Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCWF... new era beginning!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Witam!

Otóż ja-RealAmerican postanowiłem założyć własne diary,"pamiętnik" będzie opowiadła o losach WCWF.A tytaj parę słów o niej.:

WCWF-World Championship Wrestling Federation,nowa ledwo powstała,mała federacja wrestlingu (nie "superstars'ingu").I jej krótka historia:

WCWF powstało w 2010 roku,w lutym 13.Początkowo mało znana,zaczęła być poważniejszym rywalem dla CZW,potem trochę się skomercjalizowała i Dixie Carter zaczęła się bać o jej obecną pozycję w dzisiejszym świecie wrestling'u.Obecnie TNA ostro rywalizuje z WCWF.Jest tylko jeden roster,który obecnie zawiera wiele gwiazd,które w zdaniu Vince'a "zdradziły WWE" tak samo jest z zawodnikami TNA,Dixie ma takie same zdanie.Gala,na której odbywają się walki nazywa się "PROhibition".Paul Heyman nazwał tak tą galę ze względu na swoje zdanie "it is not WWE it's real PRO wrestling federation...".

WCWF Roster:

-Montel Votavious Porter (face)

Opis:MVP w WCWF jest upper-midcarder'em.

-AJ Styles (face)

Opis:Obecny WCWF Television Champion,właśnie zakończył feud z Abyss'em,ostatecznie wygrywając pas.

-Rob Van Dam (face)

Opis:Obecny WCWF European Champion.Na dodatek został wrestler'em lata.

-Abyss (heel)

Opis:Zakończył feud z AJ Styles'em,ostatecznie nie wygrywając TV Championship

-Raven (tweener)

Opis:Jest bliski sięgnięcia main event'u,obecnie feuduje z Booker'em T

-Mick Foley (face)

Opis:Main Event'er,jest bliski sięgnięcia WCWF Real Championship podczepił się do feud'u "Edge-CM Punk".

-CM Punk (heel)

Opis:Feud'uje z Edge'm i Mick'iem Foley,main event'er

-Booker T (heel)

Opis:Feud'uje z Raven'em,jest bliski sięgnięcia main event'u

-Edge (face)

Opis:Feud'uje z CM Punk'iem i Foley'em,obecny WCWF Real Champion

-Ezekiel Jackson (heel)

Opis:Obecny WCWF Tag Team Champion,On i jego tag-team partner,prowadzą feud z Money Shot

-Scott Steiner (heel)

Opis:Obecny WCWF Tag Team Champion,On i jego tag-team partner,prowadzą feud z Money Shot

-Mark Henry (face)

Opis:Członek Money Shot,On i jego tag-team partner prowadzą feud ze Scott'em Steiner'em i Ezekiel'em Jackson'em.Z WWE odszedł ponieważ czuł tam,że jego prawdziwy talent nie został ani odkryty,ani wykorzystany.

-Ted DiBiasie (face)

Opis:Członek Money Shot,podobna sytuacja jak z Henry'm.

-Mr.Anderson (heel)

Opis:Jego kontrakt z TNA się skończył i zadecydował,że dalej nie chce tam występować i jest w WCWF.Zadebiutował na ostatnim PPV,

atakując Matt'a Hardy'ego.Razem z Jeff'em Hardy'm tworzą Hardy Boyz.

-Matt Hardy (face)

Opis:On i jego brat,zadecydowali,że nie chcą występować w ogromnej federacji,ani w WWE ani w TNA więc podpisali kontrakt z WCWF.

Na ostatnim PPV zaatakował ich Mr.Anderson i zaczną z nim feud.

-Kurt Angle (heel)

Opis:W momencie,gdy Kurt przeniósł się do WCWF,TNA stało się największym rywalem federacji Heyman'a.Obecnie jest "bez-feudowy", ponieważ wrócił po 1-miesięcznej kontuzji.

-Elijah Burke (tweener)

Opis:Podobnie jak Angle,wrócił po kontuzji (2-miesięcznej) więc feud'u jeszcze żadnego nie ma dla niego.

-Paul London (face)

Opis:Członek Londrick,są bliscy sięgnięcia WCWF Tag Championship,lecz nie mogą zdobyć title-shot'a.Feud'ują z MCMG

-Brian Kendrick (face)

Opis:Członek Londrick,są bliscy sięgnięcia WCWF Tag Championship,lecz nie mogą zdobyć title-shot'a.Feud'ują z MCMG

-Johnny Nitro (heel)

Opis:Johnny powiedział,że wolał być Johnny'm Nitro,wolał być heel'em niż face'm a Paul spełnił jego wymagania,pozwolił mu w kontrakcie

na "bycie Nitro" a John'owi się to spodobało i rozwiązał kontrakt z WWE.

-Ruckus (face)

Opis:Niedawno zadebiutował i na razie z nikim nie rywalizuje.

-Alex Shelley (tweener)

Opis:Tag-Team Partner Chris'a Sabin'a,feud'ują z Londrick

-Chris Sabin (tweener)

Opis:Tag-Team Partner Alex'a Shelley,feud'ują z Londrick.

-Jeff Hardy (face)

Opis:Tag Team Matt'a,zaatakował ich Mr.Anderson.

-------------------------------------------------------------------

Tag Teams:

-Ezekiel Jackson/Scott Steiner ©

-Londrick (Paul London/Brian Kendrick)

-Motor City Machine Guns (Alex Shelley/Chris Sabin)

-Money Shot (Ted DiBiasie/Mark Henry)

-Hardy Boyz (Matt Hardy/Jeff Hardy)

Champions:

WCWF Real Champion-Edge

WCWF Tag Team Champions-Ezekiel Jackson/Scott Steiner

WCWF European Champion-Rob Van Dam

WCWF Television Champion-AJ Styles

------------------------------------------------------------------

Comentators:Jim Ross/Diamond Dallas Page

Backstage:Tiffany/Scott Stamford

WCWF Chairman-Paul Heyman

Spis PPV:

Styczeń-First Steps

Opis:Czyli "pierwsze kroki" rozpoczynamy rok tym PPV.Main Event'em,jest Elimination Chamber Match

Luty-Turning Point

Opis:Zwykłe PPV

Marzec-(P)ROyal Prohibition

Opis:Main Event'em tej gali,jest 10 man Battle Royal,zwycięzca otrzymuje bilet na najważniejszą galę w roku-Blood In Glass.

Kwiecień-Blood In Glass

Opis:Najważniejsza gala w roku,w Main Event'cie wystąpi zwycięzca 10 man Battle Royal,które odbywa się w Marcu na (P)ROyal

Prohibition,w walce wieczoru,zostanie wybrana "super-hardcore'owa walka".

Maj-Last Days

Czerwiec-WrestleWar

Opis:Na tym PPV w Main Event'cie,zobaczymy 8-man Falls Count Anywhere Battle Royal Match

Lipiec-Summer Wars

Opis:Na tym PPV poznamy "wrestler of the summer"

Sierpień-World's Collide

Wrzesień-School Sucks

Opis:Na tym PPV,na ringu znajdują się najróżniejsze przybory szkolne (tablica,ławki a nawet pisaki,mazaki, i kreda!) i wszystkim można

się bić!

Październik-Disaster

Listopad-Hardcore Revolution

Opis:KAŻDA walka na tym PPV ma jakąś stypulację (każdą z wyjątkiem Normal Match)

Grudzień-Today We End

Opis:"Dzisiaj skończymy" na tym PPV,odbędzie się walka "Loser Leaves Federation Match"

Zaczynamy od pierwszego czerwca 2011 roku!

==================

==================

01.08.2011/PROhibition tonight in Atlanta,Georgia

Pokaz fajerwerków i theme-"Remedy" zespołu Seether rozpoczynają pierwsze w miesiącu sierpniu-PROhibition!

----------

DDP:Witamy państwa na PROhibition.Komentować rzecz jasna będą Jim Ross i...

Ross:...Diamond Dallas Page! Minęło już parę dni po Summer Wars a wrestler'em lata został...

DDP:...Rob... Van... Dam...!

Ross:A oto wyniki Summer Wars:

1.Money Shot def. Londrick in a Tag Team Match

2.Matt Hardy/w. Jeff Hardy def. (by DQ) Johnny Nitro

3.Ezekiel Jackson and Scott Steiner def. motor City Machine Guns in a Hardcore Tag Team Match (new WCWF Tag Team Champions)

4.AJ Styles def. WCWF Television Champion Abyss in a Steel Cage Match

5.Raven vs. Booker T-DRAW

6.Edge def. WCWF Real Champion-CM Punk in a Hell in a Cell Match

7.Rob Van Dam def. Elijah Burke,Kurt Angle,Ruckus (RVD is wrestler of the summer)

Ross:Może to się wydać dal państwa nieprawdopodobne,ale tak! RVD jest wrestler'em lata! A na razie zapraszamy na pierwszą walkę!

----------

1.MVP vs. Ruckus

Walka zaczyna się od klinczu,Ruckus szybko wykonuje Headlock,irish whip i Hurracarana'ę! Pin 1...nie.Ruckus i MVP równie szybko wstają,Ruckus częstuje Montel'a Dropkick'iem i... MVP szybko wstaje,próbuje Clothesline'u,lecz... kontra i Afterburner! Pin 1...2...nie.Ruckus podnosi przeciwnika,wykonuje mu irish whip i... kontra i STO! Pin 1...nie.Montel jest bardzo zdenerwowany i zmęczony,podnosi przeciwnika i wykonuje mu irish whip... ale nie! Otrzymuje kolejne Razzle Dazzle! Ruckus wchodzi na narożnik i... Gangsta Guillotine! Pin 1...2...3

----------

Here is our winner-Ruckus!

Ross:Krótka,ale zadowalająca walka.

DDP:Tak,Ruckus,który niedawno zadebiutował pokazał,że potrafi zwyciężać.

----------

...widzimy promo-"first time in history... I'll be there..."...

----------

...na backstage'u Tiffany rozmawia z AJ Styles'em...

Tiffany:Witaj AJ,gratuluję Ci wygranej z Summer Wars.Powiedz,czy po twojej wygranej,uważasz,że jest ktoś zdolny by Ci dorównać i zdobyć twój pas?

AJ:Witaj Tiffany,szczerze sądzę,że przynajmniej w WCWF nie ma nikogo kto byłby zdolny mi dorównać.W TNA,Dixie słabo wykorzystywała mój potencjał i moje umiejętności.Tutaj w World Championship Wresling federation,pokazuję,że potrafię zrobić dużo,dużo więcej i że potrafię dorównać nawet Abyss'owi,którego nie ma na dzisiejszej gali.

----------

...do ringu wchodzą Hardy Boyz...

Matt H.:Wiecie co? Jestem tak zdenerwowany,że nie mogłem spać w nocy.Ten j**any Anderson pozbawił mnie uczciwej wygranej na Summer Wars.Wiem,że ten sku***el gdzieś tutaj jest więc niech teraz,tutaj do mnie wyjdzie!

...cisza...

Jeff H.:Wiesz co Matt? Ja spałem doskonale i...

...i nagle rozbrzmiewa theme Mr.Anderson'a i zjawia się on na rampie...

Anderson:Matt,widzę że to Ty głównie przejąłeś się moją interwencją... Ale Matt,przecież wygrałeś swoją walkę z Nitro.

Matt H.:Ale nie wygrałem jej uczciwie! Mam nadzieję,że jesteś gotowy,bo już zaraz zaczyna się nasza walka Ja i Jeff kontra Ty!

Jeff H.:A kto Ci powiedział,że Ja chcę walczyć Matt? Jestem zbyt zmęczony...

Matt H.:Nie pomożesz własnemu bratu!? No dobrze,Mr.Anderson,zmierzysz się ze mną w 1 on 1 Match!

----------

2.Matt Hardy/w.Jeff Hardy vs. Mr.Anderson

Walka zaczyna się od klinczu.Matt,bardzo zdenerwowany wykonuje Headock,widać że mocno trzyma głowę przeciwnika i na raz brat Hardy wykonuje Arm Wrench.Pin ...ani jeden count.Mr Anderson podnosi się równie szybko jak Matt i zaraz wykonuje Clothesline,drugi i w końcu kontra i... Side Effect! Pin 1...2...nie! Matt czeka aż Anderson wstanie i... Twist of Fate! Nie! Anderson odpycha Matt'a i

wykonuje mu To Kick i Fall-Out Powerbomb! Pin 1...2...nie! Anderson jest i zszokowany i zdenerwowany.Jeff nie wygląda na zdenerwowanego,wręcz przeciwnie-na zrelaksowanego.Anderson,obolały ustawia się w narożniku,teraz on czeka aż Matthew wstanie i chce wykonać Running Neckbreaker,lecz Hardy kontruje i mamy Toe Kick i DDT.Pin 1...2...nie! Matt jest strasznie zdenerwowany, wchodzi na narożnik i chce wykonać Extreme Leg Drop,lecz... kontra,Matt nie trafia i Anderson wykorzystuje sytuację wykonując Mic Check i pin 1...2...3

----------

Here is our winner-Mr.Anderson!

Ross:Matt wygląda na bardzo zdenerwowanego...

DDP:Tak,był bardzo zdeterminowany i pewny siebie i przegrał...

...do ringu wchodzi Jeff,chce pomóc Matt'owi wstać,lecz ten odpycha go i schodzi z ringu przy buczeniu publiczności...

----------

...do ringu wchodzi Paul Heyman z mikrofonem...

Heyman:Witam was,fani prawdziwego PRO wrestling'u.Na ostatnim PPV-Summer Wars doszło do czegoś,co zmienia historię World Championship Wrestling Federation... Rob Van Dam,został wrestler'em lata.Tak... Rob jest wrestler'em lata i WCWF European

Champion'em.Jest to wielki prestiż... w każdym razie,skoro RVD zyskał sobie tytuł wrestler'a lata,musi coś z tego mieć.Otóż podjąłem decyzję,że już dzisiaj w walce wieczoru,Rob Van Dam zmierzy się z Edge'm a będzie to WCWF Real Championship... Tables Match!

----------

3.Brian Kendrick/w.Paul London vs. Mark Henry/w.Ted DiBiasie vs. Chris Sabin/w.Alex Shelley

Walkę zaczyna klincz Chris'a i Mark'a.Sabin'owi szybko pomaga Brian,wykonując Dropkick Henry'emu.Mark nie robi sobie z tego wielkiego wrażenia i naraz odpycha obu z całej siły i śmieje się z pogardą.Brian i Chris wykonują Double Dropkick,drugi,trzeci aż w

końcu Henry łapie nogi obu zawodników w powietrzu i Brian'owi wykonuje "wiatraczek" a Sabin wchodzi na narożnik i czeka aż Mark zakończy akcję.World's Strongest Man,wstaje i naraz otrzymuje Diving Cross Body od Chris'a,lecz zdołuje go złapać w powietrzu i

wykonać World's Strongest Slam! Pin 1...2...nie! Kendrick prerywa liczenie,a Chris wychodzi z ringu.Brian ucieka za nim i razem naradzają się... Z jednej strony ringu wchodzi Brian a z drugiej Chris,Kendrick wykonuje Dropkick Mark'owi a Chris szybko wykonuje Facebuster! Sabin dodaje Standing Moonsault a Kendrick Leg Drop.Pin Brian'a 1...2...nie.Chris przerywa i naraz Sabin i Kendrick zaczynają się nawzajem popychać,aż w końcu Brian pcha Sabin'a tak,że ten wpada na Henry'ego,który wykonuje mu WSS! Brian

próbuje uciec,lecz Henry łapie go i jemu również wykonuje swojego finisher'a! Pin 1...2...3

----------

Here is our winner-"World's Strongest Slam"-Mark Henry!

Ross:A więc,Mark Henry wygrywa z Brian'em Kendrick'iem i Chris'em Sabin'em!

DDP:Dla Mark'a,to nie jest jakaś wielka wygrana.

----------

...na backstage'u,widzimy CM Punk'a,zaczepiającego Paul'a Heyman'a i... kogoś...

Punk:Hej,hej Paul! Słuchaj,rozumiem,że RVD został wrestler'em lata i "zasługuje" na tę walkę,ale... a Ty kim k**wa jesteś?

Heyman:Hej,hej,hej... Punk to jest mój asystent i zarazem zastępca-Moran.Podczas mojej nieobecności to On będzie sprawował władzę w WCWF.Rozumiem,że Ty Punk równiez chcesz zostać dodany do dzisiejszej walki wieczoru? A więc zadecyduje Moran... czy Punk ma zostać dodany do WCWF real Championship Match?

Moran:Skoro mogę zadecydować co będzie sie działo z tą walką,to decyduję,że w dzisiejszym Main Event'cie,zobaczymy walkę Edge vs. Punk vs. Rob van Dam vs. Mick Foley! Fatal Four Way Tables Match!

Heyman:I to jest dobre rozwiązanie,wszyscy są szczęśliwi.

----------

...do ringu wchodzi Elijah Burke,który jest już gotowy do swej walki na titantron'ie pojawia się Paul Heyman...

Heyman:Dzisiejszym przeciwnikiem Elijah'a Burke'a,jest... Shelton Benjamin!

...Shelton wchodzi do ringu a gong rozpoczyna walkę...

----------

4.Elijah Burke vs. Shelton Benjamin

Walkę rozpoczyna klincz obu zawodników.Shelton błyskawicznie wykonuje Headlock,Arm Wrench i Leg Drop.Benjamin czeka aż jego przeciwnik wstanie i wykonuje mu Dropkick,irish whip niestety skontrowany na Springboard Moonsault! Pin Elijah'a 1...nie.Burke podnosi swego przeciwnika,wykonuje mu Headlock i trzyma tak długo,aż Shelton zdołuje się wydostać i wykonać Enzuigiri! Pin 1...2...nie.Elijah i Shelton wstają mniej więcej w tym samym czasie i wymieniają się punch'ami.Leci punch za punch'em,aż w końcu Burke kontruje i szybko wykonuje Hedbutt i Arm Whip.Pin 1...2...nie! Elijah czeka aż Shelton "uklęknie" i mamy Shining Wizard! Pin 1...2...nie! Burke jest w szoku

podnosi swego przeciwnika i wykonuje irish whip,niestety skontrowany i Running Wheel Kick! Pin Benjamin'a 1...2...nie! Benjamin i Burke stoją,są bardzo oboleli.Shelton naciera na Elijah'a,lecz kontra i Back Body Drop poza ring! Burke odpoczywa dość dłuższą chwilę,ale zaraz decyduje się na Cross Body Over the Top Rope! Sędzia zaczyna odliczać 1...2...|.Z tej dwójki,pierwszy wstaje Elijah,który chce wykonać Chop,lecz mu się to nie udaje i otrzymuje Belly to Belly Suplex od Shelton'a! 4...5...|.Benjamin chce wejść do ringu,ale Elijah powstrzymuje go przed tym ciągnąc go za nogę i wykonując STO! 8...9...10!!! Elijah próbował jeszcze wejść do ringu,ale mu się to nie udało.

----------

This match is ended by a draw!

...po walce Shelton i Elijah podają sobie ręce i razem wznoszą je,jakby któryś z nich zwyciężył...

----------

...na backstage'u Tiffany rozmawia z Mick'iem Foley...

Tiffany:Witaj Mick,czy spodziewałeś się takiego rozwiązania? A dokładniej,czy spodziewałeś się,że zostaniesz wybrany do dzisiejszej walki wieczoru?

Foley:Witaj Tiffany,spodziewałem się tego,ponieważ wystaczy spojrzeć na to,co robię w ringu... po tym można wywnioskować,że ja nadaja się tylko do Main Event'u.

Tiffany:o co najbardziej boisz się w twojej dzisiejszej walce?

Foley:Najbardziej w swojej walce boję się o to,że mogę nie zdobyć pasa przez czyjąś głupotę,przez dyskfalifikację...

Moran:Dlatego,wasza walka będzie miała stypulację-Falls Count Anywhere Match a rozpoczniecie... na ulicy przed halą! Na dodatek będzie to Fatal 4 Elimination Match!

----------

5.WCWF Real Championship Falls Count Anywhere Fatal Four Way Elimination Match Edge © vs. CM Punk vs. Rob Van Dam vs. Mick Foley

Gdy Mick dochodzi do Punk'a,Edge'a i Rob'a sędzia uderza w gong.Nagle rozpętuje się brawl jakby 2 na 2 Mick i Punk oraz Rob i Edge.Rated R Superstar wykonuje Headlock i szybko przechodzi do Dropkick'a.Mick również wykonuje Headlock,Arm Wrench i Leg Drop,

po którym Punk chwyta się za głowę,a Mick tylko śmieje się i okopuje przeciwnika.Naraz Edge podchodzi do Mick'a i wykonuje mu Slap,a Mick szybko oddaje mu Headbutt'em.Punk atakuje Rob'a,wykonując mu Calf Kick i wciskając w stojącą obok ciężarówkę! Foley szybko atakuje Punk'a,wykonując mu Clothesline i "wrzucając" go do małego sklepu spożywczego! Zaraz Edge wchodzi z Big Boot'em Mick'owi,ten pada na Punk'a.Edge'a od tyłu zaskakuje RVD,odwraca go i wykonuje mu Suplex.Rob wchodzi na baldachim nad drzwiami sklepu i z tego miejsca wykonuje mu Five-Star Frog Splash! Pin 1...2...3! Nieprawdopodobne,Edge już na pewno traci tytuł! Mick i Punk punch'ują

się w warzywniaku,w pewnym momencie Foley chwyta pomidora i rozplaskuje go na twarzy Punk'a! Straight Edge Superstar nic nie widzi,a Mick wykorzystuje sytuację i wykonuje mu Double-Underhook DDT! Pin 1...2...nie! Mick jest w szoku,a tymczasem do warzywniaka wbiega Rob i punch'uje Foley'ego i wykonuje mu Suplex... na ladę! Lada roztrzaskana,wszyscy trzej leżą,nagle RVD wykonuje pin na Mick'u 1...2...3! Foley wyeliminowany.Kto zostanie noiwym WCWF Real Champion'em-CM Punk czy Rob Van Dam!? Van Dam podnosi przeciwnika,wykonuje mu klincz,aż w końcu ten zdołuje się wydostać i wykonać High Kick! Pin 1...2...nie! Straight Edge Superstar podnosi

Rob'a,wyrzuca z warzywniaka na ulicę,a dokładniej na niekryty,mały parking.Umieszcza Rob'a na masce tak,że ten się nią opiera i Punk zaczyna nacierać na Rob'a,lecz kontra! Back Body Drop! W samochodzie włącza się alarm,Punk leży obolały obok samochodu a Rob już ledwo dycha,ale podnosi Punk'a i... Dropkick,lecz skontrowany i Anaconda Vise!!! Van Dam się poddaje! Mamy nowego WCWF Real Champion'a-CM Punk!

----------

Here is our winner and new WCWF Real Champion-CM Punk!

Ross:Szkoda,że tę walkę mogliśmy oglądać jedynie na titantron'ie... komentowali Jim Ross i Diamond Dallas Page! Zapraszamy na następne PROhibition!

-----------------------------------------

EDIT:

@down-trochę przepraszam za tę galę,ale ostatnie mam mało czasu i jestem porządnie zmęczony a skutki można zobaczyć czytając tę galę.W każdym razie postanowię się poprawić (3 razy bije się w pierś).

Newspack:

:arrow: Shelton Benjamin,został zapisany do roster'u WCWF

:arrow: Najprawdopodobniej,w najbliższym czasie zobaczymy dosyć dużo debiutów,w ramach wzmocnienia roster'ów

:arrow: Rating ostatniego PROhibition to 2.9. rating TNA Impact! to 3.4 a rating RAW wyniósł 4.2

:arrow: Paul Heyman nie był zadowolony z rating'u ,głównie z powodu Main Event'u ostatniej gali,który jego zdaniem-"(...)powinien się spodobać,ponieważ bookerzy WCWF naprawdę się postarali (...)"

:arrow: Raven nie był obecny na ostatnim PROhibition,ponieważ ugrzązł na lotnisku.

:arrow: Paul Heyman chce zmienić nazwę "PROhibition" ale rozumie przez to tylko dodanie myślnika do tej nazwy.Show miałoby się nazywać "PRO-Hibition"

Edytowane przez RealAmerican
"Hey,Colt Cabana! How are you doing?"~Philip Jack Brooks
  • Odpowiedzi 27
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RealAmerican

11

• Seba_KKS

6

• 8693

4

• NalepRKO

2

Top użytkownicy w tym temacie

Muszę niestety powiedzieć, że słabo wygląda to estetycznie. Myślałem, że po poprzednim diary nabierzesz nieco wprawy, ale wciąż źle stawiasz przecinki, apostrofy, brakuje kropek na końcach zdania. No nic, może ten wpis coś zmieni.

Moje zdanie jest podobne do Meneza. Popracuj nad estetyką bo to bardzo ważna rzecz w Pamiętniku :) Niepotrzebnie też opisałeś na początku z kim feuduje dany zawodnik i jaki ma charakter, czy face'a czy heela. Ogólnie to nie mogę za wiele napisać. Estetyka to pięta achillesowa tego diary i jeżeli poprawisz ją to zaufaj mi - będziesz miał więcej komentarzy :) Będę tutaj zaglądać w oczekiwaniu na poprawę.

P.S. Zapraszam do mnie :) Koment za koment :D

Dziękuje za krytykę i szczerość.Mam nadzieję,że ta gala będzie wam odpowiadała ;).

------------------------------------------------------------------------------------

08.08.2011-PROhibition tonight in Birmingham,Alabama!

Pokaz fajerwerków i theme PROhibition-"Remedy" zespołu Seether,rozpoczynają show!

----------

Ross:Witamy państwa na PROhibition! Dzisiejsze show,komentować będą-Jim Ross i Diamond Dallas Page!

DDP:Tak jest,na ostatnim show poznaliśmy nowego WCWF Real Chamnpion'a-CM Punk'a.Jak zareaguje na swoją przegraną Edge? A jak zareagują jego preciwnicy-RVD i Mick Foley? Tego nie wiemy,ale miejmy nadzieję,że dowiemy się tego już dzisiaj!

Ross:Zapraszamy na pierwszą walkę!

----------

1.MVP vs. Raven

Walkę zaczyna klincz obu panów.Raven szybko wykonuje Headlock,irish whip i wchodzi Montel'owi z Clothesline'm.MVP szybko się podnosi i próbuje Dropkicku,lecz Raven jest w stanie skontrować i wykonać STO! Pin 1...2...nie."Kruk" podnosi przeciwnika,wykonuje mu

kolejny irish whip i Sidewalk Salm! Raven czeka aż MVP wstanie i... Raven Flow-DDT! Pin 1...2...3

----------

Here is our winner-Raven

...Raven bierze mikrofon...

Raven:Booker... czas to skończyć... Ty i Ja,na World's Collide w 1 on 1 Match,kto wygra ten zostanie nr.1 conender do wybranego przez siebie pasa na School Sucks.Co Ty na to...?

...zaraz za Raven'em pojawia się Booker,klepie go w bark a gdy "kruk" się odwraca wyonuje mu Book-End...

Booker:Masz to jak w banku Raven... do zobaczenia na World's Collide...

----------

...na backstage'u,Scott Stamford zaczepia Edge'a...

Stamford:Witaj Edge,powiedz dlaczego przegrałeś swój pas? Czy są jakieś powody,przez które zostałeś wyeliminowany tak szybko?

Edge:Wiesz co Scott? Ostatnio mam wiele na głowie i jestem bardzo zmeczony,a Falls Count Anywhere to bardzo wyczepująca...

Punk:Dobra,dobra... Edge nie wykręcaj się,bo wszyscy dobrze wiemy,że jesteś zbyt słaby żeby mi dorównać.Wygrywając WCWF Real Championship na Summer Wars miałeś szczęście.Dobrze,że pas trafił już do prawowitego właściciela...

...nagle Punk'a i Edge'a atakuje Rob Van Dam! Uderza on swoim pasem mistrzowskim najpierw Punk'a,a potem gdy Edge chce mu wykonać Clothesline,ten kontruje i również Rated R Supersta'a uderza pasem...

----------

2.Money Shot vs. Elijah Burke and ???

...Burke bierze mikrofon...

Elijah::Wiecie co? Dłuższą chwilę zastanawiałem się,kogo wybrać do tej walki i zadecydowałem,że moim partner'em zostanie Shelton Benjamin!

2.Money Shot vs. Elijah Burke and Shelton Benjamin

Walka zaczyna się od zwarcia Elijah'a i Ted'a.DiBiasie wykonuje Headlock,Arm Wrench,czeka aż Burke wstanie i wykonuje mu Toe Kick.Ted chce wykonać Clothesline,lecz Elijah kontruje i wykonuje Neckbreaker i pin 1...nie.Burke i DiBiasie stoją,Ted od razu zmienia się ze swym tag-team partner'em-Mark'iem Henry'm.Elijah błyskawicznie wykonuje najsilniejszemu człowiekowi świata wiele punch'y a

Mark nic sobie z tego nie robi i odpycha Burke'a.Elijah zmienia się z Shelton'em,który błyskawicznie wykonuje Mark'owi Dropkick, który go powala i dodaje Flying Moonsault on Ropes! Pin 1...2...Ted przerywa i zaraz otrzymuje Dropkick od Benjamin'a i Facebuster od

Elijah'a,który jest już w ringu! Shelton i Burke razem podnoszą Henry'ego i wykonują mu Double irish whip i Double Hip Toos! Dodają Leg Drop with Leg DDT a Benjamin wykonuje pinfall 1...2...nie! Shelton czeka aż Mark wstanie i... Super Kick! Pin 1...2...3

----------

Here are our winners-Shelton Benjamin and Elijah Burke!

DDP:Wow! Money Shot pokonani!

Ross:Czyżby ta wielka wygrana tag-team'owa zwiastowała nową drużynę w WCWF?

----------

...do ringu wchodzi Moran...

Moran:Witajcie fani prawdizwego,PRO wrestling'u.Mam dla was... nie wiem czy dobrą,czy złą widomość,w każdym razie Paul Heyman bierze sobie wolne do School Sucks.Do tej gali,to Ja tutaj sprawuję władzę i moją pierwszą,poważniejszą decyzją jest wprowadzenie nowego pasa-WCWF Heavyweight Championship... skoro mamy nowy pas,to musimy także mieć nowego czempiona... w dzisiejszym Main Event'cie,Abyss,Mr.Anderson,Kurt Angle i... Ruckus zmierzą się w Fatal 4 Way Ladder Match o miano nowego i zarazem pierwszego WCWF Heavyweight Champion'a!

----------

3.Paul London/w.Brian Kendrick vs. Johnny Nitro

Walkę zaczyna klincz obu zawodników,naraz Johnny puszcza przeciwnika i łapie go za włosy i wykonuje Headbutt.Sędzia rozmawia z Nitro,lecz ten odpycha go i taunt'uje.Zaraz Brian ciągnie Johnny'ego za nogę,Johnny kłóci się z Kendrick'iem a Paul wykonuje Small

Package! Pin 1...2...nie.Obaj stoją,Paul wykonuje Dropkick,Standing Hurracarana i School Boy Pin 1...2...nie.Johnny jest pożądnie zdenerwowany,kontruje Toe Kick i ciągnie London'a za nos w lewą stronę... Widać,że Paul'a boli nos i wykonuje Johnny'emu Super Kick! Pin 1...2...nie! London wstaje i podnosi Nitro,wykonuje mu irish whip,"duck'uje" i wykonuje Scissors Takedown! Pin 1...2...nie! London jest starsznie zdenerwowany.Podnosi przeciwnika i wyoknuje klincz,niestety Johnny wydostaje się i wykonuje silny Toe Kick i DDT.Pin 1...2... nie.Nitro czeka aż jego przeciwnik wstanie i próbuje Bicycle Kick,lecz otrzymuje kontrę i Crucifix Pin 1...2...nie!! london jest w szoku,gdy Johnny wstanie wykonuje mu Double-Underhook DDT! Pin? Nie,Paul wspina się na narożnik i... Corkskrew Senton! Pin Paul'a 1...2...3

----------

Here is our winner-Paul London

DDP:Co za piękne zakończenie walki przez Paul'a! Czyżby nowy finisher?

Ross:Czemu nie? Taki finisher pasuje do tak uzdolnionego technicznie wrestler'a

----------

...na titantron'ie ponownie pojawia się promo,tym razem innej treści-"I'm with you,here,tonight!" i naraz rozbrzmiewa theme... Christian'a! Capitan Charisma zawitał do WCWF...!

Christian:Witajcie fani PRO wrestling'u! Capitan Charisma zawitał w szeregi WCWF po raz pierwszy w historii tej federacji! Jestem tutaj głównie dlatego,że w WWE przez 17 lat nie pozwolono mi dostać się do jednego z najważniejszeych pasów tej federacji... 17 lat to

prawie połowa mojego życia.Dobrze wiem,że tutaj w World Championship Wrestling Federation patrzy się na umiejętności a nie na czyjeś znajomości.W każdym razie wiem,że od razu nie zdobędę WCWF Real albo WCWF Heavyweight Championship ale...

...rozbrzmiewa Alter Bridge i do ringu wchodzi Edge,wita się z Christian'em i bierze mikrofon...

Edge:Chistian! Nareszczie się widzimy! Dobrze zobaczyć Cię po tylu miesiącach i właściwie latach rozłąki.W WWF byliśmy chyba najbardziej dominującym team'em,pamiętasz? A pamiętasz naszą walkę z The Hardyz i The Dudleyz na WM 2000? Co Ty na to,żebyśmy pokazali Bigmingham'owi i w ogóle,całej reszcie świata-co to znaczy hardocre?

Christian:Edge... nie przybyłem tu by zawiązywać przyjaźnie... ale po to by zdobywać pasy... (booooo) ale... dlaczego nie tag-team'owe?

...publiczność jest i wzruszona i ucieszona,ale zaraz rozbrzmiewa theme Moran'a...

Moran:Christian! Witam Cię w WCWF! I skoro chcesz walki,to ją dostaniesz już za chwilę-Ty i Edge kontra Ezekiel Jackson i Scott Steiner o miano WCWF Tag Team Champion'ów.

-----------

4.WCWF Tag Team Championship

Ezekiel Jackson and Scott Steiner © vs. Edge & Christian

Walkę zaczynają Edge i Scott.Klincz,oczywiście wygrywa go Steiner,który zaraz wykonuje silny Headlock i Elbow Hit.Scott rozpędza się i nie trafia z Clothesline'm,zaraz otrzymuje od Edge'a Back DDT.Pin 1...nie.Rated R Superstar i Scott stoją,Edge wykonuje Dropkick

i Leg Whip.Gdy Scott wstaje,Edge zakłada Chinlock.Trzyma tak długo,aż Steiner zaczyna go punch'ować i uwalnia się i wykonuje Shoulder Block i zmienia się z Ezekiel'em.Big Zeke od razu podnosi przeciwnika,wykonuje mu irish whip w narożnik i próbuje Turnbuckle Body

Press,lecz otrzymuje kontrę,Toe Kick i DDT.Edge zmienia się z Christian'em.Ten błyskawicznie wchodzi do ringu,wykonuje Dropkick,irish whip i Spinning Wheel Kick.Pin Capitan'a Charisma'y 1...2...nie.Obaj-Ezekiel i CC stoją.Ezekiel szybko wykonuje Clothesline.Big Zeke czeka aż Christian wstanie i wbija go w narożnik.Umieszcza go na słupku i tam punch'uje tak długo,aż otrzymuje kontrę w postaci Slap'u i Diving Dropkick'u! Capitan Charisma czeka na Ezekiel'a i mamy Killswitch! Pin 1...2...3

----------

Here are our winners and new WCWF Champions-Edge & Christian!

Ross:Nowi tag-team czempioni!

----------

...do biura Moran'a wchodzi Mick Foley...

Foley:Moran,dlaczego do walki o WCWF Heavyweight Championship wybrałeś Ruckus'a a nie na przykład mnie?

Moran:Bo Tobie dałem już szansę a dostałeś ją na ostatnim PROhibition,lecz niestety nie wykorzystałeś jej.Mick,to nie moja wina,że tydzień temu nie wygrałeś,a na następną szansę musisz poczekać,albo zdobyć nr.1 contendership,bo wiedz,że na World's Collide dam Ci szansę... na następnym PROhibition zmierzysz się z kimś przeze mnie wybranym do tej walki o miano takiego contender'a a będzie to Steel Cage Match!

----------

...w szatni widzimy Jeff'a i Matt'a Hardy'ch...

Matt H.:K**wa ten Mr.Anderson strasznie mnie zdenerwował...

Jeff H.:Uważam,że przesadzasz Matt,przecież wygrałeś...

Matt H.:Ale w jaki sposób!? Ta k**wa mnie zaatakowała i tylko dlatego wygrałem! Dyskfalifikacja to nie jest dobry sposób na wygraną!

----------

5.WCWF Heavyweight Championship Ladder Match

Kurt Angle vs. Abyss vs. Ruckus vs. Mr.Anderson

Walkę rozpoczyna kolejno-klincz Ruckus'a i Kurt'a i Anderson'a i Abyss'a.Abyss wykonuje Front Headlock i Throw.Ruckus również wykonuje Headlock i irish whip i dodaje Hurracarana'ę.Abyss wykonuje Ruckus'owi Back Suplex! Kurt wyczołguje się z ringu i

wracając bierze ze sobą drabinę.Wszyscy czterej stoją,Angle atakuje Monster'a drabiną,lecz Abyss kontruje,zabiera medaliście drabinę i uderza nią go! Morster chce również zaatakować Ruckus'a,lecz ten kontruje i wykonuje Afterburner! Mr.Anderson atakuje punch'ami Ruckus'a,wykonuje mu również Ultimate Hold i DDT.Anderson stawia drabinę na środku ringu w celu sięgnięcia pasa,niestety z drugiej strony drabiny wchodzi Abyss.Obaj biją się na szczycie metalowej drabiny,nagle Ruckus wstaje i przewraca drabinę tak,że Monster i Mr.Anderson spadają poza ring! Ruckus podnosi Kurt'a,wykonuje mu Toe Kick i Rolling Rocker Dropper! Ruckus ustawia drabinę na środku ringu i wchodzi na jej szczyt.Abyss bardzo obolały wchodzi do ringu,praktycznie ledwo się trzyma na nogach,ale przewraca drabinę! Niestety Monster nie odwdzięcza się Ruckus'owi,ponieważ ten nie wypada poza ring a jedynie trzyma się lin.W końcu i tak z lin ściąga go Mr.Anderson i wykonuje mu Suplex na stół komentatorski! Kurt i Abyss punch'ują się na śrdku ringu,w końcu Abyss wykonuje Angle'owi Clothesline i dodaje Leg Drop.Abyss umieszcza drabinę na środku ringu po raz kolejny,wchodzi na nią i jest blisko sięgnięcia pasa,lecz niestety Mr.Anderson,który jest już w ringu ciągnie go za nogę i Monster spada.Anderson,uśmiechnięty,już pewny zwycięztwa wchodzi na szczyt drabiny i... Angle zwala go z drabiny! Kurt leży na plecach... ale na szczycie narożnika jest już Ruckus,który wykonuje Angle'owi Gangsta Guillotine! Ruckus podnosi Abyss'a i wyrzuca go Afterburner'em z ringu,Anderson chce go zaatakować,lecz ten prędzej wykonuje mu Rolling Back Neckbreaker! Ruckus wsipna się po drabinie i... mamy nowego czempiona!

----------

Here is our winner and new WCWF Heavyweight Champion-Ruckus!

DDP:Nowy mistrz! Ruckus zostaje WCWF Heavyweight Champion'em!

Ross:Świetna walka,ale niestety musimy już kończyć.Komentowali-Jim Ross i...

DDP:...Diamond Dallas Page! Dobranoc i zapraszamy państwa na następne PROhibition!

-----------------------------------

:arrow: To było ostatnie show spod znaku "PROhibition",od teraz nowa nazwa gali to "PRO-Hibition".

:arrow: Christian został oficjalnie zapisany do roster'u WCWF.

:arrow: Ratingi prezentują się następująco:

-PROhibition-3.3

-Tna Impact!-3.2

-WWE Monday Night RAW-3.9

:arrow: Paul Heyman,gdy usłyszał o ratingu ostatniego show,był bardzo zadowolony i powiedział cyt.:"(...) jeszcze trochę i WWE schowa się w cieniu WCWF (...)"

:arrow: Oto karta na World's Collide:

1.Single Match-number 1 contendership for WCWF Real Championship

Raven vs. Booker T

Twoje diary jest na wysokim poziomie no ale niestety tak jak koledzy wyżej piszą nie zbyt estetycznie to wygląda i mam jeszcze jedną uwagę zjadasz litery. Po za tym wszystko świetnie ocena 8/10

7888236935487467758dd1.jpg

Walki przyjemne do czytania.. długość idealna. Backstage jest. W sumie nie mam nic od zarzucenia, ale.. Może ty masz inne zdanie ;P Ale mistrzem federacji WCWF lepiej by było gdyby była jakaś stara gwiazda WCW lub WWF(czyt. Goldberg, Jericho, itp.)

15.08.2011-PRO-Hibition/tonight in Springfield,Massachusetts

Pokaz fajerwerków i theme PRO-Hibition-Remedy zespołu Seether rozpoczynają show!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DDP:Witamy po raz kolejny na PRO-Hibition! Komentować dzisiejsze show dla państwa będą-Jim Ross i...

Ross:...Diamond Dallas Page! Na dzisiejszym show poznamy number one contender do pasów WCWF Real, Tag Team, Television, European i w końcu Heavyweight Championship.

DDP:Wiemy, że w walce o nr1.contendership do WCWF Heavyweight Championship weźmie udział Mick Foley. A narazie zapraszamy do walki o miano Television nr1. contender!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.WCWF Television Championship nr1.contendership Match

Abyss vs. Jeff Hardy/w.Matt Hardy

Wlkę rozpoczyna klincz obu zawodników. Hardy zdołuje wykonać Headlock, Arm Wrench i Leg DDT. Pin 1...nie.Jeffrey i Monster stoją, Jeff wykonuje Dropkick, który Abyss'a nie powala i zaraz mamy Clothesline od Monster'a. Pin Abyss'a 1...2...nie. Obaj stoją, Hardy próbuje Clothesline'u, który niestety jest skontrowany na Back DDT przez Abyss'a. Pin 1...2...nie. Monster podnosi swego przeciwnika, wykonuje mu irish whip i Black Hole Slam? Nie! Jeff w niesamowity sposób kontruje próbę wykonania BHS na DDT! Pin Jeff'a 1...2...nie. Hardy jest zdenerwowany. Nagle spod ringu wychodzi Mr.Anderson! Atakuje Matt'a i wykonuje mu Mic Check! Jeff tylko się temu przygląda a Abyss wykorzystuje sytuację i wykonuje School Boy Pin 1...2...3!

Here is our winner-"The Monster" Abyss!

...po walce Anderson wchodzi do ringu i wymienia spojrzenia z Jeff'em, po dłuższej chwili jednak odchodzi...

DDP:Dlaczego Mr.Anderson ciągle atakuje braci Hardy?

Ross:Tego Ci DDP nie powiem, ale niedługo na pewno się to wyjaśni.

...Tiffany rozmawia na backstage'u z Elijah'em Burke'iem i Shelton'em Benjamin'em...

Tiffany:Witaj Elijah, Shelton. Powiedz Elijah, czy to prawda, że to Ty zażyczyłeś sobie występów drużynowych z Shelton'em?

Burke:Witaj Tiffany, tak to prawda, ponieważ uważam, że w WCWF tylko Shelton może pochwalić się naprawdę doskonałą techniką.

Tiffany:Czy macie jakieś obawy co do waszej następnej walki?

Benjamin:Nie Tiffany, nie mamy żadnych obaw, oprócz obawy przed skontuzjowaniem przeciwników. WCWF-w naszej dzisiejszej walce zobaczycie coś, czego nie zobaczycie nigdzie indziej...

2.WCWF Tag Team Championship nr1. contendership Triple Threat Tag Team Match

Elijah Burke and Shelton Benjamin vs. Ezekiel Jackson and Scott Steiner vs. Motor City Machine Guns

Walkę zaczynają Alex, Elijah i Scott. Shelley i Burke atakują Steiner'a jak tylko się da, a ten zwyczajnie odpycha ich, gdy obaj już stoją kontynuują atak. Elijah wykonuje Scott'owi Dropkick a Alex Standing Hurrancarana. Scott szybko podnosi się i wykonuje Clothesline Elijah'owi i Shoulder Block Alex'owi. Steiner zmienia się z Jackson'em, ten szybko wchodzi do ringu, lecz zaraz otrzymuje Double Dropkick od Alex'a i Elijah'a. Burke zmienia się z Shelton'em. Shelley i Benjamin podnoszą Ezekiel'a, wykonują mu Double irish whip i Dropkick with Leg Drop! Alex zmienia się z Chris'em, który chwileczkę po wejściu wykonuje Dropkick Shelton'owi i pin Ezekiel'owi 1...2...nie.Wszyscy trzej stoją, a Big Zeke zmienia się ze Scott'em. Steiner na nic nie czeka i szybko wykonuje Clothesline Chris'owi i Vertical Suplex Benjamin'owi! Pin Scott'a na Shelton'ie 1...2...nie. Steiner i Sabin stoją, Chris unika próby Clothesline'u i wykonuje Steiner'owi Standing Hurracana! Pin 1...2...nie. Benjamin przerywa i zmienia z Elijah'em. Burke błysawicznie wchodzi do ringu i wykonuje Chris'owi Running Neckbreaker a wstającemu Scott'owi Elijah Experience! Shelton wchodzi na narożnik i wykonuje Steiner'owi 450-Splash! Pin Elijah'a 1...2...3

Here are our winners and WCWF Tag Team Championship nr1.contenders-Elijah Burke and Shelton Benjamin!

...do ringu zmierza WCWF Heavyweight Champion-Ruckus...

Ruckus:Witajcie fani prawdziwego PRO Wrestlingu! Na ostatnim PROhibition pokonałem Anderson'a,Abyss'a i Kurt'a Angle'a, co nie jest lada wyzwaniem. Dzisiaj poznamy nr1.contendera, który na World's Collide będzie walczył ze mna o miano WCWF Heavyweight Champion'a. Nieważne kto to będzie, Foley czy "ten ktoś" i tak na następnym PPV pokażę, że pierwszy WCWF Heavyweight Champion nie da się łatwo pokonać...

...rozbrzmiewa theme Moran'a i pojawia się on na rampie...

Moran:Ruckus,chciałbym oznajmić Ci, że na World's Collide zmierzysz się albo z Mick'iem Foley'em albo z... DAMN!

...i przed Ruckus'em w błysawicznym tempie zjawia się Ron Simmons, zawodnicy wymieniają tylko spojrzenia a WCWF Heavyweight Champion schodzi z ringu...

3.WCWF Heavyweight Championship nr1.contendership Steel Cage Match

Mick Foley vs. Ron Simmons

Zawodnicy są w ringu, a klatka już jest spuszczana na dół. Zaczyna się od ogromnej liczby punch'y wykonywanych przez Ron'a. Simmons odpuszcza na chwilę, wykonuje irish whip i Olqmpic Slam. Ron czeka aż Mick wstanie i wykonuje mu Clothesline. Simmons podnosi swego przeciwnika, wykonuje mu kolejny irish whip, lecz tym razem w ramach kontry otrzymuje Shoulder Block, drugi, trzeci, w końcu Mick decyduje się aby wykonać Samoan Drop! Foley jest już przy klatce i zamierza wyjść, Ron niestety w czas wstaje i powstrzymuje swego przeciwnika, ściągając go z klatki i wuykonując DDT! Tym razem Simmons wchodzi po klatce, ale niestety Foley ciągnie go za nogę a Ron spada. Mick podnosi go i wykonuje irish whip i Shoulder Block. Mick po raz kolejny chce wyjść z klatki, ma już około 4 kroków do wyjścia, ale Simmons powstrzymuje go ostatkiem swych sił ciągnąc go potężnie za nogę. Widać, że noga Mick'a sprawia mu okropny ból a Ron nie przejmuje się tym i wchodzi na narożnik i wykonuje swemu przeciwnikowi Diving Splash! Potem Ron spokojnie wychodzi z klatki.

Here is our winner and WCWF Heavyweight Championship nr1.contender-Ron Simmons!

DDP:Ron Simmons powraca i od razu zyskuje pretendenta do WCWF Heavyweight Championship!

Ross:Ale z nogą Mick'a chyba nie jest najlepiej, właśnie widzimy jak znoszą go na noszach...

...w szatni widzimy braci Hardy'ch...

Matt H.:...I widzisz Jeff!? Teraz nawet Ciebie pozbawił zwycięztwa...!

Jeff H.:Wiesz co Matt? Chyba zbyt poważnie traktujesz tą sprawę...

Matt H.:Że co ku**a!? Ja poprostu mam obawy, że on może zrobić nam coś naprawdę poważnego! Pozbawia nas wygranych, atakuje na każdej walce... co to ku**a ma znaczyć!? Idę z tym do Moran'a...! Zaraz mam walkę i tego nie mogę spi***olić Jeff!

...Matthew wychodzi z hukiem z szatni a Jeff sięga po telefon...

Jeff H.:Wszystko idzie zgodnie z planem... tak... tak, rozumiem... następna walka.

4.WCWF European Championship nr1.contendership Match

Matt Hardy/w.Jeff Hardy vs. Johnny Nitro

Mr.Anderson zasiadł obok DDP'iego i Jim'a Ross'a... a gong rozpoczyna walkę. Zaczyna się od klinczu, z którego Johnny szybko się uwalnia i wykonuje potężny Toe Kick i miota przeciwnikiem w narożnik. Nitro wykonuje Matt'owi ogrom punch'y, a sędzia musi odciągnąć go od Hardy'ego. Gdy Johnny kończy dyskusję z sędzią, jest atakowany przez Matt'a Flying Shoulder Block'iem. Hardy czeka aż jego przeciwnik wstanie i wymierza mu Dropkick i dodaje Leg Drop i pin 1...2...nie. Obaj stoją, Johnny obolały kontruje Clothesline i wykonuje Back Neckbreaker! Pin 1...2...nie. Obaj stoją, Matt próbuje Side Effect, lecz nie Nitro kontruje i wykonuje Toe Kick i Enzuigiri! Pin Johnny'ego 1...2...nie. Nitro jest zdenerwowany, podnosi swojego przeciwnika i wykonuje mu irish whip i "ścina" przeciwnika Clothesline'm. Nitro ponownie podnosi oponenta, wykonuje kolejny irish whip, tym razem w narożnik i próbuje Turnbuckle Dropkick, lecz otrzymuje kontrę! Matt szybko odwraca swego przeciwnika i wykonuje mu Twist of Fate! Obaj bardzo zmęczeni leżą mniej więcej na środku ringu, lecz nagle Mr.Anderson wstaje z miejsca i podchodzi do lin. Sędzia kłóci się z Panem Anderson'em, a do ringu wchodzi Jeff! Brat Hardy ma ze sobą krzesło i zaraz uderza krzesłem... Matt'a! Johnny tylko w kompletnym zdziwieniu przygląda się temu, po chwili wchodzi na narożnik i wykonuje Hardy'emu Moonsault! Pin 1...2...3

Here is our winner and WCWF European Championship nr1.contender-Johnny Nitro!

...po walce do ringu wchodzą Jeff i Mr.Anderson, trzymający mikrofon, lecz zaraz odrzuca go i w towarzystwie Jeff'a stomp'uje Matt'a Jeffrey wchodzi na narożnik i wykonuje swemu bratu Swanton Bomb! Zaraz po nim Mr.Anderson wykonuje Matt'owi Mic Check i w towarzystwie Jeff'a bez słowa schodzi z ringu...

Ross:Co to miało znaczyć!? Brat atakuje brata!?

...na backstage'u Tiffany rozmawia z Mr.Anderson'em...

Tiffany:Witam Pana, Panie Anderson. Proszę mi powiedzieć, co ma Pan wspólnego z Matt'em i Jeff'em Hardy?

Anderson:Tiffany nie musisz do mnie mówić pre Pan, ale mów do mnie Ken. Co do twojego pytania, tak naprawdę to Jeff poprosił mnie o to, bym pomógł mu "zlikwidować" Matt'a. Mówił,że nie powie mi dlaczego mam to zrobić.

Tiffany:Dobrze, Ken powiedz co sądzisz o twoim przeciwniku, Kurt'cie Angle'u? Wiemy, że zaraz będziesz z nim walczyć o miano pretendenta do WCWF Real Championship.

Anderson:Więc wiem, że Kurt jest bardzo wymagającym przeciwnikiem i nie będzie łatwo ani z nim walczyć, ani w ogóle z nim wygrać.

Tiffany:Dziękuję Ci Ken za wywiad. Wiedz, że trzymam twoją stronę...

...Anderson tylko uśmiecha się, mówi "nie ma sprawy" i odchodzi...

...widzimy jak Matt Hardy wchodzi do biura Moran'a...

Matt H.:Czy ty to ku**a widziałeś!? ten sku***syn Jeff zaatakował mnie krzesłem i mnie zdradził...!

Moran:Zauważ gdzie jesteś! Nie przeklinaj, jeżeli chcesz coś ze mną załatwić...! Teraz, tylko spokojnie co mam z tym zobić?

Matt H.:Coś musisz z tym zrobić! Albo ich zwolnij albo...

Moran:Prędziej zwolnię Ciebie niż ich! Won do szatni!

...Matt z hukiem wychodzi z biura a kamera przenosi się na ring...

5.WCWF Real Championship nr1.contendership Match

Mr.Anderson/w.Jeff Hardy vs. Kurt Angle

Walka zaczyna się od klinczu obu panów. Anderson błyskawicznie wykonuje Headlock, irish whip i Dropkick. Anderson czeka aż jego przeciwnik wstanie i wykonuje mu Flying Clothesline. Pan Anderson podnosi swego przeciwnika i wykonuje mu kolejny irish whip, lecz za chwilę otrzymuje kontrę i Neckbreaker. Obaj stoją, Kurt kontruje próbę Clothesline'u i odwraca przeciwnika i wykonuje mu Belly to Belly Suplex! Pin Angle'a 1...2...nie. Obaj stoją, Kurt szybko wykonuje Toe Kick i dodaje Uppercut! Angle taunt'uje, a Anderson szybko wykonuje mu Kip-Up Hurracarana! Mr.Anderson błyskawicznie wstaje i wykonuje Flying Clothesline, Leg Drop i pin 1...2...nie. Anderson podnosi Angle'a i wykonuje mu European Uppercut i Chinlock! Mr.Anderson długo trzyma submission, w końcu Kurt zaczyna się wyrywać i w końcu, gdy udaje mu się wydostać, wykonuje Toe Kick i... Powerbomb! Pin 1...2...nie! Kurt jest zdenerwowany, czeka aż Anderson wstanie i Olympic Slam? Nie! Anderson niesamowicie kontruje próbę wykonania Olympic Slam'u przez Angle'a i błyskawicznie wykonuje mu Cutter! Pin 1...2...nie! Obaj leżą, lecz nagle na rampie pojawia się Matt Hardy! Chce on zaatakować Mr.Andeson'a, lecz Jeffrey go przed tym powstrzymuje. Na rampie rozpętuje się brawl, w końcu Jeff zaczyna przejmować kontrolę i w końcu wykonuje swemu bratu Samoan Drop i dodaje Running Senton! Jeff stomp'uje Matt'a a tymczasem na ringu, Kurt i Anedrson już stoją. Pan Anderson wykonuje Toe Kick i European Uppercut. Próba Mic Check, niestety skontrowana i naraz Anderson otrzymuje Oklahoma Slam. Kurt zdenerwowany stoi i... Ankle Lock! Ankle Lock i... Anderson się poddaje!

Here is our winner and WCWF Real Championship nr1.contender-Kurt Angle!

...po walce Kurt świętuje, Anderson leży a na rampie ciągle trwa brawl. W końcu, Matt odpuszcza i odchodzi po drodze zabiera mikrofon...

Matt H.:Jeszcze tego pożałujesz Jeff... jeszcze tego pożałujesz...

...PRO-Hibition kończy się widokiem zdenerwowanego Matt'a...

=============================

Newspack:

:arrow: Mick foley doznał poważnej kontuzji kolana i prawdopodobnie nie zobaczymy go nawet rok.Mick powiedział: "(...)ta kontuzja jest straszna... i chyba zmusi mnie do zakończenia kariery (...)"

:arrow: Paul Heyman jest strasznie niezadowolony z powodu kontuzji Mick'a,ale powiedział cyt.: "jeżeli Mick chce,niech odchodzi...".Federacja już szuka następcy Foley'ego

:arrow: Ratingi:

iMPACT!-3.3

WWE Monday Night RAW-4.0

PRO-Hibition-3.7

:arrow: Paul Heyman jest bardzo uszczęśliwiony z powodu ratingu PRO-Hibition

:arrow: Ron Simmons podpisał kontrakt z federacja na następne 2 lata

:arrow:

Federacja zadecydowała,że walka Raven vs. Booker T na World's Collide,będzie miała stypulację Ladder Match,a sięgnąć będzie można kontrakt,który upoważnia zwycięzcę na walkę na School Sucks o wybrany przez niego pas mistrzowski

:arrow: Karta na World's Collide

1.Chosen by winner championship Ladder Match

Raven vs. Booker T

2.WCWF Tag Team Championship Match

Elijah and Shelton vs. Edge and Christian ©

3.WCWF Television Championship Falls Count Anywhere Match

AJ Styles © vs. Abyss

4.WCWF European Championship

Johnny Nitro vs. Rob Van Dam ©

5.WCWF Heavyweight Championship

Ruckus © vs. Ron Simmons

6.WCWF Real Championship

CM Punk © vs. Kurt Angle

:arrow: Prawdbodobnie na World's Collide zobaczymy albo 8 albo 7 walk

:arrow: Zarząd planuje rozpad Ezekiel'a Jackson'a i Scott'a Steiner'a, który miałby odbyć

się

na następnym PRO-Hibition

:arrow: MVP nie był obecny na następnej gali, ponieważ utknął na lotnisku.

:arrow: Zarząd WCWF chce zwolnić jedną osobę, prawdopodobnie mógłby to być MVP

:arrow: Na następnej gali zadebiutuje nowa gwiazda, co więcej-ma to być to pierwszy w historii WCWF zamaskowany wrestler

Dodano: 2011-06-22, 17:02 ]

22.08.2011-PRO-Hibition/tonight in Cincinnati, Ohio!

Pokaz fajerwerków i theme "Remedy" zespołu Seether rozpoczynają PRO-Hibition!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ross:Witamy państwa na PRO-Hibition! Komentować dizsiejsze show będą-Jim Ross i Diamond Dallas Page!

DDP:Witamy! Na ostatnim PRO-Hibiton Mick foley doznał kontuzji i parę dni przed galą Foley podjął decyzję o... zakończeniu swej kariery...

Ross:Nie zanudzajmy już i zapraszamy na pierwszą walkę!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.MVP vs. Christian Cage/w.Edge

Zwykły squash. Walka bardzo krótka, a dokładniej-MVP próbuje Clothesline'u, lecz mu się to nie udaje i otrzymuje Killswitch. Pin 1...2....3

Here is our winner-"Instant Classic" Christian Cage!

...Instant Classic bierze mikrofon...

Christian:Witajcie fani PRO wrestling'u. Już za tydzień w poniedziałek odbędzie się World's Collide, nasza walka...nie jest to nic wielkiego, bo w końcu nie mamy jakiśch "wielkich" przeciwników...

Edge:...to co zdarzyło się 2 gale wcześniej-gdy ja i Christian zdobyliśmy pasy drużynowe, to przełom w WCWF, ponieważ te pasy nie zmienią już właścicieli... przynajmniej do końca naszej kariery...

...w tym momencie rozbrzmiewa theme Elijah'a Burke'a i Shelton'a Benjamin'a i zjawiają się oni na rampie...

Benjamin:Że co Edge? Ty i Christian sądzicie, że wygracie z najbardziej zgranym zespołem w federacji? Wszyscy dobrze wiemy, że jesteście wymagającymi przeciwnikami, ale nie tak wymagajacymi jak Ja i Elijah...

Christian:Wiesz co Benjamin? Mistrostwa drużyn nie zdobywa się od "tak sobie" na to trzeba pracować i zasłużyć.

Burke:Ciekawe, jak Ty zasłużyłeś sobie na ten pas...?

...Christian zdenerwowany, chce już podejść do Burke'a, lecz Edge go przed tym powstrzymuje. Tymczasem rozbrzmiewa theme Moran'a i zjawia się on prezd titantron'em...

Moran:Hej, hej, hej! Nerwy na wodzy i... won do szatni! Wszyscy czterej! Nie będę się nad wami użalał! No dobra, nie przyszedłem tutaj by rozmawiać o pierdołach. Drodzy fani WCWF, sami widzieliście co zdarzyło się tydzień temu-Mick Foleey doznał kontuzji i niestety "Legenda Hardcore'u" zdecydowała się... zakończyć karierę. Zacytuję Paul'a Heyman'a "Jeżeli Mick chce, niech odchodzi". Jeszcze coś powiem, Matt Hardy zapewne po chwili przyjdzie do mojego biura z pretensjami, że "Jeff go zaatakował" i tak dalej, więc żeby się z tym nie pier***ić zarządzam, że na World's Collide odbędzie się walka Matt Hardy vs. Jeff Hardy Parking Lot Brawl Match.

2.Londrick vs. Motor City Machine Guns

Walkę od klinczu zaczynają Brian i Sabin. Chris szybko wychodzi z klinczu i wykonuje Headlock, irish whip i Fropnt Dropkick. Pin 1...nie. Obaj stoją, Kendrick kontruje próbę Flying clothesline'u i wykonuje swemu przeciwnikowi Dropkick. Brian czeka aż Sabin wstanie i mamy irish whip i... Flapjack! Pin Brian'a 1...2...nie. Kendrick podnosi Chris'a, zaciąga go do swojego narożnika i zmienia z Paul'em. Brian i London razem wykonują Sabin'owi irish whip i Leg Whip with Leg Drop! Pin Paul'a 1...2...nie. Alex przerywa i zaraz wykonuje London'owi DDT i wraca do swojego narożnika. Obaj-Paul i Sabin leżą, pierwszy wstaje Chris mimo tego, że jest porządnie obolały, to podnosi Paul'a i wykonuje mu irish whip w narożnik i dodaje Turnbuckle Body Press. Pin Sabin'a 1...2... rope break. Chris podnosi swego przeciwnika, zaciąga go do narożnika, przy którym na zmianę czeka Alex Shelley i po chwili drugi członek MCMG wchodzi do ringu.Ten wykonuje Paul'owi irish whip, który London kontruje i w ramach kontry dodaje Body Press! London doczołguje się do ringu i zmienia z Brian'em Alex już stoi. Brian chce wykonać Clothesline, lecz Shelley kontruje, chce wykonać Toe Kick, Kendrick jest szybszy i kontra i mamy High Kick! Brian wchodzi na narożnik i wykonuje 450 Splash! Pin 1...2...3!

Here are our winners-Londrick!

Ross:Brian i Paul są coraz bliżej zdobycia mistrzostw.

DDP:To byliby godni mistrzowie, reprezentujący naprawdę wyszukaną i świetną technikę.

...na ringu pojawiają się Mr.Anderson i Jeff Hardy...

Anderson:Witajcie fani prawdziwego, PRO wrestlingu. Na ostatniej gali Jeff Hardy... z resztą zobaczcie sami...

...na titantron'ie pokazany jest moment, w którym to Jeff uderza Matt'a krzesłem w głowę...

Anderson:A więc...

...rozbrzmiewa theme Matt'a Hardy'ego i pojawia się on na rampie...

Matt H.:Wiesz co Jeff? To co zrobiłeś, było twoją najgorszą decyzją. To co zrobiłeś, było także pokazaniem nam, że jesteś zwykłym tchórzem i, że nie można Ci ufać, bo możesz zdradzić nawet własnego brata. Tak właściwie, to po co Ci do tego Mr.Anderson? Sam nie poradzisz sobie ze mną? Wiesz co? Gardzę Tobą Jeff, nie wierzę, że zdradziłeś własnego brata...

Anderson:Dobra Matt, skończ lamentować. Jeff poprostu miał Cię dość!

Matt H.:Tak? A dlaczego sam mi tego nie powie?

...wszyscy patrzą się na Jeffrey'a, a ten tylko zrezygnowany, schodzi z ringu i ze spuszczoną głową wychodzi z bydynku, przedzierając się przez publiczność...

3.Ted DiBiasie/w.Mark Henry vs. ???

...na arenie robi się ciemno i po chwili znowu jasno i słychać "Here comes... The Pain!" i do ringu wchodzi Brock Lesnar...!

3.Ted DiBiasie/w.Mark Henry vs. Brock Lesnar

Walkę rozpoczyna klincz obu zawodników. Rzecz jasna, Brock wychodzi z niego lepiej i po chwili wykonuje Chop, Headlock, irish whip i dodaje Back Body Drop. Lesnar zdenerwowany, podnosi Ted'a i wykonuje mu... Tigerbomb! Brock czeka aż DiBiasie wstanie i mamy F-5. Pin 1...2...3

Here is our winner-Brock Lesnar!

...po walce Mark Henry próbuje zaatakować Lesnar'a Clothesline'm, lecz Brock kontruje i również Mark'owi wykonuej F-5...

DDP:Brock Lesnar debuituje w WCWF!

Ross:Pytanie-czy duzo jeszcze debiutów?

DDP:Tego Ci Jim nie powiem...

...w szatni widzimy Ezekiel'a Jackson'a i Scott'a Steiner'a...

Steiner:Hej, bracie. Nie możemy dopuścić do takiej sytuacji jaka miała miejsce 2 tygodnie temu. Anderson i Jeff Hardy to dobrzy zawodnicy ale i tak, nie możemy tego zj**ać. W takim razie, Ja pierwszy będę w ringu, potem Cie wpuszczę...

Jackson:Co? Mówisz, że chcesz doprowadzić do wygranej i to Ty rozpoczniesz? Chyba pamiętasz, kogo E&C odliczyli 2 tygodnie temu?

Steiner:Chyba nie wątpisz w moje umiejętności?

Jackson:Nie, nie wątpię, ale nie przenosiłem się do WCWF z WWE tylko po to, by wciąż przegrywać!

...panowie patrzą na siebie, aż w końcu Ezekiel wychodzi z szatni...

...Promo World's Collide...

4.Jeff Hardy and Mr.Anderson vs. Scott Steiner and Ezekiel Jackson

Jackson i Scott mają problem, który pierwszy ma wejść do ringu, w końcu wybrany zostaje Ezekiel. Z drugiej strony wchodzi Jeff. Walka zaczyna się od zwarcia, Ezekiel szybko przechodzi do Headlock'u, potem Arm Wrench. Big Zeke czeka aż Jeffrey wstanie i szybko wykonuje Toe Kick, irish whip i Sidewalk Slam. Jackson szybko wstaje i podnosi swego przeciwnika ponownie wykonuje mu irish whip, niestety skontrowany i mamy Flying Clothesline. Hardy zmienia się z Anderson'em, który błyskawicznie stomp'uje Ezekiel'a, podnosi go wykonuje DDT. Mr.Anderson po raz kolejny podnosi przeciwnika, wykonuje irish whip, lecz niestety otrzymuje kontrę w postaci Shoulder Block'u. Pin Ezekiel'a 1...2...nie. Jackson podnosi przeciwnika, wykonuje Samoan Drop i zmienia się od niechcenia ze Scott'em. Steiner szybko podnosi Anderson'a, wykonuje rozpęd i Big Boot. Pin 1...2...nie. Scott znów podnosi przeciwnika, wykonuje mu irish whip i... kontra! Anderson niesamowicie przechodzi do School Boy Pin'u! 1...2...3!

Here are our winners-Mr.Anderson and Jeff Hardy!

...po walce Anderson i Hardy świętują, tymczasem Ezekiel podnosi Scott'a i wykonuje mu Book of Ezekiel. Zaraz jednak słyszymy theme Moran'a...

Moran:Widzę, Scott i Ezekiel, że się nie lubicie, więc zarządzam, że an World's Collide odbędzie się walka Steiner vs. Jackson!

...nagle, przedzierając się przez publiczność, do ringu wbiega Matt Hardy! Atakuje krzesłem Jeff'a i Anderson'a i schodzi z areny...

...Scott Stamford rozmawia z Mick'iem Foley'em, który opiera się na kulach...

Scott:Witaj Mick, powiedz czy to prawda, że zdecydowałeś zakończyć karierę?

Foley:Niestety tak, Scott. Lekarz powiedział, że z moją nogą jest naprawdę źle i nie mogę dłużej występywać w ringu. Tyle wspaniałych lat mojej kariery, nie poszło na marne... bedę miał wspaniałe wspomnienia...

Scott:Powiedz, czy jeżeli z twoją nogą wszystko będzie dobrze, to czy zdecydujesz się na walki w ringu?

Foley:Jeżeli wszystko byłoby dobrze to... oczywiście. Narazie planów na występy nie mam, przynajmniej na następne 3 lata...

5.Non-Title Match

AJ Styles vs. Rob Van Dam

Walkę rozpoczyna zwarcie obu zawodników. Rob wykonuej Side Headlock, irish whip, duck i Dropkick. Obaj stoją, AJ kontruje próbę Clothesline'u i szybko wykonuje Standing Hurracarana. Styles wykonuje Dropkick i umieszcza Van Dam'a pod Oklahoma Slam, lecz niestety otrzymuje kontrę i Back DDT. Pin 1...nie. Obaj stoją, RVD kontruje Spinning Wheel Kick i wykonuje Enzuigiri! Pin Rob'a 1...2...nie. Van Dam podnosi AJ'a, wykonuje mu irish whip i Neckbreaker! Rob czeka aż przeciwnik wstanie i wykonuje Rope Moonsault! Pin 1...2...nie! Van Dam podnosi swego przeciwnika, wykonuje mu irish whip i dodaje Tilt a Wrirl-Sideslam! Pin 1...2...nie! RVD czeka aż jego przeciwnik wstanie, próba Running Neckbreaker, lecz skontrowana i mamy Dropkick. AJ i RVD stoją, Styles szybko wyoknuje Standing Hurracarana i błyskawicznie dodaje Double-Underhook DDT! Pin 1...2...nie! AJ wstaje, podnosi Rob'a, wykonuje mu irish whip i Calf Kick, dodaje Standing Moonsault! Pin AJ'a 1...2...nie! Styles jest zszokowany i zdenerwowany, wstaje, ponownie podnosi Rob'a i wykonuje rozpęd i Spinning Wheel Kick. Pin 1...2...nie! AJ już naprawdęzdenerwowany, czeka aż Van Dam wstanie i wykonuje mu błyskawiczny Dropkick to Knee with DDT! Pin 1...2...nie! AJ wchodzi na narożnik i... Spiral Tap? Nie! Rob odsuwa się podczas gdy AJ ląduje! Obaj leżą, po dłuższej chwili jednak, Rob wstaje pierwszy, podnosi swego przeciwnika, wykonuje mu Suplex, wchodzi na narożnik i wykonuje 5 Star Frog Splash! Pin 1...2...3

Here is our winner-Rob Van Dam!

Ross:No... powiem szczerze, że nie spodziewałem się takiego wyniku...

DDP:Za tydzień World's Collide, czyżby dzisiejsza przegrana AJ'a miała zwiastować o jego innej przegranej-na PPV?

Ross:Niewiem, ale musimy już kończyć. Do zobaczenia na następnym, ostatnim przed World's Collide PRO-Hibition! Dobranoc!

Newspack:

:arrow: Mick Foley ostatecznie zakończył karierę

:arrow: Zarząd WCWF zatwierdził, że na World's Collide, walka

AJ Styles vs. Abyss będzie miała stypulację Falls Count Anywhere Match

:arrow: Karta na World's Collide:

1.WCWF Tag Team Championship Match

2.WCWF Television Championship Falls Count Anywhere Match

AJ Styles © vs. Abyss

3.Chosen by winner championship Ladder Match

Raven vs. Booker T

5.Parking Lot Brawl Match

Matt Hardy vs. Jeff Hardy

6.WCWF Heavyweight Championship

Ruckus © vs. Ron Simmons

7.Normal Match

Ezekiel Jackson vs. Scott Steiner

8.WCWF Real Championship

CM Punk vs. Kurt Angle

:arrow: Brock Lesnar oficjalnie dołączył do roster'u PRO-Hibition

:arrow: Christian zmienił ring-name z Christian na "Instant Classic" Christian Cage

:arrow: Jednak zamaskowany wrestler, który miał zadebiutować na ostatniej gali nie zgodził się ostatecznie podpisać kontraktu.

:arrow: WCWF, chce urządzić 4-tygodniowy tour po Europie w październiku

-WWE Monday Night RAW-4.4

-PRO-Hibition-3.8

-TNA iMPACT!-3.6

:arrow: Pojawiły się informacje, jakoby to w WCWF miłby pojawić się nowy Tag-Team złożony z debiutujących gwiazd.

===============

@Blaze9 przepraszam, że tak to wyszło, ale to łączenie 2 postów po na przykład dadajesz jedną a potem drugą gale alternatywną, a to zamienia Ci się w jeden, zedytowany post parę osób (w tym ja) wstawiło się z tym do Meneza (usunięcie tej opcji)

• Reputacja:   1

Wolałbym tylko, aby jeden odcinek dzielił się jakoś czasowo z drugim trochę za długie,

ale są dobre.Zapowiada się naprawdę ciekawa gala: Shelton Benjamin & Elijah Burke, Kurt Angle no świetnie :D.

Elijah and Shelton vs. Edge and Christian © - skład walki doskonały,Canadian Brothers cała czwórka robi walki na wysokim poziomie, więc jak najbardziej na nią czekam.

Nawet podoba mi się Twoje diary. Widać, że masz pomysł na tych znanych zawodników, jak i tych, którzy są znani trochę mniej. Połączyłeś ich w roster i teraz gale wychodzą Tobie naprawdę dobrze. Jedynym mankamentem w Twoim diary jest estetyka. Mógłbyś coś poprawić, wyśrodkować, pogrubić, ale nie tak dużo i byłoby okej. Fajny debiut Lesnara, od razu wygrana. Być może będzie bardzo ważnych wrestlerem w WCWF;] Do tego fajnie, że Styles przegrał :D Chyba bardziej wolę RVD i ucieszyło mnie jego zwycięstwo. Karta na WC prezentuje się bardzo dobrze. Mam nadzieje, że Abyss zdobędzie TV Championship Title no i że Punk wygra... To tyle ;]

P.S. Zapraszam do mnie :)

29.08.2011-World's Collide PPV/tonight in Sacramento, California!

Efektowny pokaz fajerwerków i "When World's Collide" zespołu Poweram 5000, otwierają World's Collide!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ross:Witamy państwa na World's Collide! Komentować dzisiejsze show, będą Jim Ross i...

DDP:...Diamond Dallas Page! Karta dzisiejszego show, zapowiada się bardzo ciekawie, a oto i ona-

1.WCWF Tag Team Championship Match

AJ Styles © vs. Abyss

3.Chosen by winner championship Ladder Match

Raven vs. Booker T

Ruckus © vs. Ron Simmons

7.Normal Match

Ezekiel Jackson vs. Scott Steiner

8.WCWF Real Championship

CM Punk vs. Kurt Angle

RossRozpoczynamy naszą galę pojedynkiem Edge and Christian Cage vs. Ejijah Burke and Shelton Benajmin! A więc, bez przedłużania, zaczynajmy!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.WCWF Tag Team Championship

Edge & Christian Cage © vs. Elijah Burke and Shelton Benjamin

Walkę rozpoczynają Christian i Shelton. Zaczynają od zwarcia, Benjamin szybko przejmuje kontrolę i wykonuje Headlock, zaraz po tym Arm Wrench i dodaje Toe Kick. Shelton długo zwleka z aakiem i otrzymuje European Uppercut. Instant Classic, za to nie zwleka z atakiem i szybko wykonuje Dropkick, irish whip i Spinning Wheel Kick. Cage zmienia się z Edge'm, ten błyskawicznie wchodzi do ringu, stomp'uje swojego przeciwnika, podnosi go i szybko wykonuje zwarcie i... Suplex! Pin 1...2...nie. Rated R Superstar podnosi się, czeka na swojeo przecienik, aż wstanie i... próba Big Boot'a niestety skontrowana i Shelton szybko wykonuje German Suplex i zmienia się z Burke'iem. Ten, szybko wchodzi do ringu, najpierw stomp'uje Edge'a, potem go podnosi i posyła do narożnika. Elijah szybko wykonuje Turnbuckle Dropkick i Outer-Limitz Elbow! Pin 1...2...nie. Burke zmęczony, wstaje i czeka aż to samo zrobi jego przeciwnik, jednak

ten wychodzi z ringu. Elijah, gdy to zobaczył, bierze rozpęd i mamy 450 Senton Over the Top Rope! Sędzia zaczyna odliczać 1...2...|. Tymczasem Edge i Burke leżą poza ringiem, pierwszy z nich wstaje Elijah 3...4... i wrzuca Rated R Superstar'a spowrtoem do ringu.

Pin 1...2...nie. Elijah zmienia się z Shelton'em. Ten szybko wchodzi do ringu, czeka aż Edge wstanie i... Super Kick! Pin 1...2...nie! Cage przerywa pinfall. Zaraz Elijah wbiega do ringu i powala Christian'a Running STO! Tymczasem Shelton podnosi Edge'a i wykonuje mu

Paydirt! Pin 1...2...3! Nieprawdopodobne!

Here ar our winners and new WCWF Tag Team Champions-Shelton Benjamin and Elijah Burke!

DDP:Naprawdę, nieprawdopodobne! Co stało się z Edge'm!? Najpierw WCWF Real Champion a teraz przez niego E&C tracą WCWF Tag Championship!

Ross:Wow, aż sam nie mogę w to uwierzyć...

...Tiffany na backstage'u rozmawia z Ron'em Simmons'em...

Tiffany:Witam Ron. Powiedz, na 2 ostatnie gale, pokonałeś Mick'a Foley'ego w Steel Cage Match, jednocześnie kontuzjując jego nogę. Czy to zwiastuje podobną sytuację na dzisiejszej gali?

Simmons:Cześć Tiffany oczywiście, że tak. Mógłbym nawet powiedzieć, że dzisiaj Ruckus'a czeka coś gorszego, na dzisiejszej gali Ruckus przegra z kretresem, a po tym jak już z nim wygram, urządzę wielkę imprezę, ponieważ potrzebowałem 2 walk, by zostać

czempionem. Czuj się zaproszona.

Tiffany:Dziękuję Ron, za zaproszenie i za wywiad.

AJ Styles © vs. Abyss

Walka zaczyna się od klinczu. Abyss wykonuje Front Headlock, Arm Wrench, irish whip i błyskawicznie dodaje Clothesline. Monster podnosi swojego przeciwnika, wykonuje mu kolejny irish whip, niesety tym razem skontrowany i mamy Running Front Dropkick dla

Abyss'a. Obaj zawodnicy stoją, Abyss szybko wykonuje Shoulder Block, czeka aż przeciwnik wstanie i wykonuje mu Clothesline, który wyrzuca AJ'a z ringu. Monster zaraz schodzi z ringu za Styles'em, który jużpod ręką ma krzesło i czy uderzy!? Nie! Abyss jakby

zatrzymuje krzesło w powietrzu, odrzuca je, chwyta AJ'a i miota nim o stół komentatorski! Monster wchodzi na stół komentatorski, podnosi Styles'a i rozpętuje się brawl. W końcu, Abyss po mału traci siły i otrzymuje... Low Blow! Monster pada na stół, a AJ tylko, z

uśmiechem wraca się do ringu, wchodzi na narożnik i... Diving Elbow Drop? Nie! Abyss odsuwa się, jednocześnie spadając ze stołu a AJ leży, ledwo dycha na połamanym stole! Abyss zdenerwowany wstaje, jest bardzo zmęczony, jednak podnosi AJ'a i wykonuje mu

Oklahoma Slam! Pin 1...2...nie! Monster jest zszokowany, z jego twarzy można wyczytać-"ja pier**lę!". Abyss podnosi swego przeciwnika, wrzuca go do ringu i już porządnie zmęczony, wchodzi za nim. Monster czeka, aż Styles wstanie i... STO! Abyss, jakby dla pewnośći, podnosi AJ'a, wykonuje mu irish whip i Black Hole Slam! Pin 1...2...3

Here is our winner and new WCWF Television Champion-"The Monster" Abyss!

DDP:Nieprawdopodobne! Abyss zostaje nowym Television czempionem!

Ross:Jestem ciekaw, jak długo będziemy go jeszcze widzieć z pasem?

...na backstage'u, widzimy Matt'a Hardy'ego idącego korytarzem, spotyka on Mr.Anderson'a...

Matt H.:To Ty! Znowu się spotykamy! Nie wiec, co zrobiłeś Jeff'owi, ponieważ wiem, że nie zdradziłby własnego brata...

Anderson:Czy jesteś tego pewien? Jesteś pewien, że Jeffrey nie zdradziłby Cię? Może jest inaczej niż myślisz?

Matt H.::Tak jestem pewien, że go zszantażowałeś...! A teraz zejdź mi z drogi!

3."Chosen by winner Championship" Ladder Match

Raven vs. Booker T

Walkę rozpoczyna zwarcie obu panów. Raven wykonuje Arm Wrench, Arm Whip a potem szybko Hip Toss. Obaj stoją, Booker szybko wykonuje Shoulder Block, drugi, trzeci w koncu otrzymuje kontrę i za chwilę leci punch za punch'em. W końcu "kruk" kontruje i

błyskawicznie wykonuje Chop, Toe Kick i Suplex! Raven wychodzi z ringu, bierze drabinę i umieszcza ja na środku ringu. Podczas tego, Booker wstaje i wykonuje swemu przeciwnikowi Toe Kick i DDT. Booker T, wchodzi na szczyt drabiny i próbuje sięgnąć walizkę, niestety mu się to nie udaje, gdyż Raven wstaje i przewraca drabinę! Booker nie wypada, poza ringu. "Kruk" śmieje się, tymczasem na arenie robi się ciemo, słychać "Here comes..." znów jasno i ponownie coś słychać-"...The Pain...!". I nagle Bock Lesnar wbiega do ringu i atakuje krzesłam Raven'a! Brock decyduje się jeszcze wykonać "krukowi" F-5! Lesnar podnosi Booker'a i schodzi z ringu. Booker T, tymczasem podnosi "kruka" i wykonuje mu Scissors Kick! Booker chce wejść po walizkę, lecz jeszcze dodaje Book-End Raven'owi! Czarnoskóry zawodnik, w końcu decyduje się wejść na drabinę i zdobyć walizkę z kontraktem i... mamy zwycięzcę!

Here is our winner-Booker T

DDP:Dlaczego Brock zaatakował Raven'a? Jaki miał w tym udział?

Ross:Nie mam pojęcia...

...w szatni Johnny Nitro przygotowuje się do swojej walki, podchodzi do niego RVD...

RVD:Johnny! Witaj wiesz chyba, że nie masz ze mnążadnych szans w naszym dzisiejszym pojedynku? Swojej walki o pretendenta nie wygrałeś czysto, tylko z pomocą...

Nitro:No i co, że wygrałem za pomocą interwencji? W naszym dzisiejszym pojedynku, pokażę Ci, że nie potrzeba dużo żeby Cię pokonać ani nie potrzeba dużo, by zostać czempionem...

RVD:To się jeszcze okaże Nitro...!

...i Rob wychodzi z szatni swego dzisiejszego przeciwnika...

Rob Van Dam © vs. Johnny Nitro

Zwarcie. Rob szybko wykonuje Headlock, irish whip, duck i Dropkick. Van Dam i Nitro stoją, Rob chce wyoknać Clothesline, lecz otrzymuje kontrę i Backbreaker! Johnny podnosi Rob'a i posyła go w narożnik, zaraz chce wykonać Turnbuckle Clothesline, lecz tym

razem to on otrzymuje kontrę i szybkie Standing Huricarana! Pin RVD'iego 1...nie. Obaj stoją, Johnny błyskawicznie wykonuje Toe Kick, kolejny irish whip w narożnik i tym razem pomyślnie wykonany Turnbuckle Clothesline. Nitro szybko wykonuje irish whip i... Half-Nelson Facebuster! Pin 1...2...nie. Johnny podnosi Van Dam'a, wykonuje zwarcie i przechodzi do Chinlock'u, trzyma długo... wkońcu Rob wyrywa się i wykonuje Dropkick i Leg Drop! Pin 1...2...nie. RVD podnosi swego przeciwnika, wykonuje mu irish whip i Body Press. Pin 1...2...nie! RVD, już zdenerwowany ponownie podnosi Johnny'ego, wykonuje mu kolejny irish whip, tym razem w narożnik i próba Turnbuckle Clothesline, lecz nie! Nitro wykonuje kontrę i błyskawiczne Tornado DDT! Pin 1...2...nie! Johnny, zdenerwowany, podnosi RVD'iego, wykonuje zwarcie i Suplex! Pin 1...2...nie! Nitro już naprawdę zdenerwowany, wyładowuje swoją złość podnosząc głowę Van Dam'a i zaraz miotając nią o matę. Nitro czeka aż Van Dam znajdzie się na kolanach i... Shining Wizard! Johnny, już pewien swego zwycięztwa, wchodzi na narożnik i... Moonsault!? Nie! Johnny nie trafia, RVD wstaje i wykonuje Rolling Thunder! Dodaje 5-Star Frog Splash! Pin 1...2...3

Here is our winner and still WCWF European Champion-Rob Van Dam!

Ross:A jednak, RVD broni tytułu.

DDP:Widać po jego zmęczeniu, że wygrana nie przyszła mu łatwo.

...Tiffany rozmawia z Brock'iem Lesnar'em...

Tiffany:Witaj Brock, powiedz dlaczego dzisiaj zaatakowałeś Raven'a?

Lesnar:Witam, odpowiedź na twoje pytanie jest prosta-chciałem pokazać, że mogę zaatakować i pokonać każdego kogo chcę. Od teraz na PRO-Hibition i w ogóle w całym WCWF zapanowuje nowa era-era Brock'a Lesnar'a!

Tiffany:A dlaczego zaatakowałeś akurat Raven'a a nie kogoś innego?

Lesnar:Ponieważ taki Raven... to potencjalny cel dla takiego zawodnika jak ja.

Tiffany:Dziękuję za wywiad, Brock.

...do ringu wchodzi Moran z mokrofonem...

Moran:Witajcie fani pradziwego-PRO wrestling'u! Witajcie na World's Collide! Co do następnej walki Hardy vs. Hardy, chciałem jakby dodać zasadę. Jeżeli podczas tej walki, ktoś zainterweniuje, nieważne kto-zostanie on natychmiastowo zwolniony... A więc, żeby was nie zanudzać-zapraszam na następna walkę!

...Moran siada obok jakiegoś widza, daje mu autograf i jakąś koszulkę, zaczyna rozmowę, aż w końcu na titantron'ie widzimy parking...

Końcówka.: Matt szybko wykonuje Headlock, Arm Wrench, kolejny Headlocki Dropkick. Matthew podnosi Jeff'a, wykonuje zwarcie i Jeffrey zdołuje się wydostać, skonrować Clothesline i wykonać Samoan Drop! Jeffrey czeka aż jego brat wstanie i wykonuje mu Flying Clothesline! Jeff podnosi przeciwnika, miota nim w stojący obok samochód, także leży on na masce. Młodzy brat Hardy wchodzi na dach nsamochodu, podnosi Matt'a i wykonuje mu Twist of Fate! Matthew spada z maski samochodu, Jeff zauważa drabinę, rozkłada ją i wchodzi na nią i mamy Swanton Bomb! Sędzia oświadcza, że Matt nie powinien dłużej walczyć, w związku z tym-Jeff wygrywa.

Here is our winner-Jeff Hardy!

...po walce, Jeff bierze obok stojące krzesło i uderza Matt'a w głowę, Matthew krwawi, Jeff ma tylko kamienną minę, aż w końcu odchodzi...

DDP:Aż jestem ciekaw, co będzie się działo na następnym PRO-Hibition, z Matt'em i Jeff'em

...na backstage'u widzimy Ruckus'a ze swoim pasem, podchodzi do niego Brock Lesnar...

Lesnar:Ruckus... już na School Sucks, albo szybciej stracisz swój pas... ponieważ zdobęde pretendenta, do tego twojego zaplutego pasa i zdobędę go!

Ruckus:Niby dlaczego tak sądzisz? Bo jesteś wielki? Bo jesteś silny? Może i jesteś wielki, silni i niewiadomo jaki jeszcze, ale nie masz czegoś, co mam ja-techniki... The Badass, bo taki jest od dzisiaj mój przydomek, nigdy się nie podda!

...Brock chce zaatakować Ruckus'a, lecz zauważa to przechodzący obok Moran i rozdziela ich...

Moran:Hej, hej, hej co tu się dzieje? Lesnar, jakoś nie potrafię sobie przypomnieć, że masz dzisiaj walkę, więc wyjdź z hali.Ty Ruckus zaraz walczysz z Ron'em więc zapraszam przed entrance.

"The Badass" Ruckus © vs. Ron Simmons

Walkę rozpoczyna zwarcie. Ron wykonuje Headlock, irish whip i Big Boot. Ruckus szybko wstaje i wykonuje Dropkick, irish whip w narożnik i Turnbuckle Clothesline. Ruckus błyskawicznie wykonuje zwarcie i szybko dodaje Facebuster! Pin 1...nie. Obaj stoją, Ruckus

błyskawicznie otrzymuje Toe kick i Shooting Star Pele Kick! Pin 1...2...nie. Ruckus podnosi przeciwnika, wykonuje mu kolejny irish whip w nariożnik i próbuje Razzle Dazzle, lecz otrzymuje kontrę i Arm Wrench, lecz niestety Ruckus kontruje i wykonuje Bank Roll! Pin

1...2...nie. Przeciwnik Ron'a podnosi go, wykonuje irish whip, kontra i mamy Clothesline. Simmons podnosi Ruckus'a, wykonuje zwarcie i szybko wykonuje Suplex! Pin 1...2...nie. Obaj stoją, Ron o dziwo bardziej zmęczony od Ruckus'a, wykonuje mu irish whip i dodaje

Shoulder Block. Simmons podnosi przecinika, znowu wykonuje irish whip, tym razem niestewty otrzymuje kontrę i Afterburner! The Badass zbiera sie przy linach i zaraz wykonuje swojemu przeciwnikowi Leaping Double Knee Drop! Pin 1...2...nie. Ruckus podnosi swego przeciwnika, wykonuje zwarcie i szybko przechodzi do Chinlock'u. Badass długo trzyma submission, w końcu Ron uwalnia się i wykonuje Toe Kick i Fall-Out Powerbomb! Pin 1...2...nie! Simmons już zdenerwowany podnosi przeciwnika, wykonuje mu irish whip i Scoop Powerslam! Pin 1...2...nie! Ron nie może w to uwierzyć! Simmons czeka aż przeciwnik wstanie i w końcu próba Dominator'a, lecz skontrowana na

Neckbreaker! Ruckus szybko wykorzystuje sytuację i wykonuje leżącemu przecwinikowi Blingin' Splash! Wchodzi na narożnik i mamy Gangsta Gulittine! Pin 1...2...3

Here is our winner and still WCWF Heavyweight Champion-"The Badass" Ruckus!

Ross:Cóż za wyrównana i naprawdę świetna walka! Ruckus pokazał, że potrafi naprawdę wiele, potrafi najpierw zdobyć a potem naprawdę ssensacyjnie obronić pas!

...na backstage'u widzimy idącego korytarzem Ezekiel'a Jackson'a, podchodzi do niego Scott Steiner...

Steiner:Big Zeke! Też mi coś! Już za chwilę, pokaże Ci kto tak naprawdę rządzi w WCWF! Właściwie... Ty dobrze o tym wiesz!

Jackson:Scott! Nie pochlebiaj mi! Chyba już rozumiem dlaczego wywaliłem Cię z tag-team'u... jesteś zbyt słaby i zarozumiały.

Steiner:Za to Ty Ezekiel, jesteś doskonałym wrestler'em! Tak naprawde jesteś gó**o wart!

...panowie niebezpiecznie patrzą sobie w oczy, ale tylko na tym okńczy się ich "przedmeczowa konfrontacja"...

7.Scott Steiner vs. "Big Zeke" Ezekiel Jackson

Klincz. Ezekiel szybko wykonuje Headlock, dodaje Arm Wrench i zaraz otrzymuje Toe Kick. Big Zeke błyskawicznie oddaje swemu dawnemu partner'owi European Uppercut'em. Jackson szybko wykonuje zwarcie i dodaje irish whip i Clothesline. Obaj stoją, Scott

błyskawicznie wykonuje swemu przeciwnikowi silny punch, dodaje Ultimate Hold i Back Body Drop. Pin 1...2...nie. Zeke i Steiner stoją, naraz wymieniają się punch'ami, jeden za drugim... w koncu Ezekiel kontruje, wykonuje Headbutt w ramach kontry i szybko dodaje Throw! Pin 1...2...nie. Big Zeke podnosi swojego dawnego partnera druzynowego, wykonuje mu irish whip i błyskawicznie dodaje Scoop Powerslam. Pin 1...2..nie. Jackson jest zdenerowowany, czeka aż Steiner wstanie i wykonuje rozpęd i Running DDT! Pin 1...2..nie! Ezekiel jest już naprawdę zdenerwowany, ponownie czeka aż przeciwnik wstanie, wykonuje irish whip w narożnik i po chwili próbuje Turnbuckle Clothesline, lecz Steiner zdołuje skontrować i wykonać Belly to Belly Suplex! Pin 1...2..nie! Scott nie może uwierzyć w to co widzi! Zaraz ponownie podnosi Ezekiel'a, wykonuje mu irish whip i... otrzymuje Clothesline! Jackson już porządnie zdenerwowany, podnosi przeciwnika

i wykonuje mu Book of Ezekiel! Pin 1...2...3!

Here is our winner-"Big Zeke" Ezekiel Jackson!

DDP:No niezbyt ciekawa, bo krótka walka...

Ross:Tak, walka mogłaby potrwać dłużej, chociaż widać zmęczenie u obu panów.

...Tiffany na backstage'u rozmawia z CM Punk'iem...

Tiffany:Witaj Punk, czy możesz mi powiedzieć, jakie masz odczucia, co do twojej następnej walki?

Punk:Moje uczucia są mieszane. Zarazem jestem pewien wygranej ale myślę, że Moran coś wykombinuje tuż przed moją walką.

Tiffany:A czy możesz nam coś powiedzieć o twoim przeciwniku-Kurt'cie Angle'u? Czy masz jakieś obawy co do niego?

Punk:Powiem tak, Kurt jest naprawdę uzdolnionym technicznie, fizycznie no i oczywiście psychicznie wrestler'em. W końcu, zawodnikiem jest już od paru, ładnych lat. Ale jak już powiedziełem-"jestem pewien swojej wygranej".

...naraz do Punk'a i Tiffany podchodzi Moran...

Moran:Wies co Punk? Mówiłeś, że zapewne coś wykombinuję z twoją walką... i wiesz co? Wykombinowałem... Kurt Angle vs. CM Punk Special Refree Match! Kto będzie "sędzią specjalnym"? Tego dowiesz się już za chwilę.

8.Special Refree-??? WCWF Real Championship Match

CM Punk © vs. Kurt Angle

Na arenie robi się cisza, kto jest "specjalnym sędzią"? Moran! Moran jest Special Refree! Gong i rozpoczęcie walki. Kurt wykonuje Headlock, Arm Wrench i szybko dodaje irish whip i Arm Whip. Obaj stoją, Punk kontruje próbę Chop'u i wykonuje Dropkick, drugi,

trzeci w końcu decyduje się naHigh Kick, lecz niestety, Angle kontruje i wykonuje Leg Whip przecwinikowi. Obaj zawodnicy stoją, Punk wykonuje kolejny Dropkick i szybko wykonuje zwarcie i próba Suplex'u, niestety skontrowana na Neckbreaker! Pin 1...2...nie. Angle podnosi swojego przeciwnika, wykonuje mu szybki irish whip i Olympic Slam! Pin 1...2...nie. Obaj panowie stoją, Kurt błyskawicznie wykonuje zwarcie, z którego niestety Punk się uwalnia i szybko wykonuje olimpijskiemu medaliście DDT! Pin 1...2...nie.Straight Edge Superstar czeka aż Angle wstanie i wykonuje mu High Kick! Pin 1...2...nie.CM Punk podnosi Kurt'a, wykonuje mu irish whip w narożnik i chce wykonać Turnbuckle Shining Wizard with Bulldog, lecz niestety Kurt kontruje i wykonuje German Suplex swemu przeciwnikowi. Pin 1...2...nie. Angle czeka aż przeciwnik wstanie i wykonuje mu Clothesline, który wyrzuca jego i Punk'a z ringu. Punk po cichu sięga po

krzesło i uderza nim Kurt'a! Moran widzi to wszystko i chce ogłosić zakończenie walki, lecz się przed tym powstrzymuje! Dlaczego!? Moran z uśmiechem, dalej ogląda to co Punk i Kurt robią poza ringiem. Tymczasem Straight Edge Superstar, chce ponownie uderzyć

przeciwnika krzesłem, lecz Angle zatrzymuje je w powietrzu! Kurt odrzuca porzedmiot i zaraz wykonuje Punk'owi Belly to Back Suplex! Angle podnosi swojego przeciwnika i wrzuca go do ringu. Kurt już uśmiechnięty... wykonuje Ankle Lock! Punk się poddaje! Ale Moran nie każe dzwonić w gong! Angle puszcza nogę przeciwnika i kłóci się z sędzią, zajmuje mu to dłuższą chwilę, na tyle długą, żeby Punk mógł wstać i wykonać na nic nie podejrzewającym Kurt'cie Anaconda Vise! No i niestety Angle się poddaje a Moran każe zadzwonić w gong!

Here is our winner and still WCWF Real Champion-CM Punk!

DDP:Dlaczego Moran tak dziwnie zachowywał się podczas tej walki? Nie kazał dzwonić w gong ani w trakcie dyskfalifikacji ani w trakcie poddania się przez Punk'a!

Ross:Nie mam pojęcia, dlaczego WCWF Chairman tak postąpił... może dowiemy się tego na nastęnym PRO-Hibition? Tymczasem dzisiejsze World's Collide, komentowali Jim Ross i Diamond Dallas Page! Dobranoc i zapraszamy na PRO-Hibition!

===========================

Newspack:

:arrow: World's Collide na żywo, zobaczyło naprawdę wiele osób ponad 35000 osób widziało owe PPV

:arrow: Na koncie WCWF jest naprawdę duża suma pieniędzy, ponad 4 i pół miliona dolarów. Wiadomo, że federacja zrobi coś z tymi pieniędzmi, w planach jest nawet wykupienie innej federacji

:arrow: Oto obecny roster:

-MVP

-AJ Styles

-Rob Van Dam

-Abyss

-Raven

-CM Punk

-Booker T

-Edge

-Ezekiel Jackson

-Mark Henry

-Ted DiBiasie

-Mr.Anderson

-Matt Hardy

-Jeff Hardy

-Kurt Angle

-Elijah Burke

-Brian Kendrick

-Paul London

-Johnny Nitro

-Ruckus

-Alex Shelley

-Chris Sabin

-Shelton Benjamin

-Christian

-Brock Lesnar

-Ron Simmons

Tag Teams:

-Londrick (Paul London/Brian Kendrick)

-Motor City Machine Guns (Alex Shelley/Chris Sabin)

-Money Shot (Ted DiBiasie/Mark Henry)

-Burke/Benjamin

-Edge and Christian

Champions:

WCWF Real Champion-CM Punk

WCWF Heavyweight Champion-Ruckus

WCWF Tag Team Champions-Elijah and Shelton

WCWF European Champion-Rob Van Dam

WCWF Television Champion-Abyss

-WWE Monday Night Raw-4.5

-TNA iMPACT! Wrestling-4.0

-WCWF World's Collide-4.4

:arrow: Moran i Heyman są bardzo zadowoleni z rating'u World's Collide

Powiem, że jest to dobry odcinek.Walki, segmenty bardzo dobre.Właśnie obecność DDPiego w tym odcinku było dobrym pomysłem, jestem zadowolony z tego, że ktoś w tym samym czasie wpadł na pomysł, aby zagościł w odcinku.Ja też miałem w planach, aby się pokazał, kiedyś w moich odcinku :D.

Zapraszam do mnie od wczoraj jest Smackdown :).

Ciekawe PPV lecz bez zachwytów walki dobre nie które mogłyby być dłuższe, ale jak wolisz, fajny ME. Abyss zdobył pas TV co zaliczam do plusów, ale jedno mnie denerwuje te spacje w trakcie pisania, całkiem psuje czytanie.

12658356164fd73b28cd7c3.jpg

05.09.2011-PRO-Hibition/tonight in West Newbury, Massachusstets!

Fajerwerki i "Remedy" Seether'a rozpoczynają show!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DDP:Witamy państwa na PRO-Hibition!

Ross:A witają się z państwem Jim ross i Diamond Dallas Page! Jesteśmy dokładnie tydzień,po ostatnim PPV-World's Collide,a oto wyniki.:

1.WCWF Tag Team Championship

Elijah and Shelton def. E & C (new champions)

2.WCWF Television Championship

Abyss def. AJ Styles (new champion)

3.Booker T def. Raven in a (after Brock Lesnar's iterference)

RVD def. Johnny Nitro (still champion)

5.Jeff Hardy def. Matt Hardy

6.WCWF Heawyweight Championship

Ruckus def. Ron Simmons

7.Ezekiel Jackson def. Scott Steiner

8.WCWF Real Championship

CM Punk def. Kurt Angle (after Special Refree of this match-Moran's cheating)

DDP:Nowi tag team i Television czempioni! Elijah i Shelton udowodnili swoją wyższość,nad legendarnym tag-team'em Edge'm i Christian'em Cage'm,aż nie mogę w to uwierzyć!

Ross:Za to Moran... dlaczego on tak postąpił? Pozbawił uczciwej wygranej Kurt'a Angle'a! Ale już bez przynudzania, zaczynamy show!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.MVP vs. WCWF Tag Team Champion-Elijah Burke/w.Sheton Benjamin

Walkę rozpoczyna klincz.MVP wykonuje Headlock,z którego Elijah szybko się uwalnia i sam wykonuje Arm Wrench,Dropkick,irish whip i Scoop Powersam.Burke podnosi przeciwnika,wykonuje mu irish whip w narożnik i dodaje Elijah Express! Dodaje jeszcze Outer Limitz Elbow i pin! 1...2...3

Here is our winner-Elijah Burke!

...Elijah bierze mikrofon...

Burke:No, fani prawdziwego wrestling'u! Na World's Collide udowodniliśmy,jak to Diamond powiedział-"swoją wyższość nad E & C"! Teraz już chyba Edge i Christian zrozumieli,że nie są warci mistrzostwa drużyn!

...Burke i Benjamin schodzą z areny przy pop'ie publiczności...

...skrót wydarzeń z World's Collide...

...do ringu wchodzi Kurt Angle z mikrofonem...

Angle:Tak,tak oszczędźmy sobie tych fanów wreslting'u... niewiem, czy oglądaliście World's Collide,ale napewno zobaczyliście skrót wydarzeń z ostatniego PPV.Moran oszukał mnie i całą wiwatującą mi publiczność (heel heat).No tak, nie potraficie docenić prawdziwego talentu... w każdym razie,na otatnim PPV doszło do czegoś,co niepowinno się wydarzyć-...

...puszczony zostaje materiał,gdy Moran oszukuje w trakcie walki Punk-Angle z ostatniego World's Collide a publiczność,wydaje się zadowolona i krzyczy "Angle sucks"...

Angle:Jak ja nienawidzę West Newbury (ostry heat)... najgorsze miasto w USA.Jeżeli jaśnie Mr.Moran raczy zjawić się na rampie,to czy mógłby on wyjaśnić mi dlaczego mnie oszukał!?

...rozbrzmiewa theme Moran'a i zjawia się on na rampie z mikrofonem...

Moran:Jakem zjawił się o Kurt'cie,cóżeś Ty chciał...?

Angle:Tak,chciałem żebyś wyjaśnił mi,dlaczego oszuiwałeś na mojej wace o mistrzostwo!?

Moran:Od momentu zatrudnienia Cię w WCWF,Kurt... nie lubiłem Cię.Podpisałem kontrakt z Tobą,głównie dlatego,że masz wielką przeszłość,z przyszłością,przynajmniej w mojej federacji,nie będzie tak łatwo.W TNA i WWE,wszystko miałeś podawane na tacy,nie

wątpię,że masz duża a nawet ogromne umiejętnośći,ale żeby coś zdobyć w tej federacji,to musisz na to zasłużyć.W World Wresting Entertainmen ti Total Nonstop Action,od razu dawano Ci pozycję main event'era.W World Championship Wrestling Federation,na prestiż

trzeba zasłużyć.Jeżeli chcesz,to idź błagać na kolanach Carter,żeby Cie przyjęła spowrotem.Gdy ja Cię zobaczyłem,to pomyślałem-"hej,Kurt Angle to naprawdę świetny zawodnik,zostanie u mnie kimś "większym",oczywiście jak na to zasłuży"...

Angle:Ale przecież,do pretendenta do WCWF Real Championship doszedłem czysto! Pokonałem Anderson'a...!

Moran:Może i tak,ale dla mnie to za mało,żeby zostać czempionem.Żeby udowodnić swój prawdzdiwy talent,musisz wygrać twoją dzisiejszą walkę.Ty kontra 3 innych wrestler'ów w Gauntlet Match!

2.Motor City Machine Guns vs. Money Shot

Walkę rozpoczynają Mark i Alex. Henry wykonuje Headlock,Shelley błyskawicznie uwalnia się i wykonuje Dropkick.Nie robi to wrażenia na Mark'u,który po chwili wykonuje swemu przeciwnikowi Clothesline! Henry czeka aż Alex wstanie i wykonuje mu irish whip w swój

narożnik.Zmina z Ted'em,Mark i jego tag team partner wykonują Shelley'emu Double irish whip i Leg Whip with Elbow Drop! Pin 1...2...nie.DiBiasie wstaje i błyskawicznie taunt'uje.Robi to dość długo,przynajmniej tak długo,że Alex wstaje i wykonuje przeciwnikowi

School Boy Pin! 1...2...nie.Shelley i DiBiasie wstają mniej więcej w tym samym czasie,Ted próbuje Clothesline'u,lecz Alex okazuje się sprytniejszy i w ramach kontry wykonuje mu Neckbreaker.Shelley szybko wstaje i zmienia się z Chris'em.Sabin szybko wchodząc do

ringu przez liny,stomp'uje Ted'a,w końcu podnosi go i wykonuje irish whip,duck i Spinning Wheel Kick! Pin 1...2...nie.Chris nie zastanawia się i błyskawicznie wstaje,ponownie podnosi DiBiasie'go,wykonuje zwarcie i Samoan Drop! Pin 1...2...nie.Niestety Mark Henry przerywa

pinfall i szybko wykonuje Chris'owi Scoop Powerslam.Sabin leży,sędzia wygania Mark'a z ringu a tymczasem Alex Shelley szybko wchodzi na narożnik i wykonuje leżącemu DiBiasie'mu Diving Splash! Chris jedynie kładzie rękę na Ted'a a sędzia odlicza 1...2...3

Here are our winners-Motor City Machine Guns Chris Sabin and Alex Shelley!

DDP:A jednak,MCMG zwyccięża.Cieszę się z takiego wyniku.

Ross:Money Shot coraz bardziej,możnaby rzec-"spada na dno" pod względem tag-team'owym.

DDP:Tak Jim,masz rację.To już nie to samo co na przykład miesiąc temu.

...w szatni Abyss'a,widzimy samego "Monster'a" i podchodzącego do niego AJ Styles'a...

AJ:Abyss! Ostatnio,na World's Collide poszczęściło Ci się.Jesteś zwykłym "szczęściarzem",który i tak nie potrafiłby wygrać z kimś "wyższym rangą" od niego.

Abyss:Tak AJ? A więc powiedz mi,dlaczego ktoś "wyższy rangą" posuwałby się do Low Blow'u?

...AJ nie odpowiada,tylko szybkim krokiem i z hukiem wychodzi z szatni,Abyss z uśmiechem na twarzy spogląda na swój pas...

...w ringu widzimy Raven'a,trzymającego mikrofon...

Raven:Widzieliście co stało się na World's Collide!? Podobnie jak Kurt Angle,zostałem oszukany! W sensie,poczas mojej walki zostałem zaatakowany przez Brock'a Lesnar'a,to uniemożliwiło mi zdobycie kontraktu! Nie mogę uwierzyć,jak można było do tego dopuścić...!

...nagle słychać "Here comes..." publiczność wie o kogo chodzi,rozjaśnia się i słychać "...The Pain.." i Lesnar zjawia się na rampie...

Lesnar:I co Raven? teraz będziesz się nad sobą rozczulał? Prawdziwy zawodnik,taki jak ja,nie płakałby w ringu i nie marudził jak pięciolatek.Prawdziwy zawodnik,walczyłby... w twoim przypadku o rewanż.Sądząc po Tobie,nie jesteś "prawdziwym zawodnikiem".

Raven:No dobra ale powiedz mi Lesnar,dlaczego mnie zaatakowałeś?

Lesnar:Już to mówiłem! Jesteś potencjalnym "celem" dla kogoś takiego jak ja.Ja jestem wielki i silny a Ty wyglądasz przy mnie jak robak,którego mogę zgnieść...

...speech Brock'a przerywa theme Moran'a...

Moran:No dobrze,skoro tak za sobą przepadacie,to zarządzam,że na School Sucks odbędzie się walka Lesnar versus Raven TBC:Tables,Blackboards and Charis Match!

...wszyscy po chwili schodzą z ringu...

3.Brian Kendrick/w. Paul London vs. Johnny Nitro

Pojedynek obu panów rozpoczyna zwarcie.Po chwili,Nitro zaczyna przejmować kontrolę i wykonuje przeciwnikowi Headlock i sprowadza go do ziemi.Johnny,gdy Brian wstaje,wykonuje mu Dropkick i pin 1...nie.Obaj zawodnicy stoją,Johnny miota Kendrick'iem o narożnik i tam wykonuje mu ogrom Toe Kick'ów.W końcu decyduje się na irish whip w narożnik naprzeciwko,chce wykonać Turnbuckle Clothesline,lecz Brian kontruje i szybko wykonuje swemu przeciwnikowi Back DDT! Pin 1...2...nie.Kendrick i Nitro wstają równo,ten pierwszy kontruje próbę Clothesline'u i wykonuje Springboard Moonsault! Pin 1...2...nie.Kendrick szybko wstaje,wykonuje swojemu przeciwnikowi Leg DDT a po chwili dodaje Leg Drop.Pin 1...2...nie.Brian już zdenerwowany,czeka aż Johnny wstanie i po chwili próbuje Running Head Scissors,lecz ten uwalnia się,odrzuca nogi przeciwnika i błyskawicznie wykonuje Toe Kick i Facebuster! Pin 1...2...nie! Johnny nie może w to

uwierzyć! Łapie się za włosy,jakby chciał je wyrwać.Po chwili jednak,opanowuje się,podnosi Kendrick'a ciągnąc go za włosy.Sędzia zaraz przestrzega go,ale ten nie robi sobie z tego nic,tylko patrzy się sarkastycznie na sędziego.Tymczasem Brian traci siły i błyskawicznie

wykonuje Victory Roll! Pin 1...2...nie! Kendrick i Johnny wstają mniej więcej w tym samym czasie,po chwili Nitro decyduje się na wykonanie Toe Kick'u i DDT.Johnny bez czekania wykonuje Dancing Leg Drop! Nitro pewien wygranej,wspina się na narożnik i wykonuje

Moonsault! Pin 1...2...3

Here is our winner-Johnny Nitro!

...Johnny bierze mikrofon...

Nitro:Rob Van Dam! Przysięgam Ci,że jeszcze zdobędęten twój zasrany pas i to ja stanę się European Champion'em! Strzeż się...!

Ross:Uuuu,mocne słowa...!

DDP:Tak,w Johnny'm widać ogromną determinację a to mi się właśnie w nim podoba.

...Tiffany rozmawia na backstage'u z Matt'em Hardy'm...

Tiffany:Witam Cię Matthew widać,że jesteś niezadowolony z powodu twojej ostatniej walki.

Matt H.:Witaj... oczywiście,że jestem niezadowolony.W końcu mój rodzony brat zdradził mnie i na dodatek,w tak brutalny sposób doprowadził do krwawienia.Nie rozumiem,dlaczego to zrobił.Chociaż podejrzewam,że za tym wszystkim stoi Anderson.

Tifany:Czy masz zamiar zemścić się na bracie?

Matt H.::Tak,Jeff powinien dotać to na co zasłużył.A dostanie to ode mnie!

Tiffany:Dziękuję Matthew do zobaczenia.

4.Non-Title Match

WCWF Heavyweight Champion-"The Badass" Ruckus vs. Christian Cage/w.Edge

Pojedynek ten,rozpoczyna klincz,po którym Christian wykonuje Headlock.Zaraz po tym Arm Wrench,Dropkick i skontrowany Clothesline. Skontrowany Clothesline przez Ruckus'a,przeradza się na Rolling Back Neckbreaker! Pin 1...nie.Obaj stoją,po chwili Ruckus wykonuje Toe Kick i... Shooting Star Pele Kick! Ruch ten,"wrzuca" Cage'a w narożnik,naraz Ruckus wykonuje Karate Kick,irish whip w narożnik naprzeciwko i wykonuje Razzle Dazzle with Bulldog! Pin 1...2...nie.Ruckus odbija sie od lin i wykonuje Blingin' Splash! Pin 1...2..nie.WCWF Heavyweight Champion czeka aż jego przeciwnik wstanie,w końcu chce wykonać Shooting Star Pele Kick,lecz Cage kontruje i sam wykonuje Dropkick.Christian podnosi Ruckus'a i wykonuje zwarcie i Oklahoma Slam! Pin 1...2...nie.Obaj stoją,Cage ponownie chce wykonać Oklahoma Slam,lecz Ruckus kontruje i wykonuje Cage'owi The Parker! Pin 1...2...nie! Ruckus jest już dość zdenerwowany,powoli wstaje,czeka aż Christian zrobi to samo i wykonuje mu irish whip.Cage kontruje,chce wykonać Clothesline,lecz Ruckus również wykonuje kontrę i po chwili częstuje przeciwnika Afterbuner'em! Pin 1...2...nie! Czempion jest już porządnie zdenerwowany,podnosi przeciwnika,wykonuje

mu Toe Kick i... The Golden Chain! Ruckus decyduje się wejść na narożnik,tak robi,taunt'uje na szczycie narożnika aż w końcu zakańcza walkę efektownym Gangsta Guilottine!

Here is our winner-Ruckus!

DDP:A jednak,Ruckus ponownie odnosi zwycięztwo!

Ross:Nie przegrał on jeszcze żadnego pojedynku! Niesamowite!

...Tiffany rozmawia z Booker'em T...

Tiffany:Witaj Booker,czy zdradzidsz nam,który pas wybierzesz,by poźniej walczyć o niego na School Sucks?[/b]

Booker:Tego ci nie powiem,bo sam jeszcze tego nie wiem.Na pewno,będzie to WCWF Real albo Heavyweight Championship.Ale nie mogę się zdecydować.

Tiffany:A co sądzisz o ataku Brock'a na Raven'a na World's Collide?

Booker:Mi tam to nie przeszkodziło,dzięki niemu wygrałem,ale i bez niego bym sobie poradził,ponieważ wierzę w swoje możliwości.

Tiffany:Dziękuję Booker...

5.Gauntlet Match

Kurt Angle vs. ???/???/???

...na titantron'ie widzimy Moran'a...

Moran:Zmiana planu,zaraz pokaże Ci twoich przeciwników,lecz prze tym ustawią się oni pod ringiem...

..."Rob Van Dam... the whole fu**ing show..." 1szy to RVD...

..."Get Ready to Fly..." 2gi to AJ Styles...

..."Misteeeeeeeeeer..."a 3ci to Mr.Anderson...

5.Gauntlet Match

Kurt Angle vs. Rob Van Dam/AJ Styles/Mr.Anderson

Pierwszy to RVD.Walka zaczyna się od zwarcia,Kurt zaraz wykonuje Headlock,Arm Wrench i irish whip w narożnik.Olimpijczyk chce wykonać Turnbuckle Clothesline,lecz Rob udaremnia mu to kontrując i wykonując Toe Kick i Enzuigiri.Obaj panowie stoją,Van Dam szybko wykonuje Dropkick,Arm Wrench,Angle kontruje i wykonuje Clothesline,potem jeszcze dodaje Shoulder Block.Rob szybko wstaje i zaraz wymierza Kurt'owi irish whip i Spinning Wheel Kick! Pin 1...nie.Obaj stoją,Rob wykonuje Calf Kick,lecz zaraz po tym Angle się podnosi i wykonuje Overhead Belly to Back Suplex! Pin 1...nie.Obaj wrestler'zy stoją,po chwili RVD wykonuje irish whip i Dropkick,który wyrzuca Angle'a za liny.Poza ringiem,AJ i Anderson stomp'ują Kurt'a.W końcu,Anderson wykonuje mu Toe Kick i spowrotem wrzuca do ringu.RVD wykonuje na leżącym Kurt'cie Rolling Thunder! Van Dam wchodzi na narożnik i czy 5-Star Frog Splash? Nie! Kurt błuskawicznie reaguje,wspina się po narożniku i wykonuje Avalanche Angle Slam! Pin 1...2...3! Rob Van Dam wyeliminowany,AJ jest następny.Styles bardzo szybko wślizguje się do ringu i od razu wykonuje swemu przeciwnikowi Dropkick,irish whip i Calf Kick! Pin 1...2....nie.AJ wstaje i podnosi

olimpijczyka,wykonuje mu irish whip,tym razem w narożnik i próbuje Turnbuckle Cannon Bomb,lecz Kurt kontruje i szybko wykonuje German Suplex! Drugi,trzeci i w końcu Kurt przestaje "supleksować",wstaje,bardzo zdenerwowany i... Ankle Lock! Ale rope break! Kurt

jest załamany... ciągnie AJ'a mniej wiecej na środek ringu i znowu próbuje Ankle Lock.Tym razem Styles jest szybszy i wykonuje swemu przeciwnikowi Kip-Up Hurracarana! Pin 1...2...nie.Obaj stoją,AJ próbuje Clothesline'u,lecz Angle kontruje i wykonuje Overhead German Suplex! Kurt chce przypiąć,lecz odpucszcza i zakłada Ankle Lock! Ty razem z powodzeniem! AJ Styles wyeliminowany,do ringu już wbiega Mr.Anderson.Anderson szybko wykonuje Shoulder Block,potem jeszcze dodaje Running Neckbreaker i uśmiecha się szyderczo.W końcu zaczyna stomp'ować swojego przeciwnika,po dłuższej chwili stomp'owania,podnosi Angle'a i wykonuje mu irish whip,Anderson próbuje Clothesline'u,lecz podobnie jak AJ dał się nabrać i po chwili otrzymuje 3 German Suplex'y! Olimpijczyk,już naprawdę wycieńczony walką,opiera się o narożnik.Lecz zaraz Anderson wstaje i... nieudana próba Turnbuckle Clothesline i Belly to Back Suplex w ramach kontry od Kurt'a! Angle czeka aż jego przeciwnik wstanie i wykonuje mu irish whip i Back Body Drop! Pin 1...2...nie! Kurt już zdenerwowany i nawet zdziwiony sytuacją,ponownie podnosi przeciwnika,wykonuje zwarcie.Na nieszczęście Angle'a,Anderson przejmuje kontrolę i po

chwili wykonuje Toe Kick i Mic Check! Pin 1...2...nie! Anderson nie może w to uwierzyć! Ken wstaje i czeka aż Kurt również wstanie w końcu próbuje Clothesline'u,lecz znów otrzymuje kontrę,Angle wciska go w narożnik,posadza tyłem na szczycie i wykonuje mu z tamtego

miejsca German Suplex! Kurt staje na narożniku i wymierza Diving Moonsault Anderson'owi! Pin 1...2...nie! Angle już załamany i wycieńczony walką,wstaje,czeka aż Anderson wstanie i wykonuje mu Angle Slam! Dodaje Ankle Lock i po walce!

Here is our winner-Kurt Angle!

...po walce,rozbrzmiewa theme Moran'a,zjawia się on na rampie i... klaszcze z zadowoloną miną Kurt'owi...

Ross:Co za fantastyczna walka!

DDP:Tak,Kurt pokazał,że w ringu potrafi naprawdę wiele.Dzisiejsze PRO-Hibition,komentowali dla państwa Jim Ross i Diamond Dallas Page! Dobranoc!

=======================

=======================

Newspack:

:arrow: Federacja chce odciągnąć Edge'a od main event'u,a dokładniej od pasów single'owych

-WWE Monday Night RAW-4.8

-TNA iMPACT!-4.3

-PRO-Hibition-4.6

:arrow: Federacja ma zamiar podpush'ować

Brian'a Kendrick'a i Paul'a London'a,mogą oni w krótce zdobyć pasy drużynowe

:arrow: Karta na School Sucks:

1.??? Championship Match

Booker T vs. ???

2.TBC:Tables,Blackboards and Chairs Match

Raven vs. Brock Lesnar

:arrow: W październiku,odbędzie się równo 5 tgal pod rząd,a wszystkie odbędą siew Europie (łącznie z PPV).

:arrow: Oto oficjalnie potwierdzony "grafik" gdzie odbędą sie gale:

03.10.11-Grenoble,France (PRO-Hibition)

10.10.11-Aalborg,Denmark (PRO-Hibition)

17.10.11-Prague,Czech Republic (PRO-Hibition)

24.10.11-Dortmund,Germany (PRO-Hibition)

31.10.11-Białystok,Poland (Disaster PPV)

Po pierwsze powiem, że jest to mało czytelne.Stosuj jakieś odstępy pomiędzy walkami a backstagami, bo wszystko w oczach się rozlewa.

Walki ciekawe, szczególnie z Johnym Nitro ciekawych przeciwników mu dopasowujesz.

Wywiady średnie, walki trochę lepsze.Jest średnio ale stosuj jakieś spacje, wciskaj enter aby zrobić jakieś odstępy, bo nie da się czytać,mimo tego że jest nawet warto poczytać ale niestety nie da rady.

Fajny pomysl z założeniem całkiem nowej federacji. Połączenie doświadczenia (Steiner,Lesnar,Raven) i młodych,utalentowanych zawodników (Elijah Burke,Shelton). Fajnie prezentuje sie feud pomiedzy Jeffem a Mattem. Dobry pomysł an pojedynek Scotta Steinera z Ezekielem Jacksonem. Co do karty na SS ciekawy będzie Ladder Match :D. Zupełnienie mam pojęcia z kim zmierzy się Booker w Championship matchu ale wydaje mi sie że z jakims ciekawym nowym debiutantem 8) .Czekam na kolejne gale.

Zapraszam do czytania mojego Diary

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=32538

17617010354e0da0105bfce.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
  • Dodaj nową pozycję...