Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Money in the Bank PPV (spoilery/komentarze/karta)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Del Rio jest aktualnie dużo bardziej wypromowany niż Rey, więc po co jemu?
  • Odpowiedzi 368
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MJ

15

• menelag1

12

• fifka

12

• Sebu

12

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   429
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Walizki nie zgarnie ani Rey ani Del Rio. Stawiam na kogoś takiego jak Evan Bourne,Alex Riley, Dolph Ziggler,Drew Mcintyre czy po raz drugi w karierze choć to mało prawdopodobne The Miz. Na zagranicznych forach mówi się już od jakiegoś czasu o pushu dla Chrisa Mastersa choć nie wiadomo ile w tym prawdy.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

• Styl:  Klasyczny

Widzę, że nastała moda na typowanie del Rio do zgarnięcia walizki. Możliwe, ale zbyt oczywiste. Jak kolega wyżej, uważam, że swoją szansę dostanie ktoś pokroju Riley'ego, bo w jego obecnej sytuacji walizka by się na pewno przydała. Wypowiem się jak będzie coś więcej wiadomo, bo na razie możemy tylko przypuszczać. :twisted:

Even though you can't afford

The sky is over,

I don't want to see you go,

The sky is over.

11451308644e35975636c51.jpg

Del Rio jest aktualnie dużo bardziej wypromowany niż Rey, więc po co jemu?

No nie powiedział bym. Krasnal mimo tego, że ostatnio podłożył się kilka razy, nadal jest jedną z najważniejszych postaci w WWE. Del Rio po zwycięstwie na Royal Rumble stanął w miejscu i jak tak dalej pójdzie, to zaraz zacznie się cofać. Walizki na sto procent nie zgarnie, no bo po jakiego grzyba mu ona? Kontrakt na walkę powinna dostać osoba nie wypromowana na tyle, by móc walczyć o pas bez niej (chociażby w ostatnim roku - Swagger, The Miz czy wracający do ME Kane). Arystokrata mimo tego, że ostatnio mu się nie wiedzie i tak może spokojnie zostać pretendentem bez niej. Jeśli chodzi o RAW to absolutnie nie potrafię wytypować nikogo i tak czy inaczej powinienem zostać zaskoczony. Na Bourna nastawiałem się w tamtym roku, gdzie właśnie w tym samym okresie otrzymywał jakiś tam push (między innymi pojechał czyściutko Y2J'a na Fatal4Way), jak się skończyło wszyscy wiedzą. On czy Kingston będą w tej walce od skakania. W SmackDown trochę prościej, faworytem w moich oczach jest Rhodes, ale wszystko może się zdarzyć.

Edytowane przez Sebu

• Reputacja:   429
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Walizka dla Riley'ego jest tym bardziej prawdopodobna dla mnie ponieważ gdy Alex był jeszcze przydupasem Miza to cały czas chodził z srebrną walizką a tak mając walizkę z MITB mogłoby by to być ładnie połączone w spójną całość. Na pewno komentatorzy RAW by o tym wspomnieli.

Jednak nikt jeszcze nie wspomniał o Zacku Ryderze. Może ulubieniec internetowych fanów jego filmików dostanie wreszcie od kreatywnych czas antenowy. Nawet na ostatnim PPV w czasie jednej z walk chyba Evana z Swaggerm kibice skandowali, że chcą Rydera. Może walizki nie dostanie, ale chętnie bym go zobaczył na RAW. Obecnie mistrzem US jest heel a Ryder przeszedł face turn więc nawet mógłby mieć program z nowym mistrzem Zigglerem.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

Zrobiłem listę dwóch wrestlerów, którzy mogą zgarnąć walizkę RAW :

Alex Riley - cóż mimo, że wygrał z Mizem to Main Eventerem raczej nie jest. Walizka, a właściwie wykorzystanie jej, zrobiła by z niego pełnoprawnego Main Eventera.

Drugim moim kandydatem jest człowiek w którym Vince pokłada nadzieje, a według mnie to napakowane drewno, czyli:

Mason Ryan - uważam go za najgorszą opcję, ale niestety prawdopodobną. Z tego co mi się wydaję to na Raw nie ma Heel'owego Powerhouse Main Eventera.

Cóż nie wydaje mi się, żeby WWE dawało walizkę komuś kto częstą walczy w #1 Contender Matchu, mowa o Albercie i Reyu.

Sygna by Filipoo666

Zapraszam do obejrzenia moich prac

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=32220

10334215544cea8a720a64f.jpg

No właśnie teraz z MiTB na RAW stał się problem kiedy pretendentem został Punk. Ja osobiście stawiałem go jako faworyta do walizki, a tu lipa. Teraz nie mam pomysłu komu walizka by się przydała. Może Drew McIntyre ? Bo z tego co pamiętam, to on chyba 2 razy miał już wygrać walizkę, ale w ostatniej chwili zmieniano zdanie.

1161423919541b3db89050d.jpg

Kiedy wraca Szaman Sexu? mhhhhhh, chyba za wcześnie, więc mam brak ostatecznego i pewnego kandydata dla zdobycia walizeczki na RAW. Na Smackdown na 70% może być to Cody eks złamany nosek.

American Dragon wzbije się na wyżyny? Kofi Kingston jak co roku będzie coś cudował, ale wątpię, by dostał taką próbę na najważniejsze pasy federacji.

Sin Cara z trampoliny wybijający się i łapiący walizeczkę, ten typ nie musi używać przecież drabiny :lol:

Justin Gabriel?? no może walnie 450 z drabiny i tyle zaistnieje na tym PPV.

WADE BARRET!!!! temu panu należy się kolejna szansa na main event!

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Kandydata na walizkę na RAW trudno mi na razie wybrać.

Co do kandydata na Smackdown stawiam na Cody'ego Rhodesa.

I'm the best in the world at what I do

Sometimes a blessing can be a curse

Cody Rhodes #1 Fan!

212326867586a795fd12c5.jpg

Moim zdaniem walizkę na Raw zgarnie Alex zabierając ją z przed nosa Mizowi , a na SummerSlam dostaniemy walkę Miz vs Alex o ową walizkę.

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

na SummerSlam dostaniemy walkę Miz vs Alex o ową walizkę.

Żeby taka walka miała sens, sytuacja powinna być na odwrót - To Miz jakimś kantem odciąga Alexa od walizki i wygrywa, a tak jak napisałeś na SummerSlam mamy walkę o walizkę.

1161423919541b3db89050d.jpg

Żeby taka walka miała sens, sytuacja powinna być na odwrót - To Miz jakimś kantem odciąga Alexa od walizki i wygrywa, a tak jak napisałeś na SummerSlam mamy walkę o walizkę.

Może i tak , ale napisałem na odwrót bo boje się , że takie coś może się zdarzyć (czyli Miz wygrywa walizkę kantując Alexa i mamy pojedynek o nią na summerslam) i Miz tą walizkę przegra co moim zdaniem było by zeszmaceniem Miza całkowitym , który mógł by pretendować tylko do US title.

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

Ciesze się bo MitB na pewno będzie lepsze niż CP. Mimo że do gali jeszcze prawie 4 tygodnie to już trwa zagorzała dyskusja. Głównie za sprawą Punk'a. Ale same Ladder Match'e też są kontrowersyjną kwestią.

Jeśli chodzi o walizkę SD to sprawa dla wielu użytkowników, w tym dla mnie, jest dosyć prosta. Ten match wygra najprawdopodobniej Undashing Cody Rhodes. Zrobił on ogromny postęp i należy mu się ME.

Na Raw jest dużo ciekawiej. Ja mam nadzieję, że wygra Dolph Ziggler. Nie rozumiem co takiego zrobił na backstagu, że tak spadła jego pozycja. Przecież to były WHC! Bardzo go lubie. Ma odpowiedni wygląd na gwiazdę (jest charakterystyczny), za mic jest przyzwoity (vickie głównie za niego gada, ale w nxt 4 grał takiego tweenera i dobrze się sprawdzał), a umiejętności ma świetne. Bardzo lubie technicznych wrestling z połączeniem takiej dynamiki jaką w walkach dolph posiada. Ostatnio kometatorzy często powtarzają o jego sukcesach w zapasach amatorskich (87 pinów?), co może oznaczaj jakiś push. Jeśli Miz jako USC mógł zdobyć walizkę to dlaczego Ziggler nie może? Licze tylko na face turn i odłączenie od Vickie.

Teraz chce przejśc do walki o WWEC.

Jeżeli odejście punka to storyline SES mógłby wygrać i zabrać pas. Nie mieli by starego pasa, więc przywróciliby pas WWF (tylko z E zamiast F) Potem mógłby się rozegrać turniej, którego wygrany zmierzył by się o pas z Cena'ą (john zamiast rewanżu automatycznie będzie w finale turnieju). John może wygrać i sobie jakiś czas chodzić z pasem, a po kilku mieśiącach pierdut Chicago Made wraca i wali, że to jego orygilnalny pas jest najważniejszy i Cena'a paradujący z fałszywym pasem zaczął go wkurzać. Załużmy na jakiejś ważnej gali np. Survivor Series toczy się walka o to, który pas będzie tym oficjalnym. Wygrywa Punk po interwencji Dwayna Johnsona. Janusz zajmuje się do WM the Rockiem, a CM jako tweener broni pasa przed kolejnymi przeciwnikami. Stone Cold przychodzi i mówi... dobra trochę za daleko się zapędziłem. Skończmy na intewenci the rocka.

Jeśli odejście punk'a to prawda to są 4 opcje. W 3 Punk wygrywa ;P

1.Punk przegrywa z Johnem, ale się godzą, misiek i CM odchodzi jako słodki face

2.Punk wygrywa czysto ale zostawia pas na ringu przy chantach Thank You Punk

3.Punk wygrywa, ale mistrzostwo zabiera ze sobą, a WWE wprowadza nowy pas z lekko zmienowym designem

4. Ten jest najbardziej chamski i najgorszy (ale mozliwy). Punk wygrywa, ale tuż po walce wchodzi zdobywca walizki RAW i inkasujue kontrakt na walkę.

Najchętniej zobaczyłbym 2. opcję, ale wszystko jest możliwe.

Niesamowite jest to jak CM i WWE manipuluje smartami. Opinie są podzielone, a rozwiązanie tej sprawy zna tylko sam Phil.

Jeszcze taka śmieszna rzecz. Na konkurecyjnym forum już jeden użytkownik zaczął snuć teorię o "Chicago Screwjobie" :lol:

Member of Christian's Coalition

There's a love-hate relationship beetwen Mike

Bennet and fans of RoH. Mike love himself an he hates all the fans. ;)

7674352084f2c2dc0ae610.jpg

Mam tylko cichą nadzieję, żeby do walki z drabinami nie dali Henry'ego czy Big Showa..

18056192365019276624f15.jpg

Po namyśle wydaje mi się, że galę MITB z walizką RAW opuści Evan Bourne.

Zauważyłem, że otrzymuje push od CP i nie zdziwiłbym się gdyby wygrał.

I'm the best in the world at what I do

Sometimes a blessing can be a curse

Cody Rhodes #1 Fan!

212326867586a795fd12c5.jpg