc z Ortonem na SummerSlam, więc w tym wypadku zwycięstwo CC odpada chyba, że wygra pas w jakimś rewanżu.

WWE CHAMPIONSHIP CM PUNK VS. CENA!!!

W mojej karierze ogladania wrestlingu jedna z walk na ktora czekam najbardziej. Znakomita podbudowa, to co ostatnio wyprawiał Punk było po prostu piękne. Jest dużo opcji, najgorsza to oczywiście jobbnięcie Punka, ale obstawiam opcję, żeby nie było za łatwo, że Punk wygra pas, będzie cieszył japę i nagle wbiegnie ktoś z walizką i zrealizuje kontrakt. Najmniej prawdopodobna opcja to oczywscie Punk wychodzi z WWE z pasem, a Cena jest "zwolniony". Czekam na tą walkę niesamowicie.

Edytowane przez RKO_Y2J

Hell Turn Orton #1 Fan!

SAVE_US

CM Punk is the Best wrestler in the World..

3011621254f3b63fe97b64.jpg

RAW Money in The Bank:

Kocham tą stypulację i akurat w lipcu przestaje martwić się tym, że nie zostaje użyta na WrestleManii. Typy mam cztery - Alex Riley (moim zdaniem faworyt, dlatego postawiłem na niego w typerze. Akurat w jego przypadku kontrakt nie powinien zostać szybko wykorzystany), Alberto Del Rio (tylko czy walizka jest mu potrzebna? Moim zdaniem nie, ale wszystkiego można się po tej federacji spodziewać), R-Truth (choć nie wiem czy chciałbym go oglądać paradującego z walizką, lepiej będzie jak przez przypadek jej nie wygra i będzie oskarżał o to nawet własne skarpetki) i.. Evan Bourne. Ten ostatni tylko i wyłącznie wtedy, kiedy miałby być pierwszą osobą, która nie wykorzysta kontraktu (już to gdzieś pisałem. Punk wygrywa, wbiega Bourne, ale nie udaje mu się zdobyć pasa przez jakiś kant Cm'a). O takich jak Kingston, Miz czy Mysterio nawet nie myślę (ten pierwszy po prostu na taki push nie zasługuje, jest obecnie nijaki i tyle. Miz drugi raz nie wygra, a Mysterio? Zamienił się w grzecznego Reya podkładającego się młodszym, jest tu tylko dla jakiegos fajnego spota). Swagger? Błagam, nie.

SmackDown Money in The Bank:

Jeśli chodzi o poziom pojedynku, to tutaj powinno być lepiej niż u czerwonych (stawiam, że tak jak w zeszłym roku będzie to opener, dla podgrzania publiki). Faworyci? Rhodes (po fajnym feudzie z Mysterio stanął w miejscu i użera się z Danielsonem. Ma wygląd, fajny gimmick i powinien zacząć startować do pasa. W jego przypadku walizeczka by się przydała), Barrett (na SmackDown nie osiągnął jeszcze nic, a już dawno powinien biegać ze złotem. Obawiam się, że jak nie teraz to nigdy), Sheamus (choć on jej nie potrzbuje, jak pisałem przy ocenianiu SD - niech powygrywa trochę, a następnie zabiera się za Ortona czy kogoś tam) i Kane (nie postawiłbym na niego gdyby nie ostatnie SD. Wygląda to jakby na szybko chcieli ponownie zrobić z niego monster heela/tweenera, dać mu polatać z walizką bądź też wykorzystać - jak rok temu - na mistrzu). Sin Cara? Jeszcze nie teraz, niech w końcu przyzwyczai się do stylu panującego w tej federacji, nie walnie śmiesznego botcha na swoim drugim PPV a powinien w przyszłości dostać szansę. Daniel Bryan? Góra Intercontinental Championship, chyba, że zmienią mu ten gimmick i przeprowadzą w jakiś sposób heel-turn. Gabriel? Od 450 splasha z drabiny, nic więcej. Ostatniego z grzeczności przemliczę...

Mark Henry vs Big Show:

Szczerze? Czekam na to bardziej niż na nudne Christian/Orton. Heniek jest zajebistym złym i tyle. Wątpie, że będzie to "zwykły" pojedynek. 3/4 będzie opierało się na brawlu, dlatego przydałaby się stypulacja (choćby no count out by mogli obijać się za ringiem).

World Heavyweight Championship - Randy Orton © vs Christian:

Ależ mnie ten feud nudzi. Zapowiadało się tak świetnie (bardzo dobra walka na Over The Limit, jedna z najlepszych w tym roku, a potem turn zapałki który dosłownie wszystko zepsuł. Szkoda). Nie obchodzi mnie kto ten match wygra, nawet nie wiem, czy chciałbym obecnie widzieć Christiana z tytułem (jako face - jak najbardziej, jako heel byłby prwadopodobnie nieznośny), byle nie trwał zbyt długo. A zapowiadało się tak pięknie...

WWE Championship - John Cena © vs Cm Punk:

Dawno nie było takiej sytuacji, żebym aż tak czekał na jakiś pojedynek (ostatnio chyba w październiku przy okazji Cena/Barrett. Nie obrażę się, jeżeli tutaj również otrzymam taką dawkę emocji). Rozwiązań jest mnóstwo, nam pozostaje się modlić, by WWE nie poszło po najmniejszej lini oporu i nie dało Punkowi po prostu szybko jobbnąć i zakończyć WWE'owskiej kariery przy "Na na, na na na na, hey, hey, hey - goodbye". Już wystarczająco zeszmacili Jericho na koniec, niech nie powtarzają tego samego błędu. Inna sprawa, jeżeli jest to tylko i wyłącznie epicki storyline i John "pożegna się" z federacją na kilka tygodni by wyleczyć kontuzje, które według newsów ma. Być może wpisy Cabany czy Foleya (pojawienie się u Vince'a tego drugiego to tylko kwestia czasu), o tym, że będą oglądali galę "na żywo" coś oznaczają? Ciężko powiedzieć, nie zmienia to faktu, że na ten match czekam z niecierpliwością. O poziom się nie martwię, bo o ile w ringu nie będzie świetnie, tak wszystko nadrobią emocje temu starciu towarzyszące. Brawo Vincent, to się właśnie nazywa genialna podbudowa.

Gala zapowiada się moim zdaniem całkiem nieźle - trzy bardzo dobrze zapowiadające się pojedynki (Cena/Punk i dwie o walizkę), dwie słabo (Orton/Christian i Henry/Show), a jedną pominę bo i tak to gówno trwające nie więcej niż trzy minuty przewinę. Powinna wyjść jedna z lepszych WWE'owskich gal w tym roku (obok Elimination Chamber i Extreme Rules).

Dzisiaj dopiero zauważyłem, że Cena jest na plakacie SummerSlam. Czy to może oznaczać porażkę Punka? Chociaż może wydarzy się ta druga opcja z wykorzystaniem walizki.

Hell Turn Orton #1 Fan!

SAVE_US

• Reputacja:   1

Dzisiaj dopiero zauważyłem, że Cena jest na plakacie SummerSlam. Czy to może oznaczać porażkę Punka? Chociaż może wydarzy się ta druga opcja z wykorzystaniem walizki.

A ile razy były takiego typu plakaty?? Do Sumerslam jedna dzisiejsza gala PPV,więc może się jeszcze zmienić ;) .

No wiem o co chodzi. Po prostu miałem na myśli to, że jakby Cena został "zwolniony" to by nie był na posterze, chyba że WWE to idioci :P Byłoby to za bardzo przewidywalne.

Hell Turn Orton #1 Fan!

SAVE_US

• Reputacja:   1

Możliwe, że tak i możliwe że nie :P również wiem o co Ci chodziło, ale nie do końca.

Napisze coś, ale jak ktoś chce poznać moje przeczucie(po przeczytaniu kiedyś pewnego komentarza do TW VercynA do tej walki i niech nie mówi później, że coś tam się mu ..., bo może się okazać to prawdą lub też nie:

Moje przeczucie do tej walki jest bardzo mocne, będzie coś czego nigdy nie było. Maybe I smell what WWE is cooking.

No wiem o co chodzi. Po prostu miałem na myśli to, że jakby Cena został "zwolniony" to by nie był na posterze, chyba że WWE to idioci :P Byłoby to za bardzo przewidywalne.

A założymy się że ten aktualny plakat nie zostanie oficjalnym plakatem PPV Summerslam. Zawsze, WWE zmienia plakat. Dla przykładu:

Capitol Punishment - początkowo: Wersja z Vince'm - ostatecznie: animowany plakat z Ceną i Rey'em

Extreme Rules - początkowo: Wersja z Punk'iem - ostatecznie: Wersja z John'em

I wiele, wiele innych przykładów jak EC, WM'ka, czy OtL. Innymi słowy, wszystkie gale ;P.

17964326704dfcf6fa9263f.png

Trochę offtop, ma ktoś może jakiegoś sprawdzonego i dobrego streama? Dzisiaj zarywam nockę z kumplem i bardzo mi potrzebny, z góry dzięki :)

Hell Turn Orton #1 Fan!

SAVE_US

Trochę offtop, ma ktoś może jakiegoś sprawdzonego i dobrego streama? Dzisiaj zarywam nockę z kumplem i bardzo mi potrzebny, z góry dzięki :)

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?p=290163#290163

Tutaj jest cała lista. :)

A co byście powiedzieli na to,gdyby Punk wygrał wbiega gościu z walizką i po raz pierwszy w historii nie zrealizuje jej ??? ;P

"...And Well, Well, Well. It is I, the Quintessential Stud Muffin... Joel..." -Extreme Wrestling Championship FOREVER

*CHRIS BENOIT 1967-2007*

16459104054f6a4155d2b46.jpg

A co byście powiedzieli na to,gdyby Punk wygrał wbiega gościu z walizką i po raz pierwszy w historii nie zrealizuje jej ???

Ja bym nie protestował, zwłaszcza jeśli byłby to Kingston albo Swagger :) Takie dwa zwycięstwa, jedno po drugim baardzo umocniły by jego pozycje i oznaczały ostateczne podpisanie kontraktu :)

1161423919541b3db89050d.jpg

Zdenerwowała by mnie również opcja, gdyby Cena pojechał Punk'a, a zdobywca walizki wykorzystał by ją na Cenie, gdyby to był Riley, to bym chyba jednak wolał żeby Del Rio wygrał walizkę. Nie chciałbym oglądać feudu Riley - Cena, o wiele ciekawsza byłaby opcja Rio - Cena..

Hell Turn Orton #1 Fan!

SAVE_US