Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE by Captain Chraisma- WWE z klasa.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Witam szanownych uzytkownikow. Mimo tego ze jestem nowy chcialbym pisac diary : ) Na innych forach bylem bookerem e-fed'ow oraz federacji wrestlingowych. Wiec tak bede pisal gale RAW,SmackDown!,,GALE PPV. Jesli mi pozwolicie gala RAW-pon,SmackDown!-środa,Gale PPV-NIEDZIELA.

Roster RAW:

:

Alberto Del Rio Heel

Alex Riley Face

Big Show Face

Chris Masters Heel

Curt Hawkins Face

CM Punk Heel

David Otunga Heel

Dolph Ziggler Heel

Drew McIntyre Heel

Evan Bourne Face

Goldust Face

Jack Swagger Heel

John Cena Face

John Morrison Face

JTG Face

Kofi Kingston Face

Mason Ryan Heel

Michael McGillicutty Heel

R-Truth Heel

Rey Mysterio Face

Santino Marella Face

Skip Sheffield Face

The Miz Heel

Tyler Reks Heel

Vladimir Kozlov Face

Zack Ryder Heel

Triple H Face

Shawn Michaels Face

Johnny Curtis Face

The Rock Face

Carlito Heel

Roster SmackDown!

:

Booker T Face

Brodus Clay Heel

Chavo Guerrero Heel

Christian Face

Cody Rhodes Heel

Daniel Bryan Face

Ezekiel Jackson Face

Heath Slater Heel

Hornswoggle

Jey Uso Heel

Jimmy Uso Heel

Justin Gabriel Face

Kane Face

Mark Henry Heel

Randy Orton Face

Sheamus Heel

Sin Cara Face

Trent Barreta Face

Tyson Kidd Heel

The Great Khali Face

The Undertaker Tweener

Wade Barrett Heel

William Regal Heel

Yoshi Tatsu Face

Stone Cold Steve Austin Face

Batista Heel

Chris Jericho Heel

Jeff Hardy Face

Matt Hardy Heel

Edge Heel

Kaval Face.

KOMENTATORZY:

RAW:

Jerry Lawrer

Michaell Cole.

SmackDown!:

Matt Striker

Josh Matthews

Tag Team:

Wade Barrett & Heath Slater

Rey Mysterio & John Morrison ( Air-Flay )

UnderTaker & Kane ( Brothers of Destruction)

Triple H & HBK ( DX )

Edge & Chris Jericho

Stajnie:

The Nexus: CM Punk(L),David Otunga,Michael McGillicutty,Mason Ryan.

Legacy:Randy Orton(L),Cody Rhodes,Ted DiBiase.

Roead Devils: The Miz,Alberto Del Rio,Dolph Ziggler,Carlito

Posiadacze pasow WWE:

WWE Championship: John Cena

United States Chapionship: Drew McIntyre

World Heavyweight Championship:

Christian

Intercontinental Championship:

Sin Cara

WWE Tag Team Championship:

DX

Obrazek

RAW - 20th June

Na arenie rozbrzmiał Theme dzisiejszej gali WWE RAW! Cała arena spogląda na to co się dzieje. Już słyszymy Jerry'ego Lawrer'a.

Jerry Lawler: Witam tuż po mega gali którą była gala Capitol Punishment ! WWE osiągnęło LIMIT i wielu z nas zaskoczyło nie ukrywam że mnie również. Michaell powiedz nam co nas dziś czeka.

Michaell Cole: Cóż tutaj dużo mówić Maint Eventem dzisiejszej gali będzie pojedynek The Rock'a z Johnem Ceną. Jeśli Rock przegra odejdzie z WWE. Ponadto mistrzowie Tag Team DX będą chcieli wbić rozum do głowy Edge'owi i Chris'owi Jericho ! Czeka nas emocjonujący wieczór! A tym czasem zapraszamy na pierwszą walkę.

Kofi Kingstone vs Dolph Ziggler

Na arenie już słychać THEME Kofi'ego. Momentalnie na rampę wchodzi Kofi który rozgrzewa publiczność swoim efektywnym wejsciem ! Kofi fenomenalnie prezentuje się w narożniku. Jest pewny siebie ale czy zwycięstwo przyjdzie mu tak łatwo? Jeśli w ogóle wygra.

I'm Perfection,perfection... Dolph wchodzi do ringu i zabrzmiał gong!

Dolph Ziggler momentalnie rzuca się na Kingstone'a i wykonuje Clothsline. Kofi momentalnie podnosi się lecz inkasuje kolejnego Clothsline. Ziggler podnosi byłego mistrza U.S i wykonuje Irish Wip to narożnika po czym rozpędza się i... Nie trafia! Kofi świetnie skontrował i wykonał silne kopnięcie w głowę Dolph'a. Kofi desperacko rzuca się do przypięcia Ziggler'a 1,2... Two Count ! Nic z tego Kofi będzie się musiał namęczyć. To niesamowite na arenie słychać muzykę Road Devils Na rampie pojawia się The Miz,Del Rio oraz Carlito którzy dekonctetrują Kofi'ego. Ziggler momentalnie się podnosi i wykonuje Zig-Zag 1,2,3 niesamowite Dolph pokonuje Kingstone'a ale zaraz Road Devils ruszają na ring! Oni chcą dobić Kofiego! The Miz podnosi Jamajczyka i wykonuje Skull Crushing Finally ! Lecz Carlito chce dodać od siebie jeszcze Backstebber! Oj ale spójrzmy na Alberto Del Rio on chyba będzie chciał skontuzjować Kofi'ego ! Momentalnie zapina Cross Arm Breaker. The Miz podnosi rękę Dolph'owi w geście zwycięstwa !

BACKSTAGE: R-Truth-Morrison

R-Truth: John,John pamiętasz jak byliśmy w Tag Teamie? Mogliśmy zdobyć każdy tytuł lecz to tylko i wyłącznie z Twojego powodu nie zdobyliśmy nic ! Pamiętasz walkę na WM XXVI? Mogliśmy tam zdobyć tytuły ale Ty mimo tego iż nie czułeś się na siłach chciałeś być lepszy i dobić Hart Dynasty. Krzyczałem Ci "Zmień się!" lecz Ty nie reagowałeś. Na Extreme Rules miałem walczyć w Stell Cage Match'u o pas WWE lecz pojawiłeś się Ty ! i wszystko zniszczyłeś. Pokonałeś mnie w naszej walce i to Ty wystąpiłeś na ER jako pretendent. Może i byłbys mistrzem ale...

John Morrison: Truth tak tak wiem. Zaatakowałeś mnie ponieważ nie mogłeś znieść że Cię pokonałem i to ja tam walczyłem. Znamy tę historię i wiemy również że w każdej walce bez interwencji mogę Cię pokonać!

R-Truth: Mylisz się John. Chcesz pokazać klasę? wyzywam Cię na pojedynek w stypulacji Fall's Count Anywhere ! na następnym RAW.

John Morisson: Oczywiście że przyjmuje z chęcią Cię pokonam!

Kiedy R-Truth to usłyszał momentalnie zaatakował Morrison'a krzesłem. Truth wykonał kilka Chair's shot'ow po czym usiadł na krześle i powiedział:

Zobaczymy John co z Tobą zrobię na następnym RAW ! I odszedł z uśmiechem na twarzy.

#1 Contender match United States Championship: Mason Ryan vs Johny Curtis

Słyszymy już muzykę wejściową grupy NEXUS ! Po chwili na rampę wchodzi Mason Ryan wraz ze swoim liderem CM Punk'iem!

Rozbrzmiał gong. Johny Curtis próbuje desperacko rzucić się na Ryan'a lecz ten momentalnie odbija go od lin i wykonuje Shoulder Tackle. Curtis wstaje lecz nadziewa się na Clothsline 1... Liczenie przerwane choć dziwi mnie że Mason tak szybko chciał skonczyć. Ryan podnosi Curtis'a lecz te wypłaca potężny prawy! lecz Mason nie pozostaje wierny i również uderza. Trwa wymiana na pięści lecz cwany Curtis momentalnie wyprowadza Dropkick odbija się od lin i dorzuca Leg drop ! 1,2... CM Punk interweniuje i sędzia ogłasza koniec walki ! Punk dodaje silny Chair's shot krzesłem w głowę Curtis'a i wynosi go pod Go To Sleep. Mason Ryan dodaje od siebie Spear.

Michael Cole:Jerry widziałeś to? CM Punk pozbawił szans Masona na tytuł United States! Według mnie zachował się bardzo źle!

Jerry Lawrer: Masz rację nie było to potrzebne lecz Punk chyba wie co robi. Zobaczymy co będzie dalej a tym czasem The Rock chce coś ogłosić!

The Rock Cena,Cena,Cena to co zrobiłeś na Capitol Punishment! Wygrałeś tylko dlatego że Morrison zainterweniował! Dziś The Rock pokaże Ci jak się walczy i skopie Ci dupę.

Po tym co powiedział Rock schodzi z ringu.

DX Shawn Michaels & Triple H vs Edge & Jericho:

Are you ready?... Edge i Chris z niecierpliwością czekają na DX.

Jako pierwsi wychodzą HBK i Jericho. Rozbrzmiał gong i momentalnie mamy "zwarcie" z którego lepiej wychodzi Jericho zaciąga Shawn'a do narożnika wykonuje silne kopnięcie odbija się od lin i wykonuje silny Bulldog. Momentalnie obkopuje go i zaciąga obok Edge'a. Klepnięcie w rękę i Edge pojawia się w narożniku wykonuje Irish Wip na liny odbija się i dodaje Crossbody na HBK który został wbity w liny. Edge wychodzi na narożnik lecz HBK ma dużo czasu żeby się pozbierać próba Crossbody lecz Shawn Michaels wystawia kolano na które wbija się Edge. HBK i Rated R Superstar leżą na środku ringu. Edge czołga się do narożnika lecz jest zmiana wchodzi Triple H ale również zmienia się Edge. Triple H wykonuje silny Facebuster po czym dodaje Atomic Drop. Odbija się od lin i wykonuje Diving Clothsline. 1,2... Jericho odkopuje. The Game próbuje wykończyć Y2J'a lecz ten kontruje silnym Eziguri. Podchodzi pod liny i wykonuje Lion Soulte... lecz nie trafia ! Game wstaje i wykonuje silny Spinebuster. HHH wie że już może zakończyć walkę wykonuje swój gest i Pedigree jest już wykonane. Game biegnie do narożnika zmienia się z HBK który wchodzi na narożnik i wykonuje Flying Elbow! Edge próbuje zainterwniować lecz nadziewa się na Triple H'a który dorzuca Facebuster. 1,2,3 !! DX pokonują Edge'a i Jericho.

Triple H: Sami chcieliście z nami walczyć. Udowodniliśmy wam że jesteśmy lepsi! Jesteście zerowymi zawodnikami którzy potrafią atakować z zaskoczenia. Już wiecie dlaczego na CP zastąpiliśmy was i zdobyliśmy pasy TT? Bo jesteśmy lepsi !

Main Event: John Cena© vs The Rock - Jeśli Rock przegra opuści WWE.

If You Small What The Rock Is Cook'in! Na arenie pojawia się nie kto inny niż The Rock najbardziej elektryzująca gwiazda historii WWE wychodzi na rampę! Rock pewnie wchodzi do ringu wychodzi na narożnik i składa ręce by wykonać swój taunt. Po chwili słychać coś innego THEME mistrza WWE John'a Ceny.

Your time is up my time is now

You can't see me my time is now Cena wychodzi na rampę. Salutuje do publiczności po czym błyskawicznie zmierza w kierunku ringu. Odbija się od lin ściąga czapkę po czym wyrzuca ją w stronę publiczności. Odbija się od kolejnej liny i wyrzuca koszulkę. Następnie wychodzi na narożnik i prezentuje swój tytuł.

Rozbrzmiał gong. The Rock momentalnie rzucił się na Cene. Rock wgniótł do narożnika Cene i wykonał Granden Pound. Sędzia oddziela ich ale Cena to wykorzystuje i momentalnie wykonuje Shoulder Block odbija się od lin i kolejny raz powtarza tę akcję! Niesamowite jak szybko odzyskał panowanie w ringu. Rock próbuje wykonać Clothsline ale Cena momentalnie kontruje i dorzuca Dropkick. 1... Nic z tego Rock jest na prawdę twardy. Cena wychodzi na narożnik lecz nim zdąrzył wejść już ląduje na macie. Rock odbija się od lin i wykonuje silny Splash. 1,2... Sędzia zmuszony jest przerwać liczenie. The Rock już szykuje się pod Spinebuster lecz Cena kontruje Back Suplex'em. Rock wstaje i próbuje wykonać Clothsline lecz Cena obraca się i wynosi Rocka pod Protoplex. Cena odbija się od lin krzyczy "You can't see me ROCK!" i wykonuje Five Knuckle Shuffle. Rock podnosi się i jest już na barkach Ceny ustwiony pod AA lecz Rock otrząsną się i wykonuje kilka uderzeń łokciem po czym dorzuca silny Spinebuster. Rock jest gotowy wykonać Rock Bottom. Cena wstaje i momentalnie dostaje silny Rock Bottom 1,2,3. The Rock zostaje w WWE!

The Rock schodzi z rampy lecz słyszymy muzykę grupy Nexus. Mason Ryan powala The Rock'a i Spear'em. Michaell McGillicuty dodaje silnySwimming neckbreaker Rock nieprzytomny leży na środku rampy. Tak kończy się dzisiejsze RAW. Zapraszamy na środowe SmackDown!

P,S Nie mam zamiaru bawić się w jakieś grafiki i nie będę dodawał żadnych obrazków. Proszę o komentowanie jakości gali a nie estetyki.

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CaptainCharisma

3

• RealAmerican

2

• Pinio

1

• 8693

1

Top użytkownicy w tym temacie

A więc... pierwsze co mi się nie spodobało,to to,ze używasz tylko jednej ring-nicku wrestler'a np. "...Kofi wykonuje Dropkick,parę kick'ów i pin 1...2...nie.Kofi podnosi przeciwnika i kontunuuje atak kick'ami.Kofi..." mam nadzieję,że mnie zrozumiałeś.Po drugie,to w ogóle to diary wygląda strasznie chaotycznie.Radziłbym Ci robić jakieś "odznaczniki" np.

BACKSTAGE

------------------

WALKA

------------------

BACKSTAGE

------------------

WALKA itd.

Poza tym i walki są dobre i backstage jest równie dobry,chociaż widać,że większą uwagę skupiasz na walkach.Na razie moja ocena to 3/5 w ocenie szkolnej.Powodzenia w dalszym pisaniu i zapraszam do siebie ;).

"Hey,Colt Cabana! How are you doing?"~Philip Jack Brooks

http://obrazki.tnttorrent.info/tnt24.info_WWE_SmackDown_04_02_2011_4_Luty_2011_ut-wrestling_xaa_pl.5434__23406.jpeg

Galę tradycyjnie rozpoczyna THEME SmackDown! oraz pokazany na telebimie "titantron".

Matt Striker: Witajcie fani WWE. Dzisiejsze SmackDown! jest pierwszym od pamiętnej gali Capitol Punishment! Na tej o to gali poznaliśmy nowych mistrzów Tag Team którymi zostali:

DX!

Josh Matthews: Tak masz rację było ciekawie. Pamiętajmy jednak że Main Eventem dzisiejszej gali będzie walka Batista vs Jeff Hardy !

Matt Striker: Tak będzie ciekawie tym czasem przenosimy się już na ring gdzie znajduje się już Chris Jericho.

RING

Chris Jericho: Na ostatnim RAW ja i mój Tag Team partner Edge zostaliśmy pokonani przez DX. Triple H śmiał powiedzieć że są od nas lepsi. Czy wy naprawdę uważacie że tak jest? Może i wy tak myślicie ale jesteście w błędzie. Już dziś zmierzę się The Game'em i pokaże mu kto jest lepszy!

Backstage Na Backstage'u kamera pokazuje nam o czym rozmawia Ezekiel Jackson z Christian'em.

Ezekiel Jackson: Christian zrozum bardzo Cię lubię i szanuje jako wrestler'a ale musisz zrozumieć że era Twojego panowania dobiega końca. Już wkrótce na SmackDown! Zmierzę się z Sheamus'em i go zniszczę.

Christian: Może i pokonasz Sheamus'a ale pamiętaj że to ja teraz rządzę na SmackDown!

Ezekiel Jackson: Rządzisz... do czasu! Bo gdy na Money in the Bank zmierzę się z Tobą o ten tytuł złoto będzie należało do mnie.

Christian:Mylisz się ale dobra. Idę się przygotować do walki.

Walka

Christian vs Kaval

If you close your eyes, Your life, a naked truth revealed...

Christian wychodzi z pasem mistrzowskim. Zniecierpliwiony Kaval stoi w ringu i czeka. Kaval od wielu miesięcy czekał na tę szansę która może zmienić bieg jego kariery. Capitan Charisma oddaje pas sędziemu.

Gong- rozpoczęli Kaval próbuje utrzymać dystans lecz Christian mu na to nie pozwala. Momentalnie doprowadza go do narożnika lecz ku ździwieniu wykonuje Snapmare na środek ringu odbija się od lin i wchodzi Dropkick'iem. 1... Sędzia przerywa liczenie lecz Christian nie przestaje wykręca rękę World Warrior'owi. Kaval zmaga się z ciężkim bólem lecz udaje mu się wyprowadzić kilka kopnięć w głowę New People's Championa. Uwalnia się momentalnie odbija się od lin i dorzuca Crossbody! 1,2... Nic z tego Warrior będzie się musiał jeszcze połasić aby wygrać. Kaval wchodzi na narożnik i próbuje dorzucić kolejne Crossbody lecz Capitan Charisma wykonuje silny Spinebuster! Christian doprowadza Kaval'a do narożnika i wykonuje Tornado DDT. Po czym wychodzi na narożnik i skacze! Silny Diving Headbutt trafia World Warrior'a! Christian już klaszcze w dłonie wykonując swój taunt. Kaval wstaje lecz Capitan Charisma wykonuje Kill Switch! 1,2,3... Christian wygrywa. Sędzia chciał dać pas New People's Champion'owi ale pasa nie było! Gdy Christian się obrócił zainkasował potężne uderzenie pasem od Ezekiel'a Jackson'a!

Ring

Edge: Chris już dziś zmierzysz się z Triple H'em. Wiem że sobie poradzisz lecz to będzie ciężka potyczka. Przy ringu HHH znajdzie się pewnie Mr.Wrestlemania czy chcesz abym również Ci towarzyszył?

Chris Jericho: Tak chcę ale pamiętaj nie interweniuj choćbym miał nawet przegrać dziś chcę udowodnić że to ja jestem lepszy!

Po chwili słychać muzykę Shawn'a Michaels'a! HBK pojawia się na rampie.

HBK: Każdy dobrze wie że przegrasz Jericho! Nie jesteś wart nawet walki z Triple H'em! Gdy The Game pokona Cię to ja pokonam Twojego żałosnego kolegę Edge'a. Uważa się za oportunistę ale tak na prawdę nic nie wnosi i pokazuje tylko jakim jest tchórzem!

Edge: Wypluj to słowo Michaels! Jestem dużo lepszy niż Ty. Tak więc wyzywam Cię na pojedynek za tydzień na SmackDown!

HBK Zgadzam się.

Tak zakończyła się wymiana zdań pomiędzy Edge'm i HBK'em.

Stół komentatorski

Matt Striker: Josh co myślisz o dzisiejszej walce Triple H vs Chris Jericho? Czy myślisz że Chris ma jakiekolwiek szanse?

Josh Matthews: Oczywiście Chris Jericho również nie należy do tuzinkowych zawodników.

Walka

Triple H vs Chris Jericho:

Are you ready?... Słychać już muzykę wejściową The Game'a. Triple H wychodzi po schodach na ring bierze łyk wody i robi efektywną "mgłę" z wody. Po chwili tauntuje i wychodzi z ringu czekając na przeciwnika.

Break the wall's yea!... Jericho wychodzi na rampę w pełni skupiony z myślą o wygranej. Jericho wchodząc do ringu podniósł rękę w górę. Chris chce zaznaczyć iż to on będzie lepszy!

Dyn-dyn Walka rozpoczęta The Game rzuca się wściekle na Chris'a. Jericho jest pod silną "nawałnicą" ze strony HHH. Sędzia rozdziela ich ze sobą ale Y2J to wykorzystuje i wykonuje Front Dropkick. The Game wstaje lecz Jericho przechwytuje go i wykonuje Backbreaker 1,2... Sędzia przerywa liczenie lecz Chris złości się coraz bardziej! Odbija się od liny i próbuje wykonać Splash lecz nie trafia! Triple H wykonuje potężny Suplex lecz idzie za ciosem i dorzuca Facebuster. 1,2.. Nic z tego ! Y2J'owi udało się wstać lecz momentalnie trafił pod Atomic Drop. The Game pokazuje że z nim się nie zadziera. HHH wychodzi na narożnik i próbuje wykonać Diving Clothsline lecz Jericho kontruje to Arm Breaker'em. Odbija się od liny i uderza Game'a Lion Soult'em! 1,2,thr... ajj Niesamowite Triple H odkopuje. Chris jest już pewny zwycięstwa podnosi rękę w geście zwycięstwa i próbuje wykonać Codebreaker lecz Triple H kontruje i wykonuje Pedigree! 1,2... Rope break! The Game nie wie co ma już zrobić schodzi z ringu lecz Edge chce bo zaatakować ale ten wypłaca mu potężne uderzenie młotem! Y2J może na tym skorzystać! HHH wchodzi do ringu lecz otrzymuje Codebreaker 1,2,3... Chris Jericho wins Jericho wins! Po tej niesamowicie wyczerpującej walce Y2J podnosi Edge'a i wychodzi na backstage.

Cody Rhodes-Daniel Bryan-Justin Gabriel-Teddy Long

To niesamowite w ringu zebrały się 3 gwiazdy SmackDown! i domagają się walki o pas IC na następnym SmackDown!

Cody Rhodes: Teddy jak sam dobrze wiesz zasłużyłem najbardziej na te walkę! Na Wrestlemanii XXVII pokonałem Rey'a Mysterio. Następnie stoczyłem wiele udanych walk i dalej tkwie bez pasa. Tkwie nawet bez szansy o walkę o ten pas!

Daniel Bryan: Zaraz zaraz Ty zasługujesz na niego bardziej niż ja? To ja pokonałem mojego mentora z NXT The Miz'a zdobywając tytuł United States i broniłem go przez kilka miesięcy! Następnie przedraftowany zostałem na SmackDown! Gdzie przegrałem tylko walkę z obecny IC Championem Sin Carą!

Justin Gabriel: Mimo wszystko pas United States straciłeś a na SmackDown! jesteś najkrócej! Ja jestem byłym mistrzem Tag Team i kończę moich rywali efektownym 450* Splash'em!

Teddy Long: Nie będzie tutaj samowolki SmackDown! to moje show i to ja tutaj rządzę. Jednak w tej sytuacji kompletnie nie wiem komu dać szansę. Niech publiczność zadecyduje.

Czy ma to być Cody Rhodes? Olbrzymie buczenie w hali spowodowało iż Cody'ego na pewno nie zobaczymy w tej walce.

Czy ma to być Daniel Bryan? Lekki pop oznajmił że ma on szansę.

Czy ma to być Justin Gabriel? Olbrzymi pop rozbrzmiał w hali a Justin wykonał taunt.

Więc nie ma już żadnego problemu. Na następnym SmackDown! Sin Cara będzie bronił pasa w starciu z Justin'em Gabriel'em.

Main Event

Batista vs Jeff Hardy

Przenosimy się w połowę walki gdzie Batista wykonuję serię Shoulder Block'ow po czym odbija się od lin i wykonuje Spear! The Animal tauntuje i wykonuje Batista Bomb lecz pojawia się Randy Orton który sprzedaje Dave'owi RKO. Jeffrey kładzie rękę na The Animal'u! 1,2,3 ! Hardy pokonuje Batiste! Gdy Jeff udał się na backstage Batista wziął mikrofon.

Batista: Pożałujesz tego Orton prędzej czy później dorwę Cię a zemsta będzie słodka!

Newsy z RAW i SmackDown! (Newsy bede dodawal zawsze po 2 tygodniowkach)

Rating Raw wyniósł 3,21

Rating SmacDown! wyniósł 3,56

Dolph Ziggler rozpoczyna swój program z Kofim Kingstone'm.

Na następnym RAW dojdzie do walki R-Truth vs John Morrison jednak wygrany będzie mógł walczyć z Ceną na Money in The Bank o pas WWE.

Nowym pretendentem do tytułu U.S jest Johny Curtis Creative Team planuje feud między Curtis'em a McIntyre'm który miałby się skonczyć w granicach SummerSlam lub na SummerSlam.

Na następnym SmackDown! Sin Cara po raz pierwszy będzie bronił swojego tytułu.

HBK poprosił o feud między nim a Edge'em.

Eziekiel Jackson przeszedł Heel turn.

Miałem trochę więcej czasu więc wyrobiłem się przed środą. Myślę że wyszło lepiej niż RAW. Zapraszam do skomentowania.

Edytowane przez CaptainCharisma

No, teraz jest od razu lepiej. Moim zdaniem, tylko z deka olałeś Main Event. Jest odpowiednia ilość backstage'u ale walk jest kategoryznie za mało. Jeżeli walk będzie więcej, to wprowadzi to twoje diary na dobrą drogę.
"Hey,Colt Cabana! How are you doing?"~Philip Jack Brooks

Dialogi są u Ciebie słabe. Idealnym przykładem jest segment z trójką, która chce walki o pas ITC. Każdy powiedział swoje i tyle z tego było. Brakuje wymiany zdań, kontrargumentów i dyskusji. Druga sprawa mniej, a może i nawet nie ważna to to, że lubisz zmieniać themy wrestlerów. Taki Triple H to wchodzi przy Time to play the Game albo "Break the wall's yea!" zazwyczaj bawią mnie sytuacje kiedy ktoś przekręca jakiś theme i nie zaniżam w związku z tym oceny także to tylko malutki szczegół. ME ostatniej gali olany całkowicie. To na tym właśnie powinieneś się skupić najbardziej. Pracuj dalej i poprawiaj błędy a będzie dobrze. Powodzenia i zapraszam do siebie. Na dniach dodane będzie Fatal 4 Way.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

http://obrazki.tnttorrent.info/tnt24.info_WWE_Raw_04_04_11_DSR_XviD-XWT.9489__221689.jpeg

Galę rozpoczyna theme song RAW oraz efektywny pokaz zawodników rosteru na telebimie.

Stół komentatorski

Michael Cole: Witajcie fani WWE na RAW czeka nas dziś wiele walk. Już za 2 tygodnie odbędzie się gala Money in the Bank! Połowę tej karty poznamy już wkrótce! Jerry co sądzisz o pierwszej walce jaka się odbędzie?

Jerry Lawler: Będzie na pewno interesująca szczególnie iż Ci panowie się szczerze nienawidzą mam oczywiście na myśli walkę Dolph Ziggler vs Kofi Kingstone

Michael Cole: Masz rację zdecydowanie popieram Twoje zdanie. Będzie się działo zapraszamy!

Walka #1

The Miz vs Kofi Kingston.

I'm Perfection! perfection... Na rampę wchodzi już Dolph Ziggler który jest zmotywowany wspina się po schodach do ringu i tauntuje.

Rozbrzmiał gong. Zawodnicy darzą się ogromnym respectem mimo to Ziggler rzuca się do ataku! Wykonuje silne kopnięcie i dodaje Scoop Slam momentalnie podnosi Jamajczyka przekręca go i dorzuca Neckbreaker! 1,2... Sędzia przerywa liczenie a Dolph już nie wie co robić. Gdy Kofi wstał odbił się od lin i próbował wykonać Big Boot'a lecz Kingstone odskoczył i uderzył Perfection Boy'a. Kofi któremu adrealina skoczyła do żył tauntuje odbija się od lin i wykonuje Boom Drop! Po czym od razu sygnalizuje Trouble in Paradise. Ziggler wstaje lecz Kingstone nie trafia! Dolph szybko to wykorzystuje Roll-up 1,2... Nic z tego lecz Perfection Boy się nie poddaje. Odbija się od lin i wchodzi Dropkick'iem. Po czym dorzuca Reverse DDT. Wychodzi na narożnik i skacze wykonując Diving Clothsline. Momentalnie bierze się za przypięcie Jamajczyka. 1,2... Lecz ten się nie poddaje. Ziggler noszony chęcią zwycięstwa wykonuje Snap Suplex lecz Jamaican Sensaction szybko wstaje i wykonuje Dropkick! Kofi już szykuje się pod Trouble in Paradise lecz Dolph był szybszy momentalnie wykonuje Neckbreaker i jest już gotów do zadania ostatecznego ciosu. Jamaican Boy wstaje lecz nie na długo gdyż Dolph Ziggler wykonuje Zig-Zag. 1,2,3... Ziggler udowadnia że jest PERFEKCYJNY!

Ring

The Rock:W zeszłym tygodniu pokonałem John'a Cene. Zrobiłem to bez większego wysiłku i udowodniłem mu że jestem w szczytowej formie. Zaraz po walce zaatakowała mnie grupa Nexus. Nie wiem czy dobrze zrobili zadzierając z najbardziej elektryzującą gwiazdą w historii federacji. Dlatego chciałbym wyzwać na pojedynek ich lidera CM Punk'a !

Rock był zmuszony poczekać lecz usłyszeliśmy theme song CM Punk'a! Punk dumnie kroczył na ring z mikrofonem

CM Punk: The Rock! Uważasz się za supergwiazdę a tak naprawdę pokonała Cię moja grupa która nie jest jeszcze doświadczona. Nie musiałem nawet interweniować gdyż wiedziałem jak to się zakończy. Jesteś przereklamowany Rock i nie zmieni tego nasza walka. Nie będę z Tobą walczył nie zasłużyłeś.

Walka #2

#1 Contender match R-Truth vs John Morrison

Wracamy po krótkiej reklamie na ringu już są obaj zawodnicy.

Dyn-Dyn rozbrzmiał gong a Truth już ruszył bardzo zaciekle momentalnie powala Shamana Sexu i dorzuca lekki granden pound. Sędzia odciąga R-Truth'a lecz ten nie może przerwać jednak po chwili się ogarnął i ruszył od początku. Clothsline za Chlothsline'm. Już pierwsza próba przypięcia zakończona 2-count'em. Zrozpaczony The Truth nie wie co robić. Dużo czasu zajęło mu myślenie lecz już wie co zrobić i próbuje wykonać Suplex lecz JoMo kontruje i wykonuje Snap Suplex momentalnie chwyta się lin odbija i wykonuje Splash ustawiając Truth'a pod Starship Pain. Morrison dopada R-trutha i przypina 1,2,3... JoMo zostaje pretendentem do tytułu WWE!

Parking

Johny Curtis: Alex tydzień temu zostałem pretendentem do pasa U.S to niesamowite prawda?

Alex Riley: Masz rację na pewno wygrasz. Drew jest dobry ale nie najlepszy.

Johny Curtis: Mimo wszystko muszę na niego uważać. To doświadczony zawodnik z wielkim potencjałem.

Rozmowę przerywa Mason Ryan wraz z CM Punk'iem.

Mason Ryan: Curtis jesteś nikim! Pokonałeś mnie tylko i wyłącznie przypadkowo. Wyzywam Cię na jeszcze jeden pojedynek za tydzień.

Johny Curtis: Ryan chyba sobie kpisz? Pokonałem Cię i udowodniłem Ci że mimo swoich warunków fizycznych jesteś zerem. Możesz sobie nazywać mnie tchórzem lecz każdy dobrze widział komu sędzia podniósł rękę po ostatniej naszej walce.

Mason Ryan: Curtis przesadzasz pokonałbym Cię o każdej porze dnia i nocy lecz Ty jesteś tchórzem.

Johny Curtis: Ja jestem tchórzem? to nie ja chowam się za naszym Straight Edge Warrior'em. Każdy dobrze wie że on jest równie słaby co Ty.

CM Punk: To co teraz powiedziałeś miało nas rozbawić a nie mnie urazić?

Johny Curtis: Nie wiem czy miało to rozśmieszyć. Możliwe że śmieszy Cię Twój brak talentu.

CM Punk nie wytrzymał i wykonał silne kopnięcie w głowę Curtis'a

CM Punk: Przygotuj się bo jeszcze dziś się ze mną zmierzysz.

Walka #3

Big Show vs Jack Swagger

Welllll - Well it's the Big Show... I na rampie pojawia się były mistrz świata wagi ciężkiej. Big Show tradycyjnie wita się z najmłodszymi fanami i wchodzi do ringu i tauntuje. Swagger pojawia się na rampie ale nie słychać jego themu. Wychodzi na ring i już jest gotowy.

Dyn-Dyn Rozpoczęli. Walkę lepiej rozpoczął olbrzym Big Show który wykonał Shoulder Block podniósł i dodał Scoop Slam. Big Show wyniósł Swagger'a pod Sidewalk Slam. Momentalnie chwyta All American'a i przypina sędzia jednak dolicza tylko do 2. Big Show wychodzi na narożnik co może być błędem i skacze lecz Jack odsuwa się i już wykorzystuje to obkopując całe ciało największego atlety na świecie. Show jednak odpycha Swagger'a ten odbija się od lin lecz trafia w ręce Big Show'a ustawiony pod Chokeslam! 1,2,3... Sędzia odklepuje do 3 i Big Show wygrywa walkę.

Stół komentatorski

Jerry Lawler: Michael to naprawdę niesamowite RAW. Największy atleta na świecie właśnie rozprawił się z All American American'em bardzo szybko!

Michael Cole:Tak masz rację bardzo dobre widowisko a już za chwilę zobaczymy starcie Johny Curtis vs CM Punk. Lider Nowego Nexus'a będzie chyba chciał dać lekcję Punk'owi.

Backstage

Booker T: Johny już wkrótce zmierzysz się z CM Punk'iem czy myślisz że dasz radę?

Johny Curtis: Oczywiście że tak. CM Punk udaje mocnego. Niech pokaże jaki jest odważny wychodząc bez swojej sfory.

Booker T: Dziękuje. Życzę powodzenia.

Ring

W ringu znajduje się Legacy którzy żądają walki o pasy Tag Team.

Randy Orton: Chcieliśmy złożyć ofertę władzom WWE o pozwolenie nam na walkę o pasy Tag Team. Wygraliśmy sporo walk a mimo to nadal nie mamy pasów.

Na hali zgasło światło a ludzi oraz zawodnicy usłyszeli muzykę wejściową Capitana Charismy! Chairman wziął mikrofon do ręki i wdał się w dyskusję.

Captain Charisma: Randy chcesz walki o pas? Jeśli sobie zapracujesz dostaniesz ją. Niestety Randy jest jeszcze kilka Tag Team'ow które chcą mieć szansę.

Randy Orton: Ale my byliśmy pierwsi i nasza passa zwycięstw daje nam przewagę.

Captain Charisma: Może tak ale czemu wy macie być lepsi skoro nie udowodniliście mi że oni na to nie zasługują.

Randy Orton: O kim Ty do diabła mówisz?

Captain Charisma: Chodzi mi oczywiście o Braci Zniszczenia. Brother's of Destruction's.

Mina Legacy zrzedła i po chwili zobaczyliśmy w ringu Undertaker'a oraz Kane'a. Undertaker wziął mikrofon do ręki i zaczął mówić.

Undertaker: To my zasłużyliśmy na walkę o te pasy. Pokonaliśmy Edge'a i Jericho oraz każdego innego. W dodatku to my siejemy największy strach w całym WWE!

Randy Orton: Taker proszę Cię. Uważasz się za Fenomena choć tak na prawdę nim nie jesteś. Jesteś tylko zwykłym nic nie wartym ścierwem.

Captain Charisma: Nie będzie tutaj żadnych kłótni! Na SmackDown! zmierzycie się o miano pretendentów.

Walka#4

CM Punk vs Johny Curtis

W ringu znajduję się już Johny Curtis który niecierpliwie czeka na przeciwnika. Na arenie już rozbrzmiał theme song CM Punk'a. Straight Edge Warrior wchodzi na rampę bez swojej grupy. Wskakuje do ringu przez górną linę i tauntuje. Po chwili jest gotowy do walki.

Dyn-Dyn gong rozbrzmiał a sfrustrowany Punk wściekle ruszył na Curtis'a wyprowadzając całą serię kopnięć i uderzeń. Momentalnie dorzucił Drop kick i ruszył Clothsline'm. Punk nie tracił czasu na przypięcie i zaczął obkopywać nogę Johny'ego poza tym zakładał na nią różne dźwignię. The Straight-Edge Savior wykonał Irish Wip do narożnika rozpędził się i z całej siły wbił kolano w szczękę Curtis'a następnie wykonał Bulldog. CM Punk ruszył po zwycięstwo lecz sędzia zdołał doliczyć tylko do 2. Gdy Punk chciał wynieść Curtis'a pod Body Slam ten skontrował silnym Front Dropkick'iem odbił się od lin i wykonał Leg Drop na głowę Punk'a. Zmęczony próbował przypiąć Punka. 2 count rzekł sędzia. Zdesperowany Curtis wyszedł na narożnik i chciał wykonać Super Leg Drop lecz nie trafił. Nagle na arenie pojawił się The Rock który chwycił Punk'a i wykonał Rock Bottom! Curtis tylko położył dłoń na Punk'u i go odliczył po czym zaczął tauntować.

The Rock: Mówiłem Ci weź się za kogoś równego sobie. Zaraz zaraz źle powiedziałem za kogoś lepszego od siebie!

The Rock gdy to powiedział rzucił mikrofonem i wyszedł.

Walka#5

Main Event: Rey Mysterio vs Triple H

Triple H czeka w ringu a tym czasem słyszymy już Booyaka Booyaka 619! i na rampę wchodzi Rey Mysterio przebiega i tauntuje a petardy wystrzeliwują na wszystkie strony! Rey wita się z fanami maska w maske. I już czeka na gong

Dyn-Dyn zaczęli lecz The Game rusza z pełnej pary. Wykonuje całą serię Body Slam'ow po czym odbija się od lin i próbuje wykonać Facebuster lecz Mistrz 619 kontruję Hurricanrana która wyrzuca HHH poza ring. Rey odbija się od lin i wchodzi Baseball slide'm. Akcja toczy się za ringiem. Mysterio próbuje wykonać Irish Wip lecz Hunter ma jeszcze na tyle siły by to skontrować i cisnąć Rey'em w metalowe schody. Triple H wrzuca The Biggest Little Man'a do ringu lecz sam wchodzi za wolno i nadziewa się na Eziguri. Mysterio nie traci czasu odbija się od lin i Crossbody! 1,2... Sędzia jednak dolicza tylko do 2 lecz Rey świetnie sobie radzi z The Game'm. The Biggest Little Man wchodzi na narożnik i wykonuje wspaniały Moonsoult. Kolejna próba przypięcia kończy się fiaskiem. Rey nie trafi czasu lecz popełnia błąd i The Game ma szanse wykonać Back Suplex! Hunter jednak momentalnie podnosi Mistrza 619 i dorzuca Atomic Drop. 2 count lecz na Mysteria to za mało. Triple H tauntuje wykonuje potężne kopnięcie w brzuch by złożyć się do Pedigree lecz Rey kontruje i wykonuje silny Frankensteiner. Próba przypięcia kończy się tylko na 2! Rey wykonuje Hurricanrane. Hunter leży na linach a Rey tauntuje po czym rusza lecz The Game przechwytuje nogi Mysteria wykonuje Spinebuster tauntuje po czym dorzuca Pedigree! 1,2,3... The Game pokonuje The Biggest Little Man'a! Triple H wyszedł z areny a Rey Mysterio leżał w ringu aż RAW nie zeszło z anteny. Tym akcentem kończymy dzisiejszą galę i zapraszamy na środowe SmackDown!

Dodałem to RAW dzisiaj bo jutro mnie nie będzie chyba. Więc komentujcie:) Może się wydać trochę za długie ale starałem się aż za bardzo. Nie wiem czy się spodoba.

• Reputacja:   1

3 walki to zdecydowanie za mało jak na jeden odcinek.Pomysły na walki są dobre,ale przebieg ich jest średni.Main Event słaby.Co do dialogów są średnie, ale pisz ''co kolwiek chociaż'', aby było z sensem i dłuższe.Jakaś wymiana zdań.

Zapraszam do mnie :) wczoraj dodałem Smackdown, a we Wtorek lub Środę pojawi się RAW.

Czytałem wcześniej,przed chwilą dodałem komentarz innemu użytkownikowi.Mam teraz czas to skomentuje

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
  • Dodaj nową pozycję...