Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

PXW Survive 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Polish Xtreme Wrestling pragnie przedstawić wam drugą z kolei galę jaką jest SURVIVE 2011.

Na gali było wiele emocji jak i bólu.

Nagranie gali jest bez wejściówek dlatego, że wystąpiły problemy techniczne.

Obejrzyjcie, komentujcie i oceniajcie.

Extreme Rules Match:

Cold Blood vs Terry Shadow

Triple Third #1 Contender Match for PXW Champion:

Manny vs Sirreks vs Sundace Slate

ECW Chmpionship - Samoan Strap Match:

The Viper © vs Razor

MAIN EVENT:

PXW Championship - Extreme Rules Match:

Krycha vs Nightmare ©

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Natan

1

• SaViK

1

• TerryShadow

1

Top użytkownicy w tym temacie

Holy shit! Holy Shit! Absolutely the best wrestling performance in Polish Backyard history is PXW Survive! :) Tak jest panowie, tak równej gali na tak wysokim poziomie polski backyard nie widział. Konkurencja może i nie była gigantyczna, bo poza paroma bardzo dobrymi epizodami (WSW Upierdolony Stół, kilka większych gal od WFW) ciężko znaleźć ewidentnego lidera który połączyłby sporą ilość walk z tym, żeby większość z nich stawiała kolejnym poprzeczkę cholernie wysoko - wam to się udało. Gala znakomita, oglądało się fenomenalnie, jestem z was, cholera jasna, dumny.

Tradycyjnym systemem, a co :twisted:

Plusy:(w lekkim chaosie, było tego tyle, że nie sposób wymieniać ich po kolei lub z odpowiednim tonowaniem ważności)

+ 3 na 4 walki były bardzo dobre, nieprawdopodobna równość w robieniu znakomitego show, kapitalnie się przygotowaliście. A w tym:

+walka Terry'ego z CB na bardzo dobrym poziomie, co Shadow w tym ringu chwilami wyczyniał to jest kosmos. Ogromna dynamika. Szkoda tylko tego, że ten Swanton z drabiny był nie trafiony, to byłoby coś! :D Końcówka lekko zawiodła ale walka naprawdę bardzo dobra.

+3way chyba nawet lepszy od openera, bardzo dobra postawa Sirreksa, kalam się za słowa sprzed tygodnia - wcale nie jest najsłabszy z tej trójki, pokazał się świetnie. Najbardziej równo zaprezentował się Slate, sporo czasu w ringu i nie zmulał ani przez chwilkę, zasłużył na TitleShota. Piękne chwile szczególnie gdy wchodzi Maniek i zamiata Sirreksa (Vertical Suplex na krzesło, chairshoot) [btw. Maniuś ma jeszcze problemy z wyzbyciem się tryplowych tauntów :twisted: ]. Końcówka również dobra, zbotchował stół a nie wy więc nie ma się czym przejmować, poza tym każdy rock bottom Slate'a wygląda równie dobrze więc i tak byłem zadowolony :)

+ME, walka o pasek. To czego mi brakowało to BHS od Nightmara i... tyle :) Walka absolutnie kompletna, było tam wszystko. Piękny splash na stół z byłym już championem i sprężynka po której mieliśmy znakomitego superkicka. Końcówka walki z lekkim botchem, ale cała jej reszta sowicie nam to wynagrodziła. Walka Krycha vs SS szykuje się świetnie.

+Sporo itemów.

+Chairshoot Mańka w głowę Sirreksa, uznam to za prezent od mojego PXW'owego ulubieńca dla mojej skromnej osoby, która przypomnę, domagała się takich ekscesów :D Jedno z pierwszych 'Holy Shit' pod nosem poszło właśnie dlatego :D

+Absolutnie piękne spoty jak seria finisherów w 3wayu czy sprężynka z natychmiastowym superkickem w ME o czym wspominałem już wcześniej

+Zmiana posiadacza głównego pasa

+Remis ładnie podbudowuje dalszy feud między Terrym a Cold Bloodem.

+Widownia po raz kolejny w przyzwoitej ilości, brawo.

+Nie mogę się k... doczekać SMASHa! :D

Minusy:

-Baaaaaaaaardzo kiepska walka o pas Ekstremy, w gruncie rzeczy na chwilę obecną jest on szmacony i dużo ładniej wkomponowałby się w konflikt Shadowa z CB. Na chwilę obecną jest dla mnie równy paskowi od spodni, mam nadzieję, że to się zmieni.

-Modlę się o dzień, w którym kamery nie zawiodą, obie będą pracować dobrze i nie padną w połowie nagrywania. Do kamery na dachu kupić do cholery dobre akumlatorki a z tą na dole robić większe kółka wokół ringu bo zbliżenia na daną część ciała zawodnika nie są porywające :D

-CB po raz kolejny krwawił 'na marne', kamera uchwyciła to tylko przez chwilę, a z tego co widziałem to ładnie się pociachał.

-Można było pokusić się o trochę lepszą konstrukcję stołów.

-Itemy powinny być dookoła ringu a nie ciągle z jednej strony (wiem, że pierdoła, ale coś do tych minusów dać muszę :D)

Podsumowując. Dynamika, Dynamika i jeszcze raz PXW! :) Najlepsza backyardowa gala jaką miałem okazję oglądać, spełniliście moje oczekiwania w 100%

*Nowym mistrzem PXW na gali Survive został Krycha...

*Sundace Slate doznał kontuzji nogi po wygranej walce na Survive. Kontuzje zdoła się wyleczyć do Royal Rumble. Jest on pretendentem do pasa PXW.

*Oficjalnie RazoR zadebiutował na Smashu w wygranej walce a potem tydzień później zdobył pas ECW na gali Survive. Mówi się, że stoi za nim GM, który ostatnio wmieszał się w konflikt między Cold Blood'em a Terrym Shadow'em.

*Jeśli już mowa o GM'ie, to trzeba powiedzieć, że ów osobnik nie chce ujawnić swojego imienia. Prawdopodobnie będzie się on pojawiał częściej na tapingach Smashu i byćmoże zostanie wplątany w głębszy storyline

*Została otwarta Rekrutacja, wolne są 3 miejsca. Trenerem prawdopodobnie będzie ktoś z Rosteru. Mówi się o 4 zawodnikach, ale nie są to potwierdzone informacje..Więcej informacji pod gadu-gadu: 22578241

*Drugiego Lipca odbędzie się trzecia już gala z pod znaku PXW:Royal Ruble. Na razie są tam potwierdzone dwa pojedynki...

http://img84.imageshack.us/img84/6165/79193478.jpg

PXW Championship Match:

Sundace Slate vs Krycha ©

10 Man over the top rope Battle Royal

Uczestnicy nie są potwierdzeni w tej walce.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 76 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 553 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 875 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...