Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

PXW Survive 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Polish Xtreme Wrestling pragnie przedstawić wam drugą z kolei galę jaką jest SURVIVE 2011.

Na gali było wiele emocji jak i bólu.

Nagranie gali jest bez wejściówek dlatego, że wystąpiły problemy techniczne.

Obejrzyjcie, komentujcie i oceniajcie.

Extreme Rules Match:

Cold Blood vs Terry Shadow

Triple Third #1 Contender Match for PXW Champion:

Manny vs Sirreks vs Sundace Slate

ECW Chmpionship - Samoan Strap Match:

The Viper © vs Razor

MAIN EVENT:

PXW Championship - Extreme Rules Match:

Krycha vs Nightmare ©

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Natan

1

• SaViK

1

• TerryShadow

1

Top użytkownicy w tym temacie

Holy shit! Holy Shit! Absolutely the best wrestling performance in Polish Backyard history is PXW Survive! :) Tak jest panowie, tak równej gali na tak wysokim poziomie polski backyard nie widział. Konkurencja może i nie była gigantyczna, bo poza paroma bardzo dobrymi epizodami (WSW Upierdolony Stół, kilka większych gal od WFW) ciężko znaleźć ewidentnego lidera który połączyłby sporą ilość walk z tym, żeby większość z nich stawiała kolejnym poprzeczkę cholernie wysoko - wam to się udało. Gala znakomita, oglądało się fenomenalnie, jestem z was, cholera jasna, dumny.

Tradycyjnym systemem, a co :twisted:

Plusy:(w lekkim chaosie, było tego tyle, że nie sposób wymieniać ich po kolei lub z odpowiednim tonowaniem ważności)

+ 3 na 4 walki były bardzo dobre, nieprawdopodobna równość w robieniu znakomitego show, kapitalnie się przygotowaliście. A w tym:

+walka Terry'ego z CB na bardzo dobrym poziomie, co Shadow w tym ringu chwilami wyczyniał to jest kosmos. Ogromna dynamika. Szkoda tylko tego, że ten Swanton z drabiny był nie trafiony, to byłoby coś! :D Końcówka lekko zawiodła ale walka naprawdę bardzo dobra.

+3way chyba nawet lepszy od openera, bardzo dobra postawa Sirreksa, kalam się za słowa sprzed tygodnia - wcale nie jest najsłabszy z tej trójki, pokazał się świetnie. Najbardziej równo zaprezentował się Slate, sporo czasu w ringu i nie zmulał ani przez chwilkę, zasłużył na TitleShota. Piękne chwile szczególnie gdy wchodzi Maniek i zamiata Sirreksa (Vertical Suplex na krzesło, chairshoot) [btw. Maniuś ma jeszcze problemy z wyzbyciem się tryplowych tauntów :twisted: ]. Końcówka również dobra, zbotchował stół a nie wy więc nie ma się czym przejmować, poza tym każdy rock bottom Slate'a wygląda równie dobrze więc i tak byłem zadowolony :)

+ME, walka o pasek. To czego mi brakowało to BHS od Nightmara i... tyle :) Walka absolutnie kompletna, było tam wszystko. Piękny splash na stół z byłym już championem i sprężynka po której mieliśmy znakomitego superkicka. Końcówka walki z lekkim botchem, ale cała jej reszta sowicie nam to wynagrodziła. Walka Krycha vs SS szykuje się świetnie.

+Sporo itemów.

+Chairshoot Mańka w głowę Sirreksa, uznam to za prezent od mojego PXW'owego ulubieńca dla mojej skromnej osoby, która przypomnę, domagała się takich ekscesów :D Jedno z pierwszych 'Holy Shit' pod nosem poszło właśnie dlatego :D

+Absolutnie piękne spoty jak seria finisherów w 3wayu czy sprężynka z natychmiastowym superkickem w ME o czym wspominałem już wcześniej

+Zmiana posiadacza głównego pasa

+Remis ładnie podbudowuje dalszy feud między Terrym a Cold Bloodem.

+Widownia po raz kolejny w przyzwoitej ilości, brawo.

+Nie mogę się k... doczekać SMASHa! :D

Minusy:

-Baaaaaaaaardzo kiepska walka o pas Ekstremy, w gruncie rzeczy na chwilę obecną jest on szmacony i dużo ładniej wkomponowałby się w konflikt Shadowa z CB. Na chwilę obecną jest dla mnie równy paskowi od spodni, mam nadzieję, że to się zmieni.

-Modlę się o dzień, w którym kamery nie zawiodą, obie będą pracować dobrze i nie padną w połowie nagrywania. Do kamery na dachu kupić do cholery dobre akumlatorki a z tą na dole robić większe kółka wokół ringu bo zbliżenia na daną część ciała zawodnika nie są porywające :D

-CB po raz kolejny krwawił 'na marne', kamera uchwyciła to tylko przez chwilę, a z tego co widziałem to ładnie się pociachał.

-Można było pokusić się o trochę lepszą konstrukcję stołów.

-Itemy powinny być dookoła ringu a nie ciągle z jednej strony (wiem, że pierdoła, ale coś do tych minusów dać muszę :D)

Podsumowując. Dynamika, Dynamika i jeszcze raz PXW! :) Najlepsza backyardowa gala jaką miałem okazję oglądać, spełniliście moje oczekiwania w 100%

*Nowym mistrzem PXW na gali Survive został Krycha...

*Sundace Slate doznał kontuzji nogi po wygranej walce na Survive. Kontuzje zdoła się wyleczyć do Royal Rumble. Jest on pretendentem do pasa PXW.

*Oficjalnie RazoR zadebiutował na Smashu w wygranej walce a potem tydzień później zdobył pas ECW na gali Survive. Mówi się, że stoi za nim GM, który ostatnio wmieszał się w konflikt między Cold Blood'em a Terrym Shadow'em.

*Jeśli już mowa o GM'ie, to trzeba powiedzieć, że ów osobnik nie chce ujawnić swojego imienia. Prawdopodobnie będzie się on pojawiał częściej na tapingach Smashu i byćmoże zostanie wplątany w głębszy storyline

*Została otwarta Rekrutacja, wolne są 3 miejsca. Trenerem prawdopodobnie będzie ktoś z Rosteru. Mówi się o 4 zawodnikach, ale nie są to potwierdzone informacje..Więcej informacji pod gadu-gadu: 22578241

*Drugiego Lipca odbędzie się trzecia już gala z pod znaku PXW:Royal Ruble. Na razie są tam potwierdzone dwa pojedynki...

http://img84.imageshack.us/img84/6165/79193478.jpg

PXW Championship Match:

Sundace Slate vs Krycha ©

10 Man over the top rope Battle Royal

Uczestnicy nie są potwierdzeni w tej walce.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 92 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 006 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 694 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 567 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 881 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW Windy City Riot 2025 Data: 11.04.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Pay Per View Lokalizacja: Chicago, Illinois, USA Arena: Wintrust Arena Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Komentarz: Walker Stewart & Veda Scott Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Windy City Riot 2025 - The Buy In Data: 11.04.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Chicago, Illinois, USA Arena: Wintrust Arena Format: Live Platforma: YouTube.com Komentarz: Walker Stewart & Veda Scott Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • KyRenLo
      Walka War Raiders vs. The New Day już oficjalnie w karcie:
    • Grins
      No ja mam też dziwne wrażenie że on wypali RKO na samym końcu gali gdy Cena będzie świętował albo sprzeda punt kicka The Rockowi czy coś w tym stylu, chociaż ja też jestem zwolennikiem aby to właśnie Randall był ostatnim przeciwnikiem Ceny innej opcji nie widzę, mam nadzieje że na dzisiejszym SmackDown ruszą konkretnie z tymi programami bo został tydzień a póki co program Rollka/Punka/Romana jak na razie jest najlepszym programem całej tej RTWM. 
    • KPWrestling
      Za nami niezwykle emocjonująca gala KPW Arena 28: Zły Omen. Wyniki walk: 1. GREG pokonał Eryk Lesak 2. Zefir pokonał Leona Lato i Tomczaka 3. Chemik pokonał Filipa Fuxa 4. David Oliwa pokonał Toby St John Ceremonia zaprzysiężenia nowego prezesa została przerwana powrotem Krystiana Malinowskiego 5. Hans Schulte pokonał Michał Fux Dziękujemy za gorący doping! Do zobaczenia na Pyrkonie 14 czerwca i Arenie 29 - 20 czerwca! Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
  • Dodaj nową pozycję...