Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Money in the Bank PPV (spoilery/komentarze/karta)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Powiem tak: Jeśli zobaczymy pełną kartę, kto wystąpi w tych meczach, to dopiero będziemy mogli dokładnie dyskutować kto wygra :)

18056192365019276624f15.jpg

• Odpowiedzi 368
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MJ

15

• menelag1

12

• fifka

12

• Sebu

12

Top użytkownicy w tym temacie

Doszła walka o Raw MitB:

http://www.wwe.com/f/match/image/2011/06/20110627_mitb_raw_ladder.jpg

Alberto del Rio vs R-Truth vs The Miz vs Jack Swagger vs Alex Riley vs Kofi Kingston vs Evan Bourne vs Rey Mysterio

Mysle, ze najwieksza szanse ma Del Rio, ale znajac zycie wygra jakis KIngston czy Swagger.

• Reputacja:   1

KIngston czy Swagger

weź przestań Kingstona mieli wprowadzić do MainEventu bardzo dobrze, że się tak stało jak się stało teraz jest moim faworytem do FIRED!!

Swagger nie jest zły, ale na WWE czy WHC championship nie.

Bardzo dobry skład walki, jeszcze chyba dwóch dojdzie, bo Money in The Bank jest dla 10.

Mam trzech faworytów do wygrania:

The Miz-walizka i pas WWE bardzo ładnie z nim to wyglądało.Zawodnik do Upper Mid Cardu, ale chcą z niego zrobić wielką gwiazdę WWE walkami nie zdoła, mic skillami tak więc walizka do tego mu się jak najbardziej przyda.

Evan Bourne- ostatnio dobry push, dobre walki potrafi wykręcić, lecz nie wiem jak u niego z mic skillami nie miałem okazji go zobaczyć przy mikrofonie w WWE.

Del Rio-Co prawda miał już swoją szanse, ale wszystko może się wydarzyć i może będzie miał drugą szanse.

Evan Bourne

Ja widzę dwóch faworytów do Raw MiTB.

Pierwszym jest Alberto del Rio. Znam oczywiście argumenty dotyczące tego, że ten pierwszy nie potrzebuje walizki i po CM Punku bez problemu powinien zostać no. 1 contender do walki o pas WWE. I oczywiście uważam, że są one jak najbardziej sensowne. Ale rozważam także możliwość, że jednak Alberto zdobędzie walizkę i zabierze pas Jaśkowi w podobny sposób w jaki Miz odebrał pas Ortonowi - tj. gdy ten będzie zmęczony walką, w której pokonał armię wrestlerów i został przejechany przez walec. Patrząc na to jak bookowany jest Alberto (i w ogóle heele dzisiejszego WWE) to jest to dobre rozwiązanie jeżeli Meksykanin naprawdę dalej jest brany pod uwagę przez Vince'a jako "przyszłość federacji" i ma w jakiś sposób przejąć pas od niezniszczalnego Jaśka.

Drugim jest Alex Riley. Powiem szczerze, że zasugerowałem się tutaj artykułami na amerykańskich portalach o Rileyu i tym, co mówił N!KO w ostatnim Attitude Mówi (że Alex ma predyspozycje na tzw. twarz federacji). I jakoś po prostu nie mogę oprzeć się wrażeniu, że coś jest na rzeczy. A może stanie się cud i CM Punk wygra z Jaśkiem? I właśnie na Brooksie Alex spróbuje wykorzystać walizkę? Brzmi jak kosmos ale dopuszczam pół procenta szansy na takie rozwiązanie.

Za plecami obydwu panów kręci się R-Truth. Dlaczego tak? A dlaczego nie? Przecież "Prawda" pokazał, że potrafi elektryzować. Nie skreślałbym go całkowicie. Chociaż oczywiście szanse ma marne - w końcu Jasiek już z nim pojechał więc raczej należałoby oczekiwać zjazdu Killingsa w stronę midcardu niż plątania się wokół main eventu.

Evan Bourne - jeżeli amerykańscy fani (których nastroje śledzi zapewne WWE) są tak samo zachwyceni Evanem jak forumowicze Attitude to może Vince zrobi ukłon w ich stronę? Sam osobiście w to wątpię, ale też kategorycznie nie wykluczam.

Miz - jakaś tam minimalna szansa. Ale chyba Vince nie jest aż takim sadystą, żeby fundować nam powtórkę z rozrywki.

Rey Mysterio, Jack Swagger i Kofi Kingston - moim zdaniem - szanse mają najmniejsze w całej tej zbieraninie. I powiem szczerze, że żadnego z nich nie chciałbym widzieć z walizką.

To takie przemyślenia na gorąco, które pewnie ulegną zmianie, gdy pojawią się różne niusy i sugestie użytkowników tego forum. No i jeszcze nie obejrzałem ostatniego Raw. :)

BTW - Big Show i karzeł zapowiadający MitB to coś okropnego. PG pełną gębą.

14453752125651e0a536c69.jpg

Pokuszę się o ocenę składu wakki Money in The Bank Raw:

*Alberto Del Rio-według mnie zdecydowany faworyt do zwycięstwa,przed chwilą przyszła mi do głowy znakomity scenariusz który może się wydarzyć po walce o pas WWE,mianowicie John Cena wygrywa walkę ale jest wycieńczony nagle wpada Alberto zakłada armbara i Cena się poddaję(o dziwo po raz pierwszy od dłuższego czasu)no i mamy znakomitą podbudowę walki na Summerslam ohh yeah :-)

*R-Truth-jeżeli do tej walki w ogóle podejdzie bo jak wiemy

Cm Punk został wyrzucony z karty i według mnie jeżeli Punka nie przywrócą to Truth jest jedynym wiarygodnym pretendentem

to ma znikome szansę.

*The Miz-jak chyba każdy pamiętam

pozdrawiam sklerotyków

The Miz zdobył walizkę MiTB w roku ubiegłym po czym zainkasował ją na Ortonie.W tamtym roku Miz także nie był faworytem a jednak tą walizkę zgarnął,w tym roku wg mnie jest jednak bez szans.Na MiTB pewnie zaostrzy się jeszcze konflikt między nim a Alexem co zapewne doprowadzi do walki na SummerSlam

*Jack Swagger-Tutaj szanse podobne jak u Miza a więc prawie zerowe,Jack sobie po prostu nie zasłużył na walizkę i tyle w temacie.

*Alex Riley-skoro ma być kontynuowany feud pomiędzy nim a Mizem to również nie ma on szans na walizkę może za rok ale na pewno nie teraz.

*Kofi Kingston-mam wrażenie że został wsadzony tu na siłę ponieważ potrafi wykręcić na prawdę fajne walki w meczach z drabiną.I chyba nikt nie kupił by go jako mistrza WWE

*Evan Bourne-ostatnio coś się z nim działo ale to wciąż za mało aby wygrać walizkę

*Rey Mysterio-jeżeli ktoś ma szansę rywalizować o walizkę z Alberto to jest to właśnie on,choć coś mi tu nie gra bo jeżeli miał by już wygrać tą walizkę to na kim by ją zainkasował na Cenie :?: bardzo mało prawdopodobne,więc warunek jest jeden pas WWE zgarnia Hell

Podsumowując wg mnie niemal pewnym zgarnięcia tej walizki jest meksykański arystokrata Del Rio i chyba każdy z nas chciał by go w końcu zobaczyć z najważniejszym pasem federacji

Nie sądzę,żeby miał to być Miz, Rey, czy Kofi. Jack też moim zdaniem odpada. Riley? Wątpie, ale cieszyłbym się. Evan? Jego obecny push jest chyba tylko po to, by ludzie myśleli, że ma szanse, ja takowych nie widzę. R-Truth? TAK. Z tego byłby bardzo dobry storyline. Nie ma jednego, któremu kibicowałbym, ale nie jest źle.
And if you're not down with that, I've got just two words for ya!

Tutaj nie mam wątpliwości, wszystko wskazuje, że walizkę zgarnie Del Rio. Jestem "za", gdyż Alberto żadnego pasa jeszcze nie zdobył. Mam nadzieję, że jeśli zgarnie pas, to potrzyma go chociaż do WrestleManii. Ciekawe kogo dadzą nam w SmackDown Ladder Matchu. Stawiam, że to będą: Henry/Cody/Ted/Wade/Ezekiel/Bryan/Cara/Kane

Chyba nikt nie napisał :) Została potwierdzona walka o pas div :) Tak, tak. Wystąpią w niej Kelly Kelly i Brie Bella :)

http://www.wwe.com/f/match/image/2011/06/20110627_mitb_divas.jpg

G: Mm Sebastian pyszna bazylia !

R: Naprawdę !

G: Prawda ?!

R: Podeślę Ci więcej 200TON !

G: Nigdy takiej nie jadłem.

S: Ja też.

R: Ja nigdy nie jadłem bazylii .

5478249054e0729101720a.jpg

Chyba nikt nie napisał :) Została potwierdzona walka o pas div :) Tak, tak. Wystąpią w niej Kelly Kelly i Brie Bella :)

Ta walka jest tutaj chyba najmniej potrzebna bo wszyscy teraz skupiają się na tym co stanie się z Punkiem i Ceną a sam wynik jest bardzo przewidywalny bo raczej wątpię aby dawali Kelly pas (po raz pierwszy w jej karierze) i po 2 tygodniach by jej go zabrali/

We walk alone in the unknown

We live to win another victory

We are the young

Dying sons

We live to change the face of history...

2482447074e46ec6d7986d.jpg

Tak masz racje mnie baby nie interesują.

Najbardziej interesuje mnie walka Ceny i Punka.

19873598114f366ddbb614a.jpg

Zanosi się na to, że MiTB będzie najbardziej oczekiwaną galą w tym roku. Wydaje mi się, że Punk wygra, i odejdzie z pasem na jakieś dwa tygodnie. Bardzo interesująco zapowiada się też Ladder match RAW, gdzie moim faworytem do zwycięstwa jest Evan Bourne. Bardzo prawdopodobne, że Alberto zgarnie walizkę, również R-Truth ma spore szanse.

1161423919541b3db89050d.jpg

• Reputacja:   429
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Na poprzedniej gali PPV nie było walki div więc na tej gali musiała się pojawić. Kelly obroni pas i potrzebna będzie nowa heelowa pretendentka. Ciekawe kogo wybiorą...

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

Na poprzedniej gali PPV nie było walki div więc na tej gali musiała się pojawić. Kelly obroni pas i potrzebna będzie nowa heelowa pretendentka. Ciekawe kogo wybiorą...

Mam nadzieję, że wybór wreszcie padnie na Maryse. Ale pewnie dostaniemy Alicie Fox lub Taminę, albo kogoś jeszcze gorszego.

1161423919541b3db89050d.jpg

• Reputacja:   429
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Mam nadzieję, że wybór wreszcie padnie na Maryse. Ale pewnie dostaniemy Alicie Fox lub Taminę, albo kogoś jeszcze gorszego.

Jeśli chodzi o pas Div to ostatnio feudy o ten, że pas odbywały się między zawodniczkami jednego brandu chociaż pas jest dla RAW i Smackdown, ale nigdy nie wiadomo co kreatywni WWE wymyślą.

Osobiście chętnie zobaczyłbym Heel turn Kaitlyn, której pomagałaby AJ. Przecież Kaitlyn wygrała NXT sezon III. Mogłaby w końcu wykorzystać title shota.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

Jeśli chodzi o RAW Ladder Match to więcej spodziewam się ze strony RAW. Alberto Del Rio, zobaczyliśmy, że potrafi zrobić dobry pojedynek z drabinami, raczej tutaj nas nie zawiedzie. Rey Mysterio oraz Evan Bourne, będzie trochę latania, co mnie osobiście bardzo cieszy. Bardzo jestem także zadowolony, że nie dali do walki jakiegoś byka, gdyż jak wiemy, bardzo spowalnia to pojedynek. Nie wiem jak spisują się w takich walkach R-Truth i A-Ry, oni chyba nigdy nawet w takim meczu udziału nie brali. Kofi Kingston strasznie nas zanudza w zwykłych meczach, ale w Ladder jest ciekawy, czasami nawet bardzo. Liczę na jakąś powtórkę z zeszłego roku, np. Bomb Drop z drabinki, musi paść taka akcja, to jest idealna wręcz gala, żeby dać coś do nominacji w Extreme Moment na Slammy Awards.