Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Money in the Bank PPV (spoilery/komentarze/karta)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

PPV Money In The Bank Zapowiada się bardzo dobrze, jest szansa na galę roku w WWE.

Raw Money In The Bank Match Według mnie bez szans na wygraną jest tu Kofi oraz Swagger, który wygrał walizkę na WM 26, a teraz jest szmacony :lol: Evan Bourne on też raczej nie wygra dla niego najpierw przydał by się jakiś pas UC lub IC.Miz ma minimalne szanse ale zbyt małe bo przecież już rok temu miał walizkę.Rey też jakieś tam szanse ma ale znikome bo teraz czas na wypromowanie młodych,Rilley on może zgarnąć walizkę, ale teraz jest za wcześnie chodź nie zdziwiłbym się gdyby to on wygrał,Truth ma wielke szanse na zwycięstwo ponieważ odżył po heel turnie gdzie wygrał z Reyem i to czysto oraz kilkakrotnie ośmieszył Jasia, jeśli to on by wygrał będę zadowolony.Teraz największy faworyt walki Del Rio,który już kilka razy miał dostać pas ale się nie doczekał i myślę, że on zdobędzie teraz walizkę gdyż posiada wszystko by być mistrzem

Smackdown Money In The Bank Match

Zaczniemy znów od tych,którzy szans nie mają:

Slater on jest po to żeby przeszkadzać Barrettowi, Gabriel on tu po to żeby porobić kilka 450Splash,Kane 2x walizki nie dostanie, Sin Cara dla widowiska ,Bryan moim zdaniem on ma spore szanse bo WWE umieściło go jako 3 na liście Wrestlerów o których będzie głośno w 2011 roku,Barrett myślę, że on może wygrać gdyż należy mu się ta walizka jest świetny przy micu i wogóle ostatnio był szmacony więc teraz otwiera się dla niego droga do ME,Sheamus raczej nie wygra bo i tak kręci się wokół pasa więc ta walizka mu nie potrzebna być może dołączy do walki o WHC i będzie Triple Threat Match,Faworytem jest Cody Rhodes,który od czasu feudu z Reyem jest niesamowity i myślę, że wygra walizkę i wykorzysta walizkę na Ortonie i feud Legacy Orton vs Dibiase/Rhodes

WWE Championship

Cena - Punk

Stawiam na wygraną Punka i wykorzystanie walizki przez alberto i feud z Ceną

WHC

Orton - CC

Moim Zdaniem wygra Christian dla podtrzymania feudu do summerslam gdzie ostatecznie w jakiejś stypulacji typu Extreme Rules Match Wygra Orton i zakończy się ich feud, który jest najlepszy w 2011roku dotychczas i ta walka na Over The Limit to już wogóle geniusz to co zrobili obaj panowie obydwaj pokazali nam kilka nowych tricków Orton był nie do poznania, ale przynajmniej dowiedzieliśmy się, że Orton jak się postara i jak mu się chcę to wykręci walkę roku.Przekonałem się , że umiejętnosci ma spore a ci co mówią , że jest drewnem to po prostu ich żal

Tyle ode mnie dzięki mój 1 post :D

15893577334e3090e51e3d2.jpg

• Odpowiedzi 368
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MJ

15

• menelag1

12

• fifka

12

• Sebu

12

Top użytkownicy w tym temacie

Nie wiem czy wy to również zauważyliście, ale MiTB to oprócz WM najbardziej promowana gala w tym roku. Co tydzień proma, kapitalne speeche, build-upowe matche, zagadki i wiele innych. Jeżeli na ostatnim RAW strzelą coś jeszcze bardziej ciekawego w postaci np. wywalenia Swaggera z walki MiTB, by pozostawić wolne miejsce. Spekulacje by wzrosły, bo już zbytnio nie ma na horyzoncie wrestlerów do wstawienia i można by było oczekiwać pewnego returnu/debiutu (nie mówię tu o Jericho, może wreszcie Tyler Black wpadnie do rosteru lub w ogóle ktoś z kosmosu a'la Colt Cabana/Shelton Benjamin :P ).

48798430952f294e69c1e4.jpg

Nie wiem czy wy to również zauważyliście, ale MiTB to oprócz WM najbardziej promowana gala w tym roku. Co tydzień proma, kapitalne speeche, build-upowe matche, zagadki i wiele innych. Jeżeli na ostatnim RAW strzelą coś jeszcze bardziej ciekawego w postaci np. wywalenia Swaggera z walki MiTB, by pozostawić wolne miejsce. Spekulacje by wzrosły, bo już zbytnio nie ma na horyzoncie wrestlerów do wstawienia i można by było oczekiwać pewnego returnu/debiutu (nie mówię tu o Jericho, może wreszcie Tyler Black wpadnie do rosteru lub w ogóle ktoś z kosmosu a'la Colt Cabana/Shelton Benjamin ).

Sam zarząd ma nadzieje, że Money in The Bank wyciągnie najwięcej wykupień (nie licząc WrestleManii) i wszystko wskazuje na to, że tak będzie. Ja w ogóle mam jakieś dziwne przeczucie, że zawsze jak TNA zrobi coś ciekawego - Vince też musi. Przy wypowiedzi o ostatnim iMPACT! Wrestling pisałem nawet, że ten lipiec to dla MS w tym roku bardzo dobry miesiąć.

Trochę offtop, ale miałem dzisiaj jakąś wizje jak spałem ;P Natomiast to wszystko wyglądało to bardzo realistycznie, usiadłem przed kompa, wpisałem www.attitude.pl i był jakiś news. Było coś o Money in the bank i były wyniki, nacisnąłem na spoiler, a tam było, że walizkę zgarnął Mysterio i Riley :P Mam nadzieje, że w rl tak się nie stanie, ale było to strasznie realistyczne.

Hell Turn Orton #1 Fan!

SAVE_US

CM Punk is the Best wrestler in the World..

3011621254f3b63fe97b64.jpg

Trochę offtop, ale miałem dzisiaj jakąś wizje jak spałem ;P Natomiast to wszystko wyglądało to bardzo realistycznie, usiadłem przed kompa, wpisałem www.attitude.pl i był jakiś news. Było coś o Money in the bank i były wyniki, nacisnąłem na spoiler, a tam było, że walizkę zgarnął Mysterio i Riley :P Mam nadzieje, że w rl tak się nie stanie, ale było to strasznie realistyczne.

Taaa...bardzo realistyczna wizja. Szczególnie, że RAW MiTB miałoby dwóch zwycięzców... :|

A co do walizek, to ja bym nie kupił zwycięstwa Rhodesa. Może jakby był jeszcze marzec/kwiecień, gdy Rhodes miał feud z Reyem i większy push. Jako zwycięzcę to wolałbym Wade' a Barretta. Mimo że nie lubię jego move-setu, to dosyć dobrze spisywał się jako Main Eventer rok temu. A poza tym:

Za Barrettem przemawia kilka czynników, i są to:

- Rozbicie Corre, bezcelowej stajni, która nie miała prawa bytu. Uwolnienie Barrettowi drogi na szczyt.

- Utrata pasa na rzecz Ezekiela Jacksona, żeby zwolnić jego "slot" na tytuł.

- Ta postać to chodzący Main Eventer i jak na moje jest właśnie faworytem do wygrania Money in the Bank. Najwyższa pora już na wybicie się, a WWE nas już przyzwyczaiło do dużych niespodzianek. Rok temu Miz też nie miał super mocnej pozycji, jakiś chamski pseudo-feud z Ceną, United States Championship, a walizkę mimo wszystko zgarnął. Oczywiście biorę pod uwagę jeszcze Sheamus'a czy Rhodes'a, ale Barrett moim zdaniem to najprawdopodobniejsza opcja.

Jeżeli Sheamus zostanie w MiTB to nie chcę jego zwycięstwa. Lubię gościa, ale jest on chyba jedynym z tego ladder matchu, któremu walizką się nie przyda i który ma regularnie walki #1 contenderowe ( no i jeszcze Kane, ale on mniej ).

W MiTB RAW faworytem jest Del Rio, lecz nie chciał bym jego zwycięstwa z takiego samego powodu jak Sheamusa. Obawiam się, że wygrać może Riley, a tego bym nie chciał, ponieważ niespecjalnie przepadam za tym zawodnikiem. Ostatnio dosyć mocno go pushują i nie zdziwiłbym, gdyby wygrał. R-Truth tak samo jak Sheamus i ADR, chociaż nawet dobrze by było gdyby wygrał. Ale wolałbym niespodziankę. Bourne i Kingston nie mają dużych szans, Miz jest czarnym koniem, ale raczej nie wygra. I może to dziwne, ale chciałbym kolejnej wygranej Swaggera. Jakoś ostatnio go polubiłem i uznaję, że w zeszłym roku był niezłym mistrzem, tylko słabo prowadzonym. Jednak większe szanse by miał, gdyby był zawodnikiem SD, bo raczej WWE nie robiłoby ze Swaggera czołowej postaci głównego brandu.

Analizując w MiTB SmackDown jest trzech faworytów, a w MiTB RAW jest ich więcej, więc jest ciekawiej.

R.I.P. Maurice ''Mad Dog'' Vachon 1929-2013

R.I.P. Mae Young 1923-2014

R.I.P. Nelson Frazier, Jr. 1971-2014

R.I.P. Ultimate Warrior 1959-2014

Złotousty Attitude Czerwca 2013

3201046834ece6f0da99b6.gif

Czekam na kolejne RAW, mam nadzieję, że tam się wyjaśni sytuacja o mistrzostwo WWE. Bo jakby nie patrzeć to mamy teraz dwóch #1 contenderów. Triple Threat na MITB? Walka Punk vs. Del Rio o miejsce w walce? Liczę na ciekawe rozwiązanie, choć wolałbym, żeby to była walka 1-on-1 Punk vs. Cena a Alberto pozostał w ladder matchu.

Przy oglądaniu wczorajszego RAW przyszło mi do głowy, że wygrana Rileya nie jest tak niewiarygodna. Ale po kolei.

Po wczorajszym RAW wiadomo, że Cena ma zostać zwolniony jeśli CM Punk opuści Chicago z pasem mistrzowskim. Warto, zaznaczyć, że ta stypulacja wcale nie musi dotyczyć zwycięstwa w meczu. No i tutaj większość forum ma już w głowie prawdopodobny scenariusz: CM Punk wygrywa z Ceną, Alberto inkasuję walizkę i mamy feud największego Face'a federacji z arystokratą, aż do SummerSlam. Ale chwileczkę... Czy właśnie pyszałkowaty,(świetny należy dodać) heel ocalił dupę Jasia Ceny (!). Ponadto "ratuje" federacje przed upokorzeniem, jakim byłoby wyniesienie pasa poza WWE ( :lol: )?

Tutaj, aż się prosi o jakiegoś Face'a! No i tu pojawia się Alex Riley. Mocno wypromowany przez serię zwycięstw z Mizem, zbiera bardzo dobrą reakcję. A taka sytuacja zrobiłaby z niego mega Face'a (i oczywiście Main Eventera), o ile oczywiście zarząd ma wobec niego takie plany.

Podsumowując: nie mówię, że Alberto, czy inny heel nie wygra MitB matchu, ale w scenariuszu, który wielu z nas ma w głowie upatrywałbym szansę Alexa.

I don't own a TV, I don't eat meat. I'm Bryan Danielson and I DO WRESTLE.

Dalej mamy Miza który zdobył walizkę rok temu, wiec odpada,

Punk też wygrał walizkę 2 lata pod rząd więc to nie jest żaden argument. Ale myślę że miz trochę odpocznie od pasa :)

14195629615519c4906401d.gif

No i tutaj większość forum ma już w głowie prawdopodobny scenariusz: CM Punk wygrywa z Ceną, Alberto inkasuję walizkę i mamy feud największego Face'a federacji z arystokratą, aż do SummerSlam.

A czy to nie jest tak, że skoro Alberto został contenderem do pasa WWE po walce z Reyem i Prawdą na Raw to teraz powinien ktoś go zastąpić w walce o walizkę?

14453752125651e0a536c69.jpg

• Reputacja:   429
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

A czy to nie jest tak, że skoro Alberto został contenderem do pasa WWE po walce z Reyem i Prawdą na Raw to teraz powinien ktoś go zastąpić w walce o walizkę?

Title shota z pewnością wykorzysta na kolejnym PPV a z walizką może chodzić nawet rok bo tyle czasu ma na wykorzystanie walizki, więc Alberto raczej zostanie w walce RAW MITB.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

Dobra więc nadchodzące PPV:

RAW MITB

Albo ADR albo kto ??? CT zaskoczyło nas zeszłym roku bo Miz wygrał i tego kotleta raczej odgrzewać nie będą. Riley przecież on jest za świeży by już dostawać taki skok do ME chociaż on ma jakieś marne 10 % szans gdy Alberto daje 70%. Bourne to wiadomo jest tu po to by polatać pokazać coś i wrócić kisić mid card albo jobbować. Kingston i robienie z niego ME strzeż mnie boże, a swagger nie ma wystarczającej pozycji w federacji na tą walizkę zresztą niecałe półtora roku temu miał walizkę i po wykorzystaniu nic się z nim nie działo. Zostaje Mysterio i R-Truth. Pierwszy ma swoje humory i temu dam mu te 5% że nimi przekonał do dania walizki a drugi ostatnio genialna postać ale i tak 15% to max bo ta walizka jest za bardzo prestiżowa dla niego. Podsumowując ADR ma titleshota na pas i zapewne dostanie walizkę i ten pas w końcu zdobędzie i będziemy słuchać że jest Albertem Del Rio i jest WWE CHAMPEM :D

SD MITB:

Tu faworytów jest 3: Rudy który jest w ME już. I tu dla mnie jest zagadka czy WWE da pas komuś kto jest wypromowany już dość znacznie był 2x mistrzem WWE i regularnie pojawia się w ME Smackdownu ?? Dla mnie to było by bez sensu bo on walkę o pas może spokojnie wywalczyć bez tego. Kolejnym jest Barrett który ma jakiś lossing streak i dzięki walizce mógłby w końcu wrócić na szczyt po tym jak zdominował RAW. IC się pozbył i teraz dzięki walizce mógłby stać się ME Smacka co wyszło by tylko na dobre. Bo Orton z pasem NIEEEEEEE... Kolejny i ostatni mój faworyt to Rhodes. No a co tam. Jego postać się rozwinęła odkąd zmienić Image ;) Maseczka dobrze działa jak widać i to jest na pewno materiał na ME w przyszłości. Ale czy już pora ?? Dla mnie lepiej by wyszedł gdyby był promowany po kolei przez pas InterC do ME. Bo teraz tak załóżmy, że wygrywa walizkę zdobywa pas feuduje z Ortonem, może nawet ten feud wygrywa ale na pewno było by kreowanie na cipomistrza który wygrywa przez DiBiasego, który mu pomaga potem stracił by pas DiBiase byłby winny i ten feud ich.... NUDA. Przeżywamy to obecnie z Mizem i Rileyem. Oby do tego nie doszło bo mam dość odgrzewanych kotletów. Pozostali?? Kane walizkę miał i jako mistrz się spełnił w końcu trzymał pas długo. Potem buntownicy z Corre, to coś rudego z pasem WWE ??? :lol: , Gabriel też do tego nie pasuje choć bym się nie obraził jakby dostał w przyszłości jakieś US Champa albo IC.

Zostaje Sin Cara który by botchował ME gal i Daniel który ma obojniacki gimmick którego nie kupuje. Mój typ to Barrett bo zasługuje i dzięki temu mógłby podnieść ME SMACKDOWN!

Divy:

Przewijam, wygra Kelly po K2 albo Roll up

WHC:

RKO vs Christian po raz enty. Dajcie Kanadyjczykowi pas i jakiegoś normalnego partnera do faudu a nie. To co jest teraz już mi się przejadło ile można. Wolałbym coś ala Christian Barret itp :) No ale cóż pomarzyć można. W końcu Orton dostał się na SD by grzać pas jak długo można a po stracie i tak o niego walkie 456456489765767 razy. Ale cóż postawię na CC

WWE:

Trochę się rozpisałem i mi się wena kończy ale cóż. Więc tak pisałem już gdzieś że Cena raczej nie odejdzie, chyba że ma jakieś kontuzję i po 3 tyg z dupy przez SS wróci i tak się pewnie stanie. A Punk?? Albo odejdzie albo wygra i "dostanie kontrakt" w storyline albo wygra i straci pas na rzecz MR.MITB albo wygra i ukradnie pas i po jakimś czasie Vincek go przekona by wrócił da mu kontrakt i w ogóle każdy będzie szczęśliwy. Oby nie było standardowej walki odkopania po GTS combo ala Jaś AA STF albo 1,2,3.... I tyle Punka w WWE

Stawiam i tak na Cena

Pewnie jakaś walka jeszcze dojdzie. Może o IC ??? W końcu Jacksona w MITB matchu nie widzę. Zobaczymy, ale dla mnie gala zapowiada się bardzo dobrze. Obym się nie zawiódł.

Mów mi Daniel :)

Tak przy okazji, według mnie na SD i RAW jest podobna sytuacja. Alberto Del Rio, 1# contender - wcześniej uczestnik MITB. Nie wiem co będzie na SD, ale obecnie mamy powracającego Sheamusa wyładowującego złość na Christianie i Randym - potencjalnie drugi #1 contender, również uczestnik MITB. Zbieg okoliczności, czy może w ich miejsca wejdą jakieś perełki? :P

Ja się wstrzymuje z gdybaniem z myśleniem bo za dużo by teg wyszło i w tym momencie wybieram opcje WWE zaskocz mnie!!!.

To PPV na pewno będzie dobre, co więcej czuję, że to będzie jedno z ważniejszych PPV w roku i uważam, że ta stypulacja bardzo zyskała na ważności w tym momencie bo była na WM, a teraz jest to oddzielne PPV, które jest bardzo dobrze promowane i jeżeli usuną Survivor Series to ma szanse wejść do wielkiej czwórki.

Tutaj na pewno nie będzie tak łatwo tego przewidzieć jak np. na Elimination Chamber, no ale cóż. Mam nadzieję, że WWE zaskoczy i odda walizki komuś kto na prawdę ich potrzebuje, a nie marnowanie ich na 1# Contenderach, ale do tego niestety może dojść.

RAW Ladder Match

Od razu skreśle pewne osoby i nawet już nie chce mi się wypisywać dlaczego : Swagger, Kofi, Evan, Mysterio, Miz

Myślę, że Del Rio dostał tego 1# Contendera na RAW, żeby tej walizki jednak nie zdobył, chociaż nie wykluczam tej opcji. R-Truth mógłby spokojnie wygrać tą walizkę, bo ładnie feudował z Ceną, cały czas mecze na RAW. Jest dobrze wypromowany, nie widzę przeszkód, aby ją zdobył. Kolejną opcją jest Face Alex Riley, który też mógłby dostać walizkę. Może być taka sytuacja, że będzie na szczycie drabiny z Mizem i zepchnie go zabierając walizkę udowadniając mu, że to on już jest lepszy, WWE zawsze może podjąć taki krok, bo jeśli Vince miałby nas czymś zaskoczyć to byłby to właśnie Riley.

Mój typ: Alex Riley

SmackDown Ladder Match

Skreślam: Slatera, Gabriela, Kane/a, Sin Care

Zacznijmy od Barretta, w sumie ma jakieś tam szansę, ale Gabriel i Slater moim zdaniem są tylko po to, aby przeszkadzać Barrettowi w zdobyciu walizki. Sheamus na SD atakujący Ortona, to może też oznaczać, że to właśnie on zgarnie walizkę i będzie feud, ale spokojnie może mieć z nim mecz, oby WWE zdecydowało się na kogoś innego. Następna opcja : Daniel Bryan, jakoś nie mogę sobie wyobrazić, że to własnie on atakuje Ortona i zabiera mu pas, czarno to widzę na chwilę obecną, oczywiście WWE zawsze nas może zaskoczyć, ale nie zdarza się to tak często. Cody Rhodes, myślę, że to właśnie on zdobędzie tę walizkę, bo wygrał na WM, dalej jest ważną postacią w WWE i chyba ma największe szanse.

Mój typ: Cody Rhodes

Kelly Kelly vs. Brie Bella

Nie ma tutaj co kombinować, Kelly Kelly zdecydowanie wygra.

CM Punk vs John Cena

Może CM Punk podpisał nowy kontrakt, może jego odejście to tylko taki myk ze strony WWE, ale Cena zwolniony? Jeszcze Alberto 1# Contender, no wszystko wskazuje na to, że jednak wygra ten Jasiu, chociaż mam nadzieję i wierze w to, że Mahon zaufał Punkowi i to wygra.

Mój typ: CM Punk

Edytowane przez jachu9

161487761053579569442c5.jpg

Także przedstawię oficjalnie moje typy na tą galę. Zrobię tak jak kolega wyżej, czyli "skreślam: ??"

A więc, pierwszy mecz:

*~ CM Punk vs. John Cena

Jestem całym sercem za Punkiem, jeśli wygra to będę skakał z radości, tak jak na Capitol Punishment. To by było miłe zaskoczenie, ale w newsach są plany co do Ceny i jego pasa i nie zanosi się zbytnio na to, żeby CM zwyciężył. Potwierdzają te wiadomości o Del Rio, który ma walczyć z Johnem w sierpniu, więc mój typ to John Cena, ale jestem za Punkiem!

*~ RAW Money in the Bank ladder match:

Mysterio vs. A-Ry vs. The Miz vs. R-Truth vs. Evan Bourne vs. Kofi vs. Alberto Del Rio vs. Swagger

Na start skreślam Swaggera, Miza oraz Reya. Jestem w 100% pewny, że żaden z nich nie zdobędzie walizki.

Mysterio - Miał już swoje czasy w WWE, poza tym podstawia się na PPV, nie ma szans jak dla mnie.

Swagger/Miz - Zdobyli walizki, byli mistrzami, wiem, wiem, że Punk zdobył dwa razy z rzędu, ale Miz już się na pewno większości przejadł jako mistrz, a Jack to ma feud z Evanem, który ma z nim feudować ponoć o U.S Title, więc można też Bourne'a wyrzucić. Wydaję mi się, że Miz jak i R-Truth będą tam tylko porzucać drabinami i nic poza tym. Kingston po to, by poskakać po drabinach :D

Moje typy: A-Ry lub Alberto Del Rio

*~ Kelly Kelly vs. Brie Bella

Jak koledzy wyżej, K2 win..

*~ SmackDown Money in the Bank ladder match:

Sheamus vs. Heath Slater vs. JGabriel vs. DBryan vs. WBarrett vs. Sin Cara vs. Kane vs. Cody Rhodes

Skreślam Kane'a, Slatera oraz Gabriela.

Kane'a, ponieważ zdobył walizkę rok temu, a poza tym boryka się z jakąś kontuzją ponoć, więc odpada.

Heath/Gabriel - będą po to, by ich dawny szef nie zdobył walizki, na pewno.

Nie sądzę, żeby Sin Carze dali to, on jako heavyweight - nie mogę sobie tego wyobrazić, niech pierw trochę się oswoi. Dobre by było, gdyby na ten pojedynek dali te jego oświtlenie :twisted:

Sheamus - wątpię, gdyby zwyciężył to byłby znak, że WWE nie ma kompletnie pomysłów. Bryan, nie obraziłbym się, gdyby zwyciężył, ale cieszyłbym się bardziej, jakby zdjęli ją, albo Cody albo Wade. Dodam, że jak np. RAW MiTB będzie przed SmackDown i tam zwycięży heel, to będę miał pewność, że tutaj zwycięży face :D To się sprawdza, np. Survivor Series 2008/2009, MiTB 2010.

18056192365019276624f15.jpg