Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCWF... new era beginning!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

12.09.11-PRO-Hibition/tonight in Portland, Maine

Remedy Seether'a i fajerwerki rozpoczynają show!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DDP:Witamy państwa na PRO-Hibition! Komentować dzisiejsze show będą Diamond Dallas Page i...

Ross:...Jim Ross.Dzisiaj debiutuje nowa gwiazda! Kto to jest,nie wiem ale już za chwilę się tego dowiemy,ponieważ za minutę,pierwsza walka!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

First Match

MVP vs. Senshi

A więc Senshi! Senshi debituje w WCWF! Walkę rozpoczyna klincz,potem Senshi błyskawicznie wykonuje Headlcok,Arm Wrench i Karate Kick! Potem szybko dodaje Running Front Dropkick,który wbija jego przeciwnika w narożnik.Senshi wykorzystuje sytuację i szybko wykonuje Tidal Crush! Wchodzi na narożnik i wykonuje Warrior's Way! Pin 1...2...3

Here is our winner-Senshi!

Ross:Co za świetny debiut!

DDP:Ale MVP jest znoszony na noszach,czyżby doznał kontuzji?

...do ringu wchodzi Kurt Angle z mikrofonem...

Angle:No i co teraz Moran? Tydzień temu pokonałem Anderson'a,AJ'a i Rob'a.Chyba dowiodłem,że mam odpowiednie umiejętności,co?

...do ringu wchodzi Moran...

Moran:Wiesz co Kurt? Dowiodłeś o swoich umiejętnościach,Vince McMahon byłby z Ciebie dumny,ale ja nie jestem.Żeby zdobyć pretendenta musisz zrobić coś więcej.Musisz pokonać... może... dowiesz się tego później,przed main event'em.

Second Match

Londrick vs. Edge & "Instant Classic" Christian Cage

Walkę rozpoczynają Edge i Brian.Kendrick rozpoczyna Headlock'iem,lecz Rated R Superstar szybko odpycha go i sam wykonuje zwarcie.Po chwili Edge wykonuje również Headlock,potem powala przeciwnika na ziemię i gdy ten jużwstanie,wykonuje mu irish whip w narożnik.Próbuje wykonać Turnbuckle Clothesline,lecz Brian kontruje i wykonuje Front Dropkick.Kendrick szybko częstuje jego przeciwnika silną Standing Hurracarana'ą! Po chwili Paul wchodzi do ringu,razem ze swym tag-team partnerem,wykonują przeciwnikowi Duoble Irish Whip i Back Body Drop with Leg Drop! Po minięciu zaledwie krótkiej chwili,London wykonuje swemu przeciwnikowi liczne stomp'y aż w końcu decyduje się go podnieść,wykonać irish whip i Briding Dragon Suplex! Pin 1...2...nie.Obaj stoją,Edge szybko wykonuje Flying Shoulder Block i zmienia się z Christian'em.Cage szybko wchodzi do ringu,wykonuje swemu przeciwnikowi Dropkick,potem zwarcie,z którego ostatecznie Paul się uwalnia i wykonuje Toe Kick i Fall-Out Powerbomb! Pin 1...2...nie! London jużzdenerwowany,doczołguje się do zwego narożnika i zmienia z Brian'em.Kendrick szybko wchodzi do ringu,czeka aż Instant Classic wstanie i wykonuje mu Running Neckbreaker! Nagle,do ringu wbiegają Elijah Burke i Shelton Benjamin! Atakują oni E&C krzesłami!

Here are our winners-Edge and Christian Cage!

...po walce Elijah i Shelton atakują E&C.Shelton wykonuje Edge'owi Paydirt a elijah dodaje Diving Moonsault! Potem Elijah wykonuje Christian'owi Elijah Experience a Shelton dodaje 450 Splash! Obaj schodzą z areny przy zarówno jak i buczeniu i pop'ie fanów...

...na backstage'u Scott Stamford rozmawia z Ezekiel'em Jackson'em...

Stamford:Witaj Ezekiel powiedz,skoro nie jesteś już partnerem drużynowym Scott'a,to co zamierzasz zrobić

Jackson:Witaj Scott,teraz zamierzam zdobyć jeden z najważniejsszych pasów tej federacji-WCWF Heavyweight Championship! Ruckus może się bać,ponieważ ma nowego,"konkretnego" rywala...

Stamford:Czy zamierzasz dalej rywalizować ze Scott'em Steiner'em?

Jackson:Nie,nie będę dalej ciągnął tej szopki,bo jest to bez sensu.To mogłoby tylko zatrzymać mnie na drodze do mistrzostwa.

Third Match

Non-Title Match

Scott Steiner vs. WCWF Heavyweight Champion-"The Badass" Ruckus

Walka zaczyna się od Side Headlock'u wykonanego przez Scott'a.Steiner szybko puszcza i po chwili wykonuje Side Headlock Takedown.Steiner chwilę trzyma głowę przeciwnika,w końcu Ruckus wydostaje się i wykonuje Dropkick,Toe Kick i DDT.Pin 1...2...nie.Obaj stoją, Scott chce wykonać swemu oponentowi Clothesline,lecz ten kontruje i wykonuje mu The Parker! Pin 1...2...nie! Ruckus podnosi oponenta i wykonuje mu irish whip,kontra i naraz czempion częstuje Steiner'a Springboard Dropkick'iem! Pin 1...2...nie.Ruckus podnosi swojego przeciwnika,zwarcie,Scott jednak wychodzi z niego lepiej i po chwili wykonuje Shoulder Block! Drugi,potem trzeci.W końcu Scott decyduje się wykonać przeiwnikowi irish whip w narożnik i zaraz chwilę po tym dodaje Turnbuckle Splash,który kładzie mistrza na ziemię! Pin 1...2...nie! Steiner już zdenerwowany,czeka aż przeciwnik będzie w odpowiedniej pozycji i... Dropkick on the Kneeling Opponent! Pin 1...2...nie! Scott podnosi Ruckus'a,wykonuje mu irish whip i.. Belly to Belly Suplex!? Nie! Badass w niesamowity sposób kontruje próbę wykonania ruchu kończącego przes Scott'a na DDT! Ruckus,po dłuższej chwili "odpoczynku" wstaje i taunt'uje.Podnosi Scott'a i wykonuje mu irish whip w narożnik.Zaraz po tym dodaje Razzle Dazzle! Badass decyduje się wejść na narożnik i wykonać Gangsta Guillotine! Pin 1...2...3!

Here is our winner-"The Badass" Ruckus!

DDP:Czy to zwiastuje "nieprzerwany jak narazie Streak Ruckus'a"?

...widzimy szatnię Rob'a Van Dam'a,wchodzi do niej Senshi...

Senshi:Hej,RVD! Szukałem swojej szatni ale gdy Cię zobaczyłem,to nie mogłem odpuścić...

RVD:Witamy w WCWF Senshi.Czy chciałeś coś ode mnie?

Senshi:Tak,wiesz co? Od zawsze chciałem z Tobą współpracować.Kiedy oglądałem Cię w starym ECW... twoje walki z Dreamer'em,Sandman'em... to było coś...

RVD:Co masz na myśli mówiąc "współpracować"?

Senshi:Mam na myśli to,że moglibyśmy być świetną drużyną! Obaj mamy ogromne umiejętności ringowe a w szczególności high flyer'skie... co Ty na to?

RVD:Wiesz co? Czemu nie...?

...rozmowę RVD'iego i Senshi przerywają Money Shot...

DiBiasie:Tak,tak witaj Senshi w WCWF.Widzę,że masz nowego kolegę... może Ty i Van Dam zmierzycie się z nami za tydzień? Zobaczymy,kto ma "większe umiejętności w ringu"...

RVD:Dobra Ted,ale może niech zapanuje jedna zasada.Ze względu na to,że zaraz walczę z Tobą w 1 on 1 Match,to zróbmy tak.Ten kto wygra dzisiaj,wybierze stypulację walki drużynowej,która odbędzie sie za tydzień.Stoi?

DiBiasie:Stoi! Do zobaczenia za chwilę,"mistrzu Europy"... ha ha ha...

Fourth Match

Non-Title Match

WCWF European Champion-Rob Van Dam/w.Senshi vs. Ted DiBiasie/w.Mark Henry

Panowie zaczynają walkę do zwarcia.Po chwili Rob wykonuje Headlock Takedown i szybko dodaje Dropkick.Obaj stoją,Ted kontruje Clothesline i szybko wykonuje Dropkick to the Back,dodaje jeszcze European Uppercut i Hip Toos.Pin 1...nie.DiBiasie szybko podnosi mistra Europy i błyskawicznie wykonuje zwarcie i Nothern Light Suplex with Pin! 1...2...nie.Obaj zawodnicy stoją,po chwili Ted próbuje wykonać swemu przeciwnikowi Clothesline,lecz otrzymuje kontrę i niespodziewane Back DDT od RVD'iego! Rob czeka aż jego oponent znajdzie się w odpowiedniej pozycji do wykonania... Shining Wizard! Pin 1...2...nie! Van Dam nie czeka i szybko podnosi Ted'a i miota nim w narożnik.Zaraz po tym szybko dodaje Turnbuckle Cannon! Pin 1...2...nie.Na twarzy DiBiasie'go widać zmęczenie na twarzy Rob'a również.Van Dam wstaje pierwszy,opierając się o liny,szybko podnosi DiBiasie'go,wykonuje mu irish whip,próba Karate Kick,niestety nieudana i w ramach kontry,Ted wykonuje przeciwnikowi Clothesline! DiBiasie stomp'uje przeciwnika,w końcu jednak postanawia go podnieść i wykonać zwarcie i Belly to Back Suplex! Pin 1...2...nie! Ted,Mark i Senshi,wszyscy są zdenerwowani.Henry próbuje wejść ringu,jednak sędzia go przed tym powstrzymuje.Tymczasem,gdy Mark kłóci się z sędzią,do ringu wbiego Senshi i wykonuje DiBiasie'mu Senshi-Bomb (Inverted Powerbomb with DDT when opponent's landing)! Rob Van Dam jedynie wchodzi na narożnik i wykonuje Five Star Frog Splash! Pin 1...2...3

Here is our winner-Rob Van Dam!

...po walce Mark próbuje zaatakować Rob'a,lecz ten kontruje i wykonuje mu Super Kick a Senshi dodaje Warrior's Way! RVD bierze mikrofon...

RVD:DiBiasie,Henry... za tydzień zmierzymy się w... No Count-Out,No Rope Break,No Time Limits Fan's Brings the Weapons Saddisstic Match!

Ross:Nie mogę uwierzyć! RVD i Senshi wybrali Fan's Brings the Weapons Saddistic Match! Co za połączenie!

...rozbrzmiewa theme Moran'a...

Moran:Rob,Senshi.To jest to co lubię,czyli Total Hardcore Match! Gdy usłyszałem co wybieracie,to i ja wybrałem nazwę dla takiej walki... The Whole Fucking Show Match!

...Scott Stamford rozmawia z Ron'em Simmons'em...

Stamford:Witaj Ron...

Simmons:Dobra,dobra.Na World's Collide Ruckus miał szczęście,tym razem nie pójdzie mu tak łatwo.Za chwilę odbędzie się 6 man Tables Match,Moran powiedział mi,że wezmę w nim udział,a jeżeli wygram dzisiaj i za tydzień.Bo za tydzień odbędzie się "cotenders episode" to będę mógł ponownie walczyć o WCWF Heavyweight Championship z "mistrzem" na SS.A teraz idę się przygotować do walki... DAMN!

Fifth Match

6-man Tables Match

Brock Lesnar vs. Ron Simmons vs. Mr.Anderson vs. Jeff Hardy vs. Matt Hardy vs. "Big Zeke" Ezekiel Jackson

Walka zaczyna się od klinczy.Jest ich wiele Anderson-Matt,Jackson-Ron,Jeff-Lesnar.Jeff i Brock zaczynają od zwarcia,po chwili Brock wykonuje Headlock i irish whip w narożnik.Lesnar zauważa Matt'a i również jego wbija w narożnik a Simmons wykonuje bratom Turnbuckle Splash.Tymczasem Anderson już wychodzi z ringu po stół,jednak zatrzymuje go Ezekiel,idąc za nim i wykonując mu Clothesline to Back! W ringu,Brock punch'uje Simmons'a,Hardy Hardy'ego.W końcu Matt wykonuje zwarcie i dodaje Suplex! Brock tymczasem kontruje Toe Kick,który chciał wykonać Ron i wykonuje mu irish whip i Back Body Drop.Ezekiel za to posyła Anderson'a w publiczność! Zeke zaraz po tym wchodzi do ringu i współpracując z Brock'iem wykonuje Matt'owi Hardy'emu irish whip i Double Clothesline! Zaraz po tym Ezekiel wykonuje Lesnar'owi Toe Kick i Book of Ezekiel! Anderson już "wyszedł z publiczności" i po chwli,wyciąga on Matthew'a z ringu i wykonuje mu Samoan Drop na stole,stojącym obok! Matt Hardy wyeliminowany! Mr.Anderson zmęczony,leży poza ringiem,tymczasem w ringu Simmons wykonuje Jeff'owi Belly to Back Suplex.Brock wyczołguje się z ringu i.. wykonuje Anderson'owi Double Handed Chokeslam na stole! Mr.Anderson wyeliminowany! Nieprawdobodobne! Ezekiel wnosi stół do ringu,Jeff wykonuje Ron'owi Twist of Fate! Niestety,zaraz po tym Jeffrey otrzymuje Book of Ezekiel od Big Zeke'a.Brock wchodzi do ringu i wykonuje Ezekiel'owi irish whip,kontra i Clothesline! Ezekiel podnosi Lesnar'a i wykonuje mu Book of Ezekiel na stole Nieprawdopodobne,Brock Lesnar wyeliminowany! Ron,Jeff i Ezekiel-tylko oni troje zostali w ringu.Po chwili Hardy wyczołguje się z ringu i wracajac,zabiera ze sobą stół.Jeffrey chce rozłożyć go na środku ringu,lecz Ezekiel go atakuje! Jeff uprzedza go i uderza "wielkiego Zeke'a" stołem w głowę,ten zaczyna krwawieć! Ron od tyłu zacgodzi Jeff'a i wykonuje mu Big Boot to Back,rozkłada stół mniej więcej na środku ringu,

kładzie na nim Jeff'a,wchodzi na narożnik i wykonuje mu Diving Elbow Drop! Brat Hardy wyeliminowany! Ron i Ezekiel,tylko oni zostali w ringu.Mimo tego,że krwawi,Jackson wstaje pierwszy,ociera krew i... taunt'uje! Publiczność jest zachwycona postawą Zeke'a! Potem idzie on po stół,rozkłada go na środku ringu,podnosi Ron'a i chce go na nim położyć,lecz otrzymuje kontrę w postaci Toe Kick'u! Simmons zaraz po tym rozpoczyna punch'owanie,potem wykonuje Jackson'owi irish whip,lecz ten przeskakuje przez stół! Łapie Ron'a, mimo,że jest po drugiej stronie przedmiotu i wykonuje mu Chokeslam! Simmons wyeliminowany,Ezekiel wygrywa!

Here is our winner-"Big Zeke" Ezekiel Jackson!

DDP:Już za tydzień,odbędzie się "contender's episode".Na nim wyłonimy wszystkich pretendentów na School Sucks! Wiemy,że "Big Zeke" zawalczy z... kimś o miano pretendenta do WCWF Heavyweight Championship.Ale narazie musimy się z państwem pożegnać. Dzisiejsze show,komentowali Jim Ross i Diamond Dallas Page!

===========================

===========================

Newspack:

:arrow: Ratingi:

-WWE Monday Night RAW-4.9

-TNA iMPACT-4.6

-PRO-Hibition-4.8

:arrow: Kurt Angle bardzo chciał,lecz nie mógł się walczyć na ostatnim PRO-Hibition,z powodu kłopotów prywatnych/rodzinnych.Dokładniej-została zapisana walka Angle-Lesnar na ostatniągalę,lecz niestety Kurt dostał wiadomość,której treśći kazał nie przedstawiać.Booker'ze zastąpili Lesnar-Angle walką RVD/w.Senshi vs. DiBiasie/w.Henry.Lesnar,jak wiadomo wystąpił w main eventcie

"Hey,Colt Cabana! How are you doing?"~Philip Jack Brooks
  • Odpowiedzi 27
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RealAmerican

11

• Seba_KKS

6

• 8693

4

• NalepRKO

2

Top użytkownicy w tym temacie

Ciekawy odcinek. Atak Sheltona i Burka na Edga i Christiana może doprowadzic do ich dłuższego feudu.heavywieght Champion wygrywa z silnym przeciwnikiem (jakim jest Steiner) ,ale coś czuję ,że niedługo straci pas z ręki Jacksona ,który zaprezetował sie dobrze z przeciwnikami z najwyższej i wysokiej półki. nastepna gala będzie ciekawa ,poniewaz wyłoni pretendentów no nie moge sie doczekac kolejnego odcinka 8) .

Zapraszam do czytania mojego Diary

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=32538

17617010354e0da0105bfce.jpg

Hah School Sucks :D

A więc walki są dobrze opisane. Feudy też rozwijają się prawidłowo. Dobrze zabookowałeś Ezekiela w tym epizodzie. Ma on szansę zostać wielką gwiazdą Twojej federacji. Jeśli dalej będzie takim niszczycielem to całkiem niezły heel[?] z niego będzie. Trochę z estetyką coś poszło nie tak. Gdzieś zabrakło ukośnika i już wszystko się popsuło. Polecam robić tak jak ja... Kliknąć odpowiedz następnie wkleić treść[chyba, że od razu piszesz w oknie to pisz w oknie rozbudowanym z tematem posta itp.]. Następnie klikasz podgląd i jak coś jest nie tak to szukasz gdzie czegoś brakuje. Wtedy nikt Ci nie zarzuci błędów w estetyce. Jest fajnie. Coś z tego będzie. Zapraszam do siebie[liczę na komentarze :D]. Powodzenia, pozdro.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

• Reputacja:   1

Dobry odcinek, ciekawe walki w szczególności Main Event bardzo dobry.Ciekawa stypulacja i ciekawy skład walki, zwycięzce za nim przeczytałem nie myślałem chociażby przez chwile że Big Zeke wygra, prędzej spodziewałem się wygranej Jeffa czy też Lesnara.

Dialogi dobre.Ogólnie dobry odcinek.

Zapraszam do mnie od 2 dni jest RAW :) myślę, że Smackdown pojawi się jutro.

19.09.2011-PRO-Hibition/tonight in Orlando,Canada!

Tradycyjnie-"Remedy" zespołu Seether rozpoczynają show!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ross:Witamy państwa na kolejnym,już ostatnim przed School Sucks PPV-PRO-Hibition!

DDP:Dzisiaj poznamy wszystkich pretendentów do wszystkich pasów! "Contenders Episode!"

Ross:Tydzień temu,Ezekiel Jackson pokonał Brock'a Lesnar'a,Jeff'a Hardy'ego,Matta Hardy'ego,Mr.Anderson'a i Ron'a Simmons'a w 6 man Elimination Tables Match!

DDP:Jeżeli dzisiaj zwycięży z innym pretendentem,to na następnym PPV walczył będzie z Ruckus'em o WCWF Heavyweight Championship.

Ross:Tydzień temu,swój debiut w WCWF zaliczył... Senshi! Zwyciężył w swojej pierwszej walce z Montel'em Vontavios'em Porter'em,jednocześnie kontuzjując go.

DDP:Potem,on i Rob Van Dam wyzwali Money Shot do Whole Fucking Show Match! Połączenie Fan's Brings the Weapons i Saddistic Match! Nie zanudzajmy już.Komentować będą-Jim Ross i Diamond Dallas Page.Pierwsza walka już za moment!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

First Match

nr1.contendership Match for WCWF Television Championship

AJ Styles vs. Scott Steiner

Walka zaczyna się od klinczu.Rzecz jasna,lepiej wychodzi z niego "Generic Freak".Naraz wykonuje on Side Headlock Takedown i po chwili zakłada Headlock na leżącym AJ'u.Styles wydostaje się i od razu wykonuje Scott'owi irish whip i Spinning Wheel Kick.Steiner,

jakby niewzruszony-wstaje i wykonuje Styles'owi Hip Toos! Pin 1...nie.Obaj zawodnicy stoją,po chwili Steiner wbija swego oponenta w narożnik i wykonuje mu Turnbuckle Clothesline.Pin 1...2...nie.Scott szybko wstaje i krzyczy "Holla!" publiczność odpowiada mu heat'em.Steiner czeka aż AJ będzie w odpowiedniej pozycji i po chwili wykonuje mu Dropkick to Head when Kneeling Opponent! Pin 1...2...nie! Scott podnosi przeciwnika,wykonuje mu irish whip i otrzymuje kontrę i Running Head Scissors! Pin 1...2...nie.Styles jest juz porządnie zmęczony,po chwili wstaje,Scott również.Naraz "Generic Freak" otrzymuje od przeciwnika silny Dropkick to Knee i... Shining Wizard!

Pin 1...2...nie! AJ jest już zdenerwowany,ale determinacja każe mu walczyć dalej.Po dłuższej chwili,Styles wstaje i wykonuje swemu przeciwnikowi liczne stomp'y.Styles ponownie podnosi przeciwnika,lecz ten odpycha go i wykonuje mu potężny Clothesline! Zaraz po tym Steiner "czeka" na AJ'a i wykonuje mu Belly to Belly Suplex! Pin 1...2...3

Here is our winner and WCWF Television Championship nr1.contender-Scott Steiner!

DDP:Cóż za świetna walka!

Ross:Co prawda,to prawda,ale... czyżby były mistrz się staczał?

...Tiffany na backstage'u rozmawia z CM Punk'iem...

Tiffany:Witam Cię Punk.Już niedługo School Sucks,jak sądzisz-kto będzie twoim przeciwnikiem w walce o twój pas?

Punk:Witaj Tif,mogę tak do Ciebie mówić? Co do pytania,kto by to nie był nie ma szans pokonania mnie.Ale sądzę,że skoro mam wytypować kto miałby to być,to będzie to albo Kurt Angle albo Mr.Anderson.

Tiffany:Czemu sądzisz,że mógłby to być Mr.Anderson?

Punk:Ponieważ Anderson jest napradę utalentowanym i umiejętnym zawodnikiem,potrafiącym wykręcić świetne walki.Angle jest zwykłym szczęściarzem,który ostatnie zdobył pretendenta do mojego pasa,szczęściem wygrywając z Anderson'em.

Tiffany:Co sądzisz o ostatnim "postępku" Moran'a,gdy pozbawił Kurt'a zwycięztwa.

Punk:Ja,akurat na Moran'a zły nie jestem,ale wiem,że bez jegio pomocy i tak bym sobie poradził.

...w ringu zjawia się Booker T...

Booker:Nie Punk,na SS nie zmierzysz się ani z Anderson'em ani z Kurt'em,ponieważ zmierzysz się ze mną!

Second Match

WCWF European Championship nr1.contendership Match

Johnny Nitro vs. Christian Cage/w.Edge

Panowie rozpoczynają pojedynek od zwarcia.Po chwili widzimy jak Cage wykonuje Arm Wrench i dodaje Toe Kick i Knee to Head! Po chwili,szybko dodaje kolejny Toe Kick i European Uppercutt! Christian chce wykonać kolejny Toe Kick,lecz Johnny kontruje i wykonuje mu Leg Whip.Po chwili,gdy już Cage stoi,Nitro wykonuje zwarcie i szybko dodaje Dropkick to the Knee i... Shining Wizard! Pin 1...2...nie! Johnny wchodzi na narożnik i próbuje Moonsault'u! Niestety,podczas lądowanie Cage odsuwa się,po chwili wstaje i próba Killswitch'u,lecz niestety nieudana,przeciwnik odpycha go i wykonuje Saito Suplex! Obaj zawodnicy powoli wstają,po dłuższej cwili widzimy zwarcie obu panów.Christian szybko wykonuje Headlock Takedown i punch'uje przeciwnika.Cage wstaje,taunt'uje (mieszana reakcja publiki) i zaraz po tym skacze i wykonuje Johnny'emu Elbow Drop! Pin 1...2...nie! Cage już zdenerwowany,wstaje,czeka aż Nitro zrobi to samo.Po dłuższej chwili,Johnny wstaje i otrzymuje od Cage'a Spear! Edge... wchodzi do ringu! Zaczyna rozmowę z Christian'em,jednak dość ostrą w końcu Edge wykouje swemu partnerowi drużynowemu Toe Kick,irish whip i Spear! Dyskfalifikacja!

Here is our winner by disqualification-Christian Cage!

...po walce do rignu wbiegają Burke i Benjamin! Z twarzy Cage'a można wyczytać "...jeszcze tego brakowało...".Atakują oni Nitro,Cage'a i Edge'a.Pierwszy w kolejce jest Rated R Superstar,który od Burke'a otrzymuje Toe Kick i STO,potem Nitro,któremu Benjamin wykonuje Paydirt i Nitro,któremu Burke wykonuje Elijah Experience! Burke bierze mikrofon...

Burke:To jest tylko przedsmak tego,co mistrowie drużyn potrafią zrobić! Ja i Shelton,pokażemy wam-fanom,że to my jesteśmy najbardziej dominującą drużyną w całej tej federacji! Na School Sucks,zobaczycie kompletną dominację! Nieważne,kto będzie naszym przeciwnikiem,damy sobie z nim radę! A teraz przedstawię państwu naszego nowego manager'a-Matt Striker!

...Striker wchodzi do ringu,wita się z Shelton'em i Elijah'em a nawet robią "friend's hug" i bierze mikrofon...

Striker:A więc fani prawdziwego-PRO wreslting'u,doczekaliście się tego momentu,właśnie za to płacicie,by wejść na halę i zobaczyć Shelton'a Benjamin'a,Elijah'a Burke'a i Matt'a Striker'a w ringu! (boooo) O widzę,że się za mną stęskniliście.W WWE nie

miałem jakiejś "specjalnej" roli,dlatego postanowiłem się zwolnić,by znów spotkać się ze starymi kolegami.Prowadzić NXT,uwierzcie mi, żaden dureń nie chciałby tego robić.Wiem,że mnie uwielbiacie (booooo) ale niestety,muszę was zawieść,ponieważ nie będę występował w ringu...(słychać pojedynczy krzyk "so what the fuck are you doing here!?") ale będę manager'em Elijah'a i Shelton'a...

...wszyscu trzej schodzą z ringu taunt'ując...

Ross:Ha,ha! Wierzę w chłopaków! Oni naprawdę potrafią wykręcić niezłe walki...

DDP:Tylko "niezłe"!? Shelton i Elijah,to chyba najbardziej obiecujący i najbardziej umiejętny team w WCWF.Potrafią ze sobą współpracować a pasów nie zdobyli "od tak".

Ross:Nie przeszadzaj Diamond...

DDP:Nie przesadzam,poprostu mówię to co myślę.E & C mają już najlepsze za sobą.To nie to co kiedyś.Dobrze,że Matt w końcu skończył z tym gó**em-NXT.To tylko pogrąża innych zawodników.Najpierw mają skakać przez płotki a ten kto zrobi to najlepiej,

dostaje się do głównego roster'u.Przecież to idiotyzm!

...do ringu wchodzi Moran...

Moran:Ostatnia walka zakończyła się przez dyskfalifikację,Cage wygrał,lecz po ataku na niego Edge'a."Tak być nie będzie" Cage nie zmierzy się z RVD'im na SS... (booo) ...w 1 on 1 Match,bo w Triple Threat Match.RVD versus Cage versus Nitro-Hardcore Match.

Third Match

WCWF Tag Team Championship nr1.contendership Match

Londrick vs. Motor City Machine Guns

Paul i Chris są pierwsi.Zaczynają od klinczu,zaraz po tym wymieniają się punch'ami,w końcu Paul kontruje i wykonuje Toe Kick i szybko dodaje silny Front Dropkick.Po krótkiej chwili,London wykonuje swemu oponentowi irish whip i Back Body Drop! Zmiana z Kendrick'iem,ten,po wejściu do ringu błyskawicznie zasypuje przeciwnika stomp'ami.Po chwili wykonuje mu irish whip w narożnik i dodaje Turnbuckle Splash! Pin 1...2...nie.Brian szybko wstaje,czeka aż Sabin zrobi to samo i... nieudana próba Clothesline'u,Chris ma szansę... wykorzystuje ją wykonując swemu przeciwnikowi Back Suplex! Chris zmienia się ze swym tag-team partner'em,Alex po wejściu do ringu,częstuje swego rywala Dropkick'iem,potem zwarcie i mamy Vertical Suplex od Shelley'ego! Pin 1...2...nie! Alex czeka aż jego oponent znajdzie się w odpowiedniej pozycji i w końcu wykonuje mu Dropkick to Head when Kneeling Opponent! Pin 1...2...nie! Zmiana z Chris'em,ten po wejściu do ringu szybko wykonuje Brian'owi Front Dropkick,który wbija go w narożnik.Sabin chce wykonać Handspring Elbow,lecz niestety Kendrick odsuwa się i zaczyna Kick'ować przeciwnika! W okńcu decycuje on się wykonać Chris'owi Turnbuckle Bulldohg! Pin 1...2...nie! Alex przerywa pinfall i chce wykonać Brian'owi Toe Kick,lecz ten kontruje i wykonuje Super Kick! Niestety,zaraz otrzymuje Back DDT od Chris'a! Paul,który jest juz na narożniku wykonuje Sabin'owi Diving Clothesline! Wszyscy leżą,lecz w końcu London i Shelley opuszczają ring.Kendrick z dwójki "Brian-Chris " wstaje pierwszy,podnosi przeciwnika,miota nim o narożnik i wykonuje Slice Bread no.2! Pin 1...2...3

Here are our winners and WCWF Tag Team Championship nr1.contenders-Londrick!

Ross:A jednak,Londrick wygrywają i to oni zmierzą się z Elijah'em i Shelton'em na SS!

DDP:Tak,poszczęściło im się... ale i tak nie mają szans z Burke'iem i Benjamin'em na School Sucks...

Ross:Niby dlaczego tak uważasz? Londrick to świetna technicznie druzyna!

DDP:Może i tak,ale na SS poniosą klęskę i dotana po du**e tak,że nigdy tego nie zapomną!

...na BS'ie Tiffany rozmawia z Senshi'm i RVD'm...

Tiffany:Witam was Senshi,Rob.Powiedzcie,dlaczego wybraliście akurat,teraz nazwany przez Moran'a "Whole Fucking Show" Match?

RVD:Ponieważ ja i mój nowy partner druzynowy,chcemy pokazać,że z nami się nie zadziera.W main event'cie zobaczycie tyle krwi,ile nie zobaczycie przy zabijaniu sześciu kurczaków na rosół dla Nelson'a Fraizer'a!

Tiffany:Czy jeżeli Ty,Rob stracisz pas na School Sucks,to czy zamierzasz z Senshi'm prowadzić team?

RVD:Tak,choć wiem,że pasa nie stracę,ponieważ wierzę w siebie,to zamierzam potem konkurować o WCWF Tag Team Championsip z Senshi'm.

Fourth Match

WCWF Heavyweight Championship nr1.contendership Match

"Big Zeke" Ezekiel Jackson vs. Ron Simmons

Ezekiel od razu rzuca się z atakiem na Ron'a.Zasupuje afroamerykanina punkch'ami,w końcu wykonuje mu irish whip i Hip Toos.Pin 1...nie.Obaj stoją,Simmons kontruje próbę CLothesline'u i błyskawicznie wykonuje Jackson'owi Toe Kick to the Back i Back DDT! Pin 1...2...nie Ron podnosi oponenta,decyduje się posłać go w narożnik irish whip'em i wykonać Turnbuckle Clothesline.Simmons krzyczy "DAMN!" i zakłada Headlock na leżącym rywalu.Ron długo trzyma submission,w końcu Big Zeke punch'uje Ron'a w twarz,wstaje i wykonuje mu Toe Kick i Suplex! Pin 1...2...nie.Jackson nie czeka aż przeciwnik wstanie,tylko wykonuej mu Elbow Drop,drugi,trzeci w końcu decuduje się na pin 1...2...nie.Jackson dalej w natarciu,wykonuje swemu oponentowi Leg DDT,czeka aż wstanie i naraz Ron otrzymuje Samoan Drop! Pin 1...2...nie! Big Zeke jest już porządnie zdenerwowany,podnosi seojego przeciwnika i wykonuje zwarcie.Niestety,Ron'owi jakby wróciły siły,zaczyna punch'ować Zeke'a i w końcu posyła go w narożnik! Zaraz po tym,chce wykonać Turnbuckle Clothesline,lecz Ezekiel kontruje i wykonuje Book of Ezekiel! Pin 1...2...3

Here is our winner and WCWF Heavyweight Championship nr1.contender-"Big Zeke" Ezekiel Jackson!

DDP:Ha! Wiedziałem,że Ezekiel odniesie zwycięztwo! Simmons nie miał z nim najmniejszych szans!

Ross:Ron walczył dobrze,ale coś poszło nie tak...

DDP:Chyba przy robieniu Ciebie coś poszło nie tak,Ross! Jackson całą walkę dominował nad tym staruchem!

Ross:Po co się tak denerwujesz?

DDP:To nie wychodzi tak "samo z siebie",to Ty mnie ciągle wk***iasz!

...CM Punk w swojej szatni,jest już gotowy do wyjścia,podchodzą do niego Moran...

Moran:Punk,dobrze,że Cię jeszcze złapałem.Twoja walka z Booker'em,ta na SS nie będzie walką Normal Match.Ciekawe czy zgadniesz jaką stypulację wybrałem...?

Punk:Fan's Bring's the Weapon? Casket Match? Barbed Wire Match? Loser Leaves Town,czy tam Federation Match?

Moran:Cztery razy nie,wybrałem... Hangman's Horror Match!

...w oczach Punk'a pojawił się strach i złóść,jedno przeplatało siez drugim...

Punk:Że co? Hangman's Horror Match!? Mam zawiesić Booker'a na psiej smyczy!?

Moran:Nie pomyliłeś się.Na dodatek,w gąbkach od narożników,wiesz,te które kiedyś zjadał George Steele w WWF...

Punk:Aż sieboję zapytać,co z nimi?

Moran:...W nich będzie po około 140 pinesek...

...Punk,jakby załamany usiadł na krześle i spojrzał się na swój pas,głęboko westchnął i ze zirytowaniem powiedział "dzięki za informacje"...

Fifth Match

"Whole Fucking Show" Tag Team Match

WCWF European Champion-Rob Van Dam and Senshi vs. Money Shot

Walkę rozpoczynają Senshi i Mark.Pojedynek rozpoczyna się od klinczu.Rzecz jasna,lepiej wychodzi z niego Henry,po chwili olbrzym wykonuje swemu oponentowi Hedlock i potężną "maczugę" w plecy.Senshi jednak szybko wstaje i wymierza Front Dropkick i Arm Wrench,Mark radzi sobie z atakiem i odpycha przeciwnika i wykonuje mu Clothesline.Zmiana z Ted'em,w końcu DiBiasie wchodzi do ringu i szybko stomp'uje przeciwnika i wykonuje mu Elbow Drop.Nagle,RVD podchodzi do "bramki",za ktorą stoją fani a jeden z nich podaje Rob'owi... nakrywkeod śmietnika! Ten szybko wbiega z przedmiotem na ring i uderza nim Ted'a! Mark reaguje i zabiera Van Dam'owi przykrywkę i uderza go nią.Naraz Senshi wykonuje Henry'emu Spinning Wheel Kick! Wszyscy oprócz Senshi'ego leżą,ten robi swój znzny przez wszystkich taunt,wskakuje na narożnik i Warrior's Way dla Henry'ego! Senhsi wraca na narożnik i chce wykonać swój finisher Ted'owi,lecz ten odsuwa sie i jakby juzoprzytomniały wykonuje przeciwnikowi Dream Street! DiBiasie jest już tak zmęczony,że nie może przypiąć przeciwnika,w końcu ostatkiem sił to robi.Zapomnial,że można pinować dopiero po krwawieniu

przeciwnika. Ted jest zszokowany,jednak próbuje się doczołgać do narożnika,podobnie jak przeciwnik.Obaj zamieniają się ze swymi tag team-partner'ami.Mark chce wykonać przeciwnikowi Clothesline,lecz otrzymuje kontrę i Back Neckbreaker! RVD szybko wstaje,podnosi już porządnie zgniecioną pokrywkę od śmietnika i gdy Mark wstaje uderza go tym w głowę! Nagle,któryś fan wrzuca do ringu... pochodnię! RVD z uśmiechem podnosi ją,wychodzi poza ring i bierze od jakiegoś fana zapalniczkę i podpala przedmiot.Wchodzi z nim do ringu spowrotem i uderza nim Mark'a w głowę.Henry jest zamroczony.Van Dam podnosi pokrywkę od śmietnika i uderza nią Mark'a w głowę! Ten zaczyan krwawieć,co jest znakiem,że można pin'ować.To właśnie robi RVD.1...2...nie! Ted ostatkiem sił przerywa pinfall,lecz zaraz Senshi atakuje go Front Dropkick'iem,który tego wyrzuca z ringu! Rob wchodzi na narożnik i kończy pojedynek 5 Star Frog Splash'em!

Here are our winners-Rob Van Dam and Senshi!

DDP:Co za walka! Był ogień,krew i ogólnie przedmioty,czyli to czego trzeba do prawdziwej walki.

Ross:A narazie,musimy się z państwem pożegnać.Dzisiejsze show,już ostatnie przed School Sucks PPV komentowali dla państwa-Diamond Dallas Page i Jim Ross!

====================

====================

Newspack:

:arrow: Ratingi

WWE RAW-4.7

TNA iMPACT-4.5

PRO-Hibition-4.7

:arrow: Paul Heyman jest bardzo zadowolony z ratingu PRO-Hibition

:arrow: Do karty School Sucks, została dopisana walka

Matt Hardy vs. Mr.Anderson ze sądzią specjalnym-Jeff'em Hardy'm

:arrow: Karta na School Sucks PPV:

1.WCWF Television Championship

Abyss © vs. Scott Steiner

2.WCWF European Championship

Rob Van Dam/w.Senshi © vs. Johnny Nitro

3.WCWF Tag Team Championship

Elijah and Shelton © vs. Londrick

4.TBC Match

Raven vs. Brock Lesnar

5.WCWF Heavyweight Championship

Ruckus © vs. Ezekiel Jackson

6.Special Refree (J.Hardy) Match

Matt Hardy vs. Mr.Anderson Special Refree-Jeff Hardy

7.WCWF Real Championship

CM Punk © vs. Booker T

:arrow: Oficjalne logo PRO-Hibition-

http://img121.imageshack.us/img121/3697/wcwf.png by Codebreaker-

Edytowane przez RealAmerican

Jak myslałem Ezekiel pretendentem do pasa WCWF Heavyweight. Bardzo fajnie bo to on staje się "główną twarzą" twojej federacji. Cieszy mnie wygrana Scotta z AJ'em. tak samo RVD i Kava.. Senshiego :D . bardzo fajna gala i pozostaje czekać na School Sucks 8) . Dla mnie w ocenei szkolnej 4+/6. Mam nadzieje że po SS wystawie ocene bardzo dobrą. Zapraszam do siebie .

29.09.2011-School Sucks PPV/tonight in Cleveland,Ohio!

Pokaz pirotechniczny i “Last Resort” Papa Roach’a rozpoczynają show!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DDP:Witamy państwa w Cleveland, na jakże pięknie nazwanym Pay-Per-View-School Sucks!

Ross:A witają się z państwem-Jim Ross i Diamond Dallas Page! Może,przedstawmy państwu kartę na dzisiejsze show.:

2.WCWF European Championship Hardcore Match

Rob Van Dam/w.Senshi © vs. Johnny Nitro vs. Christian Cage

Elijah and Shelton © vs. Londrick

4.TBC Match

Raven vs. Brock Lesnar

Ruckus © vs. Ezekiel Jackson

Matt Hardy vs. Mr.Anderson Special Refree-Jeff Hardy

7.WCWF Real Championship Hangman’s Horror Match

CM Punk © vs. Booker T

DDP:Karta na dzisiejszą galę,zapowiada się niesamowicie interesująco. 7 walk, w tym jedna na zasadach Ladder Match, jedna na zasadach Hardcore, jedna z sędzią specjalnym i w końcu jedna na zasadach Hangman’s Horror Match!

Ross:Ale już bez zanudzania, zaczynamy show walką Steiner-Abyss o WCWF Television Championship!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

First Match

WCWF Television Championship Match[/b]

Panowie zaczynają pojedynek od klinczu. Lepiej wyhodzi z niego Abyss, który po chwili wykonuje Headlock, Arm Wrench i Arm Whip. Obaj stoją, Scott kontruje próbę Clothesline’u i wykonuje swojemu oponentowi Back DDT. Pin 1...nie. Steiner wstaje, podnosi Abyss’a i wykonuje mu irish whip i „ścina” go Clothesline’m. Pin 1...2...nie. ”Generic Freak” znów wstje, podnosi przeciwnika i wykonuje zwarcie i Samoan Drop! Pin 1...2...nie! Steiner wstaje, czeka aż jego przeciwnik znajdzie się w oppowiedniej pozycji i naraz wykonuje Dropkick to Kneeling Opponent! Pin 1...2...nie. Scott już zdenerwowany, podnosi przeciwnika i wykonuje mu irish whip w narożnik, próba Turnbuckle Clothesline, lecz niestety nieudana i naraz Monster wykonuje przeciwnikowi Toe Kick i potężny Suplex na liny! Pin 1...2...nie. Obaj stoją, Abyss mimo, że bardziej obolały od przeciwinika, wykonuje mu irish whip i dodaje Hip Toos, potem gdy Scott już wstanie wykonuje mu kolejny irish whip, tym razem w narożnik i błyskawicznie powala Steiner’a Turnbuckle Clothesline’m! Pin Monster’a 1...2...nie. Teraz Abyss czeka aż jego oponent wstanie i naraz wykonuje mu Toe Kick i... Chokeslam! Zaraz po tym, Monster podnosi przeciwnika i wykonuje mu irish whip i Black Hole Slam! To już totalnie wykończyło Scott’a, Abyss pin’uje 1...2...3

Here is our winner and still WCWF Television Champion-„The Monster” Abyss!

Ross:Bardzo ciekawa walka…

DDP:Taa... walka bez krwi nie jest aż tak ciekawa... gdyby byla krew, to chyba byłaby to walka miesiąca.

...na BS’ie Scott Stamford rozmwia z Tag Team Champion’ami i ich manager’em...

Stamford:Witam was Elijah, Shelton, Matt, powidzcie-dlaczego zaatakowaliście E & C jeszcze przed ich rozpadem?

Elijah:Ponieważ chcieliśmy pokazać, że nic nie może nas powstrzymać przed przejęciem dominacji w WCWF. Ja i Shelton no i oczywiście nasz manager-Matt, jesteśmy obecnie najlepszym team’em w całej federacji. Nie przegraliśmy jeszcze żadnej walki razem.

Stamford:Dzisiaj zmierzycię się z Paul’em London’em i Brian’em Kendrick’iem, jakie są wasze odczucia przd walką?

Shelton:Jesteśmy... właściwie do wyluzowani. Londrick to nie jakis „niebezpieczny przeciwnik”, więc nie ma się czego bać.

Second Match

WCWF European Championship Hardcore Match

Rob Van Dam/w.Senshi © vs. Johnny Nitro vs. “Instant Classic” Christian Cage

Walkę rozpoczyna klincz RVD’iego I Cage’a. Jednak po chwili z Toe Kick’iem dla Rob’a wchodzi Nitro potem jeszcze dodaje Clothesline dla Christian’a i irish whip i Hip Toos dla Van Dam’a. Wszyscy stoją, Christian wykonuje Dropkick Rob’owi i po chwili częstuje Dropkick’iem również Johnny’ego. Ale co się dzieje!? Na titantron’ie jest odliczanie! 9...8...7...6...5...4...3...2...Y2J! Chris Jericho! Y2J wbiega do ringu, częstuje Nitro Codebreaker’em, Christian’a Enzuigiri a Rob’a Toe Kick’iem i Facebuster’em! Nagle do ringu wbiega Senshi, próbuje on zaatakować Chris’a Clotesline’m, lecz ten kontruje i wykonuje Back Suplex! Potem Y2J taunt’uje, patrzy się z uśmiechem na Senshi’ego i po chwili zakłada mu Walls of Jericho! Ten się poddaje a Y2J taunt’ując schodzi z areny. Publiczność jest zachwycona i zaczyna chant’ować-„Y2J, Y2J...”. Gdy Jericho schodzi na BS, sędzia wygania Senshi’ego z ringu i każe dalej walczyć Cage’owi, Van Dam’owi i Nitro. Wszyscy stoją, Nitro już wycieńczony, wykonuje Toe Kick Cage’owi, lecz naraz otrzymuje Shoulder Block od RVD’iego. Wszyscy są strasznie zmęczeni, jednak walczą dalej, Nitro wykonuje Toe Kick i Facebuster Rob’owi. Zaraz otrzymuje Back Suplex with bridge od Cage’a! Pin 1...2...nie! Nitro stoi, patrzy się z zawiścią na Christian’a i zaraz wykonuje mu Standing Shooting Star Press! Pin 1...2...nie! Johnny jest zszokowany! Nagle, od tyłu atakuje go RVD, uderzając go krzesłem w tył głowy! Naraz Van Dam wchodzi na narożnik i wykonuje 5 Star Frog Splash Johnny’emu! Pin 1...2...nie! Cage przerywa pinfall, podnosi Rob’a i wykonuje mu Unprietter! Pin 1...2...3!

Here is our winner and new WCWF European Champion-“Instant Classic” Christian Cage!

DDP:No ku**a! Dlaczego akurat Cage!? Czemu Nitro nie mógł tego zwyciężyć!? Przecież był tak blisko!

RossAle DDP, Johnny’ego zaatakował Y2J!

DDP:I to ku**a akurat jemu musiał wykonać Codebreaker a pier****nemu Cage’owi tylko Enzuigiri! Wierz mi, Codebreaker boli znacznie bardziej od Enzuigiri...

…na backstage’u widzimy jak Moran idzie korytarzem I spotyka Y2J’a…

Moran:Chris! W końcu jesteś! Co u Ciebie?

Y2J:Hej, hej Moran. Nie podpisywałem kontraktu z WCWF na 3 lata, by rozmawiać z Tobą o pogodzie nie?

Moran:No tak... ale cieszę się, że w końcu jesteś. Próbowałem Cię tu ściągnąć od samego początku mojego zastępstwa Paul’a.

Y2J:Pierwsze co chcę zrobić na początku swojej kariery w WCWF, to zdobycie albo Havyweight albo Real Championship, więc daj mi pretendenta, najlepiej jeszcze dzisiaj.

Moran:Hmmm... niech będzie. To będzie taki ”prezent” ode mnie. Dzisiaj wystąpisz w main event’cie i zmierzysz się z Punk’iem i Booker’em T w Hangman’s Horror Match.

...Chris bez słowa, podał Moran’owi rękę i odszedł z uśmiechem...

Thrid Match

WCWF Tag Team Championship

Elijah Burke and Shelton Benjamin/w.Matt Striker © vs. Londrick

Zaczyna się od klinczu London’a i Shelton’a. Po chwili, Benjamin wykonuje Arm Wrench, potem dodaje Dropkick, po którym Paul podnosi się bez problemu i częstuje Benjamin’a European Uppercutt’em! Naraz London wykonuje Shelton’owi Toe Kick, irish whip w narożnik, Turnbuckle Clothesline i One Handed-Bulldog! Pin 1…2…nie. Obaj stoją, Benjamin lekko zamroczony, ale wykonuje Paul’owi Toe Kick, taunt I Dropkick to Knee! Pin 1...2...nie.Obaj panowie stoją, Shelton wykonuje Dropkick, po którym London szybko się podnosi i zaraz otrzymuje od Benjamin’a Leg Whip i Leg Drop! Pin 1...2...nie. Zmiana z Elijah’em, ten szybko wchodzi do ringu, podnosi przeciwnika i wykonuje mu Toe Kick, odbija się od lin i dodaje Neckbreaker! Pin 1...2...nie. Burke kłóci sie z sędzią, tymczasem Matt wykonuje leżącemu London’owi punch w głowę! Nagle, Kendrick rozpędza się i wykonuje Striker’owi Diving Clothesline from Ropes! Paul wstaje, Burke odwraca się, zauważa leżącego Matt’a i próbuje wykonać Paul’owi Clothesline, lecz otrzymuje kontrę i Back Neckbreaker! Paul wstaje i wspina się na naroznik. Chce zakonczyć walkę, lecz Benjamin powstrzymuje go przed tym zrzucając go z nariożnika! Ale co to? Paul lądując ”przerobił” upadek na 450 Splash! Pin 1...2...3! Wszyscy są zszokowani!

Here are our winners and new WCWF Tag Team Champions-Londrick!

…po walce, Matt Striker wchodzi do ringu, chce zaatakować Paul’a, lecz ten kontruje I wykonuje Toe Kick i Facebuster! Potem Shelton atakuje London’a, lecz po chwili otrzymuje od Brian’a Springboard Clothesline! Londrick schodzą z areny przy ogromnym pop’ie fanów...

DDP:No ku**a! Znowu jacyś cwele musieli zdobyć pasy!? Chyba się zaraz załamię! Najpierw Cage wygrywa z Nitro a teraz jeszcze Londrick wygrywają z Elijah’em i Shelton’em.

Ross:Nie rozumiem Cię. Londrick świetnie walczyli, w szczególności Paul London.

DDP:Zamknij się grubasie!

...naraz Ross slap’uje DDP’iego, rozpętuje siębrawl, ochrona rozdziela komentatorów i wyprowadza Diamond’a z areny...

...na backstage’u Tiffany rozmawia z Raven’em...

Tiffany:Witaj Raven. Już za chwilę zmierzysz się z Brock’iem Lesnar’em, jest to bardzo wymagający przeciwnik, czy masz jakiś ”plan” co twojej następnej walki...?

...Raven nie odzywa się i z kamienną twarzą odchodzi do Tiffany...

Tiffany:Dz... dziękuję Raven... Chris, Y2J możesz ze mną porozmawiać?

Y2J:Dla Ciebie wszystko, słucham...

Tiffany:Powiedz, co się stało z twoim kontaktem z WWE? Przecież miałeś powrócić/\.

Y2J:Tak Tiffany, miałem powrócić, ale tego nie zrobiłem. Vinnie ciągle przekładał termin mojego powrotu, najpierw miałem powrócić dwa tygodnie przed Extreme Rules, potem na samym PPV, potem na Capitol Punishment, w końcu ogłosił, że mam przeszkodzić w walce Orton-Sheamus na MitB. Ja powiedziałem Vince’owi ”Vince, albo następne RAW albo wcale...” a on powiedział, że mam czekać do MitB, ja za to podarłem ten jego kontrakt i wsadziłem jednemu z jego booker’ów go gęby.

Tiffany:Moran zatwierdził walkę Punk-Booker T i dodał do niej Ciebie a jest to Hangman’s Horror Match, czy masz jakieś obawy co do tej walki?

Y2J:Nie, nie mam żadnych obaw bo jestem pewny siebie. Jedynie to co mam zrobić w tej walce, zawiesić Booker’a albo Punk’a na psiej smyczy. Mogę nawet udusić przeciwnika, o co trchę się boję, bo przecież mogą mnie zwolnić a potem znowy będę otrzymywał setki SMSów i telefonów z WWE.

…do ringu wchodzi Moran…

Moran:Drodzy państwo, mam przykrą wiadomość. Po ostatnim PRO-Hibition, w szatni Edge’a znaleźliśmy... kokainę. Niestety, z wielką przykrością muszę zwolnić Edge’a. Jednak, pozwalam mu nadal przebywać na terenie i w hali, w której odbywa się show...

...nagle Edge przerywa przemowę Moran’a...

Edge:Hej, hej, hej! Moran, może I znalazłeś tam kokainę, ale to nie było moje! Skoro mnie zwolniłeś, to chcę abyś mnie powrotnie zatrudnił...

Moran:Nie Edge, nie zrobię tego. Przepraszam, ale Ci nie wierzę...

Fourth Match

TBC:Tables, Blackboards and Chairs Match

Raven vs. Brock Lesnar

Walka zaczyna się od zwarcia obu panów. Po chwili widzimy, jak Brock zakłada Headlock, potem dodaje ”maczugę” w plecy, irish whip i Clothesline. Taunt od Brock’a i zaraz olbrzym częstuje przeciwnika Toe Kick’iem i... Powerbomb! Po czym szybko pin’uje 1...2...nie. Brock wychodzi z ringu i bierze tablicę i wraca do kwadratowego pierścienia. Rozkłada przedmion mniej więcej na środku ringu, podnosi Raven’a, chwyta go za szyję i krzyczy ”I dominate in WCWF! You should not mess with me, bitch!”, po czym miota przeciwnikiem o tablicę! Pin 1...2...nie! Brock, bardzo zdenerwowany, podnosi przeciwnika, wykonuje potężny Toe Kick i dodaje F-5! Potem chce pin’ować, lecz jeszcze udaje się po krzesło! Rozkłada je na macie, podnosi przeciwnika i wykonuje mu... Piledriver! Pin 1...2...3! Raven krwawi!

Here is our winner-Brock Lesnar!

…Lesnar bierze mikrofon…

Lesnar:To był tylko przedsmak mojej siły! Mojej dominacji! Potrafię zrobić dużo więcej i żądam pretendenta do WCWF Real Championship!

Ross:Ostre słowa. Walka zdecydowanie za krótka, Brock cały czas dominował!

Stamford:Lesnar jest naprawdę potężnym i na dodatek umiejętnym przeciwnikiem...

…na backstage’u Mr.Anderson rozmawia z Jeff’em Hardy’m…

Anderson:...dobra Jeff, więc plan jest taki-podczas walki sięgasz po krzesło a ja ”nic nie widzę”, potem Ty wykonujesz Swanton Bomb i pin’ujesz 1-2-3.

J.Hardy:No dobrze Anderson,ale skąd wiesz, że wszystko pójdzi po twojej myśli?

Anderson:Uwierz mi Jeff...

...na backstage’u widzimy Edge’a i Tiffany, która go zaczepia...

Tiffany:Edge! Zostałeś...

Edge:Tak, tak. Zostałem oskarżony o posiadanie narkotyków, ale ja nie mam nic wspólnego z tą koką w mojej szatni! Napewno ktoś mi ją podrzucił...!

Tiffany:Jak sądzisz, kto mógłby to być?

Edge:Sądzę, że to był Christian. Po ty jak zaatakowałem go podczas jego walki o pretendenta, musiał się nieźle wku**ić...

Fifth Match

WCWF Heavyweight Championship Match

”The Badass” Ruckus © vs. “Big Zeke” Ezekiel Jackson

Panowie zaczynają od klinczu. Potem szybki Arm Wrench I Headlock Takedown od Jackson’a. Obaj znów stoją, po chwili Big Zeke chce wykonać Clothesline, lecz Ruckus kontruje i wykonuje... The Parker! Pin 1...nie. Tylko jeden count, Ruckus wstaje, czeka aż Ezekiel zrobi to samo i po chwili czekania, posyła go w narożnik. Chce wykonać Razzle Dazzle, lecz Big Zeke kontruje, wykonuje Toe Kick, maczugę w plecy i... Dropkick! Niesamowite! Olbrzym wykonuje Dropkick! Pin 1...nie.Obaj stoją, po chwili Big Zeke wykonuje przeciwnikowi Arm Wrench, potem zwarcie, przejście do tyłu przeciwnika i mamy Back Suplex od Jackson’a! Pin 1...2...nie. Ezekiel wstaje, podnosi mistrza, wykonuje mu irish whip i Big Boot! Pin 1...2...nie! Big Zeke jest już zdenerwowany, czeka aż Ruckus wstanie i po chwili wykonuje zwarcie, mistrz jednak uwalnia się i wykonuje Dropkick to Knee i dodaje Double-Underhook DDT! Pin 1...2...nie! Badass wstaje, odbija się od lin i wykonuje leżącemu Ruckus’owi Leaping Double Knee Drop! Pin 1...2...nie! Ruckus wstaje, podnosi Ezekiel’a i wykonuje mu Toe Kick i Shooting Star Dropkick! Potem wchodzi na narożnik i... próba Gangsta Guillotine, lecz niestety nieudana, ponieważ Big Zeke zgiął nigi w kolanach! Nagle, Ezekiel stoi, podnosi Ruckus’a i wykonuje mu Book of Ezekiel! Pin 1...2...nie! Rope Break! Jackson ze zmęczenia, wstając, opiera się o narożnik i po chwili również Badass wstaje. Ezekiel chce wykonać Clothesline, lecz Ruckus kontruje i wykonuje coś w stylu Back RKO! Pin 1...2...nie! Badass stoi, taunt’uje, ponownie wchodzi na naożnik i wykonuje Gangsta Guillotine! Nie ma pin’u, ponieważ Ruckus nie ma siły przypiąć. Ale co się dzieje? Do ringu wbiega Ron Simmons, atakuje krzesłem Ezekiel’a!

Here is our winner-”Big Zeke” Ezekiel Jackson! But the still WCWF Heavyweight Champion is-“The Badass” Ruckus!

…po walce, Simmons uderza jeszcze krzesłem I Zeke’a i Ruckus’a, po czym schodzi z areny…

Ross:Ron Simmons!? Dlaczego on to zrobił?

StamfordW końcu, ma ”na pieńku” zarówno jak i z Ruckus’em i Ezekiel’em, to on odebrał mu szansę do pretendenta o WCWF Heavyweight Championship.

...do ringu przy swoim theme wchodzi Mr.Anderson wraz z Jeff’em Hardy’m...

Anderson:Wiecie jak ijest dzisiaj dzień (ktoś z widowni krzyczy „Monday!”)? Tak, poniedziałek, czarny poniedziałek dla Matt’a Hardy’ego. Dzisiaj Matthew odniesie klęskę, ponownie. Matt nigdy nie zapomnie w jaki sposób przegrał. Ja Mr.Anderson, zgniotę go i zamażę jego resztkę godności. A pomoże mi w tym, jego brat.

...rozbrzmiewa theme Matt’a Hardy’ego i pojawia on się w ringu...

Matt H.:Anderson, może i wygrasz dzisiaj, ale nie zrobisz tego czysto. Tak jak powiedziałeś, pomoże Ci w tym mój brat. Ażnie wierzę, że to mówię. Ty Jeff, juz nie jesteś moim bratem, nie przyznaję się do Ciebie na ulicy...

...Jeff opuszcza głowę i po chwili... atakuje Mr.Anderson’a? Wykonuje mu Clothesline to the Back! Potem jeszcze stomp’uje dawnego sprzymierzeńca, każąmu ubrać koszulkę sędziowską I tak Jeffrey robi, Matt jedynie z uśmiechem patrzy sięna wszystko…

Sixth Match

Special Refree Match-Jeff Hardy

Mr.Anderson vs. Matt Hardy

Walka zaczyna się od zwacia obu panów. Po chwili, Anderson wykonuje Headlock, Arm Wrench po czym częstuje Matthew’a Headbutt’em! Pin 1...nie. Mr.Anderson wstaje, podnosi Hardy’ego i wykonuje mu irish whip i Back Body Slam! Pin 1...2...nie. Obaj stoją, Anderson próbuje Flying Clothesline, lecz Matt kontruje i wyoknuje Side Effect! Pin 1.2.nie! Jeff odliczał bardzo szybko, Anderson i Matt wstają, dawny sprzymierzeniec Jeff’a kłóci się z młodszym bratem Hardy a przeciwnik Anderson’a wykonuje mu School Boy! Jeff nie liczy, tylko kopie w krocze ”skulonego” pod School Boy Anderson’a! Pin Matthew’a 1...2...nie! Matt wstaje, podnosi przeciwnika, wykonuje mu irish whip, po czym dodaje Side Effect! Pin 1...2...nie. Matthew wchodzi na narożnik, taunt’uje w tylu Jeff’a Hardy’ego i wykonuje Anderson’owi Extreme Leg Drop! Pin 1...2...nie! Jeffrey, pomaga Matt’owi wstać, taunt’uje, wchodzi na narożnik i wyoknuje Swanton Bomb Anderson’owi! Ale... nie trafia! Mr.Anderson wychodzi z ringu a Jeff pin’uje 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10! Ale szybko Jeffrey policzył! Matt wygrywa!

Here is our winner by the count-out-Matt Hardy!

…po walce bracia Hardy podają sobie ręce I robią “friend’s hug” po czym jeszcze chwilę taunt’ują razem, Matt mówi do Jeffrey’a “…we can be friends, but not a team” i schodzi z areny...

Stamford:Cóż za piękna sytuacja! Matt i Jeff się godzą!

Ross:Chyba jednak, nie połączą sie więcej w drużynę.

...w biurze Moran’a widzimy jego samego, wchodzą do niego Booker T i CM Punk...

Booker:Po co nas wołałeś?

Moran:A więc tak, nasi ”pracownicy” już zwolnieni z resztą, zapomnieli zawiesić psią smycz nad ringiem. Więc z przykrością stwierdzam, że Hangman’s Horror Match się nie odbędzie.

...kamień spadł Punk’owi z serca..

Moran:...w ramach tego, odbędzie się 3 Way Elimination Saddistic Match.

Punk:Jak to 3 Way!?

Moran:Chyba widzieliście debiut Y2J’a? Jeżeli nie, to obejrzycie sobie później. W każdym razie on także weźmie udział w wale o wasz pas.

...Punk z nietęgą miną wychodzi z biura a Booker zdenerwowany i z hukiem robi to samo nieco później, wychodząc czarnoskóry zawodnik głośno mówi ‘”holy shit!”...

Seventh Match

WCWF Real Championship 3 Way Saddistic Elimination Match

CM Punk © vs. Booker T vs. “Y2J” Chris Jericho

Walka zaczyna się od klinczu Booker’a i Punk’a, nagle Jericho wchodzi z Toe Kick’iem dla Booker’a i wykonuje mu Uppercutt. Po czym, CM Punk wykonuje Y2J’owi Dropkick i dodaje Hip Toos. Booker wykonuje Punk’owi Dropkick to the Back i od razu dodaje Back Suplex. Naraz Y2J wykonuje Booker’owi Toe Kick i... Facebuster! Chris, ptrzy się na Punk’a i po chwili próbuje Lionsault, niestety nie trafia! Punk wykorzystuje sytuację, wchodzi na narożnik, chce zatakować Jericho z wysokości, lecz Booker podcina go i ten spada na krocze! Booker i CM Punk punch’ują się na szczycie narożnika, tymczasem Y2J wychodzi z ringu, bardzo szybko wraca ale z krzesłem i uderza Booker’a w plecy, ten wypada z ringu! Punk zamroczony, patrzy się na Chris’a a ten tylko uśmiecha się i uderza Straight Edge Superstar’a w głowę! Ten wypada z ringu, jednocześnie lądujac na Booker’ze! Jericho taunt’je z krzesłem w ringu, patrzy się na Booker’a i Punk’a leżących poza kwadratowym pierścieniem i po chwili wykonuje im Springboard Splash with chair on stomach when landing! Wszyscy trzej leżą, w końcu Y2J wstaje pierwszy, podnosi Punk’a i wykonuje mu irish whip tak, że Straight Edge Superstar ląduje na schodkach! Chris ponownie taunt’uje, robi to dość długo, przynajmniej na tyle długo, by Booekr T mógł wstać, krzyknąć mu do ucha ”Sucka!” i wykonać Book-End! Po tym Booker widzi, że Punk wstaje i wykonuje mu Big Boot! Booker bierze krzesło i uderza w głowę Straight Edge Superstar’a! Ten zaczyna krwawieć, czyli Booker może już pin’ować. Booker T chce zaciągnąć Punk’a do ringu, lecz ten z całych swych sił nie chce tego zrobić. Jest strasznie uparty, ale po tym jak Booker wykonuje mu silny Chop, udaje mu się go zaciągnąć do ringu. Booker T przypina 1...2...nie! Booker nie moze w to uwierzyć! Tymczasem do ringu wbiega Jericho z krzesłem i po chwili uderza nim Booker’a w głowę! Ten krwawi! Chris jedynie zakłada Walls of Jericho, po którym czarnośkóry wrestler odklepuje. Chris znowu taunt’uje a tymczasem Punk wstaje, odwraca go i wykonuje mu GTS! Ale Chris nie krwawi! Dlatego Straight Edge Superstar, kładzie mu na głowę krzesło i wykonuje Knee Drop! Teraz już Y2J krwawi i Punk może pin’ować. Tak też robi-1...2...nie! Straight Edge Superstar, pada wyczerpany. Po dłuższej chwili, obaj-Y2J i Punk wstają, Chris wykonuje Headlock i zaraz po tym zwarcie i Vertical Suplex! Pin 1...2...nie! Nagle do ringu wbiega Kurt Angle! Podnosi Punk’a, wykonuje mu Angle Slam, uderza w głowę krzesłem i ucieka! Y2J nic nie widział! Podnosi przeciwnika, wykonuje irish whip i... łapie go pod Codebreaker! Pin 1...2...3! Nowy mistrz!

Here is our winner and new WCWF Real Champion-“Y2J” Chris Jericho!

Ross:Nieprawdopodobne! Jericho ledwo co debiutuje I od razu zwycięża, na dodatek arenę opuszcza z pasem!

Stamford:To w jakim stylu wygrał... to nie było czyste... ale dzisiejsze show byli niesamowite! Komentowali je-Diamond Dallas Page, Scott Stamford i Jim Ross Zapraszamy w imieniu swoim i Diamond’a na PRO-Hibition!

==============================

Newspack:

:arrow: Kurt Angle, miał nie pojawić się na dzisiejszej gali, lecz 15 minut przed main event'em ostatecznie dotarł do Cleveland i zaatakował Punk'a.

:arrow: Ratingi

-WWE RAW-4.7

-TNA iMPACT!-4.6

-PRO-Hibition-4.8

:arrow: Paul Heyman jest zachwycony z wyniku rating'ów "...nareszcie, WCWF jest lepsze od WWE!"

:arrow: Senshi i Y2J zostali zapisani w roster'ze PRO-Hibition

:arrow: Oto obecny, zaktualizowany roster:

-MVP

-AJ Styles

-Rob Van Dam

-Abyss

-Raven

-CM Punk

-Booker T

-Edge

-Ezekiel Jackson

-Mark Henry

-Ted DiBiasie

-Mr.Anderson

-Matt Hardy

-Jeff Hardy

-Kurt Angle

-Elijah Burke

-Brian Kendrick

-Paul London

-Johnny Nitro

-Ruckus

-Alex Shelley

-Chris Sabin

-Shelton Benjamin

-Christian

-Brock Lesnar

-Ron Simmons

-Senshi

-Chris Jericho

-------------------------------------------------------------------

Tag Teams:

-Londrick (Paul London/Brian Kendrick)

-Motor City Machine Guns (Alex Shelley/Chris Sabin)

-Money Shot (Ted DiBiasie/Mark Henry)

-Burke/Benjamin

-------------------------------------------------------------------

Champions:

WCWF Real Champion-Chris Jericho

WCWF Heavyweight Champion-Ruckus

WCWF Tag Team Champions-Londrick

WCWF European Champion-Christian Cage

WCWF Television Champion-Abyss

School Sucks (z czym się zgodze bez dwóch zdań :D) wypadło bardzo dobrze. Wiele niespodzianek np. wygrana Jericho i Londrick. Pojedynek pomiędzy Scottem Steienrem ,a Abyssem bardzo udany i ciekawy co jeszcze abrdzij zachęciło mnie do czytania . Nie dziwni mnie wygrana Lesnara ,którego pojedynek byl chyab jednum z najlepszych. fajnie może się potoczyc feud Simmonsa z Jacksonem i Rucusem. Podsumowując bardzo udana gala,moja ocena to 5/6.

03.10.2011-PRO-Hibition/tonight in Grenoble, France!

http://img121.imageshack.us/img121/3697/wcwf.png

Pokaz fajerwerków, nowe logo PRO-Hibition na titantron’ie i “Remedy” Seether’a rozpoczynają show!

----------------------------------------------------------------------------------------------

Ross:Witamy państwa na PRO-Hibition! Komentować, wyjątkowo będą Jim Ross i jako gość specjalny-Charlie Haas! Charlie, będzie z nami przez cały turn po Europie, DDP będzie nieobecny, ponieważ zarząd WCWF rozważa jego dalsze losy w naszej federacji. Charlie, Ring of Honor pozwoliło Ci być tutaj, razem z nami, powiedz, jak się czujech w chyba nowym otoczeniu?

Haas:Witam wszystkich fanów, co do twojego pytabnia Jim, wiesz chyba, że Paul Heyman, jak z resztą Moran, mają bardzo dobre relecje z zarządem RoH i z Cary’m Silkin’em, Sydney Eick’iem i Ross’em Abrams’em. Pozwolono mi więc, na przebywanie na terenie WCWF.

Ross:Czy oglądałeś School Sucks Charlie?

Haas:Oczywiście Jim, może przedstawmy wyniki tego PPV:

Abyss © def. Scott Steiner (still champion)

2.WCWF European Championship

Chrstian Cage def. Johnny Nitro,RVD © (after Y2J interference, he attacked everybody) (new champions)

Londrick def. Elijah Burke and Shelton Benjamin © (new champions)

4.TBC Match

Brock Lesnar def. Raven

Ezekiel Jackson def. Ruckus © by DQ (after Ron Simmons interference) (still champion)

Matt Hardy def. Mr.Anderson (by count out)

7.WCWF Real Championship

Chris Jericho def. Booker T, CM Punk © (new champion)

Ross:Jesteśmy pierwszy raz we Francji! Ale, zapewne fracuzi chcieliby zobaczyć walkę z prawdziwego zdarzenia.

----------------------------------------------------------------------------------------------

...kończy się “Remedy” ale zaraz rozbrziewa “Metaliguns” I do ringu wchodzi Edge…

Edge:Witam Francjo! Nie wiem, czy widzieliście ostatnie PPV-School Sucks... jeżeli nie to powiem wam, co się wydarzyło. Otóż zostałem bezpodstawnie oskarzony o posiadanie kokainy w mojej szatni. To nie moja koka, ja ni biorę używek. Ale, ostatnie Tiffany zapytała sie mnie, czy wiem, kto podłożył mi to gó**o. Odpowiedziałem jej, że tak, ale nie odpowiedziałem kto mógłby to być. Teraz wam powiem, to był Christian. Ze złości, że zaatakowałem go galę przed School Sucks, chciał sie zemścić. Jest on zwyczajną, tchórzliwą świnią, która boi się mnie i chce mnie wyeliminować, podrzucając mi prochy. Cage, ”mistrzu europy”, wyjdź tu teraz...

...chwila ciszy i w końcu Christian wchodzi do ringu...

Cage:Edge? Co Ty tu robisz? Moran powinien wypieprzyć Cię za drzwi za posiadanie prochów.

Edge:Nie wiem, czy Ty wiesz, ale Moran pozwolił mi na przebywanie na terenie, na którym odbywa się show.

Cage:Co? Tylko nie częstuj nikogo prochami...

...Edge’owi po mału puszczają nerwy, ale opanowuje się...

Edge:Christian, przyznaj się.To Ty podrzuciłeś mi to gó**o?

Cage:Nie Edge, to nie byłem ja...

Edge:Przyznaj się mała, tchórzliwa świnio, to napewno Ty to zrobiłeś!

...w tym momencie Edge’owi puszczają nerwy, chwyta Cage’a za koszulę i krzyczy „did you do that mother***ker!?” ale po chwili rozbrzmiewa ”Fake It” Seether’a i w ringu pojawia się Moran...

Moran:Edge! Proszę Cię, zejdź z areny, ponieważ za chwię Christian Cage będzie walczył z Abyss’em. A tak na marginesie, witajcie fani prawdziwego PRO-wrestling’u, witaj Francjo! Zapraszam na pierwszą walkę!

http://img713.imageshack.us/img713/6901/abyssvscagekopia.jpg

First Match

Non-Title Match

Christian Cage vs. Abyss

Walka zaczyna się od klinczu obu panów. Po chwili, Abyss wykonuje Toe Kick, Headlock, Arm Wrench i Arm Whip. Gdy już przeciwnik stoi, Abyss wykonuje mu kolejny Toe Kick i po chwili zwarcie i mamy Backbreaker! Pin 1...2...nie. Obaj stoją, Christian, mimo że bardziej zmęczony od Monster’a, wykonuje przeciwnikowi Dropkick i po chwili wykonuje mu również Toe Kick i Leg Whip. Pin 1...nie. Obaj zawodnicy stoją, po chwili mamy kolejny Dropkick od Cage’a i... Jumping DDT! Pin 1...2...nie. Christian wchodzi na naroznik i chce wykonać Diving Headbutt, lecz Abyss udaremnia atak odsuwając się!

Ross:Cage chciał tak szybko zakończyć walkę!?

Haas:Może myślał, że z Abyss’em pójdzie tak łatwo, ale się przeliczył.

Tymczasem w ringu wrze, Monster podnosi przeciwnika i wykonuje mu moc punch’ów, które umieszczają Cage’a w narożniku. Monster bierze rozpęd i Turnbuckle Splash! Pin 1...2...nie. Abyss jest już lekko zdenerwowany, znów podnosi Chrstian’a, chce wykonać mu Chokeslam, lecz ten zeskakuje i wykonuje Toe Kick i... próba Unprietter’a, lecz nieudana, Monster odsuwa przeciwnika i po chwili wykonuje Chokeslam! Pin 1...2...3!

Here is our winner-”The Monster” Abyss!

Haas:Udana, ale trochę za krótka walka.

Ross:Abyss udowodnił, że nie bez powodu jest mistrzem.

Haas:A Christian nim nie jest?

...do ringu ponownie wchodzi Moran...

Moran:Witam was ponownie, francuscy fani prawdziwego PRO-wrestling’u. WCWF zawitało do Europy. Nareszcie. Niedlugo dojedziemy do Polski, w której sięurodziłem, wychowałem i tam trenowałem. Najpierw chciałem zostać zawodnikiem i co prawda mam do tego preferencje, ale kiedy Paul zaoferował mi pracę jako zastępca Chairman’a WCWF, nie mogłem się oprzeć. Na początku moja praca, w biurze, była fatalna, ale potem nabrałem wprawy, zostałem booker’em, był to krótki okres czasu i w końcu, jestem we Francji i mogę wam dać najlepsze show, jakie kiedykolwiek widzieliście...!

...pop i chant’y ”WC-WF” wywołują uśmiech na twarzy Moran’a...

Moran:Ale... nie przyszedłem tutaj, by rozmawiać o pogodzie. Przyszedłem tutaj, by ogłośic dzisiejszy main event. Zacznijmy od początku. Ruckus obronił swój pas w walce przeciwko Ezekiel’owi ale przez dyskwalifikację. Ron Simmons postąpił bardzo... nieodpowiednio, więc osobiście dopilnuję, by nie otrzymał pretendenta do ŻADNEGO pasa w WCWF. Do walki dochodzą Ruckus i Ezekiel. Potem w walce 3 Way Saddistic Match, Y2J, który na dzisiejszy wieczór ma zapisaną walkę, wygrał WCWF Real Championship przeciwko Punk’owi i Booker’owi T (pop dla y2J’a) ale stało się to po tym, jak Kurt Angle zaaakował Punk’a... (booo) ...po czym Chris miał większe szanse na wygraną. Do walki więc, zostają dopisani CM Punk, Kurt Angle i Booker T. Co nam z tego wychodzi? Ruckus, Ezekiel Jackson i CM Punk kontra Kurt Angle i Booker T. To Handicap Match, jakoże, Kurt Angle ostatni pokazał, że potrafi walczyć, pozwolę Booker’owi i Kurt’owi wybrać sobie jego trzeciego tag-team partner’a do 3 on 3 Elimination Tag Team Match. Więc-Ezekiel Jackson, CM Punk i Ruckus zmierzą się z Booker’em T Kurt’em Angle’em i kimś przez nich wybranym. Ale na razie, zapraszam na drugą już dzisiąj walkę!

http://desmond.imageshack.us/Himg543/scaled.php?server=543&filename=rvdsenshivs.jpg&res=medium

Second Match

Rob Van Dam and Senshi vs. Motor City Machine Guns

Rob mimo tego stoi i po tym, ”otrzeźwia” się i wykonuje Dropkick i European Uppercutt a potem szybko dodaje Toe Kick i Enzuigiri! Pin 1...nie. Obaj stoją, Van Dam kontruje próbę wykonania Clothesline’u przez Sabin’a i wykonuje mu Back Neckbreaker! Pin 1...2...nie. Sabin podnosi przeciwnika, zaciąga do do swojego słupka i zmienia z Alex’em. Ten od razu chce wykonać Van Dam’owi High Kick! Niestety RVD kontruje, zatrzymując nogę w powietrzu i wykonując Leg Whip, zaraz po tym wręcz dobiega do swojego narożnika i zmienia z Senshi’m. Warrior szybko wykonuje Toe Kick Alex’owi i dodaje Karate Kick! Po tym decyduje się wykonać Shelley’emu irish whip i Nothern Lights Suplex with bridge! Pin 1…2…nie. Obaj panowie stoją, Alex próbuje wykonać Clothesline, lecz Senshi kontruje i wykonuj Springboard Roundhouse Kick! Pin 1...2...nie. Sabin przerywa pinfall, stomp’uje Senshi’ego, ale zaraz z pomocą przybywa mu Rob Van Dam. RVD wykonuje Chris’owi Running Back Neckbreaker, Rolling Thunder i wreszcie po wejściu na narożnik Five Star Frog Splash! Sędzia wygania Sabin’a i Rob’a, tymczasem Senshi podnosi przeciwnika i wykonuje mu Senshi-Bomb! Pin 1...2...3

Here are our winners-Senshi and Rob Van Dam!

…po walce RVD bierze mikrofon...

RVD:Od teraz European Championship mnie nie interesuje. Od teraz ja i mój tag-team partner-Senshi będziemy pretendować o WCWF Tag Team Championship!

Haas:RVD zmienił cel... co do walki, był szybka i wszyscy zawodnicy wiele pokazali. Umiejętność, to coś, co cenię sobie najbardziej.

...do ringu wchodzą Elijah Burke i Shelton Benjamin w towarzystwie Matt’a Striker’a i olbrzymiego heat’u publiczności...

Benjamin:Ta... fani wrestlingu, nawet nie wiecie kto ma prawdziwe umiejętności i kto jest najbardziej dominującym team’em w WCWF. Ja i Elijah no i oczywiście Matt Striker. To my jesteśmy ”dominators”... tak się od dzisiaj nazywami. Dominujemy całą federacją!

...nagle, Charlie wstaje z miejca, zabiera mikrofon i udaje się do ringu...

Haas:Co? Shelton co się z Tobą stało? Gdy byliśmy team’em w Ring of Honor, zachowywałeś się zupełnie inaczej. Nie byłeśtaki zarozumiały jak teraz. A tak właściwie, dlaczego uważasz, że jesteście najbardziej dominującą drużyną w WCWF? Gdzie są wasze pasy, WCWF Tag Team Championship? Ach... no tak, przecież przegraliście je na School Sucks.

Benjamin:Haas!? Co Ty tu robisz? Nie przypominam sobie, żebym widział Cię na stronie głównej WCWF. Ale, dlaczego przypominasz mi RoH? Przecież to stare czasy! Zmieniłem się, przejrzałem na oczy... a teraz zejdź z mojego ringu!

...Haas kiwa głową z poirytowaniem i gdy jest już przy linach, atakuje Shelton’a, Matt’a i Elijah’a! Niestety, nie radzi sobie, po chwili brawl’owania, jednak Burke and Benjamin przejmują kontrolę i przed wyjściem Shelton wykonuje Haas’owi Paydirt! Po dłuższej chwli, Charlie wreszcie wyczołguje się z ringu i siada obolały obok Jim’a Ross’a...

http://desmond.imageshack.us/Himg851/scaled.php?server=851&filename=simmonsvshardy.jpg&res=medium

Third Match

Ron Simmons vs. Jeff Hardy

Walka zaczyna się od klinczu obu wrestler’ów. Po chwili widzimy Healdock w wykonaniu Ron’a, potem dodaje jeszcze Arm Wrench i Side Headlock Takedown. Simmons chwilę trzyma submission, aż do momentu, w którym Jeff jak wąż wyciąga głowę spod ręki przeciwnika i wykonuje mu Dropkick to Knee i Low DDT! Pin 1...nie. Obaj stoją, Simmons wykonuje Clothesline, potem próbuje Shoulder Block’u, lecz Jeffrey kontruje i wykonuje Dropkick z dodatkiem Leg Drop’u! Pin 1...2...nie. Hardy podnosi Ron’a, posyła go irish whip’em w narożnik i wykonuje mu Turnbuckle Dropkick. Simmons siedzi pod słupkiem, tymczasem Jeffrey zauważa to i wykonuje Bronco Buster! Pin 1...2...nie! Jeff wchodzi na narożnik, taunt’uje w swoim stylu i wyoknuje Swanton Bomb! Ale co to!? Simmons zgina nogi w kolanach i Jeff, po wylądowaniu, skula się z bólu. Ron nie patyczkuje się, szybko podnosi przeciwnika i wykonuje mu Toe Kick i... Dominator! Pin 1...2...3

Here is our winner-Ron Simmons!

Ross:Jeff przegrywa z Ron’em!?

Haas:Zdarza się Jim, nawet najlepszym.

...po walce Ron bierze mikrofon...

Simmons:Moran! Mylisz się... nie odciągniesz mnie od pasa na długo... nie dam się... cause Ron Simmons said so!

...do ringu zmierza Chris Jericho z nowozdobytm pasem...

Y2J:Witajcie fani prawdziwego PRO-wrestling’u! Na School Sucks pokazałem klasę. Zdobyłem WCWF Real Championship. Nie rozumiem dlaczego Moran mówił, że Punk’a zaatakował Angle. Nic nie widziałem. Możecie mi nie wierzyć, ale tak własnie było. Na ostatniej gali stało się wile rzeczy. Londrick, Christian Cage i ja, wszyscy zdobyliśmy pasy. Abyss i Ruckus, zatrzymali swoje. Matt Hardy wygrał z Mr.Anderson’em ze szlachecką pomocą Jeff’a no i... właściwie niczego więcej ciekawego nie było...

...nagle ciemność ”Here comes...” znów światło ”..The Pain...” i Brock Lesnar zjawia się na rampie...

Lesnar:Co!? Jak możesz sądzić, że moja walka z Raven’em była nudna!? Zmiażdżyłem ”kruka” i nie jest obecny na dzisiejszym show! Może sądzisz, że skoro masz pas, to możesz pokonać każdego!? Zmierz się ze mną ”mistrzu”!

Y2J:Zapraszam do ringu Brocky...

...Lesnar ze zdenerwowaniem wchodzi do ringu i słyszymy gong...

http://desmond.imageshack.us/Himg30/scaled.php?server=30&filename=lesnarvjericho.jpg&res=medium

Fourth Match

Non-Title Match

Brock Lesnar vs. “Y2J” Chris Jericho

Walka zaczyna się od Clothesline’u w wykonaniu Brock’a I pinfall’u 1…nie. Obaj stoją, Brock ponownie chce wykonać Clothesline, lecz Y2J kontruje i wykonuje Dropkick. Po czym dodaje Arm Drag i Standing Hurracarana! Pin 1...nie. Lesnar i Jericho stoją, Chris chce wykonać Clothesline, lecz Brock kontruje i wykonuje German Suplex! Pin 1...nie. Lesnar wstaje, podnosi przeciwnika, wykonuje mu potężny irish whip w narożnik i próbuje Turnbuckle Clothesline, lecz nadziewa się brzuchem na nogi Chris’a i po chwili otrzymuje również Turnbuckle Moosault! Pin 1...2...nie. Y2J wstaje pierwszy, chce wykonać Lionsault, lecz Lesnar podcina go, czeka aż wstanie i wykonuje Chinlock! Brock trzyma submission... w końcu Y2J wydostaje się i wykonuje przeciwnikowi Dropkick, po czym również częstuje Brock’a Low DDT! Pin 1...2...nie. Obaj stoją, Lesnar szybko wykonuje Shoulder Block, taunt i Splash! Pin 1...2... nie! Brock podnosi przeciwnika, wykonuje mu irish whip i.. łapie pod F-5! I tak! F-5 w wykonaniu Brock’a! Ale co robi Lesnar? Wchodz na narożnik? Zaraz, zaraz, Brock wchodzi na słupek i próbuje Shooting Star Press, lecz Y2J odsuwa się! Niprawdobodobne, Chris wstaje, taunt’uje i z uśmiechem patrzy się na Brock’a i po chwili wykonuje mu Walls of Jericho! Lesnar nie poddaje się, ale przegrywa, ponieważ gdy sędzia 3 razy podnosił jego rękę, ta opadała.

Here is our winner-”Y2J” Chris Jericho!

Haas:Co za walka! Y2J pokazał, że nie bez powody ma eden z najważniejszych pasów federacji.

...Chris po walce, schodzi z uśmiechem i widocznym zadowoleniem na twarzy z areny...

...Scott Stamford na Backstage’u rozmawia z Kurt’em Angle’m i Booker’e mT...

Scott:Witam was Booker, Kurt. Powiedzcie, kogo wybraliście jako swojego dzisiejszego tag-team partner’a?

Angle:Chwilę się zastanawialiśmy, aż w końcu doszliśmy do wniosku, że naszym tag-team partner’em będzie A...J...Styles!

...do szatni Ruckus’a wchodzi Ezekiel Jackson...

Jackson:Hej stary. Jesteśmy razem w team’ie, przenajmniej na dzisiaj pogódźmy się. Co Ty na to?

...Ruckus i Ezekiel po chwili podają sobie ręce...

http://desmond.imageshack.us/Himg42/scaled.php?server=42&filename=zekepunkruckusvangleboo.jpg&res=medium

Fifth Match

3 on 3 Elimination Tag Team Match

”Big Zeke” Ezekiel Jackson/CM Punk/”The Badas” Ruckus vs. Kurt Angle/Booker T/” Phenomenal One” AJ Styles

Pojedynek rozpoczyna wejście do ringu Punk’a u AJ’a. Po chwili widzimy Headlock w wykonaniu tego drugiego, CM wydostaje się, próbuje High Kick, Styles schyla się. Punk uśmiecha się i chce wykonać Clothesline, lecz AJ kontruje, próbuje zwarcia, lecz Straight Edge Superstar ”rozłącza” je. Po chwili patrzenia się na siebie, Punk wykonuje punch’e, jest ich wiele. Po chwili punch’owania, CM wykonuje Dropkick i w zamian otrzymuje Arm Drag. AJ zmienia się z Booker’em, ten od razu wchodzi z Toe Kick’iem Punk’owi. Taunt w wykonaniu Booker’a T, Punk wykorzystuje sytuację i uderza przeciwnika Uppercutt’em. Zmiana z Ruckus’em, ten szybkim krokiem wchodzi do ringu, wykonuje irish whip Booker’owi i po chwili dodaje Back Body Drop! Potem dodaje Leaping Double Knee Drop oraz pin 1...2...nie. WCWF Heavyweight Champion podnosi przeciwnika i wykonuje mu Toe Kick i dodaje Seein’ Stars! Pin 1...2...nie! Badass zmienia się z Ezekiel’em, ten szybko wchodzi do ringu, podnosi Booker’a i wykonuje mu Book of Ezekiel! Pin 1...2...nie! Kutr przerywa pinfall i naraz wykonuje Big Zeke’owi Toe Kick i Wrestling Hero Slam! Lecz zaraz po Angle’u do ringu wbiega CM Punk, który wykonuje złotemu medaliście Toe Kick i GTS! Niesamowite! Styles wbiega do ringu,wykonuje Straight Edge Superstar’owi Toe Kick i Styles Clash! Chce zaatakować stojacego za linami Ruckus’a, lecz ten schyla się i barkiem uderza przeciwnika w brzuch. Zaraz po tym wykonuje mu jeszcze Turnbuckle 450 Splash with Senton! A Booker’owi wykonuje jeszcze Gangsta Guillotine! Big Zeke widzi to wszystko i pin’uje Booker’a 1...2...3! Booker T wyeliminowany! Teraz w ringu jest Kurt Angle. Medalista zaczyna brawl z Ezekiel’em i po chwli wykonuej mu Toe Kick i DDT! Zaraz po tym dodaje Ankle Lock! Big Zeke się poddaje! Angle zmienia się ze Styles’em a wringu jest już CM Punk. Straight Edge Superstar, szybko wykonuje przeciwnikowi Toe Kick i zaraz po tym klęka i wykonuje Uppercutt! AJ jest już osłabiony, mimo tego kontruje Clothesline i wykonuje szybki German Suplex with bridge! Pin 1...2...nie. Obaj stoją, CM mimo wielkiego bólu wykonuje AJ’owi Toe Kick, Chop i GTS! Pin 1...2...3! AJ Styles wyeliminowany! Do ringu już wbiega Angle wykonuje na nic nie podejrzewającym Punk’u Angle Slam! Dodaje Ankle Lock i Straight Edge Superstar się poddaje! Zostali juz tylko Ruckus i Angle kto wygra? Ponownie widzimy klincz, po chwili Badass wykonuje Toe Kick, irish whip w narożnik i Razzle Dazzle with One-Handed Bulldog! Pin 1...2...nie! Obaj są niesamowicie zmęczeni. Jednak, Ruckus wygląda jakby przybyło mu sił! Wykonuje przeciwnikowi silny Toe Kick i Shooting Star Dropkick! Wchodzi na narożnik i... Gangsta Guillotine! Pin 1...2...3!

Here are our winners-”The Badass” Ruckus, CM Punk and ”Big Zeke” Ezekiel Jackson!

Haas:Co za walka! Co za gala! Dzisiejsze PRO-Hibition było niesamowite, tymczasem komentowali je-Jim Ross i Charlie Haas! Zapraszamy na następna galę w Aalborg’u, w Danii!

===============

===============

Ratingi:

RAW-4.7

TNA-4.6

WCWF-4.7

:arrow: MVP zwolnił się z federacji, uznał, że nie chce przedłużać kontraktu z WCWF

===============

http://img121.imageshack.us/img121/3697/wcwf.png by Codebreaker-

Obrazki przed każdą walką, są w moim wykonaniu i obiecuję, że na następną galę będą lepiej wyglądały :D

Edytowane przez RealAmerican

Kolejna dobra gala. Simmos pewnie zmierza po pas ,Ruckus jest gwiazdą twojego show jak i Lesnar. Charlie Haas w federacji ? Byłoby to dobrym posunięciem i może jakiś feud z Sheltonem 8-) . Moja ocena to 5/6 w skali szkolnej.Pozdro 8) .

10.10.2011-PRO-Hibition/tonight in Aalbork, Denmark!

http://img121.imageshack.us/img121/3697/wcwf.png

Na titantron’ie logo PRO-Hibition, słychać “Remedy” Seether’a, czyli zaczynamy show!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ross:Witamy państwa z Aalborg’u w Danii! Komentować będą Jim Ross i...

Haas:...Charlie Haas, wyjątkowo. Już niedługo Disaster PPV, ale my już szykujemu się na Today We End Pay Pew View, bowim na tej gali, ktoś opuści federację. Na ostatniej gali, Edge powiedział, że wrobiono go w tę aferę z kokainą, czyżby ta sprawa wyjaśniła się dzisiaj?

Ross:Tego Charlie nie wiem, w każdym razie-zapraszamy na pierwszą już dzisiaj walkę!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://desmond.imageshack.us/Himg694/scaled.php?server=694&filename=matthvnitro.jpg&res=medium

First Match

Matt Hardy vs. Johnny Nitro

Walka zaczyna się od klincu obu panów. Po chwili, widzimy jak Matthewwykonuje Dropkick, Arm Wrench I znów zwacrie I Matt wykonuje Nothern Light Suplex! Pin 1...2...nie. Obaj stoją, Johnny kontruje Clothesline I wykonuje Dropkick to the Back i dodaje Back DDT! Pin 1...2...nie. Nitro wstaje, podnos iprzeciwnika, wykonuje mu irish whip i Hip Toos! Zaraz po tym dodaje Dancing Leg Drop! Pin 1...2...nie! Johnny czeka aż przeciwnik znajdzie się w odpowiedniej pozycji i wykonuje mu Shining Wizard! Pin 1...2...nie!

Haas:Czyżby Shining Wizard, stało się signature move Johnny'ego?

Tymczasem w ringu, Nitro wchodzi na narożnik, taunt'uje i próbuje Moonsault, lecz Hardy odsuwa się, sam wchodzi na narożnik I wykonuje Extremer Leg Drop! Pin 1...2...nie! Matthew już zdenerowowany, podnosi przeciwnika, próba Twist of fate, lecz niestety nieudana I Johnny wykonuje Neckbreaker! Pin 1...2...nie! Johnny podnosi przeciwnika, wykonuje mu irish whip,podcina i wykonuje STF! Matt poddaje się!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Here is our winner-Johnny Nitro!

Haas:Ciekawy pojedynek, Johnny spisał się. STF i Johnny Nitro?

...widzimy jak Edge wchodzi do biura Moran'a...

Edge:Moran, proszę Cię! Przyjmij mnie z powrotem!Ja naprawdę nic nie biorę!

Moran:Ehhh... musisz mi to jakoś udowodnić...

Edge:Hej! Pokaż mi nagranie wideo z tej samej gali na której wykryłeś prochy.

...Moran sięga pod biurko i po chwilce poszukiwań, wkłada jakąś kastetę wideo do... wideo... na niej widać, jak ktoś mniej więcej we wzroście Edge'a, przebrany w strój moro wchodzi do szatni Rated R Superstar'a i po chwili z niej wybiega...

Edge:Widzisz!? To nie mogłem być ja! Nawet gdybym chciał te prochy schować w swojej szatni, to nie ubierałbyn się specjalnie w strój moro!

Moran:Edge, chciałbym Ci wierzyć, ale nie mogę. Jeżeli zbierzesz wystarczajaco dużo dowodów, wtedy to przestudiuje je i wtedy zastanowię się nad Tobą.

...nagle, Charlie Haas wstaje z miejsca i z mikrofonem w ringu, wchodzi do kwadratowego pierścienia...

Haas:Shelton, na ostatnim PRO-Hibition, we Francji, atakując mnie, pokazałeś jakim jesteś tchórzem. Zamiast uczciwie wyzwać mnie do pojedynku, Ty zaatakowałeś mnie, kiedy nie widziałem. Skoro Ty mnie nie wyzwałeś do walki, to zrobięto ja. Już po następnej walce, Ty kontra ja, możesz zabrać tych swoich ”przyjaciół”.

http://desmond.imageshack.us/Himg51/scaled.php?server=51&filename=cagevsimmons.jpg&res=medium

Second Match

”Instant Classic” Christian Cage vs. Ron Simmons

Pojedynek zaczyna się od klinczu, po czym Ron wykonuje przeciwnikowi Toe Kick i dodaje Chop, potem irish whip w narożnik i potężny Turnbuckle Clothesline! Simmons z zawiścią a twarzy taunt'uje, niestety publiczność odpowiada heat'em. Simmons nie podnosi przeciwnika, ale stomp'uje go, czeka aż znajdzie się w odpowiedniej pozycji i wykonuje Dropkick to Head when Kneeling Opponent! Pin 1...2...nie. Ron wstaje, podnosi przeciwnika, wykonuje mu irish whip I Clothesline? Nie! Cage kontruje I wykonuje Back Neckbreaker! Pin 1...2...nie. Obaj stoją, Ron ponownie próbuje Clothesline'u, lecz Christian znów kontruje I wykonuje Dropkick to the Back I dodaje Back DDT! Pin 1...2...nie. Instant Classic wchodzi na narożnik, czeka aż przeciwnik wstanie i wykonuje Missle Dropkick! Potem podnosi przeciwnika, odwaca go i próba Unprietter'a, lecz Ron kontruje, wykouje Toe Kick i... Dominator! Pin 1...2...3

...do ringu wchodzą Matt Striker, Shelton Benjamin trzymający mikrofon i Elijah Burke...

Benjamin:Charlie, czy wiesz co robisz? Wyzeywasz najbardziej utalentowaną gwiazdę w całej federacji nie licząc Elijah'a, jesteśmy równie umiejętni. Ty, wyzywając mnie do walki, skazujesz się na klęskę. Może nawet I na kontuzję. Więc przemyśl to, zastanów się, czy naprawdę chcesz się upokarzać przy tych wszystkich duńczykach..

...Charlie wstaje z miejsca i wchodzi do ringu...

Haas:Czy Ty sobie żartujesz? Prędziej ja Ciebie skontuzjuję. Nie myśl sobie, że boję się Ciebie i tych twoich przyjaciół. Tak właściwie, to dlaczego chcesz żebym zrezygnował z walki. Wstydzisz się przyznać, że się boisz Benjamin?

...w tym momencie, Shelton rzuca mikrofon I krzyczy “ring that fu**ing bell!”...

http://desmond.imageshack.us/Himg28/scaled.php?server=28&filename=sheltonwelijahandstrike.jpg&res=medium

Third Match

Shelton Benjamin/w.Matt Striker and Elijah Burke vs. Charlie Haas

Walka zaczyna się od zwarcia, potem Shelton otrzymuje Dropkick, Headlock i Arm Drag. Haas czeka aż przeciwnik wstanie i wykonuje mu Toe Kick i... One-Handed Bulldog! Pin 1...2...nie. Obaj stoją, Shelton kontruje Clothesline i wykonuje Dropkick to the Back, Haas jednak nie upada i wyknuje Jumping Snapmare! Pin 1...2...nie! Obaj stoją, Shelton mimo, że bardziej zmęczony pojedynkiem, wykonuje irish whip i dodaje Overhead Belly to Belly Suplex! Pin 1...2...nie. Benjamin wstaje, podnosi przeciwnika, wykonuje irish whip i dodaje Front Dropkick, po czym ustawia sie i... Standing Moonsault! Pin 1...2...nie! Shelton jest zdenerwowany, czeka aż przeciwnik wstanie i... Super Kick? Nie! Charlie “zatrzymuje” nogę przeciwnika w powietrzu i powala przeciwnika I zaraz zakłada Haas of Pain! Shelton nie ma innej możliwości, musi się poddać!

Here is our winner-Charlie Haas!

...po walce Matt i Elijah stomp'ują Haas'a, lecz naraz słychać “What is Everybody Want!?”, publiczność wie co odpowidzieć “Al Snow!” i właśnie Al wbiega do ringu, rzecz jasna z głową, atakuje Elijah'a i Matt'a i pomaga Haas'owi wstać i razem z nim wychodzi na backstage...

Ross:Al Snow! Nieprawdopodobne! Al Snow debiutuje w WCWF!

...zastępca chairman'a WCWF-Moran wchodzi do ringu...

Moran:Witajcie fani prawdziwego, PRO-wrestling'u, witam duńczyków I dunki! WCWF nareszcie zawitało do Europy! To co prawda drugi epizod PRO-Hibition w Europie, ale jest strasznie ekscytujący. Muszę się przyznać, że już zastanawiam się, kto mógłby wystąpić w main event'cie gali Today We End, kto zostanie zwolniony. Musicie wiedzieć, że będzie to dwoje zawodników, którzy się nienawidzą, którzy nie mogą na siebie patrzeć. Najpierw mieli to być Jeff i Matt Hardy, potem Matt Hardy i Mr.Anderson... a teraz? Kto? Lesnar i reszta roster'u? Bo on nikogo nie lubi? Narazie faworytami jest Lesnar versus PRO-Hibition Roster i Edge i Christian Cage... (publika odpowiada “Edge and Christian!, Edge and Christian!”) ...ale to dopiero po tym, jak Edge zbierze wystarczającą ilość dodwodów na swoją niewinność. A może Kurt Angle i CM Punk...? Chociaż czy ja wiem, czy oni się aż tak nienawidzą? W każdyma razie, w dzisiejszym main event'cie, zobaczymy walkę CM Punk versus Kurt Angle versus Mr.Anderson!Ten kto zwycięży, na następnym show, będzie "One-Night GM"! Będzie mógł zrobić z show, co mu się będzie podobać!

http://desmond.imageshack.us/Himg64/scaled.php?server=64&filename=mcmgvhenrydibiasiekopia.jpg&res=medium

Fouth Match

Motor City Machine Guns vs. Money Shot[/b]

Walkę rozpoczynają Mark i Alex. Shelley od razu wykonuje Dropkick, Mark'a jednak to nie rusza i po chwili wykonuje przeciwnikowi Clothesline i... zaraz po tym dodaje Splash! Pin 1...2...nie. Obaj stoją, Henry chce wykonać Clothesline, lecz Alex kontruje i wykonuje Dropkick to the Back, odbija się od lin i już na odwróconym do niego Mark'u wykonuje Spinning Wheel Kick! Pin Shelley'ego 1...2...nie. Po chwili, Alex wstaje i zmienia sięz Sabin'em. Ten w bardzo szybkim tempie, wykonuje już stojącym Henry'm Standing Hurracarana with pin! 1...2...nie. Chris wstaje, podnosi przeciwnika, wykonuje irish whip. Lecz w ramach kontry otrzymuje Big Boot! Pin 1...2...nie. Zmiana z DiBiasie'm, ten szybko wchodzi do ringu, wykonuje irish whip przeciwnikowi a potem kładzie go na matę Hip Toos'em. DiBiasie podnosi przeciwnika, wykonuje kolejny irish whip, tym razem w narożnik i podchodzi do przeciwnika, wykonuej Toe Kick, potem umieszcza na szczycie. Wygląda na to, że Ted chce wykonać akcje z wyskoości i... tak się dzieje! DiBiasie wykonuje Avalanche Belly to Bellly Suplex! Potem zapina Dream Street na leżacym przeciwniku i Money Shot wygrywa, po tym jak Sabin sie poddaje!

Here are our winners-Money Shot!

Ross:Myślałem, że MCMG wygrają, a tu taka niespodzianka.

Stamford:MCMG walczyli wręcz świetnie, ale Ted DiBiasie i Mark Henry ostatecznie okazali się lepsi.

...na BS'ie Tiffany rozmawia z Mr.Anderson'em...

Tiffany:Witam cię... Ken. Już za chwilę, odbedzie siedla Ciebie bardzo ważna walka, zawalczysz z Kurt'em Angle'm I CM Punk'iem o miano “one-time GM” na gali w czeskiej Pradze.

Anderson:Tak, Tof masz rację. Jużza chwili pokażę Punk'owi i Kurt'owi, kto tutaj rządzi. A Ty Chris Jericho, zacznij siebać o swój pas, bo już na nastęmnym Pay-Per-View, w Białymstoku, stracisz swó pas, a odbierze Ci go Misteeeeeeeer.... Andersoooooon!

http://desmond.imageshack.us/Himg39/scaled.php?server=39&filename=andersonvanglevpunk.jpg&res=medium

Fifth Match

”One-Time GM” Match, winner will be the General Manager on next show

Kurt Angle vs. Mr.Anderson vs. CM Punk

Walka zaczyna się od zwarcia Kurt'a i Punk'a. Punk szybko wydoastaje się i wykonuje Kurt'owi Dropkick, lecz zaraz otrzymuje Toe Kick I Uppercutt od Anderson'a. Mr.Anderson podnosi Kurt'a, wykonuje mu irish whip i Hip Toos. Niestety, zaraz otrzymuje Back Suplex od Angle'a! Pin 1...2...nie. Wszyscy stoją, po chwli Kurt I Anderson są w klinczu, CM wykorzystuje sytuację i wykonuje Springboard Duble-Clothesline na obu panach! Punk czeka aż Anderson wstanie i po chwili wykonuje mu Dorpkick i dodaje Leg drop. Taunt od Punk'a, lecz zaraz Angle wykonuje Straight Edge Superstar'owi German Suplex! Pin 1..2..nie. Kurt I Anderson stoją, po chwili Anderson wykonuje olimpijczykowi Shoulder Block, po którym dodaje jeszcze Elbow Drop. Punk już stoi i wykonuje Anderson'owi Dropkick to the Back I zanim ten upada, dodaje School Boy Pin 1...2...nie. Angle przerywa pinfall, stomp'uje wstającego Punk'a, wykonuje irish whip i Overhead Belly to Belly Suplex! Pin 1...2...nie. Tym razem, to Mr.Anderson przerywa liczenie sędziego, wykonuje wstającemu Kurt'owi irish whip w naroznik i dodaje Turnbuckle Shining Wizard! Pin 1...2...nie. Nagle, Punk wykonuje Anderson'owi High Kick! Po czym wchodzi na naroznik i wykonuje Diving Splash Angle'owi! Pin 1...2...nie! Straight Edge Superstar wstaje, znów taunt'uje, po czy podnosi Anderson'a, umieszcza go pod GTS, lecz ten broni się łokciem i... Toe Kick I Mic Check! Pin “Pana” Anderson'a 1...2...nie! Angle ostatkiem sił przerywa pinfall, stomp'uje podnoszącego się Anderson'a i w końcu wykonuje zwarcie i Samoan Drop! Anderson z uśmiechem patrzy się na Angle'a, ale nie widzi wstającego z zawistna miną CM Punk'a! Straight Edge Superstar w końcu wstaje i wykonuje Anderson'owi Anaconda Vise! Czy Anderson się podda? Nie, długo się trzyma, w końcu statkiem sił przerzuca Punk'a przed siebie, po czym wchodzi na narożnik i wyoknuje na leżącym Straight Edge Superstar'owi Diving Elbow Drop! Pin 1...2...3! Kurt, choć chciał, to nie zdążył przerwać pinfall'u!

Here is our winner-Mr.Anderson!

Ross:A jednak! Anderson wygrywa! Doskonała i efektowna wygrana Pana Anderson'a. Już za tydzień, to Mr.Anderson, będzie "GM'em na jedną noc"!

Stamford:Ale narazie, musimy się pożegnać. Komentowali-Jim Ross, Chalie Haas i Scott Stamford! Dozobaczenia za tydzień, w czeskiej Pradze!

================

================

Newspack:

:arrow: Ratingi:

WWE RAW-4.7

-TNA iMPACT!-4.7

-WCWF PRO-Hibition-4.8

:arrow: Ezekiel Jackson, Brock Lesnar, Jeff Hardy, Abyss i Chris Jericho, zostaną pociągnięci do odpowiedzialności, za zniszczenie 2 stolików w jednej z Aalborskich restauracji, ponadto urządzili sobie "wagary" nie stawiając się na gali, Moran i reszta zarządu, postanowili, że jeżeli coś podobnego będzie miało miejsce znów, to zostaną oni zawieszeni.

:arrow: Al Snow, został oficjalnie dodany do roster'u PRO-Hibiton

Bardzo dobrze ,żę wygrał Charlie Haas i ciekawy jestem jek jego feaud z Benjaminem będzie kontynuowany. Debiut Al Snowa bardzo realistyczny ,a co do reszty walk to tez w dobrym wykonaniu. Moja ocena 5/6.

Niestety, z powodu braku czasu jestem zuszony o zamknięcie tematu. Powód? Tak jak wcześniej napisałem, mam bardzo mało czasu przez co nie mogę kontunuować pisanie diary. Dziękuję za wszelkie komentarze, które otrzymałem.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
  • Dodaj nową pozycję...