Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

iMPACT WRESTLING by Majonezikk

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Nie wyszło mi z WWE, ponieważ RAW I SMACKDOWN to można powiedzieć 2 odstępne fabuły. A w TNA jest jeden Roster wiec mam nadzieje ze sobie poradzę.

SPIS GAL PPv

Genesis

Against All Odds

Victory Road

Lockdown

Sacrifice

Slammiversary

COURAGE

Hardcore Justice

No Surrender

Bound for Glory

Turning Point

Final Resolution

iMPACT WRESTLING

ROSTER

Kurt Angle

AJ Styles

Juventud Guerrera

Hulk Hogan

Robert Roode

James Storm

Davey Richards

Kazarian

Mr. Angerson

Rob Van Dam

Charlie Haas

Sting

Ric Flair

Abyss

Alex Shelley

Jeff Jarrett

Brian Kendrick

Matt Morgan

Paul Burchill

Chris Sabin

Homicide

Raven

Vance Archer

Magnus

Gunner

The Hurricane

Tag Teams

AJ Styles & Davey Richards

Bobby Roode & James Storm

Charlie Haas & Paul Burchill

Alex Shelley & Chris Sabin

Mistrzowie

TNA HEAVYWEIGHT CHAMPION

http://s3.ifotos.pl/img/b_heappeq.png

Aktualny Posiadacz:RVD

Poprzedni Posiadacz:Kurt Angle

TNA TELEVISION CHAMPION

http://s3.ifotos.pl/img/c_heappwa.png

Aktualny Posiadacz:Davey Richards

Poprzedni Posiadacz:Abyss

TNA TAG TEAM CHAMPIONS

http://s2.ifotos.pl/img/d_heaphrw.png

Aktualny Posiadacz:Charlie Haas & Paul Burchill

Poprzedni Posiadacz:Beer Money

______________________________________________________________________________________

http://s2.ifotos.pl/img/800px-Imp_heaphxr.png

Zaczynamy pierwszy iMPACT! w tym roku.

Pokaz fajerwerek oraz kilka słów od naszych komentatorów Tazza i Jeremy'ego Borasha.

_____________________________________________________________________________________

Na arenie słyszymy muzykę Dixie Carter, która przyszła ogłosić że na jakiś czas zastąpi ją ten człowiek. W tym momencie słyszymy muzykę Hulka Hogana, który wchodzi na ring

i chwyta za mikrofon.

HULK: Witam fanów Wrestlingu. Mam zamiar godnie kierować tą federacją pod nieobecność Dixie, która chce troche odpocząć. Zrobię wszystko abyście zainteresowali się naszą federacją do tego stopnia ze osiągnie taki poziom jak WWE. Oczywiście pod moją kadencję spróbuje sprowadzić zawodników z górnej półki. Zawodników którzy będą chcieli wasza dowolić i zaprezentować się z dobrej strony. Nie ukrywam że będę chciał postarać się o zawodników WWE albo byłych ludzi tej federacji. Na Genesis już mam zaplanowaną walkę, w której zmierzy się RVD który będzie bronił pasa przeciwko komuś o kim dowie się dopiero na Genesis i mam nadzieję ze to będzie dla niego niespodzianka. Teraz zapraszam na starcie o prawo walki na Genesis o TNA GLOBAL CHAMPIONSHIP. A w tym pojedynku zmierzą się ze sobą Kazarian i Matt Morgan.

_____________________________________________________________________________________

http://s2.ifotos.pl/img/c_heaphxs.png

Kazarian vs. Matt Morgan ( 1# contender for TNA TELEVISION CHAMPIONSHIP )

Kazarian próbował pierwszy zaatakować, ale Morgan skontrował to. Kilka punchy i beat down w narożniku. Splash w narożniku, Snap Suplex i próba pinu ale do 2. Kolejny Splash Kazarian zablokował łokciem, ale za to Morgan nabieg Kazarian zablokował Clotheslinem. Poza ringiem Kazarian przyjrzał się kantowi ringu i otrzymał kilka łokci, natomiast Morgan poleciał na barierki ochronne. Na ringu Matt otrzymał Spinebuster i próba pinu tylko 2. Beat down w narożniku w wykonaniu Kazariana i na końcu Knee Smash. Duszenie i uderzenie łokciem w plecy. Kolejne punche i kolejne duszenie i Knee Smash. Morgan cały czas był w defensywie. Matt wydostał się z submission, ale zaraz znów poleciał na mate po Shoulder Block. Po raz kolejny Kazarian założył Submission, ale dalej Morgan pozostawał w walce. Tym razem na macie wylądował Kazarian, ponieważ jego nabieg został skontrowany łokciem. Arm Drag, Clothesline, Back Elbow, Splash, Shoulder Block w narożniku i na koniec Smash. Po tej serii ataków Kazarian zaczął krwawic. Morgan wykonał Spear lecz nie dla Kazariana, a dla sędziego. Kazarian to wykorzystał i wykonał Shining Wizard, ale pin tylko do 2. Następnie kontra od Morgana i Carbon Footprint po czym uzyskał wyliczenie do 3. W takisposób walke wygrywa Matt Morgan i zmierzy się z Daveyem Richardsem na Genesis o TELEVISION CHAMPIONSHIP.

szatnia Andersona do której przychodzi Hogan ...

ANDERSON: Coś się stało Hulk ? czego chcesz ode mnie ?

HULK: Wiem że jesteś odpowiednią osobą do tego zadania, dlatego przychodzę z tym do ciebie. Nie podobało mi się to co robił Sting w ostatnim czasie. Przechwalał się ze niema w tej federacji nikogo to może mu zagroźić, ale wiem ze jest inaczej. Jesteś w stanie pokonać tego niedowiarka. Dlatego ustawiłem dzisiaj walkę w której zmierzysz się z nim.. Dasz jemu radę. W walce Street Fight. Jeżeli ktoś będzie się chciał się w tą walkę wplątać, mam dla ciebie wsparcie.

ANDERSON: Naprawdę uważasz ze jestem w stanie pokonać Stinga ?

HULK: Oczywiście, nie raz udowadniałeś ze jesteś w stanie rywalizować z najlepszymi i tym razem tez tak będzie. Powodzenia.

http://s3.ifotos.pl/img/a_heaphxe.png

Maria Kanellis & Tiffany vs. Ashley Massaro & Candice Michelle

Ashley Massaro zastępuje Candice Michelle, ale małe spięcie przy zmianie wykorzystały Maria i Tiffany atakując przeciwniczki zza pleców. Ashley poleciała za ring. Massaro wróciła do narożnika, a w tym czasie Tiffany od razu próbowała odliczyć Candice. Po kilku roll upach Massaro w końcu zareagowała. Double team Tiffany i Marii i pin tylko 2. Michelle uwolniła się z rąk Marii i podbiegła do parterki, szybki nabieg Ashley, ale Maria wyszła z Drop Toe Hold. Po łokciu w plecy dla Massaro i Irish Whip. Tiffany w narożniku próbowała uniknąć nabiegu Ashley, ale ta chwyciła ja za włosy i pociągnęła. Massaro teraz z Candice double team, i pin 2. Michelle porzucała Tiffany i zrobiła roll up, ale Tiffany wyturlała się na Dropkick, lecz niestety nie trafiony. Beatdown Michelle, ale dalej Tiffany się nie poddawała. Tag dla Massaro, która weszła mocnym ciosem w brzuch. Gilotyna, spinning Neckbreaker i Tag dla Michelle. Chopsy dla Tiffany, ale już Clothesline ta zamieniła na spinning DDT. Obie panie na macie wiec zaraz nastąpił Double Tag. Taylor najpierw wyszła z dropkickiem dla Velvet i Madison, Backbreaker dla Rayne i próba pinu przerwana przez Candice. Tiffany zajęła się Ashley, a Maria dropkickiem wyrzuciła Michelle poza ring. Maria Kanellis uzyskała pin via German Suplex pin.

na Backstage'u Dixie Carter rozmawia z Rickiem Flairem.

FLAIR: Nie rozumiem tego Dixie, dlaczego to właśnie on został nowym prezesem tej federacji ?!

DIXIE: Ric uspokuj się, ufam Hulkowi i wierzę zę świetnie zastąpi mnie na moim stanowisku. Wydaje mi się że jesteś zdenerwowany dlatego że to on a nie ty poprowadzi moją federację.

FLAIR: Byłbym lepszy na tym stanowisku niż on. Mam świetny pomysł ale załatwie to sam z Hulkiem Hoganem.

DIXIE: Jak chcesz ale wiedz ze ja decyzji nie zmienię.

http://s3.ifotos.pl/img/b_heaphxw.png

Paull Burchill & Charlie Haas vs. Bobby Rhode & James Storm

Dobry, żywy i pojedynek. Przewagę praktycznie przez cala walkę mieli Hass i Burchill, na zmianę atakując Jamesa Storma i nie dając mu szans na wpuszczenie kolegi. Hass wykonał Stormowi Irish Whip i nabiegał od razu na Splash, ale temu udało się zablokować to nogą. Po dużym wysiłku dał w końcu Tag partnerowi i nadszedł Bobby Rhode. Najpierw popchaną Burchilla a później Splash w narożniku dla Charliego Haasa, następnie Scoop Slam i potężny Splash z narożnika. Wydawało się ze Beer Money zwyciężą, ale na arenie pojawili się Alex Shelley i Chris Sabin, którzy atakują Beer Money i to oni wygrali walkę poprzez DQ. Na arenie pojawili się także AJ Styles i Davey Richards, którzy atakują MCMG.

Segment Flaira i Hogana.

Na ringu pojawia się Ric Flair, który docina Hulkowi i mówi o tym że kazdy dobrze wie ze Hulk nie poradzi sobie w tej roli i że na nią nie zasługuje. Słyszymy theme Hogana, który wchodzi na ring i mówio tym że to nie jemu jest to oceniać i wyniki przyjdą z czasem. Wspomniał także aby Flair wkońcu zajął się swoimi sprawami a nie ciągle mieszał sie w sprawy innych. Flair na to. Że to jest jego sprawa ponieważ on ma zamiar zostać prezesem tej federacji. Hogan wspomniał o tym że Dixie to własnie jego wyznaczyła na prezesa tej federacji. Po chwili zamysłu Flair proponuje walke Hoganowi na Genesis, a zwyciężca zostanie prezesem TNA. Hogan akceptuje wyzwanie po czym na arenie pojawia się RVD!. Bierze mikrofon i mówi ze nie zgodzi się na walkę z żadnym tajemniczym zawodnikiem i ma prawo wiedzieć kto to taki. Hogan na to, że niczego nie musi ponieważ wszystko co się teraz dzieje w tej federacji zależy wyłącznie od niego. Po tych słowach Flair i RVD atakują Hulka Hogana. Na pomoc jemu przybiega Juventud Guerrera oraz AJ Styles. Po ich ataku podnoszą Hulka Hogana, który ze złością patrzy w stronę RVD i Rica Flaira.

http://s3.ifotos.pl/img/d_heaphxq.png

Mr. Anderson vs. Sting ( Street Fight Match )

Anderson zaczął seria punchow, uppercutow i kickow przy narożniku. Próbę German Suplex, Sting zablokował trzymając się narożnika i atakując łokciami. Teraz The Icon atakował przeciwnika Punchami i Kickami, ale przy narożniku Anderson zaczął odpowiadać i wysłał Clotheslinem Stinga poza ring. Poza ringiem Anderson obijał przeciwnika o schody i barierki, ale zaraz Sting odpowiedział mocnym łokciem w twarz. Akcja przeniosła sie z powrotem na ring gdzie Sting atakował przeciwnika Uppercutami i punchami. Jeden liść przebudził Andersona, ale zaraz Sting ostudził jego zapal. Próba Clothesline na Andersonie nie udana, ale za Green Bay Plunge doszło do skutku. Ta akcja nie zrobiła większego wrażenia na Sting'u i gdy tylko Anderson sie odwrócił The Icon sprzedał mu potężnego Clothesline, po którym Anderson leżał nie ruchomo. Po chwili na arenie pojawili się lekarze, którzy znieśli na noszach Andersona. Czyżby był to jakiś poważny uraz Andersona. Dowiemy się czegoś wiecej za tydzień. Na dzisiaj to już wszystko.

AKTUALNA KARTA NA GENESIS

http://s3.ifotos.pl/img/plakat_heaphna.png

RVD vs. ??? for TNA HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

http://s3.ifotos.pl/img/bbb_heaphep.png

HULK HOGAN vs. RIC FLAIR

http://s3.ifotos.pl/img/ccc_heapheh.png

DAVEY RICHARDS vs. MATT MORGAN for TELEVISION CHAMPIONSHIP

http://s3.ifotos.pl/img/aaa_heaphnq.png

Edytowane przez MJz
  • Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Adrian!

2

• MJz

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android

Fajnie Ci idzie. Miła odskocznia od wszystkich diar o WWE. Miło, że ozdabiasz to wszystko obrazkami i nie ma wszędzie samego tekstu itp. Dobrze, że nie pozatrudniałeś do TNA dużo superstarsów WWE bo niedobrze mi jak widzę ich zbyt wielu w diarach u konkurencji i na odwrót. Wszystko jest po tej pierwszej gali na dobrej drodze i po renderze patrząc rywalem RVD w walce o pas WHC będzie:

Jeff Hardy :)

Zauważyłem jednak, że w speechu Hogana nie było wcale jego "brother" :)

• Reputacja:   0

Zaczynamy kolejny iMPACT!

Pokaz fajerwerek oraz bardzo ważna informacja od Tazza i Jeremy'ego Borasha. Nasze Knockout już nie będą występować w tederacji. Zostanie dla nich stworzona specjalna federacja. iMPACT WRESTLING to będzie wyłącznie rozrywka w wykonaniu mężczyzn. Tym słowom przerywa muzyka Andersona, który bierze mikrofon i mówi:

ANDERSON: Tydzień temu moja walka z Stingiem zakończyła się rezultatem remisowym. To dlatego że nie mogłem kontynuować walki z powodu kontuzji. Uważam, że jestem

w stanie pokonać Stinga. W mojej karierze pokonywałem wiele gwiazd lepszych odemnie. Wiec dlaczego miałbym nie dać sobie rady z tobą. Jeżeli cię pokonam będe

spełniony i nie będzie mi potrzebny pas mistrzowski. Sting jest jedną z najwiekszych gwiazd tej federacji. Mam do niego wielki szacunek, ale po prostu go nie lubię.

To że jest świetnym zawodnkiem nie przeszkodzi mi w zwycięstwie z nim. Dlatego STING rzucam ci wyzwanie Ja i Ty na Genesis.

W tym momencie gaśnie światło, a kiedy się zapala w ringu pojawia się Sting, który atakuje Andersona. Na pomoc temu przybiega AJ Styles. Ale na pomoc Stingowi przybiega Mistrz Tna Rob Van Dam. Słyszymy muzykę Hogana, który mówi o tym że dzisiaj w walce wieczoru AJ Styles i Mr. Anderson zmierzą się ze Stingiem i Robem Van Damem.

Juventud Guerrera vs. Abyss

http://s2.ifotos.pl/img/asdasdasd_heqeprq.png

Juventud złapał Abyssa, ale ten z dziecinną łatwością odepchnął rywala. Tym razem Guerrera próbował dobrać się do nogi ,,Potwora”. Dzięki swojej szybkości Juventud kilkakrotnie ogłuszył Abyssa, który złapał lecącego Guerrerę, ale nie udało mu się wykonać Scoop Slamu, bowiem zdołał się wyrwać, a następnie osłabiał przeciwnika kopnięciami. Juventud dwukrotnie był bliski otrzymania Chokeslamu, ale nadal atakował, a po Back Elbow udało mu się przewrócić ,,Monstera” dzięki Missile Dropkick, po którym mamy 2 count. Guerrera znów znalazł się na narożniku, z którego został jednak zdjęty poprzez Military Press. Abyss ruszył w kierunku stojącego przy narożniku przeciwnika, ale ten wykazał się dobrym refleksem, jednak sam przy próbie ataku nadział się na Black Hole Slam! 1!...2!...Abyss przerwał pin! ,,The Monster” pchnął rywala w narożnik, aby tam znęcać się nad nim. Sędzia był zmuszony ogłosić wygraną Juventuda przez DSQ!

W ringu jest Hulk Hogan.

HOGAN: Witam fanów TNA, kiedy zostałem prezesem tej federacji obiecałem że sprowadzę nowych zawodników. I tak własnie zrobiłem. Do federacji powrócili tacy zawodnicy jak Homicide, Raven, Magnus, The Hurricane, a także nowy zupełnie zawodnik dla naszej federacji Vance Archer. To było by na tyle jeżeli chodzi o nowych zawodników. Teraz przejdźmy do tematu gali Genesis. Ustalam nowy pojedynek Mr Anderson vs. Sting o #1 contender w walce z drabinami. A także walkę o Pasy Tag-Team. Charlie Haas & Paul Burchill vs. Beer Money.

przerywa mu muzyka Rica Flaira.

FLAIR: Chyba zapomniałeś o najważniejszej walce na tej gali. Słuchaj Hogan jeżeli chcesz zadowolić fanów TNA to może dodasz do tej walki coś takiego dzieki czemu będzie ona wyjątkowa.

HOGAN: Może coś zaproponujesz ?

FLAIR: Walka bez dyskwalifikacji. Wiec Hogan że po Genesis już nie będziesz miał nic do powiedzenia. Zostane prezesem TNA i udowodnie ci ze jestem od ciebie lepszy.

HOGAN: Oczywiscie zgadzam się z tą walką. Ale czy ty naprade uważasz że jesteś w stanie rywalizować ze mną ?

FLAIR: Nie wracaj do przeszłości bo obaj bylismy wielkimi zawodnikami. Ale teraz jest teraz i na Genesis poniesiesz klęske. Udowodnie ci to.

po tych słowach wychodzi z ringu.

Jeff Jarrett vs. Davey Richards

http://s2.ifotos.pl/img/sadasdasd_heqnqqa.png

Jarrett namawiał Daveya do wykonania jego gestu, ale ten pokazał swój taunt, a nastepnie wymierzył Side Kick rywalowi. Po kolejnym kopnięciu Jeff znalazł się przy narożniku, gdzie otrzymał kilka ciosów. Chwilę później Jarrett znalazł się w przeciwległym narożniku, gdzie otrzymał Superplex. Jarrett zablokował kolejny Irish Whip, a po wymierzeniu ciosu sam wrzucił Richardsa w liny. Jarrett chciał wykonać Hip Toss, ale Davey znów popisał się skutecznym kopnięciem. Richards chciał wykonać dźwignię, lecz przeszkodziła mu w tym głos Matta Morgana, który wszedł na arenę z mikrofonem. Richards podchodzi do lin ale Jarrett go przerolowuje 1..2..3! Jarrett wygrał z Richardsem dzieki Morganowi. Po walce Morgan atakuje Richardsa i podnosi do góry jego pas, stawiając nogę na jego klatce piersiowej.

Christy Hemme rozmawia z nową gwiazdą federacji Vancem Archerem.

HEMME: Witaj Vance, co skusiło cię aby zawitać w TNA ?

ARCHER: Oczywiscie występowanie w jednym ringu z Ric'em Flairem, który pokaże Hoganowi na Genesis że jest od niego lepszy. Mam zamiar wiele tu osiągnąć i stać się jedną z najwiekszych

gwiazd tej federacji.

po tych słowach odszedł.

Chris Sabin vs. Robert Roode

http://s2.ifotos.pl/img/dasdasdas_heqnqqw.png

W siłowym pojedynku lepszy okazał się Roode, który wykonał Shoulder Block. Po chwili swój kunszt pokazał Sabin, który po dwóch Arm Drag’ ach założył dźwignię. Roode wybronił się dzięki przeniesieniu się do narożnika, gdzie wymierzył czop. Sabin uniknął sierpowego, zaś sam popisał się serią ciosów prostych. Robert skontrował Irish Whip na swój własny, ale przy próbie szarży nie trafił w Chrisa, lecz w narożnik. Po Arm Dragu członek MCM znów założył dźwignię. 1/2 Beer Money oswobodziła się i próbowała wyrzucić Sabina poza ring, jednak ta sztuka mu się nie udała i to Roode wylądował poza ringiem, a konkretnie na jego krawędzi. Sabin wykonał Baseball Slide, dzięki czemu Roode został strącony z ringu, a w dodatku uderzył twarzą w kant ringu. Chris poszedł za ciosem i wykonał Crossbody na stojącego poza ringiem Roode’ a. Rywalizacja przeniosła się z powrotem na ring, gdzie Sabin przypiął rywala. 2 count. Członkowi najlepszego teamu w TNA znów nie powiodło się wykonanie Irish Whip’ u, ale znowu popisał się skuteczną kontrą przy szarży. Po kopnięciu Sabin znalazł się na krawędzi ringu, gdzie uderzył barkiem w brzuch biegnącego Roode’ a, który lada moment skontrował próbę Springboard Tornado DDT na Samoan Drop, po którym uzyskał 2 count. Po nieprzepisowym duszeniu przeciwnika Robert zainkasował kilka ciosów, a następnie dzielnie bronił się przed roll up’ em, którego Sabin w końcu wykonał. 1!...2!...Nie! Roode z zaskoczenia wymierzył Clothesline, po którym mamy 2 count. Członek BM założył Chinlock, z którego Sabin błyskawicznie się uwolnił, ale został ogłuszony ciosem w plecy. Chris uniknął Back Suplexa, a następnie wykonał dwa Fore’ army. Po Diving Hurricanranie przyszedł czas na Springboard Forearm Smash. 2 count. Sabin chciał zakończyć pojedynek poprzez Cradle Shock, którego Roode uniknął, ale on także nie wykonał swojej koronnej akcji, a mianowicie Double R Spinebuster. Robert pchnął Sabina w liny, a następnie wykonał roll up. 1!...2!...No! Sabin także nie chciał być gorszy i również wykonał roll up, także zakończony 2 countem. Roode uniknął kopnięcia, ale Chris nie dał za wygraną i po Enzuigiri uzyskał kolejny 2 count. Chwilę później Roode znalazł się przy narożniku, gdzie otrzymał Running Big Boot. Chris po raz kolejny chciał zakończyć pojedynek poprzez Springboard Tornado DDT, ale Roode zablokował je, a po wrzuceniu rywala w liny wykonał Double R Spinebuster! 1!...2!...3! Beer Money zyskali psychologiczną przewagę!

Pożegnanie Knockout z federacją.

N ringu są już wszystkie byłe zawodniczki TNA i Hulk Hogan oraz Dixie Carter. Dixie Carter oraz wszystkie zawodniczki uroniły łzy. Trish Stratus z niechęcią oddaje w ręce Hulka Hogana.

HOGAN: Dziekuje wam za te chwile w ringu, kiedy nie martwiłyście się o żadne urazy i spełniałyście to co do was należy. Nowa federacja na pewno będzie tak niesamowita tak jak ta. Życzę wam dużo szczęścia i zero kontuzji. Mam nadzije że będziecie obserować naszą federacje. Nie mam nic przeciwko aby kiedyś znów wprowadzić Knockout do TNA, ale na chwilę obecną ta federacja będzie 100% męska. Przepraszam na 99% bo jest tu nasza piękna Christy Hemme.

przy owacji kibiców zawodniczki opuszczają ring.

Mr. Anderson & AJ Styles vs. Sting & RVD

http://s3.ifotos.pl/img/sadsadasd_heqeppr.png

Rozpoczęli Anderson i Rob van Dam, który został zdominowany przez rywala, jednak po chwili to RVD dominował. Spin Kick przyniósł Rob’ owi 2 count. Kolejny Spin Kick był przygotowaniem do Standing Moonsaultu. 2 count. Van Dam wykonał Irish Whip, po którym nie wyszła mu próba Monkey Flip, jednak lada moment RVD znów przeważał. Schoolboy. 1!...2!...Nie! W ringu pojawił się Sting, ale Rob nie mógł odmówić sobie kopnięcia. Ken rozpoczął od Clotheslinu, po którym uzyskał 2 count. Chwilę później Anderson kopnął rywala i dokonał zmiany z AJ Stylesem, który został zasypany serią ciosów przez Stinga. Hip Toss i Back Elbow pogłębiły przewagę lidera wszystkich dupków. Storm otrzymał kilka ciosów, ale próbował odgryźć się Clotheslinem, jednak zamiast tego obejrzeliśmy Neckbreaker w wykonaniu WH czempiona. Styles wdał się w dyskusję z sędzią, co wykorzystał Anderson, który wymierzył Stingowi Clothesline. Zmiana w druzynie Andersona i Stylesa. Po Scoop Slam nadszedł czas na Knee Drop, po którym mamy 2 count. W ringu ponownie Styles, który po Irish Whip ruszył w kierunku Stinga, który przerzucił go na krawędź ringu, gdzie Styles wymierzył Enzuigiri. Zmiana z Andersonem, który strącił z ringu RVD, a następnie zajął się Stingiem. Po chwili ataków, Sting skontrował Andesona. AJ Styles zagadał sędziego co wykorzystali rywale poprzez uderzenie krzesłem Andersona przez RVD. Sting przypina Andersona 1.2.3! i tak oto Sting & RVD zostali zwyciężcami. Po walce na rigu pojawił się Hogan, kótry powiedział że za tydzień na iMPACT zobaczymy walki AJ Styles vs. Sting i RVD vs. Anderson.

AKTUALNA KARTA NA GENESIS

http://s3.ifotos.pl/img/plakat_heaphna.png

RVD vs. ??? for TNA HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

http://s3.ifotos.pl/img/bbb_heaphep.png

HULK HOGAN vs. RIC FLAIR

http://s3.ifotos.pl/img/ccc_heapheh.png

STING vs. ANDERSON #1 LADDER MATCH TNA HEAVYWEIGHT CHAMPIOSHIP

http://s3.ifotos.pl/img/asdasdas_heqnqsp.png

DAVEY RICHARDS vs. MATT MORGAN for TELEVISION CHAMPIONSHIP

http://s3.ifotos.pl/img/aaa_heaphnq.png

PAUL BURCHILL & CHARLIE HAAS vs. BEER MONEY

http://s2.ifotos.pl/img/asada_heqnqsh.png

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android

Wiesz. Ta akcja z kobietami...Hmmm, nigdy nie byłem zainteresowany walkami kobiet, wiem że ciężko się je piszę, więc może dobrze, że zrezygnowałeś z nich (?). Chyba, że zamierzasz pisać walki w tej ich "federacji"? Ok. Powiem teraz coś o speecach. Średnio mi się podobały, powiedziałbym, że tak przeciętnie wczułeś się w Andersona, który zwykle więcej klnie itp. i ten segment z Flairem i Hulkiem również taki "se". Zabrakło mi ich różnych powiedzonek, "woo" od Rica, czy "brother" od Hogana. Niemniej jednak dobrze, że masz zapał i mam nadzieje, że z gali na gale będzie coraz lepiej. Zajrzyj do mnie jak masz ochotę :)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• KyRenLo
      John Cena: Czyli jedna tygodniówka w styczniu i zapewne ani jedna w lutym. Mam nadzieję, że później jakoś nabierze to rozpędu. Jade Cargill:
    • Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
  • Dodaj nową pozycję...