Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Money in the Bank PPV (spoilery/komentarze/karta)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

TheMiz napisał/a:

w ogóle wyobraża sobie ktoś go z walizką albo głównym pasem federacji ?

tak czy inaczej, każdy face średnio pasuje do osoby która przypina półprzytomnego gościa. wykonując coś takiego i tak przechodzi turn. pełny bądź nie, ale przejść musi

Gdzie jest napisane że kontrakt trzeba wykorzystać na półprzytomnym zawodniku.Kontrakt można wykorzystać po prostu wyzywając do walki zawodnika , który ma pas.Co prawda w tym momencie jest duża szansa , że się przegra , ale wyzwać można.

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

• Odpowiedzi 368
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MJ

15

• menelag1

12

• fifka

12

• Sebu

12

Top użytkownicy w tym temacie

TheMiz napisał/a:

w ogóle wyobraża sobie ktoś go z walizką albo głównym pasem federacji ?

tak czy inaczej, każdy face średnio pasuje do osoby która przypina półprzytomnego gościa. wykonując coś takiego i tak przechodzi turn. pełny bądź nie, ale przejść musi

Gdzie jest napisane że kontrakt trzeba wykorzystać na półprzytomnym zawodniku.Kontrakt można wykorzystać po prostu wyzywając do walki zawodnika , który ma pas.Co prawda w tym momencie jest duża szansa , że się przegra , ale wyzwać można.

no co Ty ?

nie o to mi z resztą chodzi. przykład: bourne zdobywa walizkę i inkasuje ją na John'ie. mimo że jest fejsem to robiąc coś takiego musi chociaż na chwilę być złym. nawet gdyby wykorzystał ja na np. Punk'u to raczej tego typu chwyty średnio pasują na dobrego typa.

BULLET CLUB FO FO FO FOR LIVE

171853244354245ca8e4f56.jpg

nie o to mi z resztą chodzi. przykład: bourne zdobywa walizkę i inkasuje ją na John'ie. mimo że jest fejsem to robiąc coś takiego musi chociaż na chwilę być złym. nawet gdyby wykorzystał ja na np. Punk'u to raczej tego typu chwyty średnio pasują na dobrego typa.

...?Co w tym złego by np. Evan zdobył walizkę i wyzwał ówczesnego mistrza na czysty pojedynek na SummerSlam co w tym heel'owego ? Ma walizkę , może to zrobić coś jak Mr.Kennedy , który ogłosił , że wykorzysta walizkę za rok na WM'ce lub RVD , który wyzwał Cene na ECW one night stand i z nim wygrał.

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

Przesadzasz i to znacznie. Z tego punktu widzenia jakiekolwiek promowanie face'ów do pasów mija się z celem, bo przecież jest do bezczelna próba odebrania komuś jego własności. A przecież good guys nie mogą być bezczelni... tak, gdyby Evan wygrał walizkę, to jedyna rzecz, która mu przystoi, to ukleknięcie, przyznanie się do tego, że nie zasługuje na walizkę i oddanie jej bezinteresownie w inne ręce... come on. Gdy Punk za pierwszym razem inkasował walizeczkę, usypiając Edge'a, którego kilka chwil wcześniej zdemolował Batista, nikt się nawet nie zająknął na temat heel turnu Punka. Dlaczego? Różne czynniki na to wpłynęły: to, że Edge był heelem, fakt, iż Punkt zrobił mu to, co Copeland uczynił wcześniej dwa razy. Jeżeli to nie było heelowe, to jak bardzo nieheelowe jest wyzwanie mistrza na pojedynek i danie mu czasu na przygotowanie się do pojedynku? Poza tym face'om wiele rzeczy się wybacza, choćby to, że atakują poza walką heeli. Póki są tymi dobrymi, wszystko co robią jest dobre, no chyba, że przekroczą przekroczą pewną granicę (tj. przejdą heel turn). Gwarantuję Ci, że gdyby Evan miał okazję inkasować walizkę to nawet przez ułamek sekundy nie musiałby wstępować na złą stronę mocy.

Bardzo ciekawa dyskusja jest tylko jeden mały problem. Szanse Evana na zdobycie walizki = 0. Ej no bez przesady... WWE nie chce dać mu nawet pasu Unites States, a wy chcecie mu dać pas WWE. W sumie ma on takie same szanse jak pan z sygnaturki kolegi kilka postów wyżej. Chociaż jeżeli chodzi o Slatera to generalnie Justin ma takie same szanse, ale jak już jeździmy po Slaterze to ok... Co do Evana. Jego jedynym celem w tej walce jest wykonaniu kilku fajnych akcji w locie, no i w sumie to tyle co będzie miał tutaj do powiedzenia. Jeżeli chodzi o zwycięzce MitB Raw to trudno stwierdzić. Evan, Rey, Kofi odpadają... Dalej mamy Del Rio, ale ten ma walczyć z Janem na SS, po za tym na raw został ostatnim na ringu, co oznacza że prawie na pewno walizy nie zdejmie. Swagger i Miz już raz mieli walizkę, po za tym ostatnio nieco joobują. Zostali Riley i Truth. Moim zdaniem Riley jest jeszcze zbyt mało wypromowany, więc coś czuję że to Big Jimmy zdejmie walizeczkę. Jeżeli chodzi o SD, to osąd podam po najbliższej tygodniówce.

17964326704dfcf6fa9263f.png

Bardzo ciekawa dyskusja jest tylko jeden mały problem. Szanse Evana na zdobycie walizki = 0. Ej no bez przesady...

przecież to był tylko przykład :D a na poważnie na czyją wygraną czekam to sprawdź w moim poście stronę wcześniej :D

BULLET CLUB FO FO FO FOR LIVE

171853244354245ca8e4f56.jpg

Mam kuzyna w Niemczech, który jest ogromnym fanem wrestlingu i często oglądamy PPV razem przez Skype i tak dalej. Na jakieś niemieckiej stronie o WWE znalazł spoiler dotyczący MiTB, tyle że po niemiecku. Przetłumaczyłem go sobie, ponieważ totalnie nie umiem niemieckiego, ale uważam, że ten spoiler to jakaś totalna ściema, ale postanowiłem go tutaj zamieścić, później się zapytam go z jakiej strony to znalazł.

Raw Money in the Bank Ladder match winner Alex Riley. After the match between CM Punk and John Cena, who defeated CM Punk, Riley ran with a suitcase and used the contract to CM Punk. Riley became the new WWE Champion, and the Cena was not fired because CM Punk did not leave the Money in the Bank with the belt, and Punk is doing a longer break in the performances.

Ale to i tak ściema, tak mi się chociaż wydaje. :?

@edit

Sam jestem jakiś pokręcony tą sytuacją, niby tam było napisane, że to jakiś ogromny spoiler, który jest tylko tutaj zamieszczony czy coś takiego, kiedy gadałem z nim przez tel i potem mi wyslał to przez Skype... Chociaż coś takiego jest nawet wiarygodne ale to i tak pic.

Edytowane przez RKO_Y2J

Hell Turn Orton #1 Fan!

SAVE_US

CM Punk is the Best wrestler in the World..

3011621254f3b63fe97b64.jpg

Racja, MITB już było, więc możemy przeczytać wyniki... :?

RKO_Y2J, po co to wysyłasz? Jak to jest totalna ściema. Money in the bank w tą niedzielę, a Ty jeszcze piszesz
Ale to i tak ściema, tak mi się chociaż wydaje

18056192365019276624f15.jpg

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

No i mamy kolejną już galę PPV od WWE. Money in the Bank to gala której nie oglądałem w tamtym roku gdyż była wyssana z palca a walki nie zapowiadały się jakoś genialnie. Jednak w tym roku mamy fajną podbudowę,emocje więc może obczaje ten event. RAW Money in the Bank Ladder Match którego skład nie zapowiada nam jakiegoś dynamicznego pojedynku na pewno pojawią się jakieś wyjątki typu akcje Kingstona lub Mysterio jednak reszta wrestlerów nie ma jakiegoś wybitnego move-setu a i ich umiejętności ringowe są minimalne. Moim zdaniem głównym faworytem na wygranie tego pojedynku jest Alex Railey który wreszcie został dostrzeżony przez WWE Creative Team i widać że starają się wypromować tego chłopaka. Moim zdaniem danie mu walizki nie wyjdzie mu na dobre ale coś czuje że WWE jednak za ryzykuje i mu ją da. Poza Raileyem nie widzę nikogo kto mógłby zdobyć walizkę, Miz już się przepalił i niema po co mu dawać szansy na tytuł, Truth nie potrzebuje walizki żeby zdobyć główny tytuł a reszta wrestlerów to tylko zapychacze. MitB Smackdown prezentuje się o wiele ciekawiej. Walka powinna być szybka i efektowna, nie mogę się doczekać skoków Sin Cary z drabiny. Myślę że Mistico ma tu spore szanse wiele osób by nie chciało by on wygrał gdyż pewnie nie dałby rady na jakiś feud o główny tytuł. Jednak czy jak się wygra trzeba walczyć od razu o tytuł WHC? Przecież można zrobić też ładny feud o mniejszy tytuł jak Tag Team w którym mógłby być z American Dragonem. Niestety obawiam się że on jak i Bryan są też tylko zapychaczami a największe szanse ma Sheamus który praktycznie został wykluczony z feudu Christian-Orton a wygrana walizki pozwoli mu wrócić do walki o WHC. Moim zdaniem właśnie on jest pewniakiem tej walki. Walka CM Punka i Ceny to najbardziej oczekiwana walka przeze mnie. Świetnie wypromowana i emocje są duże tu niema co ukrywać. Myślę że Cena wygra a Punk po pięknej walce odejdzie tak jak to miało miejsce w ROH tylko z mniejszym hukiem. Jednakże może również stać się tak że Punk wygra a Cena na niby odejdzie. Potem tylko CT robi jakiś ciekawy storylinee i może wyjść jakaś całkiem fajna historia. Nie będę wróżył bo nie od tego jestem. Wiem tylko że walka będzie dobra i z chęcią ją obejrzę. Randy Orton vs. Christian to kolejna ciekawa walka. Jednak jakoś mnie nie porywa gdyż ci dwaj wrestlerzy pewnie nic nie pokażą ciekawego. Pewnie Sheamus wykorzysta swoją walizkę i zdobędzie tytuł lub zobaczymy inną zaskakującą końcówkę. Big Show vs. Mark Henry nic ciekawego, moim zdaniem zapychacz i nic więcej. Co do walk div to moim zdaniem wygra Kelly gdyż Bella niedawno co straciła pas i raczej go nie odzyska. Moim zdaniem gala powinna wyjść dobrze, jednakże czekam tylko na dwie walki i po gali nie spodziewam się zbyt wiele.
#SmartFanZone

Już jutro Money in the Bank PPV. Wiele osób mówi, że czeka na tą galę bardziej niż na wszystkie inne w tym roku. Spotka się grono ludzi, które uważa, że to Pay-Per-View szykuje się bardziej ekscytująco od Wrestlemanii. Co jest tego powodem? Genialny CM Punk i storyline z jego udziałem. Wszyscy sobie zadają pytanie – czy CM Punk opuści WWE? Zacznę jednak od początku, a Main Event opiszę na końcu.

Walka nr 1 – Kelly Kelly vs Brie Bella

Cóż, po tej walce nie spodziewam się fajerwerków, bo wiemy jaka jest sytuacja w dywizji div. Kharma w ciąży, Michelle McCool odeszła, a Layla ma kontuzję. Natalya gnije na Smackdown i na Superstars jobbuje Alicii Fox. Beth Phoenix ostatnio wygrała dwa razy z rzędu, tylko szkoda, że właśnie na czwartkowej tygodniówce. O sytuacji Gail Kim oraz meliny lepiej nie mówić. I właśnie dlatego na PPV walczą Kelly Kelly z Brie Bellą. Podobno blondynka dostała pas za zasługi, za to, że jest w federacji już pięć lat. Cóż, niech trzyma ten pas do Summerslam, a tam niech jej ktoś (Beth?) go odbierze. Teraz na pewno pokona Belle, pewnie po roll-upie albo po K2. Może będziemy świadkami rozpadu sióstr? Hmm, ale to już było!

Mój typ: Kelly Kelly

Walka nr 2 – Big Show vs Mark Henry

Po heel-turnie i drafcie na Smackdown, Marka Henry’ ego ogląda się (przynajmniej mnie) znakomicie. Ostatnie wydarzenia sprawiły, że przebąkuje się o pasie World Heavyweight dla WSM. Ja jestem za – na koniec kariery, czemu nie? Mark na pewno sobie zasłużył. Zmiana jego postaci to był strzał w dziesiątkę, jako radosny face tworzący tag-teamy z kolejnymi to mid-carderami się przejadł. Podczas feudu olbrzymów, dominował Mark. Czy to oznacza, że przegra z Big Showem? Oby nie, bo to nie miałoby sensu. Ostatnio przeczytałem na ewrestlingnews (polecam, świetny serwis wrestlingowy), że mówi się o walce Randy Orton vs Henry na… Summerslam! Tak więc World Strongest Man w takim wypadku powinien pokonać Big Showa. Mam nadzieję, że Creative Team nie wyjdzie na idiotów i Mark pokona World Largest Athlete. Chciałbym, żeby Henry po takiej przemianie, wygrał walkę na PPV. Brakuje mi tu ciekawej stypulacji, pasowałby tu Tables Match.

Mój typ: Mark Henry

Walka nr 3 – Randy Orton vs Christian

Dlaczego umieszczam tą walkę jako 3, a nie jako 5? Powód jest prosty – ten feud mi się przejadł. Nudzi mnie ten program i ostatnio nudzi mnie Smackdown. Walka na tym PPV miałaby sens, gdyby Christian wreszcie miał zdobyć pas. Przewiduję, że niestety tak się nie stanie. Poza tym, kolejny raz byśmy ujrzeli ich pojedynek na Summerslam. Żałuję, że nie ma tutaj żadnej stypulacji, co uratowałoby nas od monotonności tego pojedynku. A, przepraszam. Jest stypulacja. Jeśli Orton przegra przez DQ lub count-out, to straci pas. Tutaj upatruję jedyną szansę dla Christiana. Ortona zaatakowałby któryś z Smackdownowskich heelów, pozbawiłby go pasa i rozpocząłby feud właśnie z nim. Sheamus? Barrett? Rhodes? Nie piszę nic o Jericho, bo nie wierzę, aby Y2J wrócił właśnie jutro. Co do samego poziomu walki, nie będzie pewnie on zły, ale to już oglądaliśmy… Chciałbym wygranej Capitaina Charismy, ale niestety nie daję mu zbyt wielkich szans.

Mój typ: niestety Randy Orton

Walka nr 4 – Smackdown Money In the Bank Ladder Match

Szykuje nam się naprawdę kapitalna walka, może wyjść lepsza niż Ladder Match z zeszłego roku, który był najdłuższą walką MiTB w historii. Sin Cara, Justin Gabriel i Daniel Bryan to gwarancja dobrego pojedynku. Slater też tutaj powinien się odnaleźć. Dwóch powerhouse’ ów – Barrett i Sheamus. Oni będą służyć jako ci, co przewracają drabiny, gdy wspinają się mniejsi i jako ci, co korzystają z nadarzającej się okazji. Jest też monster Kane i mój faworyt – Cody Rhodes. Na pewno ujrzymy 450 Splasha z drabiny, luchador też na pewno pokaże kilka fantastycznych akcji. Teraz o szansach każdego z zawodników. Od razu odrzucam kandydatury Gabriela i Slatera, którzy już nie działają jako tag-team (tylko kto jest facem?). Będą oni przeszkadzać Barrettowi w zdobyciu walizki, a Justin, tak jak pisałem, na pewno pokaże niejedną fajną akcję. Dalej Kane – on wygrał w zeszłym roku i jemu ten kontrakt nie jest potrzebny. Sin Cara – on jest od podniesienia atrakcyjności walki i znakomitych spotów, na walizkę, a później World Champa, się moim zdaniem nie nadaje. Została czwórka Rhodes, Sheamus, Barrett, Bryan. Właśnie ten ostatni, eks United States Champion, w moim odczuciu nie ma zbyt wielkich szans na zdobycie walizki. Za mało go ostatnio promowali. Z trójki Cody, Celtic Warrior i Wade największe szanse ma moim zdaniem Rhodes. Świetnie go wypromowali feudem z Reyem, jego gimmick un-dashing również jest bardzo ciekawy i chciałbym, żeby to właśnie on zwyciężył. Triumf Sheamusa pokazałby, że Creative Team to kompletni kretyni. Irlandczyk może dostać walkę o WHC bez walizki i nie jest mu ona potrzebna. Został Barrett, który po rozpadzie Corre jest cieniem samego siebie z 2010 roku. Ostatnio dwukrotnie wygrał, ale na Superstars. Raz z jobberem i raz z utalentowanym, ale jobbującym Trentem Barettą. Cóż, u mnie Wade jest 2 w klasyfikacji tych, co mogliby zdobyć walizkę, ale w obecnej sytuacji lepiej, aby wygrał ją Rhodes.

Mój typ: Cody Rhodes

Walka nr 5 – RAW Money In the Bank Ladder Match

Tutaj naprawdę w porównaniu z drugim ośmio-osobowym pojedynkiem, jest ciężej wskazać zwycięzcę. Bourne i Kofi, a także Rey, na pewno zadbają o świetne spoty, ciekawe akcje i atrakcyjność walki. Także wypowiem się o szansach każdego z ośmiu zawodników. Od razu wykreślam Jacka Swaggera. On już walizkę wygrał, a ostatnio idzie mu jak po grudzie. Dalej Kingston – on jest od robienia show i nie ma absolutnie żadnych IMO szans na triumf. Evan Bourne – ostatnio dostał push, ale lotnik także jest tu od kapitalnych akcji (SSP z drabiny). Rok temu, gdy pokonał Jericho na Fatal Four Way, miałby większe szanse – teraz nie daję mu niemal żadnych. Miz – ten wygrał w zeszłym roku, choć CM Punk wygrywał dwa razy z rzędu. Obecnie nie jest mu potrzebna walizka i nie powinien jej dostać. Zostało czterech – Mysterio, Truth, del Rio i Riley. Naprawdę ciężko mi wskazać triumfatora, ale z tej czwórki najmniejsze szanse ma Mysterio, przynajmniej według mnie. Rey ostatnio chętnie promuje innych i wątpię, aby dostał walizkę, choć nigdy nie wiadomo. Meksykanin nie miał jeszcze WWE Championship i może federacja chce mu na koniec kariery dać ten tytuł? Zobaczymy. Dalej jest R-Truth. Jemu kontrakt MiTB nie jest absolutnie do niczego potrzebny, choć może się zdarzyć, że dostanie walizkę, co miałoby służyć do rozwijania jego postaci (np. na RAW ktoś by mu ją ukradł, wiem, że mało realne, ale…). Raper jednak nie potrzebuje walizki do zdobycia title shota. Dalej del Rio – ten już jest pretendentem do WWE Title i teoretycznie nie potrzebny mu triumf w tej walce. Choć kto wie? Alberto mógłby przegrać przykładowo Championship Match na Summerslam, ale na kolejnym RAW np. wykorzystać swoją walizkę. Upatruję dla niego sporą szansę, aczkolwiek moim faworytem jest.., Alex Riley. Face-turn, feud z Mizem, publiczność go kupuje – cud, miód, orzeszki. Tylko czy Riley już powinien dostać najważniejszy tytuł w federacji? No właśnie… Na dodatek feud z byłym mentorem nadal nie jest skończony i coś tam słychać o ich walce na Summerslam. Jestem w totalnej „kropce”, bo nie wiem na kogo postawić. Chciałbym wygranej Bourne’ a, ale to nierealne, więc na drugim miejscu jest właśnie Riley.

Mój typ: mimo wszystko Alex Riley

Walka nr 6, Main Event: John Cena vs CM Punk

Ten angle naprawdę jest fantastyczny i nawet przeciwnicy WWE muszą to przyznać. CM Punk przez ostatnie tygodnie udowodnił, że naprawdę jest kapitalny w swojej profesji. Genialne promo „worked-shoot”, świetny segment z McMahonem na ostatnim RAW – this is awesome! W tej walce jest jedno, zasadnicze pytanie. Czy CM Punk odejdzie z WWE? Dodatkowego smaczku dodaje fakt, że jeśli Cena przegra, to zostaje „zwolniony”. To już było i dlatego nie wydaje mi się, aby znów miałoby się to powtórzyć. Z drugiej strony, oznaczałoby to porażkę CM Punka. Przychodzi mi do głowy pomysł, który mógłby wypalić. Mianowicie CM Punk pokonałby Johna i wydawałoby się, że zrobił, to o czym mówił. Nagle wpadłby zwycięzca Money In the Bank RAW Ladder Matchu i wykorzystał walizkę. W ten sposób nie doprowadziłby do zwolnienia Ceny (bo ten miałby dostać wypowiedzenie, gdyby Punk opuścił Chicago z WWE Title), a pas zostałby w federacji. W roli ‘wybawiciela” widzę właśnie Alexa Rileya, który jest facem, a wykonując to, o czym piszę, stałby się jeszcze bardziej lubiany przez publikę. Tylko czy nie jest to szalone? Naprawdę bardzo ciężko stwierdzić, co tu się stanie. Opcji jest wiele i wszyscy z niecierpliwieniem czekają na ten pojedynek. Osobiście myślę, że Punk opuści WWE na kilka miesięcy i wróci (najlepiej jako face). Chciałbym oczywiście, aby wygrał walkę z Ceną, ale… No właśnie, zawsze jest to „ale”.

Mój typ: z ciężkim sercem John Cena

Podsumowując, PPV zapowiada się znakomicie. Poziom podniosą oba Ladder Matche, na dodatek Main Event jest chyba najbardziej wyczekiwaną walką w tym roku. Wszyscy fani odliczają godziny do tej gali. Nie powinna ona zawieść i miejmy nadzieję, że tak będzie.

Też coś napisze o gali. Napewno zapowiada się dobrze i jestem ciekaw jak wyjdzie ta wojna PPV lotników z WWE i TNA :D

Walka nr 1 – Kelly Kelly vs Brie Bella

Walka kompletnie mnie nie obchodzi, ale napewno ją sobie zobacze. Nie ma innej możliwości niż wygrana Kelly Kelly. Jestem ciekaw czy chociaż divy dostaną 5 min czasu na walke, ale szczerze to wolałbym, żeby tyle nie miały.

Walka nr 2 – Big Show vs Mark Henry

Ten pojedynek również jakoś mnie nie interesuje. Walka dwóch olbrzymów. Mogliby sobie darowac ten pojedynek na tym PPV.

Walka nr 3 – Randy Orton vs Christian

Randy Orton pewnie utrzyma pas. Jakoś specjalnie nie czuje strasznego parcia, żeby zobaczyć ten pojedynek bo ostatnio dostajemy go dość często. Przez to troszke feud traci na wartości według mnie. Mogliby tutaj zastosować jakąś stypulacje np: tlc albo coś i napewno pojedynek dużo lepiej by się oglądało.

Walka nr 4 – Smackdown Money In the Bank Ladder Match

Pojedynek napewno będzie dobr. Mamy kilku dobrych wrestlerów, którzy miejmy nadzieje, że nas nie zawiodą. Jestem ciekaw kto tutaj wygra bo mam kilku kandydatów. Sin Cara do tej pory przegrał chyba tylko jeden pojedynek ( a przynajmniej od tąd co ja widziałem ) i jest małe prawdopodobieństwo, ze to on wygr. Daniel Bryan i Cody Rhodes mają dość spore szanse i napewno coś pokarzą podczas walki, ale według mnie zwycięzy Sheamus.

Walka nr 5 – RAW Money In the Bank Ladder Match

Tutaj pojedynek będzie slabszy od poprzedniego Ladder Matchu. Chciałbym aby wygrał Evan Bourne, ale tak się napewno nie stanie. Wydaje mi się, że wygra Alberto Del Rio i później zacznie feud z champem.

Walka nr 6, Main Event: John Cena vs CM Punk

Wokół tego pojedynku ostatnio jest bardzo głośno, a to za sprawą oczywiście CM Punka. Coś mi się wydaje, że wygra CM Punk przez interwencje Cabany ( nie wiem czy dobrze napisałem ) i zdobędzie pas zostając w WWE. Cena pójdzie na mały odpoczynek, w którym wyleczy drobne dolegliwości i wróci przed SS.

Ogólnie zapowiada się dobrze, ale zobaczymy jak to wyjdzie.

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

Otóż właśnie... pasuje. CM Punk zrobił coś takiego ze swoją pierwszą walizką. Jako Face wykorzystał ją na Edge'u, który został przed chwilą zlany przez Batistę. Przy wykorzystywaniu walizki dostał wielki pop, a po wykorzystaniu nadal był face'm, i to dość popularnym.

1822912563511427a3754ee.jpg

• Urządzenie:  Macintosh
  • Styl:  Jasny

Chciałbym też zauważyć jedną rzecz... W tym roku odbyły się 4 walki pomiędzy Ceną a Punkiem, i co ciekawe każdą z nich (nie patrzeć na sposób) wygrał "Najlepszy Wrestler Na Świecie". W pewien sposób BezCenny może mówić o kompleksie CM Punka :D Czyżby i tym razem tak miało być ?
"I'd rather you all hate me for everything I am... Than love me for something I'm not"

944741184d61507b17c7d.jpg

MitB przed nami możemy pobawić się w typowanie :

MitB Smackdown :

Sin Cara- wydaje mi się że danie mu walizki i zrealizowanie przez niego jej na WHC Champa to zbyt wiele jak na jego wątłe ramionka, jak go lubię tak raczej nie spodziewam się zgarnięcia walizki przez Sin Care i raczej nie był by to przemyślany ruch przez Vinca.

Kane - hmm mój faworyt i osoba za którą będę trzymał kciuki, walizka dla niego byłaby dobrym pomysłem ale z racji tego że dostał ją już w ubiegłym roku tak w tym roku raczej jej nie otrzyma, chodź będę kibicował właśnie jemu w MitB

Barrett,Sheamus - razem dlatego że bardzo możliwy jest feud między tymi dwoma mięśniakami z Wysp i to ich dyskwalifikuje do zgarnięcia walizki, pierwszy drugiemu przeszkodzi i gotowe.

Gabriel,Slater - nie interesują mnie Ci obaj panowie nic sobą nie prezentują, nie wydaje mi się że WWE byłoby na tyle hmm odważne ??? kontrowersyjne ???

Ażeby dać walizkę jednemu z nich.

Rhodes- Nie bardzo interesuje mnie ten pan, ale walizkę zgarnąć może i wcale by mnie to nie zdziwiło ostatnio coraz to niżej na Smacku a taka walizeczka dałaby mu wiele i pozwoliła szybko rozwinąć.

Daniel Bryan- Ostatni lekki feud z Codym i obok niego, druga osoba na Smacku która ma największe prawdopodobieństwo sięgnięcia po walizkę.

Poznasz głupiego po czynach jego

12284076444ddcdc39270c0.jpg