Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Zmiana warty-WWE

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Na początek małe wprowadzenie, jak wiemy w roku 2011 w WWE nastały wielkie zmiany, polityka federacji bardzo się zmieniła i teraz jest bardzo zmienna od tej dawnej, bardzo Hardcorowej. WWE zaczęło stawiać, na zwodników z Meksyku...A dobrze znane FCW zostało troche odstawione od pierwszej federacji. WWE jednak pod koniec 2011 roku zaczęło tracić na ogladalności, niestety ale Vince nie wiedział zbytnio co zrobić z tym problemem...Dwóch jego Terminatorów nie sprostało przyciąganiu ludzi do oglądania. To co Wrestlerzy robili w ringu także nie wszystkim się podobalo, zaczęli jakby się oszczędzać na siłach. Brakowalo jednak najbardziej tego Hardcoru, Vince szukał swojego następcy...Długo nie musiał go szukać więc, jego obowiązki na kilka dni przed 2012 rokiem obiął Triple H a sam Vince zajął się rozwojówką czyli FCW...Teraz kiedy wiemy już wszystko mogę przedstawić wam rostery. Ahh był bym zapomniał NXT oraz WWE Superstars zostają wycofanę a ich miejsce zajmuje tygodniówka, która będzie miała także swój roster czyli dawne ECW ! Więc będą trzy rostery oto i one :

Roster RAW :

Alex Riley

Chris Jericho

Edge

John Morrison

Rey Mysterio

Santino Marella

Kurt Angle

RVD

Chris Masters

M.V.P

CM Punk

Sin Cara

The Undertaker

John Cena

R-Truth

Dolph Ziggler

Drew McIntrye

Mr.Kennedy

Mark Henry

GM : Triple H

Pasy RAW :

WWE Champion : Edge

United Stats Champion : Mr.Kennedy

Roster Smackdown :

Cody Rhodes

Christian

Batista

Jack Swagger

Randy Orton

Sheamus

Ted Di Biase

Alberto Del Rio

Big Show

Mason Rayan

D'Angelo Dinero

Shad

Daniel Bryan

JTG

Jeff Hardy

Kane

Kofi Kingston

Wade Barrett

Matt Hardy

Johnny Curtis

GM : Vickie Guerrero

Pasy Smackdown :

WWE Television Champion : Koffi Kingston

World Heavyweight Champion : Christian

Roster ECW :

Abyss

AJ Styles

Evan Bourne

Tyler Reks

Tyson Kidd

Vladimir Kozlov

Yoshi Tatsu

The Miz

Zack Ryder

Chavo Guerrero

Darren Young

Chris Sabin

David Hart Smith

Ezikiel Jackson

Bully Ray

Shannon Moore

Jimmy Uso

Jay Uso

Kazarian

Goldust

Shelton Benjamin

GM : Shawn Michaels (HBK)

Pasy ECW :

WWE Hardcore Champion : Bull Ray

ECW Champion : Ezekiel Jackson

Wiem że pisanie do trzech rosterów nie jest rzeczą łatwą, jednak mam nadzieję ze jakoś dam sobie radę...Mam nadzieję, że będzie się wam przyjemnie czytało i zostawicie po sobie komentarz :) Zapraszam do lektury pierwszej tygodniówki.

Monday Night RAW !

02.01.2012

Gala rozpoczyna się głosną muzyką oraz wybuchami efektów pirotechnicznych, po chwili przywitali nas komentatorzy...Jednak dość szybko rozmowę przerwała im po raz kolejny głośna muzyka, na ekranach pojawił się napis ,,Triple H'' Publiczność zaczęła głośno krzyczeć i dopingować swojego idola, ten ubrany w garnitur wszedł na ring i rozpoczął swoją przemowę.

Triple H : Bardzo serdecznie witam, wszystkich fanów Pro Wrestlingu. Jak już raczej wszyscy wiecie ja Triple H jestem nowym Prezesem WWE a zarazem Generalnym Managerem Monady Night RAW. Nie chcę aby ktoś inny podejmował za mnie decyzję więc ogłaszam, że Gm'em Smackdown jest Vickie Guerrero a Gm'em ECW został Shwan Michaels ! To moi dobrzy znajomi więc nie spodziewajcie się po nich złych ani pochopnych decyzji, nasz cel jest jeden przywrócić Wrestling do normalności, i tej normalności napewno nie zabraknie na RAW ponieważ rządzi tutaj HHH...Mistrzowie zostali wybrani przezemnie, więc myślę żę oni czyli Mr.Kennedy oraz Edge dadzą sobie radę z tym ciężarem...Największe Royal Rumble odbyło sie rok temu, liczyło 40 osób, jednak teraz zmieniam tą decyzję i ustalam 30 osobowe Royal Rumble, 12 osób z RAW 12 ze Smackdown oraz tylko 6 miejsc z ECW...Miejsca nie sa jeszcze wybrane, a ogłoszone zostaną na tydzień przed Royal Rumble ! Dlatego zawodnicy muszą się starać o to aby znaleść się na tej liście ! To wszystko odemnie, teraz zapraszam was na pierwszą walkę...

Alex Riley vs M.V.P

...Mamy Clouthsline od Alexa tak mocny, że MVP pada na matę, po chwili Alex dokłada jeszcze Leg Drop ? Nie ! NIe trafił, niesamowite teraz obaj leżą na macie ! Sędzia zaczyna liczyć, jednak na 5 obaj są już na nogach, widać po nich trudy tej walki, idą w zwarcie ! Zwycięskie dla MVP'iego ten przepycha swojego przeciwnika do narożnika i tam zaczyna go niemiłosiernie okładać ! Teraz mamy Superplex z narożnika ! Próba pinu i to może być koniec ! 1,2 Kick Out ! 2 Count, niestety nie ma ! MVP jest lekko zawiedziony, ale to on wstaje pierwszy, i czyżby szykował się do swojej akcji kończącej !? Chyba tak, bierze rozbieg a Alex wstaje i nie ma ! Widzimy Powerslama od Alex'a ! Teraz to próba pinu z jego strony ! 1,2 Kick Out i też 2 Count. Mało brakowało, ale Alex wpada w jakąś furię zaczyna tłuc swojego przeciwnika po twarzy, jednak po chwili sędzia musi go odciągnąć i to robi. Alex troche się uspokaja a kiedy jego przeciwnik wstaje mamy Diving Cross body od Alexa a po chwili Hit the Showers po którym następuje Pin ! 1,2,3 Pinefall ! Po walce Alex bardzo się cieszy ze swojego zwycięstwa, staje na narożniku i unosi ręce w górę w geście tryiumfu.

Akcja przenosi się na Backstage, tam widzimy Triple'a H siedzącego w swoim biurze i rozmawiającego z kimś przez telefon, kiedy kamera zbliza sie do niego ten bardzo nerwowo kończy rozmowe słowami ,,Zgoda, masz to zrobić porozmawiamy później'' Po chwili dalej oglada galę w biurze i prosi kamerzystę o to aby wyszedł...Ten szybko ulatnia się z biura.

W tym samym czasie słyszymy głośna muzykę, a naszym oczom ukazuje się Edge ! Publiczność dopinguje swojego ulubieńca a ten staje na rampie i zaczyna mówić.

Edge : Witam WWE Universe ! Jak to miło znów was widzieć, zwlaszcza jako Mistrz WWE ! To coś wspaniałego, że Triple H mianował mnie mistrzem tej federacji ! Wygrałem ze swoją chrobą, kosztowna operacja usunęła mój uszczerbek na zdrowiu, teraz jestem już pewien że szybko was nie opuszczę...Mój pas to trwała inwestycja, dla mnie ale też i dla Huntera, ona sprawdzi czy aby napewno jestem w stanie normalnie funkcjonować jako Mistrz ! Ja myślę, że tak jednak to ile utrzymam ten pas zależy tylko od mojej dyspozycji...

Słychać głosną muzykę i pojawia się Cm Punk !

Cm Punk : Jesteś żałosny dupku, jak śmiesz jeszcze tutaj powracać i plamić te ringi swoją głupotą !? Nie użalaj się nad sobą bo to w niczym ci nie pomoże, nie wiem jakim cudem dostałeś ten pas ale wiem że bardzo szybko go stracisz, obiboku.

Edge : Może i stracę, ale napewno nie na twoją korzyść...Chętnie skopie ci tłusty tyłek.

Pojawia się sam Triple H !

Triple H : Ustalam dzisiejszą walkę wieczoru ! Edge vs Cm Punk w No dq Matchu, jeśli wygrasz Punk będziesz miał okazję zmierzyć się z Edgem na Royal Rumble ! Zasady tej walki na gali PPV ustali Edge, ale najpierw ty musisz go pokonać...A teraz koniec tego przedstawienia, państwa zapraszam na kolejną walkę.

Chris Masters vs Sin Cara

...Chris Msters wykonuje na swoim przeciwniku efektownego Powerslema, do tego dokłada jeszcze Elbow Drop. Chyba już szykuje się do zakończenia tej walki, podnosi swojego przeciwnika i zapina Master Lock'a !? Nie ! Po chwili Sin Cara szczęśliwie się wydostaje z uścisku ! Coś niesamowitego, bo był o krok od poddania się. Po chwili Cara zaczyna kopać swojego przeciwnika w brzuch, raz i drugi ! Ten zgina się w pół a my mamy Tornado DDT ! Masters szybko wstaje, ale Hurricarana ! Pin ! 1,2 Kick Out ! 2 Count.... Mało brakowało, ale zapowiada się że Sin Cara nadal będzie dominował, jednak obaj są wyczerpani i leżą na ringu. Pierwszy wstaje człowiek ,,bez twarzy'' i wykonuje na rywalu Superkick ! Masters upada jak długi ! A Sin Cara już szykuje się pod Armbar ! Zapina go i ściska z całych swoich sił, jednak przy gabarytach przeciwnika to nie możliwe, po chwili Mistico puszcza a Chris trzyma się za ramie, podnosi się ale mamy La Mistica i Pin który jest już formalnością 1,2,3 Pine Fall

Akcja przenosi się na Backstage, kamerzysta jest trochę spóźniony ale widać rozmowę Cm Punka z John'em Morrisonem, obaj coś do siebie mówią po chwili kamerzysta podchodzi bliżej obaj są bardzo spłoszeni, Punk odchodzi a John klepie go po ramieniu.

W tym samym czasie na ringu pojawił się John Cena ! Ku zadowoleniu Cenation rozpoczął przemowę.

John Cena : Welcome Cenation! Witam was moi kochani, jestem John Cena stoję w samym środku rozrywki sportowej ! Jeśli jest jakiś chętny zapaśnik to ja skopie mu tyłek, czekam na was dupki ! Pojawi się ktoś, pewnie nie...

Cena się rozgląda a po chwili pojawia się Kurt Angle wbiega na ring i wykonuje serię Clouthsline'ów na swoim przeciwniku następnie podnosi go i mamy Angle Slam ! Kurt Angle pomaga Cenie wstać, ten patrzy na niego bardzo zmęczony i obolały, a po chwili sciąga mu Medal olimpijski z szyji !? Tak ! Mamy jeszcze kopa w brzuch i Attitude Adjustment ! Cena ku uciesze fanów z Medalem olimpijskim staje przed Kurtem i macha mu ręką przed twarzą i krzyczy You Cant See Me !? Po chwili szybko ucieka a my mamy przerwę na reklamy...A po reklamach akcja przenosi się do biura Triple'a H który rozmawia z Johnem Ceną i slychać tylko ,,właśnie tak miałeś zrobić'' Po chwili John uścisnął rękę Huntera i wyszedł z biura...a kamerzysta jeszcze przez jakiś czas pokazywał zadowolonego Prezesa.

RVD vs Rey Mysterio

...Widzimy Crossbody od Mysterio, po chwili obaj zapaśnicy ciepią na macie...Po kilku chwilach kiedy sędzia doliczył do 5 podniusł się Rey Mysterio poczęstował swojego przeciwnika serią Punche w twarz. Do tego starał się wykonac Irish Wip, ale mamy kontrę i Big Boot od RVD ! Następnie ten sam zawodnik pchnie przeciwnika o narożnik i tam go przudusza, po kilko chwilach jednak Rey kilka razy kopie swojego przeciwnika w brzuch, a kiedy ten schyla się w pół Mysterio wyprowadza jeszcze łokieć w plecy, po chwili odbija się od liny i mamy efektowną Hurricaranę ! Rob Van Dame leci na liny i krótki taunt, a po chwili 619 !? Nie ! Nie udana akcja, mało brakowało jednak Rob w porę położył się na macie a Rey obrócił się w okół własnej osi...Jednak Mysterio czeka na swojego przeciwnika i nie ma zamiaru go podnosić, sam wchodzi na narożnik i po kilku chwilach oczekiwać mamy West Coast Pop ! Niesamowite Rob z niezwykłym impetem trafia na matę. Jednak Rey nie chce tego skończyć, podnosi przeciwnika i teraz pchnie go na linę ten sie od niej odbija, ale Rey wystawia nogę i Van Dame leci na liny ! Mamy 619 od Mysterio a jako wisienka na torcie widzimy Forg Splash ! Pin 1,2,3 Pinefall.

Akcja przenosi się na kortaż a konkretniej przed drzwi prowadzące na ring tutaj już na swoje wejście czeka Mr.Kennedy, jednak na chwilę przed jego wejsciem na antenę zaczepia go John Morrison ! Kennedy każe mu spadać, ale John nawet o tym nie myśli śmieje się z niego szyderczo...Nagle zaczyna grać głośna muzyka a Kennedy wściekle zerka na Punka w końcu nie wytrzymuje uderza go w twarz ! Rozpoczyna się bójka na pięści...Fani czekają na swojego idola a John Morrison wychodzi ciągnąc za sobą Kennedyego ! Publiczność jest bardzo wściekła i zaczyna buczeć a John wykonuje Nitro Blast i chwyta za mikrofon.

John Morrison : To był znak Kennedy, bardzo ważny znakMiejsce na twój pas znajduje się na moim ramieniu...

Widzimy promo dzisiejszej walki wieczoru Cm Punk vs Edge.

Dolph Ziggler vs Mark Henry

Obaj leżą na srodku kwadratowego pierścenia, sędzia zaczyna ich wyliczać, jedank na 8 wstaje Ziggler a chwilę po nim Henry mamy zwarcie jednak obaj sa wyczerpani i lekko słaniają się na nogach...W zwarciu oczywiście lepszy był Mark Henry, wygrał siłową przepychankę i wepchnął rywala do narożnika, tam Ziggler nie miał większych szans z Czarnoskórym, i to on uderzył go kilka razy w głowę, Ziggler zaczął słaniać się na nogach a po chwili został powalony kolejnym sierpowym. Mark bierze rozbieg i kopie swojego przeciwnika w brzuch. Publiczność zaczyna gwizdać a Henry wykonuje Superplex z narożnika i mamy pin ! 1,2 Kickout. Mało brakowało i Mark zaczyna dyskutować z sędzim, ten jednak tylko kiwa głową na nie i walka trwa dalej mimo wielkiego zdenerwowania Henrego, Mark chciał jeszcze coś przez chwilę wskurać jednak to mu się nie udało a Ziggler wykonał Roll-up ! 1,2,3 !? Pinefall ? Nie ! Noga Marka na linach, coś niesamowitego. Ale teraz obaj leżą wyczerpani !

Ale co to ? Słychać głośną muzykę ! Pojawia się Chris Jericho, owacja publiczności ! Chris wbiega do ringu i wykonuje Codebreaker na Henrym a po chwili na Zigglerze, teraz kładzie jednego na drugim i mamy pin ! 1,2,3 Pinefall ! Spektakularny powrót Jericho.

Akcja przenosi się do kwadratowego pierścienia, tam już wszystko gotowe Edge oraz Cm Punk siedzą na swoich miejscach a na przeciwko ich siedzi Michael Cole...Obok leży pas Wagi Cięzkiej.

Michael Cole :Witam serdecznie na naszej konferencji przed walką

Edge :Witam serdecznie całe WWE Universe !

Cm Punk : Dajcie spokój nałogowcy.

Michael Cole : Cm Punk do ciebie pierwsze pytanie, jak myslisz dlaczego Triple H niezdecydował się na to aby na szali dzisiejszej walki był pas mistrzowski ?

Cm Punk : Nie wiem, ale nie to teraz jest ważne, liczy się to że jeśli wygram walkę to na Royal Rumble pokaże kto zasługuje na ten pas.

Edge : Zaraz zaraz kto ci powiedział, że uda ci się dziś wygrać...Nie ma takiej możliwości to graniczy z cudem ! To jak pokaże ci gdzie piepsz rośnie, a nawet gdybyś wygrał to w walce na RR to ja wybieram Stypulacje !

Cm Punk : No i co z tego, potrafię walczyć na każdej płaszczyźnie.

Michael Cole : Zaraz panowie, mam do was kolejne pytanie, dlaczego chcecie być mistrzami wagi ciężkiej. Może pierwszy Edge.

Edge : Ja jestem mistrzem i czuje się z tym wyśmienicie, dziękuje ci Hunter za zaufanie jakim mnie darzysz, napewno nie spiepsze tej szansy, i do was WWE Universe te słowa też dotyczą.

Cm Punk : Dlaczego chce być mistrzem ? Najgłupsze pytanie jakie kiedy kolwiek słyszałem, aby uświadomić tym nałogowcą że życie bez nałogów jes dobre ! Nie interesuje mnie to co mówią inni, zwłaszcza taki Edge...

Edge : Dobra teraz to ty mnie posłuchaj Punk, nie wiem czego szukasz w tej federacji ale napewno nie możesz tego znaleść, a nawet dyby ci się to udało to napewno nie ze mna ! Nie szukaj swoich marnych szans w walce ze mną, bo jesteś już stracony !

Cm Punk : Przekonamy się o tym już za chwile ! Pokaż co umiesz dupku.

Main Event

Edge vs Cm Punk

....Widzimy jak Edge z całych sił uderza w głowę Cm Punka ten nie próbuje się bronić ! Edge próbuje pinu 1,2, Kick Out ! Teraz o dziwo Cm Punk szybko się podnosi ! Mamy Diving Cross body dla mistrza wagi ciężkiej ! Jednak nie ma pinu, Punk odbija się od liny i wykonuje jeszcze Big Boot ! Do tego na zakończenie widzimy Leg Drop dla Edge'a ! Próba pinu jednak tylko 2 Count a do tego noga Edge'a na linach. Punk jest wściekły ! Pokazuje jakieś gesty w kierunku sędziego, a ten tylko go uspokaja ! W tym czasie wstaje nie kto inny jak jego przeciwnik i od razu powala go Dropkickiem w plecy ! Ale to jeszcze nie koniec ! Punk szybko wstaje chwyta za liny a Edge odbija się od nich i kopie go w głowę ! Nie ! Punk się przesówa i w efekcie nic z tego nie wyszło. Edge ma nogę w linach, Punk chce to wykożystać wchodzi na narożnik i mamy Crossbody, ale nie ! Kontra i Powerslam ! Obaj już nie wytrzymują tempa walki i odpoczywają bezkrnie na środku kwadratowego pierścienia....Sedzia oczywiście odlicza ale oni dobrze o tym wiedzą ! Mamy już 7 jest ryzyko ale podnosi się Cm Punk ! To właśnie on jako pierwszy jest na nogach, podnosi rywala i kopie go w krocze ! A gdy ten zgina się w pół mamy Tornado DDT ! Piękna akcja ! Próba pinu i chyba to się uda ! 1,2,3 ! Koniec !? Nie ! Noga Edge'a na linach ! Jak zwykle Punk cieszy się z wygranej a kiedy sędzia mu tłumaczy do czego doszło ten patrzy na niego wściekle ! Sędzia sam nie wie czy ewakuować się z ringu, ale w końcu Cm Punk odwraca wzrok i patrzy na Edge'a, ten powoli się podnosi ale my już po chwili widzimy go na macie po Go To Sleep ! Czy pójdzie spać, Pin 1,2,3 Pinefall !

Akcja przenosi się na Backstage gdzie widzimy tabliczkę ,,Triple H'' Wkracza do niego Kurt Angle i zaczyna mówić

Kurt Angle : Co to miało być ? Uknuliście to sobie, to wszystko wasza wina oddawajcie mi medal wy patałachy. Sam sobie na niego zapracowałem ! On nie jest waszą własnością, moje ręce były tak spracowane od treningów, a teraz co ? Tracę to wszystko przez Johna Cene oraz ciebie marny Hunterze, nie obchodzi mnie co teraz powiesz, ale masz oddać mi medal bo jak nie to inaczej się policzmy, rob jak chcesz.

RAW schodzi z anteny, a na koniec pokazana jest zdziwiona twarz HHH.

PS: Wszystko mam już rozplanowane, więc szybko nie zaprzestanę pisania tego diary, ale komentarze napewno by mnie zmotywowaly jeszcze bardziej :)

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Adrianedi

2

• Alacer

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

powiem tak, oslepłem, ..... od blasku gwiazd, wezwano pod bron wszystkie gwiazdy dostepne aktualnie na rynku, jest Angle, jest Kennedy, jest hardy, jest abyss, OMG! ... wydarzenie na skale swiatową! Czy mi sie zdaje ze migneli gdzies Afa i Inoki? Nie, zaden z nich nie mignał, za to na szczescie calkiem zdrowy jest Edge a i HBK nie wytrzyma za dlugo za sterami i czasem popusci wodze swojemu temperamentowi i z iscie GMowskim wigorem pojdzie na ring skopac komus pupe. Co chce przez to powiedziec..... Kolejny z rozdmuchanych do granic absurdów rooster, z megagwiazdami i kazda tygodniowka bedzie jak PPV. Kolejna kalka obecnego swiata, ktora po za wieksza "hardkorowoscią" klnącym Ceną i po raz Enty odkurzonym ECW nic nie wnosi. A ja glupi myslalem ze zmiana warty to nie tylko wymiana Vinca na Trypla, ale tez jakies ciekawe angle ze swieza krwią. na czele Sin cara w roli heela, ktory smieje sie z nieporadnych dziadków pokroju HBK, Edge, ktorzy dawno nie umieja podskoczyc juz wyzej niz 40 cm.

Na plus zapisuje jakos rozpisania wydarzen na gali, choc jezyk wydaje mi sie czasem zbyt trywialny. Czasem zaskoczysz sposobem prowadzenia proma zawodnika, czy tez jego krótkiej wypowiedzi, aby potem w opisie walki zabrac sie zabudowanie akcji i napięcia bardzo skromnymi srodkami. Ale moze to ja za stary jestem :P

aha no i Clothesline, Pinfall, ciezko wogole poprawnie odmienic punch wg polskiej gramatyki, wiec moze lepiej napisac ze na glowie X-a ląduje punch za punchem, a nie te wynalazki co u Ciebie :P

"Plaga dysleksji wśród mlodzieży, jest tylko, uprawomocnioną lekarskim stemplem, plagą lenistwa umysłowego"

"Kwestię wolności w internecie można włożyć Ad ACTA" - 25 January 2012

Now Heaven Has Some LATINO HEAT

1326192738437791faa06bf.gif

Myślę, że pisanie Diary polega głównie na tym aby dobrze się bawić, i mnie także głównie o to chodzi...To, że wykorzystuje do swojej zabawy tak duzo gwiazd to nie znaczy, że nie będzie się ciekawie czytało, mogę wam zagwarantować, że z czasem zacznę to co raz bardziej rozwijać i jestem pewien, że nawet tobie (tak wymagającemu userowi) się spodoba :P

------------------------

ECW

04.01.11

Gala rozpoczyna sie od efektownego pokazu pirotechnicznego, po chwili zaczyna grać muzyka dobrze wszystkim znana ! Pojawia się Shawn Michaels ! Kamera pokazuje publiczność, która głośno skanduje ,,HBK'' Robi to kilkukrotnie a sam Shawn jest z siebie bardzo dumny, staje na rampie i zaczyna przemowę.

Shawn Michaels : Coś wspanialego, aż łezka się w oku kręci kiedy patrzę na was wszystkich...Jesteście naprawdę wspaniali, kocham was za to że ciągle wierzycie w starego HBK. On teraz powraca do federacji, która go wychowała czyli do WWE, do tak wspaniałej federacji, do tych ludzi. Ale teraz moja rola tutaj jest całkiem inna i bardzo się z tego cieszę. Mogę spróbować czegoś innego, i teraz choć trochę wiem co to władza. Mój wspaniały przyjaciel Triple H ustanowił mnie Generalnym Managerem ECW. Cieszę się, że ma do mnie takie zaufanie, bo w końcu też i na tym buduje się przyjaźń. Ale nie przyszedłem tutaj rozmawiać o nas i naszych czasach DX.To jest temat na inną bardzo długą rozmowę...Teraz ja rządzę całym tym bagnem i dzięki waszej pomocy uczynie go najlepszym rosterem całego WWE ! To jest mój cel, tutaj przede wszystkim ma być Hardcorowo, i na pewno tak będzie.Już ja się o to postaram, nigdy nie byłem Gm'em ale wiem co to Hardcore więcej niż ci biznesmani...ECW Championem jest Ezekiel Jackson, może nie jest moją bratnią duszą ale w pełni zasługuje na ten tytuł i chwała mu za to...Mistrzem Hardcoru zaś jest Bull Ray wspaniały facet, i myślę że sprosta temu wyzwaniu, łatwo nie będzie. Jednak dzięki waszej pomocy i odrobinie chęci wszystko musi się udać ! Napewnio spełnimy wyznaczone cele, a teraz już żegnam się z wami. Dopingujcie walczących zawodników bo wasz doping będzie im bardzo potrzebny, bywajcie i do zobaczenia.

W tym samym czasie kamerzysta nagrywa parking gdzie stoi samochód jakiejś ważnej osobistości, bardzo możliwe że samego HBK...Na parking wbiega facet w kominiarce z łomem. Rozbija wszystkie szyby a na koniec uderza w maskę samochodu ! Ochrona szybko reaguje i zaciąga faceta do hali, a tam zamyka go w oddzielnym pomieszczeniu.

Jimmy Uso & Jay Uso vs Abyss

...Dwaj bracia znęcają się nad Abyssem ten nie ma zbytnio możliwości jakiejś odpowiedzi na ich ataki. Teraz Jay zapina Head Lock'a a kiedy Abyss się z niego wydostaje tą samą akcję zapina Jimmy, ale i jego Abyss odpycha ! Teraz to on w ofensywie. Mamy Bulldoga dla Jaya ! Po chwili Clouthsilne skierowany w Jimmyego.To jeszce nie koniec bo obaj bracia po chwili są już na nogach, ale Jay otrzymuje w prezencjie Suplex a po chwili to samo czeka na jego brata ! Próba pinu na jednym z nich 1,2 ale nic z tego Kickout ! Jeszcze raz desperacko próbuje ale po raz kolejny nic z tego nie wyszło i mamy dwa...Abyss stracił siły a już cała trójka jest na nogach ! Abyss wściekle patrzy na braci, którzy przez chwile ze sobą dyskutują a następnie obaj ruszają na Abyssa, ale ten chwyta Jay'a za kark ! Jimmy patrzy na ,,Potwora'' a ten wykonuje Chokslam na jego braciszku ! Jimmy jest zaskoczony i patrzy na swojego brata. Jakby zapomniał o walce, i na niego czeka twisting chinlock ! Jednak Abyss puszcza i pinuje Jay'a ! 1,2,3 Pinefall.

Akcja przenosi się do pokoju gdzie przetrzymywany jest zatrzymany ,,bandyta'' W pokoju jest także ochroniarz oraz Shawn Michaels. Obaj patrzą na faceta w kominiarce, skutego kajdankami....

Shawn Michaels : Posłuchaj mnie, jeśli powiesz kto cię wysłał i kto ci zlecił abyś to zrobił, to na pewno porozmawiamy w inny sposób. Puścimy cię na wolność, a inaczej będziemy zmuszeni zadzwonić po Policji, i już oni postarają się o wyjaśnienie tej sytuacji...No chyba że sam zrobiłeś sobie taki żart, ale lepiej dla Ciebie było by gdybyś wreszcie zaczął gadać...

Ochroniarz : Ja też radzę ci zacząć gadać, byłem przy przesłuchaniach dziesiątek ludzi a tylko nieliczni przyznawali się do winy i zdradzali szczegóły akcji, jeśli nic nie powiesz to zgnijesz we więzieniu na kilka lat.

Bandyta : Nic wam nie powiem marni prowokatorzy. Nasłała mnie pewna osoba, ale zapłaciła za to, a ja mam swój honor i tajemnicy nie zdradzę.

Ochroniarz : Dajmy sobie spokój i zadzwońmy po gliny szefie, wtedy wszystko powie.

Shwan Michaels : Nie ! Poczekaj...A jeśli my ci zapłacimy ?

Bandyta : Nie, mnie nie przekupisz, ten koleś to kawał drania, nie chce mieć z nim więcej do czynienia...Kazał mi tylko dać Ci ten list, możecie mnie rozkuć ?

Shawn Michaels : Rozkuj go ! Szybko, chce się dowiedzieć o co chodzi.

Ochroniarz rozkuwa z kajdanek bandyte, ten wyciąga z kieszeni pistolet ! Postrzela ochroniarza i ucieka z budynku ! Michaels jest wściekły dzwoni po karetkę a ta zabiera ochroniarza, a na nas czekają reklamy.

Kazarian vs Goldust

....Mamy DDT od Goldusta, do tego jeszcze Bionic Elbow Drop ! Próba pinu ale tylko do jednego doliczył sędzia. Mroczny Goldust podnosi swojego przeciwnika i uderza go głową, ten jest lekko zamroczony, albo udaje takiego bo już po chwili chwyta swojego przeciwnika i mamy Head Lock, Kazarian nie ma zamiaru puszczać przeciwnika, i schodzi z uchwytem do parteru. Tam leży i ściska Goldusta, ten jednak jest blisko liny wyciąga rękę ale nie może sięgnąć. Publiczność buczy na Kazariana bo nie podoba im sie taka walka...Po chwili jednak Goldust resztkami sił łapie linę. Sędzia liczy, ale Kazarian szybko przerywa duszenie. Teraz pomaga wstać przeciwnikowi, wyprowadza serię Punchów, Goldust chwieje się na nogach, ale otrzymuje DDT. Próba pinu, ale tylko do 2 dolicza sędzia. Kazarain podnosi przeciwnika i wykonuje na nim Suplex ! Aż słychać było huk ! Goldust trzyma się za plecy, ale Kazarian zaczyna go stompować ! Po chwili odciąga go sędzia, a ten podnosi przeciwnika, który już po chwili otrzymuje w prezencie Flux Capacitor ! Mamy pin 1,2,3 Pinefall.

Po walce na ringu pojawił się Bull Ray...Stoi na ringu w charakterystycznym dla siebie stroju, na głowie ma czapkę z napisem ,,Hardcore''

Bull Ray : Zamknąć mordy i słuchać Bull Raya, jestem tęgim chujem który zasługuje na ten pas jak nikt inny ! Gówno mnie obchodzi wasze zdanie, bo ja i tak swoje wiem durnie. Mam swoje zdanie i nie będę się sugerował waszymi gadaninami. Jesteście nic nie warci, gdybym tylko chciał to mógłbym was poprostu zniszczyć...W tych durnych pismakach pojawiły się akrtykuły, czy ja aby napewno zasługuje na ten pas ? A co was to obchodzi według Shawna zasługuje, to nie jest osoba która bardzo lubię, a jednak jestem mistrzem Hardcoru ! Więc skończcie tę gadaninę a jeśli jest ktoś kto myśli, że ja nie zasługuję na to aby być mistrzem to zapraszam go na ring. Chyba nie ma na tyle odważnych ! Nikt ? Naprawde nikt ? No to bardzo mi przykro dupki, chyba wyjaśniliśy sobie już wszystko ! Żegnam !

Akcja przenosi się na korytarz, gdzie w szatni Ezekiela Jacksona widoczny jest pas ECW Championa, po chwili w obiektywie kamery pojawia się Ezekiel Jakcosn.

Ezekiel Jackson : To tylko ja mogę być mistrzem, niekwestionowanym mistrzem ! A dzisiejszy Main Event to chyba tylko żart !

Zapowiedź dzisiejszego Main Eventu, którym jest walka Ezekiel Jackson vs Chavo Guerrero vs AJ Styles o pas ECW Championa...

Shelton Benjamin vs The Miz

....Klincz i zwycięski jest Shalton pchnie przeciwnika w narożnik, tam wykonuje serię Punche, bierze rozbieg i Crossbody ! Przygniata przeciwnika do naroznika, a The Miz klęka i trzyma się za brzuch, wykorzystuje to Benjamin pchnie Miza o liny i wykonuje na nim Powerslam ! To jeszcze nie koniec męki dla Miza bo mamy Spear ! Nie ! Kontra i DDT od The Miza próba pinu ale tylko 2 i KickOut ! Mało brakowało ! Teraz obaj leża na ringu, widać po nich zmęczenie, ogromne zmeczenie, próbują się podnosić i po kilku chwilach udaje się to Mizowi, zaraz po nim jednak wstaje Benjamin, czarnoskóry rusza do zwarcia, ale Miz wykręca mu rękę. Widać grymas bólu na twarzy Sheltona ! Ale Miz nic sobie z tego nie robi, pchnie rywala na liny i mamy Back Body Drop !? Nie ! Shelton uderza podbródkowym ciosem Miza ! Obaj zawodnicy wyglądają raczej słabo i zapowiada się zakończenie tej walki, obaj są już na nogach i bardzo się słaniają.To już na pewno efekt zmęczenia, ale nagle Benjamin wykonuje na rywalu Suplex ! Wskakuje na fale i mamy Hurricarane ! A na zakończenie, to co już nieuniknione dla Miza, Shelton jeszcze patrzy mu w oczy i coś krzyczy.Teraz już tylko Dragon whip i 1,2,3 Pinefall !

Przenieśmy się do osobnego pokoju gdzie siedzi Shawn Michaels z listem od nieznajomego, boi się go rozpakować, ale po kilku chwilach namysłu to robi, później czyta i wściekły kopie krzesełko ! Drze kartkę na kawałki i wrzuca ja do kosza, mówi do kamery już wiem kto to zrobił...Jeszcze raz się tu pokaże, nie podaruje mu tego !

Akcja przenosi się na ring, gdzie Michael Cole zaprasza Chavo Guerrero, następnie to samo robi z AJ Stylesem i Ezekielem Jacksonem.

Michael Cole : Witam was jak czujecie się przed tak ważną walką ?

Ezekiel Jackson : Normalnie bo wiem, że wygram nie ma się co stresować.

AJ Styles : Czuje wielkie emocje, to dla mnie ogromna szans na to aby zostac mistrzem.

Chavo Gurrero : Uuu tyle już w życiu przeżylem więc i teraz wygram tę walkę ! To ja zostanę nowym mistrzem.

Michael Cole : Czy wy (AJ Styles oraz Chavo Gurrero) Chcecie działać wspólnie ?

Chavo Guerrero : Pewnie że tak, pojedyńczo będzie ciężko coś zrobić Ezekielowi

AJ Styles : Nie będę zdradzać naszej taktyki, ale napewno będzie ciekawie !

Ezekiel Jackson : Chyba próbujecie mnie rozsmieszyc ! Nawet gdybyście mieli kolejnego głupka do pomocy, to i tak ja bym wygrał ! Jestem Ezekiel Jackson !

Chavo Guerrero : Nie był bym tego taki pewny

Michael Cole : Ale jeśli uda wam się wyeliminować Ezekiela z ringu to przecież będziecie musieli walczyć pomiędzy sobą.

AJ Styles : To prawda

Ezekiel Jackson : To koniec, dajcie sobie spokój jesteście na straconych pozycjach bo to tylko ja mogę zostać zwycięscą tej walki.

Michael Cole : Ostatnie pytanie, tym razem do ciebie Ezekiel...Jesteś bardzo pewny siebie, a co się stanie jeśli przegrasz.

Ezekiel Jackson : To się nie stanie, nie dopuszczam tego do myśli...

Ezekiel Jackson vs Chavo Guerrero vs AJ Styles

For ECW Champion title

....Udało się Ezekiel Jackson wyrzucony z ringu ! Chavo oraz AJ po długich i desperackich próbach wyrzucili go przez trzecią linę. Obaj się cieszą, ale są już skrajnie wyczerpani ! Ruszają do zwarcia w którym lepszy Chavo ! Zapina na swoim przeciwniku mocnego Head Locka ! Tutaj wychodzą jego lata doświadczenia na ringu. Szybko jednak puszcza uścisk i wykonuje na swoim przeciwniku serię Punche do tego Shoulder Block ! Próba pinu, ale przerywa Ezekiel Jackson...Zapowiada się że nadal będzie dominował, pchnie swojego przeciwnika (Chavo) W narożnik a na Stylesie wykonuje Front Powerslam. Próbuje go pinowac, ale tylko do 2 dolicza arbiter. Stara się zrobic to jeszcze raz, ale tym razem liczenie przerywa zawodnik z Meksyku ! Teraz częstuje Jacksona soczystą Hurriaraną ! Do tego dokłada Forg Splash ! Wszystko pięknie tylko że liczenie przerywa AJ Styles ! Chavo jest wściekły wykonuje na nim Crossbody ! Dokłada jeszcze serię Punche w twarz, a na koniec stara się wykonać Forg Splash ! Wyskakuje i tak ! Udało się, teraz już nic nie przerwie mu zwycięstwa ! Ale zaraz zaraz ! Co się dzieje ? Światla jakby przygasły, a na ekranie pojawił się zakrwawiony napis ,,Hardcore'' Styles, Guerrero i Jackson patrzą osłupiali na wejście a tam pojawia się facet w kominiarce ! W ręku ma kij bejbolowy i biegnie do ringu ! Uderza po głowach Chavo, Stylesa a na koniec Jacksona ! Sędzia ogłasza dyskwalifikacje, ale jemu też sie obrywa w głowę ! Zamaskowany facet, staje na środku ringu, i macha ręką jakby kogoś wołał, nagle pojawia się HBK ! Michaels zmierza do kwadratowego pierścenia, i bierze mikrofon.

Shawn Michaels : Wiem kim jesteś, ujawnij wszystkim swoją twraz tchórzu ! Najpierw zniszczyłeś mi samochód, później postrzeliłes ochroniarza a teraz co !? Teraz atakujesz główne gwiazdy federacji i przerywasz walkę ! Głupi dupek !

Zamaskowany ściąga kominiarkę a my widzimy twarz Sandmana ! Słychać pseudo buczenie !

Sandman : Ja kontra ty na Royal Rumble, jeśli wygrasz to przestanę atakować Wrestlerów i dam ci spokój, ale jeśli przegrasz ja dołączę do federacji. Pasuje ?

Shawn : Zgadzam się, ale do Royal Rumble masz siedzieć cicho ! Tylko bojkotujesz to Show, ten piękny Wrestling

Sandman : Jak chcesz mistrzu...

ECW schodzi z anteny, a ostatni obrazek to roześmiana twarz Sandmana.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• KyRenLo
      John Cena: Czyli jedna tygodniówka w styczniu i zapewne ani jedna w lutym. Mam nadzieję, że później jakoś nabierze to rozpędu. Jade Cargill:
    • Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
  • Dodaj nową pozycję...